Dodaj do ulubionych

Programy wyborcze. Przeczytaj!

07.10.11, 23:49
Wiesz jakiego państwa chcą PO, PiS, SLD...?

Wiem. Oni jeszcze większego zadłużenia i jeszcze większego wyzysku polskich obywateli. Oni chcą nieustannych rządów głupoli nad mądrym i niepoddającym się ogłupiającej propagandzie polskim społeczeństwem.

Wszystkie orwellowskie świnie chcą pełnego czteroletniego koryta, do którego pchają się rozdeptując się nawzajem.
Obserwuj wątek
    • tow_rydzyk Ciesze sie, ze Pan Palikot czytuje moje wpisy 08.10.11, 05:25
      Panie Januszu,
      Cieszy mnie fakt, ze Panscy ludzie wykorzystali w swoim programie "moj manifest/wypracowanie/odezwe/wypociny/belkot" (niepotrzebne skreslic) pt. "Polska na cywilizacyjnym rozdrożu", ktorym juz od ponad 2 lat "zanudzam" forumowiczow GW jak rowniez czytelnikow blogow, gdzie moj tekst jest obecny (czasami bez mojej autoryzacji).

Ale tak (tylko troche) powazniej :
      Prosze poprosic o wniesienie malej poprawki do programu Ruchu Palikota opublikowanego przez GW w nastepujacym zdaniu :

"Uznajemy, że w ciągu dwóch lat Kościół powinien ponownie przygotować sale
      katechetyczne na powrót lekcji religii, ale już od razu należy wstrzymać płatności na rzez nauczycieli religii."
      .

Granie slowami "rzecz" i "rzeź" podobnie jak kazda wypowiedz hierarchow KK o Nergalu moze stac sie wspanialym materialem dla po-wyborczych kabaretow ale moze tez przysporzyc Panu pewnych niepotrzebnych klopotow z PR-em.

Pozdrawiam i zycze powodzenia w wyborach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka