katolik_polski1 14.12.05, 19:34 Lechu ,Warszawa bedzie tesknic za toba ! Na szczescie pozostaniesz w stolicy . Wszystkiego najlepszego i spelnienia oczekiwan swoich i obywateli na urzedzie prezydenckim ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
free.mind Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 19:36 katolik_polski1 napisał: > Lechu ,Warszawa bedzie tesknic za toba ! > Na szczescie pozostaniesz w stolicy . > Wszystkiego najlepszego i spelnienia > oczekiwan swoich i obywateli na urzedzie prezydenckim Dobre! Gratuluję ciętego dowcipu! Dołącz do normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
niefarmalny Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 22:05 on niestety pisał to powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
tarura ..Wyprowadza sie z warszawy? 14.12.05, 23:59 niefarmalny napisał: > on niestety pisał to powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 15.12.05, 00:45 i miał prawo pisac poprawnie, a co na gazecie porpawnośc polityczna inan? no własnie - nie można tu lubić Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 15.12.05, 01:13 tytus_romek napisał: > i miał prawo pisac poprawnie, a co na gazecie porpawnośc polityczna inan? no > własnie - nie można tu lubić Kaczyńskiego można, tylko po co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 15.12.05, 08:09 bo zyjemy w wolnym kraju - i to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 15.12.05, 01:12 niefarmalny napisał: > on niestety pisał to powaznie Ale nie wie jak rozbawiają nas jego kretyńskie wypo(ciny)wiedzi :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 15.12.05, 08:10 a Ty jak obrażasz kogos to myslisz że jestes smieszny - myliśz sie bracie - to jest bardziej załosne stekanie frustrata niz dowcipne Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek I stolica pozegna z nim 14.12.05, 19:38 nastepny prezydent ktory de facto nic nie zrobil /jego osiagniecia sa takie same jak poprzednikow, oni tez troche zrobili/ czekamy na prezydenta co wreszcie przestanie myslec o swoich kandydaturach i walkach politycznych i warszawa bedzie dla niego priorytetem Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynski.precz Re: I stolica pozegna z nim 14.12.05, 20:11 > nastepny prezydent ktory de facto nic nie zrobil Jak to nic nie zrobil, zrobil wielki burdel :((( Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: I stolica pozegna z nim 15.12.05, 00:47 burdel to juz tam był - ale to zasługa mieszkańców-szczególnie nowych warszawiaków, co najgłosniej szczekają Odpowiedz Link Zgłoś
tgbvfr I płakać nie będzie. 14.12.05, 20:38 Raczej z nadzieją spojrzy w przyszłość. Nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
zdruff Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 19:43 katolik_polski1 napisał: > Lechu ,Warszawa bedzie tesknic za toba ! > Na szczescie pozostaniesz w stolicy . > Wszystkiego najlepszego i spelnienia > oczekiwan swoich i obywateli na urzedzie prezydenckim ! Moze i Warszawa będzie tęsknić... nie wiem, jak to interpretować. Ja jestem Warszawiakiem i tęsknić za prezydentem stolicy Kaczyńskim Lechem nie będę. Jaka szkoda, że pan Lech nie wyjedzie z Warszawy na stałe ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wpekala Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 19:45 hmmm... pozostaje mi jedynie dorzucić... Żegnaj Dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 22:39 zdruff napisał: > Moze i Warszawa będzie tęsknić... nie wiem, jak to interpretować. Ja jestem > Warszawiakiem i tęsknić za prezydentem stolicy Kaczyńskim Lechem nie będę. Jaka > > szkoda, że pan Lech nie wyjedzie z Warszawy na stałe Mam niezły pomysł: Lech II i na Wawel /Lech I to ten słabo opisany/ Wrócimy do korzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 22:44 Co wy pie...olicie! Do tej pory bylo wszystko cacy? Kraina miodem i mlekiem plynaca? A Kaczynski jeszcze nie objal urzedu a juz wszystko zepsul? Szybki jest mimo takich krotkich nozek! Puknijcie sie w czolo bando pseudointelektualistow w farbowanych sweterkach! Odpowiedz Link Zgłoś
garfield Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 19:43 chciałoby się zacytować samego prezydenta: Spie....j dziadu. Szkoda tylko, że na prezydenta kraju ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster 99 procent warszawiakow z radoscia pozegna dupka 14.12.05, 19:47 Jedynego prezydenta miasta,ktory nie zrobil doslownie nic w stolicy.Racje mial Walesa,mowiac o kaczorach,ze sa dobrzy do destrukcji,ale nigdy do budowania czegos.Zobaczycie jakie numery zacznie wyprawiac w Namiestnikowskim... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: 99 procent warszawiakow z radoscia pozegna du 14.12.05, 20:02 Oj racja,racja.Az strach pomyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 20:42 I niech się pożegna. Szkoda, że tak późno. Odpowiedz Link Zgłoś
otawszczyk Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 20:44 Panie Placku - pocieszajacy jest fakt, ze jako prezydent 4RP zaszkodzi pan mniej Warszawie niz jako prezydent W-wy. A rowniez to, ze za 5 lat juz nie bedzie panu wypadalo ubiegac sie o zadne inne stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
deszczyk1 Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 20:52 Opluwaczy Lecha Kaczynskiego nawet troche rozumie.Mysla tylko doraznie tamten postawił most ten nie.Za jaka sie to cene odbywało nie ma znaczenia nie wspominajac o długach.Gierek tez wiele rzeczy pobudował , ale jego długi splacamy do tej pory.Za same odsetki podejrzewam ze wybudowałoby sie z 10 "Gierkowek". Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 20:59 deszczyk1 napisał: > Opluwaczy Lecha Kaczynskiego nawet troche rozumie.Mysla tylko doraznie tamten > postawił most ten nie.Za jaka sie to cene odbywało nie ma znaczenia nie > wspominajac o długach.Gierek tez wiele rzeczy pobudował , ale jego długi > splacamy do tej pory.Za same odsetki podejrzewam ze wybudowałoby sie z > 10 "Gierkowek". Gierek budował za kredyty a to co wybudował sprzedano za gotówkę.Jestem ciekawy co będzie jak już nic nie będzie do prywatyzacji;0 Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 21:34 Wole tych po których mosty zostaja niz tych po których nie zostaje nic. Niestety w tym roku miasto wykorzystało tylko ok 50% pieniedzy na inwestycje bo nasz dzielny Prezydent i jego administracja zajmowali sie Kampanią Wyborczą zamiast zadzeniem miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
dialog 22 grudnia, 17 stycz.- 2 dni pozornego wyzwolenia 14.12.05, 20:48 Jedno spowodowało rosyjską dominację, drugie- też z deszczu pod rynnę Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 21:08 Uffff! Nareszcie normalny prezydent! Moze troszke maly ale przynajmniej twarz miesci mu sie w ekranie w przeciwienstwie do wyzartego na ludzkim nieszczesciu brojlera Kwasniewskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars sp...dziadu! powinno dzinnie rozbrzmiewac w stolic 14.12.05, 21:15 Troche szacunku dla Pana PRezydenta Kwasniewskiego. Jeszcze wytrzymaj potem bedzie ten jak mu tam ..och wylecialo mi z glowy. Taki niewysoki x2 Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: sp...dziadu! powinno dzinnie rozbrzmiewac w s 14.12.05, 21:17 alterpars napisał: > Troche szacunku dla Pana PRezydenta Kwasniewskiego. Jeszcze wytrzymaj potem > bedzie ten jak mu tam ..och wylecialo mi z glowy. Taki niewysoki x2 To ten gigant 156 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: sp...dziadu! powinno dzinnie rozbrzmiewac w s 14.12.05, 21:24 > alterpars napisał: > > > Troche szacunku dla Pana PRezydenta Kwasniewskiego. Buahahahahahahahaha! Spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: sp...dziadu! powinno dzinnie rozbrzmiewac w s 15.12.05, 00:53 a Ty wyslij swoje zdjęcie albo udostepnij gdzieś - zobaczymy jaki Ty przystojny - kultury Cie rodzice nie nauczyli, ale pewnie dlatego, ze sie nie dało Odpowiedz Link Zgłoś
jaza01 Dlaczego stolica plakac nie bedzie? 14.12.05, 21:17 Jestem z poza i dlatego mnie to interesuje.Byl dobry nawet bardzo to dlaczego? Dlaczego Warszawo nie kochasz Kaczorka? Odpowiedz Link Zgłoś
kalawaw Trzy lata nieskutecznego kaczora za nami 14.12.05, 21:17 Najkrótszy opis: nieskuteczny, nieefektywny nie posiadający zdolności ani umiejętności do zarządzania miastem - stolicą Polski. Osiągnięcia byłyby dobre na miarę małego miasteczka ale trzy lata zaniechań i wręcz wstrzymania inwestycji to trudne do odrobienia opóźnienie cywilizacyjne miasta. Świat idzie do przodu, lecz tego nie widzą ludzie żyjący jedynie dniem wczorajszym. To jest potrzebne ale w ilości 10% a nie 90%. Byliśmy niemal codziennie mamieni planami z których nic nie wynikało. I ostatnie osiągnięcie ekipy - w tym roku nie będzie działał wyciąg narciarski na Szczęśliwicach. Te ociężałe grubasy nie uprawiają żadnego sportu więc nie widzą potrzeby aby inni tez mieli z tego przyjemność. A najlepiej młodzież nie mającą co robić w czasie wolnym wsadzać do więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jaza01 Re: Trzy lata nieskutecznego kaczora za nami 14.12.05, 21:28 Ciekawe czy On to czyta?Ma swiadomosc jak jest kochany oprocz moherowych beretow i O.Rydzyka.Ja to mam uraz do takich kurdupli.I te polipy w nosie.Powinien zoperowac. Odpowiedz Link Zgłoś
sterridder Re: Trzy lata nieskutecznego kaczora za nami 15.12.05, 00:09 Powinien zoperować - może by się nie wybudził z narkozy :D Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: Trzy lata nieskutecznego kaczora za nami 15.12.05, 00:57 nie da sie juz tego czytać - jakie masz kolego kompleksy, pewnie tez niewysoki jesteś, albo masz pyrke zamiast nosa, albo jeszcze cos fajniejszego, ze sie na innych wyżywasz - bardzo Ci współczuję - tez mam urazę do takich prostaków jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 21:26 W tak uroczystej chwili nie pozostaje mi nic innego jak porzegnac sie słowami samego Prezydenta: "Spiep@#%aj dziadu" :P Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 21:41 Takie obiecujacy tytul a okazalo sie ze kurdupel zostanie. Polska to nie stolica. To co mozna bylo robic w stolicy to nie zawsze dobre dla Polski . To co bylo politycznie obojetne w dzialaniach soltysa stolicy nie musi byc poprawne w poczynaniach cesarza RP /trudno go nazwac prezydentem po takich uroczystosciach koronacyjnych/.Ogolnie prezydent na MIARE polskich ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 15.12.05, 00:59 kandyduj - może będziesz lepszy - każdy może - pokaż co reprezentujesz, ciekawe jaka Ty bys miał koronację - pewnie tylko postekiwac umiesz Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 21:42 Bogu niech będą dzięki.Spieprzaj dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka A czy pozegna sie z Warszawiakami??:) Nasz kochany 14.12.05, 21:45 oddany miastu prezydent?:) BYl jak Starzynski:) Takich ludzi nam potrzeba wszystko potrafia! I ile miejsc handlowych w warszawie przybylo,co prawda na razie na lozkach polowych ale lepsze to niz nic! Ile babci skazano za handel czosnkiem! Same sukcesy, no martwi moze brak nowych drog, zwiekszenia wydajnosci przy budowie metra no ale coz to przy tylu sukcesach miliardach .... Zakoncze powiedzonkiem wprost od Naszego Kochanego Pana Prezydenta Spiep.... Dzia** i idz wyzej! Jak dozorca Aniol! Pnij sie po szczeblach !! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: A czy pozegna sie z Warszawiakami??:) Nasz ko 14.12.05, 22:22 A ilu swoim dał miejsca pracy!!!!A jak administracje rozmnozył!!!No wprost cudotworca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy-j Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 21:56 Czy tego dnia komunikacja miejska będzie jeździć wg weekendowego rozkładu jazdy, a urzędy będą zamknięte ? W końcu mamy święto i to duże! Odpowiedz Link Zgłoś
polak_z_usa SPIEPRZAJ DZIADU 14.12.05, 22:13 5 lat teraz musicie jakos przetrzymac, a potem sie zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 22:33 jerzy-j napisał: > Czy tego dnia komunikacja miejska będzie jeździć wg weekendowego rozkładu > jazdy, a urzędy będą zamknięte ? > > W końcu mamy święto i to duże! Moja córka zapytała czy w tym dniu może nie iść do szkoły bo jak zrozpaczone dziecko po utracie tak "fspaniałego"/f-celowo/ prezia może skupić się na nauce!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 22:37 22 grudnia PiSuary gratis!!!!!!Warszawo możesz siusiać do woli!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 23:13 Teraz k...a oni Odpowiedz Link Zgłoś
symbolique Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 14.12.05, 23:55 warszawa serdecznie pozdrawia - środkowym palcem prawej ręki Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 15.12.05, 00:00 Chwalmy Pana! Odpowiedz Link Zgłoś
duzy_brat K2 15.12.05, 00:13 Poszedl w kraju prezydenty kurdupel nadęty Z ptaszyskiem w nazwisku. Kazdemu po pysku wszystkich słać do mamra to jest jego karma to jest jego wzorzec porządku i ładu wybrałeś go sobie a więc spiep%$@aj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: K2 15.12.05, 01:03 gratuluję wierszyka - tylko troche grafomański - na Twoim miejscu raczej bym sie talentem nie chwalił Odpowiedz Link Zgłoś
lstanczyk Re: 22 grudnia L.Kaczyński pożegna się ze stolicą 15.12.05, 00:04 ten facet jest lepszy nawet od królowej angielskiej!PAN i WŁADCA! Ale mu walnęło!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
filipwpr Ciekawe hasła na pożegnanie kochanego prezydencika 15.12.05, 00:17 Wyjeżdzajcie - nie wracajcie Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Ach, szczęśliwi Warszawiacy... 15.12.05, 01:11 ... może wreszcie bedziecie mieli prezydenta z prawdziwego zdarzenia ... a kiedy z nas zdejmą bierzmo Majchrowskiego??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
17summerfield Nie placz kiedy odjade ... 15.12.05, 01:42 ... mysla bede przy tobie ... ------------------------------------------------ Każdy naród ma taki rząd na jaki sobie zasłużył. ------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś