Dodaj do ulubionych

Marsz, marsz Kaczyński

05.12.11, 07:09
Z ziemi Polskiej do Wolski.

Niech będzie pochylony
Obserwuj wątek
    • terleo Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 07:17
      Wymarsz, Kałczyński, wymarsz!
      Kończ, Waść, wstydu oszczędź!

V. Dynger von Arsch.
      • 1zorro-bis A bojowki z NPD do pomocy tez sprowadza? 05.12.11, 07:33
        chlopaki by sie ucieszyly.....
    • prorok77 Marsz, marsz Kaczyński jak Hitler do władzy. 05.12.11, 07:39
      Plany małego Hitlerka w dążeniu do władzy. Porównanie do Hitlera i NSDAP.

1. Wykorzystanie kryzysu gospodarczego , już było, jak Adolf w 1929r.
      2. Utworzenie partii i młodzieżówki politycznej , już było , jak H.J. w 1930r.
      3. Atmosfera terroru, zastraszania, kłamstwa, demonstracje uliczne , już było, jak w 1933
      4. Wybory prezydenckie , przegrane , już było, jak Adolf w 1928r.
      5. Marsz z pochodniami, wykorzystanie kleru, już było, jak Adolf w 1932r.
      6. Zastraszanie przeciwników politycznych, polityczne czystki, jest teraz, jak Adolf w 1933r.
      7. Podpalenie Belwederu , jeszcze nie było, ale może być, jak Adolf Rejchstag w 1933r.
      8. Zniesienie części uprawnień konstytucyjnych , nie było, ale może być, jak w 1933r.
      9. Totalny terror, aresztowania, morderstwa, już było i może być jeszcze, jak u Adolfa w 1933r.
      10. Wybory prezydenckie wygrywa mały Hitlerek , jak Adolf w 1933r. Nie daj Boże!
      e.pardon.pl/pa177/5b78d3d7001afdb54ce25a81
    • koloratura1 Sport (nawet marsz) to zdrowie! 05.12.11, 07:40
      Aleście wszyscy czepialscy! I to - od samego rana.

Co Wam szkodzi, że chłopaki trochę się usportowią?
      • zdybka Re: Sport (nawet marsz) to zdrowie! 05.12.11, 08:34
        No tak.... dotlenia sie ,rozruszaja ,przeciez sport to zdrowie ,i beda nam
        jeszcze przez nastepne lata maszerowac.
    • jurek4491 Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 08:08
      Mesjaszu JAROSŁAW zbaw Polskę KACZYŃSKI, nic nie mogę zrobić ze stada mi spier.alają ziobrowo-klempowate, ło la boga spier.alają mi ze stada kursko-cymańskie.
    • iwano19 Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 08:12
      Kaczyński z wielbicielami,usiłuje zbudować swoisty rodzaj państwa-które samo będzie dobierać sobie sąsiadów,które będzie mogło zmieniać swój ustrój w zależności od kaprysów wodza,będzie mogło wg własnego uznania przestrzegać lub zrywać umowy międzynarodowe.Będzie państwem wyznaniowym,w razie potrzeby rasistowskim lub faszystowskim.
    • grastep00 Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 08:41
      KTO WRESZCIE POWSTRZYMA TEGO SZALEŃCA?
    • thathco Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 09:46
      Ulica to znakomite miejsce dla politycznej prostytucji. Rozumiem, że pis zapłaci za zniszczenia ...
      • artjomka Re: Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 09:57
        thathco napisał:

> Ulica to znakomite miejsce dla politycznej prostytucji. Rozumiem, że pis zapłac
        > i za zniszczenia ...

Jestem ze wsi - wiec mam pytanie:
        Czy pisuarski przemarsz oslaniany bedzie przez ZOMO-wcow, czy bojowki narodowcow?
        I czy pan gjeneral w okularkach ciemnych tez bierze udzial? Bedzie niesiony, czy pojdzie na wlasnych lapkach?
        Pozdro!
    • ador43 Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 09:51
      host26.pl/2010/12/11/kim-sa-kaczynscy-fakty-mity/
      i jak zwykle zadkaczynski(patrz link) wykonuje konsekwentnie zalecenia swoich mocodawcow,dzielic i jatrzyc przeciwko sobie spoleczenstwo polskie.Dosc tego,oskarzyc i zamknac bydlaka za zdrade Narodu.
    • gajane4 Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 10:04
      Oczywiście nie mka obawy o frekwencję; bezmyślnych prymitywów dajacych sie wodzic za nos przez Kaczyńskiego obłąkanego mania nieomylności i nienawiści jest wystarczajaca liczba.
    • robokopo Proponuję stanąć po bokach tej manifestacji 05.12.11, 10:12
      Proponuję stanąć po bokach tej manifestacji i wyśmiać ich gromkim śmiechem, wybuczeć, wygwizdać. Patałachy będą wyzwalać Polskę, kiedy to już nic nie kosztuje, kiedy za skandowanie na ulicach nic im się nie stanie. Kaczyński ciągle myśli, że uda mu się wmówić społeczeństwu, że to on je wyzwolił, podczas gdy jak trzeba było być odważnym, to sobie siedział w cieplutkim domku. Teraz bohatera rżnie, a chodzi mu tylko o władzę, oczywiście dla siebie.
      • sybirak2 Re: Proponuję stanąć po bokach tej manifestacji 05.12.11, 18:11
        Albo głośno recytowaz "Kaczkę Dziwaczkę"
        • jura77 sybirak2 daleko tobie do zwierzaka 06.12.11, 13:35
          Kolorowy jesli masz wiekkości ptasiego muzg to potrafisz obejrzeć krótki filmk.
          Oglądnij swoich kolorowych: www.youtube.com/watch?v=OIVoLeXJ5OU ,
          ta chroniona przez PO-licję grupa to ta większość polska ( Kolorowi):
          www.youtube.com/watch?v=Q9gfVKHqK7s
          To ta większosc reprezentuje PO - komune.
          • maxik-g Naucz się najpierw pisać po polsku, brunatny bucu. 06.12.11, 22:21
            jura77 napisał:

> Kolorowy jesli masz wiekkości ptasiego muzg to potrafisz obejrzeć krótki filmk
    • india2010 Kaczyński zawsze może liczyć na 05.12.11, 10:18
      kiboli.
    • 6.smiech Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 10:29
      I oby maszerowali do upadlego. Krzyz im na droge !
    • totapis500 Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 10:47

Uczestnicy marszu powinni zapytać gnoma Jarka co robił faktycznie w stanie wojennym,może
      żył z kapowania jak jego tatuś.
      • 6.smiech Re: Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 10:55
        totapis500 napisał:

>
        >
        > Uczestnicy marszu powinni zapytać gnoma Jarka co robił faktycznie w stanie woje
        > nnym,może
        > żył z kapowania jak jego tatuś.

Duzo ludzi wlasnie tak mysli ale do moherow to i tak nie dociera.
        • makrama1 Re: Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 22:59
          6.smiech napisał:

> totapis500 napisał:
          >
          > >
          > >
          > > Uczestnicy marszu powinni zapytać gnoma Jarka co robił faktycznie w stani
          > e woje
          > > nnym,może
          > > żył z kapowania jak jego tatuś.
          >
          > Duzo ludzi wlasnie tak mysli ale do moherow to i tak nie dociera.

Tak mi chodzi po głowie, że Jarosław robi ten marsz żeby policzyć wiernych i/albo wypróbować ich wytrwałość. Tak jedno po drugim 13 grudnia zaraz po "miesiączce". Może się gość przeliczyć.
    • q-ku "działania" tych partyjnaków nijak się mają 05.12.11, 10:53
      do spraw Polski i Polaków. Fakt że płacimy podatki na te darmozjady oburza mnie cholernie
    • wojtek-gdansk Obrazek przyrodniczy,z ptactwem wodnym roli główne 05.12.11, 10:58
      Jade sobie autobusem z Pruszcza Gdańskiego do Gdańska, wąską nitką komunikacyjną pomiędzy rz. Radunią a "pokrzyżackim" kanałem tej rzeki, a tu (mimo braku korków-co jest rzadkością) wszystkie pojazdy o obu kierunkach się zatrzymują. Patrzę ci ja, a tu jezdnię spokojnie przekracza piechotą dzika kaczka, za nią zaś sznurkiem, maszerują maleńkie kaczątka. No tak, ale to było wiosną ...
    • antropoid Niedługo te kołtuny będą łazić po W-wie "z okazji" 05.12.11, 11:21
      ... każdego weekendu.
      • jura77 antropoid ty kołtunie stuknij się w głowę 05.12.11, 21:10
        spotkajmy się na marszu, będzie nas kilkadziesiąt tysięcy.
        • nerwus0 Re: antropoid ty kołtunie stuknij się w głowę 05.12.11, 21:24
          Wirtualnie? Nie ma tyle moheru w Polsce.
    • marek-1951 Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 11:31
      "Maluśki, maluśki, maluśki, kej by rękawicka a głupi a głupi a głupi jak bukowa szyszka.
    • stivi47 Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 12:30
      Co to za marsz uwas Polaki jestescie dalej pod Rosyjskim zaborem ,a ja myslalem ze polska jest juz wolna od Komunistow i Stalinowcow nie mieszkam w polsce juz od 1981 jak z polski wyjechalem to rzandzili Komunisci co znow rzanca Rosjanie
    • frey8b Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 12:33
      Szkoda głową o mur tłuc kto był bucem będzie buc, Kaczor szamoce się jak w sidłach, wymyśla pochody, marsze, aby go było widać i słychać. PiSdzielcy pomału od buca odchodzą, nie długo będzie chodził na miesiączkę z samymi mocherami i nawiedzonymi obrońcami krzyża. Biedak chce się porównywać do Piłsudzkiego z teorią Adolfa, z tego połączenia wychodzi wyjątkowo jadowity potwór. Sam swoim jadem się wykończy jak podobne jemu wodzowie.
      • jura77 frey8b - chory kolorowy 05.12.11, 20:53
        Na twoją chorobę nie ma lekarstwa, jak możesz obrażać ludzi którzy walczyli o polskę nazywając ich mocherami, prawda to podłe. Bez Boga , bez Ducha ty szkielecie czlowieka.
    • jura77 Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 12:49
      Wpływowy poseł umiera na ciężką chorobę. Jego dusza trafia do Nieba i wita go Święty Piotr. Witaj w Niebie. Zanim tu zamieszkasz, musimy rozwiązać tylko jeden problem. Mamy to pewne zasady i nie jestem pewien, co z tobą zrobić. Jak to co - wpuśćcie mnie - mówi poseł. Cóż, chciałbym, ale mamy polecenia z samej góry. Zrobimy tak - spędzisz jeden dzień w Piekle i jeden dzień w Niebie. Potem możesz sobie wybrać, gdzie chcesz spędzić wieczność. Serio, ja już wiem - chcę trafić do Nieba - mówi poseł. Wybacz, ale mamy swoje zasady. Po tych słowach, Święty Piotr odprowadza go do windy i poseł zjeżdża w dół, dół, dół wprost do Piekła. Drzwi otwierają się i poseł jest pośrodku pełnego zieleni pola golfowego. W tle jest restauracja, a przed nią stoją wszyscy jego przyjaciele oraz inni politycy, którzy pracowali z nim. Wszyscy są szczęśliwi i świetnie się bawią. Podbiegają do posła i witają go, ściskają oraz wspominają stare dobre czasy, gdy bogacili się kosztem zwykłych ludzi. Potem grają w golfa a następnie jedzą kolację z kawiorem i czerwonym winem. Jest także Szatan który jest naprawdę fajnym i sympatycznym gościem - świetnie się bawi i tryska humorem opowiadając dowcipy. Poseł bawi się tak doskonale, że nim się zorientuje, minie jego czas. Wszyscy ściskają go i machają na pożegnanie, gdy winda rusza w górę. Winda jedzie, jedzie i jedzie - aż drzwi się otwierają w Niebie, gdzie czeka na niego Święty Piotr. Czas odwiedzić Niebo. I tak mijają 24 godziny, w których mąż stanu spędza czas z duszyczkami na skakaniu z chmurki na chmurkę, graniu na harfach i śpiewaniu. Bawią się całkiem nieźle i nim się zorientuje, doba mija i powraca Święty Piotr. Cóż - spędziłeś jeden dzień w Piekle i jeden dzień w Niebie. Wybierz zatem swój los. Poseł myśli chwilkę i odpowiada. Cóż, nigdy nie myślałem, że to powiem. To znaczy - w Niebie jest naprawdę cudownie, ale myślę, że lepiej mi będzie w Piekle. Tak więc Święty Piotr odprowadza go do windy i poseł jedzie w dół, dół, dół... - wprost do Piekła. Otwierają się drzwi i poseł jest pośrodku pustyni pokrytej śmieciami i odpadkami. Widzi wszystkich swoich przyjaciół ubranych w szmaty, zbierających śmieci do czarnych, plastikowych toreb. Nagle podchodzi do posła Szatan i klepie go po ramieniu. "Nie rozumiem! - mówi poseł. Jeszcze wczoraj było tu pole golfowe, restauracja, jedliśmy kawior, tańczyliśmy i bawiliśmy się świetnie. Teraz jest tu tylko pustynia pełna śmieci, a moi przyjaciele wyglądają strasznie! Szatan spogląda na posła, uśmiecha się i mówi: Wczoraj mieliśmy kampanię wyborczą! A dziś na nas zagłosowałeś. Już jest po wyborach....
      • erte2 Re: Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 14:43
        jura77
        Znakomicie opisałeś obie kampanie wyborcze (parlamentarną i prezydencką) z 2005. roku. Gratulacje !!
    • nerwus0 Re: Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 13:26
      Nie muzg a mózg.
      • 6.smiech Re: Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 13:38
        nerwus0 napisał:

> Nie muzg a mózg.

Nerwusek, co sie "bezmugowca" czepiasz. Jemu i tak juz nic nie pomoze.
        • demetria11 Re: Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 18:14
          Oni już tak mają - gęby pełne frazesów, Bóg, Honor, Ojczyzna, patriotyzm, Naród, Polacy, sorki, "polacy", ale nawet nie raczą nauczyć się języka ojczystego. Jeżeli to dla nich ojczysty ;)
          • totapis500 Re: Marsz, marsz Kaczyński 08.12.11, 09:17

Według tego gnoma jedynym patriotą umiejącym to wykorzystać był jego tatuś za kapowanie
            chłopców z AK dostał apartament.
    • stivi47 Re: Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 13:33
      Wy polaki dajcie sie lepiej do naprawdy zetelnej pracy bo gdy Europa sie rozleci a pewne jest jak ulal to zglondnie wam bieda jeszcze glebsza jaka macie i niebendziecie mieli sil do maszeropwania do roboty lumpy i nieroby
    • starysos Marsz, marsz Kaczyński 05.12.11, 13:57
      Marsz,marsz,kierunek Budapeszt.I szybko nie wracaj,kwa,kwa,twoja....
    • tornson Nawet jakby zwieźli autokarami wszystkich 05.12.11, 14:05
      członków PiS to by się 10tys nie zebrało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka