Dodaj do ulubionych

Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo

30.03.12, 19:49
Antoni Macierewicz powinien przede wszystkim obawiać się, czy jest już dla niego przygotowana odpowiednio miękko wyściełana sala w Tworkach, bo najwyraźniej coraz gorzej wychodzi mu ukrywanie objawów.
Obserwuj wątek
    • moccobaron Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 30.03.12, 20:20
      Boże, czemu Macierewicz nie poleciał tego 10 kwietnia, a Jaruga-Nowacka tak. Nie rozumiem Twoich roztrzygnięć Panie.
      • zdybka Re: Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestęps 30.03.12, 20:37
        Jak to powiadaja - Zlego diabli nie wezma -
        • marco-wr A sam Macierewicz? Spieprzył tchórz do Polski... 30.03.12, 21:04
          zamiast własnym ciałem chronić szczątki tupolewa...
          • surfer6 Czy maciory latają ? 30.03.12, 21:44
            Antek nie lata samolotem od dłuższego czasu. FuJarek od 10 kwietnia. Postępują jak inni wielcy mężowie stanu rodzaju Stalin, Kim Dzong Il
          • nerwus0 Re: A sam Macierewicz? Spieprzył tchórz do Polski 30.03.12, 21:51
            marco-wr napisał:

> zamiast własnym ciałem chronić szczątki tupolewa...

No wiesz? Macioro siedział na skrzydle i patrzył, czy skrzydło Tutki
            utnie brzozę, zagryzając grillowanym skrzydełkiem kurczaka a może kaczki.
        • rudyrycho Właściwy człowiek na właściwym miejscu 31.03.12, 00:28
          Jak długo jeszcze ten idiota będzie kompromitował nasz kraj zasiadając w polskim parlamencie? Jeśli już koniecznie musi być na utrzymaniu społeczeństwa, to niech przybywa w bardziej stosownym dla niego miejscu, czyli w zakładzie psychiatrycznym, a nie w Sejmie!
      • ksiadzpe_do_fil Re: Kompletny swir. 30.03.12, 20:44
        Bo nawet "Bog" go nie chce. Nikt powazny tego swira nie traktuje serio, oprocz pewnej grupy idiotow. Nie da sie go traktowac powaznie.
        Byl kiedys tzw. "swetrowiec" Palubicki, za czasow AWS. Czy ktos go pamieta? Ten sam typ zajoba co Macierewicz. Czy ktos moglby mi powiedziec w jakim zakladzie psychiatrycznym on przebywa? Jak on skonczyl?
    • art.usa.live Marzeniem Macierewicza i jego PISowskiej ciżby to wojna. 30.03.12, 20:21
      Macierewicz, że go w zakładzie zamkniętym nie ulokują.
      Jego głupowate wypowiedzi, to obraza dla uszu.

Każdy strzela przed siebie zapominając,
      że są i porządni ludzie
      (Heinrich Zille)
    • h-mol Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 30.03.12, 20:32
      Antkowa szajba w pełnym rozkwicie!
    • viesia_1 Chory czlowiek i tyle. 30.03.12, 20:45
      Nie wiem czy choroba psychiczna czy glebokie uposledzenie umyslowe powoduje te zaburzenia u Macierewicza, ale prawde mowiac guzik mnie to obchodzi. Miejsce chorych ludzi jest w szpitalu lub domu wariatow, a nie w sejmie.
      • czes.tor Re: Chory czlowiek i tyle. 30.03.12, 20:53
        viesia_1 napisała:
        > ... Miejsce chorych ludzi jest w szpitalu lub domu wariatow, a nie w sejmie.

Ktos go przeciez wybral na posla, ktos go do Sejmu wprowadzil.
        I to jest przerazajace!!!
        • antobojar Przede wszystkim na Komorowskiego,Tuska powinien 30.03.12, 21:03
          donieść Don Maciorro... że kiedy dał dyla ze Smoleńska, zamiast pożegnać ukochanego kartofla, i wrócił do Warszawy, ci dwaj uniemożliwili mu, powstały w chorym umyśle, scenariusz przejęcia władzy...
          I nie reagowali na jego i ePiSkopatu skowyt że, przejęcie władzy, (w pełni konstytucyjne), odbyło się za szybko... itd...
          Pomyślmy o ty, kiedy będziemy oglądać manifestację 21 kwietnia, której próby poniżej przedstawiam...

youtu.be/gE2OjvyJmjE
    • stach.sl.2 Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 30.03.12, 20:51
      Kiedy w końcu ktoś wezmie się za Macierewicza i umieści go tam, gdzie od dawna powinnien juz być ?
      • profesorfilutek Re: Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestęps 31.03.12, 00:59
        niestety do sracza się nie mieści za duży gnój ...
    • taglinda najbardziej podoba mi się eksterytorialność 30.03.12, 21:22
      terenu katastrofy :))))

Znaczy - Sikorski powinien wydać dekret wyjmujący kawał ziemi z terytorium Rosji.... Macierewicz tchórz i dupa, bo powinien zażądać ukazu delegalizującego Rosję, Putina i prawo powszechnej grawitacji.

Mnie zaś - idealiście skromnemu - marzyłoby się zeksterytoriowanie jakiejś zabłąkanej pary z Wawelu.
    • starysos Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 30.03.12, 21:23
      A ja jestem bardzo,ale to bardzo ciekaw,czy przyjdą takie czasy,że w naszym parlamencie nie będzie takich Antków,Jarków,Beat,Jacków itp.Gdzie dobro narodowe będzie ważniejsze od prywaty i chorych obsesji.Myśle,że tak.Ale musi upłynąc co najmniej 60-80 lat.A ja nie moge tak długo czekać.Dlatego musze ich tolerować.Do nadal ;)
    • pis_busters Kiedy tego świra wreszcie zamkną w Tworkach ? 30.03.12, 21:36
      Kiedy tego świra wreszcie zamkną w Tworkach ?
    • szama3 Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 30.03.12, 21:37
      co to znaczy mógł, jak mógł to popełnił... wcale się nie przejął a tylko udawał... wszyscy ....i mogą potwierdzić a poza tym jeździ na ryskim motocyklu...
      • rudyrycho Re: Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestęps 31.03.12, 13:55
        szama3 napisał:
        > (...) a poza tym jeździ na ryskim motocyklu...

Pewnie przywiózł sobie z Rygi. :-)
    • kotek.filemon Re: Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestęps 30.03.12, 21:40
      Rocznica się zbliża więc na okoliczność zdradzonym o świcie nasilają się objawy.
    • nerwus0 Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 30.03.12, 21:45
      Cóż, długo nie widzieliśmy bałwana Maciorowicza.
      Musi zaistnieć. Nic mu się nie polepszyło.
      Ciężki przypadek.
      • zdybka Re: Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestęps 30.03.12, 22:31
        Albo mi mie wydaje. albo z geby glupszy jakis !!!
      • rudyrycho Re: Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestęps 31.03.12, 13:57
        nerwus0 napisał:
        > Cóż, długo nie widzieliśmy bałwana Maciorowicza.
        > Musi zaistnieć. Nic mu się nie polepszyło.
        > Ciężki przypadek.

Niestety, podobnych przypadków jest w kraju więcej. Nie wiem czy NFZ udźwignąłby leczenie ich wszystkich :-((
    • sedaluk Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 30.03.12, 22:43
      Posze moj posze-czy to podawanie do prokuratora " o mozliwosci" sie nigdy nie skonczy?
      Nawet nie jestem taki pewny, czy Sikorski to najlepszy szef MSZ, ale Antek- policajmajster zmusza
      mnie go pochwalic...Ale tak po namysle-z biegiem czasu Sikorski jest rzeczywiscie coraz lepszy.
    • wredny1 Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 30.03.12, 22:59
      Ja rozumiem,że pieprzenie tego chorego człowieka jest na rękę rządowi i PO i czy większe brednie on gada tym lepiej,ale.. Do jasnej cholery ile tego można znieść ? Czy tak wygląda polityka w Europie i na świecie ? Jak długo te oszołomy pisowskie będą tolerowane i chyba najwyższy czas zrobić z nimi porządek i albo powsadzać do pierdla albo do domu bez klamek. Wstyd na całą UE bo to nie jest już margines i na zachodzie myślą że wszyscy jesteśmy świrami.
    • cmazui Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 30.03.12, 23:17
      Panie boze, daj odrobine rozumu Macierewiczowi.
    • cul-de-sac Za kilkanascie/kilkadziesiat lat 30.03.12, 23:24
      niejeden student czy doktorant napisze rozprawe o fenomenie PiS i niewyjasnionej wlasciwosci przyciagania w swoje szeregi "nietuzinkowych" osobnikow.
      • pis_busters Re: A dzieci wypchanego Maciarenkę będą w muzeum p 31.03.12, 08:24
        A dzieci wypchanego Maciarenkę będą w muzeum patologii oglądać...
      • nerwus0 Re: Za kilkanascie/kilkadziesiat lat 31.03.12, 12:32
        cul-de-sac napisała:

> niejeden student czy doktorant napisze rozprawe o fenomenie PiS i niewyjasnione
        > j wlasciwosci przyciagania w swoje szeregi "nietuzinkowych" osobnikow.

Pod warunkiem, że ktoś będzie jeszcze pamiętał o tej bandzie cymbałów.
    • sambuctuus Macierewicz ma calkowita racje 30.03.12, 23:35
      tak było i Sikorski musi za to byc postawiony przed trybunał stanu.
      • wredny1 Re: Macierewicz ma calkowita racje 30.03.12, 23:49
        Spadaj debilu do swoich skretyniałych koleżków i tam opowiadaj te androny.
      • nerwus0 Re: Macierewicz ma calkowita racje 31.03.12, 00:05
        sambuctuus napisał:

> tak było i Sikorski musi za to byc postawiony przed trybunał stanu.
        Na twój rozumek wydaje ci się, że masz rację.
        Obaj z Maścierą nadajecie się do Tworek.
      • pis_busters Re: Idiota za 2,50... 31.03.12, 08:25
        Idiota za 2,50...
      • 6.smiech Re: sambukutas = idiota 31.03.12, 11:52
        sambuctuus napisał:

To go postaw palancie.
      • wersal-55 Re: Macierewicz ma calkowita racje 31.03.12, 12:47
        sambuctuus napisał:

>Czy twoja glupota polska,czyli slowianska,prawda,EUROPA nie znosi takowych.
    • ador43 Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 31.03.12, 00:24
      Kiedy ta hiena przestanie wreszcie skamlec nad tym grobem.Juz 2 lata ten bydlak szuka dziury w calym,zre za nasze pieniadze a pozwala sobie na oszukiwanie nas.Ta katastrofa utrzymuje tego bydlaka na powierzchni polityki,do konca swego zasranego zycia bedzie sie tym zajmowal bo z czegos trzeba zyc.
    • sigm_0 Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 31.03.12, 01:08
      "nie dopełnił prowadzenia spójnej i jednolitej w stosunkach zewnętrznych polityki zagranicznej uzgodnionej z prezydentem RP Lechem Kaczyńskim"
      Problem w tym, że gdyby nawet chciał, to by się to nie udało...... bo to, co robił Prezydent nie było spójne i jednolite....... wszystko było dziwne i zawsze niosło jakieś napięcia, niby wedle scenariusza z Harry Pottera ........
    • pn-ski Prezes powinien coś z nim zrobić 31.03.12, 01:49
      Jak już PiS-owi po długich wysiłkach rządu zaczyna się słupek podnosić, to musi Antek japę otworzyć i wszystko zepsuć.
    • pis_busters Macierewicz mógł popełnić przestępstwo... 31.03.12, 08:29
      Macierewicz mógł popełnić przestępstwo uciekając do Warszawy by przygotować zamach stanu w Pałacu Prezydenckim.
      • horpyna4 Re: Macierewicz mógł popełnić przestępstwo... 31.03.12, 08:33
        I to akurat jest bardzo prawdopodobne.
    • 6.smiech Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 31.03.12, 09:47
      A oblakaniec ciagle swoje. Tak na marginesie to ty zyjesz przestepstwami Macioro. Przyznaj
      sie dlaczego zwiales ze Smolenska do Warszawy ? Chcialo ci sie wladzy ? ta jednak nie
      jest dla wariatow. To juz Polacy stwierdzili. Spieprzaj dziadu !
    • pawlan Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 31.03.12, 11:58
      Kiedy skończy się to szaleństwo? Ileż można grać na trumnach? Może zajmiemy się tym że mimo iż podatnicy opłacali ubezpieczenie prezydenta z żoną, odszkodowanie w wysokości 3 mln złotych zagarnęła córka z zięciuniem i braciszek? Sikorski powinien wybłagać od Amerykanów udostępnienie nagrania rozmowy między braciszkami 20 minut przed katastrofą.
    • wersal-55 Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 31.03.12, 12:42
      Panie MACIEREWICZ,jest pan dla mnie nikim,panski poziom itd.Jako obywatel tego panstwa moge pozwac pana przed trybunal,to jest celowe szkodzenie temu panstwu.Mam gdzies panskie katynie,Smolensk,madrosc panska,to GLUPOTA.
    • maciej508 Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestępstwo 01.04.12, 07:14
      Mógł popełnić przestępstwo ale NIE POPEŁNIŁ-TO JEST DUŻA RÓŻNICA!!!!
      • hate-war Re: Macierewicz: Sikorski mógł popełnić przestęps 01.04.12, 09:55
        to jest stary chwyt prawiczków , dodawanie słów "mógł","prawdopodobnie" "być może" itd, żeby tylko nie odpowiadać prawnie za swoje słowa. No i plotą tłuki te swoje androny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka