hen.wlo Palikot: Przekraczałem dopuszczalne granice. Ni... 16.05.10, 11:15 "Nie odbierajcie mi prawa przemiany" - żąda Palikot.Przed chwilą skomentował J.Kaczyńskiego,że ręce ma jak chomik...Media ten komentarz przyjęły normalnie,nie zwracając uwagi że jest obrażliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn hen.wlo..'My prawdziwi Polacy" to ostatni tekst JK 16.05.10, 11:23 Jak ci sie podoba ta obelga jarkacza ? Odpowiedz Link Zgłoś
enow4 Palykot to wino patykiem pisane! 16.05.10, 11:18 pieniądze to nie wszystko panowie i panie z PO.Nie damy wykorzystywać się szemranym bisnezmenom/świńskim ryjom wspomaganych wibratorami! Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn enow4,świnski ryj wspomagany wibratorem...! 16.05.10, 11:30 coś jak Rydzol, między nogami Sobeckiej... Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: enow4,świnski ryj wspomagany wibratorem...! 16.05.10, 11:54 Znowu zmieniłaś nick wulgarna cioto.. Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach ukropek, wulgarna cioto, szambowniku.. 16.05.10, 12:12 kup sobie wibrator, albo użyj kija od szczotki i wbij to sobie w ryj,pedrylu. Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Skoro może zmienić sie jarosław, może i Palikot 16.05.10, 11:19 jarosław nie do poznania. szkoda tylko, ze sam nic nie mówią, tylko o nim mowią. Odpowiedz Link Zgłoś
bakoy Palikot: Nie przekraczałeś granic! 16.05.10, 11:19 Jestem zwolennikiem wyrazistych wypowiedzi t.zw "prosto z mostu",bo jak mówią sondaże 30% społeczeństwa nie zrozumiało by nigdy tego co pan Janusz ma do przekazania. Jest też w tych 30% pewien odsetek zwykłych chamów,dlatego należy się do nich zwracać zwyczajnie po chamsku a nie w innym języku. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro191063 Palikot: Przekraczałem dopuszczalne granice. Ni... 16.05.10, 11:21 Fantastycznie Palikot!!..Tak trzymaj !...przeczytalem kilka wypowiedzi na forum..i mam nadzieje ze sa tacy co zrozumieli, ze Palikot sie na prawde nie zmienil...to zwykla ironia na przemiany Jarusia, ktory tez zapewnia nas, ze sie zmienil. Reasumujac, przemiany Jarusia sa wprostproporcjonalne do tych u Palikota:-)) Pozdrawiam wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
1requ zobacz to!! nagrody dla kazdego 16.05.10, 11:21 www.nagradzamy-kazdego.latwy.pl min do wygrania : ps3 xbox nokia n95 ! Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn Palikot to normalny mężczyzna, hetero... 16.05.10, 11:28 Jak olbrzymia większość Polaków..Kocha kobiety, sypia z nimi, płodzi dzieci.. Nie lubi Kaczynskich,Rydzyka,PIS-u, itd. też tak samo, jak większość Polaków. Ma prawo ? Ma, tak jak Kaczynski do nie lubienia Palikota,PO, itd. Kaczynski nie wie co znaczy kobieta w łóżku, jego srata! Odpowiedz Link Zgłoś
szokez Re: Palikot to normalny mężczyzna, hetero... 16.05.10, 11:37 awatar_sn napisał: > Jak olbrzymia większość Polaków..Kocha kobiety, sypia z nimi, płodzi dzieci.. > Nie lubi Kaczynskich,Rydzyka,PIS-u, itd. też tak samo, jak większość Polaków. > Ma prawo ? Ma, tak jak Kaczynski do nie lubienia Palikota,PO, itd. > Kaczynski nie wie co znaczy kobieta w łóżku, jego strata! ....... Bardzo trafne... Odpowiedz Link Zgłoś
diana.kasp Palikot: Przekraczałem dopuszczalne granice. Ni... 16.05.10, 11:24 KRETYN. BŁAZEN I POŻYWKA DLA TROPICIELI SENSACJI. ALE PRZYZNAM ŻE NIEŹLE KOMBINUJE. PUSTA PUSZKA ROBI NAJWIĘCEJ HAŁASU I NIC NIE DAJĄC OD SIEBIE JAKOŚ TAM SOBIE ISTNIEJE I NIKT O NIM NIE ZAPOMINA. A PIENIĄŻEK LECI. Odpowiedz Link Zgłoś
sportif Palikot: Przekraczałem dopuszczalne granice. Ni... 16.05.10, 11:31 palikot, ty szczurze, nie wychodź z tej nory. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.maja Palikot: Przekraczałem dopuszczalne granice. Ni... 16.05.10, 11:32 Tak właśnie jest w rozumowaniu PO ,nie wierzy się w zmianę sposobu myślenia pana Jarosława Kaczyńskiego on niema prawa do zrzucenia z siebie tego wizerunku który narzuciły mu media i niektórzy politycy często go atakując bez powodu a pan Palikot? Ten to na pewno się zmieni!Tylko trochę poczekajmy no przynajmniej jak się skończą wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
stalkow Palikot: Przekraczałem dopuszczalne granice. Ni... 16.05.10, 11:37 TO TERAZ ZAPISZ SIĘ DO PiS Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Re: Palikot: Przekraczałem dopuszczalne granice. 16.05.10, 11:39 Cynizm Palikota nie zna granic. Koleś ma taką wiarygodność co Dick Cheney twierdzący, że tu nie chodzi o ropę... Odpowiedz Link Zgłoś
jogo42 Palikot: Przekraczałem dopuszczalne granice. Ni... 16.05.10, 11:45 przemiana, przemianą, ale dlaczego pan przeprasza az słowa prawdy, słowa ostre ale prawdziwe dlaczego pan się kaja? Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: Palikot: Przekraczałem dopuszczalne granice. 16.05.10, 17:29 faciu, naprawde nie rozumiesz satyry ? Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph przemiana Palikota to satyra na przemianę Jarka K 16.05.10, 11:45 Palikot nie jest taki głupi. Jego przemiana jest tylko satyrą i umiejętnym nawiązaniem do nagłej przemiany Jarka "po trupach do celu" Kaczyńskiego. Ten kto trochę kojarzy politykę od razu to zrozumie, szczególnie w powiązaniu z rosnącymi notowaniami PiS, gdzie PO (czyli Palikot również) musiała jakoś zareagować. Tu w polityce nie ma żadnych cudownych przemian. Tu jest jedna wielka manipulacja. Zobaczycie a jeszcze Jacek "kłamca" Kurski zaraz z czymś wyskoczy. Bo narodem się manipuluje, bo ciemny naród to kupi ! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: przemiana Palikota to satyra na przemianę Jar 16.05.10, 13:45 @xaliemorph: brawo, dokladnie tak i ja pomyslalem! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: przemiana Palikota to satyra na przemianę Jar 16.05.10, 16:45 a może ... może ... jednak czymś różni się od Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
niewolnica.z.pisu Myślę, że Palikot skorzystał z porady psychiatry 16.05.10, 11:45 czyli swojego kolegi z PO KLicha. Cóz jaki psychiatra taka terapia Jaka terapia takie efekty Odpowiedz Link Zgłoś
szesnasty_sympatyk_po Ten kit mozesz idioto wciskać baranom z PO 16.05.10, 11:49 Reszta POlski Polaków ma juz o tobie wyrobione zdanie. O tym co chciał zażynać watahe, tez! Odpowiedz Link Zgłoś
wto2 Palikot: Przekraczałem dopuszczalne granice. Ni... 16.05.10, 11:49 I bardzo dobrze, każdemu wolno się przemienić, chociaż na chwilę. U pana Palikota cenię przede wszystkim inteligencję. Jego ambicje nie są przesadne. Stać go naprawdę na wiele i PO powinna to wykorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
stajniowy Palikot zapewnia, ze sie zmianil ... 16.05.10, 11:50 Palikot zapewnia, ze sie zmienil, ze wielu wypowiedzi zaluje itp. Mowi: Nie odbierajcie mi prawa do przemiany. Czy rzeczywiscie Palikot doznal przemian? Smiem w to watpic! Oto ostatnie poczynania "zmienionego" Palikota: januszpalikot.salon24.pl/181788,czas-porozumienia-czy-czas-apokalipsy-wybor-nalezy-do-ciebie wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7884418,Wybory_2010__Palikot_wlaczyl_sie_w_kampanie_wyborcza_.html Odpowiedz Link Zgłoś
stajniowy swierdzilas, ze ... to teraz udowodnij to 16.05.10, 13:15 Stwierdzilas, ze Lech Kaczynski byl prezydentem najsłbszym ... To teraz to udowodnij! tylko nie machaj rekami! Odpowiedz Link Zgłoś
vicary Palikot: Przekraczałem dopuszczalne granice. Ni... 16.05.10, 11:52 Palikot - reaktywacja.To co Pan robi jest niesmaczne.Wzbudza Pan zachwyt u ludzi którzy w gruncie rzeczy nie rozumieją Pana intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Z tego Palikota to zwykla polska tchorzliwa ciota 16.05.10, 11:55 ......wielki w pysku, typowy warhol, sarmata, populista i polityczna hiena..... ktory nastepnego dnia do katastrofie staje sie "pokornym przemienionym grzesznikiem".... Ale to cyniczna gra....bez Kaczynskiego Palikot znalazl sie w politycznym niebycie, bo nie ma juz z kogo sobie jaj robic, a oprocz kabaretu sejmowego to niczym innym nie zaslynal....a po nastepnych wyborach trzeba bedzie sobie innej roboty szukac...najlepiej na Greenpoincie.... To zwykly tchorz i koniunkturalista.... Odpowiedz Link Zgłoś
amen-666 Re: Z tego Palikota to zwykla polska tchorzliwa c 16.05.10, 15:46 > Ale to cyniczna gra....bez Kaczynskiego Palikot znalazl sie w > politycznym niebycie, bo nie ma juz z kogo sobie jaj robic, a oprocz > kabaretu sejmowego to niczym innym nie zaslynal.... Czy Ty naprawdę nie widzisz, że "cudowna przemiana" Palikota to jedna wielka kpina, jaja z "cudownej przemiany" Jarosława? Palikot często przekraczał granice dobrego smaku, ale tym razem trafił w dziesiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Prawo do czego?........ 16.05.10, 11:59 I pytanie czy w RP?.Bo pajac za zycia, tanczyl na grobie zyjacego jeszcze Prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach prawdziwy-moher "tańczył na grobie żyjącego" 16.05.10, 12:14 ha,ha,ha,ha.. co za literackie okreslenie! Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: ..Prawo do czego?........ 16.05.10, 13:38 prawdziwy-moher napisał: > I pytanie czy w RP?.Bo pajac za zycia, tanczyl na grobie zyjacego jeszcze Prez > ydenta RP. Posłuchaj Wajdzik, SB-ecka świnio. Co ty możesz mówić o Polakach skoro jesteś pomiotem z bolszewickiego gwałtu na kobietach polskich w czasie II wojny światowej. I to z tego powodu jesteś kacapem do potęgi n-tej. Bądź czujny bo Maciorek szuka cię nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Palikot: Przekraczałem dopuszczalne granice. Ni... 16.05.10, 11:59 uważałem go za błazna i szkodnika. wroga zwykłej ludzkiej przyzwoitości. jednam bardziej mu wierzę niż Tuskowi czy komorowskiego. Bo on przez cały okres żałoby milczał. znikł. a dziś mówi to co mowi. A Komorowski i Tusk już dawno wkroczyli w swoje koleiny nienawiści i wrogości wobec innych. Co będzie dalej? zobaczymy co będzie mówł, Ja, zapluty pisowiec chcę mu wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Prostactwo 16.05.10, 12:01 Zadziwiający jest ten wywiad Pana Palikota. Rzeczywiście, przekraczał on czasami normy dobrego smaku, w tej swojej krytyce Lecha Kaczyńskiego. Ale taka jest natura wolnego słowa w kraju demokratycznym, że osoby piastujące funkcje państwowe i publiczne - za pieniądze ludzi, pobierane w podatkach, składkach, abonamentach - muszą się liczyć z ostrą krytyką, słuszną i niesłuszną, z krytyką, która może być nieprzyjemna i niesprawiedliwa. Wolność do wyrażania takiej krytyki musi być bezwzględna. Bez takiej wolności nie ma demokracji, bez takiej wolności mamy państwo policyjne. Bezdomny z warszawskiego Dworca Centralnego, Pan Hubert H, okazał się, jakieś cztery lata temu, dobrym probierzem na taką głupotę, która prowadzi do cenzury i do państwa policyjnego. Ci, którzy zgadzali się z Panem Prezydentem Wałęsą, że "durnia mamy za prezydenta", mają nadal prawo uważać, że durnia mieliśmy za prezydenta. Maksyma de mortuis nil nisi bonum nie może odnosić się do osób działających publicznie. W przeciwnym razie nastąpiłby koniec wolności słowa, i początek kultu jednostki. Zastanawia manipulanctwo dzienikarzy z "Newsweek'a". "Newsweek: Był nikim? Janusz Palikot: Nie. Newsweek: „Był nikim, aż sam byłem zdziwiony, jak mało znaczył” — przecież tak podsumował pan kadencję Lecha Kaczyńskiego w swej książce, wydanej tuż przed katastrofą smoleńską. Janusz Palikot: Nie będę tak już mówił. 10 kwietnia ten dawny, agresywny i bezwzględny Janusz Palikot zginął pod Smoleńskiem wraz z Lechem Kaczyńskim." Lech Kaczyński nie był nikim, jako człowiek. I żałujemy jego śmierci, szczerze, uczciwie i po ludzku. Nikt nie chciał tragedii pod Smoleńskiem. Jednak opinia, że śp. Lech Kaczyński był nikim jako prezydent ma takie same prawa do istnienia publicznego, jak opinia, że był on prezydentem znakomitym. Jeżeli Pan Janusz Palikot też raczy sobie zginąć pod Smoleńskiem, i nałożyć na siebie cenzurę, to możemy wyrazić o nim opinię, że mówi jak człowiek nierozsądny. W kontekście powyższych argumentów dalsza część wywiadu w "Newsweek'u" szokuje prostactwem i manipulacją. "Na koniec wywiadu dziennikarze „Newsweeka” zaproponowali Palikotowi ostatni happening w starym stylu: założenie maski przedstawiającej Lecha Kaczyńskiego i wypicie paru małpek taniej gorzałki." To dziennikarze "Newsweek'a" obrażają tym razem dobry smak, i nie mają poczucia umiaru. Nie ma nic zdrożnego w tym, że ktoś robi taki taki happening, krytykując głowę państwa. Natomiast mieszanie pojęć i stawianie swoich rozmówców w sytuacji bez wyjścia jest dziennikarstwem tanim, manipulanckim, i na wskroś prymitywnym. Dużo bardziej prymitywnym od zdrowych dla demokracji, choć czasami niesmacznie przerysowanych, akcji Pana Posła Palikota, skierowanych przeciwko Lechowi Kaczyńskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Prostactwo 16.05.10, 16:44 co Ty pieprzysz? "przekraczał on czasami normy dobrego smaku". A nie prościej powiedzieć uczciwie - był chamem. Wierzę, chcę wierzyć że dojrzał, dorósł do swej roli (jacyś obywatele wybrali Go posłem). Ale poprzednio był zwykłym chamem bez cienia kultury. I chwali musię sama tylko chęć zmiany (jeśli to nie gra). I tak stoi wyżej od tych co już wrzucają g.... w wentylator. Komorowski, Tusk, Niesiolowski, Kutz, Bartoszewski - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Prostactwo 16.05.10, 20:24 Żenada i chamstwo to jest Pański post. Niech Pan się nauczy prowadzić wymianę opinii w sposób cywilizowany. To takie chamskie wypowiedzi jak Pana psują frajdę zabawy na forum. Chce Pan walczyć z chamstwem, dobrze. Niech Pan zacznie od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wasylzly Jaki fajny ten nasz nowy Januszek 16.05.10, 12:01 parada milosci sie zapowiada, no poiedzcie sami, czy ten Januszek w okularach moze kogos urazic ? Jakas moda na okulary zerowki -jak prezes kamelon gorbaczow ?? Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless Mógł zmienić się Jarosław, dlaczego nie może zmien 16.05.10, 12:02 nić się Janusz? Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: Mógł zmienić się Jarosław, dlaczego nie może 16.05.10, 16:58 fleshless napisał: > nić się Janusz? > J.Kaczyński się nie zmienił bo nie miał z czego, tylko przez tragedię się wyciszył a Palikot miał świra i go dalej ma.On teraz skamle, aby go dopuścić do mediów, gdzie jak małpa będzie harcował. Odpowiedz Link Zgłoś