Dodaj do ulubionych

Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły?

06.05.10, 07:51
W metnej wodzie mozna rózne rzeczy "dojrzec" takze i "fakty" nieistniejáce!
Pni Prof. Staniszkis.....Noch ein Tausend Profesor und die Heimat is verloren!...
Jak na takiego prof, calkiem, calkiem!
Obserwuj wątek
    • abstracto Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 07:52
      Szczygło.... O zmarłym dobrze, albo wcale. To wcale.
      • age.kruger Prawda 06.05.10, 08:26
        Pewnie Szczyglo zabral ze soba laptopa do samolotu, albo tylko sie chwalil, ze
        go mial.

• lewar_30 A kto był w mieszkaniu przed BBN? Może PO-ABW ???? 06.05.10, 08:47
          Skoro podczas wizyty pracowników BBN w domu Szczygły nie znaleziono laptopa i
          nie było go na pokładzie samolotu to znaczy tylko tyle, że przed BBN jeszcze
          ktoś wizytował to mieszkanie. Czyżby koledzy Komorowskiego z WSI? Czyżby Tusk
          wysłał ABW? Nie wiem, ale stawiam te oczywiste pytania...
          • martin.slenderlink Wyprzedził mnie. 06.05.10, 08:53
            O, już mnie wyprzedziłeś.
            • dan3iger Dogadajcie się kto ma dziś dyżur na Nowogrodzkiej 06.05.10, 09:17
              Dogadajcie się chłopaki kto ma dziś dyżur na Nowogrodzkiej bo dublijecie posty

• martin.slenderlink Re: Dogadajcie się kto ma dziś dyżur na Nowogrodz 06.05.10, 09:22
                Co jest na Nowogrodzkiej, bo nie chce mi się guglać i zgadywać?
                Niczego nie zdublowałem, danzigerze, tak nawiasem.
                • lex_novum Taki sojusznik jak ta bździągwa to dopiero pomoże: 06.05.10, 09:29
                • ready4freddy Re: Dogadajcie się kto ma dziś dyżur na Nowogrodz 06.05.10, 09:31
                  martin.slenderlink napisał:

> Co jest na Nowogrodzkiej, bo nie chce mi się guglać i zgadywać?
                  > Niczego nie zdublowałem, danzigerze, tak nawiasem.

aha, znaczy jestes z Czerskiej, i nakrecasz ruch na portalu, zeby bylo wiecej
                  "klikow", jak junkier i uchachaniec :)
                  • martin.slenderlink Re: Dogadajcie się kto ma dziś dyżur na Nowogrodz 06.05.10, 09:36
                    Nie. Zupełnie serio jestem zafascynowany istnieniem Lewara_30 i tym,
                    że mnie zdążył wyprzedzić. No i trzeba przyznać, że Lewar ma trochę
                    klasy. Nie stosuje skrajnie prawicowej interpunkcji. To już coś. A
                    Czerską, faktycznie, bardzo lubię. Długo żaden dziennik nie wyprzedzi
                    ich w wyścigu na moje biurko z pączkiem i kawą.No co jest na tej
                    Nowogrodzkiej, freddy, może ty mi powiesz?
                    • ready4freddy Re: Dogadajcie się kto ma dziś dyżur na Nowogrodz 06.05.10, 09:42
                      nie mam pojecia, nie znam Warszawy. pewnie KC PiS albo co?
                      • idiot_hunter Ja bym poszukał tego laptopa u Jarosława 06.05.10, 10:31
                        Mógł się obawiać, że znajdują się tam jakieś szczegóły jego knowań...
                        • tim7 Re: Ja bym poszukał tego laptopa u Jarosława 06.05.10, 11:03
                          Albo co gorsza jakieś filmiki jak mu Szczygło kręci śmigło...
                • wyspybahama Re: Dogadajcie się kto ma dziś dyżur na Nowogrodz 06.05.10, 09:43
                  martin.slenderlink napisał:

> Co jest na Nowogrodzkiej, bo nie chce mi się guglać i zgadywać?

Pewnie. Łatwiej jest wykazywać się niewiedzą niż po prostu sprawdzić. :P
                  Na Nowogrodzkiej 84/86 w Warszawie jest główna siedziba PiS.
                  • michalng Re: Dogadajcie się kto ma dziś dyżur na Nowogrodz 06.05.10, 09:56
                    > Pewnie. Łatwiej jest wykazywać się niewiedzą niż po prostu sprawdzić. :P
                    > Na Nowogrodzkiej 84/86 w Warszawie jest główna siedziba PiS.

Na Nowogrodzkiej w Warszawie jest jeszcze 100 innych rzeczy. A Warszawa to nie
                    jedyne miasto gdzie jest Nowogrodzka. :) Mozna by rok sprawdzać :)
                  • martin.slenderlink Re: Dogadajcie się kto ma dziś dyżur na Nowogrodz 06.05.10, 10:02
                    Ty, ale to co piszesz, na serio nie jest śmieszne. Tydzień, po
                    katastrofie miałem sam w mieszkaniu włamanie i się stresowałem śpiąc
                    bez zamków w drzwiach (noc średnio przespana z soboty na niedzielę -
                    nic w sobotę wieczorem nie wykombinowałem, bo nie zdążyłem).
                    Dodatkowy feler polegał na tym, że miałem wrócić do mieszkania dzień
                    wcześniej i zmieniłem plany, a włamanie było tuż przed moim
                    powrotem, czego nie mogłem sobie darować.

I wiesz co mi się śniło? Uczestniczyłem w teście pisemnnym z wiedzy
                    o życiu i działalności braci Kaczyńskich. Jakoś go szybko
                    rozpracowałem i okazało się potem, że zapomniałem wypełnić jednej
                    strony. Niestety, już oddałem. Testy sprawdzał ksiądz, z którym w
                    liceum miałem katechezę: - Niestety - powiedział - niezdane.
                    Obudziłem się z potem na czole i myślę przecież mogłem to wypełnić!
                    Wiedziałem!.

A odpowiadając na Twój zarzut, to guglałem pod kątem szpitali
                    psychiatrycznych. Sorry, że obrałem zły trop.
                • acc4 martin.slenderik pyta co jest na Nowogrodzkiej... 06.05.10, 09:55
                  Odpowiadam: Na Nowogrodzkiej jest wielomilionowe mienie po byłej RSW
                  Prasa, które nie wiadomo do kogo należy w wyniku machinacji
                  finansowych między licznymi fundacjami związanymi z braćmi
                  Kaczyńskimi.
                  • martin.slenderlink Mit założycielski 06.05.10, 10:18
                    To zapewne krajobraz po polsce "liberalnej" i "niewidzialnej ręce
                    aferzysty.
          • michalng Re: A kto był w mieszkaniu przed BBN? Może PO-ABW 06.05.10, 08:58
            > Skoro podczas wizyty pracowników BBN w domu Szczygły nie znaleziono laptopa i
            > nie było go na pokładzie samolotu to znaczy tylko tyle, że przed BBN jeszcze
            > ktoś wizytował to mieszkanie.

A skoro nie ma dowodów to znaczy ze zostały zniszczone.:)
            Nie ma najmniejszych dowodów na to ze ktoś "wizytował" to mieszkanie przed BBN-em.
            • errabundi A ja myślę, że na laptopie grał siostrzeniec albo 06.05.10, 09:16
              bratanek, a teraz nikt nie chce się przyznać, że służbowy komputer trafił w ręce dziecka. Albo było tak, jak z laptopem Ziobry i Pati Koti... Hmmm.
              • michalng Re: A ja myślę, że na laptopie grał siostrzeniec 06.05.10, 09:38
                > bratanek, a teraz nikt nie chce się przyznać, że służbowy komputer trafił w ręc
                > e dziecka.

Z tego co jest w artykule to był laptop prywatny.
                • pedror Re: A ja myślę, że na laptopie grał siostrzeniec 06.05.10, 10:18
                  Skoro to był laptop prywatny, to dlaczego BBN chciało go zabezpieczyć i robi o to taką aferę? Chyba na prywatnym laptopie urzędnik nie powinien trzymać nic służbowego - po to dostają laptopy służbowe.
          • goral67 Re: A kto był w mieszkaniu przed BBN? Może PO-ABW 06.05.10, 10:05
            Czytaj uważnie, jeżeli na to cię stać. Przecież w protokóle policja
            i BBN zaznaczyli,że nikt przed nimi nie wchodził do mieszkania.
            Współczuję twojej; żonie przyszłej lub obecnej. Z takim charakterem
            będziesz ją wiecznie o coś podejrzewał. Taka to już pisowska uroda.
          • 2_mirabelka40 Re: A kto był w mieszkaniu przed BBN? Może PO-ABW 06.05.10, 10:26
            Przeczytaj artykuł uważnie.Tam znajdziesz odpowiedź. A laptop mógł zostać w BBN
            (nikt już się nie przyzna gdyby tak było), albo
            np narzeczonej. Pytanie brzmi czy to był prywatny ( na nim nie powinno być
            żadnych służbowych wpisów) albo służbowy, który nie powinien być przechowywany w
            domu.
            • fi77ga Re: A kto był w mieszkaniu przed BBN? Może PO-ABW 06.05.10, 21:42
              Mógł to być "hakowy" laptop.
          • predyktor_666 Re: A kto był w mieszkaniu przed BBN? Może PO-ABW 06.05.10, 10:33
            raczej lewak
          • elucidator Re: A kto był w mieszkaniu przed BBN? Może PO-ABW 06.05.10, 10:41
            Nie. To znaczy tylko tyle, ze byl tam Duch Swiety, ojciec Rydzyk i byc moze tez
            Jaroslaw Kaczynski. To sa oczywiste odpowiedzi na twoje oczywiste pytania.

lewar_30 napisał:

> Skoro podczas wizyty pracowników BBN w domu Szczygły nie znaleziono laptopa i
            > nie było go na pokładzie samolotu to znaczy tylko tyle, że przed BBN jeszcze
            > ktoś wizytował to mieszkanie. Czyżby koledzy Komorowskiego z WSI? Czyżby Tusk
            > wysłał ABW? Nie wiem, ale stawiam te oczywiste pytania...
          • lecki222 Re: A kto był w mieszkaniu przed BBN? Może PO-ABW 06.05.10, 11:24
            Odpowiadam na twoje oczywiste pytanie:Poproś psychiatrę o zbadanie twojego rozumu,bo głupota z podejrzliwością to niebezpieczna mieszanka. To bardziej pewne, niż udział Tuska w napadzie na laptop Szczygły!
          • marek99az1 Re: A kto był w mieszkaniu przed BBN? Może PO-ABW 06.05.10, 11:24
            lewar_30 napisał:

> Skoro podczas wizyty pracowników BBN w domu Szczygły nie
            znaleziono laptopa i
            > nie było go na pokładzie samolotu to znaczy tylko tyle, że przed
            BBN jeszcze
            > ktoś wizytował to mieszkanie. Czyżby koledzy Komorowskiego z WSI?
            Czyżby Tusk
            > wysłał ABW? Nie wiem, ale stawiam te oczywiste pytania...

Jak do tej pory nikt nie stwierdził, że nie było go w samolocie.
            Wszystkie znalezione na miejscu katastrofy laptopy, komórki, aparaty
            cyfrowe i tp. są w rękach prokuratury i są wykorzystywane w
            śledztwie. Szeroko o tym pisała prasa. Ale przecież wpisywanie się
            w spiskową teorię dla niektórych bardzo rajcuje. Oni wszystko wiedzą
            najlepiej, i wzajemnie się podkręcają.
          • one2be Re: A kto był w mieszkaniu przed BBN? Może PO-ABW 06.05.10, 11:32
            Moim zdaniem Tusk dogadał się z kosmitami, Ci przeniknęli do
            mieszkania Szczygły przez ścianę i zabrali komputer. Z kosmitami
            Tusk skontaktował się za pośrednictwem wywiadu rosyjskiego, który,
            jak powszechnie wiadomo, kontaktuje się z nimi od lat 60. ubiegłego
            wieku.
          • zj1 Re: A kto był w mieszkaniu przed BBN? Może PO-ABW 06.05.10, 11:51
            Ktoś chciał zdobyć bezcenne wyniki ankiety z zakładów opieki zdrowotnej cha cha
          • fi77ga Re: A kto był w mieszkaniu przed BBN? Może PO-ABW 06.05.10, 21:40
            No to jak? Pan Szczygło i inni wymienieni politycy mieszkali
            samotnie? Rodzina na telefon od ważnych przyjaciół tragicznie
            zmarłych olityków już po godzinie od tragedii mogła zdeponować
            laptopy, a także dokumenty w "bezpiecznym" miejscu /na przykład/.
            Pokaże to przyszłość, ta bliska albo odleglejsza /i walka na "haki"/.
        • dan3iger Ciekawe czy stronnicza pani socjolog przeprosi ? 06.05.10, 08:48
          Ciekawe czy stronnicza i nieobiektywna pani profesor socjologii, po swojej
          nieskazitelnie uczciwej ocenie rządów PO "Nie chcę, by luzackie rządy
          Platformy przekształciły się w rządy mafii politycznej
          " będzie uprzejma
          równie głośno i dobitnie przeprosić pomówionych ? Czy też starą bolszewicką
          metodą PiSowców będzie się cieszyć że trochę tego rzuconego błota przykleiło się
          i zostało ?

NIE IV RP
          • funiaextra Re: Ciekawe czy stronnicza pani socjolog przepros 06.05.10, 17:33
            Mysle, ze pani socjolog nie po to rzucila taki komentarz zeby
            przepraszac, tylko zeby sie wlasnie przykleilo...bardzo sie takie
            rzeczy przydadza pisowi przed wborami. Swoja droga jakie to
            pisowskie... rzucic podejrzenie,cos, ktos, uklad.. zanim sie
            wyjasni...." zadanie wykonane prezesie"
    • tadeuszp3 Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 07:57
      "kowal zawinił a 'cygana' powiesili".
      Pani Staniszkis ponownie udowodniła że, wykształcenie i inteligencja
      nie zawsze idą w parze.
      • lewar_30 Re: PO = insynuacje, agresja, skłócanie ludzi..... 06.05.10, 08:48
        Takiego braku tolerancji jak pod rządami Tuska nie było nigdy wcześniej. Gdy
        Kaczora już nie ma widać jak na dłoni metody polityków PO. Skłócić, jątrzyć,
        obrażać.....i winę zwalić na PiS. To było takie proste....tylko teraz już się
        tak nie da...
        • hieronim_kowalski Re: PO = Odpowiedz do lewar 30 06.05.10, 08:57
          Odpowiedz do lewar 30
          To pani Staniszkis jest w PO? Nie wiedziałem...
          • lewar_30 Re: PO = insynuacje, agresja, skłócanie ludzi..... 06.05.10, 09:02
            Nie, w PO jest Palikot, Komorowski, Niesiołowski i Tusk. To są nazwiska
            jednoznacznie kojarzące się z agresją, jątrzeniem i skłócaniem ludzi.

hieronim_kowalski napisał:

> Odpowiedz do lewar 30
            > To pani Staniszkis jest w PO? Nie wiedziałem...
            • dan3iger Kłótliwy Komorowski, przyjazny Kaczyński 06.05.10, 09:16
              Jasne. Komorowski jest kłótliwy :) A Kaczyński nie jest. Myślisz że jak to
              napiszesz 100 razy to się to stanie prawdą ? - Zaklinaj sobie rzeczywistość,
              zaklinaj :) Powodzenia :)

• inv28 Re: PO = insynuacje, agresja, skłócanie ludzi.... 06.05.10, 09:16
              lewar_30 napisał:

> Nie, w PO jest Palikot, Komorowski, Niesiołowski i Tusk. To są
              nazwiska jednoznacznie kojarzące się z agresją, jątrzeniem i
              skłócaniem ludzi.

Za chwilę dowiemy się od lewara_30, że to Palikot, Komorowski,
              Niesiołowski i Tusk, a nie pracownicy BBN, weszli do mieszkań
              Wassermanna, Szczygły i Kurtyki i pozabierali z nich laptopy.
              • lewar_30 Re: PO = insynuacje, agresja, skłócanie ludzi.... 06.05.10, 09:27
                Oho...pokazujesz typową broń PO, którą jest zakłamywanie rzeczywistości? :)
                Ludzie już was poznali oszuści z PO :)

inv28 napisał:
                > Za chwilę dowiemy się od lewara_30, że to Palikot, Komorowski,
                > Niesiołowski i Tusk, a nie pracownicy BBN, weszli do mieszkań
                > Wassermanna, Szczygły i Kurtyki i pozabierali z nich laptopy.
                • michalng Re: PO = insynuacje, agresja, skłócanie ludzi.... 06.05.10, 09:48
                  > Oho...pokazujesz typową broń PO, którą jest zakłamywanie rzeczywistości? :)
                  > Ludzie już was poznali oszuści z PO :)

I kto tu rzeczywistość zakłamuje :)))
                • 3henryk Re: PO = insynuacje, agresja, skłócanie ludzi.... 06.05.10, 09:52
                  lewar_30 napisał:

> Oho...pokazujesz typową broń PO, którą jest zakłamywanie rzeczywistości? :)
                  > Ludzie już was poznali oszuści z PO :)
                  >
                  >
                  Tak zachowuje się tylko Paranoja i Schizofrenia.
                  > inv28 napisał:
                  > > Za chwilę dowiemy się od lewara_30, że to Palikot, Komorowski,
                  > > Niesiołowski i Tusk, a nie pracownicy BBN, weszli do mieszkań
                  > > Wassermanna, Szczygły i Kurtyki i pozabierali z nich laptopy.
                  • funiaextra Re: PO = insynuacje, agresja, skłócanie ludzi.... 06.05.10, 17:38
                    Zostawcie lewara, on jakis biedny... wszystko mu sie miesza, nie wie
                    gdzie skutek gdzie przyczyna i kto co kiedy powiedzial. On raczej
                    potrzebuje pomocy i zyczliwosci. Moze chory , moze niedolezny...
            • 2_mirabelka40 Re: PO = insynuacje, agresja, skłócanie ludzi.... 06.05.10, 10:37
              lewar_30 napisał:

> Nie, w PO jest Palikot, Komorowski, Niesiołowski i Tusk. To są nazwiska
              > jednoznacznie kojarzące się z agresją, jątrzeniem i skłócaniem ludzi.
              >
              > A w PIS jest Bielan, Kurski, Ziobro, Jakubiak itd. same aniołki tylko jak
              otworzą buzię to dopiero jest jatrzenie.
              > hieronim_kowalski napisał:
              >
              > > Odpowiedz do lewar 30
              > > To pani Staniszkis jest w PO? Nie wiedziałem...
        • guru133 lewar, twoja demencja starcza powoduje że rządy 06.05.10, 09:04
          ci się pomyliły. Przypadłości które wymieniłeś, spowodowały odsunięcie rządu
          Kaczyńskiego od władzy.
        • zj1 Re: PO = insynuacje, agresja, skłócanie ludzi.... 06.05.10, 11:56
          Lekarz zalecił obserwację
    • miroslaw.veritas Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 08:06
      Prof.Jadwiga Staniszkis
      "Nie chce,by luzackie rzady Platwormy przeksztacily sie
      w rzad mafii politycznej".

Axura 20 mg pro Tag

ps.
      Tadeusz Dyrektor Rydzyk -
      i co Pan powiesz?
      Nastepna Dama w orszaku torunskim?
      • age.kruger Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 08:28
        miroslaw.veritas napisał:

> Prof.Jadwiga Staniszkis
        > "Nie chce,by luzackie rzady Platwormy przeksztacily sie
        > w rzad mafii politycznej".
        >
        >
        > Axura 20 mg pro Tag
        >

LOL
      • martin.slenderlink Coś mi dzwoni 06.05.10, 08:35
        Jesteś pewien, że takie tabletki byś zalecił? To jest lek stosowany
        przy chorobie Alzheimera, a delikatne paranoiczne myśli to
        statystycznie może mieć nawet i ktoś z Twojej rodziny. Ja bym tym
        Alzheimerem aż tak nie szarżował. Inna sprawa, czy pewnych rzeczy
        publicznie polscy publicyści nie mówią celowo... yyyy... ups,
        przepraszam, paranoja. Tak na serio, to w przypadku Pani Profesor
        obstawiam "lenistwo informacyjne". Może nie jest to najlepsza cecha,
        ale nie dowodzi jeszcze, że cały dorobek socjologiczny tej kobiety
        to bzdury, albo, jak inny Anoniomowy Łoś (owszem, ja też jestem
        A.Ł.) ujął to w komentarzu: "inteligencja nie idzie w parze z
        wykształceniem". Z reguły raczej idzie, kwestia tylko jeszcze, gdzie
        ktoś się kształci.
    • terleo Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 08:06
      Najważniejsze, że KTOŚ "zabezpieczył laptop", żeby nie było tak, jak z
      aparacikiem Ziobry: "kąpałem się z nim i wpadł mi do wanny, więc informacje
      zniknęły". Albo z prok. Kapustą: "zgubiłem go na Pradze, albo ktoś mi go wyjął
      z ręki".
      Oto polski kabaret.
      W tym nie jeden sęk,
      Lecz liczne sęki.
      Nadwiślańskie wdzięki.
    • henryk-sikora prof. Staniszkis znów funkcjonariuszką... 06.05.10, 08:08
      Prof. Staniszkis znów zrobiła z siebie zapiekłą funkcjonariuszke
      PiS. Podobnie było w 2005 roku. Albo liczy na jakieś stanowisko
      polityczne, albo traktuje swoje niegodne wypowiedzi jako PR jej
      nazwiska, aby jej najnowsza książka rozeszła się w większym
      nakładzie. Problem w tym, że i tak nikt nie zrozumie tego co pisze,
      bo jest to zwykły bełkot nie wnoszący nic, absolutnie nic!
      • jerzymoneta Re: prof. Staniszkis znów funkcjonariuszką... 06.05.10, 08:44
        ludzie czytajcie ze zrozumieniem. ja wiem że gów..na tak pisze by zamętnić
        sprawę, ale... BBN wspolnie z policją i rodziną Szczygły weszli do jego pokoju
        poselskiego około 16.30 - to zwykła procedura. zauważyli, że nie ma laptopa.
        jeśli ktoś był z tajnych służb czysćić to się teraz przyzna? GAzeta pyta ABW czy
        byli.. śmiech na sali - oni odpowiadają, że nie byli. Tymczasem w mediach w
        pierwszych dniach aż huczało, że rano kilka godzin przed katastrofą służby
        czyściły pokoje min Szczygły i Wassermana. Teraz ABW mówi nie - a gazeta jak
        potulny baranek daje wiare. Masakrycznie odwracają kota ogonem - próbują teraz
        "wytłumaczyć" że to same BBN tam wchodziło i w domyśle być może nawet oni
        skroili laptopa - a biedny lud ma to kupić. Ich "artykuły" to jedna wielka
        manipulacja. Żenada.
        • martin.slenderlink Piszą, by zamętnić. ABW z PO, BBN z PiSem! 06.05.10, 08:51
          "Teraz ABW mówi nie - a gazeta jak potulny baranek daje wiare"

Nie doceniasz dziennikarzy GW. Wiem, wiem, wyraźnie już w drugim
          zdaniu to ująłeś kropkując. Myślę, że dziennikarzom GW jest teraz
          przykro i się na Ciebie obrazili.
        • inv28 Re: prof. Staniszkis znów funkcjonariuszką... 06.05.10, 09:12
          Człowieku, zastanów się, co wypisujesz!
          Sugerujesz, powołując się na jakieś tajemnicze media, że że rano
          kilka godzin przed katastrofą służby czyściły pokoje min
          Szczygły i Wassermana.
          Pani Staniszkis, pisała, że ponoć włamania miały miejsce kilka
          godzin po katastrofie, Ty twierdzisz, że przed!
          Idąc Twoim tokiem rozumowania, należy dojść do wniosku, że służby
          wiedziały o katastrofie, która miała nastąpić dopiero za kilka
          godzin!
          Dalsze stosowanie tej logiki doprowadzi nas do wniosku, że to nie
          rosyjskie, ale nasze służby stoją za wywołaniem katastrofy.
          A może te same służby, już ponad dwa lata temu umieściły laptop pana
          Ziobry w... doprowadzając do celowego jego zniszczenia?
          To jakaś paranoja!
          • pavle Re: prof. Staniszkis znów funkcjonariuszką... 06.05.10, 09:51
            zaraz okaże się że nie było żadnej katastrofy. Wszyscy zostali zabici
            w swoich pokojach przez AWB, kilka godzin przed katastrofą, i dlatego
            jej nie było.
            • one2be Re: prof. Staniszkis znów funkcjonariuszką... 06.05.10, 11:54
              Tusk zamordował ich wszystkich już kilka lat temu i podstawił
              sobowtóry które swoimi nieskładnymi wypowiedziami miały
              kompromitować środowisko Prawdziwych Polskich Patriotów.
              Teraz przed wyborami chciał zatrzeć ślady tej afery i dlatego
              uśmiercił ich wszystkich.
          • jerzymoneta Re: prof. Staniszkis znów funkcjonariuszką... 06.05.10, 10:03
            chodziło mi o to że byli kilka godzin po katastrofie - napisałem przed przez
            pomyłkę. niczego to jednak nie zmienia. artykuł jak to zwykle w przypadku
            wybiórczej jest zmanipulowany. BBN wspólnie z policją i rodziną szczygły weszli
            o 16.30 dopiero do mieszkania - całkowicie legalnie i z procedurami. Laptopa nie
            było... teraz GW pisze, że ABW nie wchodziła wcześniej - a co przyznałaby się?
            Robią ludziom wodę z mózgu i manipulują. wszystko w temacie.
        • ready4freddy Re: prof. Staniszkis znów funkcjonariuszką... 06.05.10, 09:41
          jerzymoneta napisał:

> Tymczasem w mediach w
          > pierwszych dniach aż huczało, że rano kilka godzin przed katastrofą służby
          > czyściły pokoje min Szczygły i Wassermana.

lzesz. nikt nic takiego nie pisal. podaj linka albo zamknij paszcze.
          • jerzymoneta Re: prof. Staniszkis znów funkcjonariuszką... 06.05.10, 10:14
            w artykule wybiórczej masz odpowiedź - w których mediach. poza tym z tego co
            wiem to same służby przyznały się do tego że wchodzili do pokojów posłów by
            pobrać próbki DNA ofiar katastrofy. Artykuł wybiórczej manipuluje na maksa. ABW
            zaprzecza jakoby było wcześniej i tajne słuzby też. ale logicznie - czy tajne
            służby jawnie mówiłyby o "sprzątaniu" w mieszkaniach? Poza tym co z innymi
            pokojami - np Wassermana? Na to odpowiedzi brak. Wybiórcza podaje jakieś
            zupełnie nic nie wnoszące do sprawy informacje o przebiegu oględzin późnym
            popołudniem w dniu katastrofy z udziałem policji i rodziny ! Szczygły.
            Stwierdzono że laptop zginął. Na jakiejś podstawie musiano to stwierdzić, czyli
            teza że ktoś wchodził do pokoju jest conajmniej prawdopodobna - dla wszystkich,
            którzy potrafią myśleć logicznie. Wybiórcza pyta Abw czy właziło to zaprzecza i
            zadowoleni propagandziści zamykają sprawę. zadowoleni bo udało im się po raz
            kolejny tak zmanipulowac by wmieszać w to BBn - oczywiście dla ludzi którzy nie
            potrafią czytać ze zrozumieniem.
            • one2be Re: prof. Staniszkis znów funkcjonariuszką... 06.05.10, 11:40
              To kosmici. To pewne. Cały czas się tu kręcą..
        • sverir Re: prof. Staniszkis znów funkcjonariuszką... 06.05.10, 09:59
          Eee tam, idąc tym tokiem rozumowania "służbom specjalnym" można zarzucić
          dosłownie wszystko - wszak i tak się do niczego nie przyznają. Tyle, że to
          działa także wobec IPN, BBN i licznych innych instytucji, z Pocztą Polską i TVP
          na czele.
        • zj1 Re: prof. Staniszkis znów funkcjonariuszką... 06.05.10, 12:02
          Leczenie w poradniach zdrowia psychicznego jest refundowane przez NFZ więc sie
          tam udaj
        • zj1 Re: prof. Staniszkis znów funkcjonariuszką... 06.05.10, 12:08
          Jakie to cenne informacje mieli by mieć ci dwaj , przecież byli bez znaczenia ,
          bez dostępu do ważnych informacji.Kompletnie nie groźni dla nikogo.
      • eti.gda Re: prof. Staniszkis znów funkcjonariuszką... 06.05.10, 09:58
        henryk-sikora napisał:

> Prof. Staniszkis znów zrobiła z siebie zapiekłą funkcjonariuszke
        > PiS. Podobnie było w 2005 roku. Albo liczy na jakieś stanowisko
        > polityczne, albo traktuje swoje niegodne wypowiedzi jako PR jej
        > nazwiska, aby jej najnowsza książka rozeszła się w większym
        > nakładzie. Problem w tym, że i tak nikt nie zrozumie tego co
        pisze,
        > bo jest to zwykły bełkot nie wnoszący nic, absolutnie nic!

Często się zdarza, że wybitni naukowcy piszą pod koniec życia prace
        niegodne swego wieku dojrzałego, a przyjaciele i współpracownicy nie
        mają odwagi im o tym powiedzieć, bądź jest to im na rękę.
    • terleo Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 08:13
      tolakuchar napisał:

> W metnej wodzie mozna rózne rzeczy "dojrzec" takze i "fakty" nieistniejáce!
      > Pni Prof. Staniszkis.....Noch ein Tausend Profesor und die Heimat is verloren!.
      > ..
      > Jak na takiego prof, calkiem, calkiem!
      "In Regierung hundert Professoren - die Heimat ist verloren" - mein Herr!
      • armil7 Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 08:30
        Taa...
        Zwykle służby pokroju ABW przyznają się do działań pozaustawowych i udostępniają
        swoje dokumenty operacyjne dziennikarzom GW.
        Niech będzie, że nie weszli do mieszkania Szczygły. Zwróćcie uwagę raczej na
        wypowiedź pani ppłk - "nie wykonywaliśmy żadnych czynności w tym mieszkaniu".
        Czyli można wywnioskować, że w mieszkaniach innych ofiar katastrofy już tak.
        • martin.slenderlink Wnioskowanie logiczne 06.05.10, 08:45
          "nie wykonywaliśmy żadnych czynności w tym mieszkaniu".
          Czyli można wywnioskować, że w mieszkaniach innych ofiar katastrofy
          już tak

Tak, tak, bo uniwersum w postaci obszaru działania ABW stanowi
          wyłącznie zbiór ofiar katastrofy lotniczej z 10.04.2010.
        • inv28 Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 09:02
          I znów spiskowa teoria.
          Pani Staniszkis swoje oskarżenia wobec Platformy opiera o domysł, że
          że bezpośrednio po tragedii było włamanie do mieszkania śp.
          Aleksandra Szczygły (zginął laptop).
          Wg niej podobny fakt zdarzył się w Krakowie w domu śp. Zbigniewa
          Wassermanna, a także przeszukano szuflady śp. Janusza Kurtyki.
          Te domysły wystarczyły pani Staniszkis, aby wyrazić swoje
          obawy,że "luzackie rządy Platformy mogą przekształcić się w rządy
          mafii politycznej".
          I właśnie te obawy skłaniają paniąStaniszkis do poparcia kandydata
          Jarosława Kaczyńskiego
          Tymczasem do mieszkania pana Wassermanna, w obecności policji i
          prokuratury wojskowej, weszli tylko pracownicy BBN oraz brat
          zmarłego". Policjanci i prokuratorzy nie przekraczali progu!
          Jeżeli laptop rzeczywiście zginął z mieszkania pana Wassermanna,
          winnych pani Staniszkis powinna poszukiwać raczej wśród osób które
          weszły wtedy do mieszkania.
          Swoją drogą, nie wydaje mi się, żeby wejście pracowników BBN do tych
          kilku mieszkań nie miało jakiegoś wspólnego celu. Niewiarygodne są
          dla mnie sugestie, jakoby laptopy wszystkich tych osób jednocześnie
          zniknęły, a BBN nagle przestał być zainteresowany wyjaśnieniem
          sprawy.
          A może to BBN "zabezpieczył" laptopy a ich zniknięcie próbuje
          wyjaśnić włamaniami, których nie stwierdzono.
          Taki wariant wydarzeń tłumaczyłby nagły zanik zainteresowania
          wyjaśnieniem sprawy.
        • michalng Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 11:00
          a
      • squadack Nie cierpię szpanowania znajomością języków obcych 06.05.10, 08:41
        Po polsku: "W rządzie stu profesorów - ojczyzna stracona!".
        • martin.slenderlink Das ist ban on schpan 06.05.10, 08:47
          Zmień sobie nicka, ziom!
          • dar61 Der die das 06.05.10, 09:29
            martin.slenderlink:

... Zmień sobie nicka, ziom ...

Zmień dopełniacz-A - tfu!, dopełniacz na biernik, ziomku:

"... Zmień sobie nick, ziom ..."
            • martin.slenderlink Danke 06.05.10, 09:38
              Dzięki. Nigdy się nie kryłem z tym, że od 10 lat mam zamiar iść na
              kurs niemieckiego.
        • skuba2 Re: Nie cierpię szpanowania znajomością języków o 06.05.10, 08:51
          86 profesorów - ojczyzno, będziesz zgubiona! (du bist verloren!
          Poprawna wersja dotyczy parlamanetu Frankfurckiego
    • klarneta8 BBN, PISi ludzie palacu, dalej klamia, media i 06.05.10, 08:29
      spoleczenstwo, otworzcie oczy i popatrzcie wstecz i pozniej
      wyobrazcie sobie na tej podstawie przyszlosc.
    • anbowi W BBN mają sklerozę? 06.05.10, 08:37
      Nikt z tego biura nawet słowem się nie zająknął i nie zaprzeczył insynuacjom,
      jakoby ABW zabrała laptop.
      • po_stach Tak wygląda "prawda" w wersji PIS-u... 06.05.10, 08:42
        w stylu "łapaj złodzieja" krzyczy złodziej..
    • respiral Podłość rodem z IV RP 06.05.10, 08:47
      Staniszkis publicznie oskarżyła PO o, insynuując, kradzież
      laptopa Szczygły. Waszczykowski nie potwierdził i nie zaprzeczył.
      Internet puchnie od pomówień i oskarżeń. Wraca IV RP. Obrzydliwa,
      krwawa, po ludzku - podła. Kandydat na prezydenta IV RP po trupach
      idzie do władzy. Dosłownie. "Media publiczne" zieją nienawiścią i
      pogardą do demokratycznie wybranych władz. To nas czeka w
      najbliższych latach? Wojna domowa? Ile ludzi musi jeszcze zginąć,
      żeby PiS spokorniał???
      • szokez Towarzyszko Staniszkis, podłoti IV RP..! 06.05.10, 08:50
        oby droga do domu zarosła ci kolczastymi krzakami, oby jęzor przyrósł ci do
        podniebienia...Do piekła !
        • eti.gda Re: Towarzyszko Staniszkis, podłoti IV RP..! 06.05.10, 10:02
          szokez napisał:

> oby droga do domu zarosła ci kolczastymi krzakami, oby jęzor
          przyrósł ci do
          > podniebienia...Do piekła !

W XVII w. powiedziano by: "Żeby diabła zjadła lebo wypiła".
      • inv28 Re: Podłość rodem z IV RP 06.05.10, 09:32
        Pani Staniszkis nie pierwszy raz ujawnia wsoją sympatię do PIS i
        idei IVRP.
        Pan Waszczykowski nie może pogodzić się z faktem, że Premier Tusk,
        za wystąpienia niezgodne z polityką rządu, pozbawił go stanowiska.
        Pan Waczykowski pewnie wie, że to pracownicy BBN,jako pierwsi weszli
        do mieszkań, ale o tym nie mówi, bo milczenie w tej sytuacji dobrze
        służy tworzeniu domysłów i insynuacji.
        Tymczasem Jarosław Kaczyński przy akompaniamencie żałobnych marszy,
        w towarzystwie bratanicy, łaskawie skłania się do kontynuacji dzieła
        zmarłego Lecha Kaczyńskiego.
        A prawdziwi Polacy, prawdziwi patrioci powinni go w tej misji
        wspierać.
        Ciekawe jak wielu z nas da się taką techniką kupić?
        • aquanta Re: Podłość rodem z IV RP 06.05.10, 09:47
          Jak zwykle około 20 %. Ciekawe tylko kto pójdzie głosować bo obywatele IV stawią
          sie w komplecie.
        • eti.gda Re: Podłość rodem z IV RP 06.05.10, 10:15
          inv28 napisał:

> Pani Staniszkis nie pierwszy raz ujawnia wsoją sympatię do PIS i
          > idei IVRP.
          > Pan Waszczykowski nie może pogodzić się z faktem, że Premier Tusk,
          > za wystąpienia niezgodne z polityką rządu, pozbawił go stanowiska.
          > Pan Waczykowski pewnie wie, że to pracownicy BBN,jako pierwsi
          weszli
          > do mieszkań, ale o tym nie mówi, bo milczenie w tej sytuacji
          dobrze
          > służy tworzeniu domysłów i insynuacji.
          > Tymczasem Jarosław Kaczyński przy akompaniamencie żałobnych
          marszy,
          > w towarzystwie bratanicy, łaskawie skłania się do kontynuacji
          dzieła
          > zmarłego Lecha Kaczyńskiego.
          > A prawdziwi Polacy, prawdziwi patrioci powinni go w tej misji
          > wspierać.
          > Ciekawe jak wielu z nas da się taką techniką kupić?

Wielu, bardzo wielu.
          "Obłęd u jednostki to wyjątek. U grup, społeczeństw i narodów - to
          reguła" (F. Nietzsche)
    • drasyr Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 08:48
      Wynika z artykułu, że pozamiatali swoje grzechy współpracownicy BBN, a
      nagonka jest w niewłaściwym kierunku. Staniszkis spasuj.
      • jerzymoneta Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 10:58
        co wynika z artykułu ?- przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem chłopie. o 16.30
        czyli późnym popołudniem BBN wspólnie z policją i rodziną Szczygły - weszli do
        pokoju - z zachowaniem wszystkich procedur i całkowicie legalnie. I stwierdzili
        że nie ma laptopa. A co to może znaczyć? Skup się. np że ktoś tam był wcześniej
        i go skroił... no chyba że uważasz że ludzie z BBn u przy policji i rodzinie
        ofiary pod...li sprzęt... no ale - czytaczom GW wolno - oni są intelektualnie
        sprawni inaczej.
        • eti.gda Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 11:21
          jerzymoneta napisał:

> co wynika z artykułu ?- przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem
          chłopie. o 16.30
          > czyli późnym popołudniem BBN wspólnie z policją i rodziną
          Szczygły - weszli do
          > pokoju - z zachowaniem wszystkich procedur i całkowicie legalnie.
          I stwierdzili
          > że nie ma laptopa. A co to może znaczyć? ...

To może znaczyć tylko jedno: Skoro nie ma laptopa, to znaczy że był,
          tylko został skradziony. Skoro nie ma dowodów, to znaczy, że były,
          tylko zostały zniszczone. Dla PiS to wystarczy.
        • zj1 Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 12:11
          Musiał mieć jakieś fajne filmy w tym laptopie skoro tak powinno według ciebie
          wszystkim zależeć na jego zdobyciu.Bo cóż innego mógł tam mieć.
    • ethelfeld Państwo policyjne - czyje? 06.05.10, 08:55
      sami zaaplikujcie sobie nootropil dla dyslektyków, to się wam parametry
      czytania ze zrozumieniem poprawią i może iloraz inteligencji podskoczy do
      wartości plusowych. Po pierwsze GW potwierdza komisyjne przeszukiwanie
      mieszkań i brak sprzętu - tego nie wymyśliła Staniszkis, po drugie należy
      odpowiedzieć na pytanie dlaczego PRYWATNE nośniki danych znajdujące się w
      PRYWATNYCH MIESZKANIACH polityków opozycji są tak istotne? Nikt nie miał prawa
      do tych rewizji przed rozpoczęciem śledztwa przez prokuraturę - popełniono
      przestępstwo. Jednym haseł poprzedniej kampanii było "państwo policyjne".
      Teraz widać na czym ono polega. Stalinowskie metody w pełnej krasie. A co do
      wykształcenia pani prof Staniszkis, to rzeczywiście - nie przeszła tak jak wy
      szkolenia dla aspirantów w Szczytnie
      • szokez Czy J.Kaczynski przeprosi PO za te kłamstwa ? 06.05.10, 09:00
        Co za łajdactwo, to tylko PIS potrafi...
      • wkamil Re: Państwo policyjne - czyje? 06.05.10, 09:10
        A ty rozumiejscy wszystko zrozumiales kto przeszukal mieszkanie Szczygly?

A najlepsze jest, ze pracownicy ministra wiedza, ze laptop powinien byc w jego prywatnym mieszkaniu (zapewne powiedzial im, koledzy, jakbym kiedys spadl z nieba razem z nadszefem, to szukajcie laptopa w moim mieszkaniu nie gdzie indziej) oraz wiedza jaka byla zawartosc jego osobistej teczki (zapewne poznali ja wykradajac mu kanapki).
      • thor.g Re: Państwo policyjne - czyje? 06.05.10, 10:48
        No wlasnie, czytanie ze zrozumieniem i analizowanie :D

Kto przeszukał mieszkanie ? aaa BBN czyli opozycja jak cholera :)

Juz bliżej przestępstwa są insynuacje tej pożal sie boże socjolog :D

Kolejną sprawą jest taką ze ciągle czytam ze GW kłąmie i zmienia fakty i manipuluje, a teraz nagle to co jest napisane jest prawdą.

Skąd wiadomo ze laptop miał tam być, a nie był np z p.Szczygło na pokładzie samolotu? Bardzo dużo niewiadomych, ale jak miło wyciągać pochopne wnioski, przy wtórze kobiety której na starośc ewidentnie coś pokręciło (od 2005 dokladniej).

Abstrahując ciekawym jest jak pani staniszkis budzi sie nagle przy kazdej okazji wyborów i podlizuje sie pisiorom, po czym jak przegrywają trzyma sie w cieniu :)
    • guru133 Zapwne niedługo ten laptop będzie do kupienia na 06.05.10, 09:01
      Allegro.
    • andrzej5219 Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 09:12
      Czyli jak w starym dowcipie Radia Erewań o rozdawaniu za darmo rowerów na
      Placu Czerwonym ;). Ech, kiedy PiS w końcu zejdzie na ziemię :)i przestanie
      żyć w świecie spisków i ułudy
      • aquanta Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 09:49
        Tam rozdawali samochody /rowery kradli
    • witoldkaczorowski Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 09:12
      Na temat tego laptopa powinni się do dowiedzieć wszyscy bo ciągle będzie mowa
      że to PO!!!!!!,a tak naprawdę to ciekawe dlaczego on znikną !!!!!!może tam coś
      było na kogoś!!!!z PO,mieliśmy już raz sprawy z laptopami za rządów PIS.
    • 3henryk Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 09:15
      tolakuchar napisał:

> W metnej wodzie mozna rózne rzeczy "dojrzec" takze i "fakty" nieistniejáce!
      > Pni Prof. Staniszkis.....Noch ein Tausend Profesor und die Heimat is verloren!.
      > ..
      > Jak na takiego prof, calkiem, calkiem!

Starą pudernicą powinie zająć się prokurator
      za propagowanie w mediach nieprawdy i nienawiści do rządu i PO.
      Pani profesor do obłudne i kłamliwe indywiduum niegodne bycia naukowcem polskim.
      No niech TVN znowu poprosi się o wywiad. Zobaczymy co ta kłamliwa i cyniczna
      manipulanta znowu wymyśli.
      WSTYD I HAŃBA BY W ŚWIECIE NAUKOWCÓW POLSKICH GRASOWAŁA TAKI
      • 3henryk Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 09:18
        3henryk napisał:

> tolakuchar napisał:
        >
        > > W metnej wodzie mozna rózne rzeczy "dojrzec" takze i "fakty" nieistniejác
        > e!
        > > Pni Prof. Staniszkis.....Noch ein Tausend Profesor und die Heimat is verl
        > oren!.
        > > ..
        > > Jak na takiego prof, calkiem, calkiem!
        >
        > Starą pudernicą powinie zająć się prokurator
        > za propagowanie w mediach nieprawdy i nienawiści do rządu i PO.
        > Pani profesor do obłudne i kłamliwe indywiduum niegodne bycia naukowcem polskim
        > .
        > No niech TVN znowu poprosi się o wywiad. Zobaczymy co ta kłamliwa i cyniczna
        > manipulanta znowu wymyśli.
        > WSTYD I HAŃBA BY W ŚWIECIE NAUKOWCÓW POLSKICH GRASOWAŁ TAKI PSEUDONAUKOWIEC.
      • 3henryk Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 09:19
        3henryk napisał:

> tolakuchar napisał:
        >
        > > W metnej wodzie mozna rózne rzeczy "dojrzec" takze i "fakty" nieistniejác
        > e!
        > > Pni Prof. Staniszkis.....Noch ein Tausend Profesor und die Heimat is verl
        > oren!.
        > > ..
        > > Jak na takiego prof, calkiem, calkiem!
        >
        > Starą pudernicą powinie zająć się prokurator
        > za propagowanie w mediach nieprawdy i nienawiści do rządu i PO.
        > Pani profesor do obłudne i kłamliwe indywiduum niegodne bycia naukowcem polskim
        > .
        > No niech TVN znowu poprosi się o wywiad. Zobaczymy co ta kłamliwa i cyniczna
        > manipulanta znowu wymyśli.
        > WSTYD I HAŃBA BY W ŚWIECIE NAUKOWCÓW POLSKICH GRASOWAŁA TAKI

Oczywiście taki pseudonaukowiec.
    • gajane4 Cała Paniusia Staniszkis! 06.05.10, 09:16
      To właśnie pokazuje jak ochoczo i kwieciscie a bezpodstawnie ma
      zwyczaj wypowiadania sie publicznie pani profesorowa (na miano
      profesora nie zasługuje).
      • 3henryk Re: Cała Paniusia Staniszkis! 06.05.10, 09:35
        gajane4 napisał:

> To właśnie pokazuje jak ochoczo i kwieciscie a bezpodstawnie ma
        > zwyczaj wypowiadania sie publicznie pani profesorowa (na miano
        > profesora nie zasługuje).

JESTEM CIEKAW CO JESZCZE WYMYŚLI TO PODŁE BABSKO.
    • ajakzupa hieny 06.05.10, 09:19
      Hieny, jeśli tylko istnieje metempsychoza, to chcę być jednym z was, byle
      tylko nie żyć wśród Polaków, od których jesteście bardziej moralne.
    • gajane4 Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 09:22
      Jak to możliwe, ze laptop mogacy zawierac informacje tajne
      znajdował się w prywatnym mieszkaniu? W każdej instytucji
      posiadajacej informacje tajne znajduje sie kancelaria tajna, a
      korzystajacy z takich materiałów ma obowiązek posługiwania sie nimi
      TYLKO NA TERENIE INSTYTUTCJI i zwracania ich niezwłocznie do
      kancelarii! To jest właśnie "profesjonalność" PiSuarów.
      • eti.gda Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 10:08
        gajane4 napisał:

> Jak to możliwe, ze laptop mogacy zawierac informacje tajne
        > znajdował się w prywatnym mieszkaniu? W każdej instytucji
        > posiadajacej informacje tajne znajduje sie kancelaria tajna, a
        > korzystajacy z takich materiałów ma obowiązek posługiwania sie
        nimi
        > TYLKO NA TERENIE INSTYTUTCJI i zwracania ich niezwłocznie do
        > kancelarii! To jest właśnie "profesjonalność" PiSuarów.

Od czasu, kiedy Macierewicz rozpieprzył służby specjalne, nie ma
        żadnych tajemnic. "Społeczeństwo ma prawo wiedzieć".
    • jb777 Inwetaryzacja magazynów tajnej broni PIS trwa 06.05.10, 09:24
      teraz ci którzy ze strachu służyli PIS z nadzieją na zaginięcie haków jakie na
      nich miano - mają nadzieję na uniezależnienie się.

PIS zaś nie wie co komu wpadło w ręce, czym jeszcze dysponują - to realna
      polityka PISu.
    • flyb52 Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 09:25
      W przytulku dla bezrobotnych pisowcow w skrocie BBN jak widac
      panowal absolutny chaos. Ci ludzie nic nie robili o niczym nie mieli
      pojecia ich zadaniem bylo kasowac pensje i czekac az PIS ktoregos
      dnia znow przyspawa im ryje do koryta.
    • iq-ok Przy okazji BBN przyznał, że uważał min Szczygłę 06.05.10, 09:27
      za durnia przechowującego tajne bądź poufne materiały na prywatnym
      laptopie.
      Bo przeciez innego powodu by w kilka godzin po katastrofie
      zabezpieczać prywatny laptop swgo szefa w państwie prawa być nie
      może.
      Wstyd panowie.
    • willx Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 09:30
      zabawne, że dwie polityczne opcje wzajemnie od 5 lat oskarzają się o
      bezustanny zamach na demokrację.
      • ready4freddy Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 09:49
        willx napisał:

> zabawne, że dwie polityczne opcje wzajemnie od 5 lat oskarzają się o
        > bezustanny zamach na demokrację.

ze sie dwie rozne opcje o to oskarzaja, to normalne, zabawne jest to, ze chodzi
        o dwie frakcje tego samego AWS :)
      • eti.gda Re: Jak było z laptopem Aleksandra Szczygły? 06.05.10, 10:13
        willx napisał:

> zabawne, że dwie polityczne opcje wzajemnie od 5 lat oskarzają się
        o
        > bezustanny zamach na demokrację.

I jeszcze zarzucaja sobie wzajemnie dążenie do dyktatury.
        "Dyktatura jest wtedy, kiedy lud nie może wyrazić swojego zdania a
        rząd robi, co chce. Demokracja jest wtedy, kiedy lud może wyrazić
        swoje zdanie, a rząd i tak robi, co chce". Do takiej "demokracji"
        dążą obie opcje.
    • ggrdl Przenośny komputer poza mieszkaniem? Niemożliwe! 06.05.10, 09:30
      Po prostu ta rodzina to łże-rodzina, policja była w spisku, prokuratura w
      spisku, wszyscy wiemy jakimi grubymi nićmi są szyte te historie! Pejsaci z GW
      niech nam nie mydlą oczu!

PARÓWKOWYM SKRYTOŻERCOM MÓWIMY STANOWCZE NIE!
      • fly7181 Staniszkis, to prawdziwa,zakłamana twarz PIS-U.... 06.05.10, 09:36
        J.Kaczynski jest z niej dumny...
    • prawieemeryt Typowy - StaniszPiSowski sposób 06.05.10, 09:35
      robienia zadymy. Nie wiadomo czy laptop tam był czy w ogóle go nie
      było - więc nikt go nie mógł ukraść. Nieważne. Stwierdzamy, my
      prawdziwi patrioci, że laptopa niema więc to
      wina "luzackich", "mafijnych" rządów Platformy. Pani StaniszPiS
      zbliża się gwałtownie do poziomu umysłowego innego PiSprofesora,
      nomen omen z Torunia niejakiego Zybertowicza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka