three-gun-max Starej odbija 14.06.10, 07:50 Kiedyś nawet sensownie gadała, ale w ostatnich latach widać że starość jej mózg zjada. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni krzyż na drogę 14.06.10, 07:54 ciekawy jestem kto dał tej babie profesurę i z czego.... Odpowiedz Link Zgłoś
mirarob Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze st... 14.06.10, 08:03 pani profesor nie umie rozmawiać, pokazała rak klasy i umiejętności przekonywania, zaperzona, zła... Odpowiedz Link Zgłoś
aneriz Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze st... 14.06.10, 08:03 Nie manipulujcie faktami! Pani profesor nie pokłóciła się z prof. Krzemińskim.Krzemiński zakłocał wypowiedzi Pani Prof. jak kiedyś była zakłocana Wolna Europa- dokładnie tak -wstyd- brak elementarnej umiejętności prowadzenia dyskusji przez specjalistę- prof. socjologii! Nie dał sie wypowiedzieć Pani Profesor , redaktor odpowiedzialny za program ,nie reagował-taka jest prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Słowotok mumijnego babuna 14.06.10, 08:35 aneriz napisała: > Krzemiński ... Nie dał sie wypowiedzieć Pani Profesor , redaktor odpowiedzialny za program, > nie reagował-taka jest prawda! Akurat! Reagować próbował, ale babsko nie pozwalało mu (nie mówiąc o Krzemińskim) wtrącić słowa: trajkotało jak najęte, dopóki nie poszło sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Słowotok mumijnego babuna 14.06.10, 08:47 Właśnie akurat!Jak było kazdy widział babciu.... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Słowotok mumijnego babuna 14.06.10, 10:05 chachar1 napisał: > Właśnie akurat!Jak było kazdy widział babciu.... A żebyś wiedział! Odpowiedz Link Zgłoś
emerytgw Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze st... 14.06.10, 08:04 To jest typowe dla pisuarów ( do których należy p. Staniszkis),że jak się coś nie zgadza z ich staroświecką hipokryzją to wychodzą i potem mówią, że się ich obraża. Jest na to prosta metoda: trzeba ich ignorować i nie dyskutować z oszołomami i manipulatorami liczą, że prosći ludzie dadzą się na to nabrać.p. S ma przypuszczalnie obiecane od JK, że po wyborze na prezydenta ( co nie daj Boże!) będzie pierwszą damą jakp polityczna nie fizyczna konkubina. Tak ją to chwyciło, że straciła resztki trzeźwości i tak niewielkiego rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
chomikdc Kto się lubi ten się czubi 14.06.10, 08:11 i tle w temacie. Niech sobie pójdą na kawę i wyjaśnią swoje damsko-męskie sprawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kto się lubi ten się czubi 14.06.10, 08:38 chomikdc napisał: > i tle w temacie. Niech sobie pójdą na kawę i wyjaśnią swoje damsko-męskie sprawy ;) Myślisz, że ktokolwiek chciałby pokazać się w kawiarni z taką zombie? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Po co tę siwą główkę zapraszali? To otępiałe ! 14.06.10, 08:20 Ona powinna w domu siedzieć : koc elektryczny, ziółka, tran a nie po telewizjach chodzić i głupstwa opowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Po co tę siwą główkę zapraszali? To otępiałe 14.06.10, 08:30 A ty tylko dzisiaj jesteś kozłowski czy zawsze jesteś kozłowski? Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze st... 14.06.10, 08:23 Brawo panie Ireneuszu, ludziom trzeba cały czas kłaść do głowy co Jarek zrobił, przez te dwa lata rządów, złego dla Polski. Staniszkis na stare lata ma słabą pamięć. Kompletnie odjechała, zapominając że oświatą kierował z woli Jarka i jego chęci utrzymania władzuni za wszelką cenę, faszysta który jedno co zrobił to paranoję mundurkową. Jak można było dopuśić aby oświatą i edukacją młodzieży kierował faszysta. Jarek tylko za to ma ode mnie czerwoną kartkę na bycie politykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze 14.06.10, 08:31 A co dobrego przez trzy lata zrobił głuptusek?Pochwal się.... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze 14.06.10, 08:43 chachar1 napisał: > A co dobrego przez trzy lata zrobił głuptusek?Pochwal się.... Niestety, niewiele; tylko tyle, ile mu pozwolił taki jeden nieduży ("Panie Prezesie, zadanie wykonane!"), który tkwił w Pałacu z jedynym celem na widoku: pilnować interesów Brata i jego partii. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze 14.06.10, 08:54 Rozśmieszyłaś mnie z samego rana...Wszystko zawetował humorystko? Łżesz jak twoj idol głuptusek i popychadło Bronek-Żyrandol.....całe to towarzystwo tak ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze 14.06.10, 10:12 chachar1 napisał: > Rozśmieszyłaś mnie z samego rana... Miło mi; śmiech to zdrowie... Jak to jednak niektórym niewiele trzeba do szczęścia... > Wszystko zawetował humorystko? Owszem, wszystko to, co istotne (np. reformę zdrowia...). > Łżesz jak twoj idol głuptusek i popychadło Bronek-Żyrandol.....całe > to towarzystwo tak ma.. WOW! Jestem oszołomiona "argumentacją"! A także "kulturą wypowiedzi" Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze 14.06.10, 12:01 Za to "kultura"palichama to wyzyny intelektu polszewickiego prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze 14.06.10, 16:02 chachar1 napisał: > Za to "kultura"palichama to wyzyny intelektu polszewickiego prawda? A co ma piernik do wiatraka? Ja tam Palikota nie zauważyłam, ani z jego "wyżynami", ani nizinami intelektu... Odpowiedz Link Zgłoś
milu100 Re: Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze 14.06.10, 08:31 "Krzemiński ripostował, że ministrem edukacji w rządzie Kaczyńskiego był Roman Giertych i "widzieliśmy jak realizowana była reforma wykształcenia". " przynajmniej próbował naprostować młodzież i spowolnić proces jej zidiocenia, niestety obecna władza przyspieszyła jeszcze ogłupianie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Mundurki a sprawa polska 14.06.10, 08:46 milu100 napisał: > "Krzemiński ripostował, że ministrem edukacji w rządzie Kaczyńskiego był Roman > Giertych i "widzieliśmy jak realizowana była reforma wykształcenia". " > > przynajmniej próbował naprostować młodzież i spowolnić proces jej zidiocenia, Mundurkami? Ciekawość... > niestety obecna władza przyspieszyła jeszcze ogłupianie dzieci Bo miała czelność zdjąć z nich mundurki? Odpowiedz Link Zgłoś
watzek.jarzombek Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze st... 14.06.10, 08:39 Myślę, że p. profesor Staniszkis, znakomita specjalistka od twardości charyzmy PT Kaczyńskich, swoim postępowaniem dostarcza argumentów dla kościoła katolickiego by nie dopuszczać kobiet do pełnienia funkcji kapłańskich. Czyżby Iredyński zrobił z tej Pani antyfeministkę? w.j. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze 14.06.10, 13:11 watzek.jarzombek napisał: > Myślę, że p. profesor Staniszkis, znakomita specjalistka od twardości charyzmy > PT Kaczyńskich, I BUZKA, I BUZKA! Odpowiedz Link Zgłoś
benia_b Staniszkis to zwiędła ruta 14.06.10, 08:39 I pomyśleć, że przed laty to była niezła laska i na dokładkę rozumna. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze st... 14.06.10, 08:45 ...to pani Staniszkis nie umie prowadzic dyskusji on uwaza ze jej teoria jest bezbledna i to ona zawsze ma ta madrosc przekazu-blad. Staniszkis robi sobie darmowa reklame w tv,jej wypowiedzi znikna z mediow sa juz przestarzale i jedno kierunkowe pisowskie a to juz dzis jest bardzo czytelne i takich socjologow jest na kopy(mlodych) Odpowiedz Link Zgłoś
antypo-lityk Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze st... 14.06.10, 08:49 Czyżby te d...ki z PO byli przeciwko UE!? Przecież rok 2010 został ogłoszony przez UE rokiem walki z ubóstwem. W strategii 2020 UE stawia na "well being" całego społeczeństwa, na integrację a nie na idiotyczne same w sobie: konkurencyjność, instytucje finansowe, ..., które w minionym 10-leciu przyniosły kryzys, wykluczenia społeczne, niespotykany dotychczas rozmiar rozbitych rodzin, ilość samotnie wychowujących dzieci, ogromną liczbę samobójstw z powodów ekonomicznych i wcześniej wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless "z tobą się nie da dyskutować, bo nie myślisz tak 14.06.10, 08:50 jak ja!" Odpowiedz Link Zgłoś
terry20 Stara idiotka 14.06.10, 08:51 Dyskusja wcale nie była gorąca. Znacznie bardziej gorące już widzieliśmy. Te babsko po prostu nie miało żadnych argumentów ("...ja się na tym nie znam..."), więc wyszła ze studia. Kto tej babinie dał tytuł profesora? Odpowiedz Link Zgłoś
antypo-lityk Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze st... 14.06.10, 08:51 I tak do oporu copy i paste,..., polecam! „Ostrzeżenie przed typem człowieka bezczelnego, wysoce (sic!-to moje) wykształconego, którego krytyczny i defensywny potencjał jest ogromny: z nim nie można ani pracować, ani rozmawiać, jego trzeba unikać, jeśli chce się czegoś dokonać. Ale ile czasu upływa, zanim się na to wpadnie, ci głowacze są zawsze tacy obiecujący, pociągający, ciągle się myśli, że jeszcze pokażą, co potrafią, dotąd za mało się ich pytało; aż wreszcie ich pasożytnictwo staje się jasne: mocni w języku przysysają się jak pijawki do życia wszystkich, którzy dźwigają ciężar odpowiedzialności, cierpienia, ryzyka, tamci nigdy nie wyciągną ręki, stale tylko język...” „Mimika politycznych ambicjonerów, rzekoma powaga, zastygła dobitność; szydercze, nielogiczne, złośliwe mowy, zabijanie (raczej „zbijanie”-moja uwaga) do potęgi, ponieważ formalnie zalegalizowane, wyzbycie się wszelkiego szacunku. Skołowane masy, ograbione z ochraniających wyobrażeń, miotają się niewprawnie, gniewnie jak ich wzory.” str. 204, 250 Matthias Mander – Kazuar (PIW 1991) Odpowiedz Link Zgłoś
acer0 Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze st... 14.06.10, 09:14 - Kto ty jesteś? - Jestem Bronek, prosty jak od szpadla trzonek! - Jaki znak twój? - Fałsz, obłuda! - A w co wierzysz? - w Tusku cuda! - Gdzie ty mieszkasz? - W polskim grodzie! - W jakim kraju? - Gdzie powodzie! - Czy Kraj kochasz? - Jak pieniądze! - A w co wierzysz? - Że porządzę! - Czyli wygrać chcesz wybory? - Tak! Choć mam z tym problem spory! Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje! - Cóż byś zrobił zatem chętnie? - Zniszczył Jarka dokumentnie! Odpowiedz Link Zgłoś
tom23pl Re: Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze 14.06.10, 11:12 Kto ja jestem? Jaruś mały(Jest karzełkiem) Jaki znak mój? Kaczor szary(nie emanuje od niego władzą) W co ja wierze? W kłótnie wielką(Polityka oparta na kłótni, populizm i durna polityka historyczna polegająca na ukazywaniu że Polacy są biedni prześladowani a nie pokazanie że Polacy są silnym nowoczesnym narodem) Gdzie ja mieszkam? W pudle małym(Bo jest na tyle głupi że nie potrafił się dorobić, przy okazji nie ma konta bankowego, jest idealnym przykładem nowoczesnego polaka(oj chyba nie)) W jakim kraju? W Wolsce pięknej(Jak się nauczy hymnu to biedak odkryje że Wolska nie istnieje) Czy kraj kocham? Jak swego chłopaka(Bo zapewne wiecie że on jest pedałem) W co wierzę? W kumpli swoich(w przeciwieństwie do technokratycznego rządu specjalistów, który stara się stworzyć Tusk, Kaczyński tworzył rząd oparty na kolesiostwie, nie zostawało się wysokim urzędnikiem ze względu na umiejętności a znajomości) Cóż byś zrobił zatem chętnie? Zabił matkę i bratanicę żeby ludziom się mnie bardziej żal zrobiło, i bym mógł się lansować na żałobie, bo 7% do PO mi brakuje. Nie wymyślaj kolego durnych wierszyków tylko weź się do roboty bo wy PiSiory macie z tym niejaki problem. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze 14.06.10, 12:10 Jasnee..Głuptusek i kamaryla polszewicka to wzory pracowitości....niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
krotki Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze st... 14.06.10, 09:20 Dla mnie Staniszkis od co najmniej 5-7 lat jest punktem odniesienia, słucham jej mądrych wywodów i z niecierpliwością czekam na jej niezwykle mądre konkluzje z dzięki niej zawsze wiem co się będzie działo, z tym drobiazgiem, że będzie zawsze odwrotnie niż ona powie, bo dosłownie zawsze się myli pisałem to na poważnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mcguirre Sztrosmajer miał rację :) 14.06.10, 09:22 Sprawdziło się stare powiedzonko doktora Sztrosmajera i pani profesor wyfrunęła ze studia TVN ciągnąc za sobą czerwień szminki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
antypo-lityk Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze st... 14.06.10, 09:24 Wszystkim chamom, którym podobają się maniery niejakiego krzemińskiego a nienawidzą "starych bab" jak niektórzy bardowie z Bożej Łaski, radzę zamiast uczestniczyć w dyskusjach to j...ć swoje młode cepy do je...nia. Więcej z takich aktów przybędzie zwolenników CHRABIEGO i jego PIENCIORGA POMIOTÓW WYHODOWANYCH NA GARBIE poczciwego narodu! Spłukać to z g...m w sedesie. Przepraszam za język co wrażliwszych, ale czasami tak trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
fox1984 Re: Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze 14.06.10, 09:41 Zanim zaczniesz pouczać rzeczone "młode cepy" popracuj może nad ortografią bo woły które robisz (błędem tego nazwać nie można) dają tak po oczach jak mało co. Dwa owa "stara baba" pokazała co wie na temat reform, co wie na temat wydatkowania funduszy unijnych. A wiesz ile wie? Figę z makiem Jej bredzenia na temat tego, że środki z POKL winny być przeznaczone na pomoc społeczną nie da się słuchać. Ten babsztyl nie zna podstawowych zapisów Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, z których jasno i wyraźnie wynika, że pieniądze te mają zostać przeznaczone na podniesie konkurencyjności na rynku pracy polskiego pracownika. Owszem są tam też pieniądze przeznaczona na pomoc osobą zagrożonym wykluczeniem społecznym, ale nie ma to mieć charaktery pomocy socjalnej, która nic nie daje. Ma zmusić te osoby do podjęcia aktywności na rynku pracy. Jeśli ktoś nie ma najbladszego pojęcia o tak podstawowych rzeczach to niech nie rozdysponowuje nie swoich pieniędzy A teraz nasza droga reforma oświaty. Durniejszego ministra edukacji od pana Giertycha to żaden z polskich rządów nie miał. On prześcignął w swej durnocie nawet min Łybacką. Co dało wprowadzenie mundurków szkolnych? Nic Co dało wprowadzenie amnestii maturalnej? Nic, no może poza tym iż co raz głupsi studenci trafiają na studia Wiesz kim był ten człowiek? Zwykłym homofobem, który wszędzie widział promocję homoseksualizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
maverickpis Kłótnia o Kaczyńskiego.Staniszkis olala i wyszla 14.06.10, 09:56 antypo-lityk napisała: > Wszystkim chamom, którym podobają się maniery niejakiego > krzemińskiego a nienawidzą "starych bab" jak niektórzy bardowie z > Bożej Łaski, radzę zamiast uczestniczyć w dyskusjach to j...ć swoje > młode cepy do je...nia. Więcej z takich aktów przybędzie zwolenników > CHRABIEGO i jego PIENCIORGA POMIOTÓW WYHODOWANYCH NA GARBIE > poczciwego narodu! Spłukać to z g...m w sedesie. Przepraszam za > język co wrażliwszych, ale czasami tak trzeba! Jeszcze jest troche prawych, wyksztalconych i kochajacych Polske Polakow. Nie wszyscy sa na uslugach i nie wszyscy sie sku...wili za pare groszy lizac dupe geszefciarzom. Pani profesor do takich nie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
fox1984 Re: Kłótnia o Kaczyńskiego.Staniszkis olala i wy 14.06.10, 10:14 To co powiesz na ten cytat z pani profesor " Rządzący {w latach 2005-2007 PiS} bardzo mało robią dla rozwiązania problemów państwa, a dokonując na własny użytek analizy przeszłości, swobodnie nią manipulują" Jadwiga Staniszkis, Kaczyńscy manipulują przeszłością Może jakiś komentarz do tych słów :] Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Kłótnia o Kaczyńskiego.Staniszkis olala i wy 14.06.10, 17:02 maverickpis napisał: > antypo-lityk napisała: > > > Wszystkim chamom, którym podobają się maniery niejakiego > > krzemińskiego a nienawidzą "starych bab" jak niektórzy bardowie z > > Bożej Łaski, radzę zamiast uczestniczyć w dyskusjach to j...ć > swoje > > młode cepy do je...nia. Więcej z takich aktów przybędzie > zwolenników > > CHRABIEGO i jego PIENCIORGA POMIOTÓW WYHODOWANYCH NA GARBIE > > poczciwego narodu! Spłukać to z g...m w sedesie. Przepraszam za > > język co wrażliwszych, ale czasami tak trzeba! > Jeszcze jest troche prawych, wyksztalconych i kochajacych Polske > Polakow. No, rzeczywiście jest. Widać to po waszym rynsztokowym języku, "prawych i sprawiedliwych" lumpów... Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Re: Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze 14.06.10, 18:18 antypo-lityk napisała: > Wszystkim chamom, którym podobają się maniery niejakiego > krzemińskiego a nienawidzą "starych bab" jak niektórzy bardowie z > Bożej Łaski, radzę zamiast uczestniczyć w dyskusjach to j...ć swoje > młode cepy do je...nia. Więcej z takich aktów przybędzie zwolenników > CHRABIEGO i jego PIENCIORGA POMIOTÓW WYHODOWANYCH NA GARBIE > poczciwego narodu! Spłukać to z g...m w sedesie. Przepraszam za > język co wrażliwszych, ale czasami tak trzeba! Naucz się porawnej ortografii a potem pisz! Odpowiedz Link Zgłoś
arowin Re: Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze 14.06.10, 09:26 Jako doktorat uczę i widzę młodzież szkolną po reformie oświaty (uczelnia techniczna). Śmiech na sali: pod koniec 1 roku studiów problem z rozpoznaniem sinusa w trójkącie, nie znajomość budowy podstawowych cząstek, dodawania ułamków (sic!!!). Oto, co zaserwowała reforma, jeśli pod tym podpisuje się Kaczyński, to ja temu panu nie tylko dziękuję ale i gratuluję w produkcji kompletnie niedouczonej i głupiej de facto młodzieży. Szkoda, że przed reformą mieliśmy jedną z najlepszych kadr naukowych w Europie i zamiast spojrzeć na to, spojrzano na standardy Unii, które najwyraźniej promują zidiocenie społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
grastep00 Gratuluję kultury pani profesor?!. 14.06.10, 09:27 Co się ostatnimi czasy dzieje z pania Staniszkis?Tak jeszcze niedawno ważyła każde słowo,mówiła rzeczowo i co się stało....? Ludzie różnie się starzeją i powinni w odpowiednim momencie wycofać się z "błyszczenia" na forum. Oportunizm,niegrzeczne wypowiedzi w stosunku do oponentów ,zanik dobrych manier , jawny zanik kultury osobistej i zlekceważenie telewidzów ,powinny być sygnałem dla dziennikarzy,aby Tej pani więcej nie zapraszać do żadnej dyskusji. Kazde Jej wystąpienie budzi niesmak! Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Gratuluję kultury pani profesor?!. 14.06.10, 09:33 Ty tak o "prof"Bartoszewskim?Masz niestety rację... Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Najwyższy czas, żeby "Jadzia" wyszła z "Jarkiem" 14.06.10, 09:28 pod rękę z polskiej polityki w sposób skuteczny, czyli nieodwracalny, gdyż swoimi kłamstwami, insynuacjami i nieudacznictwem oboje wyłącznie szkodzą Polsce. Oczywiście ta "medialna" pani będzie nadal nieustannie zapraszana przez różne telewizje, radia i gazety - sama lub w towarzystwie mniej stanowczym i merytorycznie przygotowanym do dyskusji, w porównaniu z I. Kamińskim, z intencją szkodzenia B. Tuskowi, B. Komorowskiemu i PO. Po prostu musimy ją olać, podobnie jak jej idola - Jarka Podróbkę o zepsutych zębach, któremu uschły dęby. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Najwyższy czas, żeby "Jadzia" wyszła z "Jarki 14.06.10, 09:36 Jasne"olać"...tak jak ja głuptuska i Bronka-Żyrandola... Odpowiedz Link Zgłoś
maverickpis Najwyższy czas,żeby zaczac olewac cholote zPO 14.06.10, 09:58 aa_6 napisała: > pod rękę z polskiej polityki w sposób skuteczny, czyli > nieodwracalny, gdyż swoimi kłamstwami, insynuacjami i > nieudacznictwem oboje wyłącznie szkodzą Polsce. Oczywiście > ta "medialna" pani będzie nadal nieustannie zapraszana przez różne > telewizje, radia i gazety - sama lub w towarzystwie mniej stanowczym > i merytorycznie przygotowanym do dyskusji, w porównaniu z I. > Kamińskim, z intencją szkodzenia B. Tuskowi, B. Komorowskiemu i PO. > Po prostu musimy ją olać, podobnie jak jej idola - Jarka Podróbkę o > zepsutych zębach, któremu uschły dęby. Jeszcze jest troche prawych, wyksztalconych i kochajacych Polske Polakow. Nie wszyscy sa na uslugach i nie wszyscy sie sku...wili za pare groszy lizac dupe geszefciarzom. Pani profesor do takich nie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Taki skrót tej rozmowy to sobie wsadźcie w GW 14.06.10, 09:47 GW trzeba było wyciąć wszystko co pokazałoby cały sens tego co mówiła JS a nie tak jak ją "skróciliście". A zakończyć trzeba było że było odczucie że się zaraz popłacze i wyszła. To by było dla fanów GW jeszcze fajniej. a kto słyszał wie jak było i kto co mówił .... a reszta musi wierzyć GW Odpowiedz Link Zgłoś
last.obserwatorka5 Kłótnia o Kaczyńskiego. Staniszkis wyszła ze st... 14.06.10, 09:51 Po tym jak udowodniono pani Staniszkis, że bez merytorycznych przesłanek zmieniła swój dotąd krytyczny stosunek do prezydentury Kaczyńskiego i PISu, nie wytrzymała do końca programu ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś