Dodaj do ulubionych

Kawa a piersi

10.01.12, 10:59
Jeśli dobrze Panią zrozumiałam, to wszystko jest w porządku jeśli prokuratorzy, wybranym dziennikarzom lub politykom przekazują fragmenty nie sprawdzonych informacji a ci, później, te informacje interpretują jak chcą i jak im to aktualnie pasuje.
Obserwuj wątek
    • panijeziora1 Kawa a piersi 10.01.12, 12:18
      Jesli dobrze zrozumialam to nic nie rozumiem, o czym do cholery jest ten artykul?
    • frey8b Kawa a piersi 10.01.12, 13:46
      Brawo Pani Wójt . Nareszcie ktoś się postawił nauczycielom pracującym po parę godzin tygodniowo z urlopem wypoczynkowym trzy miesiące w roku, biorących pensje jak pracownik budowlany pracujący po 12 godz dziennie. Bierzcie przykład Wójtowie z Pani Krystyny.
    • milczenie1 Kawa a piersi 10.01.12, 13:59
      Dziwi mnie to,że nie zajęła pani stanowiska na temat swoich kolegów i ich zachowania po tym jak półkownik się postrzelił. Zamiast pomóc ciężko ranionemu i ratować jego życie złapali kamery i filmowali. Kasa za dobry materiał była ważniejsza niż pomoc rannemu człowiekowi? Co Pani o tym sądzi? Wydaje pani opinie o moralności lekarzy, nauczycieli, polityków ,kiedy napisze Pani uczciwy artykuł o swoich kolegach dziennikarzach?
      • fedorczyk4 Re: Kawa a piersi 10.01.12, 14:05
        milczenie1 napisała:

> Dziwi mnie to,że nie zajęła pani stanowiska na temat swoich kolegów i ich zacho
        > wania po tym jak półkownik się postrzelił. Zamiast pomóc ciężko ranionemu i rat
        > ować jego życie złapali kamery i filmowali. Kasa za dobry materiał była ważniej
        > sza niż pomoc rannemu człowiekowi? Co Pani o tym sądzi? Wydaje pani opinie o mo
        > ralności lekarzy, nauczycieli, polityków ,kiedy napisze Pani uczciwy artykuł o
        > swoich kolegach dziennikarzach?

A slyszalas kiedys ze dziennikarz i kamerzysta to nie jest ten sam zawod?
        • milczenie1 Re: Kawa a piersi 10.01.12, 14:24
          >fedorczyk4 napisala
          >A slyszalas kiedys ze dziennikarz i kamerzysta to nie jest ten sam zawod?

To na spotkaniu był tylko jeden dziennikarz, który udzielał pomocy i sami kamerzyści?
          Doprawdy tak było?A więc była to konferencja prasowa z kamerzystami?
          Gratuluję bystrości umysłu.
          • milczenie1 Re: Kawa a piersi 10.01.12, 14:28
            Czemu zatem pani Wielowiejska nie oceniła moralności kamerzystów skoro na konferencji nie było dziennikarzy a " kamerzyści" zachowali się niegodnie? Czyżby wybiórcza moralność? Jednych obowiązuje innych już nie?
            • fedorczyk4 Re: Kawa a piersi 10.01.12, 14:35
              Ok. Pani Wielowieyska powinna od dzisiaj kazdy artykul i wypowiedz zaczynac od potepienie nieetycznych dziebnnikarzy, kamerzystow, wydawcow i wlascicieli mediow. Tak bys chciala osobo o bystrym umysle?
              W takim razie zarzadam od mojego internisty zeby zanim zacznie mnie badac przepraszal za wszystkich skorumpowanych i nieudolnych lekarzy, a od mechanika w warsztacie sammochodowym zeby przepraszal za wszystkich tych ktorzy zrobili mnie w bambuko na przestrzeni lat.
            • 0721x Re: Kawa a piersi 10.01.12, 17:23
              milczenie jest najtrafniejszym sposobem na wyrażanie twych emocji moje ty milczenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka