Dodaj do ulubionych

Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w procesie

• zdziwienie.1 Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w procesie 25.06.11, 07:35
      No i poszczuli na prezesa. Możemy zobaczyć jak łatwo można poszczuć człowieka na drugiego człowieka. Łatwiej niż psa, który jest z natury bardziej łagodny. Jak oni nienawidzą Jarosłąwa Kaczyńskiego, jakby on im coś zrobił. To tak jak Niemcy nienawidzili Żydów i uważali, że można ich poniżać i mordować. Dzisiaj jesteśmy zdziwieni, że tak łatwo udało się zmanipulować Niemców i wzbudzić w nich nienawiść. Widać taka jest natura ludzka. W ZSRR nienawidzono opozycjonistów i bez trudu zaakceptowano, że opozycjonistów zamyka się w zakładach psychiatrycznych, bo przeciez oczywiste jest, że ktoś kto sprzeciwia się władzy musi być wariatem. Dzieci w oddziałach Czerwonych Khmerów nienawidziły lekarzy, bo im powiedziano, ze są wrogami ludu. Itd. Teraz z bliska i na żywo możemy obserwować mechanizmy, jak łatwo władza ze wsparciem mediów może wzbudzić nienawiść do wskazanych przez siebie ludzi. Jakżesz łatwo byłoby teraz zorganizowac ubrane w czarne mundury szwadrony śmierci przepojone nienawiścią do nieznanych im osobiście, ale znienawidzonych ideowo zwolenników PiSu, które poniżałyby, torturowały i mordowały działaczy opozycji przy pełnym poparciu wiwatującego w euforii społęczeństwa, które bez trudu uwierzyłoby, że kraj zostanie wreszcie uwolniony od wrogów. I bez trudu szwadrony śmierci złozone z pijanych bandziorów zyskałyby wsparcie organizacyjne i intelektualne ze strony wykształcocny prawników, prokuratorów, lekarzy w tym lekarzy psychiatrów i dziennikarzy.
      • 1zorro-bis Jarek sam sie w gowno wpakowal..... 25.06.11, 07:45
        i dobrze mu tak!
        • zdziwienie.1 Re: Jarek sam sie w gowno wpakowal..... 25.06.11, 08:02
          Wrrr nienawidzimy go. Jak śmie krytykować rząd. To szaleństwo! Tak jak w ZSRR, jak w Niemczech, jak w Kambodży, jak na Kubie.... Nienawidzimy opozycji! Prezc z wrogami LUDU i partii! Do psychiatry z nimi, do obozów, niech odpracują, darmozjady, że Państwo ich żywi, a oni mu szkodzą!. Zabić ich, zamknąć ich, zakneblować ich, do więzienia z nimi, do obozów pracy, na pola ryżowe z nimi. Bierz prezesa Kaczyńskiego zorro-bis, gryź go, nienawidź, jesteś na fali, jesteś z większością, jesteś silny, nie jesteś po stronie w podłej, zaplutej, szkodliwej opozycji, ktora opluwa swoj kraj, sprowadza stonkę, jesteś wysokim, smukłym blondynem, rasa Panów, przecież myślisz dokładnie tak, jak napisali, że myślą ci dobrzy, ci mądrzy, ci najlepsi i nienawidzisz tych złych, których trzeba zabić, zniszczyć, upokorzyć... Wrrrr
          • matkaboskabolesna Re: Jarek sam sie w gowno wpakowal..... 25.06.11, 12:57

> Wrrr nienawidzimy go. Jak śmie krytykować rząd. To szaleństwo!

Przypomnij sobie,kolego jak on i jego świta niszczyli ludzi.Trafił kurdupel na Kaczmarka, co nie odpuści.I dobrze,małemu napoleonowi.
            PS
            Krytyka rządu nie ma nic do tego.
            • nirelle Re: Jarek sam sie w gowno wpakowal..... 25.06.11, 13:22
              matkaboskabolesna napisał:

>
              > > Wrrr nienawidzimy go. Jak śmie krytykować rząd. To szaleństwo!
              >
              > Przypomnij sobie,kolego jak on i jego świta niszczyli ludzi.Trafił kurdupel na
              > Kaczmarka, co nie odpuści.I dobrze,małemu napoleonowi.
              > PS
              > Krytyka rządu nie ma nic do tego.

Na ogół szuje, które nie wiadomo po co petają sie w nocy po hotelu nie odpuszczają. Mają tzw. swój honor śpiocha.
              • maaac Re: Jarek sam sie w gowno wpakowal..... 25.06.11, 13:31
                :) w PiSie to są sami agenci, niczym wokół Stalina.
                A uczciwi ludzie to się nocą po hotelach nie pętają, tylko spią grzecznie z kotkiem u mamusi.
            • zdziwienie.1 Re: Jarek sam sie w gowno wpakowal..... 25.06.11, 18:26
              Pewnie chłopcy z NKWD tez wiedzieli o tym, że polscy oficerowie niszczyli ludzi i ciemiężyli chłopów i męczyli biednych robotników i znęcali się nad jeńcami wojennymi w 1920 r. Zapewne. SS-mani niemal byli świadkami, jak Żydzi żyli kosztem biednych Niemców, niszczyli naród niemiecki i zdradzili państwo niemieckie podpisując traktat wersalski. Wrrr. A 12-letni Czerwony Khmer też wiedział o tym, że lekarze Phnom Phen... Sorry, ale mnie Kaczyński nie niszczył... Ja się nie dam poszczuć na Kaczyńskiego dlatego, że mi powiedzą bierz go bo on jest zły... Nie jesytem pies.
              • 1zorro-bis Re: Jarek sam sie w gowno wpakowal..... 25.06.11, 19:01
                ale zaszczekac potrafisz? Hau, hau, hau! Czy tez wolisz zeby sie Jarkowi przymilic - miau, miau, miau....?:D:D:D
          • 1zorro-bis Re: Jarek sam sie w gowno wpakowal..... 25.06.11, 18:15
            a u ktorego psychiatry Ty sie leczysz? Nicka zmieniles?:D:D:D
    • niecierpiekaczora Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w procesie 25.06.11, 08:06
      Czy postępowanie sędziego "poniża" J.Kaczyńskiego? A czy Kaczynski zastanowił się, czy nie poniża J. Kaczmarka nazywając go publicznie agentem "śpiochem"?
      • zigzaur Re: Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w pro 25.06.11, 15:25
        Warto zwrócić uwagę, że KAŻDY wynik tego procesu będzie dla Kaczyńskiego zabójczy:

1. Jeśli Kaczyński wygra proces, to zostanie stwierdzone, że albo rozmyślnie zatrudnił "śpiocha" albo wykazał karygodne niedbalstwo. Ciąg dalszy przed sądem wojskowym.

2. Jeśli sprawa zostanie umorzona z powodu "znikomej szkodliwości" to wyrok sądu będzie można odczytać jako "No tak, Kaczyński coś tam powiedział. Ale to jest mało ważne." To bardzo podniesie prestiż Kaczyńskiego.

3. Jeśli Kaczyński przegra, to zostanie uznany oszczercą. Ale czy po raz pierwszy?

Wariant nr 3 jest dla Kaczyńskiego najkorzystniejszy.
    • frida-a Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w procesie 25.06.11, 08:28
      Rozumiem ,że pan Pobocha przeprasza kazdego pacjenta przed badaniem? A szanownej pani redaktor, proponuję cykl artykułów:" Leczyć (psyhiatrycznie) po ludzku"
    • henryk_49 Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w procesie 25.06.11, 08:42
      -Jeżeli fundusze mediów zaangażowanych po stronie rządowej są 240 razy większe , niż po stronie opozycji ,
      -jeżeli nie prowadzi się meritorycznej dyskusji z opozycją , tylko się ją tępi i wyzywa od oszołomów, moherów, ciemnogrodu, faszystów a lidera opozycji wysyła do psychiatry,
      -jeżeli partia rządząca sprawuje kontrolę nad 99% mediów publicznych i prywatnych w kraju
      -jeżeli straszy się obywateli , tym czego nie ma w żadnym programie opozycji a programów się nie omawia,
      -Jeżeli ABW, potrafi bezkarnie, w sile 8 zamaskowanych i po zęby uzbrojonych komandosów,wkroczyć do gryzmolącego sobie jakieś dyrdymały internauty,
      -jeżeli tępi się i ściga jedyne społeczne media w kraju,
      -jeżeli totalitaryści sowieccy wychowywali człowieka sowieckiego , a hitlerowscy nadczłowieka , a teraz wychowuje się europejczyka,
      -jeżeli ciąga się po sądach , nielicznych niezależnych dziennikarzy i okłada ich karami,
      to , właściwie, jak daleko jesteśmy od totalitaryzmu? Jak ma to widzieć i oceniać , człowiek tępiony , wyzywany , po tysiąckroć codziennie oczerniany, przez oficjeli i usłużne im media?
      U Łukaszenki jszcze nikogo nie zamordowano z powodów politycznych, u nas tak i jeszcze nawołuje się by "dorzynać watahę'
      P.s.
      Odpowiedzi nie oczekuję, bo na takie pytania udzieliła mi jej, już kiedyś , Trybuna Ludu.
      • zigzaur Re: Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w pro 25.06.11, 15:26
        You forgot Rydzyk.
      • nerwus0 Re: Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w pro 25.06.11, 17:15
        Henryku 49 , już niepomnę jakiego herbu jesteś, coś mi się widzi Dyrdymalski.
        Waść już nie masz zamiaru zmądrzeć? Zostaniesz Waść kretynem
        do u.ś.?
        Dyrdymał, dyrdymały prawisz wszem i wobec. Waszmość Toż to inna Rzeczypospolita. Racz Waść wykontestować żeś Waćpan kiep jesteś.
        Gdybyś Waść raczył odwiedzić moje skromne progi, dostałbyś Waćpan
        po facjacie od mych chudożnych. Po takim wstępie otrzymałbyś Waść
        pokilkakroć w zadnią część, poczym mój giermek poczyniłby niejaką zabawę
        z czymś, co zwą językiem. Bez mojego veta.
        Racz więc Waćpan przedewziąść moje rady, jako działające
        ku zdrowiu Waćpana.

Z szlacheckim pozdrowieniem.
        Obyś Waść padł ze zgryzoty.

Post Scriptum.
        Mój medicus radzi unikać kaczek mnie i również zaleca Waszmości, ku zdrowiu.
    • lionold "Gdybym to ja miał być biegłym......" 25.06.11, 09:15
      Panie "prezesie stowarzyszenia psychiatrów sądowych" ; wypowiedź takiej treści i w takiej formie to ewidentny nacisk na biegłych, którzy badania będą dokonywać! Tyle i aż tyle.
    • pyffello114 Czy Kaczyński wybierze sobie zakład? 25.06.11, 10:13
      Czy badanemu przysługuje prawo wyboru (w Warszawie: Tworki,Drewnica) zakładu,w którym badania mają być przeprowadzone??
    • maaac Diagnoza bez badania. (Przepraszam za powtórkę) 25.06.11, 10:28
      >>>- Powinien był się liczyć. Ale ja bym się w tym nie dopatrywał motywów politycznych, chęci poniżenia. Sąd miał natomiast możliwość powołać biegłego, by na podstawie ogólnodostępnych informacji - np. obserwacji publicznych zachowań i wypowiedzi pana Kaczyńskiego - ocenił, czy rzeczywiście jest potrzeba jego zbadania przez biegłych. O takiej możliwości pisał prezes Izby Karnej Sądu Najwyższego prof. Lech Paprzycki. Ale nie wiem, czy sąd znał tę publikację.<<<

Tak sobie ostatnio w związku ze sprawą Kaczyńskiego grzebałem po sieci na temat niepoczytalności. I o to co znalazłem:
      www.rops.mifo.pl/index.php?module=subjects&func=printpage&pageid=42&scope=all
      >>>Błędy w opiniach sądowo-psychiatrycznych są najczęstsze w tych ambulatoryjnych. Najważniejszym błędem jest wydanie opinii sadowo-psychiatrycznej dotyczącej osoby żyjącej bez jej badania, a jedynie na podstawie akt sprawy. Zdarza się to w postępowaniu cywilnym, gdzie biegli oceniają zdolność do czynności prawnych osoby która tę czynność dokonała kilka lat wcześniej, nie zadają sobie trudu zbadania danej osoby. Istnieją sytuacje w których można wydać opinię tylko na podstawie akt sprawy, bez badania osoby żyjącej, kiedy była o­na już badana przez innych biegłych, a musimy wypowiedzieć się na temat tego samego czynu. Zawsze powinno badać się tę osobę.<<<
    • fleshless dobrze sąd zrobił - wyjaśnił wątpliwości, jakby 25.06.11, 10:40
      tego nie zrobił, to by prezesunio, raczej nie słynący z odpowiedzialności za słowa,
      za parę miesięcy ogłosił, że go sąd dobrze nie zbadał
      (a co! mało razy Kaczyński zmieniał front?)
      i jeździł by na temacie jak na łysej kobyle.

Nie martwcie się o Kaczyńskiego,
      gdyby nie piep.rzył bzdur to by się nie doigrał - ostatecznie to on, a nie kto inny, ogłosił, że coś było z jego poczytalnością nie tak.
    • trajkotek tao polityki 25.06.11, 12:07

zdrowie-choroba
      jak jing-jang nie wykluczają się wzajemnie

Człowiek chory wygląda TAK, normalny wygląda INACZEJ ...
    • he1ku Re: Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w pro 25.06.11, 12:23
      Psychiatra czy zwykły serwilista , a może to jeden z tych co wypisywali opinię dla przestępców zamieszanych w poważne morderstwa czy napady , a opinia za kilka tysięcy. Przykro słuchać takich lekarzy, że pana prezesa to przepraszać będzie zamiast badać i zgodnie z zasadami lekarskimi wyda wynik tego badania.Gdzie podziali się lekarze bezstronni, zainteresowani sprawami medycyny i niesieniem ulgi chorym ? Jedyne zainteresowanie tej grupy zawodowej to tylko forsa i to w dużej ilości.Jak wchodzi się do gabinetu to widać najpierw kieszeń a potem lekarza , o wiedzy tegoż nie wypowiem sie bo to nie na temat.
    • prawda_1_tylko_prawda To obrazuje skandaliczny stan naszego sądownictwa. 25.06.11, 12:40
      Nic więcej nie trzeba dodawać.
      • olewus.1 prawda_1_tylko_prawda...Bełkot kołtuna. 25.06.11, 13:01
        Czy przecietny obywatel, mógłby pozwolic sobie, chociaż w części, na takie draństwa, jakie popełnił Rydzyk ? Czy np. ja, mógłbym bezkarnie kłamać,pomawiać, fałszywie oskarżać, jak to wielokrotnie robił i robi J.Kaczyński,Ziobro...itd ??? W przypadku przeciętnego obywatela, to byłoby juz po nim.. Urząd Skarbowy,ABW,CBA, zgnoiliby go do szczętu i zrujnowali...
        Przykładów jest setki....
        • simonh Re: prawda_1_tylko_prawda...Bełkot kołtuna. 25.06.11, 13:19
          Dokladnie !
        • nerwus0 Re: prawda_1_tylko_prawda...Bełkot kołtuna. 26.06.11, 10:31
          olewus.1 napisał:

> Czy przecietny obywatel, mógłby pozwolic sobie, chociaż w części, na takie drań
          > stwa, jakie popełnił Rydzyk ? Czy np. ja, mógłbym bezkarnie kłamać,pomawiać, fa
          > łszywie oskarżać, jak to wielokrotnie robił i robi J.Kaczyński,Ziobro...itd ???
          > W przypadku przeciętnego obywatela, to byłoby juz po nim.. Urząd Skarbowy,ABW,
          > CBA, zgnoiliby go do szczętu i zrujnowali...
          > Przykładów jest setki....

Oto nadchodzi koniec KRETYNA. Na raport Komisji już nie czekam, będzie to
          "gwóźdź Ziobry" do trumny politycznej Yara.
          Dawno to przepowiedziałem. Kto mieczem wojuje..... od pochwy ginie.
          Tak bywa, śmiech historii.
    • januszz4 A gdybym ja był biegłym psychiatrą 25.06.11, 12:41
      wpakowałbym pana Jarka do łóżka i w towarzystwie swoich asystentów pokazałbym mu różne kolorowe obrazki z ptaszkami prosząc o określenie, co one przedstawiają. Zacząłbym od kury........
      Mogę zresztą polecić bezpośrednio autora tej metody, znanego psychiatrę wojskowego na służbie CK armii austro-węgierskiej.
      • januszz4 Re: A gdybym ja był biegłym psychiatrą 25.06.11, 12:54
        Zapomniałem, że jeszcze wcześniej trzeba by się spytać o kolor kalesonów w jakich chodzi. Zresztą tutaj mozna znaleźć film szkoleniowy takiego badania:
        www.youtube.com/watch?v=JsTvrSvqmBk
      • prawda_1_tylko_prawda I to jest wystarczający dowód na zidiocenie... 25.06.11, 13:00
        za przyczyną GW znakomitej części uczestników tego forum.
        • zdybka Re: I to jest wystarczający dowód na zidiocenie.. 25.06.11, 15:49
          prawda_1_tylko_prawda napisała:

> za przyczyną GW znakomitej części uczestników tego forum.

A ty co ?przez omylke zalogowalas sie wlasnie tu na tym forum ?
          I kto tu zidiocial !?
    • vidi12 Prezes Kaczyński jest PiSopatą... 25.06.11, 12:54
      moim zdaniem...
    • leser.1 Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w procesie 25.06.11, 12:57
      Powinno stać się normą, że wszyscy kandydaci na sprawowanie funkcji publicznych powinni przedkładać świadectwo zdrowia psychicznego, a po wyborze na takie funkcje -przechodzić okresowe badania psychiatryczne.
      Dość niebezpiecznych pomyleńców funkcjonuje wokół nas, abyśmy jeszcze nieświadomi tego wybierali ich na swoich posłów i senatorów.
      • januszz4 Re: Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w pro 25.06.11, 13:15
        leser.1 napisał:

> Powinno stać się normą, że wszyscy kandydaci na sprawowanie funkcji publiczny
        > ch powinni przedkładać świadectwo zdrowia psychicznego, a po wyborze na takie f
        > unkcje -przechodzić okresowe badania psychiatryczne.
        > Dość niebezpiecznych pomyleńców funkcjonuje wokół nas, abyśmy jeszcze nieświa
        > domi tego wybierali ich na swoich posłów i senatorów.

Święta prawda, zawsze to mówiłem. Ilu w przeszłości ludzi dochodziło do władzy, którzy z racji swoich psychicznych aberacji doprowadzali do ruiny i nieszęścia swoje kraje, a nawet całe kontynenty. Tym bardziej, że tacy wariaci przeciętnym wyborcom wydają się bardzo atrakcyjni z racji głoszonych poglądów. Najczęściej utopijnych będących produktem chorej psychiki. Ale mogących przemawiać do prymitywnej wyobraźni i żerujących na ciemnocie, kołtuństwie, głupocie, nienawiści i nacjonalizmie w najgorszym tego słowa znaczeniu.

• nirelle Re: Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w pro 25.06.11, 13:25
          Szczególnie powinni być przebadani ci, ktorzy w kampanii wyborczej dają półgłówkom 200 obietnic!
          • maaac Re: Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w pro 25.06.11, 13:29
            Rozumiem, że PiS nie składał ich?
            Postępująca skleroza? Czy objaw kalizmu - PO obiecuje a PiS co robi? Wyraża troskę?
          • cleryka Re: Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w pro 25.06.11, 13:41
            nirelle napisała:

> Szczególnie powinni być przebadani ci, ktorzy w kampanii wyborczej dają półgłów
            > kom 200 obietnic!
            > ZNASZ POLITYKA Z KAMPANII WYBORCZEJ,który nie składa obietnic? Jarosław obiecał nam kraj mlekiem i miodem płynący,uczciwość,sprawiedliwośc i prawo.Prawo wykonywał Zero-Ziobro i CBA z Mariuszem-krwawym ,zwany...itp.
          • eti.gda Re: Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w pro 26.06.11, 11:06
            nirelle napisała:

> Szczególnie powinni być przebadani ci, ktorzy w kampanii wyborczej dają półgłów
            > kom 200 obietnic!

Czyli wszyscy.
        • 1ewkas Re: Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w pro 26.06.11, 21:17
          Powinni być przebadani, ale czy akurat przez dr. Pobochę, który każdego przeprosi, popatrzy i w ciemno napisze zaświadczenie, że zdrowy ?
    • olewus.1 Rydzyk, Kaczyński,egzystują na innych prawach ? 25.06.11, 13:00
      Czy przecietny obywatel, mógłby pozwolic sobie, chociaż w części, na takie draństwa, jakie popełnił Rydzyk ? Czy np. ja, mógłbym bezkarnie kłamać,pomawiać, fałszywie oskarżać, jak to wielokrotnie robił i robi J.Kaczyński,Ziobro...itd ??? W przypadku przeciętnego obywatela, to byłoby juz po nim.. Urząd Skarbowy,ABW,CBA, zgnoiliby go do szczętu i zrujnowali...
      Przykładów jest setki....
    • krzywelustro Oberpsychiatra publicznie głosi, że Kaczyński... 25.06.11, 13:02
      Sądowy oberpsychiatra publicznie głosi, że wystawiłby Kaczyńskiemu świadectwo poczytalności bez zbadania go. Widać jak na dłoni, że polskim wymiarem sprawiedliwości rządzą psychiatrzy.
    • alka_xx Lekarzu lecz się sam... 25.06.11, 13:04
      ciekawe, że to powiedzenie nad wyraz często się sprawdza.
    • nirelle Kiszczak nie wysyłał Michnika 25.06.11, 13:15
      i Kuronia na badania psychiatryczne. Oczywiście wsadzał do więzienia. Była to czysta gra polityczna. Teraz mamy inną demokrację i trzeba inaczej niszczyć człowieka o innych poglądach politycznych. W inny bardziej perfidny sposób.
      J. Kaczyński jest chory na władzę jak Komorowski, Tusk, Napieralski i kilku innych polityków. Problem w tym, że Tuskowi pomagają prawnicy, R. Kalisz (on powinien mieć Trybunał Stanu za Olewników) i część posłów z PO, którzy nie radzą sobie z rządzeniem i krytyką opozycji i polityka J. Kaczyńskiego. Przypinano łatkę alkoholika prezydentowi L. Kaczyńskiemu przy wtórze mediów, teraz próbuje się zrobić psychola z J. Kaczyńskiego, przy wtórze m.in. Gazety Wyborczej, która tym artykułem i na pewno następymi będzie ciągnąć temat dalej.

Jeszcze trochę a PZPO będzie miała odwagę podobną do Kiszczaka. To mimo wszystko bardziej honorowe panie redaktorze A. Michnik. I prosze nie mydlić oczu o praworządności i niezawisłości sędziów, którzy u nas nie są dożywotnio mianowani. Wyrazy szacunku.
      Czekam na artykuł, że niektórych sędziów powinien przebadać psychiatra oraz powinna być (może jest? - nie wiem) Rada Etyki Sędziowskiej niezależna od Ministra Sprawiedliwości.
      • maaac Re: Kiszczak nie wysyłał Michnika 25.06.11, 13:19
        Każdy człowiek w psychiatryku więc uciskanym opozycjonistą?
        Czy jednak w Polsce są też szaleni? Czy fakt, że ktoś jest politykiem nagle go chroni od szaleństwa?
    • simonh Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w procesie 25.06.11, 13:18
      Kłamczyński jaki jest każdy widzi, tu nie potrzeba opinii żadnych psychiatrów.
    • cleryka Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w procesie 25.06.11, 13:25
      On jest zdrowy psychicznie,tylko udaje idiotę tam,gdzie balansuje na granicy prawa karnego.,a częste "wybryki " mogłyby być karalne z urzędu prokuratorskiego. Sam Jarosław tę inf. poufną sprzedał gazetom,przed wyborami ma znów, jak w poprzednich wyborach prezydenckich, na bank litościwych z 20 % więcej wyborców..Znamy te numery Kaczyńskiego,oj,znamy!
    • letopis Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w procesie 25.06.11, 13:31
      Nie pamietam, niestety, w jakim tomie reportaży przeczytałem o wieczorze powyborczym prezydenta Kennedy'ego. Wpadł do znajomych tak hucznie świętować wybory, że po dziesiątej wieczorem zaczęło to przeszkadzać sąsiadom owych znajomych. Wezwali policję.
      Na tłumazczenie prezydenta że to wyjatkowa okazja policjanci powiedzieli krótko,że prezydent czy nie prezydent, nie ma to znaczenia. Jest noc, i ma być cisza, bo ludzie chcą spać.
      U nas w takiej sytuacji zapewne ucałowaliby stopy prezydenta czy innej waznej osoby i wycofaliby się w pokłonach.
      Dlaczego miałby sąd nie zapytac o poczytalność prezesa PiS, jeżeli są co do tego wątpliwości? Taki sam dobry Kaczyński jak Kowalski i jego ranga polityczna nic tu nie ma do rzeczy.
    • kruk51 Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w procesie 25.06.11, 13:36
      Kij ma dwa końce ! Należy uważać bo zawsze można dostać po dupie którymś z końców ! O tym zapomniał Pan Jarosław Kaczyński ! Uważał, że to On będzie zawsze dzierżył kij ! No niestety pomylił się ! Starą już tradycją w Polsce i polskim sądownictwie jest, że przestępca jak w padnie tarapaty to udaje wariata. Starą już też jest tradycja w Kościele, że aby uzyskać rozwód należy wykazać, że współmałżonek jest wariatem ! Pan Prezesunio wpadł we własne sidła ! Nic mu nie sprzyja ! Jak orzekną, że jest psychicznie obciążony, to cała partia runie ! Jak , że jest zdrowy, wyrok postępowania Sądu może być niekorzystny ( blamaż ) ! Miłe to ! Szczury z jednego stada gryzą się ! Życzę dobrego apetytu ! Czy ktoś w Polsce odważy się postawić przed Sądem Pana Jarosława Kaczyńskiego, Pana Macierewicza, Pana Rydzyka i wielu innych rozrabiaczy rujnujących Państwo Polskie i ubliżających narodowi ! Obawiam się, że nie nastąpi to za rządów Platformy. Proszę o zrozumienie ! Demokracja nie jest anarchią ! Na własny naród nie można pluć ! Przynajmniej nie powinniśmy pozwalać !
      • jarkoni Re: Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w pro 25.06.11, 14:02
        "..Gdybym to ja miał być biegłym w tej sprawie, to przyjąłbym pana Kaczyńskiego, przeprosił, że muszę go zbadać, i napisał, że jest zdolny do uczestnictwa w procesie.

No proszę, zbadałby go tylko proforma, bo już z góry wie, że Kaczyński jest zdolny do uczestnictwa w procesie.
    • artur737 Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w procesie 25.06.11, 13:48
      Ktos powinien tego Pobocha zweryfikowac zawodowo. Jak moze psychiatra sadowy oswiadczyc, ze ktos jest zdrowy psychicznie PRZED zbadaniem pacjenta.

Mamy tu do czynienia z jakas tragiczna proba oszukania wymiaru sprawiedliwosci, ktory wyrazenie oczekuje od lekarza weryfikacji stanu psychicznego osobnika zaangazowanego w sprawe sadowa.
    • celast Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w procesie 25.06.11, 13:58
      Trzeba brać odpowiedzialność za wypowiadane publicznie słowa, bycie w opozycji od tego nie zwalnia, to po pierwsze. Deklarowane publicznie stanowisko przez psychiatrę nie świadczy o nim najlepiej, nie słyszałam aby na podstawie medialnych wypowiedzi postawiono komukolwiek diagnozę lub zwolniono z przebadania przez psychiatrę. A Kaczyński rzeczywiście sam na to zapracował i nic go nie usprawiedliwia ani nie zwalnia. Opozycja, która jest dla niego wytłumaczeniem absolutnie nie jest usprawiedliwieniem, bo jak można, bez konsekwencji obrzucać innych lub państwo największymi epitetami lub najcięższymi oskarżeniami. To przecież nie jest normalne.
    • kociewiak2 Psychiatra: Prezes PiS może brać udział w procesie 25.06.11, 14:01
      ....ja tez przepraszam,ale nie jest wazne kto jak sie nazywa i kim jest , jezeli jest chory psychicznie to trzeba zaczac leczenie i ograniczyc dzialania tej osoby aby nie szkodzila innym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka