48matrix 26.08.10, 07:19 Brawo! Gratulacje dla Gazety! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.nasznocnik.pl Brawo. 26.08.10, 07:26 Szkoda tylko tych prawdziwych spółdzielni... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Ostateczne zwycięstwo "Gazety" ze SKOK-ami 26.08.10, 08:03 I bardzo dobrze. Kasa Krajowa to jak perelowskie centrale różnych branż, niepotrzebne i pasożytnicze, z tym że w PRL dyrektorzy central nie mieli dożywotniej posady, a teraz panowie z Kasy krajowej mają dożywotnie synekury. Chory układ popierany przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Ostateczne zwycięstwo "Gazety" ze SKOK-ami 26.08.10, 08:16 -wspaniale ze sie udalo gratulacje dla Gazety , tylko trzeba bylo 5 lat dalszego okradania ludzi aby doprowadzic sprawe do finalu ,powiazania z PIS ta tak ;WZOROWA;banda to nadal zagrozenie dla zwyklych ludzi ,maz przenajswietrzej Martusi Kaczynskiej tez ; dopomogl; 12.mil zl zniknac ,taki zdolny jak cala rodzina Kaczynskich bardzo do niej pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
mlodaemerytka Re: Ostateczne zwycięstwo "Gazety" ze SKOK-ami 26.08.10, 13:58 anna22290 napisała: > -wspaniale ze sie udalo gratulacje dla Gazety , tylko trzeba bylo 5 > lat dalszego okradania ludzi aby doprowadzic sprawe do > finalu ,powiazania z PIS ta tak ;WZOROWA;banda to nadal zagrozenie > dla zwyklych ludzi ,maz przenajswietrzej Martusi Kaczynskiej tez ; > dopomogl; 12.mil zl zniknac ,taki zdolny jak cala rodzina > Kaczynskich bardzo do niej pasuje ===================================================================== skoro Ojciec P.Marty jest zalozycielem ? Swoja droga,cO on mogl wymyslic bedac wychowankiem PRL ? A Dziwisz pochowal Go na Wawelu ! Ziec juz w pospiechu pozbieral miliony! Gdzie Prokuratow? Spi, bo KK silny jak beton w Polsce! To nie przenosnia to prawda . Odpowiedz Link Zgłoś
sangay Ostateczne zwycięstwo "Gazety" ze SKOK-ami 26.08.10, 08:23 Brawo! Gratulacje! SKOK, szczegolnie Stefczyka, to taka instytucja, ktorej decydenci probuja udowodnic, ze sa narmalnym bankiem, ale tylko wtedy, gdy chodzi o pozytywne (dla nich) elementy prawa. Natomiast, gdy prawo naklada na nich jakies obowiazki (dla nich niekorzystne), wowczas ,,staja'' sie spoldzielnia. Podobnie jest z radiem maryja i TV ,,Trwam'' w kwestii nadawcy spolecznego. Reklamy leca na calego. Sredniowiecze na stos! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
he1ku Re: Ostateczne zwycięstwo "Gazety" ze SKOK-ami 26.08.10, 08:45 Dziki kraj.Rządzi jeszcze PiS ? Unormować ten bałagan,ale kto to zrobi? Może jeszcze trzeba będzie zatrudnić z 10 tysięcy urzędników ?Oni nam pokażą jak się rządzi. Kochani zacznijmy sami wymagać od rządzących tego co powinni robić , a nie zwiększać liczby urzędników , w ten sposób nie rozwiąże się problemu bezrobocia. Gazeta też ,tego problemu nie rozwiąże sama , na miejsce tego niedociągnięcia kompetencji urzdniczej powstanie nowy ,skrupulatnie wykorzystywany przez zwykłych cwaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
b.ojciec Ostateczne zwycięstwo "Gazety" ze SKOK-ami 26.08.10, 08:52 Gazeto, gratulacje! Ale nie zasypiajcie, tą czapkę trzeba zlikwidować, aby mogły swobodnie powstawać i działać prawdziwe kasy Stefczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
oldnick5 Jaki powód? 26.08.10, 09:29 ...Sąd Najwyższy potwierdził wczoraj, że "Gazeta" pisała prawdę o SKOK-ach... Sąd Najwyższy odmówił wczoraj przyjęcia skargi kasacyjnej... Jak mógł potwierdzić/zaprzeczyć, skoro nie rozpatrzył? Może rzetelna gazeta poinformuje swoich czytelników - niechby jednym zdaniem - o przyczynach, dla których SN odrzucił kasację? Stanisław Remuszko www.remuszko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 SKOK-i, to największy przekręt finansowy PIS-u, 26.08.10, 09:38 kleru i prezydenta PIS-u, L.Kaczynskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
yzek Nazewnictwo 26.08.10, 09:42 Jakże inny jest język w przypadku kiedy dziennikarze "Gazety" wytaczają procesy. Wtedy to jest słuszne korzystanie z praw obywatelskich w obronie dobrego imienia, a tutaj proszę: "zmasowana batalia", "ostateczne zwycięstwo"... Y. Odpowiedz Link Zgłoś
profesorfilutek dobry prze-skok 26.08.10, 11:20 układy pisowskie przekręty to się zwie PiS chanba przez kaczorów Odpowiedz Link Zgłoś
hanishl To jest tylko wstęp. Czekamy na finał 26.08.10, 12:31 forum.gazeta.pl/forum/w,44,112138766,112138766,Marcin_Dubieniecki_Egzekutor_z_Kwidzyna_.html Odpowiedz Link Zgłoś
tzabza Ostateczne zwycięstwo "Gazety" ze SKOK-ami 26.08.10, 14:17 Niech to będzie nauczką dla wszystkich, którzy w imię wzniosłych ideałów usiłują zbić własny kapitał, na ogół kosztem najsłabszych i naiwnie wierzących w prawość i bezinteresowność owych "ideowców". Bardzo propagowałam SKOKi i też się dałam nabrać. Teresa Zabża Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 dwie uwagi 26.08.10, 15:06 1. do tych, którzy tu bardzo emocjonalnie i negatywnie wyrażają swój stosunek do SKOK: rozumiem, że Wasze wzburzenie wynika z tego, że zostaliście skrojeni przez SKOK na jakieś konkretne kwoty ? Opowiedzcie o tym, proszę. Ja osobiście nie mam przekonania do SKOK, więc "głosuję nogami" i omijam placówki tej instytucji z daleka. Nie mam w ten sposób powodów do narzekań bo ta instytucja jest mi obojętna. I ja jej. Rozumiem natomiast wzburzenie skrojonych bo sam jestem teraz wzburzony tym, że Tusk z kolesiami kroi mnie podnosząc VAT. Ponieważ Was to nie bulwersuje to zapewne znaleźliście jakiś sposób, żeby uciec ze swoją kasiokrą przed tymi Janosikami, nie bądźcie tacy, powiedzcie jak to zrobić ! 2. panie Samcik, już się ucieszyłem, czytając tytuł pańskiej publikacji, że GW doprowadziła do naprawdę OSTATECZNEGO zwycięstwa nad SKOK-ami, w wyniku którego zniknie ten twór. Już nawet miałem szampana odpalać. Czytam dalej, i co: góra urodziła mysz !!!! Chodzi zaledwie o jeden proces sądowy ! Ale pan masz głód sukcesu ! Podziwiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
fajny-fakir Ostateczne zwycięstwo "Gazety" ze SKOK-ami 04.09.10, 21:35 Drodzy Bracia i Siostry w Chrystusie! fajnie, ze Sąd oddalił te skokowskie brednie... Odpowiedz Link Zgłoś