jerjar 09.04.10, 09:55 TOK FM to niesłuszne radio i za to się płaci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrek_meteorolog TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. Je... 09.04.10, 10:01 A co za firma która nie chce zarobić. Skoro nie ma kasy z abonamentu każdy grosz się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier TOK FM to porazka, chyba ze kabaretowe kryteria pr 09.04.10, 10:08 TOK FM to porazka, chyba ze kabaretowe kryteria przyjmiemy, wtedy rzeczywiscie, jest sie tam z czego posmiac, te pseudozaangazowane dyskusje, to krzewienie swiatopogladu lewicowo-liberalnego... Nic dziwnego ze TVP nie chciala im na preferencyjnych zasadach udostepnic sygnalu. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: TOK FM to porazka, chyba ze kabaretowe kryter 09.04.10, 13:11 Porażką jest pan, panie Tomczak - były "eurodeputowany" z LPR, przestępca, uchylający się przed POLSKIM wymiarem sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Tacy ludzie. 09.04.10, 10:10 A jak w sondażach spada to można i Pyjasa wykopać w celu przesłuchania Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Tacy ludzie. 09.04.10, 11:30 A gdy kasy brak to zrobi się wykopki ks. Popiełuszcze, up***oli rączki, sprzeda po dziesięś tysia za kosteczkę i interes będzie jak złoto! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tacy ludzie. 09.04.10, 16:12 tim7 napisał: > A gdy kasy brak to zrobi się wykopki ks. Popiełuszcze, up***oli > rączki, sprzeda po dziesięś tysia za kosteczkę i interes będzie jak > złoto! Ale na tym interes zrobi wyłącznie Kuria. Odpowiedz Link Zgłoś
donek.com Re: TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. 09.04.10, 15:50 a dlaczego wyborcza zamieszcza reklamy na swoim POrtalu przy okazji info o Katyniu? A jednocześnie gnoji za to POtencjalną konkurencję, tudzież stację telewizyjną, na której drugi program ostrzyli sobie niegdyś zęby? Nie udało się kupić, trzeba je.ać, moze Tusek jednak sprzeda w końcu wam tę teklewizję? Przebieracie nóżkami, tuskowi pupę liżecie, a tu nic z tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. 09.04.10, 16:17 donek.com napisał: > a dlaczego wyborcza zamieszcza reklamy na swoim POrtalu przy okazji > info o Katyniu? A czemu ma nie amieszczać? Jest jakiś zakaz prawny? A jednocześnie gnoji za to POtencjalną konkurencję, Możesz dać przykłady tego "gnojenia"? > tudzież stację telewizyjną, na której drugi program ostrzyli sobie > niegdyś zęby? Nie udało się kupić, trzeba je.ać, moze Tusek jednak > sprzeda w końcu wam tę teklewizję? Mam nadzieję, że sprzeda. Temu kto da najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
huston_mamy_problem ostatni film pani Holland :) finasowany przez TVP 09.04.10, 10:08 totalna klapa, żenada...ilu jest jeszcze jej podobnych Artystów ktorzy kase na filmy dostaja od podatników i produkuja gnioty?! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: ostatni film pani Holland :) finasowany przez 09.04.10, 11:46 TVP jest zwyczajną firmą cwaniaków, której poziom jest niestety już bliski telewizjom osiedlowym kablowym, tym bardziej abonament powinien zostać definitywnie zlikwidowany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbin79 Re: ostatni film pani Holland :) finasowany przez 09.04.10, 13:00 Pay per view - wprowadzic i bedzie wiadomo gdzie normalny czlowiek ma publiczna telewizje i ich pseudo misyjna dzialanosc...chyba ze misyjna dzialalnosc PIS +SLD ewentualnie: wprowadzic reklamy, niech maja kase z reklam, niech filmy beda przerywane reklamami-czlowiek sie przyzwyczail- tyle ze wtedy trzeba bedzie czyms przyciagnac widownie.. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: ostatni film pani Holland :) finasowany przez 09.04.10, 16:51 Widzę, że potrzebny jest Tobie drink "Oaza Spokoju". Receptura: Składniki: wódka, sok z cytryny, lód. 1. Do szklanki nalej wódkę 250 gram, dodaj sok z cytryny. 2. Lód połóż sobie na głowie 3. Wypij wódkę 4. Połóż się do łóżka 5. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
janfilip2010 TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. Je... 09.04.10, 10:17 A może lepiej stworzyć oddzielny dział na gazeta.pl pod tytułem: "Co doskwiera AGORZE, a co ją cieszy" zamiast newsy korporacyjne umieszczać wśród najważniejszych wydarzeń dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
afiag Re: TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. 09.04.10, 11:03 myślałem że właśnie gazeta.pl jest takim działem :p janfilip2010 napisał: > A może lepiej stworzyć oddzielny dział na gazeta.pl pod tytułem: "Co doskwiera > AGORZE, a co ją cieszy" zamiast newsy korporacyjne umieszczać wśród > najważniejszych wydarzeń dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
donek.com Re: TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. 09.04.10, 16:03 ano jest... Tutaj nie ma już artykułów, tu jest LOBBING. TVP2 miała być sprywatyzowana, kto był tym zainteresowany? Wiadomo, ze Agora... Nie dostali, robią czarny PR z nadzieją, ze przekonają publikę, że TVP to najgorsze co może być i w końcu jakiś Tusk ogłosi "koniec z tym - prywatyzujemy TVP2" - naród zaklaszcze, a Agora będzie w końcu miała telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. 09.04.10, 16:32 donek.com napisał: > robią czarny PR z nadzieją, ze przekonają > publikę, że TVP to najgorsze co może być Ależ nie muszą nawet kiwać palcem w bucie: "publika" już dawno jest o tym przekonana. > i w końcu jakiś Tusk > ogłosi "koniec z tym - prywatyzujemy TVP2" Nie tylko "TVP2", ale - całe badziewie, znane jako TVPiS. > naród zaklaszcze, Nie wątpię; narodowi zależy na dobru Skarbu Państwa (i własnej kieszeni). > a Agora będzie w końcu miała telewizję. Jeśli jej oferta będzie najlepsza, to na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. 09.04.10, 16:23 janfilip2010 napisał: > A może lepiej stworzyć oddzielny dział na gazeta.pl pod tytułem: "Co doskwiera > AGORZE, a co ją cieszy" zamiast newsy korporacyjne umieszczać wśród > najważniejszych wydarzeń dnia? Jak odkupisz "gazetę.pl" od właściciela, to sobie ją przemeblujesz wedle własnego uznania. Póki co - musisz czytać / oglądać to, co jest, albo nie czytać, / nie oglądać w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. Je... 09.04.10, 10:20 TVP od radia TOK FM chciała 10 tysięcy złotych za udostępnienie sygnału transmisji z uroczystości w Katyniu, podczas gdy chwaliła się, że udostępnia go w ramach "pluralizacji" i dostępu do "historycznych wydarzeń". Polsat i TVN zapłaciły po 500 złotych - donosi "Press". I bardzo dobrze...nie słyszałem, żeby TVN czy Polsat narzekały na 500zł...ale TOK FM = Agora = GW...Niech sobie Agorka kupi/zbuduje własną stację telewizyjną to może też dostanie sygnał za 500zł. Już widzę, jak TOK chodziło o chęć dostępu do źródeł historycznych ;) GW nie może ścierpieć, że istnieją media publiczne, a nie czysto komercyjne...Odpowiem, że cała ukochana przez GW Unia Europejska ma media publicznie i łoży na to kasę z budżetu / ew. abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. 09.04.10, 10:31 zaraz zaraz... to z pieniędzy abonentów TVP produkuje sygnał dla prywatnych stacji? Rozumiem ze uroczystość i to katyń ale może prywatne stacje jednak rozliczały się na rynkowych zasadach z otrzymywanego sygnału. W TVN24 jakoś nie usłyszałem ani słowa dziękuję ani info ze to od TVP - było dziwaczne logo które przez cały czas zamiast przeszkadzało pewnie ludziom którzy zamiast słuchac dziwili się co to w ogóle jest i co to robi w prywatnej stacji Odpowiedz Link Zgłoś
donek.com Re: TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. 09.04.10, 16:06 a płacisz abonament? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_basia Re: TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. 09.04.10, 16:52 Było logo tvp podczas transmisji; gorzej, że briefing premierów - po uroczystości - był niemal niesłyszalny, ale nie wiem, czy to łącza tvp zawiniły Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. Je... 09.04.10, 10:30 TOK FM odwala kawal porzadnej roboty. Jedyne radio , ktore nazywo trasmituje wazne wydazenia polityczne w kraju . Dla setek tysecy kierowcow , ktorych interesuja biezace sprawy jest to nieoceniony kompan podrozy ( szkoda , ze w niektorych wojewodztwach brak sygnalu ). A to , ze na konferencji Tuska z Putinem zabraklo w TVP tlumacza z rosyjskiego to zenada polskiej telewizji panstowej . Pewnie gdyby zdazyla sie podobna sytuacja z L.Kaczynskim to glowa redaktora odpowiedzialnego polecialaby tego samego wieczora . Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. 09.04.10, 17:11 Też tak myślę Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. Je... 09.04.10, 10:30 Przypadkowo obejrzałem wczoraj parę minut fragment gł wiadomości TVP. To chyba jedyna publiczna tv na świecie jawnie antyrządowa. Poziom gówniarzy-dziennikarzy żenujacy. Zero obiektywizmu i profesjonalizmu. Ataki na zmianę ustawy o IPNie pisowskiej przybuduwce. Głosy tylko jednej opcji-kaczej Odpowiedz Link Zgłoś
25000zl straszne, przecirez wiadomo TVP powinna POpierać 09.04.10, 12:33 jedynie słuszną władzę tak jak POrządne prorządowe media - prawda? I wtedy zapanuje spokój, dobrobyt i wszyscy będą szczęśliwi:-) Przecież to nienormalne aby dziennikarze pilnowali władzy, patrzyli jej na ręce i rozliczali z działań lub braku takowych. Media są od tego aby pilnować i uderzać w opozycję, a słowa dziennikarzy którzy 3 lata temu mówili że ich obowiązkiem jest być w opozycji to żart. Dobrze? toshiro32 napisał: > Przypadkowo obejrzałem wczoraj parę minut fragment gł wiadomości TVP. > To chyba jedyna publiczna tv na świecie jawnie antyrządowa. Poziom > gówniarzy-dziennikarzy żenujacy. Zero obiektywizmu i profesjonalizmu. > Ataki na zmianę ustawy o IPNie pisowskiej przybuduwce. Głosy tylko > jednej opcji-kaczej Odpowiedz Link Zgłoś
bacowa Re: straszne, przecirez wiadomo TVP powinna POpie 09.04.10, 14:13 25000zl napisała: > jedynie słuszną władzę tak jak POrządne prorządowe media - prawda? > I wtedy zapanuje spokój, dobrobyt i wszyscy będą szczęśliwi:-) > Przecież to nienormalne aby dziennikarze pilnowali władzy, patrzyli jej na ręce > i rozliczali z działań lub braku takowych. > Media są od tego aby pilnować i uderzać w opozycję, a słowa dziennikarzy którzy > 3 lata temu mówili że ich obowiązkiem jest być w opozycji to żart. > Dobrze? > > za ,,jedynie słuszną" ideologię niektórzy uważają Kaczyzm; za PRLu też ,,pilnowano jedynie słusznej władzy" (realizując to odpowiednim obsadzaniem zarządzającymi tymi mediami tak jak to zrobiona za rządów PiSobolszewickich i do dziś nie idzie ich ,,wysadzic z siodeł"); wystarczy przejrzec życiorysy całej ,,wierchyszki" TVP i PR i wszystko wiadomo; to samo dotyczy ,,wizytówek" dziennikarstwa zatrudnionych bądź zapraszanych ,,na etat" (Ziemkiewicz, Welstain, Pospieszalski, Janecki, Semka, Sakowicz itp), to zadeklarowani wielbiciele PiSobolszewii; mam okazję oglądania TVP Info i tam dokładnie widac, że to telewizja antyrządowa; to jasne jak, że czarne jest czarne; z konieczności oglądam informacje na innych stacjach (choc nie wszystko i tam mi się podoba), bo TVP przypomina mi czasy PRLowskiej propagandy na rzecz PiSobolszewii Odpowiedz Link Zgłoś
donek.com Re: straszne, przecirez wiadomo TVP powinna POpie 09.04.10, 16:07 PiS najbardziej podpadł Agorze i Wybiórczej tym, ze im przystopował interesy. Przecież TVP 2 miała być sprzedana... Odpowiedz Link Zgłoś
furaha Re: TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. 09.04.10, 12:45 Z pelnym szacunkiem: po pierwsze -"przybudowce"; po drugie - jesli wszystkie media(w tym gazeta.pl) jada caly czas przeciw PiS wychwalajac Donalda,i ktorych o co jak o co ale o obiektywizm nie mozna w zaden sposob oskarzyc;), to sposob przekazywania informacji przez TVP moglaby dac rownowage dla przewagi "wszystkich". Odpowiedz Link Zgłoś
kaworu_nagisa Piękny "montaż" 09.04.10, 10:36 Zupełnie jak z "Faktu" czy, jak to się zwał ten wasz tabloid-nie tabloid? "Nowy Dzień"? Brakuje tylko słów: "szok", "niedowierzanie", "bandyci", "co na to Doda?" Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 TOK FM robi afere !!! 09.04.10, 10:45 Gdy kiedyś usłyszałem poglądy wygłaszane w TOK FM to wyłączyłem radio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Do toku i p. Wanat: 09.04.10, 11:57 a po co chcieliscie mieć ten sygnał? Po diabła on był wam potrzebny? Ceniłem kiedyś waszą stację, ale od czasu, i powiem to głośno: kiedy IDIOTA grzesio chlasta oraz podobnie inteligentna inaczej szafa-laszuk, byli łaskawi nabijać sie ze słów Tuska, uważam, że przecież wy prowadzicie własną politykę, w której nie ma miejsca na Katyn! Wy prowadzicie politykę seksulaności politycznej, a przecież w Katyniu seksu nie uprawiano! Ceniłem bardzo TOK fm. Była to dla mnie ważna stacja, ponieważ wyrażała moje przekonania polityczne. Jednkak od momentu akcji propedofilskich, fascynacji gayizmem i ostatniego nabijania sie z Katynia powoli zaczynam mieć was dosyć. To mnie smuci, poniewaś nie ma tu już żadnego radia. Będę słuchał was jedynie od 7.00 do 9.00, a później switch off! Gdzie są czasy "Piwa" Odpowiedz Link Zgłoś
balbin79 Re: TOK FM robi afere !!! 09.04.10, 13:01 misiaczek1281 napisał: > Gdy kiedyś usłyszałem poglądy wygłaszane w TOK FM to wyłączyłem > radio!!! i wtedy przelaczyles na swoja ulubiona stacja ojca rydza? Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. Je... 09.04.10, 10:38 Pazerne są te łachudry z PIS-u. Ale przecież muszą zarobić na życie po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
asraz TVP rządzą PISd.....e i komuna............. 09.04.10, 10:39 Czy czegokolwiek od tych ludzi można wymagać???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. Je... 09.04.10, 10:43 A popędzić na kopach tych chwiejów! To są nadal popłuczyny pisiorów i weszpolskich. Odpowiedz Link Zgłoś
krakower TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. Je... 09.04.10, 10:51 Ale bydło w tej telewizorni... Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Dziwię się, że tak tanio 09.04.10, 10:55 Czym innym są działania misyjne a czym innym odsprzedaż sygnału podmiotom komercyjnym, których "misją" jest zarabianie kasy. Uważam, że sprawiedliwie byłoby gdyby wszyscy (TVN, Polsat i Tok FM) zapłacili po 10 tysięcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
matros01 Dawno temu nie było tok-fm lecz info radio 09.04.10, 10:56 Po zmianie właściciela oraz nazwy na TOK-FM stacja ta stała się informacyjnym fast-foodem... Odpowiedz Link Zgłoś
top80 TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. Je... 09.04.10, 10:59 nie widzę tu problemu. no chyba, że chodzi o to kto publikuje ten artykuł i jednocześnie kto jest właścicielem TOK FM Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. Je... 09.04.10, 11:23 Każdy orze,jak może...ale i tak spieprzyli fonię na konferencji prasowej...niedouki. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Kapciowa Michnika zaczyna się rozpychać! Pierwsza 09.04.10, 11:38 szczekaczka propagandowa kibucu w natarciu! Odpowiedz Link Zgłoś
tomashec Re: Kapciowa Michnika zaczyna się rozpychać! Pier 09.04.10, 11:50 Michnik, co nam dziś opowiesz o swoim bracie i tacie...? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok co sie czepiacie Michnika, durnie! 09.04.10, 11:59 ponieważ sami nie mieliście odwagi, aby walczyć z komuną? Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: co sie czepiacie Michnika, durnie! 09.04.10, 12:34 Jego walka z komuną polegała na odsiadce w więzieniu gdzie koledzy ubecy przynosili mu materiały do pisania dysertacji. Zacznij myśleć baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok baranie? 09.04.10, 13:04 ja mam tyle lat, aby pamietać , to walczył, a siedział w filocowych kpaciach u biskupa (ubeckiego TW) i popijał z nim godną naleweczkę, donoszoną przez zakonnice...... Tak to drzewiej bywało! Prawica? Znasz Jedrzeja giertych...... Smiechu warte! Ubecy pozwalali mu publikować w Londynie! A dlaczego? Sam był TW! W Polsce nigdy nie było lustracji w stylu niemieckim. A wiesz dlaczego baranie? Za nieboszczki komuny było zbyt dużo donosicieli i zbyt mało takich, jak Michnik, Kuron i Modzelewski! Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a kto najbardziej protestuje przeciw lustracji 09.04.10, 13:40 a kto jeszcze na przednówku wolności pobiegł obejrzeć tajne archiwa Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok objerzał i co z tego? 09.04.10, 15:28 primo, czyli po pierwsze: na był tam sam! secudno, czyli po drugiego: może on zbierał haki na kogoś? tertio, czyli po trzecie: dajcie se siana lub pijcie melise. ja pamietam tamte czsy i wiem, kto działał. I waszych idoli tam nie widziałem! Pojawili sie dopiero po tym, jak było już po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Kapciowa Michnika zaczyna się rozpychać! Pier 09.04.10, 13:14 tomashec napisał: > Michnik, co nam dziś opowiesz o swoim bracie i tacie...? Proponuję - zamknij dziub pisowska, antysemicka mendo. Odpowiedz Link Zgłoś
krakower Re: Kapciowa Michnika zaczyna się rozpychać! Pier 09.04.10, 12:10 Czy ktoś ci już mówił pl2512, że masz gówno zamiast mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Polonia nawet tej transmisji nie mogła obejrzeć 09.04.10, 12:02 przez Internet za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: a TOK FM udostępnia coś za darmo 09.04.10, 18:08 Nie. Jego jedyną "misją", jako stacji prywatnej, jest zarabianie pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemarkoc2 TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. Je... 09.04.10, 12:24 jest wolny rynek, skąd te dyskusje? Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman i bardzo dobrze że chciał zarobić - tak trzymać 09.04.10, 13:43 nie ma rozdawnictwa, Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok ty nigdy nie pojmiesz zasad 09.04.10, 15:30 panstwa prawa! Nigdy nie pojmiesz, co to jest służba publiczna! Zawsze będziesz ormowcem, tyle że z koloratką lub ryngrafem...... Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Re: TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. 09.04.10, 14:39 > jest wolny rynek, > skąd te dyskusje? TVP nie działa na zasadach wolnorynkowych, więc tłumaczenie jakichkolwiek jej działań wolnym rynkiem to dyletanctwo... Odpowiedz Link Zgłoś
marter7 wolny rynek???? 09.04.10, 16:03 Sądzisz, że telewizja nie wpisze sobie transmisji do rozliczenia abonamentu??? Naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: TVP chciała zarobić na transmisji z Katynia. 09.04.10, 18:10 waldemarkoc2 napisała: > jest wolny rynek, Nie dla mediów publicznych, roszczących sobie prawo do istnienia na koszt wszystkich podatników. Odpowiedz Link Zgłoś