gekon1979 potrzebny jest protest obywatelski, ludzie powinni 27.10.05, 20:26 wyjsc na ulice i okazac swoje niezadowolenie(ze wszystkich politykow) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Polsce jest potrzebna monarchia konstytucyjna 27.10.05, 20:31 po co prezydent, urzad szkodliwy, formy reprezentacyjne moze spokojnie przejac krol, a tak mamy prezydenta, premiera, marszalka, panow przewodniczacych, kupa ludzi z zaduza wladza, przez co sprawne rzadzenie jest trudne, Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Jak szybko zmienia sie poglad w zaleznosci od miej 27.10.05, 20:46 sca siedzenia:) jak rzadzilo SLD to samoobrona byla BE a teraz... cynizm wypowiedzi pisuarow bardzo zle wrozy.NIe powinni zapomniec ze poparcie jest dane tylko raz chociaz, majac za soba prezydenta, PSL, LPR, Samoobrone mozemy sie spodziewac wielu zmian ustrojowych i moze to byly ostatnie wolne wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 [...] 27.10.05, 20:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czysta_prawda Powody koalicji 27.10.05, 20:54 Tajna umowa PiS i Leppera zakałda że były poseł SO, niejaki Bonda nie będzi nigdy pociągnięty do odpowiedzialności bo załatwi się przedawnienie. Taka jest prawda, możecie sprawdzić; www.wyborczy.pl/index.php?akcja=artykul&id=812&sekcja=przeglad_prasy PiS się sprzedał za poparcie przehręciarzy z branży rolnej! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a co dostanie PSL?? 27.10.05, 23:15 oj to droga dziwka wiec wor ziemniakow to chyab za malo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Nowa partia: P-i-S-amoobrona 27.10.05, 20:59 taaak, nie ma to jak polityka. Oto znów mamy dowód, ze cuda sie zdarzaja w polityce. Zreszta ten okragly sejm, gdzie trudno znalezc jakis rozsadny kat, jest scena prawie i wylacznie samych cudów! No coz, to nie Wersal - tu przynajmniej zostala dotrzymana obietnica przed- wyborcza (jesliby ktos chcial w ten sposób rozliczac rzadzacych). Lepper i Kaczynski - co za para! Tego jeszcze na scenie politycznej nie bylo. ...tylko gdzie w tym wszystkim prawo i sprawiedliwosc? - a moze wlasnie przed tymi wartosciami postawiono w Sejmie.pl na Samoobrone? ...ja sie tylko pytam... bo cóz nam zostalo? Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Swój do swego !! 27.10.05, 21:20 Ten sam poziom !! pasują do siebie,a metody też podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
fema11 BYLE DO KORYTA 27.10.05, 21:59 PIS pokazał jak sprzedaje się swoje ideały. Jeszcze kilka miesięcy temu PIS nie chciał rozmawiać z Lepperem. Andrzej oddał kaczorkowi głosy i mamy wspaniałego wicemarszałka Sejmu (oczywiście zdaniem PISowców żadnych rozmów nie było). Za stanowiska PIS jest w stanie oddać wszystko. Nawet swój honor. A gdzie w tym wszystkim wyborcy, którzy wierzyli PISowi? Oni są w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
arttu Re: Proponuję panią Begier na premiera 27.10.05, 21:26 Nie, dla niej jest fotel ministra finansow. Da sobie rade bo skonczyla wieczorowo technikum ekonomiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
olat3 PiS przestał płacić za wpisy na forum 27.10.05, 21:39 Zauważyliście, jak zmniejszyło się poparcie dla kaczek na forum po wygranych wyborach. Oni chyba faktycznie płacili paru baranom za pisanie na fora podczas kampani :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: PiS przestał płacić za wpisy na forum 27.10.05, 21:47 olat3 napisał: > Zauważyliście, jak zmniejszyło się poparcie dla kaczek na forum po wygranych > wyborach. Oni chyba faktycznie płacili paru baranom za pisanie na fora podczas > kampani :-) zaraz płacili... stołki obiecali! teraz myślą jakie stanowiska stworzyć aby się nie wydało... Odpowiedz Link Zgłoś
szwet14 Re: PiS przestał płacić za wpisy na forum 27.10.05, 23:44 pare stolkow juz dostawili Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 MORDOR - reaktywacja !!!!! Ludzie !!!!! 27.10.05, 21:59 CZy Wy tego nie widzicie????!!! MORDOR przebudzil sie i zagraza naszej cywilizacji!!! TO JAKIS KOSZMAR!!!! Powiem szczerze, moja "aktywnosc obywatelska" jest znikoma - po prostu nie mam czasu biegac z ulotkami po miescie bo ciezko pracuje dzien po dniu, zeby te KARWY z sejmu ala dorn, kaczy , lepper i Co. mogli wydawac ponad 30% tego co utyram. Ale zblizamy sie do masy krytycznej - czy nie czas DZIALAC??? Odpowiedz Link Zgłoś
greg_102 MODLITWA DLA WSZYSTKICH PIS-uarów 27.10.05, 21:56 ojcze nasz dyrektorze, przyjdź królestwo twoje, bądź wola twoja, jako w radiu maryja tak i parlamencie, rząd kaczorów, leppera i lpr-a daj nam dzisiaj i zatop platformę na wieki wieków amen. Odpowiedz Link Zgłoś
yukani IV RP... 27.10.05, 22:01 L. Kaczyński zpytany w jednej z debat telewizyjnych przed wyborami :" Czy IV RP będzie miała oblicze A.Leppera odpowiedział kilkakrotnie , że nie". Ja pytam dziś jak mają się obietnice PiS-u nie dopuszczania ludzi karanych do władzy jak ma się to do odnowy moralnej , odnowy kogo czego i w imię czego...? Pytam dziś o odpowiedzialność tych , którzy wołają o zozliczenie III RP zapominając , że tak naprawdę dzięki tej trzeciej mają możliwośc być wybieranymi i mają możliwość zycia w lepiej bądż gorzej funkcjonujacym państwie wolnym...Czy nikt z elekrotatu PiS-u nie umie opdowiedzieć sobie juz dziś tak dziś dlaczego łyknąłem kiełbase przedwyborczą...Nikt nie dostał niestrawności...? Odpowiedz Link Zgłoś
greg_102 Re: PO = Przestepcza Oligarchia. >;-) 27.10.05, 22:14 wiesz co... jesteś PO-piep...ony... Odpowiedz Link Zgłoś
samulakm Zagadka 27.10.05, 23:01 Zagadka: jak się nazywa koalicja PiSu i Samoobrony?? Odpowiedź: Kaczka w buraczkach Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 27.10.05, 23:04 Koalicja PIS z Samoobroną to świetny pomysł : Jedruś Lper na vicepremiera, Hojarska min sprawiedliwości Lyżwinski spec-służby a tą panią z ku..kami np na miejsce Balcerowicza No własnie a co z Balcerowiczem - oczywiście Hojarska wsadzi go do pudła. I ta koalicja wreszczie gwarantuje stabilnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
cassandra57 Kosciol Torunsko-Katolicki 27.10.05, 23:24 Mam pomysl dla "ojca" Rydzyka. Skoro on nie slucha polecen z Rzymu (od Papieza) a oficjalna nazwa Kosciola to "Kosciol Rzymsko_Katolicki", powinien zalozyc swoj kosciol, rzadzony z Torunia Kosciol Torunsko-Katolicki. Pierszwszym Papiezem bedzie "ojceic" Rydzyk, a jego nastepcami jego synowie. Kosciol Rzymsko-Katolicki jest przeciwny anty-semityzmowi i sianiu nienawisci, a Rydzyk ma wrecz przeciwne przekonania, wiec wierze ze Radjo Maryja zrealizuje moj pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
bogalfa Re:Chcieliście PiSu, no to go macie 27.10.05, 23:31 Skumbrie w tomacie, Bęc Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 Polska 27.10.05, 23:32 Gdzieś Zsplasterpl napisał "....PiS (Pazerność i Samowola)..." a ja odpowiadam: PO = Przestępcza Oligarchia. -------------------------------------------------------- Jedno mogę dodać: na klótni POPiS traci Naród Polski , czyli My - Wyborcy. Traci POLSKA. NIEMCY maja rację pogardzając nami.Oni sami kulturalnie doszli do porozumienia i zgody .Jest DUZA KOALICJA : SPD i CDU. A więc ogień i woda. A tymczasem u nas dwie PRAWICOWE partie PO i PiS klócą się. Jak tak dalej pójdzie to nie będe płakał gdy Polskę A zajmą Niemcy a Polskę B Rosjanie.Historia kołem się toczy.I nie liczcie na mnie , że będe przelewał krew o Niepodległość. Odpowiedz Link Zgłoś
cassandra57 Kaczka W Buraczkach 27.10.05, 23:40 Znakomite: >>Zagadka: jak się nazywa koalicja PiSu i Samoobrony?? Odpowiedź: Kaczka w buraczkach<< Dodam ze jesli dodamy pomysly Samoobrony i PiS-u to wyglada ze to Kaczka Dziwaczka Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek1 Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 28.10.05, 00:08 ktos napisał 13% poparcia dla leppera do dobry wynik dal polski gdyz tylko 13% ludzi to kretynie ale co gdy to wzrasta do 54% Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 28.10.05, 00:08 Jaka jest procedura zrzeknięcia sie obywatelstwa polskiego? Pora pakowac walizki. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 28.10.05, 00:15 Słucham u Olejnik wypowiedzi typów z pod ciemnej gwiazdy, czyli Ziobry i Wassermanna. Sprawa dotyczy wyboru przestępcy na v-ce marszałka sejmu RP. Obaj panowie to wyjatkowe kanalie, ich wypowiedzi pokrętne, a w stosunku do opozycji nienawistne. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do nowych wyborów i to draństwo raz na zawsze zniknie z polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
tomeqn1 Re: Samoobrona chce koalicji z PiS 28.10.05, 02:11 Czyli będziemy mieli drugą Białoruś :-P i to za pozwoleniem "propaństwowej" Platformy, ktora się boczy na PIS. A wszystkiemu winne głupie społeczeństwo, które głosuje na Leppera i Romana, zamiast choćby na SLD. Może od razu wystąpmy z UE i zawrzyjmy unię z Białorusią - będzie odmiana Rzeczypospolitej Obojga Narodów. Pocieszam się tylko tym, że od 31 X z Łodzi latają samoloty do Londynu, więc w razie co można będzie szybko uciec z tego LepperLandu. Odpowiedz Link Zgłoś