Dodaj do ulubionych

ITAR-TASS: troje dzieci rosyjskich dyplomatów w...

01.08.05, 00:07
i tak rozpoczęła się IV wojna światowa...:(
Obserwuj wątek
    • dan3iger Szybko się uczymy od Rosjan Azji 01.08.05, 00:07
      Sowieci w czasie drugiej wojny światowej i po niej przez 45 lat okupacji -
      dopuszczali się znacznie większych bestialstw w Polsce, można więc powiedzieć
      że dobrze zaszczepili w Polsce Azję. Dziękujemy Ci, o Rosjo!
      • m635 Trzeba pilnować dzieci. Po nocy?W parku?13-latek? 01.08.05, 00:28
    • slowianska_dusza Współczuję i przepraszam 01.08.05, 00:14
      Jest mi bardzo przykro i wstyd z powodu tego incydentu. Żal mi tych niewinnych
      dzieci i ich rodziców. Są to skutki uboczne bardzo złych stosunków między
      obydwoma państwami.
      Ale to niczego nie usprawiedliwia. Polscy bandyci powinni ponieść zasłużoną
      karę.
      • pinokkio Re: Współczuję i przepraszam 01.08.05, 00:24
        Za co przepraszasz? Rozumiem, że brałeś udział w rabunku, nie wiedząc, kto zacz?
        • slowianska_dusza Re: Współczuję i przepraszam 01.08.05, 00:26
          Przepraszam za zachowanie swoich rodaków, choć tli się we mnie iskierka nadziei
          że to nie byli Polacy.
          • m635 Nie przepraszaj! Oddaj telefony i będzie ok! 01.08.05, 00:30
            slowianska_dusza napisał:

> tli się we mnie iskierka nadziei że to nie byli Polacy.

Tak, masz rację, to pewnie ruska mafia. Choć oni zabraliby też zegarki (taki
            rosyjski zwyczaj).

I przeproś też mnie! Ktoś mi okradł mieszkanie pół roku temu.
            • slowianska_dusza Słowa przeprosin były do Rosjan 01.08.05, 00:36
              Jest ich trochę na Forum GW i mogą rozpoznawać mojego nicka.
              • twprezydent [...] 01.08.05, 00:53
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • co.ty.powiesz Re: Współczuję i przepraszam 01.08.05, 00:34

> Przepraszam za zachowanie swoich rodaków

Szkoda, że nie napisałeś: "swoich rodaków - Rosjan", bo widać wyraźnie, że
            autorami tej prowokacji byli Rosjanie - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
            f=902&w=27167576&a=27168080
            • slowianska_dusza Jestem pesymistą 01.08.05, 00:39
              Boję się, że niestety byli to polscy dresiarze lub kibole.
              Dziwi mnie tylko że ich zebrało się aż 15-tu. To tak jakby to było
              przygotowane.
              • twprezydent Jesteś durak 01.08.05, 00:51

> Boję się, że niestety byli to polscy dresiarze lub kibole.

A ja się nie boję. Zwisa mi to. Bandyci są w każdym kraju. W Rosji jeden z nich
                jest nawet prezydentem a całe ich sfory kradną, grabią, gwałcą i mordują np. w
                Czeczenii. I działają w imieniu tego bandyckiego państwa.

> Dziwi mnie tylko że ich zebrało się aż 15-tu. To tak jakby to było
                > przygotowane.

Tak, tak. Czekali tam od dwóch lat w zaparkowanym nieopodal czołgu. To
                prowokacja Mossadu.
                • slowianska_dusza Re: Jesteś durak 01.08.05, 01:00
                  twprezydent napisał:

> Zwisa mi to. Bandyci są w każdym kraju. W Rosji jeden z nich
                  > jest nawet prezydentem a całe ich sfory kradną, grabią, gwałcą i mordują np.
                  > w Czeczenii. I działają w imieniu tego bandyckiego państwa.

Odpowiedzialność zbiorową to stosowali hitlerowcy. Te dzieci nie są niczemu
                  winne. Nie ma znaczenia, że to są Rosjanie, ma znaczenie że to są obcokrajowcy.
                  Wydawało się, że jesteśmy gościnnym i cywilizowanym narodem. A oni mogą być
                  kalekami po spacerze po parku w Warszawie. Mam nadzieję że to tylko będzie złe
                  wspomnienie...
                  • twprezydent Re: Jesteś durak 01.08.05, 01:10

> Odpowiedzialność zbiorową to stosowali hitlerowcy. Te dzieci nie są niczemu
                    > winne. Nie ma znaczenia, że to są Rosjanie

Jeśli to nie ma znaczenia to po cholerę ich przepraszasz w imieniu wszystkich
                    Polaków? Skoro Rosjanie nie są hitlerowcami to nie będą stosowali
                    odpowiedzialności zbiorowej i nie oskarżą Polaków a paru bandytów.
                    • slowianska_dusza Re: Jesteś durak 01.08.05, 01:14
                      Bo mi wstyd za moich rodaków.

Za Jedwabne też przepraszaliśmy jako naród, choć było tylko kilku Polaków -
                      morderców Żydów.
                      • twprezydent Re: Jesteś durak 01.08.05, 01:22

> Za Jedwabne też przepraszaliśmy jako naród, choć było tylko kilku Polaków -
                        > morderców Żydów.

To równie niemądre jak przepraszanie za kilku dresiarzy.
                        Ja nie przepraszałem i nie mam zamiaru a Ty z Kwaśniewskim przepraszajcie za
                        siebie i ewentualnie za wasze partie.
    • co.ty.powiesz TASS = agencja prasowa KGB 01.08.05, 00:29
      "Troje Rosjan w wieku 16-17 lat zostało zaatakowanych przez grupę 15 Polaków."
      [...]
      "około godz. 18.00 pobici zostali czterej chłopcy w wieku 13-14 lat: trzej
      Rosjanie i jeden Kazach."

No to jak w końcu było: troje (a więc obu płci) Rosjan, czy czterech (a więc
      jednej płci) chłopców, w tym trzech Rosjan. A może jeden z tych Rosjan był też
      dziewczynką? Raz mieli 16-17 lat, a potem 13-14 lat. Czy nie mogliby Ruscy
      uzgodnić jednej wersji? A może jednak nie w Warszawie, tylko w Moskwie i nie
      zostało pobitych przez Polaków, tylko sami pobili polskich obywateli i nie
      chłopcy, tylko faceci z KGB??? Dziwne tylko, że tyle lat ćwiczyli takie
      prowokacje, a tutaj wyłożyli się jak małe dzieci na kłamstwach.
      • polonus3 Re: TASS = agencja prasowa KGB 01.08.05, 02:27
        Z tych postow wynika, ze Polacy sa opetani jakas obsesja antyrosyjska.
        Jak myslicie, ze takimi dzialaniami zyskujecie sobie przychylnosc Zachodu to
        grubo sie mylicie. Zachod ma was juz dokladnie dosc bo sie poznal na was.
        Rosja jaka jest, jest i bedzie zawsze partnerem do rozmow i wspolpracy
        z Zachodem i zawsze beda sie z nia liczyc a wy z waszym warcholstwem i
        ksenofobia jestescie tylko kula u nogi Zachodu i to kula smierdzaca.
        Oczywiscie, ze to zrobily mlodociane mendy spoleczne jakich teraz pelno
        w tej III RP ale to daje obraz nie tylko plagi chuliganstwa i bandytyzmu ale
        wrogosci do Rosji.
        Jezeli policja w krotkim czasie nie schwyta i nie postawi przed sadem a sad
        nie wyda surowych wyrokow na tych bandziorow to nie dziwcie sie jak KGB
        zorganizuje zulikow i bedziecie miec w Moskwie to samo. I tak was naucza
        rozumu.
        O waszym bandytyzmie i zlodziejstwie glosno wsrod Polonii Amerykanskiej
        i Polacy wrecz boja sie jechac do kraju.
        • twprezydent Re: TASS = agencja prasowa KGB 01.08.05, 02:54
          My ci sendujemy ze Starego Kraju wielkie gritings za twoja dobra rada.
          Waxuj w offisie z bojsami z Jackowa i nami se heda nie zawracaj. Jak kupisz
          większą karę to senduj foto.
          I jak sie boisz u nas fajtować z ruskimi to zostań za Wielka Woda.
          Si ju lejter Czerwony Bracie!
        • kerebron Dziwny polonus 01.08.05, 03:41
          Ja też życzyłbym sobie, by tych łotrów szybko złapano i surowo ukarano, bo dla
          mnie, jako stałego mieszkańca Wawy, stanowią oni trwalsze zagrożenie niż dla
          tymczasowo tu bytujących obcych dyplomatów i ich rodzin. Ale zawsze istnieje
          ryzyko, że łobuzy umkną, zwłaszcza, że policja w III RP sprawnością raczej nie
          imponuje (o czym sam najwyraźniej wiesz, bo implicite piszesz). Dlatego nie
          rozumiem, czemu z góry usprawiedliwiasz oczekiwany bandycki rewanż ze
          strony "KGB" (teraz to się FSB nazywa). Na kim ten rewanż? Kogo miałby rozumu
          nauczyć?
    • koopa To może zmusi wreszcie władze by zajęły się 01.08.05, 01:32
      zwalczaniem band grasujących bezkarnie na ulicach. Mam nadzieję, że Rosjanie
      tego tak łatwo nie odpuszczą i odpowiednio nagłośnią. Będzie to tylko z
      korzyscią dla zwykłych mieszkańców Warszawy. Może straż miejska zamiast zajmować
      się blokadą kół w samochodach zajmie się wreszcie czymś pożytecznym w p.p. nie
      widzę sensu istnienia tej formacji.
    • klkak albo dresiarze albo akcja "profanacja cmentarza" 01.08.05, 02:22
      zolnierzy radzieckich.
      Mlodzi pewnie tego nie pamietaja, ale one sie nagle "poajwily" po roku 1980. I
      robili to "nieznani sprawcy", najprawdopodobniej ubeckiej lub kagiebowskiej
      proweniencji (o ile pamietam zadnego nie zlapano).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka