nephritis 09.04.05, 23:40 Wyraźcie, proszę, swoje zdanie. Co uważacie za plusy i minusy, w świetle minionych wydarzeń. Potrzebuję informacji do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nephritis Re: lustracja 09.04.05, 23:44 do pracy szkolnej, zbiszew... skąd ta podejrzliwośc (właściwe zagadnienie we właściwym temacie). Odpowiedz Link Zgłoś
zbiszew Re: lustracja 09.04.05, 23:46 poczytaj posty i masz robote z glowy. Moich nie czytaj - sa niepowazne Odpowiedz Link Zgłoś
nephritis Re: lustracja 09.04.05, 23:49 zbiszew.. O ile mi wiadomo, nigdzie nie ma konkretnych odpowiedzi na moje pytanie. Natomiast rozszyfrowywanie niejasności może naprowadzić na inne rozwiązanie, niz zamierzone. I stąd ten post. (proszę nie posądzać mnie o lenistwo). Odpowiedz Link Zgłoś
zbiszew Re: lustracja 09.04.05, 23:54 niestety-juz przepadlo-etykietka przypieta:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nephritis Re: lustracja 09.04.05, 23:56 ależ zbiszew. wiesz, kto ocenia człowieka po pozorach. a może tak merytoryka w miejsce przypinania łatek? :> Odpowiedz Link Zgłoś
zbiszew Re: lustracja 09.04.05, 23:58 zamiast mnie pouczac lepiej bys poczytala te posty-czas ucieka a praca w lesie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nephritis Re: lustracja 10.04.05, 00:00 zbiszew. nie mam w zwyczaju pouczać. źle to odbierasz. mocno opacznie... serdecznie. dziękuję za radę. :> Odpowiedz Link Zgłoś