jan.58 01.07.12, 20:02 Może Szpilka wybije mu fotel z głowy ! www.wiadomosci24.pl/artykul/szpilka_wygral_z_peknieta_szczeka_w_dwoch_miejscach_236713.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lehoo Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 01.07.12, 20:10 Nigdy w życiu nie miałem wątpliwości, że Głupi Rysiu jest głupi. Nie miałem pojęcia, że jest on głupi aż tak... Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 01.07.12, 23:27 I tu jest właśnie problem, że nikt rozsądny nie ma wątpliwości co do intelektu Richarda Henry'ego, ale oficjalnie on jest w pełni sprawny umysłowo, i kolejne funkcje z ramienia kolejnych partii pełnic może. O opisywanym w artykule Piekarski, który bredził na mękach, nie tylko wszyscy wiedzieli, że jest głupi, ale też był sądownie uznany za wariata i miał ustanowionego sądowego kuratora, znacznie wcześniej, zanim się jeszcze na króla Zygmunta III rzucił. Tylko to było za I Rzeczypospolitej; za III RP żadnego polityka nie da się do sądu zaciagnąc, żeby go oficjalnie uznac za certyfikowanego idiotę, niestety :-( Odpowiedz Link Zgłoś
candy_cat Prawda 02.07.12, 12:02 Autor artykulu ma calkowita racje. Wiekszosc rodzin osob ktore popelnily samobjstwo mowi ze zmarly "mial tyle planow", "zamierzal to i to". Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Prawda 02.07.12, 13:27 U Czarneckiego bedzie inaczej ,wszystko pozapina na ostatni guzik ,pozegna sie z bliskimi i dopiero" strzeli " sobie w leb . Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Prawda 02.07.12, 13:41 Przy takim rozchwianiu umysłowym śmię wątpić, żeby trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Prawda 02.07.12, 14:10 W taki duzy leb trudno nie trafic , ale mozesz miec racje u nich wszystko mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Prawda 02.07.12, 14:16 > Przy takim rozchwianiu umysłowym śmię wątpić, żeby trafił. Dowcip z brodą o zomowcu, u którego kula trzy dni mózgu szukała się przypomina... Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Prawda 02.07.12, 19:25 kotku, nie znam o zomowcu a to mi tak przyszło do głowy po strzale pułkownika, co to nie trafił z 5 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Bredzio Czarnecki bredzi przez cały czas 02.07.12, 20:51 a podatnicy płacą mu za te pluwociny Odpowiedz Link Zgłoś
sakral Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 01.07.12, 20:10 tajemnicą jest co innego dlaczego dobre radio TOK.FM do studia zaprasza posłankę Wróbel ,to ta od Zbigniewa Ziobro i posła Ryszarda Czarneckiego,ten jest obecnie w PiS TOK.FM dlaczego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mortimer21 Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 01.07.12, 22:18 Ja bym pytanie rozwinął - dlaczego to tych nikczemnych "mainstreamowych" mediów zaprasza się polityków PiS i SP a w "wolnych" mediach próżno szukać kogoś nie idącego po jedynej słusznej linii? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 13:42 Dlaczego zaprasza? Przecież błazny muszą bawić gawiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Każdemu pisiorowi bredzącemu o "samobójstwach"... 01.07.12, 20:40 Każdemu pisiorowi bredzącemu o "samobójstwach" od razu zadawać pytanie, dlaczego w samobójstwo Blidy wierzą jak jeden mąż! Dlaczego raz prokuratura jest cacy, a raz politycznie dyspozycyjna, w zależności od zysku, który z tego bredzenia mogą wyciągnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Każdemu pisiorowi bredzącemu o "samobójstwach 01.07.12, 21:18 > Każdemu pisiorowi bredzącemu o "samobójstwach" od razu zadawać pytanie, dlaczeg > o w samobójstwo Blidy wierzą jak jeden mąż! Równie dobrze można by odbić pytanie - dlaczego w sprawie Blidy GW i mianistreamowe media mnożą wątpliwości a w sprawie Petelickiego i Leppera ich nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu733 Re: Każdemu pisiorowi bredzącemu o "samobójstwach 02.07.12, 06:09 Nie wiem czy żeby napisać artykuł językiem meneli, trzeba zostać skaleczonym, ostrym narzędziem z zarazkami menelstwa , czy to trzeba mieć w genach Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Re: Każdemu pisiorowi bredzącemu o "samobójstwach 02.07.12, 10:19 Może dlatego, że Blida po śmierci starła odciski palców z pistoletu i zmieniła kurtkę funkcjonariuszce? Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Każdemu pisiorowi bredzącemu o "samobójstwach 02.07.12, 19:04 piotr7777 napisał: > > > Każdemu pisiorowi bredzącemu o "samobójstwach" od razu zadawać pytanie, d > laczeg > > o w samobójstwo Blidy wierzą jak jeden mąż! > Odpowiadam! Ponieważ w sprawie śmierci B. Blidy jest mnóstwo wątpliwości a w sprawach A. Leppera i gen. Petelickiego ich nie ma. > Równie dobrze można by odbić pytanie - dlaczego w sprawie Blidy GW i mianistrea > mowe media mnożą wątpliwości a w sprawie Petelickiego i Leppera ich nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Każdemu pisiorowi bredzącemu o "samobójstwach 02.07.12, 21:33 piotr7777 napisał: > > > Każdemu pisiorowi bredzącemu o "samobójstwach" od razu zadawać pytanie, d > laczeg > > o w samobójstwo Blidy wierzą jak jeden mąż! > > Równie dobrze można by odbić pytanie - dlaczego w sprawie Blidy GW i mianistrea > mowe media mnożą wątpliwości a w sprawie Petelickiego i Leppera ich nie mają. Pewno dla tego ze w mieszkaniu Blidy pełno było wiernych Ziobrze funkcjonariuszy , no a u Leppera czy Petelickiego nikogo i nie widziano. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 01.07.12, 23:30 ...ten pan to taki Rysio - pysio ktory od kilku lat udaje polityka za duze pieniadze,zawodowiec ,zawsze gotowy do zmiany pogladow i partii. Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 05:12 Pan europosel Czarnecki jest modelowym przykladem wyjatkowej mendy. Wiem ze nieladnie tak o czlowieku powiedziec, ale pan Czarnecki w 100% zasluguje na taki komplement i nikt i nic na to sie nie poradzi. Podejrzewam nawet, ze jak taki Czarnecki niechcacy spojrzy w lustro to mu sie chce rzygac. Odpowiedz Link Zgłoś
1ewkas Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 10:48 Oj, chyba mylisz się z tym lustrem. Czarnecki patrzy w lustro z dumą. W końcu od wielu lat ciągle KTOŚ NA NIEGO GŁOSUJE, ktoś go wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 08.07.12, 10:26 1ewkas napisała: > Oj, chyba mylisz się z tym lustrem. Czarnecki patrzy w lustro z dumą. W końcu o > d wielu lat ciągle KTOŚ NA NIEGO GŁOSUJE, ktoś go wybiera. No i co z tego. I tak ma wygląd spasionego wieprza. Odpowiedz Link Zgłoś
pioro111 Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 06:05 Niezłe, jakbym słyszał agitatorów z lat 50 piszacych o wrogach klasowych he he Przypomniał Pan sobie stare dzieje? he he Odpowiedz Link Zgłoś
margorlik123 Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 07:03 WSTYD MI ZA TAKICH POSŁOW ,NIE WIEM KTO GŁOSUJĘ NA POSŁA CZARNECKIEGO,W KAŻDEJ CHYBA PARTII JUŻ BYŁ.JAKIE ON MA POGLĄDY W KOŃCU.TRZY CZWARTE POSŁÓW I CAŁY SENAT POWINNI ROZWIĄZAĆ ,PRZECIEŻ ONI NIC NIE ROBIĄ ,SĄ PIJAWKAMI ,PO POLSKU NIE WYPOWIADAJĄ SIĘ/NIE ZNAJĄ PIĘKNEJ POLSZCZYZNY/ .ZA DUŻO KORZYSTAJĄ Z NASZYCH PIENIĘDZY .TAKI JAK CZARNECKI,KŁOPOTEK,GIRZYŃSKI,ROKITA/ZA TĄ KOBIETĘ TO NAPRAWDĘ WSTYD/DORN,ZIOBRO I INNI ,PRAWIE CAŁY PIS POWINNI BYĆ POZA SEJMEM . Odpowiedz Link Zgłoś
dimo333 Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 07:07 kto je3szcze traktuje powaznie to zydowsko- katolickie indywidum? chyba tylko nawiedzone wiesniaki ktorzy na to cos glosuja jak kaze wielebny. Odpowiedz Link Zgłoś
semafor12 Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 07:23 A mnie się on podoba , mam wiekszy ubaw z jego wypowiedzi niż bym słuchał Pietrzaka <satyryk od boleści Rydzyka > Błaszczak , Hofman, Brudzinski, itp. tylko pieprzą co im prezio pozwoli. a ten zawsze zaskoczy jakąś złotą myslą!!< tylko on tak myśli że to złota> i ten jego wzrok jak się wypowiada ,, geniusz wipisz wymalój" Jak traktować partie powarznie co ma samych satyryków?? Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 08:02 Przecież to IDIOTA ! Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 08:24 nie aż taki idiota skoro już tyle lat żyje za nasze pieniądze - skunks Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 08:32 Toc to nie polityk a szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
yan.nick Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 08:40 6.smiech napisał: > Toc to nie polityk a szmata. - Ha, ha, widziałeś coś lepszego? Szmata jak szmata, bo polityk to szmata. Richard to coś więcej, kiedyś nie odważyłem się mu ręki podać, by się nie pobrudziła. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 09:48 Ja tam się cieszę z Czarneckiego w PiSs. Po pierwsze, na tle Bredzińskich i Płaszczaków wcale nie wyróżnia się in minus a zawsze jakąś indywidualną złotą myślą dosadzi, nie tylko powtarza po Prezesie Polskezbaw. Po drugie, obecność Richarda Henry'ego w partii jest jak judaszowy pocałunek - ZChN i Samoobora poszły na dno za jego kadencji. Po trzecie, wiadomość, że Rysiu chce się wypisać z PiSs będzie cudowną informacją, bo on zawsze pełni rolę szczura uciekającego z tonącego okrętu. Odpowiedz Link Zgłoś
jogar Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 09:58 Jego przede wszystkim nie da się słuchać bo ma wadę wymowy i nic z tym nie robi. Nie tylko on w pisie tak widocznie mieli (dosłownie) jęzorem- Kamiński też przewala jęzor z lewej na prawo (albo odwrotnie) poza otworem gębowym- nie da się tego oglądać!!! Jak żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 10:17 jogar napisała: > Jego przede wszystkim nie da się słuchać bo ma wadę wymowy i nic z tym nie robi > . > Nie tylko on w pisie tak widocznie mieli (dosłownie) jęzorem- Kamiński też prze > wala jęzor z lewej na prawo (albo odwrotnie) poza otworem gębowym- nie da się t > ego oglądać!!! > Jak żyć? Wady wymowy są powszechne także w koalicji miłościwie rządzącej, że przypomnę choćby Tusku i Gronkowca. Odpowiedz Link Zgłoś
waldus059 Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 11:06 Rychard gada głupoty tak jak jego walnięty prezio. Odpowiedz Link Zgłoś
totapis500 Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 11:14 Użycie do tego pajaca przymiotnika koorwa było by wyróżnieniem,dlatego użyję określenia dziwka męska. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-316 Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 11:14 Obatel Czarnecki dla stołka i profitów gotów wypowiadać jeszcze większe brednie, byle zadowolić prezesa. Co tam opinia innych, tu liczy się mamona, obatel Rysio zrobi dla niej jeszcze więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Kasa misiu, kasa! Ot cała tajemnica... 02.07.12, 12:16 Kasa misiu, kasa! Ot cała tajemnica... Odpowiedz Link Zgłoś
rikol12 Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 13:18 Prezes każe Rycho musi.Kropka.Dlaczego to on jest wyznaczony do opowiadania bredni to tajemnica tych panów.W 4RP skala poniżenia i głupoty osiągnęła dno. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 13:29 zwyczajny gigolak. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 08.07.12, 10:38 6.smiech napisał: > zwyczajny gigolak. Proszę nie żartować.....Cyba od, do świń. Oczopląs u tego kiernoza taki jak u głodnych świń. A dykcja na ostatnią sylabę wyrazów i zakrzywiony jęzor jadowy wprost niesamowite w tym niedojdzie. A media go zapraszają by szerzyć "poprawną polszczyznę". Odpowiedz Link Zgłoś
goral27 Kraina Samobójców 02.07.12, 13:35 Smoleńskiego to już szkoda komentować, ale a propos samobójstw tak mi się przypomniało: pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Prosper_Witkiewicz Zapomniana chyba postać, a szkoda... I też samobójca, of course.Takich rodaków mieliśmy kiedyś, w daaawnych czasach, jeszcze zanim radziecka swołocz zrobiła sobie tu plac zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Kraina Samobójców 02.07.12, 14:18 goral27 napisał: > Zapomniana chyba postać, a szkoda... I też samobójca, of course. Zapomniałeś dodać Seryjny Samobójca. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 13:36 Mam tylko nadzieja ,ze wierni wyborcy tegoz to Czarneckiego przyjda po rozum do glowy . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 21:10 zdybka napisała: > Mam tylko nadzieja ,ze wierni wyborcy tegoz to Czarneckiego przyjda > po rozum do glowy . Oj Zdybka prędzej ty na kolanach do mateczki kościoła wrócisz niż ich bozia rozumem obdzieli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 21:46 kolter-xl napisał: > zdybka napisała: > > > Mam tylko nadzieja ,ze wierni wyborcy tegoz to Czarneckiego przyjda > > po rozum do glowy . > > Oj Zdybka prędzej ty na kolanach do mateczki kościoła wrócisz niż ich bozia roz > umem obdzieli :)) Dzieki ! Teraz to juz czarno widze swoja przyszlosc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 22:17 Oczywiscie zartowalam..... w cuda to ja nie uwierze . No chyba ,zeby kosciol przede mna na kolana ... hmmm ????? Ale to tez zalatuje na cud..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 22:22 zdybka napisała: > > Oj Zdybka prędzej ty na kolanach do mateczki kościoła wrócisz niż ich bozia roz umem obdzieli :)) > > Dzieki ! Teraz to juz czarno widze swoja przyszlosc :))) Przeraża cie myśl ze trafisz do kościoła w czasie mszy klecha mówi przekażcie sobie znak pokoju, Ty sie odwracasz patrzysz a tu tępe spojrzenie Tomusia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 22:40 Teraz to mnie powaliles :))) Koszmar .... nocka z glowy ! I cos Ty narobil ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 22:48 zdybka napisała: > Teraz to mnie powaliles :))) Koszmar .... nocka z glowy ! > I cos Ty narobil ? :))))) Po prostu na wszelkie sposoby chcę zniechęcić ciebie do pójścia do kościoła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 22:57 Ja jak slysze pobliskie dzwony to odliczam : Tomus raz Tomus dwa Tomus trzy ... itd. I jak myslisz ? Ja tam polece jego widziec zamiast .... na krzyzu ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 03.07.12, 10:28 kolter-xl napisał: > Przeraża cie myśl ze trafisz do kościoła w czasie mszy klecha mówi przekażcie s > obie znak pokoju, Ty sie odwracasz patrzysz a tu tępe spojrzenie Tomusia :))) No nie gadaj, że z Tomusiem byś się znakiem pokoju nie wymienił :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 03.07.12, 14:04 antropoid napisał: > No nie gadaj, że z Tomusiem byś się znakiem pokoju nie wymienił :) Niedźwiedź jak Breżniew z Gierkiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 14:02 Jaka tam tajemnica? Czarnecki jest zwykłym idiotą jeszcze bez patentu. Tymczasem patent posiada Jarek. Ot cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 14:44 "Kto Czarneckiemu coś wsypał lub wpuścił, kto europosła podrapał? ONI najpewniej. Wiadomo wszak z blogu Czarneckiego, co ONI mogą i jak IM na bredniach Czarneckiego zależy." ------------- IM zależy, bo ONI każdą jego brednię po sto razy roztrząsają - w gazetach, stacjach telewizyjnych i radiowych. A jemu zależy, żeby ONI to roztrząsali, bo dzięki temu - i dzięki głupim wyborcom - istnieje. Korzyść obopólna... Odpowiedz Link Zgłoś
arvelli_net Re: Tajemnica bredni europosła Czarneckiego 02.07.12, 17:29 ... pewnie wypija codziennie wieczór szklankę szamba które wydalił przez cały dzień ustami i dlatego bredzi:)... słucham w życiu ludzi mądrych, którzy mają swoją (stałą) pozycję ten człowieczek też wydaje się że ma... stoi tam gdzie stoi ZOMO:) Odpowiedz Link Zgłoś