Dodaj do ulubionych

Reporter naszych czasów

07.09.12, 22:33
Ale ja się jemu wcale nie dziwię. Przecież jak popatrzy się na polski poziom dziennikarstwa to słusznie można wyciągnąć wniosek, że dziennikarzem może być każdy, żadne szkoły nie są potrzebne.
Obserwuj wątek
    • robokopo Mdli mnie... 07.09.12, 23:08
      Mdli mnie, jak czytam o takim bezczelnym i cynicznym gó...arzu, któremu się wydaje, że wszystkie rozumy pozjadał i wszystkich przechytrzył... Nosił wilk razy kilka... ponieśli i wilka...
      • bol_kolan I jeszcze jedno małe, zaburzone gówienko z manią w 08.09.12, 12:01
        ielkości...
        • piotr_ze_wsi Re: I jeszcze jedno małe, zaburzone gówienko z ma 08.09.12, 12:05
          Czy tego chłoczyka przebadał już biegły psychiatra?
          • 6burakow Re: I jeszcze jedno małe, zaburzone gówienko z ma 08.09.12, 12:19
            piotr_ze_wsi napisał:

> Czy tego chłoczyka przebadał już biegły psychiatra?

Dlaczego sugerujesz ze to to robi Miter jest glupie? Jego falszywki sa znacznie bardziej prawdopodobne niz bomba helowa czy cuda Jana Pawla. Jak mu uwierzy te 20% co to glosuje na PiS to bedzie to dla niego sukces.

Jest jednak pewna trudnosc: te 20% nie umie czytac tak ze bedzie mialo trudnosc dowiedziec sie o genialnych akcjach Mitera.
            • piotr_ze_wsi Re: I jeszcze jedno małe, zaburzone gówienko z ma 08.09.12, 12:32
              Ja się dowiedziałem...
              Czyżbym zatem posiadł tę trudną do opanowania umiejętność czytania?
              Bezwolne stado lemingów głosujące na PO - młodzi, wykształceni, gotowi wykrwawić się na śmierć, byleby tylko PiS nie doszedł do władzy:))
              • 6burakow Re: I jeszcze jedno małe, zaburzone gówienko z ma 08.09.12, 13:32
                To jeden. Jeszcze masz kogos?
              • shaitis Re: I jeszcze jedno małe, zaburzone gówienko z ma 08.09.12, 20:38
                Bedziemy krwawic, nie wolno dopuscic do wladzy ludzi ktorzy maja zaburzenia emocjonalne

A w sprawie tego dziennikarza... Czy to co robi nie jest przypadkiem karalne ?
                Przeciez uzyskuje chyba z tego jakis korzysci materialne ?
            • martaka1only Re: I jeszcze jedno małe, zaburzone gówienko z ma 08.09.12, 13:11
              A po co to pisać o takim chłoptasiu? Gdyby nie ten artykuł, mało kto by go kojarzył. Autor mu robi nazwisko i reklamę.Czyżby kumpel??
              Obszczymur.
    • cul-de-sac Reporter naszych czasów 07.09.12, 23:09
      I tak wlasnie mozna pol Polski bezkarnie robic w konia. Moze dla kogos to sa "jaja", wg mnie jednak, jezeli sa - to na poziomie krasnalka.
      Tylu jest Napoleonow, Cezarow, James Bondow, a nawet Jezusow, ze jeden dodatkowy Dziennikarz nie czyni roznicy. Dziwi tylko, dlaczego ma calkowita swobode?

• krasnoludek524 Re: Reporter naszych czasów 08.09.12, 13:19
        cul-de-sac napisała:

> I tak wlasnie mozna pol Polski bezkarnie robic w konia. Moze dla kogos to sa "j
        > aja", wg mnie jednak, jezeli sa - to na poziomie krasnalka.

No nie, bo się obrażę ;)).
        Ale faktycznie jak już psychiczni mogą drukować swoje wizje i tyle luda w nie wierzy a poważne gazety i tygodniki biją pianę jest coooool. ;))

A swoją drogą takich dziennikarzy bez liku.

• dleifrag Re: Reporter naszych czasów 08.09.12, 00:35
      jaki kraj tacy hipsterzy
    • alan_grant Reporter naszych czasów 08.09.12, 08:00
      To się chyba leczy?
      • wwwagent Re: Reporter naszych czasów 08.09.12, 11:44
        Niestety wątpię... ;-)
    • hwojtek Reporter naszych czasów 08.09.12, 10:51
      Ale jaki reporter? Przecież to jest mitoman, który powinien być pod kontrolą psychologa, a nie zawodowy dziennikarz.
      • araya Re: Reporter naszych czasów 08.09.12, 12:05
        A do tego ścierwo.
    • naprawdetrzezwy I szukał tam "ciepłego przyjaciela"? 08.09.12, 11:13
      "- Notatkę o operacji specjalnej "Ikar" wymierzonej w Marcina Plichtę dostałem od oficera ABW poznanego w jednym z wrocławskich klubów"

I jeszcze ten wygląd odmóżdżonego...
      ;>>>
    • irasiad_the_dog Narcyz i mitoman 08.09.12, 11:33
      Narcyz i mitoman, w sumie to troche mi go szkoda bo ewidentnie skrzywdzone dziecko..
    • ted_imigrant Ukręcenie.... 08.09.12, 11:33
      Cytat: (Miter)
      Według Mitera sprawie ukręcono łeb.
      ----------------
      Działaj tak dalej..... Nie chcę być sędzią KŁAMCZUCHU. W normalnym świecie nie ukręca się "łba" SPRAWIE.
    • rabingoldblatt Jak już promujecie mitomanów 08.09.12, 11:33
      to przeprowadźcie wywiad z młodym Tuskiem o jego "materiałach" o OLT:)))))
    • osykosy Reporter naszych czasów 08.09.12, 11:39
      Dupa, nie dziennikarz!!! Takiego nalezy pogonic posrana miotłą z redakcji, bo narobi tylko SMRODU, ze sie nie pozbieracie!!!
    • wwwagent Ignorować takich – tylko to nam pozostało. 08.09.12, 11:44
      Bajka o Parabanku, czyli paraliż paraojczyzny
    • s0nar Reporter naszych czasów 08.09.12, 11:51
      No i po co piszecie o jakimś pajacu w wieśniackiej czapce? Przecież jemu o to właśnie chodzi - o rozgłos. Niczym beznadziejni celebryci - chce być znany z tego, że jest znany mimo żenujących dokonań.
    • tokontoniejestwolne Reporter naszych czasów 08.09.12, 11:54
      Za bardzo poziomem od przeciętnego polskiego dziennikarza nie odstaje, więc w czym rzecz?
    • korzkwy Reporter naszych czasów 08.09.12, 12:10
      Co robi pies (dziennikarz) jak się nudzi?... Odpowiedź (niecenzuralna) na to pytanie określa dobitnie ten typ "sztuki dziennikarskiej".
      Doczekaliśmy już czasów, gdy zniecierpliwieni brakiem tematów, niewątpliwie zdolni, dziennikarze sami tworzą wirtualną rzeczywistość. Pomijają tylko drobiazg - bohaterami ich wymyślonych historii są prawdziwe postacie... To jest już ściana, do której dotarło dziennikarstwo inspirowane tabloidami... A miała być prawda na łamach i na ekranie...
      Ech, życie!...
    • ulanzalasem Reporter naszych czasów 08.09.12, 12:12
      To jakaś promocja tego pana ? Nie powinien mieć wstępu do żadnej redakcji prasowej, telewizyjnej.
    • pindrals kpina 08.09.12, 12:14
      Koleś, który nawet płatnych studiów nie skończył, bo nie dał sobie na nich rady. Pogratulować. A finansom (bogaty, ale mówi, że utrzymuje go rodzina), w normalnym kraju przyjrzał by się urząd skarbowy. Za podszywanie się w korespondencji za inne osoby zwróciły by zaś na niego inne państwowe służby. I tyle w temacie. Nie trzeba artykułu do tego.
    • lucas GWno to jest poziom dziennikarstwa śledczego 08.09.12, 12:16
      za to w GWnie pracują dziennikarze "śledczy"... he...he
      sledza poczynania Jarka i myślą jak mu dokopać
    • toladonalda10 co mnie tfuj Tusk obchodzi oddawac pieniadze! 08.09.12, 12:22
      oddawac pieniadze!
    • wmc-33 Gnojek żądny sławy - tylko tyle 08.09.12, 12:33
    • prawdziwy-moher ..Przeciez... 08.09.12, 12:41
      Wyborcza przegrala.Wy szukacie haka na opozycje.A ten facet pokazal jak dziala panstwo Tuska i Komorowskiego.Jeden facio zrobil wiecej niz cala Wynorcza.Nie jest Wam wstyd?
      Moze zmiencie zawody?.Uderzcie sie w piersi.Nie jestescie dziennikarzami.Jestescie slugusami PO i rzadu.Wasz naklad spada& dramatycznie, zwieksza sie za to ilosc reklam rzadowych.Tak wlasnie pieski utrzymuje sie przy zyciu.Maja byc posluszne , bo moga zmnienic zawod na bakcie lub dziadka klozetowego.
      • wmc-33 Niczego nie pokazał 08.09.12, 13:00
        Przez chwilę w różnych sprawach ktoś dawał oszustowi wiarę, ale szybko sprawa się rypała. Co i komu udowodnił? Co najwyżej sobie to, że nawet zawodowego oszusta zapędzonego w kozi róg może oszukać.

Inna sprawa, ze poziom zawodowego dziennikarstwa zachęca takich Marcinków do zabawy w dziennikarstwo. Skoro inni mogą publikować na gazeta.pl, ewidentnie nic nie umiejąc, to czemu on nie może?
    • m-kow Moment, moment.... 08.09.12, 13:22
      Ale skąd ten faryzejski lament? Czy to aby pierwszy w Polsce koleś, którego jedyną dziennikarską fatygą było pomaszerowanie do knajpy po kwity od SB'ka?
      3/4 polskiego dziennikarstwa śledczego to cyngielstwo na zlecenie lub z lenistwa, że przypomnę tylko historię Szeremietiewa, który jak się okazuje po latach po prostu wszedł w drogę chłopcom w wojskowego kontrwywiadu...
    • soner3 Reporter naszych czasów 08.09.12, 13:24
      Zaloze sie ze wyciagnal od Plichty troche kaski za ten swistek.
      A mowia podbno ze qrwa q.wie lab nie urwie he,he
    • wjw1 Reporter naszych czasów - pracowałem z nim kiedyś 08.09.12, 13:24
      Kiedyś pracował w firmie ULTIMO zajmującej się sciąganiem długów. Pamiętam jak kiedyś się chwalił swojemu chłopakowi jakie to fajne japonki sobie kupił. Najlepsze było jak się o niego pobiło kiedyś dwóch innych gejów na korytarzu w pracy. :))) Teraz wiecie skąd mercedes i apartament :))
    • growmen polecam przeczytac "Cmentarz w Pradze" Umberto Eco 08.09.12, 13:30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka