adambielski 23.11.10, 07:46 PO-PiS, jak bokser po nokaucie. Trenerze, ale na punkty to ja prowadziłem...! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen2010 W PO bez euforii 23.11.10, 07:47 Niech ten dewot swego kumpla Schetyny tak nie usprawiedliwia. Klęska na Dolnym Śląsku to wyłączna zasługa tego donosiciela i narwanego intryganta. Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Jarosławie Gowinie 23.11.10, 09:34 jeśli chcesz poznać przyczyny osłabienia PO - proponuję spojrzeć w lustro, żadne badania nie są potrzebne. To głównie przez ciebie i takich jak ty odrzuca mnie od tej partii i jeśli czasem na nią głosuję, to tylko przyparta do muru przez inne okoliczności (że może być jeszcze gorzej). Pewnie jest więcej takich jak ja. Radzę samemu zrobić rachunek sumienia. Nikt normalny nie chce dewotów u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zwf Re: Jarosławie Gowinie 23.11.10, 09:53 Święta racja. Coraz bardziej mnie odrzuca od PO gdy widzę jak włażą w d..ę bez mydła KK i kryją swoje przekręty i afery. Pierwszy raz w życiu głosowałem na SLD (2 z 3 głosów) choc myślałem, że nigdy do tego nie dojdzie. Nigdy nie mów nigdy:) Pamiętacie jak BK mówił o kobietach-kaszalotach? Hmm, patrząc na Pierwszą Damę to chyba wiem o co (kogo?) mu chodzilo, chociaż pewnie zrobił to zupełnie nieswiadomie:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica-w-szambie prawa ręka 24.11.10, 10:34 Ciesz się że pierwszą damą nie jest poseł Dziedziczak:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 W PO bez euforii 23.11.10, 09:39 Panowie ! Spoko ! Wynik wyborów samorządowych wcale nie przeczy sondażom partyjnym w których PO ma zazwycza ok. 45%... W samorządowych idzie o co innego, no i tam dużo głosów zbierają komitety likalne. A w wyborach do Sejmu ci wyborcy (w znacznej części) wskazują (i głosują) na PO ! Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Jaki niepoprawny politycznie komentarz! 23.11.10, 09:54 powinien brzmieć: Panie i Panowie! Spoko!...... haha... jurber1 napisał: > Panowie ! Spoko ! Wynik wyborów samorządowych wcale nie przeczy sondażom partyj > nym w których PO ma zazwycza ok. 45%... W samorządowych idzie o co innego, no i > tam dużo głosów zbierają komitety likalne. A w wyborach do Sejmu ci wyborcy (w > znacznej części) wskazują (i głosują) na PO ! Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Gowin to główna przyczyna dla której elektorat PO 23.11.10, 09:50 nie zadał sobie trudu żeby pójść do urn wyborczych... Nie da się zjeść ciastka i mieć go dalej, panie Gowin... W następnych wyborach Palikot!!... No chyba że PO zaproponuje narodowe referendum nad rozwiązaniem Konkordatu... Ale i tak już robicie w gacie w tym waszym Opus Dei... Czy jeszcze nie...? hehehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
slonzokkk Gowin zyje w alternatywnej rzeczywistosci.... 23.11.10, 10:18 Drogie PO! Sami sobie jestescie winni swoja bezczynnoscia, lekiem przed powaznymi reformami i wchodzeniem w d... kosciolowi. Argument "glosujcie na PO, aby nie wygral PIS" jest dla mnie i dla wielu innych juz nieaktualny. Mowiliscie ze przed wyborami nie chcecie wziasc sie za powazne reformy...no wiec wybory sie skonczyly i co teraz? Pewnie znowu bedziecie mowic - za rok wybory, dopiero po wyborach.... Odpowiedz Link Zgłoś
mer-llink Kolejna marna kampania 23.11.10, 11:11 To dobrze, że PO dała łupnia PiSowi.... Ale niewątpliwie zawaliła kampanie. I to po raz drugi z rzędu!. Bo przecie, mimo wewnętrznych głasków w PO, kampania prezydencka była fatalna. Tylko wyborcom zawdzięczamy, że mimo koszmarnej kampanii B. Komorowski wygral. A teraz - do samorzadów - znów słaba kampania. Czy w PO nie ma zdolniejszych ludzi do: 1. analizy pola gry 2. selekcji narzedzi kampanijnych (w zalezności od miejsca, lokalnych warynków, itd) 3. wytrwałego i pracowitego wykonania zadań kampanijnych (PO strzela race i fajerwerki, ale na długodystnasowa, wytrwała, żmudną, codzienna pracę ludzi jej brak)? No to sobie poszukajcie recepty, bo nastepnym razem - jak sie profesjonalnie nie postaracie - może być jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz W PO bez euforii 23.11.10, 15:32 No to dokończyc II ture tam gdzie trzeba i czas na roszady i rozłamy. Nie moze być euforii bo niestyty w przyszłym roku przerżniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica-w-szambie Fuehrer pisze Mein Kampf?! 24.11.10, 10:31 Trudno mi sobie wyobrazić jaki kataklizm musiałby przyjść aby PiS wygrał przyszłoroczne wybory. Znacznie łatwiej sobie wyobrazić kataklizm jaki nastąpiłby potem. Wyjście z UE i NATO na początek. Byłaby to "kara" dla tych instytucji za współpracę z Rosją. (Kara podobna do "mięsnego" weta na negocjacje nowej umowy UE-Rosja). Potem można by bez przeszkód rozpocząć wojnę z Rosją, którą byśmy przegrali i stalibyśmy się zachodnim przyczółkiem Rosji. Dlatego Boże uchowaj przed "charyzmą" Jarosława Kaczyńskiego. Znowu bowiem działania Jarosława prowadziłyby Polskę do zguby, a Rosję ku sukcesom. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 Kandydaci najlepsi, ale nie dość dobrzy!!! 24.11.10, 09:10 Problem jest następujący. PO wystawiła kandydatów lepszych od konkurencji, ale nie najlepszych. Doskonale widać to w Warszawie gdzie zwyciężyła HGW, która jest beznadziejna jako gospodarz miasta. Jednak kontrkandydat zdawał się być jeszcze gorszy. Zatem wiele osób widząc że z sytuacji patowej nie ma dobrego wyjścia, postanowiła zostać w domu. PS. W przypadku HGW ma dodatkowo miejsce efekt "bazy". Punkt odniesienia wobec poprzedniego prezydenta - śp Lecha Kaczyńskiego - jest oczywiście zdecydowanie po stronie HGW, co jednak nie świadczy o tym że jest ona dobrym prezydentem. Jednak punkt odniesienia został ustawiony dramatycznie nisko, więc HGW triumfuje. Odpowiedz Link Zgłoś