wybitniemadry " w sensie rozwojowym dogonic zachod" 03.06.10, 01:30 a czy jest jakis inny sens zeby gonic zachod? ty niewydarzony bucu? i dlaczego trzeba gonic? wystarczy pozbyc sie komunistycznej administracji i komunistycznych przepisow, ale tego sie nie da rady zrobic trepie bo tacy jak ty "probuja" od 20 lat, za nastepne kilkanascie lat ty bedziesz ziemie gryzl a zachod znowu bedzie 20 lat do przodu, chesz do koryta, chcez byc slupem, bo to "rzad rzadzi" jak sam podkreslasz, do czego ty wogole jestes potrzebny durny dziadu? idz do roboty nie zawracaj dupy swoja prezydentura Odpowiedz Link Zgłoś
bona_1945 Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 01:49 Polonia ma rację, że nie wierzy. Spot wyborczy rozpoczyna się kłamstwem o czereśniach - marszałek urodził się 4 czerwca - któremu Polakowi w tym okresie dojrzały czereśnie? - jedna wielka lipa. A może wyrosły mu gruszki na wierzbie, którymi tak szczodrze obdziela - co? Odpowiedz Link Zgłoś
michalr29 Re: Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. 03.06.10, 02:03 A co Reichsfurrer der SS Rydzyk mówił, czy furrer Kaczyński na zjezdzie Odpowiedz Link Zgłoś
szc1 Tylko janusz korwin mikke! 03.06.10, 02:02 Janusz Korwin Mikke był na spotakniu z polonią w Londynie już dawno, ale nikt oczywiście o tym nie wspomniał, w tej michnikowej gazecie. I nikt go nie krytykował, niestety chyba Polacy muszą wyjechać na emigrację, żeby zrozumieć jak są okradani. Odpowiedz Link Zgłoś
marconmil Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 02:22 Na spotkaniu z Tuskiem najbardziej protestowal wielki zdrowy facet ktory mieszka w Londynie od kilkunasty lat , czasem pracuje na lewo , a glownie utrzymuje sie z zasilku. Typowe Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Re: Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. 03.06.10, 02:36 Chyba miał. Autor. Bo tak jakoś tekst nie płynie. Polityczny badziewnie. Skojarzenia i myśli raczej kompromitują autora tych wypocin. Chyba, że tak głupi, że szczęśliwy ze siebie. Aaaa... to gratuluję... dobrego samopoczucia. Czasem warto milczeć, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Polacy za granica 03.06.10, 02:56 Mieszkam po za granicami kraju i w zwiazku z tym NIE bede glosowal uwazam ze Polacy mieszkajacy w POLSCE MAJA PRAWO DO WYBORU CZLOWIEKA CO REPREZENTUJE Polske,i interesy polakow,mieszkajacych na codzien w kraju,nie oznacza to bynajmniej ze jest mi obojetne kogo wybiora. Odpowiedz Link Zgłoś
mireczekb Głosuję na Jarka, to najlepsza marka, 03.06.10, 03:14 a na tego Bronka, głosują we Wronkach. Odpowiedz Link Zgłoś
muzzyczny Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 03:59 www.youtube.com/watch?v=3CEQLoEA64k&feature=related www.youtube.com/watch?v=G3SOxXFdpa4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
gtpress Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 04:01 a dlaczego nie wyprowadzono nijakiego Palikota gdy demonstrowal wibrator /kutasa/, swinski ryj czy gdy - jako parlamentarzysta - kpil z urzedujacego Prezydenta RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Bronek POmylił też gaz łupkowy z"odkrywkwym" : 03.06.10, 04:03 Miał tam powiedzieć że jest przeciwnikiem wydobycia łupków(które moża prztwarzać na gaz)z uwagi na to że trzeba by stosować metodę wydobycia odkrywkowego czyli jak w przypadku węgla brunatnego!:) Ta metoda jego zdaniem niszczy środowiko naturalne ? : ) Zapomniał tylko że łupki zalegają głęboko pod ziemią ! : ) Wcześiej Pomylił deficyt budżetowy z długiem publicznym ! Odrazu widać "Chaziaja"-(ruskiego gospodarza:) Odpowiedz Link Zgłoś
muzzyczny dla szukajacych 03.06.10, 04:13 Dziennikarz Leszek Misiak jest jednym z tych, który nie wypiera się kontaktów z Aleksandrem Lichockim, już w 2007 roku wspominał w Gazecie Polskiej , jak działał: „W końcu marca 2004 roku, gdy pracowałem w "Superexpressie" zadzwonił do mnie mężczyzna, który powiedział, że ma dla mnie informacje o tajemniczym wypadku syna Bronisława Komorowskiego, który został potrącony, gdy przechodził po pasach na zielonym świetle. Twierdził, że potrącił go mercedes jednego najbogatszych Polaków, który jechał w obstawie dwóch lancii BOR z pokazu Ferrari w hotelu Victoria. Syn Komorowskiego został ciężko ranny. Informator bardzo dokładnie zrelacjonował przebieg zdarzenia, od czasu wyjścia syna posła z Filharmonii w towarzystwie dziewczyny i kolegi. Według niego śledztwo tuszowano, a nagranie z monitoringu skrzyżowania ulic Marszałkowskiej i Świętokrzyskiej, gdzie doszło do tragedii, urywa się dziwnym trafem tuż przed najechaniem auta na chłopca. Poinformował mnie, że Bronisław Komorowski był czasie wypadku w Finlandii, a gdy wrócił zadzwonił "wściekły" do komendanta stołecznego policji, Siewierskiego, że policja nic nie robi. Podczas kilku spotkań informator nie tylko w szczegółach zrelacjonował przebieg przesłuchań dotyczących wypadku, ale skontaktował mnie z pełnomocnikiem Komorowskiego w tej sprawie mec. Maciejem Bednarkiewiczem. Spotkałem się z mecenasem. Byłem jedynym dziennikarzem, który posiadał informacje w tej sprawie. Ówczesny premier, Józef Oleksy, pytany przez Monikę Olejnik, skąd były auta eskortujące mercedesa, odpowiedział, że z Urzędu Geodezji i Kartografii. Sprawa wypadku, jak się dowiedziałem, nigdy nie znalazła finału w sądzie" Odpowiedz Link Zgłoś
david5555 bojówki 'pokojowego' Kaczyńskiego 03.06.10, 05:15 ale i tak gardłem im to wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Polonia nie powinna mieć prawa głosu po 3 latach 03.06.10, 05:41 mieszkania poza granicami Polski. Powroty na 2 tygodnie lub miesiąc nie liczą się. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy czyzbys sie, krzysiu, bal??? 03.06.10, 05:48 ze polonia wyspiarska, ktora ponoc tak tlumnie glosowala na tuska w 2007, przejrzala na oczy i tym razem zaglosuje na kogos innego??? Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll zaglosuje na PiSbolszewizm 03.06.10, 08:26 bo bliźniak obiecuje że da za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Re: zaglosuję na POpulizm i obiecanki cacanki 03.06.10, 09:12 Jak to? To już Komorowski nie jest w PO, że nie odpowiada za obietnice wyborcze złożone przez przedstawiciela jego partii przed wyborami parlamentarnymi? A może Komor zaczął się już wstydzić członkostwa w partii kombinatorów, załatwiaczy i innych szemranych Ryśków i Zbyszków? Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll zdrowie za telegraf i FOZZ 03.06.10, 09:40 oraz lojalki SBeckie Hakosława Haczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Re: Zdrowie za Misiaka, Sawicką, Zbyszka i Mirka! 03.06.10, 13:04 Niech żyją wszystkie Ryśki sponsorujące PO w zamian z pozytywne decyzje administracyjne! :) Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: Polonia nie powinna mieć prawa głosu po 3 lat 03.06.10, 09:00 czemu nie ? mam prawo głosować bo jestem obywatelem polski i takie debile jak ty które siedzą na garnuszku mamusi i boją się ruszyć dupę za własne województwo nie będą mi ustalać praw, obesrany ciapciaku ze wsi. -- i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Polonia nie powinna mieć prawa głosu po 3 lat 03.06.10, 09:55 To przynajmniej pisz "Polski" z dużej litery, patrioto. Sądząc po języku, wykładasz tam na uniwersytecie? Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: Polonia nie powinna mieć prawa głosu po 3 lat 03.06.10, 10:39 odpuść sobie ad personam ok ? i głupawe wstawki o uniwersytetach ... rozumiem też że sprawdzasz składnię i gramatykę każdego wpisu na forum, papo smerfie ? bo jeśli nie to się zwyczajnie zamknij. -- i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Jak ktoś nie pracuje w ojczyżnie nie żyje tu z 03.06.10, 10:50 naszymi problemami, co więcej przez pobyt w obcym kraju ponad zadeklarowany termin powoduje że inni Polacy nie mogą wyjechać bez wizy nie powinien mieć prawa głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: Jak ktoś nie pracuje w ojczyżnie nie żyje tu 03.06.10, 11:07 jakie wizy ? na wyspy żadnych wiz nie trzeba a deklaracja jest jedynie osobista a nie prawna. planuje powrót do kraju i chcę mieć wpływ na jego przyszłość stąd moje prawo wyborcze. mało tego, kupiłem mieszkanie i działkę w Polsce pod budowę i płacę za to regularnie podatki więc nie wiem czy czymkolwiek się różnimy poza faktem że ja obecnie jestem tu a ty w kraju. zróbmy inaczej, zabierz mi prawo wyborcze ale nie każ mi płacić podatków. bo płacę je a w Polsce nie siedzę więc zastanów się jak to kij ma dwa końce. -- i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus moze on chce wymordowac bezrobotnych, emerytow, 03.06.10, 11:29 rencistow ? Przeciez tacy tez nie pracuja czyli w/g jego logiki nie mieszkaja Odpowiedz Link Zgłoś
aplus dobra ide kutafon siedzi cicho juz prawie godzine 03.06.10, 11:54 chyba go zastrzeliles tym pytaniem o podatki Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: dobra ide kutafon siedzi cicho juz prawie god 03.06.10, 12:12 hehe, myślę że wróci, pożyjemy zobaczymy :) -- i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: dobra ide kutafon siedzi cicho juz prawie god 03.06.10, 22:29 gowno ... pewnie do rodzicow pojechal pytac co ma odpisac ;-))) ales go zagial gratulacje !!! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper A niby dlaczego nie powinni głosować? 03.06.10, 10:04 Uważasz że ludzie pracujący za granicą nie mają pojęcia co się dzieje w kraju, czy może sa na usługach jakichs ciemnych sił? Udowodnij swoją opinię jakimś konkretnym i realistycznym przykładem. W systemie który obowiązuje w Polsce każdy wyborca to jeden głos i każda legalna partia ma prawo mieć swoich sympatyków, z wieloma politykami i ich wypowiedziami się nie zgadzam ale nie oznacza to że chciałbym ich eliminacji lub marginalizowania, nie jestem za dominacja jednej słusznej partii, to już przerabialiśmy. Z historii powinienes dostrzec że proces ubezwłasnowolnienia społeczeństwa zaczyna sie od uwielbienia wodza, poparcia jednej partii, ograniczanie swobód i donoszenie kto jest słuszny ideowo a kto nie (była partia której członkowie okreslali kto jest wrogiem ustroju, jest partia której członkowie potrafią wskazać kto jest prawdziwym Polakiem, jeszcze inni jak Ty, chcą decydować kto powinien głos w sprawach Polski zabierać) a ja chcę by każdy mógł sie wypowiedzieć w ważnych sprawach, wskazac komu ufają, komu powierzą sprawowanie urzędów i będą patrzec sobie na "łapki", nawet jak się kłóca i sa śmieszni, na tym polega kompromis, rozmowa i wspólne budowanie, to o czym piszesz to "wojenka". Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll Re: A niby dlaczego nie powinni głosować? 03.06.10, 10:42 o losach kraju powinni decydować ci co w nim mieszkają a nie ci co zabrali dupska i wynieśli się na stałe, oni nie maja pojęcia co tu się dzieje jedynie takie co im propaganda gazeciarska i tv przyniesie Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper No to może w zalezności od płacenia podatków 03.06.10, 20:56 i ubezpieczeń będziemy tez stopniować? Uważasz że ci są w kraju mają większą świadomość? A może w kraju katolickim wyłączymy tych którzy stosowali zabieg aborcji, popierają in vitro, gejów i inne tzw. mniejszości? Ja osobiście sam się zrzekne głosu w takim przypadku, nie o tym marzyliśmy w latach 80-tych, gdy bojkotowaliśmy wybory w PRL-u to tez mówiono nam że nie jesteśmy godni Polski, teraz ma byc podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Fajnie ze raz napisales cos na trzezwo. Jak chcesz 03.06.10, 10:56 to mozesz. Krzysio oczywiscie caly zestrachany, gdyby Polonia rzucala jajkami w PiS wtedy by kochal Polonie. Tak ci ludzie mimo ze tak rozni wyjechali i wyjezdzaja od profesora do PO-tluka zobaczyli jak mozna zyc, jak traktowac czlowieka, zobaczyli kto to jest obywatel no i okazalo sie ze obywatel to nie jest w zadnym wypadku czlonek PO. Oczywiscie najwieksza o 180 stopni przemiana nastapila w przypadku PO-tluka gdzes tam daleko od macek ryzego gdzies tam na zmywaku biedak zrozumial swoj blad. Tacy sa najgrozniejsi dla PO i Krzysio dobrze o tym wie robiac se strachu w gacie. Ha a to zdanie "proces ubezwłasnowolnienia społeczeństwa zaczyna sie od uwielbienia wodza" tak to musi chodzic o Komorowskiego i jego slynne zdanie po zabojstwie LK "teraz nie ma lewicy nie ma prawicy" no wrecz lezka mi sie zakrecila ... Teraz ... tylko nie zaprzeczaj i pamietaj nigdy wiecej wodki przed pisaniem na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszeklakier Re: Fajnie ze raz napisales cos na trzezwo. Jak c 03.06.10, 11:38 Ty tak na poważnie, czy sobie jaja robisz i myslisz, że "ciemny naród " to kupi? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Fajnie ze raz napisales cos na trzezwo. Jak c 03.06.10, 11:52 zawszeklakier napisała: > Ty tak na poważnie, czy sobie jaja robisz i myslisz, że "ciemny > naród " to kupi? tylko nie "ciemny narod" !! jak juz to "ciemny lud" czyli np. rowniez ty wyksztalciuchu i policz lepiej podatki od emigracji jak ci okulele napisal powyzej bo jak cos ci sie nie podoba to mniej kasy dostaniesz i co wtedy te twoje rude wypierdki zbycho i miro beda malwersowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nie podążamy tym samym tokiem myślenia, 03.06.10, 20:51 Znam wielu ludzi przebywających za granicą, sa tak samo zdezorientowani jak i ci którzy nie wyjeżdżali, rozmawiaja z rodzinami i ich reakcje emocjonalne będa znane po wyborach. Żadna partia obecnia na scenie nie ma konkretnego planu na rządzenie, gdyby miała, to by się dogadywali w sprawach waznych dla społeczeństwa. Nie podejmuję się oceniac czy wyborcy PO sa głupsi od wyborców PiS, bo to nie mój poziom. Nie było zabójstwa prezydenta Kaczyńskiego, ocene zostawiam sumieniu i inteligencji kazdego Polaka, napisałem o wspolnym mianowniku kultu wodza co w historii świata miało miejsce a w XX w nawet kilka przypadków. Nie zaprzeczam, że nie ma lewicy i prawicy, sa ludzie którzy maja różne pomysły na rządzenie krajem oraz jak napisałem większość bez pomysłu tylko z hasłami. O moja trzeźwośc możesz być spokojny, co najmniej tak jak ufasz J.Kaczyńskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus oczywiscie ze nie przeciez nie chodzi o czyjes 03.06.10, 22:55 "zdezorientowanie" ale czy ma prawo glosowac za granica. Niejaki Krzycho Korab chce to prawo zabrac. Widze ze wracasz w stare tory .. coz trudno Co do reszty to kazdy wyborca jest na swoj sposob glupi i PO i PiS, i nie masz co sprowadzac "dyskusji" o czyims IQ. Chodzi o atmosfere strachu, teroru wykreowana przez TVN na dzwiek slowa PiS, o nagonke medialna ubeckich medii na PiS. Przykladowo Pan Macierewicz powie cos madrego i od razu PO-hamke dostaje piany na ustach zamiast merytorycznie sie ustosunkowac, edukowac widza. Wazniejsze sa zniszczone buty Kaczynskiego albo lapsusy jezykowe ktorych zreszta Komorowski tez robi kupe ze nie wspomne alkoholika Walesy .... W tym sensie uzylem slowa zabojstwo bo wczesniej byla nagonka na PiS, propaganda tylko jednej partii - PO no i macie co chcieliscie LK wreszcie nie zyje. Oto spelnily sie marzenia Palikota, TVN, wszystkich rzygajacych na PiS wyksztalciuchow. Jest to sytacja ludzoco podobna jak w przypadku zabojstwa Narutowicza. Sa warunki wystarczajace do popelnienia zabojstwa. Jakie warunki konieczne - to oczywiscie ze sledztwo tego nie wykaze bo niby z jakiej racji ? Zreszta i tak swiatowe potegi sa zajete przygotowaniami do III WS wiec rzetelnosc "sledztwa" niewiele opinie miedzynarodowa dzisiaj jutro bedzie obchodzic Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 05:42 Platforma jest na wyspach spalona i nie mają po co tu przyjeżdżać bo Cygan idzie przez wieś tylko jeden raz.Emigracja głosuje na Kaczyńskiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 06:06 Pewnego dnia,wiele lat temu,byłem na jednej z wielu polskich wsi gdzie odbywali się wybory na Sołtysa,oto jak było, kandydat do wybrania mówi, drogie wyborcyce i wyborcy,musita sie zloć i scementowoć,musita być siłą i wybroć mnie na sołtysa,bo kto bedzie taki ządco jok jo,jok mówię to siła a siła to gowno a gowno nikt nie rusy bo śmierdzi. Jak pomyślę,że jeszcze są PiSowcy co wierzą w Jarosława, to są bez rozumu, no i jak takim wierzyć że im Polska droga? moja rada dla tych kto myśli o przyszłość Polski, wybierać Bronisława Komorowskiego na Prezydenta Polski bez wahania. dziś Polska jest w trudniejszej sytuacji niż przed rokiem, wydatki są ogromne przez nie tak bardzo oczekiwaną powódź,bez robocie nie małe,emerytów młodych więcej jak pracowników,wszystko to i wiele innych czekają na człowieka aby wziął sprawy w ręce i regulował,spokojnie,stanowczo,bez wahania,a jest dużo do robienia. Bronisław Komorowski jest właściwym człowiekiem na właściwym miejscu,w właściwym czasie, Tak mu dopomóż Bóg. Amen. pozdrawiam przyjaciół. adamdark. Odpowiedz Link Zgłoś
metry.pl Pajac chowa się za hasłem: dość kłamstw :) 03.06.10, 06:13 Kiedyś będzie się wstydził swojego wygłupu. Hasło skomplikowane, jak jego autor. O jakie kłamstwa chodzi? Nie wiadomo. Liczy się tylko kasa za potrzymanie hasła. W funtach płacili? Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Czy Tusk odpowiada za obietnice Komorowskiego? 03.06.10, 07:46 Komorowski: "Nie odpowiadam za obietnice Tuska" Dla ułatwienia dodam, że obaj są z 1 partii, Tusk jest premierem, a Komorowski marszałkiem sejmu i kandydatem na prezydenta, być może zostanie prezydentem. Więc jeśli Komorowski nie odpowiada za obietnice Tuska, to czy Tusk będzie odpowiadać za obietnice Komorowskiego? I jeśli ci dwaj panowie nie odpowiadają za swoje obietnice - to kto za nie odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
sadowski1 Re: Czy Tusk odpowiada za obietnice Komorowskiego 03.06.10, 08:14 popieram przekonałeś mnie do Jarka! Komorowski to polityczny pętak Odpowiedz Link Zgłoś
red-akcja Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 07:04 Bronisław Palikot-Komorowski nie może wygrać. Wygrana Bronisława Palikota-Komorowskiego oznacza, że żylibyśmy w prywatnym folwarku Rychów i Zbychów. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesj23 Re: Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. 03.06.10, 07:43 oczywiście lepiej żyć w państwie ludzi w kominiarkach/nawet ss odkrywało twarz/ i nekrofili grzebiących w ludzkich szczątkach/Pyjas,Sikorski/ Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Wszyscy politycy sa jak prostytutki.... 03.06.10, 07:51 jesli ktos im wierzy sam sobie jest winien. Wszystko gra, dopoki kasa gra.... Odpowiedz Link Zgłoś
alabaster_x Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 07:44 co Kaczyńscy i ich bojówki zrobili z Polski:( to szok, będzie jeszcze gorzej, bo Kurski i przew Solidarności mają ogroooooomny apetyt Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. 03.06.10, 07:57 Oooo, to już Kaczyńscy zaanektowali Londyn, a JarKacz pewnie kandyduje na króla Anglii? Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Tusk łatwo rozdaje obietnice i ich nie realizuje? 03.06.10, 07:50 "Nie odpowiadam za obietnice Tuska" "Ja nie mam tendencji do łatwego rozdawania obietnic, a jak coś obiecam, to zawsze zrobię" Odpowiedz Link Zgłoś
red-akcja Bronisław Palikot-Komorowski się nie nadaje 03.06.10, 07:58 kandydatura Pana Bronisława Palikota-Komorowskiego to kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Do Wlk. B.wyjechal sam Chlew i rynsztok wiec 03.06.10, 07:58 co sie dziwic.Niech juz lepiej tam zostana.Wszedzie tam gdzie pojawi sie ta cholota zaczyna panowac smrod i brud. Odpowiedz Link Zgłoś
marka77 W takim razie dlaczego ty zostałeś? 03.06.10, 11:17 Pasowałbyś tam jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: Do Wlk. B.wyjechal sam Chlew i rynsztok wiec 03.06.10, 11:28 bardzo mi miło. rozumiem że byłeś i widziałeś, i wiesz że wszyscy tacy są. a mi się coś wydaje że niejeden z tej "hołoty" ma więcej taktu i klasy niż ty do trzech pokoleń wstecz. pozdrawiam z brudu i smrodu w którym żyje mi się wygodniej i 10 razy lepiej niż tobie na szlacheckim "polskim dworze" w blokowisku u mamy. -- i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
neronek1 sztabowcy z PISu są jak widac wszędzie 03.06.10, 08:04 żal dupę ściska że Bronek ma poparcie w UE . Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: sztabowcy z PISu są jak widac wszędzie 03.06.10, 13:50 neronek1 napisał: > żal dupę ściska że Bronek ma poparcie w UE . Kogo? Angeli? Angela zaczyna być na wylocie. Odpowiedz Link Zgłoś
amwr Obietnce 03.06.10, 08:05 Pamiętam jak do rządu Mazowieckiego wszedł Leszek Balcerowicz i obiecał, że za 10 lat dogonimy Europe. Dziś przychodzi następny misiek i obiecuje nam, że dogonimy za 10-15 lat. Czas ucieka my zyjemy coraz gorzej i nigdy w Polsce nie bedzie takiej klasy średniej jak w Niemczech. Będą bogaci jak w Niemczech może nawet lepiej ale klasy średniej, któej w Niemczech jest 70% nigdy nie będzie. Zawsze bedziemy jak Chinczycy w Azji. Odpowiedz Link Zgłoś
sadowski1 Komorowski = Palikot z Wąsem 03.06.10, 08:12 Polacy pokażmy PO gdzie jest jej miejsce po oszukaniu spoleczeństwa! powiem Wam - na śmietniku historii Odpowiedz Link Zgłoś