jurek4491 27.01.12, 09:55 PiSiory myśleć trzeba,wniosek nie miał szans ale przez dwa dni Pidzielstwo było na szkle i o to chodzło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna12-3 Arłukowicz zostaje 27.01.12, 09:56 I bardzo słusznie! -odważny-wygrał Agenta -wiarygodny-poseł Arłukowicz ostro krytykował ustawę,minister Arłukowicz ją wdraża w życie -stały w poglądach-poseł Arłukowicz,lewicowy,minister Arłukowicz-prawicowy liberał -lojalny - w ciągu 4 lat 6 razy zdradzał swoje polityczne środowisko dla osobistej kariery. W sam raz wizytówka ekipy Tuska,która zrobiła wszystko,aby prawidłowo wykorzystać maszynkę sejmową i obronić tego"wspaniałego" faceta.GRATULACJE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Arłukowicz kłamie jak neofita wyżera goowna kopacz 27.01.12, 12:40 Stuknęła mi 77 wiosna.Alchajmer totknął moją żone.Jesteśmy równolatki. Przed tą całą ustawę refundacyjną za Exelon kaps.3 mg 56 szt. płaciłem/choroba przewlekła/ 73,87 PLN.Po wprowadzeni nowej refundacji zapłaciłem za to samo235,93 czyli ponad 3-krotnie więcej.Przesyłam gratulację dla Pana Arłukowicza.Niech zostanie nadal ministrem i niech uchwala takie goowna jakie mnie dotknęły.Aby ludziom żyło się lepiej ,a Polska rosła w siłę.Towarzyszu neofito!Jedziecie na najuboższych i chorych jak na łysej kobyle .Ta jazda może skończyć się źle. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Arłukowicz kłamie jak neofita wyżera goowna k 27.01.12, 12:46 > Przed tą całą ustawę refundacyjną za Exelon kaps.3 mg 56 szt. płaciłem/choroba > przewlekła/ 73,87 PLN.Po wprowadzeni nowej refundacji zapłaciłem za to samo235, > 93 czyli ponad 3-krotnie więcej. Bo też w całej ustawie refundacyjnej nie chodzi o to, żeby kontrolować nieubezpieczonych, tylko o to, żeby ciężko chorujący szybciej poszli do piachu, odciążając tym samym budżet NFZ i ZUS i zdejmując z barków czarodzieja Vincentu straszny ciężar coraz trudniejszej kreatywnej księgowości. Odpowiedz Link Zgłoś