Dodaj do ulubionych

Matka Madzi chroniona przez policję

16.02.12, 10:16
Była świadoma swoich czynów, tak orzekli biegli psychiatrzy a jeżeli tak, to Katarzyna W. jest winna szeregu szpetnych przestępstw a więc powinna być oskarżona, w rzetelnym procesie osądzona i ukarana !

Jeżeli była świadoma swoich czynów i z premedytacją, wykorzystując swoje przyrodzone zdolności aktorskie tak wszystkich okłamywała, nagłaśniając zmyśloną tezę o porwaniu jej dziecka, w wyniku czego dziecka i porywacza poszukiwała cała Policja, inne organy państwa
i zszokowani Polacy, jeżeli dla uprawdopodobnienia swojej tezy i stworzenia fałszywych "dowodów" tłukła nawet własnym łbem o chodnik a jednocześnie zwłoki swojego dziecka ukryła w gruzach,

sama jest winna tego, że rozeźliła zszokowanych tragedią malutkiego dziecka ludzi i nie powinna się teraz

dziwić ich niechęci a w niektórych przypadkach nienawiści ...

Powinna wyznać wszystko co uczyniła, podać wszystkie okoliczności, uznać swoje błędy i złe, przestępcze, karygodne czyny, przeprosić za nie, okazać szczery żal i skruchę, dobrowolnie poddać się osądzeniu przed sądem i zasądzonej karze jakakolwiek by ona miała być...!

W ten sposób uspokoiłaby własne sumienie, rozliczyła by się ze swoich przestepczych, karygodnych czynów, uzyskałaby większe zrozumienie i przebaczenie wsród najbliższych, znajomych, mieszkańców Sosnowca i wszystkich Polaków ....

albowiem należy wybaczać, należy wybaczyć najgorszemu przestępcy ale jedynie wtedy jeżeli wyzna wszystko; uzna swoje błędy, wyzna je bez kłamstw i krętactw, okaże prawdziwy żal i skruchę, przystąpi do pokuty, dobrowolnie podda się osądowi, zasądzonej karze i odbędzie tą karę ...
Obserwuj wątek
    • annastasia Katarzyna W. Sama sobie zgotowała ten los! 16.02.12, 10:17
      Była świadoma swoich czynów, tak orzekli biegli psychiatrzy a jeżeli tak, to Katarzyna W. jest winna szeregu szpetnych przestępstw a więc powinna być oskarżona, w rzetelnym procesie osądzona i ukarana !

Jeżeli była świadoma swoich czynów i z premedytacją, wykorzystując swoje przyrodzone zdolności aktorskie tak wszystkich okłamywała, nagłaśniając zmyśloną tezę o porwaniu jej dziecka, w wyniku czego dziecka
      i porywacza poszukiwała cała Policja, inne organy państwa i zszokowani Polacy, jeżeli dla uprawdopodobnienia swojej tezy i stworzenia fałszywych "dowodów" tłukła nawet własnym łbem o chodnik a jednocześnie zwłoki swojego dziecka ukryła w gruzach,

sama jest winna tego, że rozeźliła zszokowanych tragedią malutkiego dziecka ludzi i nie powinna się teraz

dziwić ich niechęci a w niektórych przypadkach nienawiści ...

Powinna wyznać wszystko co uczyniła, podać wszystkie okoliczności, uznać swoje błędy i złe, przestępcze, karygodne czyny, przeprosić za nie, okazać szczery żal i skruchę, dobrowolnie poddać się osądzeniu przed sądem i zasądzonej karze jakakolwiek by ona miała być...!

W ten sposób uspokoiłaby własne sumienie, rozliczyła by się ze swoich przestepczych, karygodnych czynów, uzyskałaby większe zrozumienie i przebaczenie wsród najbliższych, znajomych, mieszkańców Sosnowca
      i wszystkich Polaków ....

albowiem należy wybaczać, należy wybaczyć najgorszemu przestępcy ale jedynie wtedy jeżeli wyzna wszystko; uzna swoje błędy, wyzna je bez kłamstw i krętactw, okaże prawdziwy żal i skruchę, przystąpi do pokuty, dobrowolnie podda się osądowi, zasądzonej karze i odbędzie tą karę ...
      • cangu Re: Katarzyna W. Sama sobie zgotowała ten los! 16.02.12, 10:42

UŻYTKOWNIK annastasia NIE AKTYWOWAŁ PROFILU - Co
        Ty masz do ukrycia? Może się ujawnisz? Łatwo potępiać, ferować wyroki anonimowo.
        • annastasia Re: Katarzyna W. Sama sobie zgotowała ten los! 16.02.12, 11:25
          Ja nie feruję wyroków ...

zauważcie, że nie domagam się jak niektórzy, bezwzględnej kary więzienia, pozostawiam to pod osąd niezawisłego sądu,

uczono mnie m.inn. psychologii i wiem, że dla człowieka nie więzienie, a nawet nie śmierć jest najbardziej dotkliwą karą ale krzyk własnego sumienia, własne poczucie winy,

odrzucenie przez społeczność w której żyjemy ...!

przedstawiam tylko fakty i moją radę dla Katarzyny W. do której stosujac się może uzyskać

najwięcej bo spokój własnego sumienia, przebaczenie rodziny, mieszkańców Sosnowca
          i wszystkich innych a być może sąd skorzysta z nadzwyczajnego złagodzenia kary a może nawet odstąpi od karania jej ...

tak samo poradziłabym najbliższemu przyjacielowi, czy komuś z mojej rodziny ....

Nie ja tylko biegli sadowi uznali, że była świadoma swoich czynów dlatego niestety ale sama

jest winna tego, że rozeźliła zszokowanych tragedią malutkiego dziecka ludzi i nie powinna się teraz dziwić ich niechęci a w niektórych przypadkach nienawiści ...

W ten sposób uspokoiłaby własne sumienie, rozliczyła by się ze swoich przestepczych, karygodnych czynów, uzyskałaby większe zrozumienie i przebaczenie wsród najbliższych, znajomych, mieszkańców Sosnowca

• hitpol1994 Re: Katarzyna W. Sama sobie zgotowała ten los! 16.02.12, 14:40
            No widzisz uczyli Cię psychologi a zapomnieli socjologi...bo byś nie pisał takich głupot...właśnie trzeba trochę liznąć nauk aby wiedzieć , że kobieta w takim stresie zrobi wszystko...a zresztą trzeba to przeżyć lub doświadczyć...poczytaj na ten temat trochę amerykańskiej kryminalistyki to się dowiesz..
        • terier551 Re: Katarzyna W. Sama sobie zgotowała ten los! 16.02.12, 12:21
          Pisz na temat. Katarzyna W. na własną prośbę opuściła areszt. A teraz reszta świata ma o nią dbać. Ochrona,mieszkanie,wikt a różni się to od aresztu tylko wygodą no i oczywiście ceną.
    • cangu Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 10:35
      Jeżeli mężowska deklaracja miłości, nie była szczera, jeżeli Kasia nie będzie miała „ochrony” psychicznej, ze strony najbliższych to żadna inna ochrona jej nie pomoże i wcześniej czy później, jeżeli nie jakiś szaleniec moralista zrobi jej krzywdę, to ona sama ją sobie zrobi. Może wystarczy tylko zerwać jedną cieniutką nić, chroniącą ją od upadku w przepaść - jedno słowo potępienia ze strony teściowej. Myślę, że ta kobieta jest głównym motorem funkcjonowania tej rodziny.
    • ju-li1 Re: Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 10:50
      "Winna", "powinna"....
      Bardzo łatwo jest ferować wyroki, Annastasio, gdy dotyczą innych.
      Jesteś ta lepsza, prawda?
      "Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień".
      Zauważ, że wszyscy się rozeszli, jeden po drugim. A Ty, odeszłabyś czy rzuciła kamieniem?
      • annastasia Re: Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 11:56

zauważcie, że nie domagam się jak niektórzy, bezwzględnej kary więzienia, pozostawiam to pod osąd niezawisłego sądu,

uczono mnie m.inn. psychologii i wiem, że dla człowieka nie więzienie, a nawet nie śmierć jest najbardziej dotkliwą karą ale krzyk własnego sumienia, własne poczucie winy,

przedstawiam tylko fakty i moją radę dla Katarzyny W. do której stosujac się może uzyskać

najwięcej, bo spokój własnego sumienia, przebaczenie rodziny, mieszkańców Sosnowca i wszystkich innych a

być może sąd skorzysta z nadzwyczajnego złagodzenia kary a może nawet odstąpi od karania jej ... chociaż nie może jej uniewinnić ..!

to rada z głębi serca, tak samo poradziłabym najbliższemu przyjacielowi, czy komuś z mojej rodziny ....

Nie ja, tylko biegli sądowi specjaliści psychiatrzy uznali, że była świadoma swoich czynów dlatego niestety ale sama jest winna tego,

że rozeźliła zszokowanych tragedią malutkiego dziecka ludzi odstawiając szopkę w mediach, zmuszajac całą Policję i inne organy państwa do szukania dziecka oraz wymyślonego przez nią porywacza i nie powinna się teraz dziwić ich niechęci a w niektórych przypadkach nienawiści ...

W ten sposób uspokoiłaby własne sumienie, rozliczyła by się ze swoich przestępczych, karygodnych czynów, uzyskałaby większe zrozumienie i przebaczenie wsród najbliższych, znajomych, mieszkańców Sosnowca

• zdybka Re: Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 12:08
          Droga Annastasio !
          Skoro stwierdzilas ,ze uczono cie psychologii to przepraszam za moje okreslenie
          ale - uczona cie od dupy strony - innego trafniejszego okreslenia nie znam.
          Zamknij sie prosze i nie przynos kobietom wstydu ,nie wszystkie jestesmy tak
          zimne uczuciowo jak ty.
          Bez odpowiedzi.
          • cangu Re: Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 12:33
            Dzięki zdybka - Ja sama nie wiedziałam jak na to odpowiedzieć uczonej z psychologii - Zastanawiam się bowiem komu bardziej potrzebne jest przebaczenie Kasi czy Annastasii?
            • zdybka Re: Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 21:23
              cangu napisała:

> Dzięki zdybka- Ja sama nie wiedziałam jak na to odpowiedzieć uczonej z
              > psychologii - Zastanawiam się bowiem komu bardziej potrzebne jest przebaczenie
              > Kasi czy Annastasii?

Szlak mnie trafia jak czytam prymitywne wypociny !
              Nie jest sztuka dokopac lezacemu a ona robi to ,kreci jak moze .
              Pani perfekt ,myslal by kto !
              Kasia jest mloda kobieta i jej zycie sie juz zakonczylo ,
              co moze matke najbardziej zabolec ?
              Strata lub choroba wlasnego dziecka a reakcji nie moze nikt przewidziec.
              Wiec filozofowanie powinnismy sobie darowac ,nikt nie jest perfekt ,kazdy
              robi bledy .
              Annastasie uwazam zycie jeszcze nauczy ,tego jestem pewna.
    • annastasia Zwolnienie Katarzyny W. zaszkodzi śledztwu! 16.02.12, 10:56
      Z faktu, że prokuratura dalej prowadzi czynności śledcze a nic więcej nie mówi, należy sądzić, że wszystko nie zostało jeszcze w śledztwie ustalone i zdecydowane i nie jest wykluczone, że mogą być jeszcze nowe zarzuty, jeżeli uzyskane dowody będą je uzasadniać, nie wykluczone, że innej jeszcze osobie ...

biorąc powyższe pod uwagę, na razie jak się wydaje zatrzymana w areszcie mama Madzi powinna tam pozostać dalej albowiem przebywając na wolności może mataczyć, "urabiać świadków" etc. a przecież śledztwo nie zostało zakończone a więc podejrzenie o możliwość matactwa i przeszkadzanie w śledztwie choćby przez niestawianie się na ew. dalsze niezbędne przesłuchania i inne czynności śledcze, jest zasadne ...

Trzeba pamiętać o tym, że to malutka Madzia została najbardziej poszkodowana...! matce Madzi współczucie się należy ale prawo, prawem i śledztwo nie może ponieść z tego powodu uszczerbku ...

Tak jak się tego spodziewałam prokuratura odmówiła wypuszczenia z aresztu śledczego mamy Madzi a wyrażając zgodę na widzenie się jej z mężem zadbała o to aby nie przekazywali sobie wiadomości dot. prowadzonego śledztwa etc. a to oznacza, że uzasadnione jest moje przypuszczenie iż prokuratura obawia się mataczenia, a także to, że prokuratura najprawdopodobniej będzie domagała się dla aresztowanej kary więzienia bez zawieszenia.

Tak jak wielu znanych karnistów, zdumiewa mnie tak głupie uzasadnienie wniosku przez prokuraturę i taka niefrasobliwość sądu!

Sędzina jak się wydaje aktorstwo Katarzyny W. wzięła za jej dobrą wolę i skruchę ...

Wystarczyło powołać się na fakt, że biegli psychiatrzy orzekli, że Katarzyna W. była świadoma swoich czynów a więc używając swoich aktorskich zdolności od poczatku mataczyła, wprowadziła w bląd organy ścigania, kłamała, tworzyła nieprawdziwe dowody, tłukła swoim łbem o chodnik aby stworzyć fałszywe ślady i uprawdopodobnić swoją kłamliwą tezę, z premedytacją ukryła zwłoki dziecka etc.

Śledztwo nie jest zakończone, i na podstawie dotychczasowego krętactwa, konfabulowania należy przypuszczać, że istnieje możliwość matactwa i urabiania świadków etc, przeszkadzania w śledztwie przez nieterminowe stawiennictwo na czynności etc.

Podejrzanej grozi, rozszerzenie zarzutów np. za to że zbezcześciła zwłoki i inne, grozi jej przecież kara kilkuletniego więzienia, bez "zawiasów" a z tego powodu może ukrywać się i utrudniać śledztwo !

Gdyby prokuratura rzetelnie uzasadniła wniosek o dalsze utrzymanie środka zapobiegawczego w postaci aresztu sąd nie mógłby tak pośpiesznie i niefrasobliwie go uchylić !

Prokuratura więcej teraz nadaje na Rutkowskiego niż informuje w sprawie śmierci Madzi a bez dalszej wiedzy nie można nic więcej powiedzieć ... bo wróżka jak Donald Tusk nie jestem ...!
    • antekguma1 Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 11:05
      Dziwaczne postanowienie o wypuszczeniu z aresztu, a teraz o ochronie. Przyznała się i dostała w nagrodę wolność i ochronę. A nie taniej było by żeby jednak do wyroku posiedziała w areszcie. No chyba, że już wiadomo, że dostanie wyrok w zawiasach.
    • maciekz70 Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 11:21
      Gdyby Chrystus przyszedł na świat w obecnej Polsce sami byście go ukrzyżowali,a jego matkę ukamienowali.
      • jamnnik hehehe 16.02.12, 11:41
        maciekz70 napisał:

> Gdyby Chrystus przyszedł na świat w obecnej Polsce sami byście go ukrzyżowali,a
        > jego matkę ukamienowali.

zastanawiam się czy na pogrzebie sprzedawali kiełbaski, grochówkę i zimne piwo
      • boykotka Re: Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 12:22
        maciekz70 napisał:

> Gdyby Chrystus przyszedł na świat w obecnej Polsce sami byście go ukrzyżowali,a
        > jego matkę ukamienowali.

Gdyby Chrystus żył w naszych czasach to jakaś Katarzyna W wyrżnęłaby go autem w czasie jak niósł swój krzyż; zapakowałaby go do bagażnika i zakopała głęboko w lesie jeszcze oczywiście konającego, tak, że nikt by się o Chrystusie nic nie dowiedział.
        • maciekz70 Re: Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 17:59
          Raczej ty byś mu gwoździe wbijała.
    • annastasia Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 11:34

najwięcej bo spokój własnego sumienia, przebaczenie rodziny, mieszkańców Sosnowca
      i wszystkich innych a być może sąd skorzysta z nadzwyczajnego złagodzenia kary a może nawet odstąpi od karania jej ... chociaż nie może jej uniewinnić ..!

to rada z glębi serca, tak samo poradziłabym najbliższemu przyjacielowi, czy komuś z mojej rodziny ....

Nie ja, tylko biegli sądowi specjaliści psychiatrzy uznali, że była świadoma swoich czynów dlatego niestety ale sama

jest winna tego, że rozeźliła zszokowanych tragedią malutkiego dziecka ludzi odstawiając szopkę w mediach, zmuszajac całą Policje i inne organy państwa do szukania dziecka i wymyslonego przez nia porywacza i nie powinna się teraz dziwić ich niechęci a w niektórych przypadkach nienawiści ...

• perski_dziadzio Mać Madzi niech płaci za ochronę albo dalej siedzi 16.02.12, 15:02
        Nie dlatego, że zabiła córkę, ale dlatego, że skłamała i zrobiła z tego show grający na emocjach i współczuciu. Mam nadzieję, że będzie skazana nie tylko na karę więzienia za (nieumyślne?) zabicie córki, fałszywy alarm i fałszywe zeznania, ale również na zwrot kosztów poszukiwań "porwanej".
        Słusznie, że nie dano jej możliwości uczestniczenia w pogrzebie córki. Przecież ona już ją własnoręcznie pogrzebała, na jakimś gruzowisku.
        ---
        PS. Wielokrotnie anna stasia napisała to samo:
        np. > Ja nie feruję wyroków ...
        - jak klasyczny troll, który powtarzanymi, długimi, nudnymi albo obraźliwymi epistołami chce obrzydzić innym wątek i zniechęcić ich do wypowiedzi.
    • jagger2009 Re: Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 15:39
      zgadzam sie z tym co napisalas ma to sens ale nie moge sie zgodzic z okropnymi komentarzami i to przez kogo? ludzi ktorzy nie maja pojecia co tak naprawde sie wydarzylo i co tak naprawde dzialo sie w 4-rech scianach domu a przciez: "innocent until proven guilty / niewinny dopoki wina nie zostanie udowodniona" a tak ci biegli psychatrzy to troche za szybko wydali opinie w takim i podobnych przypadkach zajmuje to wiecej czasu bo od ich opinii wiele zalezy
      • ar.co Re: Matka Madzi chroniona przez policję 17.02.12, 14:35
        Nie wiem, co się działo w "4-rech ścianach domu", natomiast wiem, że oskarżona przez ponad tydzień odgrywała komedię, okłamując rodzinę, policję i pół Polski. Jak najbardziej mogę uwierzyć w "nieumyślne spowodowanie śmierci" i odpowiedni do tego wyrok, natomiast bardziej interesuje mnie oskarżenie i wyrok w sprawie oszustwa i wprowadzania w błąd policji - jakoś niepokojąco nie słychać o takim zarzucie. A zwłaszcza interesuje mnie zwrot kosztów poszukiwań i śledztwa, które zapewne kosztowały niemało.
        Wypadki się zdarzają, zapewne niejedno dziecko zginęło w wyniku takiego wypadku, ale nie każda matka robi przy tej okazji szopkę i przedstawienie medialne.
        • mn7 Re: Matka Madzi chroniona przez policję 17.02.12, 16:19
          ar.co napisała:

> Nie wiem, co się działo w "4-rech ścianach domu", natomiast wiem, że oskarżona
          > przez ponad tydzień odgrywała komedię, okłamując rodzinę,

skąd wiesz?

> policję i pół Polski.
          > Jak najbardziej mogę uwierzyć w "nieumyślne spowodowanie śmierci" i odpowiedni
          > do tego wyrok, natomiast bardziej interesuje mnie oskarżenie i wyrok w sprawie
          > oszustwa i wprowadzania w błąd policji - jakoś niepokojąco nie słychać o takim
          > zarzucie.

Jest oczywiste, że w wypadku skazania za spowodowanie śmierci nie może być mowy o takim zarzucie. Mam naprawdę tłumaczyć, dlaczego?

• sow.ila Ona musi być chroniona przez policję 16.02.12, 18:16
      bo prawdziwi zabójcy Magdy mogą ją próbować sprzatnąć.
    • nibyniemka Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 18:26
      Czytam te wpisy i stwierdzam, ze jest bardzo wielu, ktorzy mentalnoscia nie roznia sie od fundamentalistow muzhulmanskich. Do braku tolerancj dokladaja roznego rodzaju argumenty,
      starajac sie udowodnic jaka to jest ta Katarzyna podla, nieczula, wyrodna, zaprzeczenie Matki Polki. Jestem pewna, ze to towarzystwo na pogrzebie opluloby ja, sarpalo za odziez, a nawet jakis kamien moze polecdialby w jej strone. Obrzydliwi ludzie, ktorych nalezy sie strzec i omijac tych nwspanialych katolikow z daleka,bo przeciez oni pojda do spowiedzi i Bog im wybaczy.
      Obrzydliwa hipokryzja, zidiocialej tluszczy i dobrze, ze w tym kraju istnieje cos takiego jak ochron a osobista.
      • jagger2009 Re: Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 19:38
        tak dokladnie co napisalas a jeszcze gdzies w innym pismie podali ze tata Magdy nie przyjal komunii, maja ludzie nawalone nawet nie mozna ich porownywac do dzikich zwierzat bo uwlaszczyloby to tym zwierzetom wiec trafnym okresleniem "ZDZICZALA TLUSZCZA"
    • vito3 Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 20:26
      zdarzylo sie nieszczescie a raczej splot nieszczesc spadlo na mloda osobe i po prostu przeroslo znalazla jakies wyjscie w szoku ktore okazalo sie glupie i co z tego,gawiedz oczywiscie babra sie w tym podpiera psychologia czy poczytalnoscia czy zdrowym rozsadkiem a to nie jest rutyna jeden reaguje tak pieciu innych inaczej i wypadaloby powspolczuc zadumac sie i zyc dalej a juz najlepiej stulic morde i nie wymadrzac sie,ale to dla gawiedzi za proste no to pojatrza sobie podedukuja poszczekaja i poskomla az do ku... nedzy ciszej nad ta trumna i nieszczesciem zywych,co ten sad sadzi o tym narodzie skoro ochrone przyznal no dzicz i mial racje 21wiek a ciagle byliby chetni czarownice palic
      • sabriel Re: Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 21:57
        Wypadki się zdarzały, zdarzają i będa się zdarzać. Nie w tym rzecz. Chodzi o to, co miało miejsce potem. A nie było to już nieumyślne działanie, było w jakimś stopniu przemyślane i świadome, na tyle, że psycholog stwierdził, że jest wiarygodna.
        Żerowała na ludzkich emocjach, współczuciu. Ta złość ludzka, nieprzychylne komentarze pod adresem Katarzyny to niestety konsekwencja jej działań. Jak tak się teraz boi reakcji ludzi niech sama sobie opłaci ochronę, dlaczego społeczeństwo ma za to jeszcze płacić?
        Przed ludźmi może się zaszyć, ale sama przed sobą nie ucieknie. I to dla niej będzie największą karą, większą niż samo więzienie.
        W tej całej szopce ofiarą jest małe dziecko. I jego najbardziej mi szkoda. :(
        • makrama1 Re: Matka Madzi chroniona przez policję 17.02.12, 09:59
          W tej sprawie jest tyle niejasności, że ja bym się bardzo nie zdziwiła gdyby jedyną winą tej dziewczyny był (współ)udział w krętactwie.
          • manhu Re: Matka Madzi chroniona przez policję 17.02.12, 15:02
            Ja też bym się nie zdziwił, że głównym winnym jest mąż (podejrzanie kochający), a ona wzięła to na siebie, bo jej za morderstwo dziecka mało grozi (a jemu dożywocie).

Co niewiele zmienia sprawę, bo:
            1.i tak powinna siedzieć w areszcie i dostać dożywocie (bo nawet jeśli zabiła celowo to i tak kary śmierci nie ma)
            2.nadal głupio prokuratura bierze jej wersję za niemal na 100% prawdziwą (tak jak wcześniejszą z porwaniem).
        • vito3 Re: Matka Madzi chroniona przez policję 17.02.12, 15:44
          a niby dlaczego to obywatel ma chronic sie przed linczem tluszczy na wlasny koszt to domena panstwa niezaleznie jak kto sie czuje obywatel ma prawo do ochrony w uzasadnionym przypadku a taki tu zachodzi,nawet przestepca i czyjes poczucie bycia oszukanym nie ma nc do rzeczy
      • jagger2009 Re: Matka Madzi chroniona przez policję 17.02.12, 18:14
        vito3 napisał:

> zdarzylo sie nieszczescie a raczej splot nieszczesc spadlo na mloda osobe i po
        > prostu przeroslo znalazla jakies wyjscie w szoku ktore okazalo sie glupie i co
        > z tego,gawiedz oczywiscie babra sie w tym podpiera psychologia czy poczytalnosc
        > ia czy zdrowym rozsadkiem a to nie jest rutyna jeden reaguje tak pieciu innych
        > inaczej i wypadaloby powspolczuc zadumac sie i zyc dalej a juz najlepiej stulic
        > morde i nie wymadrzac sie,ale to dla gawiedzi za proste no to pojatrza sobie p
        > odedukuja poszczekaja i poskomla az do ku... nedzy ciszej nad ta trumna i niesz
        > czesciem zywych,co ten sad sadzi o tym narodzie skoro ochrone przyznal no dzicz
        > i mial racje 21wiek a ciagle byliby chetni czarownice palic
        RACJA DODAC JESZCZE MOZNA ZE W CZASIE POGRZEBU GAWIEDZ ZWROCILA UWAGE ZE TATA MAGDY NIE PRZYJAL KOMUNII NIE MOGE UWIERZYC ZE TO RZEKOMO CYWILIZOWANY KRAJ W XXI WIEKU JAK JA NIE PRZYJMUJE KOMUNII TO TEZ BEDZIECIE SZCZEKAC???? WARA I ZAJMUJCIE SIE SWOIMI PODWORKAMI BO NAPEWNO NIE SA NIESKAZITELNE
    • 2o12 Matka Madzi chroniona przez policję 16.02.12, 22:09
      niech ją piekło pochłonie
      • vito3 Re: Matka Madzi chroniona przez policję 17.02.12, 15:47
        pochlonelo ja juz pieklo zadnej linczu gawiedzi,ostracyzm,potepienie przed wyrokiem
      • jagger2009 Re: Matka Madzi chroniona przez policję 17.02.12, 18:16
        2o12 napisał:

> niech ją piekło pochłonie
        NIE MOZE BO NIE MA W NIM MIEJSCA JEST CALE ZAJETE TLUSTYM KLEREM CO MOLESTOWAL MALYCH CHLOPCOW
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka