jerjar 05.05.10, 13:09 Słusznie, bo debata z panami Lepperem i Ziętkiem to mogą być zawody w pluciu na odległość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mecenas28 Wybory 2010. Komorowski nie weźmie udziału w de... 05.05.10, 13:11 PO JUŻ SIĘ MASKUJE !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wlodar1 To było wiadomo 05.05.10, 13:12 Komorowski boi się dobrze przeprowadzonej debaty, bo widzowie zobaczyli by, że nie ma różnic między nim a Jarkiem K. i jeszcze zagłosowaliby inaczej niż chce Front Jedności Narodowej. A osobiście żądam debaty przed wyborami! Mam dość PO-PiS-u! Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Wybory 2010. Komorowski nie weźmie udziału w de... 05.05.10, 13:13 BOJĄ SIĘ ŻE SIĘ KOMAROW OŚMIESZY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Komorowski chociaż przemawia. 05.05.10, 13:20 Kaczan robi sobie tylko słodkie foty Martą. Odpowiedz Link Zgłoś
moro11 Re: Komorowski chociaż przemawia. 05.05.10, 16:26 I jest z wykształcenia historykiem...pasuje do IPN,przynajmniej sobie wyczyści papiery... Odpowiedz Link Zgłoś
yanhowah Re: Komorowski chociaż przemawia. 05.05.10, 16:48 moro11 napisała: > I jest z wykształcenia historykiem...pasuje do IPN,przynajmniej sobie wyczyści > papiery.. ty idz sobie wyczysc to co ci w majtkach zostalo,durnoto chodzaca Odpowiedz Link Zgłoś
yanhowah Re: Wybory 2010. Komorowski nie weźmie udziału w 05.05.10, 16:46 fan-po napisała: > > > BOJĄ SIĘ ŻE SIĘ KOMAROW OŚMIESZY !!! tak jak ty ,juz nikt sie nie potrafi osmieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy jest cienki jak serwetka ,odpadłby z Olechowskim 05.05.10, 13:18 Lepperem , Pawlakiem nie mówiąc o J.Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
12345janka Re: jest cienki jak serwetka ,odpadłby z Olechows 05.05.10, 13:29 Nigdy więcej Kaczorów, nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Nigdy!!!! 05.05.10, 13:51 Nigdy wiecej Kaczorow DONALDOW!!!!!!!!!! Nigdy wiecej Tuskolandu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia Re: Nigdy!!!! 05.05.10, 14:19 lolo11 napisała: > Nigdy wiecej Kaczorow DONALDOW!!!!!!!!!! Nigdy wiecej > Tuskolandu!!!!!!! NIGDY ! Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Nigdy!!!! 05.05.10, 16:16 tak jest !!! Nigdy więcej psychopatów Kaczyńskich !!! NIGDY!!! Boże, dziękuję, że wreszcie jednego od nas zabrałeś, teraz uwolnij nas od drugiego! Odpowiedz Link Zgłoś
moro11 Re: jest cienki jak serwetka ,odpadłby z Olechows 05.05.10, 16:29 To jest oczywista oczywistość ! Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Wybory 2010. Komorowski nie weźmie udziału w de... 05.05.10, 13:21 Ale zarozumialcy. Oni tj PO już jest pewne że Komorowski będzie prezydentem, ale los lubi płatać figle. Tłuką w telewizji na okrągło o świetnych sondażach Komorowskiego, a ja myślę, że to pic na wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 PO ustala reguły kampanii wyborczej? 05.05.10, 13:23 PO rezygnuje z billboardów - i naciska, by inne sztaby wyborcze również rezygnowały PO mówi nie debatom - w domyśle, debaty są tylko dla przegranych Rozumiem, że partia z silnym poparciem społecznym, może być pewna zwycięstwa swojego kandydata ale nie powinna dewaluować demokratycznych wyborów. PO miało szczęście, że ich prawybory odbyły się przed Smoleńskiem i skupiły uwagę wszystkich mediów. PO zyskało dzięki temu znaczną przewagę. Czyli była to jednak kampania wyborcza a według PKW nie była... Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 [...] 05.05.10, 13:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
syn.ksiedza.proboszcza Re: Wybory 2010. Komorowski nie weźmie udziału w 05.05.10, 13:25 Jeszcze by się okazało, że ktoś mu zada pytanie na które kandydat jeszcze nie widział sondaży. Albo, że nie zapamiętał tekstu. Po co go narażać? Odpowiedz Link Zgłoś
jakbukda Re: Wybory 2010. Komorowski nie weźmie udziału w 05.05.10, 13:25 A co się będzie pan hrabia z hołotą w pyskówki wdawał?! On wygra majestatem. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbukda Re: Dość Kaczorów 05.05.10, 13:33 A ja zagłosuję na Kaczyńskiego, jeśli w 2. turze stanie naprzeciw Komorowskiego! Z dwóch powodów: 1. Nie chcę PO-wskiego jedynowładztwa i archaicznych neoliberalnych rozwiązań nieprzystających nowoczesnemu państwu i społeczeństwu. 2. Polecam przeczytanie analizy Jacka Żakowskiego w zeszłotygodniowej Polityce na temat tego, dlaczego Kaczyński powinien przegrać wybory. Małą różnicą, ale przegrać. Więc będę życzył mu zwycięstwa - PO nie będzie miało całej władzy, a PiS będzie w tarapatach. Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: Dość Kaczorów 05.05.10, 13:50 A mnie zawsze zastanawia ta psychoza na temat PISu. -Nigdy wiecej Kaczynskich! -Czemu? -IV RP nie chce jej! (tyle, ze warto zobaczy, iz nie byl to pomysl PISu) -Czemu? - (milczenie lub osobiste wycieczkiw kierunku kaczora) Tak wyglada dialog z 30% popierajacych PO, oni glosuja przeciwko PISowi, nie za bardzo wiedzac czemu. Bo w TVN mowili, ze PIS zly lub cos w tym stylu. Czasami pojawi sie jakis watek, ze Kaczor jest socjalista, ma lewicowe poglady na gospodarke. No tak t tlumaczy obnizanie podatkow, skladek emerytalnych _ ulga na dziecki i becikowe <- Odpowiedz Link Zgłoś
jakbukda Re: Dość Kaczorów 05.05.10, 14:02 Daleki jestem od psychozy, ale wolę klincz władz, niż zagarnięcie przez PO całości władzy i realizację ich prywatyzacyjnych postulatów. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek na czym polegają "archaiczne rozwiązania"? 05.05.10, 13:59 neoliberalne? na czym polega "jedynowladztwo"? jakimi zaletami wyróżnia się JK w kontekście prezydentury? Odpowiedz Link Zgłoś
jakbukda wyjaśniam moje po mojemu 05.05.10, 14:21 Powszechna prywatyzacja zakładająca a priori, że prywatny właściciel lepiej zadba o jakość świadczonych usług, bo z tego ma zysk primo - nie zadba, póki bedzie miał zysk secundo - dziś przedsiębiorstwami nie rządzą właściciele tretio - dziś zysk uzyskuje sie przez minimalizację kosztów, a zwiększanie jakości usług wiąże się ze wzrostem nakładów Prezydent i ponad 50% większość w parlamencie dają możliwość stanowienia prawa wyłącznie w zgodzie z własnymi przekonaniami lub ich brakiem JK nie ma zalet w kontekscie prezydentury poza możliwością stanowienia jakiej-takiej, ale jedynej, przeciwwagi w powyższym Drażni mnie historyczna polityka PiS, zawłaszczanie jedynej i słusznej prawdy historycznej, dzielenie Polakó na lepszych (nas) i gorszych (was/ich), ale to co było już mnie nie obchodzi poza ujęciem hobbystycznym. Liczę, że to co będzie, będzie korzystne dla mnie, a póki w Polsce tępi się wszystkie lewicowe poglądy i rozwiązania społeczne i gospodarcze, póki lewica wstydliwie tłumaczy się z 45 lat PRL, póty wolę prezydenta z PiSu koło premiera z PO. A na marginesie, to dziwię się Polakom. Przy takim rozwarstwieniu dochodów i nierównościach społecznych, takiej rzeszy słabozarabiających pracobiorców zasuwających na granicy norm prawa pracy i wielkim odsetku osób będących siłą najemną; przy rosnących kosztach, gwarantowanej darmowo w Konstytucji, edukacji i opieki zdrowotnej; popierają partię, która jawnie głosi, że zamierza pogorszyc los większości Polaków, by poprawić nielicznym w nadziei, że jak już się bogaci nachapią, to podzielą się z biedniejszymi. Ja bym się nie chciał dzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: wyjaśniam moje po mojemu 05.05.10, 14:30 a jąką przewage mają gacie z państwowej firmu od gaci z prywatnej? i dlaczego to co państwowe jest ciągle patologiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
jakbukda Re: wyjaśniam moje po mojemu 05.05.10, 14:58 Różnicy w gaciach nie zauważysz, ale w działaniu przedsiębiorstwa komunalnego już się da dostrzec - jako spółka samorządowa może działać na zerowym bilansie, jako prywatna musi jeszcze zapewniac zysk właścicielom. Uprzedzę argument, że państwo też może być właścicielem - lepiej, żeby to była Rzeczpospolita Polska, niż Królestwo Szwecji jak w przypadku stołecznych elektrowni. A co do patologii, to jak ma nie być patologicznie, skoro w Polsce związki zawodowe stanowią wyborczy beton prawicy...? Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: wyjaśniam moje po mojemu 05.05.10, 16:18 > Różnicy w gaciach nie zauważysz, ale w działaniu przedsiębiorstwa > komunalnego już się da dostrzec - jako spółka samorządowa może > działać na zerowym bilansie, jako prywatna musi jeszcze zapewniac > zysk właścicielom. BZDURA. Może również korzystać z takich samych dotacji jak państwowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbukda Re: wyjaśniam moje po mojemu 05.05.10, 16:25 Nie rozumiem związku. Zdanie podtrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
moro11 Re: na czym polegają "archaiczne rozwiązania"? 05.05.10, 16:34 Ma szeroką wiedzę niezbędną do zarządzania Państwem. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Re: Dość Kaczorów Donaldów? Jestem za. 05.05.10, 14:52 12345janka napisał: > Nigdy więcej Kaczorów, nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
golem_t Dziwne 05.05.10, 13:29 Jakoś to wszystko zaczyna wyglądać tak jakby PO chciało zwycięstwa Jarosława w II turze. Dlaczego? Czyżby Donaldu Tusku opowiadał stan sprzed 10 kwietnia - "Prezydent PIS-u blokuje mi zmiany więc nic nie robię, a w sondażach i tak mi nie spada"? Dlatego kampania PO jest, a jakby jej nie było - bez debat, bilbordów w zasadzie bez niczego. Nawet sam p.o Prezydenta jeszcze tego nie załapał stąd pewnie to parcie na szkło - byle bez konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziwne 05.05.10, 13:36 > Czyżby Donaldu Tusku opowiadał stan sprzed 10 kwietnia nie sądzisz, że by oszczędził samolot, on (LK) i tak blokował :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
golem_t Re: Dziwne 05.05.10, 14:16 Nie - sądzę żeby ktoś organizował zamach na LK, co nie znaczy że DT nie może skorzystać z okazji do zachowania sytuacji tak dla niego korzystnej. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziwne 05.05.10, 14:27 ale o co ci chodzi :))) Ma ustąpić i oddać jarkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
dramborleg Re: Dziwne 05.05.10, 14:34 no a nie? teraz nie będzie można zrzucać winy na prezydenta, bo przecież - wiadomo - swój nie będzie wetował swoich. i wtedy mogłoby się okazać, że generalnie nie bardzo jest co wetować. a nawet jak jest co, to merytorycznie niestety ale jest słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Dziwne 05.05.10, 14:49 Nie wydaje mnie się. Ustawa o IPN zawierała 7 punktów niezgodnych z konstytucją (wg konstytucjonalistów) a ją podpisał bo mu PO kazało. Więc? Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Dziwne 05.05.10, 16:20 sharn1 napisał: > Nie wydaje mnie się. Ustawa o IPN zawierała 7 punktów niezgodnych z > konstytucją (wg konstytucjonalistów) NIE KŁAM Odpowiedz Link Zgłoś
dramborleg Re: Dziwne 05.05.10, 16:49 no przecież napisałem, że jak już jest to merytorycznie słabiutko. i dobrze - jak kwasy wyjdą na wierzch nie będą mogli na nikogo zgonić - w końcu i premier i prezydent z tej samej bajki... Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll Re: mnóstwo ludzi co nie chodzili na wybory 05.05.10, 15:09 szykuje się glosować tym razem nie za kimś ale przeciw Kaczyńskiemu, trzeba być kretynem żeby uwierzyć w jego żal po bliźniaku, jego cel to koryto i zawłaszczenie Polski, już to obiecał. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Wybory 2010. Komorowski nie weźmie udziału w de... 05.05.10, 13:34 penia? Czy czeka na wieści z czarnych skrzynek? Jak dla mnie penia! Ale tak właściwie to o czym mogą gadać? O gospodarce nie, o szpitalach nie, o budżecie nie, o PKP nie - bo i goooowno mogą. Więc o czym, o samolotach i liczbie ludzi w kancelarii? Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 [...] 05.05.10, 13:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic I słusznie prawi arystokrata. 05.05.10, 13:44 Hrabia Komorowski nie będzie się zniżał do poziomu plebsu. Co to będzie z chamami dyskutował? Od tego ma pachołków: Palikota, Niesiołowskiego, Nowaka. Pan Hrabia będzie siedział w fotelu marszałka i się przyglądał jak mu poparcie rośnie. Bo to niephawdopodbne, by jego ekscelencja pozwalał kmiotom na uwagi, dyskusje i - o zghozo - zadawanie pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
pikofarad Wybory 2010. Komorowski nie weźmie udziału w de... 05.05.10, 13:45 na pewno dyskusja by sie odbywala w cieniu zony Bronislawa o raz jak nalezy przebudowac drzwi wejsciowe do Duzego Palacu i to w obecnosci konserwatowa wszak to zabytek architektury a taka SZAFA to nawet chodzoc na areobik nie zrzuci tego tluszczu.Jaroslaw Wspanialy w I turze pokona rzekomego hrabiego bez kindersztuby Komorowskieo nie ma co sie napinac. Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoo3 Coś Tusku z KomorrąWSIkm mataczą. 05.05.10, 13:56 Coś Tusku z KomorrąWSIkm mataczą. Nie sądzicie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Coś Tusku z KomorrąWSIkm mataczą. 05.05.10, 14:02 dlaczego WSI w nazwisku Komorowskiego napisałeś dużymi literami? poza tym są też tam inne błędy Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Na jego miejscu unikal bym debaty z J. Kaczyńskim 05.05.10, 14:01 ... i z każdym innym kandydatem. Marszałek Komorowski nie ma w debatach szans. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Na jego miejscu unikal bym debaty z J. Kaczyń 05.05.10, 14:03 dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Re: Na jego miejscu unikal bym debaty z J. Kaczyń 05.05.10, 14:18 wtopek napisał: > dlaczego? Dlatego: Jarosław Kaczyński wygra wybory prezydenckie 2010. Zapewne już w pierwszej turze. A to dlatego, że Bronisław Komorowski jest postacią wybitnie antymedialną co każdego dnia nam pokzują w TV gdzie marszałek wyglada wciąż jak "dziadek pierdoła" i przypomina swym stylem mówienia późnego Gomułkę. Dlaczego akuart jego Donald Tusk go wybrał na zastępcę? A "Pierwsza Dama"? Już wspierała męża? No i co? Zmieńmy temat. Jarosław Kaczyński może siedzieć spokojnie w domu i nic nie robić albo z nudów zajmować się swoim kotem. Komorowski każdym publicznym wystąpieniem sam się uwala. Od Kościoła Mariackiego po Plac Piłsudskiego. Non stop pokazuje jak bardzo nie nadaje się na prezydenta. A co to będzie jak dojdzie do publicznych debat z J. Kaczyńskim w tiwi? Masakra!!!! Bo Jarosław Kaczyński to lider charyzmtyczny a pan Bronisław jaki jest każdy widzi. A w dodatku mitologia i martyrologia brata i prosty lud są za Kaczyńskim. Żeby uniknąć nieporozumień i nadinterpretacji: Ja nie piszę, że Jarosław Kaczyński jest według mnie postacią pozytywną i ja akurat chcę aby on wygrał wybory prezydenckie, tylko to że w aktualnej sytuacji, przy Panu Bronku z PO jako przeciwniku i mizerii innych kandydatów Jarosław Kaczyński wybory prezydenckie 2010 z pewnością wygra. I tyle. Zaapelowałem to tu to tam do liderów PO, że już skoro wystawili Pana Bronisława na prezydenta to powinni teraz intensywnie popracować nad jego medialnym wizerunkiem. A także żony Pana Marszałka. Ubrać go po ludzku, uczesać, dobrać odpowiedni krawat, okulary, koszulę, nauczyć chodzić, mówić i szykownie się poruszać. Napisać kilka przemówień i wyuczyć je wygłaszać żeby nie było śmiesznie albo jak z ambony u starego proboszcza. Kupa roboty, praca od podstaw, ale to nic niemożliwego, to da się zrobić. Skoro włoscy pijarowcy zrobili z Silvia B. "męża stanu" i "tytana" to czy nasi nie są w stanie zrobić z Pana Komorowskiego drugiego Szwarcenegera czy nawet Rambo? ;))) Jaki problem? Wszystko jest przecież tylko kwestią pieniędzy, umiejętności speców, techniki i dostępu do życzliwych mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Na jego miejscu unikal bym debaty z J. Kaczyń 05.05.10, 14:31 dlaczego wygra? i kto bedzie na niego głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: Na jego miejscu unikal bym debaty z J. Kaczyń 05.05.10, 15:39 wtopek napisał: > dlaczego wygra? i kto bedzie na niego głosować? kto? Komorowski? nie jest to takie pewne czy wygra, w ty stylu który prezentuje możemy być świadkiem niespodzianki, że do II tury wejdzie np. Kaczyński z Olechowskim Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Re: Na jego miejscu unikal bym debaty z J. Kaczyń 05.05.10, 15:44 Lud go wybierze... W pierwszej turze. A dlaczego? Liderzy PiS-u prawie wszyscy 10 IV zginęli. I to w drodze do Katynia. No i w efekcie tego dramatu mamy od tego dnia nowy narodowy mit. Męczennika i męczenników. A jak są męczennicy to zaraz jest i wiara i... kapłani. Ołtarze, kult i obrzędy. Kto dziś w Polsce uwierzy, że to była przypadkowa katastrofa? Do tego w takich okolicznościach i miejscu... Elita PiS w ciągu kilku sekund przestała istnieć. Do tego całe kierownictwo WP. I inni, którzy mieli nieszczęście zabrać się na pokład TU154. Rosjanie są porażeni i przerażeni. Putin najbardziej. I słusznie bo co dziś nie powie i zrobi to i tak z czasem legenda ich obciąży odpowiedzialnością za rzekome "zgładzenie Kaczyńskiego" i reszty ofiar wypadku. Taka jest specyfika każdego nawet bajkowego mitu. Bo kto dziś jeszcze wierzy, że to sam Oswald zabił prezydenta Kennediego a księżna Diana zginęła przez napitego szofera? Takie scenariusze są za proste dla ludu. Więc lud tworzy kolejną legendę. A Rosjanie i Katyń pasują do niej jak ulał. Chociaż logika mówi, że to absurd. Nie szkodzi. Po wacka nam jakaś logika. Lud nie przyjmie do wiadomości, że prezydent i premier latali po świecie szmelcem właśnie ze strachu przed tym ludem, w obawie że zakup nowych maszyn lud potępi jako zbędny i kosztowny luksus elit. Jarosław Kaczyński jak widać nie odpuścił i nie wycofał się z życia politycznego. A do tego wydarzenia 10 IV utwierdzą go w spiskowej teorii dziejów, którą od zawsze wyznawał. "Układ zabił …” Tak myślą dziś zapewne miliony i tak będą myśleć. Tak jak o śmierci Sikorskiego, aresztowaniu Grota a potem o "powrocie towarzysza Tomasza z Moskwy w trumnie". W Warszawie setki tysięcy ludzi oddawały cześć trumnie Prezydenta. On już jest podniesiony na ołtarz Ojczyzny. Ci co wczoraj nienawidzili go i opluwali dziś kochają go i palą mu kadzidła. Szok. Zbiorowa metamorfoza podsycane przez masowe media. I to da się wykorzystać. To już przynosi efekty… Viva prezydent! Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster POdprogowa debata 05.05.10, 14:03 skuteczne pytania stanowią zbiór, mocno ograniczony: czemu się panu ręce tak pocą, pan pewnie nie ma pojęcia ile kosztuje kajzerka?! (w wersji hard należy nonszalancko dorzucić: w odróżnieniu od ceny bełta, nieprawdaż - to z uśmieszkiem spod wąsa); nie należy zatem trwonić szansy skutecznego sflekowania kaczora na deliberowanie w I turze o kwestiach społecznych, ekonomicznych, politycznych itd., itp.; Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 Zagłosuję na lepszego mówcę 05.05.10, 14:17 Liczę na przemówienia i debaty i po nich zagłosuję. Prezydent musi być elokwentny i musi umieć przemawiaqć do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Komorowski podszyty tchórzem, Korwin - Mikke czy 05.05.10, 14:24 Olechowski w bezpośredniej dyskusji połknęli by go, przeżuli i wypluli. PO dobrze wie, że ich siłą jest PR i sprzedajne media (GW czy TVN), a PR ma krótkie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Komorowski podszyty tchórzem, Korwin - Mikke 05.05.10, 14:28 > PO dobrze wie, że ich siłą jest PR i sprzedajne media (GW czy TVN), > a PR ma krótkie nogi. Otóż to. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Komorowski podszyty tchórzem, Korwin - Mikke 05.05.10, 14:45 tvn to nie tvpis, a i zasięg mniejszy, i nie zatrudniają pośpiecha. Więc nijak nie widzę wpływu mediów :D Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Re: Komorowski podszyty tchórzem, Korwin - Mikke 05.05.10, 14:48 bronek tchorz ale masz kandydata niedosc ze mowic nie umie to jescze skitral Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Komorowski podszyty tchórzem, Korwin - Mikke 05.05.10, 14:53 no mówi, ino nie mlaska, a to dla ciebie już wynaturzenie :D > to jeszcze skitral pożyjemy, zobaczymy :) (skitrał - to chyba ukryć, schować?) Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Re: Komorowski podszyty tchórzem, Korwin - Mikke 05.05.10, 15:03 jesli jego gadke mozna nazwac mowa???on usypia wszystkich!!! w jednym przyznaje Ci racje Sikorski (mimo ze to renegat mam nadzieje ze wiesz co ten wyraz znaczy)bylby o wiele lepszym kandydatem z PELO. co do slowa skitrac to sens jest taki ze sie boi debaty bo jest tchorzem i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Komorowski podszyty tchórzem, Korwin - Mikke 05.05.10, 15:46 wiem co to renegat :)))) jak napisałeś, widziałem jarka i sp LK skitrać to już ci napisałem co znaczy! może chciałeś napisać sfrajerował, speniał itp to jak w tym kawale, że kolo chciał się obrzezać, a powiedział wykastrować :) no i miał co chciał :D Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: Komorowski podszyty tchórzem, Korwin - Mikke 05.05.10, 15:42 cillian1 napisał: > tvn to nie tvpis, a i zasięg mniejszy, i nie zatrudniają pośpiecha. Więc nijak > nie widzę wpływu mediów :D pośpiecha nie mają, ale mają monikę olejnik, a ta dodatkowo udziela się w radiu zet i to codziennie, więc siła rażenia jest przynajmniej zrównoważona jak nie większa Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Komorowski podszyty tchórzem, Korwin - Mikke 05.05.10, 15:49 > zet i to codziennie, więc siła rażenia jest przynajmniej zrównoważona i ona opowiada o spisku rydzyka z jarkiem? czy coś w tym guście????? Wszak pisiarnia zyskała najwięcej, JK kandydat (z bratem by nie walczył), no i ten milionowy ból, jaki poczuł, zupełnie jak mały Joda po zniszczeniu planety :D Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Komorowski podszyty tchórzem, Korwin - Mikke 05.05.10, 16:08 k_r_m napisał: > cillian1 napisał: > > > tvn to nie tvpis, a i zasięg mniejszy, i nie zatrudniają pośpiecha. Więc > nijak > > nie widzę wpływu mediów :D > > pośpiecha nie mają, ale mają monikę olejnik, a ta dodatkowo udziela się w radiu > zet i to codziennie, więc siła rażenia jest przynajmniej zrównoważona jak nie > większa No i mają największy dziennik "nie tablid" - chociaż tu można dyskutować- GW oraz jedyne radio informacyjne TOK FM. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Komorowski podszyty tchórzem, Korwin - Mikke 05.05.10, 16:15 no ale tego nikt nie przebije: kazania dziekana, niestety nie da się przełączyć na inną stację :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Komorowski podszyty tchórzem, Korwin - Mikke 05.05.10, 16:35 Siadaj, dwója. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Strach, strach, strach 05.05.10, 14:27 Oj boi się Komorowski bezpośredniej konfrontacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Strach, strach, strach 05.05.10, 14:33 ja też bym się bał, zgodnie ze znanym powiedzeniem, aby nie dyskutować z idiotą, ktory sprowadzi do swego poziomu i pokona doświadczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Strach, strach, strach 05.05.10, 14:46 wtopek napisał: > ja też bym się bał, zgodnie ze znanym powiedzeniem, aby nie > dyskutować z idiotą, ktory sprowadzi do swego poziomu i pokona > doświadczeniem Uważasz, że założyciel Platformy Obywatelskiej Olechowski to idiota? Że Korwin - Mikke o ponad przeciętnej inteligencji, mistrz brydżowy to idiota? Mogę się z nimi zgadzać lub nie, ale nie uważam żeby byli idiotami. Komorowski się boi nezpośredniej debaty bo o czym ma mówić? O "sukcesach" PO? O cenie bananów? (W takim BOMI w 2007 kosztowały koło 4 złotych wczoraj koło 9 tak na marginesie). Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Strach, strach, strach 05.05.10, 14:52 Korwin-Mikke to na pewno idiota, wysoka inteligencja nie stoi w sprzeczności z idiotyzmem, każdy psychiatra ci to powie, jesli nie masz go w zasięgu, spytaj się swoje zony co sądzi o jego idiotyźmie w kontekście jego pogladów na rolę kobiet... inną bajka jest to, że i JKM czy Olechowski to nieliczące się pionki, wszyscy mają na myśli debatę z Kaczyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Strach, strach, strach 05.05.10, 15:04 Co to oznacza nieliczące się pionki? Wybieramy człowieka a nie partię. Być może są wyborcy, którzy chcą siedzieć co sądzą na dany temat bezpośredni konkurenci. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent czego boi się marszałek Komorowski? 05.05.10, 14:30 Przecież w debacie z Sikorskim tak świetnie wypadł :) Aaaa... pewnie tak jak Kaczyński boi się tego, że okaże się, że dzieli ich tylko sprawa prywatyzacji szpitali, a poza tym zgadzają się we wszystkich kwestiach światopoglądowych... Odpowiedz Link Zgłoś
grozka Obiektywnie 05.05.10, 14:31 Jak wszyscy krytykowali L. Kaczyńskiego, nie za politykę, a za wygląd, zachowanie itd., to nie rozumiem jak mogą zagłosować na Komorowskiego? Brak mi słów... Co do debaty, ten człowiek się jej boi, bo żaden PR-owiec mu tam nie ułoży odpowiedzi, ani przemówienia... Ten człowiek jest kompletnie bez charyzmy, jest cieniem! Polsko Ratuj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Obiektywnie 05.05.10, 14:48 grozka napisał: > Jak wszyscy krytykowali L. Kaczyńskiego, nie za politykę, a za wygląd, > zachowanie itd., to nie rozumiem jak mogą zagłosować na Komorowskiego? Komorowski ma prawdziwie polskie, patriotyczne wąchale, a Kaczyński swoje zgolił dawno temu. O! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Obiektywnie 05.05.10, 14:56 > swoje zgolił dawno temu. O! odkleił, to był kamuflaż, kiedy podpierdzielał brata! Znaczy żeby mogli ich rozpoznać, bo jeszcze wzięliby do suki leszka i by się wydało! Odpowiedz Link Zgłoś
dramborleg nic dziwnego 05.05.10, 14:32 to drewno nie miałoby szans w debacie z żadnym z kandydatów. a mówiąc żadnym mam na myśli również tych, którzy osiągną wynik liczony w promilach. bo nawet oni mają więcej charyzmy, klasy i wiedzy niż Komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Wybory 2010. Komorowski nie weźmie udziału w de... 05.05.10, 14:38 i ten czlowiek maialby byc prezydentem on boi sie wszystkiego, porazka Odpowiedz Link Zgłoś