Dodaj do ulubionych

Nieustraszony pogromca nikczemników

22.04.11, 18:45
Pani Olejnik wycofuje sie na pozycje budowania sobie alibi na czasy przyszle.Wyjatkowa lewacka bezczelnosc w kontekscie tego, co wygadywala i pisala do tej pory.I bezczelny chwyt z odpowiedzialnoscia zbiorowa dziennikarzy Rzp.Tam pisano rozne rzeczy; i Wildstein i Lutomski.To tak, jakby za chamstwa Waldemara Kuczynskiego wypisywane w Wyborczej oskarzac Turnaua.Albo "cnoty" Czuchnowskiego przeciwstawic brakowi umiary zeloty Stasinskiego.A Pawka "morozow" Wronski na ten przyklad?
Obserwuj wątek
    • gonet12 Nieustraszony pogromca nikczemników 22.04.11, 19:10
      A ja mam już dosyć tej wąskiej smoleńskiej specjalizacji dziennikarskiej pani Olejnik.
      Najwyższa pora na zmiany, pani Moniko, tyle się na świecie i w kraju dzieje, a pani w koło o katastrofie.
      • 7kozyr Re: Nieustraszony pogromca nikczemników 24.04.11, 01:31
        @gonet12

Uwaga pani powinna tez byc skierowana do wielu innych dziennikarzy (oprocz gamoni Rzepy,
        bo oni spelniaja "misje" i nic innego nie potrafia).

Czy nie nadszedl czas by zostawic to "szambo smolenskie"?
        Kraj jest zalewany i cuchnacy odor unosi sie jak ta "mgla" smolenska.
        W najblizszym czasie ten smrod bedzie tez unosic sie nad Rzymem.
        Biedny Jan Pawel!

gonet12 napisała:

> A ja mam już dosyć tej wąskiej smoleńskiej specjalizacji dziennikarski
        > ej pani Olejnik.
        > Najwyższa pora na zmiany, pani Moniko, tyle się na świecie i w kraj
        > u dzieje, a pani w koło o katastrofie.
    • nex_us Re: Nieustraszony pogromca nikczemników 22.04.11, 19:21
      Waldemar Kuczyński piszę wyłącznie prawdę i czyni to bardzo celnie. Oszalałe z nienawiści środowisko PiSu opisuje tak jak na to zasługuje, tyle że bez pardonu jak wielu innych publicystów.
    • prawieemeryt "Dziennikarstwo" made in tvn24. 22.04.11, 19:25
      Mon0l jest od dawna zerem - kto to jeszcze ogląda i słucha? Zatrudnili dodatkowo zrudziałego i sPiSdziałego "fachowca" z RMFM od trzymania palca w kuprze i oblizywania.

• ajakzupa ani chybi 22.04.11, 19:28
      Ani chybi: Pani Propagandzistka Prorządowa była u spowiedzi i Rydzyka, ale po Wielkanocy wróci do dawnej formy.
    • helguera pogubiła się blondynka nie prokurator. 22.04.11, 19:30
      Mądra Olejnik pisze że prokuratura sie pogubila,ostatnio zas stwierdzila że nie stwierdzono nacisków na zalogę.Na jakiej podstawie to stwierdzenie ,co do tego maja czarne skrzynki pyta ignorantka.Widac że slowo przepraszam lewicowym publicystom przez gardlo nie przejdzie,wiec dalej insynują[jakis Soroczyński-Były naciski czy nie],dla nich stwierdzenie prokuratury jest nic nie waerte.Lewicowi hipokryci bardzo jednak się oburzają na tych co uwazaja że prokuratura myli się twierdzac że to nie byl zamach.Zarazu obszczkują prawicowych oszolomow co nie wierza prokuraturze.I nich się Olejnik nie oburza na tego prawicowego krzykacza co to mowi na kolana,może uzywa niewlaściwych słów ale zasadniczo ma rację.
      • vas-b Re: pogubiła się blondynka nie prokurator. 23.04.11, 02:07
        Nie przesadzaj,naciski byly,alkohol byl,czepiacie sie do czarnych skrzynek,nie mozecie pojac,ze mamy ich identyczne kopie,dziekujcie Olejnik za pomaganie w pochowku na Wawelu
        • paw73 Smoleńsk zdarta płyta PO, a inflacja szaleje 23.04.11, 19:44
          Olejni jak najusłużniejsi tzw. dziennikarze z reżimu Łukaszenki, pisze wszystko co odwraca uwagę od sedna nieudolności rządów woda w tym wypadku Tuska.
          Soleń wszę jak zaraz, Olejnik tylko tym tvn tylko tym, AGORA i jej wszystkie media tylko o smoleńskim wypadku . Polska ma deficyt budżetowy prawie sięgający progu konstytucyjnego, najwyższa inflacje od lat 90tych. działacz partii rządzącej PO , morduje działacza partii opozycyjnej czyli PiS-u . Zdaniem Pani Olejnik i w/w mediów wina jest pokrzywdzonych to dziwne rozumowanie, ale tak demokracja medialna.
      • mlodaemerytka Re: pogubiła się blondynka nie prokurator. 26.04.11, 03:45
        A wystarczylo by przesluchac komorkowe telefony Blizniakow !
        Wiedzielibysmy kto odpowiedzialny za wydanie komendy ladowania bez wzgledu na mgle i opoey zalogi !
    • analgesia Nieustraszony pogromca nikczemników 22.04.11, 20:25
      a jużci, pani specjalistko od szumu medialnego. Tefałen mnóstwo pieniędzy płaci za prostytuowanie się publiczne, więc nasza Moni zawsze stoi na wysokości zadania i jako ta chorągiewka - dopasowuje się do kierunku wiatru. Polecam do obejrzenia:
      www.youtube.com/watch?v=7gYk-O9qhX8&feature=share - film z serii: Media III RP - odcinek pt. Nocna przejażdżka w składzie: Olejnik, Michnik i Urban, czy też Monika, Adaś i Jurek.
    • romp66 Mgr.Historii Komorowski bez wiedzy, ze wsparciem 22.04.11, 20:45
      Prezydent Bronisław Komorowski, mgr historii wykładowca w seminarium duchownym ,który wkładał min.. historię wali babola iż Konstytucja 3go Maja była 2 w Europie. Każde dziecko w szkole podstawowej wie że Konstytucja 3go Maja była Pierwszą w Europie. Dodajmy że pan Prezydent pisze Bulu zamiast Bólu, nadzeji nie nadziei .
      Inflacja w Polsce jest powyżej 5% jest to katastrofa , Olejnik jak zwykle o głupotach.
      Ona jak ta idiotka z drugiej strony barykady Lichocka, kocha PiS i tylko PiS i wodza tej partii.
      Olejnik kocha PO Tuska i wszystko co kojarzone z PO.
      • dark_grizzly Re: Mgr.Historii Komorowski bez wiedzy, ze wsparc 22.04.11, 21:07
        Tak się składa ingorancie, że Konstytucje 3-go Maja była DRUGA w Europie, tylko zapatrzeni w siebie, nadęci "patriotyzmem", niedouczeni rodacy nie dostrzegają niczego poza czubkiem własnego nosa.
        • analgesia Re: Mgr.Historii Komorowski bez wiedzy, ze wsparc 22.04.11, 22:08
          z całym szacunkiem, ale Konstytucja 3 Maja, była drugą na świecie, a pierwszą w Europie.

www.wsp.krakow.pl/kbin/bss/hpol/konstyt.html
          • dark_grizzly Re: Mgr.Historii Komorowski bez wiedzy, ze wsparc 22.04.11, 22:51
            Pierwsza w Europie była konstytucja Republiki Korsykańskiej uchwalona w 1755r. Obowiązywała przez 14 lat (dłużej niż nasza).
        • romp66 Re: Mgr.Historii Komorowski bez wiedzy, ze wsparc 23.04.11, 09:29
          Wróć głąbie do szkoły!!!!
          Konstytucja rzucana przez fakty tvn i tvn24, tzw. konstytucja Korsyki czyli dekret, uchwalony w kwietniu 1755, było tzw wyzwolenie się wyspy spod genueńskiej niewoli. Żaden poważny historyk , na świecie dekretu z Korsyki nie nazwał konstytucją, nawet doradca prezydenta Komorowskiego prof. Nałęcz. Sam Nałęcz nazwał to zachowanie lapsusem.
          Nie zmienia to faktu, że panu prezydentowi Komorowskiemu, ortografia jest zupełnie obca.
          Trzecia sprawa partie PO czy PiS, bez smoleńskich aspektów żyć nie mogą ich zausznicy jak Olejnik również.
    • rych33 Nieustraszony pilot 22.04.11, 20:49
      Można w nieskończoność dyskutować o Smoleńsku,rozwijać coraz "mądrzejsze" teorie, ale pewne jest tylko to, że w takiej mgle nie powinno się lądować !A śmierć 96 osób /po co aż tylu leciało?/ jest dramatem wymagającym zadumy i godziwej żałoby ! Bez fałszu ! Dla Pani Moniki: Spokojnych Świąt !!! A chamskim komentarzom...moje zdecydowane NIE !
    • kociewiak2 Nieustraszony pogromca nikczemników 22.04.11, 21:13
      ..ilu dzienikarzy tyle madrosci,kazdy wie lepiej od wszystkich innych co wiedza wiecej..
      Ziemkiewicz to taki ,,smerf,, pt.Napweno to sie nie uda,napewno NIE,,
    • flat-ower Nieustraszony pogromca nikczemników 22.04.11, 22:05
      Nie musi byc wszystko umownie spisane na papierze. Na tym szczeblu premierowskim i w takich okolicznosciach wystarcza oswiadczenia . Tusk oswiadczyl, Putin nie zaprzeczyl i umowa jest wazna. Bumagi byly wazne w komunie. Mialem w pracy takiego podwladnego, ktory absolutnie chcial podpisywac "umowy o przyjazni i wspolpracy" zz firmami partnerskimi. Potem okazalo sie, ze robil to po to by latwiej krasc kase. Po prostu grabil swoich i przyjaciol.
    • amonavis Zaprzestac sledztwa!!!! Nie wyrzucac pieniedzy bie 23.04.11, 00:22
      dnych podatnikow polskich w bloto!!! Chyba jeszcze nie bylo w historii lotnictwa wypadku, ktorego przyczyny, powody, bylyby az tak przerazajaco jasne! Odczepic sie od rosjan. Jedyna ich wina to uprzejmosc, ze pozwalali polskim wygodniaczkom ladowac na zlikwidowanym juz przez nich lotnisku. Polska strona miala jeszcze czelnosc zadac aktualnych map lotniska, ktorego juz od 2 lat nie bylo! Tak, ruscy powinni tak tanczyc jak rozkapryszona "panna" polska sobie zyczy? Przestanmy sie zachowywac jak gowniarze!
    • miazmaty Ech, ci niedobrzy prawnicy. Nie podpowiedzieli... 23.04.11, 01:06
      Monika Olejnik napisała: "Szkoda, że na początku nie znalazł się prawdziwy prawnik, który by wyjaśnił naszym władzom, że porozumienie powinno być podpisane".

Szkoda, że nie znalazł się prawdziwy redaktor, który by wyjaśnił pani Olejnik, że takie zdanie doszczętnie kompromituje zarówno ją, jako dziennikarkę, podobnie jak Tuska.
      Zastanawiam się, czy Olejnik jest zwyczajnie skrajnie bezczelna, bo mądrość etapu wymaga, żeby nawet już nie udawać, komu się służy, czy jest po prostu głupia jak kilo gwoździ?
      W sumie jedno drugiego też nie wyklucza.
      • stankra Re: Ech, ci niedobrzy prawnicy. Nie podpowiedziel 23.04.11, 01:21
        Chłopie nie zapierzaj się, jakby nie było jesteśmy POLAKAMI, nie powinno być tak, żeby wszystko co nas łączy (dzieli) to nienawiść. Przestań karmić się jarkaczem, ja chciałbym podać Ci rękę a nie zagryźć Cię
    • stankra Nieustraszony pogromca nikczemników 23.04.11, 01:12
      Dziwię się rydzolom, że czytają Monikę
    • franclajn Nieustraszone pisanie 23.04.11, 01:16
      Rozumiem, ze uwaza sie pani za multimedialna dziennikarke. Ale czy musi pani koniecznie pisac, skoro to jak po grudzie idzie? Ani stylu, ani dowcipu w tym - moze i slusznym - mini wypracowaniu. PO co siebie sama tudziez postronnych meczyc?
      • michal.b09 Re: Nieustraszone pisanie 23.04.11, 03:05
        To po co to czytasz? Czytaj Szekspira!!
        • franclajn Re: Nieustraszone pisanie 23.04.11, 10:13
          Czytam, a jakze, choc wole od tego jezyka zbuntowanej pensjonarki pisanie pana Ziemkiewicza lub staruszka Marcjalisa, bo 'jajeczne' oleum mial w glowie. Pozwol, ze zacytuje:

Jesz na szkle, na złotym nocniku zasiadasz:
          Wstydź się, bo załatwiasz się drożej, niż jadasz.

Ponadczasowe, choc w oryginale jest dosadniej, ale sa swieta, wiec - jak mawial wujek W.: - reszta jest milczeniem.

Sapienti sat!

• advancem Dajcie spokoj 23.04.11, 03:10
      Dajcie spokoj Olejnik.
      Ona sie nigdy nie zmieni.
      Wyciagnieta na lamy dziennikarskie z uniwersytetu zwierzecego dzieki poparciu ojca i jego ferajny.
      Teraz musi za to placic. I nalezy ja rozumiec. Albo bedzie pracowac jak stara ferajna wymaga albo koniec swiatel i reflektorow. Postawcie sie w jej sytuacji.
      Pewnie bedziecie robic podobnie.
      A ze nie ma to nic wspolnego z dziennikarstwem to inna para kaloszy
    • 0721x Nieustraszony pogromca nikczemników 23.04.11, 06:20
      jedno jest pewne mamy największą na świecie kadrę fachowców od katastrof lotniczych
      i większość z nich lokuję się wśród słuchaczy radia mocherów i wielbicieli pisuarków
    • bolekzaja Nieustraszony pogromca nikczemników 23.04.11, 08:44
      Przeklinam kaczora - przeklinam tego braciszka - przeklinam pis - ja chce spokoju- a te durnoty na to nie pozwalają - przeklinam i przeklinać będę braciszków i cały zabardziony pis
    • zbyszek.bejach Nieustraszony pogromca nikczemników 23.04.11, 09:40
      Pan Ziemkiewicz jest bez wątpienia bardzo inteligentnym człowiekiem, ale wcale mu to nie przeszkadza być zwykął gnidą.
    • rozsadek.ltd Ziemkiewicz świetnie rozpracowuje salon czerski 23.04.11, 13:16
      Toteż spotyka się obecnie z zoologicznymi atakami ze strony cyngielków.
      No ale nic to, mam nadzieję, że pan Ziemkiewicz będzie dalej tak wytrwale i skutecznie wskazywał na nieprawość ambasady rosyjskiej przy ulicy Cz...
    • zew_atlantyku Milo jest widziec, jak przycisnieta glista 23.04.11, 19:09
      piska i sie miota.
      A but normalności ja już nie popuści, oj nie

fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/pisowcy-do-domu-wpadna,1628945
    • hwbaran caryca talk show 23.04.11, 21:07
      caryca talk show niedawno wylewała krokodyle łzy nad upadkiem dziennikarstwa, bo nie potrafi sie zająć poważnymi problemami, innymi niż Smoleńsk. Bo co to, to nie ja.
    • lzeelitytozwyklebydlonieelity mnichnikczemnicy to ścierwojady 26.04.11, 22:49
      Jak ja was ku... nienawidzę
      I jak ja wami ku... gardzę
      Jak ja się za was ku... wstydzę
      Gdy za granicę czasem zajrzę
      Jak ja się wami ku... brzydzę
      Jak ja was dobrze ku... znam
      Jak ja się bardzo ludziom dziwię
      Którzy wybrali taki chłam Paweł Kukiz
      • sam16 Re: mnichnikczemnicy to ścierwojady 27.04.11, 00:57
        lzeelitytozwyklebydlonieelity napisała:

> Jak ja was ku... nienawidzę
        > I jak ja wami ku... gardzę
        > Jak ja się za was ku... wstydzę
        > Gdy za granicę czasem zajrzę
        > Jak ja się wami ku... brzydzę
        > Jak ja was dobrze ku... znam
        > Jak ja się bardzo ludziom dziwię
        > Którzy wybrali taki chłam Paweł Kukiz

Nie ma sie czym podniecac. Wystarczy tylko wygrac wybory.
        Wybory wygra ta partia,ktora dostanie wiecej glosow.
        To takie proste. Trzeba tylko wyborcow ktorzy zaglsouja zgodnie ze swoimi przekonaniami.
        Zaklinanie w stylu ...oni powinni na zawsze odejsc z polityki ...nie daje zwyciestwa.
        Nie da sie tez zgromadzic wystarczajacej liczby wyborcow zwozac ich autokarami na Krakowskie Przedmiescie.
    • rum11 Re: Nieustraszony pogromca nikczemników 27.04.11, 18:31
      Premier Tusk to człowiek słaby jako polityk beznadziejny.Ma jednak zdolność pozoranckiego działania,potrafi się wypowiadać,gra doskonale mimiką twarzy i ciała czym wprowadzejąc ludzi w błąd zjednuje ich sobie.Jako premier naszego mkraju nie potrafił stanąć na wysokości zadania oddając na gębe prowadzenie śledztwa Rosjanom a konkretnie jego przyjacielowi Putinowi.Świadczy to o słabosci,lekkomyślności,lekceważeniu naszych narodowych interesów.Jako premier nie stanął na czele polskiej komisji-stchórzył lub Putin ma go w garści za jakieś polityczne sprawy z przeszłości,inaczej tak skandalicznego postępowania zrozumieć nie można.
    • rum11 Nieustraszony pogromca nikczemników 27.04.11, 18:45
      Pani Monika Olejnik stoi na czele swych kolesiów z TVN-24,a także zapraszała w wieszości stronniczych polityków z PO,którzy jeszcze za życia Prezydenta Lecha Kaczyńskiego w wypowiedziach swych lżyli go,osmieszali,insynuowali i postępowali podle wobec partii PIS.Parę dni po tragedii Smoleńskiej zmienili z musu front i pokazywali Prezydenta w sposób przyzwoity takim jakim w istocie był.Następnie znów zmiana frontu i wściekłe ataki na Prezybenta jego brata i cała formacje PIS.Chce sobie zabezpieczyć na przyszłość jakieś alibi cwanie mataczy.Poznano si ę na niej i nic jaj i jaj gorliwym klakierom nie pomoże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka