mala.filipinka 02.04.05, 12:06 www.opoka.org.pl/biblioteka/W/WP/jan_pawel_ii/konstytucje/universi_dominici_22021996.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala.filipinka Re: przepraszam, za szybko wysłałam 02.04.05, 12:09 darujcie też wersaliki - kopiowałam nazwę z dokumentu. W konstytucji, do której link zamieściłam, znajdują się szczegółowe instrukcje Jana Pawła II na wypadek jego śmierci. Może kogoś to zainteresuje. B. Odpowiedz Link Zgłoś
cocolinko Re: KONSTYTUCJA APOSTOLSKA 02.04.05, 14:35 Ciekawe! Dzięki za ten link i stosowne podejście. Przyznam się szczerze, że jako ksiądzu dotychczas nie chciało mi się nigdy tego dokumentu tak szczegółowo studiować jak obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: KONSTYTUCJA APOSTOLSKA 02.04.05, 15:30 Tez zaczelam studiowac ale na stronie Watykanu. Pare ciekawych szczegolow mozna znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: KONSTYTUCJA APOSTOLSKA 02.04.05, 22:51 podbijam. w tej chwili warto przeczytać. Ojciec Święty sam objaśnił - już wiele lat temu - jak będą wyglądać najbliższe dni. Odpowiedz Link Zgłoś