Dodaj do ulubionych

Iran chce wysłać i eskortować statki płynące do...

07.06.10, 08:42
uuu! teraz wszyscy lewacy i antysemici dostają orgazmu - wszak prowokacja się udała i Iran szykuje się do wojny... bo przecież o to chodziło - aby mieć powód do "ostatecznego rozwiązania" kwestii Żydowskiej... nie na darmo Persja zmieniła nazwę na Iran pod wpływem nazistowskich Niemiec...

ISLAM to religiapokoju.blox.pl
Obserwuj wątek
    • oliwia.anna.majewska Brawo Iran! 07.06.10, 08:43

• alkud zostań Strażniczką Rewolucji 07.06.10, 08:50
        zawsze to będzie jednej idiotki mniej w Polsce

• henryk-sikora Re: zostań Strażniczką Rewolucji 07.06.10, 09:05
          ona jest juz strażniczką rewolucji, tacy fanatycy i rasisci jak ta
          oliwia to najgorsze co moze spotkac ludzkosc.
          • oliwia.anna.majewska Zapomniałeś o Izraelu. 07.06.10, 09:09
            henryk-sikora napisał:

> oliwia to najgorsze co moze spotkac ludzkosc.

Ja to mogę conajwyżej być drugi na podium.
            • henryk-sikora odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 09:18
              a kto zgotował holokaust? przecież to tacy jak Ty, to rasiści i
              antysemici zgotowali to ludobojstwo. Ja nie widze roznicy pomiedzy
              Toba a ss-manami ktorzy mordowali. Twoje posty swiadczą o tym, ze
              jestes dokladnie taka sama jak nazisci.
              • oliwia.anna.majewska Tacy jak ty. 07.06.10, 09:29
                henryk-sikora napisał:

Kim byli naziści? Ludźmi przekonanymi o wyższości jednej rasy nad drugą.

Poczytaj teraz swoje posty o Żydach i Arabach lub Palestyńczykach.

I masz rasistę i naziola wypisz wymaluj.

Dla mnie zamordowany Żyd i Palestyńczyk, cywil, to jedno i to samo. Nie
                wybucham radością na forum gdy izraelski cywil zginie z ręki terrorysty. Wy,
                hasbarowcy, regularnie każdą śmierć palsetyńskich cywilów fetujecie jako kolejne
                bezkrytycznie słuszne działanie Izraela. Tak samo było z zamordowaniem tureckich
                cywilów ostatnio. Jakoś cały świat zauważył że stała się straszna rzecz, tylko
                hasbara biła brawa dla "komandosów" czy raczej zwykłych bandytów.
              • syczak Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 10:16
                coś ci sie pomyliło. To izraelici swoimi działaniami pokazują że są tacy sami
                jak naziści
                • kpix Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 10:23
                  Panie Syczak, czy pan jako Polak wie, co to byl nazizm?
                  Nazizm wyrznal w Europie kilkadziesiat milionow ludzi bylo-nie-bylo.
                  A tam w ostatniej dekadzie zginelo w sumie kilka tysiecy Palestynczykow,
                  liczac cywilow i terrorystow razem.

Tylko w latach 1993-2003, bezpieka turecka wywiozla do lasu z wlasnych
                  domow i zlikwidowala kilka tysiecy Kurdow.
                  www.spiegel.de/international/world/0,1518,627144,00.html
                  • syczak Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 10:40
                    Wiem co to był nazizm. Moja rodzina ucierpiała i od nazioli,i od komunistów z
                    UB. Dlatego rozumiem tragiczną sytuację Palestyńczyków, których mordują bezkarni
                    zydo-naziści i jeszcze się tym chwalą.
                    • kpix Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 10:56
                      Panie Syczak, nie rozumie pan, co pisze? Porownywanie przypadku Izraela z
                      nazizmem kompromituje pana dosc mocno.

Palestynczycy mieli juz iks mozliwosci otrzymac wlasne panstwo, tylko je
                      odrzucili. W 2000 r. odrzucili propozycje w negocjacjach w Camp David i Tabie i
                      wszczeli kampanie terroru. W 2005 r. po dobrowolnym wycofaniu sie Izraela z
                      Gazy, zamiast zaproponowac negocjacje pokojowe, Hamas tylko wzmogl ogien
                      rakietowy. Zreszta tak samo bylo w pld. Libanie: po dobrowolnym wycofaniu sie,
                      ogien z katiusz sie tylko wzmogl. W 2008 r. Abbas odrzucil propozycje Olmerta
                      powrotu praktycznie do Zielonej Linii, a Hamas rakietami wywolal wojne.

Pan broni ludzi, ktorzy sami klada sie na torach i odmawiaja zejscia, gdy
                      nadjezdza pociag.
                      • syczak Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 11:11
                        a więc za zydowskie zbrodnie odpowiedzialni są Palestyńczycy. Za holokaust
                        pewnie też...
                        Dlaczego niby kompromituje? zbrodnia to zbrodnia
                        • kpix Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 11:18
                          Panie Syczaku, glupie porownania do nazizmu i zaglady 6 milionow ludzi sa pana
                          glupimi porownaniami, a nie moimi i wlasnie one pana kompromituja. Nie rozumie
                          tez pan chyba, ze Palestynczycy, a konkretnie ich dowodztwo polityczne
                          organizacje terrorystyczne maja na koncie bardzo wiele zbrodni wlasnych: nie
                          tylko wobec Izraelczykow, ale i wobec wlasnych ziomkow. Jak mowie, Palestynczycy
                          juz iks razy mogli dostac wlasne panstwo, ale gdy przychodzila godzina prawdy,
                          odrzucali propozycje.
                          • syczak Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 11:32
                            dlaczego głupie ? Ofiary zydowskich zbrodni cierpią tak samo jak ofiary nazistów
                            i komuchów.

• elucidator Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 11:37
                              A ofiary hamasowskich zbrodni juz nie?
                            • kpix Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 12:08
                              Panie Syczak, niemieckie ofiary alianckich "slusznych bombardowan" tez cierpialy
                              tak samo. Niech pan sobie przypomni: liczba cywilnych ofiar bitwy o Berlin
                              wynosi lekka reka 100 tysiecy ludzi. Czy ktos porownuje aliantow do nazistow?

Zydowskie ofiary palestynskiego terroru, i wlasne arabskie ofiary rodzimego
                              terroru palestynskiego tez cierpialy tak samo.

Podobnie, rok temu wojska Sri Lanki likwidujac Tamilow, wyciely od 7 do 20
                              tysiecy cywilow, a Rada Praw Czlowieka ONZ zamiast potepic te rzez,
                              pogratulowala tylko rzadowi Sri Lanki. Oskarzen o nazizm oczywiscie tez nie bylo.

Jednak tylko w przypadku Zydow propaganda uzywa takich porownan, choc liczba
                              ofiar jest znacznie mniejsza, niz w wielu konfliktach. Kapuje pan teraz?
                              • syczak Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 12:41
                                Z powyższego wynika, że winą nazistów nie były popełnione zbrodnie, tylko to że
                                przegrali wojnę. Ciekawe...
                                • kpix Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 12:51
                                  nie Syczak. Z powyzszego wynika, ze wszedzie wokolo leje sie rzeka krwi - a
                                  dziwnym trafem jedynie wobec Zydow wysuwa sie glupie porownania z nazizmem.
                                  Powtarzam: ofiar w tym konflikcie jest nieporownanie mniej, niz w wielu innych,
                                  a terrorystyczne ogranizacje palestynskie sa tak samo winne ofiar: nie tylko
                                  zydowskich, ale i arabskich.

I najwazniejsze: Palestynczykom proponowano juz panstwo kilka razy. Z Gazy
                                  wyniesiono sie zas dobrowolnie 4 lata temu, bez zadnych gwarancji bezpieczenstwa
                                  - i wzamian polecialy rakiety Hamasu.
                                  • syczak Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 14:45
                                    Nie zgadzam się. zydzi mordują nie tylko terrorystów, czy wrogie im władze
                                    hamasu, ale w głównej mierze ludność cywilną ( tak jak na tym nieszczęsnym
                                    statku ). Palestyńczyków ogradzają murem, z ciał pomordowanych kradną narządy do
                                    przeszczepów, bombardują szkoły i szpitale.
                                    Sprawdzone nazistowskie metody, tylko symbole inne.
                                    • elucidator Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 19:16
                                      Na tym nieszczesnym statku uzbrojeni w grube metalowe prety i noze "pacyfisci" zaatakowali uzbrojonych zolnierzy. Jezeli ktos atakuje uzbrojonych zolnierzy to musi sie liczyc z tym ze ci zolnierze uzyja broni aby sie nie dac zabic czy zranic. Jakos na innych statkach, gdzie aktywisci przestrzegali zadeklarowanej uprzednio zasady cywilnego oporu bez przemocy, ofiar nie bylo i w zasadzie tak pasazerowie jak i zolnierze zachowywali sie poprawnie.
                                    • kongreszydowski Drogi syfak 07.06.10, 23:40
                                      syczak napisał:
                                      > Palestyńczyków ogradzają murem, z ciał pomordowanych kradną
                                      > narządy do przeszczepów, bombardują szkoły i szpitale.
                                      > Sprawdzone nazistowskie metody, tylko symbole inne.

Drogi syfak! Prosimy o podanie informacji dotyczacych kradziezy
                                      narzadow do przeszczepow, dokonywanych przez nazistow.

kongreszydowski

• elucidator Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 19:12
                                    Mozna by tutaj dodac, ze ilosc Palestynczykow ktorzy stracili zycie z rak innych Palestynczykow i innych Arabow jest duuuuzo wieksza od ilosci Palestynczykow ktorzy stracili zycie z rak Izraelczykow. Zakladam jednak ze do osob oslepionych to i tak nie dojdzie, a jak dojdzie to bedzie to traktowane jako "zlowroga syjonistyczna propaganda".
                        • zz26 Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 12:20
                          panie syczak amnie ciekawi cowedlepana mieli zrobic ci komandosi
                          mieli grzecnzie sta c iise dac zabic tymi rurami?
                          cyz mieli grzecnzie uciec takjak to zrobili holendrzy w srebrenicy
                          jask ktos atakiuje metalowa rura clzowieka z bronia to przykro mi ale samsobie
                          jest winien
                          wedlug pana jak ja rzuce sie z kijemna policjanta i bede probowal wyrwac mu bron
                          to on bedzie morderca jesli mnie zastrzeli?
                          • syczak Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 12:34
                            ciekawe gdzie Pan uczył się języka polskiego.
                            Wystarczyło nie włazić na cudzy statek. Takie wywody przypominają skargi
                            hitlerowców na partyzantów : Jak oni śmieli się bronić.
                            • muledet.3 Panie Syczak 07.06.10, 17:22
                              zycze zdrowia.
                            • elucidator Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 19:19
                              Zakladajac ze miedzy Izraelem i Hamasem trwa konflikt zbrojny, zolnierze IDF mieli prawo, zgodnie z obowiazujacym prawem miedzynarodowym, wejsc na poklad tych statkow.

forum.gazeta.pl/forum/w,902,112540618,112551410,Co_mowi_prawo_miedzynarodowe.html?wv.x=2
                            • zz26 Re: odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 23:23
                              syczak napisał:

> ciekawe gdzie Pan uczył się języka polskiego.

kolejny przykład jaki pan bezstronny jak ktos ma czelność zadać pytanie ktore
                              nie jest holdem uwielbienia dla palestycnzykow to od razu musi to byc jakis zyd
                              bo Polak nie moze?
                              bo 100% Polakow powinno potępiać?

"Wystarczyło nie włazić na cudzy statek."

przypominam ze miedzy izraelem a strefa gazy jest wojna i te statki byly strona
                              konliktu tak samo jak amerykanskie statki wiozace pomoc do anglii podczas
                              drugiej wojny swiatowej

"na tych co zabili handlarza na stadionie juz pan wydal wyrok? powinni
                              odpowiedziec jak za morderstwo? w koncu strzelił do pokojowego handlarza po
                              cholerę gliniarz polazł mu torbę sprawdzać?
                              poza tym cyzzydzi wedlug pana niemaja prawa sprawdzac co plynie do ich wroga
                              ktory oficjalnie twierdzi ze chce zniszczneia izraela?
                              czy jedynym prawem zydow jest dac sie zabic i na wszystko co jest wymierzone
                              przeciw nim udawac ze nie widza? moze od razu zazdaj pan aby każdy żyd
                              obowiązkowo strzelil se w leb
                              swoja droga zdumeia mnie fakt ze za wesjcie na cudyz statek pan syczak uwaza z
                              enalezy intruza okopac wyrzucic za burte uprzednio okladajac metalowymi rurami
                              ot bardzo cywilizowane

"Jak oni śmieli się bronić"

bronic? przed czym sie bronili? chcieli ich okraść? chcieli ich wszystkich
                              pozabijać? czy chcieli sprawdzić czy nie było broni na pokładzie?

rozumiem ze jak ja zabije policjanta pobije policjanta który bedzie chciał
                              sprawdzić czy nie mam fabryki amfetaminy w domu to pan mnie poprze? jak
                              policjant w obronie mnie zastrzeli to krzykniesz pan na niego parszywy morderca?
                              bo mógł policjant nie włazić do mojego domu nieprawdaż?

• edek47 Nie pisz glupot!... 08.06.10, 16:27
                              Izraelczycy zostali zaatakowani i MIELI PRAWO SIE BRONIC!NATOMIAST
                              TE islamskie bandziory na to zasluzyly, co ich spotkalo.
            • tosas Re: Zapomniałeś o Izraelu. 07.06.10, 10:51
              Oliwii wyrosło coś między nogami. ;)
              • elucidator Re: Zapomniałeś o Izraelu. 07.06.10, 11:21
                Ta Oliwia wystepuje rowniez jako l.o.r.t.e.a.
                • syczak Re: Zapomniałeś o Izraelu. 07.06.10, 11:36
                  elucidator napisał:

> Ta Oliwia wystepuje rowniez jako l.o.r.t.e.a.
                  >
                  To z księgi mądrości hasbary ?
                  • l.o.r.t.e.a To akurat fakt. 07.06.10, 11:42
                    Lortea i Oliwia to ta sama osoba. Mam zablokowane konto Lortei na publicystyce i
                    musiałem tam stworzyć nowe konto. Diabelska myśl mi przyszła ażeby stworzyć nick
                    dający złudzenie żywej osoby. Założyłem więc Oliwii konto na Naszej Klasie
                    (rzadkie imię i kombinacja dwu imion właściwie wyklucza pomyłkę) i tak się
                    zastanawiam, kim są osoby odwiedzające jej konto?
                    • syczak Re: To akurat fakt. 07.06.10, 11:56
                      l.o.r.t.e.a napisał:

> Lortea i Oliwia to ta sama osoba. Mam zablokowane konto Lortei na publicystyce
                      > i
                      > musiałem tam stworzyć nowe konto. Diabelska myśl mi przyszła ażeby stworzyć nic
                      > k
                      > dający złudzenie żywej osoby. Założyłem więc Oliwii konto na Naszej Klasie
                      > (rzadkie imię i kombinacja dwu imion właściwie wyklucza pomyłkę) i tak się
                      > zastanawiam, kim są osoby odwiedzające jej konto?

czyli cenzura :/

• zz26 Re: To akurat fakt. 07.06.10, 12:15
                        > czyli cenzura :/

owszem na pelne nienawisci posty w kncu ktos odpowiedizla cenzura jak ja bym
                        pisal ciagle np. z murzyni to zawszone to malpy to tez by mnie w koncu oceznurowano
                      • edek47 'Zablokowanych' baranow trzeba... 08.06.10, 16:38
                        blokowac.
                    • sid_6.8 Re: To akurat fakt. 08.06.10, 00:50
                      Sku...el admin z publicystyki blokuje po IP
                    • abhaod Re: To akurat fakt. 08.06.10, 13:40
                      zdaje się, że twoja nienawiść do Izraela to pretekst do destrukcyjnych
                      uczuć (i komentarzy), wynikających z niemożliwości psychologicznego
                      określenia swojej płci
                      www.psychologia.net.pl/artykul.php?level=333
                  • elucidator Re: Zapomniałeś o Izraelu. 07.06.10, 11:45
                    Z zyciowego i forumowego doswiadczenia.
                • muledet.3 Re: Zapomniałeś o Izraelu. 07.06.10, 17:32
                  elucidator napisał:

> Ta Oliwia wystepuje rowniez jako l.o.r.t.e.a.

i jako Wladyslaw Studnicki,tez bardzo ciekawa kombinacja Polaka z
                  Hitlerem.Studnicki to polski faszysta ktory w 1940 r juz po klesce
                  wrzesniowej szukal kontaktu z Hitlerem,taka swolocz niegodna miana
                  Polaka.

• henryk-sikora No to Iran wypowiada wojne!!! 07.06.10, 09:03
        Albo Iran posiadaa juz bron atomową, ablo szukaa guza. Izrael nie
        zawaha się w skrajnej sytuacji uzycia broni atomowej, wiec niech ci
        szowinisci iranscy nie przesadzaja bo moze iranczykow ubyc kilka
        milionow.
        • propagacja Re: No to Iran wypowiada wojne!!! 07.06.10, 09:25
          henryk-sikora napisał:

> Albo Iran posiadaa juz bron atomową, ablo szukaa guza. Izrael nie
          > zawaha się w skrajnej sytuacji uzycia broni atomowej, wiec niech ci
          > szowinisci iranscy nie przesadzaja bo moze iranczykow ubyc kilka
          > milionow.

Taa,po żydach można się spodziewać wszystkiego najgorszego.
          • henryk-sikora odpowiedź dla "propagacja" 07.06.10, 09:30
            Dlaczego piszesz, że po Zydach mozemy spodziewać sie najgorszego?
            Izrael ma prawo sie bronic i jak trzeba będzie to niech przypie...
            tym szowinistom iranskim ze 2 bombki "A" na instalacje wzogacania
            uranu to sie uspokoją.
            • sekwana2005 szowiniści 07.06.10, 10:42
              henryk-sikora napisał:
              > Dlaczego piszesz, że po Zydach mozemy spodziewać sie najgorszego?
              > Izrael ma prawo sie bronic i jak trzeba będzie to niech przypie...
              > tym szowinistom iranskim ze 2 bombki "A" na instalacje wzogacania
              > uranu to sie uspokoją.

Trzeba się z ch... na głowy zamienić, by twierdzić iż odpowiedzią na
              transport leków, pieluch, żywności, materiałów na odbudowę domów
              zbombardowanych przez Izral ma być zrzucenie bomb atomowych na Iran.
              A Izrael ma broń atomową? Przecież się nie przyznaje i nie zgadza na
              kontrole, w przeciwiństwie do Iranu.
              Szowinizm, rasizm, terroryzm ma różne twarze - europejskie,
              żydowskie, arabskie.
              A stosowanie odpowiedzialności zbiorowej wobec mieszkańców Gazy (w
              większosci wypędzonych przez Żydów ze swych domów)czy Iranu,
              bombardowania, tym bardziej bronią atomową to skraj szaleństwa.
              Swoją drogą część Żydów przez wieki żyła w Jerozolimie i okolicach,
              w XIX w sposób pokojowy także polscy Żydzi robili osadnictwo,
              zagospodarowywali nieużytki albo kupowali ziemię od rządzących tam i
              ich tolerujacyh muzułmanów.
              Gdy jeszcze trwała II wojna światowa, wyzwalanie obozów śmierci,
              leczenie ich ofiar, także żydowskich - w Palestynie Żydzi rozpoczęli
              zamachy i inne ataki na Anglików, Francuzów, Arabów. Dziś większość
              Palestyńczyków zamknęli za wielometrowymi murami, za każdego Żyda
              zabijają stu Arabów, wstrzymują, blokują dostawy wszelkich towarów
              (półtora miliona ludzi nie nakarmi się przepuszczając część
              ciężarówek). W Gazie 40 % bezrobocia, uwzględniając dzieci to
              zapewne co najmniej 3/4 ludności bez źródeł utrzymania. Nie
              dopuszczani już `do pracy w Izraelu, zmuszeni do zamykania własnych
              firm, bo nie ma z czego budować domy i remontować zbombardowane
              szkoły, okręty izraelskie strzelają do rybaków, nie dopuszczając ich
              na łowiska ryb.
              Więc praca niemal wyłącznie przy przemycie towarów z Izraela, albo
              na etatach Hamasu, ostatecznie wybranego w wyborach których domagał
              się Izrael i USA: w biurach, szkołach, szpitalach. W grupach
              zamachowców.
              Hamas i Hesbollach zyskały poparcie nie tylko wrogością wobec
              Izraela, lecz i za pomoc dla zwykłych mieszkańców, właśnie te
              szkoły, szpitale, jadłodalnie.
              W czasie bombardowania Gazy Żydzi nie zgadzali się nawet na
              ewakuację małżeństw polsko-palestyńskich.
              Wyznawcy Starego Testamentu robią swoim sąsiadom Somorę i Gomorę.
              Prawo do obrony? Jak bandyty, który uzbrojony po zęby wtargnie do
              mojego domu a ja sięgnę po kij od miotły.
              Trzeba mieć łeb obrzezany, a nie ch.. - by zniszczyć w Jerozolimie
              zabytkowy cmentarz, bo nie żydowski. By na gruzach budować MUZEUM
              TOLERANCJI...
              • tosas Re: szowiniści 07.06.10, 10:54
                Tak sie zastanawiam dlaczego nikt nie psioczy na Egipt który również blokuje Gazę.
                • wqb mocni w gebie 07.06.10, 11:09
                  ano dlatego, ze na forum roi sie od prowokatorów i półgłówków. mało kto
                  rozszyfrował ze iran tylko pohukuje i nie będzie ryzykował kompromitacji.
                  • propagacja Re: mocni w gebie 07.06.10, 14:15
                    wqb napisał:

> ano dlatego, ze na forum roi sie od prowokatorów i półgłówków. mało kto
                    > rozszyfrował ze iran tylko pohukuje i nie będzie ryzykował kompromitacji.

Wszyscy to wiedza,ale dużo lepiej,"pohukiwać"niż naprawdę mordować,nawet ten
                    "terrorystyczny"Iran nie pozwala sobie na mordowanie przypadkowych ludzi,nie
                    myśl,półgłówku,że ta twoją żydowską propagandą przekonasz ludzi do akceptacji
                    bandyctwa i działań terrorystycznych Izraela,jest wręcz przeciwnie.
                • elucidator Re: szowiniści 07.06.10, 11:24
                  Proste. Egipt to nie Zydzi.
                  • propagacja Re: szowiniści 07.06.10, 14:17
                    elucidator napisał:

> Proste. Egipt to nie Zydzi.

Coś w tym jest!
                    • elucidator Re: szowiniści 07.06.10, 14:58
                      Tyle ze nie tak jak sie to tobie wydaje. :)
                • bf109 Re: szowiniści 07.06.10, 12:30
                  Słuszna uwaga, Egpicjanie traktowali palestyńczyków gorzej jak psy, gaza to
                  jedyny skrawek terytorium jakiego nie chcieli po pokoju z Izraelem. Dzisiaj też
                  odgrodzili się od hamasowskiej dziczczy ale lewactwo ma odwagę pluć tylko na Izrael.
                  ------------------------------
                  Fuck communism
              • edek47 Niech ci chorzy z okupowanej Persji... 08.06.10, 16:51
                nie podskakuja, bo te ich 'kajaki' zostana zatopione.
          • tadekok Re: No to Iran wypowiada wojne!!! 07.06.10, 09:42
            propagacja napisał:

>
            > Taa,po żydach można się spodziewać wszystkiego najgorszego.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

fakt !!!

a ta kuchnia?!

bez kotletu schabowego!
            dzikusy kulinarne!!!

FAKT !!!

¤¤¤

• propagacja Re: No to Iran wypowiada wojne!!! 07.06.10, 09:52
              tadekok napisał:

> propagacja napisał:
              >
              > >
              > > Taa,po żydach można się spodziewać wszystkiego najgorszego.
              >
              > ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
              >
              > fakt !!!
              >
              > a ta kuchnia?!
              >
              > bez kotletu schabowego!
              > dzikusy kulinarne!!!
              >
              > FAKT !!!

Nie mąć,nie odwracaj kota ogonem,stare wasze sztuczki.
              • tadekok Re: No to Iran wypowiada wojne!!! 07.06.10, 10:33
                propagacja napisał:

>
                > Nie mąć,nie odwracaj kota ogonem,stare wasze sztuczki.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

a meczet dla Muzułmanów w Warszawie jest ok?

"żolnierze" z Izraela protstowali???

• edek47 To nie problem!!! 08.06.10, 17:12
                  Meczety polnocne moga wygladac jak koscioly...wystarczy zdjac krzyze
                  i wyrzucic niepotrzebne dekoracje oraz lawki z wnetrz. Arabusy
                  umieja adaptowac
                  i 'DOSTOSOWAC' SIE DO WIERZEN TUBYLCOW.
          • kpix mhmmm 07.06.10, 10:16
            > Taa,po żydach można się spodziewać wszystkiego najgorszego.

zwlaszcza najwiekszej liczby nagrod Nobla na swiecie :)
            • tornson Re: mhmmm 07.06.10, 10:52
              kpix napisał:

> zwlaszcza najwiekszej liczby nagrod Nobla na swiecie :)
              Jak to jest że niemal wszyscy oni wolą pracować w USA, Europie czy Rosji a nie
              chcą dla zbrodniczego Izraela?
              • kpix Re: mhmmm 07.06.10, 10:58
                a czemuz to zbrodniczy, Tornsonie kochajacy komunizm?
                raczej powiedzialbym, kraj majacy wlasny instynkt samozachowawczy.
                Ale i w samym Izraelu bylo 9 noblistow, juz nie wspominajac o tym,
                ze jedyna filia Microsoftu poza granicami USA jest wlasnie tam.
                • tornson Re: mhmmm 07.06.10, 11:03
                  kpix napisał:

> a czemuz to zbrodniczy, Tornsonie kochajacy komunizm?
                  > raczej powiedzialbym, kraj majacy wlasny instynkt samozachowawczy.
                  Niczym III Rzesza...

> Ale i w samym Izraelu bylo 9 noblistow, juz nie wspominajac o tym,
                  > ze jedyna filia Microsoftu poza granicami USA jest wlasnie tam.
                  Bo Izrael to defacto 51 stan USA, to tylko i wyłącznie polityka której głównym
                  elementem jest wsparcie militarne i technologiczne USA dla swojego
                  najwierniejszego psa na Bliskim Wschodzie.
                  • kpix Re: mhmmm 07.06.10, 11:24
                    > Niczym III Rzesza...
                    panie tornson, jest pan bardzo glupiutki. Jako Polak powinien pan doskonale
                    wiedziec, czym byl nazizm i wiedziec wobec tego, ze porownywanie Izraela do tego
                    kompromituje pana

> Bo Izrael to defacto 51 stan USA, to tylko i wyłącznie polityka której głównym
                    > elementem jest wsparcie militarne i technologiczne USA dla swojego
                    > najwierniejszego psa na Bliskim Wschodzie.
                    Tornsonie, chyba naprawde sobie nie zdajesz sprawy z tego, ze ten kraj
                    przoduje we wlasnych hi-tech. W dolinie krzemowej najbardziej poszukiwani
                    eksperci do spraw programowania i R&D to wlasnie Izraelczycy. Sprawdz na
                    przyklad, skad pochodzi pendrive albo technologia MMX w twoim komputerze, juz
                    nie wspomne o depilatorze dla twojej damy.

en.wikipedia.org/wiki/M-Systems
                    M-Systems was a Nasdaq-listed Israeli producer of flash storage memory founded
                    in 1989 by Dov Moran and based in Kfar Sava, best known for developing and
                    patenting the first USB flash drive, trademarked "DiskOnKey," which it released
                    in 2000.

en.wikipedia.org/wiki/Epilator
                    The first type of epilator was the original Epilady released in Israel in 1986
                    • elucidator Re: mhmmm 07.06.10, 11:31
                      Innymi slowy, wszyscy ci ktorzy chca bojkotowac Izrael powinni odrazu przestac
                      uzywac komputerow i komorek. W prawie kazdym komputerze i w prawie kazdej
                      komorce sa bowiem czesci, a przynajmniej rozwiazania techniczne, pochodzace z
                      Izraela.
                      • tornson Re: mhmmm 07.06.10, 11:42
                        elucidator napisał:

> Innymi slowy, wszyscy ci ktorzy chca bojkotowac Izrael powinni odrazu przestac
                        > uzywac komputerow i komorek. W prawie kazdym komputerze i w prawie kazdej
                        > komorce sa bowiem czesci, a przynajmniej rozwiazania techniczne, pochodzace z
                        > Izraela.
                        Kretynek używa naprawdę wyjątkowo debilnej retoryki, na przełomie lat 30ych i
                        40ych, niemal do końca IIWŚ największą potęgą technologiczną była Rzesza
                        Niemiecka, to znaczy że mamy z tego powodu ubóstwiać ten kraj? Według retoryki
                        tego głupolka kpiksa chyba tak. W Hitlerowskich Niemczech powstał tez pierwszy
                        komputer kompletny w sensie Turinga, czyli według pokrętnego rozumowania tego
                        kpiksa powinniśmy albo ubóstwiać faszystowskie Niemcy, albo zaprzestać używania
                        komputerów.
                        • elucidator Re: mhmmm 07.06.10, 11:47
                          To twoja sprawa czy chcesz bojkotowac czy nie. Ale jak juz bojkotowac to na
                          calego. :)
                          • muledet.3 Re: mhmmm 07.06.10, 17:41
                            Tornson ty sie dobrze zastanow czy dasz sobie rade bez depilatora.
                        • kpix nie wykrecaj kota ogonem 07.06.10, 12:41
                          kto tu sie osmiesza, jakoby Izraelczycy nie chcieli pracowac w swoim kraju, czy
                          jakoby ich technologia rzekomo pochodzila z importu z USA?

zaczynasz glupio, to dostajesz takie odpowiedzi.
                      • propagacja Re: mhmmm 07.06.10, 14:31
                        elucidator napisał:

> Innymi slowy, wszyscy ci ktorzy chca bojkotowac Izrael powinni odrazu przestac
                        > uzywac komputerow i komorek. W prawie kazdym komputerze i w prawie kazdej
                        > komorce sa bowiem czesci, a przynajmniej rozwiazania techniczne, pochodzace z
                        > Izraela.

Prawie mnie przekonałeś.
                        • elucidator Re: mhmmm 07.06.10, 14:59
                          To kiedy wylaczasz na zawsze komputer?
                    • tornson Re: mhmmm 07.06.10, 11:31
                      kpix napisał:

> wiedziec, czym byl nazizm i wiedziec wobec tego, ze porownywanie Izraela do teg
                      > o
                      > kompromituje pana
                      Piece krematoryjne nie powstały od razu, Izrael przypomina Rzeszę z początków IIWŚ.

> Tornsonie, chyba naprawde sobie nie zdajesz sprawy z tego, ze ten kraj
                      > przoduje we wlasnych hi-tech.
                      W jakich? Cała technologię ma z USA, nawet większość broni dostają stamtąd w
                      prezencie.

> W dolinie krzemowej najbardziej poszukiwani
                      > eksperci do spraw programowania i R&D to wlasnie Izraelczycy.
                      Teraz może i tak, dolar poleciał na łeb na szyję to Europejczycy i Azjaci stali
                      się zbyt drodzy i teraz celem drenażu są Izrael czy Indie.
                      • kpix tak tak :) 07.06.10, 12:31
                        > Piece krematoryjne nie powstały od razu, Izrael przypomina Rzeszę z
                        > początków II WŚ.
                        Panie fantasto, czy cos ci mowi, ze 4 lata temu Izrael dobrowolnie wycofal sie z
                        Gazy, a Hamas tylko wzmogl ogien rakiet?

> W jakich? Cała technologię ma z USA, nawet większość broni dostają stamtąd w
                        > prezencie.
                        przeciez ci pisze, ze bzdury gadasz. Rowniez duza czesc broni na tyle sami
                        opracowuja, ze sprzedaja z sukcesem

> Teraz może i tak, dolar poleciał na łeb na szyję to Europejczycy i Azjaci
                        > stali się zbyt drodzy i teraz celem drenażu są Izrael czy Indie.
                        nie teraz, ale od dawna. 45% obywateli Izraela ma wyzsze wyksztalcenie,
                        a kraj ktory ma od 60 lat zablokowany dostep do surowcow przez Arabow,
                        musi dzialac glowa, zeby dojsc do PKB Europy Zachodniej.
                        • tornson Re: tak tak :) 07.06.10, 13:01
                          kpix napisał:

> Panie fantasto, czy cos ci mowi, ze 4 lata temu Izrael dobrowolnie wycofal sie
                          > z
                          > Gazy, a Hamas tylko wzmogl ogien rakiet?
                          Gaza to głodzone przez Izrael Getto.

> przeciez ci pisze, ze bzdury gadasz. Rowniez duza czesc broni na tyle sami
                          > opracowuja, ze sprzedaja z sukcesem
                          Cała ich przewaga nad Syrią to amerykańskie F-15 i F-16.

> nie teraz, ale od dawna. 45% obywateli Izraela ma wyzsze wyksztalcenie,
                          > a kraj ktory ma od 60 lat zablokowany dostep do surowcow przez Arabow,
                          > musi dzialac glowa, zeby dojsc do PKB Europy Zachodniej.
                          Jakie surowce? Tylko ropa, którą mają nie tylko kraje arabskie.
                          • kpix Re: tak tak :) 07.06.10, 13:28
                            > Gaza to głodzone przez Izrael Getto.
                            order usmiechu za jeszcze wieksze fantazje. Nigdy nie bylo tam glodu i nie ma.
                            Nie tylko sprawdzala to ekipa BBC, dziennika lekko mowiac niechetnego Izraelowi.
                            Mowili juz to kilka razy wyslannicy ONZ (tez zwykle niechetni), jak i pisal
                            Marusz Zawadzki. Facet, ocknij sie: dziala tam naokraglo 3000 tuneli, a legalnie
                            od strony Izraela wjezdza kilkanascie tysiecy ciezarowek rocznie pomocy
                            humanitarnej. Kable z pradem sa tez dociagniete od strony Izraela - hamasowska
                            wladza nie zrobila nic, zeby postarac sie o prad od Egiptu. Za to wykurzyla
                            obserwatorow UE z granicy w Rafah, przez co Egipt przez 3 ostatnie lata swoja
                            granice zamknal.

> Cała ich przewaga nad Syrią to amerykańskie F-15 i F-16.
                            :) no comment :)

> Jakie surowce? Tylko ropa, którą mają nie tylko kraje arabskie.
                            Ropa, gaz i wlasciwie wszelkie surowce: przez dziesiatki lat caly swiat arabski,
                            ktorym Izrael jest otoczony, mial zamkniete szczelnie granice. Po 1980 r.
                            dolaczyl do embarga Iran ajatollahow, zas otworzyl sie Egipt.
                        • propagacja Re: tak tak :) 07.06.10, 14:36
                          kpix napisał:

> > Piece krematoryjne nie powstały od razu, Izrael przypomina Rzeszę z
                          > > początków II WŚ.
                          > Panie fantasto, czy cos ci mowi, ze 4 lata temu Izrael dobrowolnie wycofal sie
                          > z
                          > Gazy, a Hamas tylko wzmogl ogien rakiet?
                          >
                          > > W jakich? Cała technologię ma z USA, nawet większość broni dostają stamtą
                          > d w
                          > > prezencie.
                          > przeciez ci pisze, ze bzdury gadasz. Rowniez duza czesc broni na tyle sami
                          > opracowuja, ze sprzedaja z sukcesem
                          >
                          > > Teraz może i tak, dolar poleciał na łeb na szyję to Europejczycy i Azjaci
                          >
                          > > stali się zbyt drodzy i teraz celem drenażu są Izrael czy Indie.
                          > nie teraz, ale od dawna. 45% obywateli Izraela ma wyzsze wyksztalcenie,
                          > a kraj ktory ma od 60 lat zablokowany dostep do surowcow przez Arabow,
                          > musi dzialac glowa, zeby dojsc do PKB Europy Zachodniej.

I wszystko to o kant d.py rozbić,dla nas jesteście banda
                          zbrodniarzy,przejmującej najgorsze wzorce z przeszłości(nie będę pisał ze od
                          hitlerowców,bo mnie zaraz okrzykną ,żydożerca i antysemita,a tak nie jest
                          :-)przecież) i niczym więcej.
                          • edek47 Jak jestes kapciowy burak... 08.06.10, 17:36
                            TO JEST TO ZROZUMIALE, ZE ZOSTALES ANTYSEMITA.
                  • edek47 Ty jestes udany eksponat... 08.06.10, 17:20
                    MASZ JEZYK ZE STALINOWSKIEGO KALENDARZA ROBOTNICZEGO.
            • propagacja Re: mhmmm 07.06.10, 14:24
              kpix napisał:

> > Taa,po żydach można się spodziewać wszystkiego najgorszego.
              >
              > zwlaszcza najwiekszej liczby nagrod Nobla na swiecie :)

Tym chcesz usprawiedliwić mordowanie niewinnych ludzi,a może macie najlepsze
              pomarańcze?to byście mogli bez skrupułów użyć baby atomowej.
              Mówimy tu o mordowaniu niewinnych ludzi,czy możecie sobie ,ot tak,pomordować
              trochę ludzi ,czy nie ,sr... na Nobla.
    • pawel_z_wroclawia Iran chce wysłać i eskortować statki płynące do... 07.06.10, 08:45
      Strażnicy Rewolucji vs izraelscy komandosi.
      Szykuje się niezła draka.
    • jerjar Iran chce wysłać i eskortować statki płynące do... 07.06.10, 08:48
      Jeśli rzeczywiście wyślą eskortę, to mamy konflikt na światową skalę. Ta sprawa może też podzielić Europę.
    • puuchatek Iran chce wysłać i eskortować statki płynące do... 07.06.10, 08:49
      Pozwolę sobie napisać to, co już raz napisałem:

Po pierwsze: ta deklaracje ze strony Iranu to najlepszy dowód, że Izrael postępuje słusznie w tej sprawie.

Po drugie: kuuuuuurczę, naprawdę chciałbym to zobaczyć... Tak, nie żartuję: naprawdę chciałbym zobaczyć jak Strażnicy Rewolucji - tak dzielni i zdecydowani w walce z nieuzbrojonymi demonstrantami, tak bohaterscy w tropieniu śladów makijażu i kobiet którym spod chusty wystaje nieprzystojny kosmyk włosów... - stają na przeciw izraelskich komandosów... :-D
      • oliwia.anna.majewska Miałeś okazję w Libanie. 07.06.10, 09:08
        puuchatek napisał:

naprawdę chciałbym to zobaczyć... Tak, nie żartuję: naprawdę chciałbym zobaczyć
        jak Strażnicy Rewolucji - na przeciw izraelskich komandosów... :-D

Nie strażników rewolucji ale jeszcze gorzej uzbrojonych partyzantów Hezbollahu.
        Po kilka tygodni hołota z SS-IDF zdobywała jedną wioskę.

SS-IDF był może kiedyś dobrą bitną armią. Dziś to banda zdegenerowanych
        bandytów, strasznie odważnych gdy trzeba mordować palestyńskich cywilów i
        bezużyteczna w walce z regularnym wojskiem.
        • erg_samowzbudnik Re: Miałeś okazję w Libanie. 07.06.10, 09:24
          oliwia.anna.majewska napisała:

> puuchatek napisał:
          >
          > naprawdę chciałbym to zobaczyć... Tak, nie żartuję: naprawdę chciałbym zobaczy
          > ć
          > jak Strażnicy Rewolucji - na przeciw izraelskich komandosów... :-D
          >
          > Nie strażników rewolucji ale jeszcze gorzej uzbrojonych partyzantów Hezbollahu.
          > Po kilka tygodni hołota z SS-IDF zdobywała jedną wioskę.
          >
          > SS-IDF był może kiedyś dobrą bitną armią. Dziś to banda zdegenerowanych
          > bandytów, strasznie odważnych gdy trzeba mordować palestyńskich cywilów i
          > bezużyteczna w walce z regularnym wojskiem.
          >
          >
          Nie wiem dlaczego nie zauważyłeś coś takiego jak opinia publiczna , konwencje i
          poprawność polityczna .Gdyby nie to to jak mówisz ta wioska byłaby zrównana z
          ziemią tak na oko w godzinę. Tylko że arabus jak zabija to jest bojownikiem , a
          jak jego zabijają to jest kobietą w ciąży , starcem albo dzieckiem. Zresztą kto
          by ich rozróżnił - wszyscy w sukienkach.
          • kpix Dobrze powiedziane 07.06.10, 10:19
            IDF sie baaaardzo ogranicza w swoich mozliwosciach technicznych -
            wlasnie dlatego, ze zwykle trzymaja sie pewnych zasad.
            Gdyby naprawde chcieli pojsc na calosc, Gaza by zniknela. A jest.
            • eva15 Re: Dobrze powiedziane 07.06.10, 12:52
              kpix napisał:

> IDF sie baaaardzo ogranicza w swoich mozliwosciach technicznych -
              > wlasnie dlatego, ze zwykle trzymaja sie pewnych zasad.
              > Gdyby naprawde chcieli pojsc na calosc, Gaza by zniknela. A jest.

Niedawno pewnien izraelski generał powiedział, że gdyby naprawde chcieli pojsc
              na calosc, Europa by zniknela. A jest.
              • kpix Re: Dobrze powiedziane 07.06.10, 13:31
                Izrael nie ma nic do Europy, tylko do Hamasu.
                Ponadto, to nie byl izraelski general, a prywatna osoba.
        • raf4 tak ogolnie... 07.06.10, 12:05
          pomijam te komentarze ponizej krytyki z kazdej ze stron...ale jak
          sie przedstawi suche fakty i przemysli sie ogolna sytuacje to wynika
          to tak:
          1. Izrael zlama przepisy miedzynarodowe bo na wodach
          miedzynarodowych zaatakowal statki z Turcji, Cypru i innych krajow,
          to oznacza piractwo, a biorac pod uwage ze dokonalo to regularna
          armia mozna to uznac za wypowiedzenie wojny przez Izreal tym Panstwo
          gdyz zostalo zaatakowane terytorium Turcji, Cypru i innych krajow.
          Nie bez powodu w czasie kryzysu Kubanskiego w latach 60-tych USA nie
          dokonywalo abordazu na jednostki ZSRR na wodach miedzynarodowych i
          czekali do wplyniecia na wody blokady w tamtym przypadku 120mil od
          Kuby i nawet wplyniecie oznaczalo ostrzegawcze strzaly przed dziub i
          komunikaty o natychmiastowym zawroceniu i nikt ich nie atakowal! Co
          by sie skonczylo wymiana ognia i .....
          Wiec to co robi Izrael to bylo bardzo bardzo agresywnym
          posunieciem.....nawet nie probowali ich zawrocic lub poczekac az
          wplyna na wody Terytorialne Izraela...z mniejszych incydentow
          zaczynaly sie wojny!

2.Izrael bedzie bezpieczny dopoki ma wsparcie USA....jak widac w
          mediach Obama udaje ze sie nic nie stalo...poki dalej bedzie taki
          slepy dopoki Izrael bedzie harcowal! Przypominam ze podatnik USA co
          rok daje 21miliardow $ przekazuje Izraelowi na ich sily wojkowe itd.

3. Izrael ma problem po wojnie z 2006 gdzie pierwszy raz od swojego
          powstania nie osiagnal celow ktore sobie zalozyl, a wiec zniszczenie
          Hezbollachu, co odreagowal niszac zaciekle infrasturkture Libanu
          jakby mosty i elektrownie byly ich wrogiem!
          Od tego czasu armia nie moze przejsc do rownowagi proboje odreagowac
          i pokazac swoja sile za kazdym razem!

4.Podsumowujac poki USA nie powie dosc i powie tu macie porozumienie
          warunki sa takie i macie sie na nie zgodzic to Izrael dalej bedzie
          traktowal Palestynczykow w stylu my mozemy wszystko a wy macie byc
          potulnie moze wtedy wam okazemy laske, a jak nie to bedzie cie
          dostawac po lapkach /znaczy bombardowania, zamachy na liderow itd./
          TO USA MUSI CHCIEC PRZYCISNAC IZRAEL, poki co to Izrael przyciska
          USA poprzez swoja diaspore i trzyma Obame na krotkiej smyczy jak
          poprzednikow.

5.Pamietajcie ze inne kraje arabskie nie bede skakac jak sie pojawi
          Palastyna jako Panstwo, przypominam ze to Jordania jako pierwsza
          zajela Zachodni Brzeg i stosowala akty dokonane! Wiec naprawde Syria
          Jordania czy Egipt i nawet Arabia Saudyjska nie przywitaja Palestyny
          z otwartymi rekami! szczegolnie ze pomijajac fanatykow sa oni bardzo
          z otwartymi ludzmi i bardzo laicy, plus przyzwyczajeni do demokracji
          i wybierania swoich przywodzcow! z czym napewno sie zgodza inni
          ktorzy przebywali na Bliskim Wschodzie.
      • henryk-sikora Re: Iran chce wysłać i eskortować statki płynące 07.06.10, 09:22
        strażnicy rewolucji zdejmowali by buty, aby im się lepiej i szybciej
        uciekalo. Ta cholota arabska juz to pokazala w 1967 roku, jak
        zostawiali czolgi na pustyni ze strachu i uciekali na bosaka:):).
        Oni potrafią tylko bić kobiety, w tym są bardzo dobrzy.
        • oliwia.anna.majewska Krótki tekst a ile kłamst i rasizmu. 07.06.10, 09:35
          henryk-sikora napisał:

> strażnicy rewolucji zdejmowali by buty, aby im się lepiej i szybciej
          > uciekalo. Ta cholota arabska juz to pokazala w 1967 roku,

W 1967 roku, Iran był sojusznikiem Izraela a żadnych strażników rewolucji
          jeszcze nie było.

Persowie to nie Arabowie.

.
          > Oni potrafią tylko bić kobiety, w tym są bardzo dobrzy.

pl.wikipedia.org/wiki/Mosze_Kacaw
          A gwałcą? Bo w tym to prezydenci Izraela są niedoścignieni.
          • henryk-sikora Re: Krótki tekst a ile kłamst i rasizmu. 07.06.10, 09:43
            Jasne, że Persowie to nie Arabowie, ale mentalność arabska. Wcale
            nie napisalem, ze strażnicy rewolucji byli w 1967, pisalem o
            uciekających żolnierzach arabskich i napisalem ze tak saamo będą
            uciekac strażnicy rewolucji bo to są tchórze, którzy potrafią bić
            kobiety i nieuzbrojonych dzieciakow podczas pokojowych demonstracji
            domagających sie respektowania podstawowych praw czlowieka.
            • propagacja Re: Krótki tekst a ile kłamst i rasizmu. 07.06.10, 10:00
              henryk-sikora napisał:

> Jasne, że Persowie to nie Arabowie, ale mentalność arabska. Wcale
              > nie napisalem, ze strażnicy rewolucji byli w 1967, pisalem o
              > uciekających żolnierzach arabskich i napisalem ze tak saamo będą
              > uciekac strażnicy rewolucji bo to są tchórze, którzy potrafią bić
              > kobiety i nieuzbrojonych dzieciakow podczas pokojowych demonstracji
              > domagających sie respektowania podstawowych praw czlowieka.

Tchórze tak jak i ci co strzelali w tył głowy do bezbronnych ludzi na tureckim
              statku,może są w tej chwili słabsi,ale ja ich bym nie nazywał tchórzami,odwróci
              się Ameryka od was,to pewnie będą tak mówili i o was,nie zawsze byliście
              "bohaterscy".
          • propagacja Re: Krótki tekst a ile kłamst i rasizmu. 07.06.10, 09:57

> henryk-sikora napisał:
            >
            > > strażnicy rewolucji zdejmowali by buty, aby im się lepiej i szybciej
            > > uciekalo. Ta cholota arabska juz to pokazala w 1967 roku,
            >
            > W 1967 roku, Iran był sojusznikiem Izraela a żadnych strażników rewolucji
            > jeszcze nie było.

> Persowie to nie Arabowi

> > Oni potrafią tylko bić kobiety, w tym są bardzo dobrzy.
            >
            > pl.wikipedia.org/wiki/Mosze_Kacaw

> A gwałcą? Bo w tym to prezydenci Izraela są niedoścignieni.

Dobre! Wzór żydowskiej cnoty,i ci ich "bohaterscy komandosi".
        • tomashec Re: Iran chce wysłać i eskortować statki płynące 07.06.10, 12:48
          henryk-sikora napisał:

> uciekalo. Ta cholota arabska juz to pokazala w 1967 roku, jak
          > zostawiali czolgi na pustyni ze strachu i uciekali na bosaka:):).

widzisz heniu jakis głupi, persowie to nie arabowie ćwoku trollujący
        • tornson Re: Iran chce wysłać i eskortować statki płynące 07.06.10, 13:04
          henryk-sikora napisał:

> uciekalo. Ta cholota arabska juz to pokazala w 1967 roku, jak
          > zostawiali czolgi na pustyni ze strachu i uciekali na bosaka:):).
          Iran to nie Arabowie, żałosny rasistowski polaczku.
        • tornson Re: Iran chce wysłać i eskortować statki płynące 07.06.10, 13:08
          henryk-sikora napisał:

Nie tylko oni, żałosna kato-faszystowska mendo znad Wisły.
          senyszyn.blog.onet.pl/DZIEN-HANBY-PO-I-PIS,2,ID395140806,n
      • propagacja Re: Iran chce wysłać i eskortować statki płynące 07.06.10, 09:29
        puuchatek napisał:

> Pozwolę sobie napisać to, co już raz napisałem:
        >
        > Po pierwsze: ta deklaracje ze strony Iranu to najlepszy dowód, że Izrael postęp
        > uje słusznie w tej sprawie.

Znaczy co?będziecie napadać na niewinne statki żeby mieć racje,pokrętne takie i
        żydowskie.
        • seydlitz Re: Iran chce wysłać i eskortować statki płynące 07.06.10, 11:39
          A niech przyślą, Żydzi ich odeślą. Muslimy umieją tylko bić słabszych. Od
          Izraela zbierają bęcki aż miło. Kozojebcy już tak mają z natury robactwo, choć
          często bardzo agresywne.
          • tornson Re: Iran chce wysłać i eskortować statki płynące 07.06.10, 13:16
            seydlitz napisała:

> A niech przyślą, Żydzi ich odeślą. Muslimy umieją tylko bić słabszych. Od
            > Izraela zbierają bęcki aż miło. Kozojebcy już tak mają z natury robactwo, choć
            > często bardzo agresywne.
            Spadaj do chlewa świniojebco.
      • monkeysoundsystem Re: Iran chce wysłać i eskortować statki płynące 07.06.10, 12:48
        mysle, ze to akurat zaden dowod... :] pozatym moze i postepuje slusznie z
        pragmatycznego punktu widzenia, ale cala sprawa czyli istnienie panstwa Izrael w
        tym miejscu nie jest sluszne. Jest mniej wiecej tak sluszne jak istnienie
        panstwa Niemcy na terenie kraju Polska :]
    • tadekok Iran chce wysłać i eskortować statki płynące do... 07.06.10, 08:55
      Dlaczego Radio Maryja Ojca Dyrektora Tadeusza Rydzyka milczy???
    • zlotamajka Iran sie podklada 07.06.10, 09:01
      Napisze co juz pisalam. USA i Izrael od dawna szukaja pretekstu do
      ataku Iranu. Wysylajac eskorte z pomoca moze wlasnie byc takim
      pretekstem. Biorac pod uwage relacje globalne, Iran powinien zostawic
      ta sprawe w spokoju.
      • alkud dobry Iran, idol lewicy 07.06.10, 09:09
        co prawda tam gwałcą dziewice przed wykonaniem kary śmierci,
        i sądowo mordują ludzi za udział w protestach

ALE...

ale Iran jest przeciwko Izraelowi

hurra!

kiedyś idolem lewaków było ZSRR

teraz Iran

a islam to religiapokoju.blox.pl
        • l.o.r.t.e.a Poprostu cywilizowany kraj, ot co. 07.06.10, 09:15
          Gdy w Iranie partyzanci z plemienia Beludżów (i ich pomocnicy z Al-CIAedy i
          moSSadu) podłożą bombę to armia irańska nie zrównuje iluś wiosek z ziemią, nie
          morduje setek cywilów, nie burzy domów i szkół.

Działa policja, potem jest proces przed sądem i wyrok. Identycznie jak w WB z
          członkami IRA a Hiszpanii - członkami ETA.

Wystarczy że Izrael zacznie postępować podobnie a zniknie krytyka pod jego adresem.
          • zz26 bardzo cywilizowany 07.06.10, 09:26
            tak cywlizowany ze strzela do demonstrantow kulami kalibru 7.62 mm
            po co gaz lzawiacy i gumowe kule? lepiej z kalachow walic wtlum ach coz za
            cywlizowany kraj
            • oliwia.anna.majewska Achmadineżad stracił zimną krew w trakcie tych 07.06.10, 09:38
              protestów. Szkoda że zginęli ludzie.
          • alkud won do Iranu 07.06.10, 09:27

> Działa policja, potem jest proces przed sądem i wyrok.

jesteś pożytecznym idiotą,
            więc pewnie nie słyszałeś o np.
            stalinowskich zbrodniach sądowych

• oliwia.anna.majewska Polska - Iran dwa bratanki. 07.06.10, 09:41
              Pamiętamy sojusz przeciw Turcji w XVII wieku, pamiętamy gościnność w latach II wś.
              • henryk-sikora Re: Polska - Iran dwa bratanki. 07.06.10, 10:49
                Irańczycy to przemili ludzie, niezwykle sympatyczni i przyjaźni, ale
                to nie ma nic wspólnego z oceną tego bandyckiego reżimu islamskiego,
                który zniewala i morduje własny naród.
              • muledet.3 Re: Polska - Iran dwa bratanki. 07.06.10, 17:54
                szczegolnie do wodki.
      • kpix atak to moze nie, ale sankcje sie przydadza 07.06.10, 10:07
        wystarczy poogladac przemowienia wodza-slonca rewolucji Ahnadinezada do
        dziesiatek tlumow, zeby sie zorientowac kto szuka guza.

nie wspominajac o tym, ze Iran faktycznie buduje bron jadrowa.
        • eva15 Re: atak to moze nie, ale sankcje sie przydadza 07.06.10, 12:54
          kpix napisał:

> nie wspominajac o tym, ze Iran faktycznie buduje bron jadrowa.

To wiemy, w końcu Irak też budował.
      • muledet.3 Re: Iran sie podklada 07.06.10, 17:51
        zlotamajka napisała:

> Napisze co juz pisalam. USA i Izrael od dawna szukaja pretekstu do
        > ataku Iranu. Wysylajac eskorte z pomoca moze wlasnie byc takim
        > pretekstem. Biorac pod uwage relacje globalne, Iran powinien zostawic
        > ta sprawe w spokoju.

Twoj opis mozna podsumowac rosyjskim powiedzeniem "daroga czerez zopu"
        >
        >
    • erg_samowzbudnik Iran chce wysłać i eskortować statki płynące do... 07.06.10, 09:05

No to sobie poeskortują . Ciekawe jak tam głęboko jest?
    • propagacja Iran chce wysłać i eskortować statki płynące do... 07.06.10, 09:11
      Mają takie same prawo pływać po morzu jak i wszystkie inne statki w tym
      Tureckie,nie przypominam sobie żeby Irańczycy napadali na konwoje humanitarne
      Izraela,czy innego państwa.
      • l.o.r.t.e.a A ja sobie przypominam, 07.06.10, 09:17
        propagacja napisał:

,nie przypominam sobie żeby Irańczycy napadali na konwoje humanitarne
        Izraela,czy innego państwa.

jak to brytyjska łódź z żołnierzami została zatrzymana przez irańskich żołnierzy
        na wodach Iranu, kilka lat temu.

I jakoś nikt nie zginął, nikomu włos nie spadł z głowy. Żołnierze opuścili Iran
        obdarowani pistacjami. Wyjątkowy kontrast z postępowaniem bandyckiego reżimu
        Hitlerjahu.
        • ojca Re: A ja sobie przypominam, 07.06.10, 11:16

Ciekawe co by się z Brytyjczykami stało gdyby zatrzymujący ich Irańczycy dostali
          kilka razy nożem? Myślę, że publiczne ścięcie lub ukamienowanie całej załogi
          byłoby bardzo prawdopodobne.
          • kpix Re: A ja sobie przypominam, 07.06.10, 11:31
            zreszta, tamta zaloga deklarowala, ze nie zamierzala wkraczac na wody iranskie.
            A zaloga Mavi Marmaris deklarowala to wielokrotnie i odrzucila oferte transferu
            pomocy humanitarnej przez port w Aszdod.

Zaloga "Rachel Corrie" rowniez odrzucila taka oferte, pomimo ze zaproponowano
            przewoz pomocy na koszt Izraela.
    • washington84 nawet cement 07.06.10, 09:15
      W wywiadzie dla CNN okazalo sie ze cement jest materialem strategicznym i
      wysylka do Gazy jest niedozwolona. Chodzi oto aby Palestynczycy nie mogli
      odbudowac zrujnowanych przez Izrael domow. Na lisci zakazanych materialow jest
      tez mydlo i proszki do prania.
      • oliwia.anna.majewska Identycznie pietruszka jest na zakazanej liście. 07.06.10, 09:44
        tak było w Haaretzu. Nie żartuję.
        • oliwia.anna.majewska Link do tekstu. 07.06.10, 09:47
          www.haaretz.com/print-edition/news/why-won-t-israel-allow-gazans-to-import-coriander-1.288824
        • kpix ale jest dozwolona przez 3000 tuneli. 07.06.10, 11:15
          i nawet podatek Hamas zbiera za przeplyw dobr.

Linia na Gazie to jest zarowno granica panstwa, jak i linia frontu - frontu
          powstalego w wyniku wywolania przez Hamas konfliktu zbrojnego. Gdy panstwo jest
          na wojnie, nie musi przez wlasna granice, a tym bardziej przez linie frontu,
          przewozic do wrogiego terytorium wszystkiego, o ile terytorium ma mozliwosci
          dostaw towarow skadinad
          . Wymaganiem jest pomoc humanitarna. Choc
          rzeczywiscie dobrze by bylo, gdyby Izrael rozszerzyl liste.
      • ziner Re: nawet cement 07.06.10, 09:49
        washington84 napisała:

> W wywiadzie dla CNN okazalo sie ze cement jest materialem strategicznym i
        > wysylka do Gazy jest niedozwolona. Chodzi oto aby Palestynczycy nie mogli
        > odbudowac zrujnowanych przez Izrael domow. Na lisci zakazanych materialow jest
        > tez mydlo i proszki do prania.

Cement może też służyć do budowania tuneli którymi przemycana jest broń i do
        budowy umocnień. Mydło może natomiast służyć do wytwarzania amatorskiego
        napalmu. W tej chwili nie mam pod ręką Poradnika Terrorysty Amatora, ale jeżeli
        nie ma żadnego przepisu na zrobienie BUM za pomocą proszku do prania, to będę
        zdziwiony.

Materiały strategiczne to nie tylko broń. To także łożyska, opony, czy nawet
        buty. Ale niektórzy tego nie rozumieją...

• kpix Re: nawet cement 07.06.10, 10:12
          Ale akurat cement faktycznie sluzyl Hamasowcom do budowy infrastruktury
          bunkrow podziemnych. Nie mozna tunelami przenosic cementu? Mozna.
          Jest 3000 tuneli.

Jezeli wzamian za wycofanie sie z Gazy Hamas otworzyl konflikt zbrojny,
          to sorry bardzo.

Jezeli byla normalna granica w Rafah i Hamas wykurzyl z niej obserwatorow
          UE, to sorry - ich wybor, ze zdecydowali sie na tunele, ktore zreszta taksuja.
        • l_zaraza_l Re: nawet cement 07.06.10, 12:43
          ziner napisał:

> washington84 napisała:
          >
          > > W wywiadzie dla CNN okazalo sie ze cement jest materialem strategicznym i
          > > wysylka do Gazy jest niedozwolona. Chodzi oto aby Palestynczycy nie mogli
          > > odbudowac zrujnowanych przez Izrael domow. Na lisci zakazanych materialow
          > jest
          > > tez mydlo i proszki do prania.
          >
          > Cement może też służyć do budowania tuneli którymi przemycana jest broń i do
          > budowy umocnień. Mydło może natomiast służyć do wytwarzania amatorskiego
          > napalmu. W tej chwili nie mam pod ręką Poradnika Terrorysty Amatora, ale jeżeli
          > nie ma żadnego przepisu na zrobienie BUM za pomocą proszku do prania, to będę
          > zdziwiony.
          >
          > Materiały strategiczne to nie tylko broń. To także łożyska, opony, czy nawet
          > buty. Ale niektórzy tego nie rozumieją...
          >

No, no... Celne trafienie przez bochen czerstwego chleba też może nieźle
          poturbować...
      • mirawayne Re: nawet cement 11.06.10, 04:21
        washington84 napisała:

> W wywiadzie dla CNN okazalo sie ze cement jest materialem strategicznym i
        > wysylka do Gazy jest niedozwolona. Chodzi oto aby Palestynczycy nie mogli
        > odbudowac zrujnowanych przez Izrael domow. Na lisci zakazanych materialow jest
        > tez mydlo i proszki do prania.
        ---------------------------------------------------
        alboż głupi albo udajesz głupiego,o mydle i proszku do prania to wymyślasz a co
        do cementu to żeby to było dane na odbudowę domów to by było OK ale Hamas
        zabiera cement i sprzedaje właścicielom nielegalnych tunelów żeby se używali do
        ścian tunelów którymi się szmugluje rakiety, bron, narkotyki z Gazy do Egiptu bo
        w Gazie wszystko co może otumanić ludność jest legalne,tak samo nawozy są
        zabierane przez Hamas żeby robić bomby, kapujesz??
    • propagacja Re: Iran chce wysłać i eskortować statki płynące 07.06.10, 09:15
      alkud napisał:

> uuu! teraz wszyscy lewacy i antysemici dostają orgazmu - wszak prowokacja się u
      > dała i Iran szykuje się do wojny... bo przecież o to chodziło - aby mieć powód
      > do "ostatecznego rozwiązania" kwestii Żydowskiej... nie na darmo Persja zmienił
      > a nazwę na Iran pod wpływem nazistowskich Niemiec...

Faszyści z Izraela też skaczą z radości,przecież o to chodziło w tym napadzie
      na statek turecki .
    • tentutaj Iran chce wysłać i eskortować statki płynące do... 07.06.10, 09:18
      Zawsze podejrzewałem, że żydzi przejęli całą spuściznę po Hitlerze,
      przynajmniej ta część która obecnie tworzy Państwo Izrael. Zaczynam już mieć
      pewność, a jednym z dowodów są uczestnicy tego forum.
      • toberson Iran chce ziszczyc Izrael!! 07.06.10, 09:22
    • henryk-sikora odpowiedź dla "oliwia.anna.majewska" 07.06.10, 09:19
      Izrael broni się tylko przed takimi szalencami jak Ty.
      • oliwia.anna.majewska Na wodach międzynarodowych? 07.06.10, 09:32
        Burząc palestyńskie domy? Zakazując kopania Palestyńczykom studni głębinowych?
        • kpix lepiej na nich, niz na wodach terytorialnych 07.06.10, 10:31
          ale z grozba smierci kilkuset osob na pokladzie, gdyby prujacy do przodu statek
          zatonal w wyniku strzalu w srube.

Palestynczycy dostaja stale tyle wody, ile wspolnie z Izraelczykami podpisali w
          ramach umowy Oslo II. Ma to range ustawy i gdyby dostawali mniej, kazdy
          palestynski prawnik ma prawo dac skarge do sadu.

Burzenie palestynskich domow jest zlem. Ale strzelanie rakietami wzamian za
          dobrowolne wycofanie sie z Gazy i Poludniowego Libanu jest tez zlem.
          • l.o.r.t.e.a A ilość wody i jedzenia dla 07.06.10, 10:36
            Żydów w getcie warszawskim? Jakim aktem prawnym to ustalono?
            • kpix tak tak 07.06.10, 11:00
              moze jeszcze krematoria w Gazie buduja...

Nie rozumiesz, co napisalem? Umowa w Oslo II jest obopolna i dobrowolna
              umowa
              miedzy Palestynczykami a Izraelczykami. Dziela zbiorniki wodne, wiec
              musza sie umowic. To jest wspolny akt prawny.
              • l.o.r.t.e.a Kompromitujesz się jak nie wiem co. 07.06.10, 11:17
                Jeden z ostatnich Nathional Geographice był poświęcony tylko sprawie wody. I tam
                było sporo o dyskryminacji Palestyńczyków. Nawet już NG jest taki "antysemycky"
                że skontrastował zdjęcie pełnego basenu na osiedlu żydowskim z Palestyńczykami
                pozostającymi bez wody.

Nawet NG miał odwagę napisać jak wygląda praktyka, więc swoje ustawy
                norymberskie sobie wsadź.
                • kpix to ty sie kompromitujesz 07.06.10, 11:28
                  gdyby Cie ciekawilo zdjecie palestynskiego basenu w Hebronie wykonane przez
                  Reutersa, to prosze: drugie zdjecie od gory oraz artykul
                  blog.camera.org/archives/2009/10/
                  Powtarzam: rozdzial wody jest regulowany aneksem do ustawy Oslo II, podpisanej
                  wspolnie i dobrowolnie przez Palestynczykow i Izraelczykow. To jest ustawa.
                  Dowolny prawnik palestynski moze ja zaskarzyc w kazdej chwili.
                  • l.o.r.t.e.a Ja mam National Geographic po swojej stronie. 07.06.10, 11:31
                    On już też jest "antysemycky" i zamiast pisać o twoich ustawach opisał prawdę.
                    • l.o.r.t.e.a Link hasbarowcu. 07.06.10, 11:34
                      www.maannews.net/eng/ViewDetails.aspx?ID=282619
                      • kpix Link do gazety, w ktorej nie ma wolnosci slowa? 07.06.10, 12:34
                        Maan Agency - dobre :)
                        Poziom wolnosci slowa w Palestynie jest rowny Kubie i twojemu Iranowi.

Jest wystarczajaco duzo zdjec palestynskich basenow w sieci.
                        www.camera.org/index.asp?x_print=1&x_context=6&x_article=1486
                • des4 co to jest "Nathional \Geographice"??? 07.06.10, 11:46

• l.o.r.t.e.a To. 07.06.10, 11:50
                    ngm.nationalgeographic.com/print/2010/04/parting-the-waters/belt-text
                    • erg_samowzbudnik Re: To. 07.06.10, 12:47
                      l.o.r.t.e.a napisał:

> ngm.nationalgeographic.com/print/2010/04/parting-the-waters/belt-text
    • tetratec A niech się wojskowi irańscy i izraelscy trochę 07.06.10, 09:34
      poboksują. Ważne żeby się reszta świata nie dała w to wciągnąć. Nie zamierzam
      ginąć za strażników rewolucji ani za blokadę strefy gazy.
      • des4 mułłowie nie znają powiedzenia o wódce i zakąsce? 07.06.10, 09:42
        a szkoda, bo jak im brody ogolą to bedzie za poźno...
        • propagacja Re: mułłowie nie znają powiedzenia o wódce i zaką 07.06.10, 10:03
          des4 napisał:

> a szkoda, bo jak im brody ogolą to bedzie za poźno...

...zostaną pejsy?...
          • des4 Re: mułłowie nie znają powiedzenia o wódce i zaką 07.06.10, 10:50
            pejsy nosi nieliczna grupa ortodoksów kajtusiu, natomiast broda to
            wyroznika każdego twojego brata w Allahu...
    • popisuar Iran chce wysłać i eskortować statki płynące do... 07.06.10, 09:43
      Moze wreszcie ktos nauczy Izraelitow cywilizowanego zachowania!
    • orion-nemo Iran chce wysłać i eskortować statki płynące do... 07.06.10, 09:56
      Ja bym Iranowi nie wierzył że będzie to tylko pomoc humanitarna. Po nich się
      można wszystkiego spodziewać - nawet pojemników z wąglikiem czy sarinem
      zakamuflowanych jako kontenery z żywnością....
      • tetratec Masz wyprany mózg 07.06.10, 10:33
        Przez amerykańską propagandę
    • tsuranni na pohybel żydowskim faszystom! 07.06.10, 10:00
      jw
    • kpix akurat sie mylisz 07.06.10, 10:15
      gdy nie ma eskalacji przemocy Hamasu albo Islamskiego Dzihadu,
      to jest bardzo cicho. Poltora roku temu Olmert proponowal zwrot ziem
      praktycznie do Zielonej Linii: Abbas na Zachodnim Brzegu odrzucil
      propozycje, a Hamas zaczal strzelac rakietami.
    • tornson Iran przynajmniej w polityce zagranicznej 07.06.10, 11:01
      zachowuje się porządnie. Polska to dopiero barachło, w kwestiach wewnętrznych
      religijny fundamentalizm niewiele mniej radykalny niż w przypadku Iranu, w
      temacie spraw zagranicznych totalne zeszmacone wasalstwo wobec USA.
    • puuchatek Iran chce wysłać i eskortować statki płynące do... 07.06.10, 11:26

propagacja napisał:

> puuchatek napisał:

> Znaczy co?będziecie napadać na niewinne statki żeby mieć racje,pokrętne takie i
      > żydowskie.

Oczywiście, zawsze lepiej napadać na winne statki. Może naucz się wypowiadać po polsku?

Dowiedz się, czemu służy blokada morska Gazy i dlaczego te "niewinne statki" nie są tam dopuszczane. Naprawdę warto coś wiedzieć, a nie tylko powtarzać durne slogany.

> Burząc palestyńskie domy? Zakazując kopania Palestyńczykom studni głębinowych?

Ach tak, i mordując starców, dzieci i kobiety w ciąży. Czy nie zauważasz, użyteczna idiotko, dysproporcji w kolejnych posunięciach? Wycofanie się Izraela z Gazy - jaką pociągnęło za sobą odpowiedź bandytów z Hamasu? Jakieś ustępstwo? Jakiś pokojowy gest? Nie - wzmożony strzał rakietowy Izraela. Tak jest za każdym razem.

Dlaczego?

To proste - bo Hamasowi i innym podobnym organizacjom absolutnie nie zależy na pokoju na Bliskim Wschodzie. Na żadnych warunkach.

Czemu zresztą trudno się dziwić: gdyby nastał pokój i powstało niezależne państwo palestyńskie, ktoś - prędzej czy później - chciałby rozliczyć "bojowników" z ich działań, z aktów terroru (także wobec własnego społeczeństwa, o czym się łatwo zapomina), z tych wszystkich funduszy, które przeznaczali "na walkę z okupantem" etc., etc.

Nie mówiąc już o tym, że w sytuacji pokoju i normalnego funkcjonowania Palestyny wszyscy ci "bojownicy" zwyczajnie przestaliby być potrzebni i zamiast latać z kałachami musieliby wziąć się do uczciwej roboty. Jaki w tym mają interes? Żaden...
    • kontakt_operacyjny Re: Iran chce wysłać i eskortować statki płynące 07.06.10, 11:29
      no coz, to persowie dostana zasluzony wpie..... skoro sami sie o to
      prosza...
    • pentagon-08 Israel wyczekuje irańskiej 'pomocy'. Kochamy Iran 07.06.10, 11:40

Władze Israelia z niecierpliwością oczekują zaangażowania się Iranu w kwestię
      poparcia dla flotylli terorystów. Byłby to nie tylko oficjalny dowód na
      wsparcie dla faszystów z Hamasu, usprawiedliwiających mordowanie kobiet i
      dzieci Koranem, ale przede wszystkim DOWÓD na niechęć i wrogość wobec samego
      Israela. Dostarczenie jakiegokolwiek powodu i aktu wrogości jest na ręke
      rządowi w Telaviwie, ktory od dawna próbuje przekonać społeczność
      międzynarodową do konieczności zbombardowania i obalenia reżimu ajatollahów w
      Teheranie. Deklaracja poparcia jest dowodem pośredim, zaangażowanie i
      realizacja planu byłaby wystarczającym potwierdzeniem irańskich zamiarów. Mało
      tego - pojawieniesię irańskiej floty na wodach terytorialnych Israela, BEZ
      ISRAELSKIEJ APROBATY I AKCEPTACJI mogłoby być uznane za akt wrogi i
      wypowiedzenie wojny, co uruchomiłoby prawo do SAMOOBRONY i przekonało lewactwo
      w UN do konieczności akcji odwetowej. W tym samym czasie pare okrętów z
      islamistami irańskimi poszłoby na dno. Oczywiście pod warunkiem, izdotarłyby
      na morze śródziemne. Co ciekawe, israel już teraz może ogłosić iż jakakolwiek
      akcja będzie wypowiedzeniem wojny, co da prawo israelskim ubotom do
      rozprawenia sie z islamofaszystami jeszcze w zatoce perskiej.

Ahmadinedzad, kochamy cię:)
      • nielenin Oszalały żydowski Izrael walczy z całym światem ? 07.06.10, 15:54
        Każdy z was wg zasady na którą się w Izraelu powołuja może zostać uznany przez
        nich za wroga Izraela, czyli być z nimi w stanie wojny.
        A choćby dlatego ze kupił pomarańcze i tym samym wspiera finansowo producenta
        czyli ich wroga. I już lecą zabić was i gości co u was byli.

Wszystko opiera się na stawianiu przed ludzkim prawem naturalnym
        prawa hagady.

Nie ma usprawiedliwienia dla terroryzowania ludzi i mordów na całym świecie
        dokonywanych przez żydowskich żołdaków.

Wystepki Izraela zagrażają pokojowi na świecie.

• elucidator Re: Oszalały żydowski Izrael walczy z całym świat 07.06.10, 18:58
          Byc wrogiem to nie to samo co byc w stanie konfliktu zbrojnego.
        • elucidator Re: Oszalały żydowski Izrael walczy z całym świat 07.06.10, 19:22
          Czy ty w ogole wiesz co to jest hagada?
          • nielenin Re: Oszalały żydowski Izrael walczy z całym świat 07.06.10, 20:49
            elucidator napisał:

> Czy ty w ogole wiesz co to jest hagada?
            >

Czy już sobie wygodnie fotelik wymościłeś ? Słowa w głowie wymieszane do
            zestawiania w dowolny kalejdoskop ?

No więc skup się bo Ci odpowiadam.
            .. nie interesuje mnie Twoja sofistyczna zabawa.
            Chcesz ? To może ja Cię zapytam: Czy Ty masz jakąś hierarchie wartości?

a Twoje pytanie to początek Twojej "hagady" /jeśli wiesz co mam na mysli pisząc
            metaforycznie /jest taka możliwość "prawniku" - "prawniku" też metafora :)/
            "hagada" to rozumiesz a jak nie to trudno bo Ci nie będę tłumaczył. Dałem
            cudzysłowia żeby Ci było łatwiej :)

a Prawda pozostaje prawdą
            /pewno już ciśnie Ci się na usta pytanie co to jest prawda ?:)
            Duszy zapytaj.

To masz elu. w zyciu jakąś hierarhię wartości czy nie?
            • elucidator Re: Oszalały żydowski Izrael walczy z całym świat 07.06.10, 21:30
              A teraz wytlumacz spokojnie i po polsku o co ci chodzi.
              • nielenin Re: Oszalały żydowski Izrael walczy z całym świat 07.06.10, 22:00
                Tak myślałem że wygodniej Ci będzie nie zrozumieć tak trudnych pojęć jak
                hierarchia wartości i prawda.I widze że się nie myliłem w swoich przewidywaniach.

Przecież słowa dają tyle możliwości "żonglowania" nimi a Ty na takie proste
                pytanie nie umiesz odpowiedzieć ?

Proszę bardzo. Jeszcze raz piszę. Spokojnie i po Polskiemu :
                M a s z h i e r a r c h i ę w a r t o ś c i c z y n i e ?
                ...dodam że spodziewam sie że jak masz to ją przedstawisz a nie odpowiesz "tak"
                i znów się ucieszysz jaki jesteś sprytny :)

Jak odpowiesz na moje pytanie to ja Ci powiemna na Twoje "czy wiem co to
                hagada". Powiem Ci też dlaczego o to pytam.
                Ma się to bowiem do tego jak podchodzisz do tematów w GW poruszanych.

A tak nawiasem pisząc to myślałeś kiedyś o tym że jak w Twojej sprawie ktoś wg
                Twoich zasad bedzie postepował to marny bedzie Twój los ?
                Wtedy może przypomnisz sobie co to jest hierarchia wartości.

OK. wyjaśniam i piszę jak dla słabszych.
                Bawiąc się sofistyką i skupiając na swojej korzyści tracisz z oczu człowieka.
                Nie tylko Turka czy Palestyńczyka czy jakiegoś "wroga".
                Tracisz też z oczu wartość siebie i swoich bliskich.
          • mirawayne Re: Oszalały żydowski Izrael walczy z całym świat 11.06.10, 04:46
            =elucidator napisał:

> Czy ty w ogole wiesz co to jest hagada?
            >
            ===========================================
            hahaha może mu się z teskinlo do pajs echowego jedzenia???Macowych klusek mu
            się zachciało? tak to jest jak tuman się zabiera do pisania co "nielenin"/
    • wondziadu Iran chce wysłać i eskortować statki płynące do... 07.06.10, 12:02
      BRAWO IRAN-Wkoncu Ktos sie ODWAZYL.Iran chce poswiecic swoje OKRETY
      WOJENNE bo wiem ze jezeli bedzie STARCIE,okrety zostana ZNISZCZONE.
      IZRAEL posiada AMERYKANSKIE RAKIETY i niebedzie mial wiekrzego
      problemu[szkoda]. Ale sytuacja ROBI SIE CIEKAWA.[Czekajmy na OKRETY
      TURECKIE].
    • nielenin Sankcje dla Izraela, międzynarodowy sąd dla żydów 07.06.10, 12:05
      Na wodach międzynarodowych zabijać ludzi co suchary wiozą ???!!
      Przecież to oszołomy religijne na maxa.
      Sąd dla dowódców i tych polityków z Izraela co wydali rozkazy.
      A dla Izraela międzynarodowe sankcje gospodarcze.
      Przecież te oszalałe żydy w światową wojne nas wpędzą.
    • janspruce Iran chce wysłać i eskortować statki płynące do... 07.06.10, 12:25
      Nie wroze tej 'eskorcie" dlugiego zywota.
      Wyleci w pi*du juz po 10 minutach pobytu na wodach terytorialnych
      Izraela.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka