Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Najdrozsza druzyna

02.06.03, 18:40
    Czy jest przewidziana nagroda za najdrozsza druzyne? Wiem, ze najbardziej licza sie zdobyte punkty, ale czy nie mozna premiowac prezesow, ktorzy potrafia w pilkarzykach zarobic?:) Moja ekipa jest warta 40 mln i mysle, ze to duzo, chyba ze ktos ma wiecej? Czekam na odpowiedzi...
    Obserwuj wątek
      • Gość: wampir Re: Najdrozsza druzyna IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 02.06.03, 19:06
        maciejino napisał:

> Czy jest przewidziana nagroda za najdrozsza druzyne? Wiem, ze najbardziej
        licza
        > sie zdobyte punkty, ale czy nie mozna premiowac prezesow, ktorzy potrafia w
        pi
        > lkarzykach zarobic?:) Moja ekipa jest warta 40 mln i mysle, ze to duzo, chyba
        z
        > e ktos ma wiecej? Czekam na odpowiedzi...
        moja druzyna jest warta 52.8mln i co jak nie wierzysz to masz problem
        • maciejino Re: Najdrozsza druzyna 02.06.03, 19:12
          jakos nie wierze... widzialem twoja druzyne i nie masz zbyt drogich pilkarzy, ale to twoja sprawa
          • Gość: wampir Re: Najdrozsza druzyna IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 02.06.03, 20:00
            maciejino napisał:

> jakos nie wierze... widzialem twoja druzyne i nie masz zbyt drogich pilkarzy,
            a
            > le to twoja sprawa
            a widziales rezerwowych i ile jeszcze mam kasy w budzecie raczej nie miales jak
            tego zobaczyc wiec nie pierdziel glupot
      • Gość: laskowik Re: Najdrozsza druzyna IP: 194.204.130.* 02.06.03, 19:59
        Moja jest warta 42.7 mln i zostało mi jeszcze 0.7 mln razem 43.4. Jestem na 139
        miejscu.
      • Gość: kk Re: Najdrozsza druzyna IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 02.06.03, 23:40
        nagroda za coś takiego byłaby totalną bzdurą. to żaden problem robić kasę na
        odpowiednich transferach w piłkarzykach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka