ar.co 29.07.11, 16:13 Jazda na trumnach trwa. Na szczęście wszystko wskazuje na to, że jest to jazda w dół. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0721x Re: Na którą prawdę ? Wg Tischnera są trzy ! 29.07.11, 17:16 biedny Lesio wrobiony w prezydenturę potem w denata teraz robi za bilbord - jaruś jesteś prostytutką Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Re: Na którą prawdę ? Wg Tischnera są trzy ! 29.07.11, 17:44 ... dosadnie, ale - nie da sie ukryć - prawdziwie ! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Na którą prawdę ? Wg Tischnera są trzy ! 30.07.11, 10:37 0721x napisał: > biedny Lesio wrobiony w prezydenturę potem w denata teraz robi za bilbord > - jaruś jesteś prostytutką Raczej - alfonsem! Odpowiedz Link Zgłoś
sumak.blyskawiczny Obrzydliwe! 29.07.11, 18:08 Obrzydliwe! Kaczyński nie cofnie się przed niczym w walce o władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Obrzydliwe i niesmaczne. 29.07.11, 18:17 Nekrofilia w pełnym "blasku". Wielce pogrążony w bólu Jaro pokazuje, że tak naprawdę śmierć tej pary (i nie tylko jej) jest tylko stopniem w zaspokojeniu swojego widzimisię. Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
lala1949 Re: Obrzydliwe! 29.07.11, 20:16 sumak.blyskawiczny napisał: > Obrzydliwe! > Kaczyński nie cofnie się przed niczym w walce o władzę. To jest po prostu nie do strawienia Kaczyński przynosi wstyd Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: Obrzydliwe! 29.07.11, 23:12 sumak.blyskawiczny napisał: > Obrzydliwe! > Kaczyński nie cofnie się przed niczym w walce o władzę. Nie cofnie się przed niczym, i przed myśleniem też nie, i przed zwykłą przyzwoitością również nie. Zważywszy na okoliczności i prawdopodobny stan obecny szczątków doczesnych Sami-wiecie-kogo, spot z Marią i Lechem Kaczyńskimi kojarzy sie z prequelem do filmu "Gnijąca Panna Młoda". Następne odcinki to powinna być sama katastrofa (pardon, zamach), i potem pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright jest jeszcze pis-prawda, czyli gvwno bez prawdy. 30.07.11, 00:53 Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 6-ta z kolei klęska 30.07.11, 10:36 boykotka napisała: > Nie czekając klęski, podnoszę krzyk zwycięski (Kaczyński) A może: Będąc pewnym klęski, podnoszę krzyk zwycięski. ? Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 16:28 Jarosław Kaczyński wciąż chodzi z trumną brata pod pachą; zawartość jej już tak cuchnie, ze nikt już nie chce wiedzieć co jest w środku Odpowiedz Link Zgłoś
haereticus PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 16:30 Coś okropnego! W taki sposób PiS próbuje grać na uczuciach Polaków, którzy bardzo przecież przeżyli katastrofę. Szkoda, że jeszcze kurka nie ogłosili ich świętymi. Ci byli "dobrzy" i "honorowi"... Kto był (i jest) "zły" i "bez honoru"? Wiadomo! :/ Działania PiS są zgodne z hasłem: po trupach do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 23:20 To po prostu pokazuje, że JK sie nie cofnie przed niczym. Jestem prawie gotów isć o zakład, że kiedy odejdzie Jadwiga Kaczyńska, na Powązkach pojawi sie taka płyta z czarnego granitu z napisem "Matka i Serce Syna". I granit będzie musiał być wołyński, jak w pierwowzorze, i choćby trzeba było w celu jego uzyskanianajechać Ukrainę. Odpowiedz Link Zgłoś
jaca10_73 PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 16:31 Ale jaką prawdę? Tą z raportu Millera, z raportu Rosjan a może z raportu Macierewicza? Może gdyby obecny prezydent, premier, ministrowie, dowództwo wojska, premier i prezydent Rosji, i nie wiadomo kto jeszcze, przyszli do prezesa na kolanach i stwierdzili że to ich wina, to może by to wystarczyło. Może.... . I oczywiście oddali prezesowi władzę, pozwolili Rosję zrównać z ziemią, to może wtedy byłby zadowolony. Może.... . Obawiam się, że pieniądze wydane na nasz raport, poszły w błoto. Przecież prezes, PIS, oni już znają prawdziwą prawdę. Trochę opamiętania. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 16:35 A co będzie, jeśli Marszałek - który dotychczas tylko nocami i tylko w podziemiach - krzyknie to samo na całą Polskę: SPIEPRZAJ DZIADU ! Dodając ew. za "klasykiem L.K.": "won gnoju !" ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolanda1 PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 16:36 Może gdyby faktycznie jak próbują nam tu wmówić pisowcy więcej słuchał się swojej rozsądnej żony a mniej toksycznego brata i matki to pewnie nie doszło by do katastrofy. Spot beznadziejny, podkład muzyczny również. Daliby już tym biednym ludziom spoczywać w pokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Wzruszające, tylko jakby daje się wyczuć... 29.07.11, 16:40 inne intencje od tych pokazywanych. Kaczorze, dlaczego nie żądasz przeprosin od Rydzyka? Dlaczego milczysz jak zaklęty w sprawie swojej rozmowy telefonicznej z Lechem? Myślisz poważnie, że otaczają cię sami idioci? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright byly trzy rozmowy, jedna o matce, pozostale? 30.07.11, 00:56 Odpowiedz Link Zgłoś
lileo PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 16:48 Ło matko :D Co za nieznośna dawka pompatycznego kiczu made in USA..wygląda jak trailer marnej 'holyłudzkiej' produkcji. Widać wzorce kampanijne wciąż te same, nic od siebie. Łączyła ich piękna więź, ale już chyba lepiej oglądałoby się to przy rzewnym Chopinie aniżeli przy tym śmiesznym podkładzie muzycznym, mającym nam sugerować jacyż to byli herosi. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PiS zrobił spot z prezydencką parą 30.07.11, 10:50 lileo napisała: > Co za nieznośna dawka pompatycznego kiczu made in USA. Wprawdzie nie mam zbytniego nabożeństwa do kultury made in USA, ale wątpię, czy nawet oni wpadliby na podobny pomysł. Czy w ogóle ktokolwiek by wpadł, poza pogrążonym w bólu bracie bliźniaku... Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: PiS zrobił spot z prezydencką parą 30.07.11, 12:44 ...który coś dawno zdaje sie nie był w Krakowie na grobie brata, zamiast tego co miesiąc protestuje przeciwko odebraniu mu Pałacu prezydenckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczek_55 Dać spokój zamrłym 29.07.11, 16:54 Ohydne jest używanie wizerunku zmarłych do politycznej 'rąbanki'. Lech /i inni/ zginęli, bo /przyczyna pośrednia/ byli członkami partyjnej formacji politycznej zwanej PiS / nie mylić z prawdziwym patriotyzmem, którego w partiach praktycznie nie ma/. I dzisiaj PiS powinna ich szczątkom dać spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 17:04 hahaha już się nie mogę doczekać parodii tego trailera. Bo to jakiś film będzie, ta? czy gra komputerowa? "Bieg z trumnami" czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
delphine85 PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 17:04 "po trupach do celu, po trupach do celu" Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Szkoda, jest tak nieznośnie ckliwy, wykorzystuje 29.07.11, 17:06 obrazki z zaaranżowanej sesji zdjęciowej. Państwo Kaczyńscy, to nie moja bajka, ale myślę, że robi się wielką krzywdę ich pamieci. Dziwię się rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Szkoda, jest tak nieznośnie ckliwy, wykorzyst 29.07.11, 18:34 To jakiś upiorny taniec Yara na grobie brata. Tak, Yaro, bronisz opinii o bracie? Chocholim tańcem? To poniżej człowieczeństwa i godności. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Co na to córka śp. Prezydenckiej Pary? 30.07.11, 10:57 mt7 napisała: > Państwo Kaczyńscy, to nie moja bajka, > ale myślę, że robi się wielką krzywdę ich pamieci. > Dziwię się rodzinie. O, właśnie! Czy stryjek konsultował pomysł z Martą Kaczyńską? Odpowiedz Link Zgłoś
nepak Oni czekają na prawdę, czy 29.07.11, 17:19 naprawdę czekają (tylko na co) ? Nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ajpitoajpi12 PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 17:21 zgodnie z doktryna katolicka, oni prawde winni juz dawno znac-.....czyja to matka powodowala zwolnienia i przetasowania w 36 pilku....? Odpowiedz Link Zgłoś
khaczynski Re: PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 17:28 no to pojechały PiStraty bez trzymanki :( Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 17:36 Pan "premier" Kaczyński powinien uderzyc sie w piersi i przyznać, ze ON jest winien śmierci brata. Braciszek tak sie nadawal na prezydenta jak on sam do ożenku. Bilboard z Kaczyńskim rozśmiesza wszystkich i wywoluje w tramwaju wesołe komentarze, typu: "powinien dopisać "były" lub "nigdy więcej nie będę występował jako..." itd. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Re: PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 17:49 Nie mów tak ! Gdy Tusk powiedział publicznie o "kompleksie winy" Jarka, ten wszystkimi czarnymi siłami (Brudziński, Kepa, Hofman itp) wypowiedział Mu wojnę totalną ! Odpowiedz Link Zgłoś
altavitae PR do doopy !!! 29.07.11, 17:46 Trzeba byc debilem w kwestiach PR zeby wycisnac takiego gniota ! Juz nie mowiac o kwestiach ETYKI ....osobistej i politycznej. Jarek to jednak prawdziwa dziwka .Udowodnil to poraz setny !!!!!! A przeslanie tego mozna odebrac calkiem jednoznacznie.. Lesiu ..i " mamuska". Niczego nie ujmojac Marii Kaczynskiej...robi tutaj za "opiekunke" nieudolnego bobaska. Zenada, wstyd...i obluda ....granie na dawno ostyglych trupach. NASTROJ po obejrzzeniu jest wprost przeciwny do celu jakiemu przyswieca ten spot.... Obrzydliwosc !...Taniocha !...Soap opera...Obelzywosc i cynizm. Mam nadzieje ze Lechu zbierze sie do kupy i da Jarkowi w koncu po pysku.....jak sie w koncu kiedys "spotkaja". ************************************ "Acredite sempre no seu trabalho" ************************************ Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright PR do doopy !przez doopy, dla doop 30.07.11, 01:04 gawno zalego gruba warstwa i przygniotlo dwie szare komorki, Jaroslaw obudzil sie z reka w nocniku, powachal i poznal - swoje. Obrocil sie na druga strone i smacznie zasnal, sniac o potedze i waaaadzy. Przez sen usmiechnal sie bezzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 18:04 Oni czekają na przeprosiny ze strony Ojca Deerektora. Brat wykończył brata w imię chorych ambicji obydwojga. Odpowiedz Link Zgłoś
bonika99 Re: PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 18:27 Najpierw myślałam, że to zwiastun jakiegoś melodramatu... Potem pomyślałam - trochę złośliwie - Maria Kaczyńska do sejmu, na prezydenta, królową Polski itp... bo odpowiedzialną opiekunką zagubionego Lesia - 'bobo-króla' - już była. Teraz czuję tylko ogromny niesmak, że piarowcy [oczywiście na zlecenie "pogrążonego w nieustającej żałobie" brata/szwagra/stryja/stryjecznego dziadzia itp.] nie cofają się przed niczym, a co gorsza, że będą niezwykle SKUTECZNI w odwoływaniu się do emocji zagubionych i sfrustrowanych ludzi, i przekonywania ich do glosowania na pis... Obym nie miała racji... Odpowiedz Link Zgłoś
mohh Prawica się tapla w cmentarnym bagnie 29.07.11, 18:11 To zabawne, że zaciekli obrońcy 'tradycyjnych wartości i moralności' są pierwsi do cynicznego grania na emocjach ludzi. Gdy natomiast skrytykuje się któregokolwiek z pasażerów TU-154, PiS wysyła szczekacza Hoffmana żeby wyrecytował swoją formułkę o szacunku dla zmarłych i szkalowaniu pamięci. naprawdę nienawidzę katolickiej i prawicowej hipokryzji. cynicznego walenia w rząd czym się da. Odpowiedz Link Zgłoś
flat-ower PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 18:20 Dobre! Tylko przy niej czul sie bezpiecznie.... No tak, bez niej by sie nie raz wypier... na wlasnym sznurowadle lub powiesil na krawacie. Ale czy to materia na kreacje meza stanu? Odpowiedz Link Zgłoś
zalesand PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 18:38 Po trupach do celu... Odpowiedz Link Zgłoś
cezaryk Wiedziałem, że zaśmierdzi helem. 29.07.11, 18:57 Wiedziałem, po prostu wiedziałem, że ponownie zaśmierdzi helem w tej kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
nazikomunista_back PiS zrobił spot z prezydencką parą 29.07.11, 19:17 No cóż. Przez chwilę myślałem, że i tak całkiem długo trzymali trumnę w odwodzie. Ale potem przypomniałem sobie, pod znakiem jakiego wydarzenia upływa dzisiejszy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś