25.12.10, 17:32
Stokrotko - bardzo polecam sie zobaczyc w lustrze Oblluda bije w kazdym zdaniu.Czy ktokolwiek w okresie PREZYDENTURY,ponizanego przez SZAKALI roznej opcji napisal list,wszak L.Kaczynski ma corke ? A Monisia smnie stawac w obronie GAJOWEGO.
Obserwuj wątek
    • para-lela Re: Podarunki 27.12.10, 18:08
      Myslałem, że nasza stokrotka pisze o podarunku jaki PKP zrobiła synowi premiera i zafundowała mu z naszej kasy podróż do Chin ale nie zawiodłem sie na naszej POlitruczce
    • pis_busters Re: Oooo! Pikomóżdżek wrócił do swego nicka ! 27.12.10, 18:14
      Oooo! Pikomóżdżek wrócił do swego nicka !
    • prawieemeryt Pani Olemoni! 27.12.10, 19:48
      To wcale nie Marta Kaczyńska - to tylko Marta Dubieniecka - takie prostackie, chamskie byle co!
    • lzeszjakburaesbeckasuka POtomki bandytów z UB i KPP to sowieckie bydło 27.12.10, 19:48
      a Kaczyński to znany ludożerca
      bo jako ludojad i michnikożerca
      co dzień na śniadanie POłyka
      jednego z bandy michnikczemnika
      • antropoid Re: Potomki bandytów z UB i KPP to pis. 27.12.10, 21:08
        > a Kaczyński to znany ludożerca

Nie ludożerca, tylko Polakożerca baranie.
    • robert9998 grudzień tylko dla prawicy w radiu u Olejnik 27.12.10, 20:01
      Cały grudzień w radiu zet u Olejnik tylko dla prawicy POPiS, inni nie dopuszczani do głosu w programie gość radia zet. Najlepsze pytania do "ministra " kancelarii prezydenta Komorowskiego Sławomira Nowaka. Monika Olejnik do Nowaka " dlaczego pan się nie ogolił" Nowak aaa no bo zaspałem(wspólny śmiech) pytanie kolejne pani Olejnik do pana Nowaka " czy prezydent ogląda tvn i Szymon Majewski show " Nowak no tvn zawsze u Szymona również hahaha. Tak trudne pytania i taki warsztat dziennikarski prezentuje zootechnik uzurpująca sobie zwód dziennikarza Monika Olejnik.
      Marek Goliszewski, prezes Business Centre Club powiedział że poprze SLD w wyborach 2011, nawet starania Olejnik i jej podanych nie pomogą biznes pierwszy się połapał ze Tusk i PO to ściema! Media robią wszystko aby pomagać marnemu Tuskowi z Olejnik i Paradowska na czele. Nic z tego nie wyjdzie z beznadziejnego tłumoka, mistrza nie zrobią klapa!
    • kociewiak2 Podarunki 27.12.10, 20:45
      ...koniec roku ,podsumowania politykow i partii,,,,,,,,,,do d....y PIS ,do d....y SLD do d....PSL
      tylko PO jakos unika tej czesci ciala.......
      • eggerger Re: Podarunki 29.12.10, 09:00
        PO też wielokrotnie dała d.py.
        Niestety.
        Mają tam wysyłaczy
        listów do proboszczów.
        Na przykład.
    • antropoid Podarunki 27.12.10, 21:23
      Syna pan prezes nie spłodził, domu nie wybudował, a latem udowodnił też, że nawet drzewka posadzić nie umie (choć do rządzenia państwem tak się niedorajda rwie, że dałby sobie za to cojones na sucho ogolić). Ale mimo to następcę - a raczej następczynię wyhodować zdołał.
      Godną siebie - co trzeba podkreślić - bo polityk z M. Kaczyńskiej będzie taki, jak z koziej d**y puzon. Widać to już po wywiadach jakich i komu udziela - z odrażającym szmatławcem dupowatego Sakiewicza nikt normalny w tym kraju gadać nie chce.
      • eggerger Re: Podarunki 29.12.10, 09:03
        Syna, domu i dębu mógłbyś nie wypominać.
        Do tego trzeba mieć JAJA.
    • alicjalawendowa Podarunki 27.12.10, 21:56
      na początku bardzo współczułam pani Marcie teraz po tym wywiadzie straciłam dla niej resztki szacunku. A Panią Monikę Olejnik podziwiam za to że ma odwage o tym pisać Bo to śliski temat.
    • kinga-1006 Podarunki 27.12.10, 22:02
      Myślałam, że tytuł artykułu dotyczy podarunku PKP dla synusia naszego premiera w postaci sfinansowania przelotu do Chin a tu jak widzę wszystko po staremu, czyli Kaczyńscy na okrągło.
      Mogłaby redaktorka coś napisać o swoim koledze po fachu, wybitnym znawcy zagadnień kolejowych co to wszystko zawdzięcza swojej pracy w GW.
    • trajkotek SzaPaMoO 27.12.10, 22:25
      czyli:
      Szanowna Pani Moniko O. - to jest dramatycznie śmieszne, co Pani napisała:

"Opowiadała o atakach na ojca i bezwzględnych dziennikarzach, którzy nie są tacy źli, ale w ich redakcjach "nie było zapotrzebowania na prawdę o Lechu Kaczyńskim, tylko na degradowanie". Mówi to w gazecie, która bezustannie obraża prezydenta Bronisława Komorowskiego, robiąc z niego "ruskiego agenta", malując mu na czole sierp i młot. Pani Marta nie pamięta, że Bronisław Komorowski też ma dzieci."
      Błagam, niech Pani spokojnie to przeczyta i ... zastanowi się.
      Oto marta Kaczynska powinna wg. Pani wymierzyć sprawiedliwośc gazecie nastającej na spokój ducha dzieci prezydenta i odmówić rozmowy - nie wiem ... a może zmienic jej temat, na dajmy na to: żałobne kreacje karnawałowe?
      A może we dwoje pomedytujecie???
      • pis_busters Re: Dla mnie jest to proste. 27.12.10, 23:04
        Dla mnie jest to proste. Osoba wykształcona, córka prezydenta nie powinna dawać wywiadów w najgorszym szmatławcu w Polsce. To nie przystoi ani jej ani żadnemu innemu "wykształciuchowi". To, co powiedziała w tym wywiadzie to inny dramat, który też nie przystoi osobie wykształconej i córce prezydenta. W sumie podwójny obciach...
    • sysmech Re: Spieprzaj, dziadu! 28.12.10, 07:14
      Zaś co do MO, która napisała: "Teraz stała się wytrawnym, bezwzględnym politykiem".
      Strach ma wielkie oczy! Po prostu "brzydkie kaczątko" przeobraziło się - moim zdaniem - w "głupią gęś"
    • jurber1 Podarunki 28.12.10, 07:45
      Ale rodzinka ! Może chora imaginacja Jarka podsuwa mu wizję "następczyni tronu" dziedziczącej i meldującej "wykonanie zadania" ? Na razie Martusia powinna zacząć zmazywać "grzechy rodziców" wobec o. Rydzyka: nawiedzać jego urodziny, nie narażać się na miano "czarownicy" (bogiem a prawdą jest podobna do śp mamusi) i wybaczyć wszechmocnemu redemptoryście jego bluzgi, to może nie będzie jej proponował "poddania się eutanazji". Na dobry początek mówi językiem szalonego stryjka...
    • gogosobo Podarunki 28.12.10, 10:09
      Kij ma dwa końce . Pamiętam jak marszałek Komorowski poniżał prezydenta Kaczyńskiego choc on też miał dziecko. Przeciwko temu zaprotestowałby każdy prawdziwy dziennikarz do których pani się nie zalicza. Pani działaka to propagadnda na rzecz jedynie słusznej PO.
    • 2_mirabelka40 Podarunki 28.12.10, 10:39
      Pani Olejnik, powinna skupić się na czymś innym. Może korespondencją z niejakim Brudzińskim ale prywatnie. O Pani Dubienieckiej nie będę pisać bo jestem zażenowana. Styl i język jakim się posługuje PiS -owski elektorat, nawet w komentarzach tego artykuliku, pochodzi wprost z matecznika czyli od Kaczyńskiego, Brudzińskiego, Czarneckiego i innych pseudo- polityków. A PJN to tacy sami karierowicze jak inni. Całość żenująca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka