ezpa7z9 Mam zdjęcie Rokity(z GW) na tle biało-czerwonym... 04.01.06, 21:14 Zrozumiałe jest ,że kombinacja kolorów :góra biała ,dół czerwony jest chronionym prawem znakiem PO albo Jana Marii Władysława...(wielu imion)Rokity.Słyszłem też jak PO-wcy śpiewli w telewizji pieśń pt.,,Mazurek Dąbrowskiego''.To też jest zastrzeżone prawem autorskim dla PO(no może jeszcze dla demokraci.pl-w tłumaczeniu na język pisany od tyłu). Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Ten fakt to grabież praw autorskich! 04.01.06, 21:22 Oj to wstyd nieprawda? Dokąd to prowadzi Szanowne T(adeusz)R(ydzyk) W A M - - - - - Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: List otwarty posłów PO do o. Rydzyka 04.01.06, 21:22 1. Ze list otwarty to nie ma co sie dziwic, kto by chcial polizac klej na kopercie z takim adresem. 2.Szanowni piszacy listy, pan ojciec dyktator ma was w ojcowskiej dupie ktora podetrze waszym papierem listowym /jesli odpowiednio delikatny/. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonymsmierc Re: List otwarty posłów PO do o. Rydzyka 04.01.06, 21:42 a dlaczego ci PO-wiacy nie chcą występować na drogę prawną i obudzili sie nagle po 2 latach nadawania Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: List otwarty posłów PO do o. Rydzyka 05.01.06, 12:41 bo jeszcze za nie pokazywanie Rokity nie ma oparagrafów. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Do większości 04.01.06, 21:23 Jak sobie człowiek trochę poczyta te powypisywane bzdury to ma się wrażenie jakby ktoś ("Gejzetka" przecież) otworzył okno lub drzwi do psychiatryka i nagle dociera do nas wycie dziesiątków chorych ludzi. W znakomitej większości bezmyślnych, z wypranymi przez media mózgami. Trudno nawet do nich z czymkolwiek dotrzeć. Tresura "Gejzetki" przynosi owoce. Można tylko z ulgą te okna i drzwi z powrotem zatrzasnąć. Dzień bez dokopania o. Rydzykowi to dzień stracony dla nienawistników wzorujących się na tyradach Niesiołowskiego i jemu podobnych. A jakie jutro ważne wydarzenie szanowni redaktorzy odkryją wokół RM i TV Trwam? Chyba nie odpuścicie sobie. Liczę na to! Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Do większości 04.01.06, 22:10 jama314 napisał: > Jak sobie człowiek trochę poczyta te powypisywane bzdury to ma się wrażenie > jakby ktoś ("Gejzetka" przecież) otworzył okno lub drzwi do psychiatryka i nagl > e > dociera do nas wycie dziesiątków chorych ludzi. W znakomitej większości > bezmyślnych, z wypranymi przez media mózgami. Trudno nawet do nich z czymkolwie > k > dotrzeć. Tresura "Gejzetki" przynosi owoce. Można tylko z ulgą te okna i drzwi > z > powrotem zatrzasnąć. Dzień bez dokopania o. Rydzykowi to dzień stracony dla > nienawistników wzorujących się na tyradach Niesiołowskiego i jemu podobnych. A > jakie jutro ważne wydarzenie szanowni redaktorzy odkryją wokół RM i TV Trwam? > Chyba nie odpuścicie sobie. Liczę na to! Dokładnie! Oni wszyscy są chorzy z nienawiści. A chorobę zaszczepiła im Wybiórcza. Ot demokracja w wydaniu Michnika i spółki. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Re: Do większości 04.01.06, 22:27 Dzięki Ci. Przywracasz mi wiarę w człowieka i normalność! Pozdro... tfu, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 21:34 Lepiej zaczeliby sie zastanawiac, jak tu prowadzic odpowiedzialna polityke, a nie ciagle prowokowac medialne hece: a to Rokita wieszczy koniec rzadu, a to Tusk dogaduje sie w sprawie becikowego z Giertychem, a potem poucza PiS, ze kontakty z lpr-em to brzydka sprawa; a to nowa grupa PO-owskich oslow ma nadzieje sie medialnie wyprofilowac, piszac glupi zaiste list do o.Rydzyka (to, co, jak TV Trwam filmowala wtedy, to jakos ta grupa oslow nie widziala powodu do protestu?); teraz chca miernoty medialnie zaistniec, to listy pisza; a GW takie gnioty zawsze wydrukuje (zreszta komentarze michnika niewiele lepsze) Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 21:48 silesius.monachijski napisał: > Lepiej zaczeliby sie zastanawiac, jak tu prowadzic odpowiedzialna polityke, a > nie ciagle prowokowac medialne hece: a to Rokita wieszczy koniec rzadu, a to > Tusk dogaduje sie w sprawie becikowego z Giertychem, a potem poucza PiS, ze > kontakty z lpr-em to brzydka sprawa; a to nowa grupa PO-owskich oslow ma > nadzieje sie medialnie wyprofilowac, piszac glupi zaiste list do o.Rydzyka (to, > > co, jak TV Trwam filmowala wtedy, to jakos ta grupa oslow nie widziala powodu > do protestu?); teraz chca miernoty medialnie zaistniec, to listy pisza; a GW > takie gnioty zawsze wydrukuje (zreszta komentarze michnika niewiele lepsze) Ja na twoim miejscu...zakazałabym wydawania GW...trza tylko podpisy zbierać.. ludziska pójdą jak w dym... Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: A u mnie wymioty powoduje PiS i co? 04.01.06, 21:59 Ograniczyć spożycie! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A u mnie wymioty powoduje PiS i co? 04.01.06, 22:15 To jest nas więcej;D Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A u mnie wymioty powoduje PiS i co? 04.01.06, 22:22 no tak: te 10-15 % glosujacych na PO; tylu Was napewno jest; starczy pieniedzy w NFZ-cie na infuzje, zebyscie nam po tych wymiotach i biegunkach calkiem sie nie wysuszyli veglie napisał: > To jest nas więcej;D Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: A u mnie wymioty powoduje PiS i co? 04.01.06, 22:24 Ciekawe skad bierzesz te liczby;). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A u mnie wymioty powoduje PiS i co? 04.01.06, 22:28 z obserwacji, rozmow ze znajomymi oraz dokladnemu przygladaniu sie wynikom tzw. "powaznych" sondazy; na wiecej PO nie daje szans evald napisał: > Ciekawe skad bierzesz te liczby;). Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: A u mnie wymioty powoduje PiS i co? 05.01.06, 19:56 Ze znajomych nie mozesz brac. Bo u mnie np. 90% znajomych popiera PO. Zalezy kto w jakich kregach sie obraca. Co do sondazy pokaz mi jakis ktory potwierdza Twoje liczby. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A u mnie wymioty powoduje PiS i co? 04.01.06, 22:30 silesius.monachijski napisał: > no tak: te 10-15 % glosujacych na PO; tylu Was napewno jest; starczy pieniedzy > w NFZ-cie na infuzje, zebyscie nam po tych wymiotach i biegunkach calkiem sie > nie wysuszyli > > veglie napisał: > > > To jest nas więcej;D Zostanie jeszcze coś dla Ciebie jak znowu skusisz się na śledzia;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 21:53 A gdzie tam zakazywac? Lepszego komiksu w calym internecie nie znajdziesz; kapitan Zbik przy Michniku wypada po prostu blado; A tak przy okazji: Szczesliwego Nowego Roku bikej! bikej5 napisała: > Ja na twoim miejscu...zakazałabym wydawania GW...trza tylko podpisy zbierać.. > ludziska pójdą jak w dym... Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 21:59 silesius.monachijski napisał: > A gdzie tam zakazywac? Lepszego komiksu w calym internecie nie znajdziesz; > kapitan Zbik przy Michniku wypada po prostu blado; > > A tak przy okazji: Szczesliwego Nowego Roku bikej! > > bikej5 napisała: > > > Ja na twoim miejscu...zakazałabym wydawania GW...trza tylko podpisy > zbierać.. > > ludziska pójdą jak w dym... jakiego Szczęśliwego ?waszmośc starszy o rok...:P Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:06 wacpanna zapominasz, ze mezczyzna to jak dobre wino: im starsze tym lepsze; nie jestem egoista, i zawsze pozwalam skosztowac bikej5 napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > A gdzie tam zakazywac? Lepszego komiksu w calym internecie nie znajdziesz > ; > > kapitan Zbik przy Michniku wypada po prostu blado; > > > > A tak przy okazji: Szczesliwego Nowego Roku bikej! > > > > bikej5 napisała: > > > > > Ja na twoim miejscu...zakazałabym wydawania GW...trza tylko podpi > sy > > zbierać.. > > > ludziska pójdą jak w dym... > jakiego Szczęśliwego ?waszmośc starszy o rok...:P Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:10 he,he, kapitan Żbik by sie uśmiał:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:16 no wiesz? ja staram sie byc powaznym, a Ty zarty sobie stroisz; a ak na marginesie: to kilku moich znajomych "zakotwiczylo" przy pannach duzo od siebie mlodszych, i calkiem dobrze to funkcjonuje; "niech zywi nie traca nadziei" bikej5 napisała: > he,he, kapitan Żbik by sie uśmiał:) Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:20 silesius.monachijski napisał: > no wiesz? ja staram sie byc powaznym, a Ty zarty sobie stroisz; a ak na > marginesie: to kilku moich znajomych "zakotwiczylo" przy pannach duzo od siebie > > mlodszych, i calkiem dobrze to funkcjonuje; "niech zywi nie traca nadziei" > > bikej5 napisała: > > > he,he, kapitan Żbik by sie uśmiał:) A ta kotwica miała kształt "wypchanego portfela"...witam w kuklandzie! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:26 a wlasnie ze nie; dojrzalosc, inteligencja, poczucie humoru, dbanie o siebie i otwartosc na innych: portfel i "bryke" to potrzebuje mlokos, zeby moc czyms zaimponowac; w pewnym wieku imponowanie sie nudzi, a wtedy czloweik jest naprawde wolny; a to doskonale ulatwia kontakt z inymi bikej5 napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > no wiesz? ja staram sie byc powaznym, a Ty zarty sobie stroisz; a ak na > > marginesie: to kilku moich znajomych "zakotwiczylo" przy pannach duzo od > siebie > > > > mlodszych, i calkiem dobrze to funkcjonuje; "niech zywi nie traca nadziei > " > > > > bikej5 napisała: > > > > > he,he, kapitan Żbik by sie uśmiał:) > A ta kotwica miała kształt "wypchanego portfela"...witam w kuklandzie! Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:29 co ty Harlekiny czytasz?.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:39 nie mam na cos takiego czasu bikej; ja prostu zyje; i calkiem mi z tym dobrze; juz po swietach, wiec zaczyna sie powoli sezon karnawalowy, z balami w Deutsches Theater (i nie tylko), wieczory w pieknych kawiarenkach, teatr, filharmonia, kino; po prostu chce sie zyc (a nie lubie samemu sie wloczyc) bikej5 napisała: > co ty Harlekiny czytasz?.... Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:44 silesius.monachijski napisał: > nie mam na cos takiego czasu bikej; ja prostu zyje; i calkiem mi z tym dobrze; > juz po swietach, wiec zaczyna sie powoli sezon karnawalowy, z balami w > Deutsches Theater (i nie tylko), wieczory w pieknych kawiarenkach, teatr, > filharmonia, kino; po prostu chce sie zyc (a nie lubie samemu sie wloczyc) > > bikej5 napisała: > > > co ty Harlekiny czytasz?.... bale karnałowe????to coś dla mnie zaraz bym sie przebrała w powabną kreację a'la GW!!!Ale nie wygladałabym miernie??? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:52 jakos dziwnym trafem nie udalo mi sie nigdy spotkac na balu osoby, ktora wygladalaby glupio, niepowaznie, "jak piesc do nosa", etc; nie wiem czemu, ale na bale maja zwyczaj chodzic ludzie, ktorzy w kazdej sytuacji potrafia sie dobrze znalezc; i przede wszystkim: nie przypominam sobie, zebym tu kiedykolwiek spotkal na balu czlowieka "zalanego w pestke", i uwazajacego, ze musi zgrywac bohatera przed kobietami; bikej5 napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > nie mam na cos takiego czasu bikej; ja prostu zyje; i calkiem mi z tym do > brze; > > juz po swietach, wiec zaczyna sie powoli sezon karnawalowy, z balami w > > Deutsches Theater (i nie tylko), wieczory w pieknych kawiarenkach, teatr, > > > filharmonia, kino; po prostu chce sie zyc (a nie lubie samemu sie wloczyc > ) > > > > bikej5 napisała: > > > > > co ty Harlekiny czytasz?.... > bale karnałowe????to coś dla mnie zaraz bym sie przebrała w powabną kreację a > 'la GW!!!Ale nie wygladałabym miernie??? Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 21:55 bikej5 napisała: > Ja na twoim miejscu...zakazałabym wydawania GW...trza tylko podpisy zbierać.. > ludziska pójdą jak w dym... Zwróć uwagę że przedmówca nie wzywa do zamknięcia GW tylko wyraża niezadowolenie z jej poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:06 w11mil napisała: > bikej5 napisała: > > Ja na twoim miejscu...zakazałabym wydawania GW...trza tylko podpisy zbier > ać.. > > ludziska pójdą jak w dym... > Zwróć uwagę że przedmówca nie wzywa do zamknięcia GW tylko wyraża > niezadowolenie z jej poziomu Przedmówca "jest usprawiedliwiony"-ale czy ma zwolnienie od lekarza,czy je podrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:09 "usprawiedliwienie" tylko od lekarza w szpitalu; rodzinni byli zajeci liczeniem kasy, i grozeniem Relidze bikej5 napisała: > w11mil napisała: > > > bikej5 napisała: > > > Ja na twoim miejscu...zakazałabym wydawania GW...trza tylko podpisy > zbier > > ać.. > > > ludziska pójdą jak w dym... > > Zwróć uwagę że przedmówca nie wzywa do zamknięcia GW tylko wyraża > > niezadowolenie z jej poziomu > Przedmówca "jest usprawiedliwiony"-ale czy ma zwolnienie od lekarza,czy je podr > obił? Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:14 Trza pogrozić paluchem...jak to nie pomoże to trza na wyrku polowym swe ciało złożyć w proteście Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:19 bardziej podoba mi sie opcja przykucia sie lancuchem do kaloryfera :) ale lozko polowe ze sterta brudnycj kocow, termosem ze zbozowka i silesiusem w ruskim dresach tez moze byc medialne i fotogeniczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:22 soulworm napisał: > bardziej podoba mi sie opcja przykucia sie lancuchem do kaloryfera :) ale lozko > polowe ze sterta brudnycj kocow, termosem ze zbozowka i silesiusem w ruskim > dresach tez moze byc medialne i fotogeniczne :) > czytajacego GW!!!-koniecznie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:23 ...czytajacego GW z widocznym obrzydzeniem na szlachetnem swem obliczu :D Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:27 soulworm napisał: > ...czytajacego GW z widocznym obrzydzeniem na szlachetnem swem obliczu :D > toteż szybko zwinie ja w tubę co by światu oznajmić swoją sromotę...i pokrzywdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:33 pokrzywdzenie jest juz widoczne, ale prosze, niech przynajmniej nie demonstruje genitalnych cech identufikacji narodowej :) tego _nie zniese_ ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:44 ruskie dresy to raczej twoje odzienie, sadzac z niektorych twoich - tutaj zamieszczonych - wypowiedzi soulworm napisał: > bardziej podoba mi sie opcja przykucia sie lancuchem do kaloryfera :) ale lozko > polowe ze sterta brudnycj kocow, termosem ze zbozowka i silesiusem w ruskim > dresach tez moze byc medialne i fotogeniczne :) > Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:47 nie kazde chamstwo w dresach chadza, twe prekognicje sa jak zwykle chybione :) jedz kartofle! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:49 a ja jednak bede upieral sie, ze trafione; ze juz o slomie i butach nie wspomne soulworm napisał: > nie kazde chamstwo w dresach chadza, twe prekognicje sa jak zwykle chybione :) > jedz kartofle! > Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 22:55 twoje slowo przeciwko mojemu, misiek. a moje mi cenniejsze. zryj kartofle, misiek. sloma z butow? uff, przynajmniej nie zostalem znow Zydem :) chociaz szkoda, chetnie bym sie przepisal. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 23:15 soulworm napisał: > uff, przynajmniej nie zostalem znow Zydem :) chociaz szkoda, > chetnie bym sie przepisal. Samo przepisanie się nie wystarczy - trzeba jeszcze cosik wyciąć... ;))) Ale laski ponoć na to bardzo lecą... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 23:25 > Samo przepisanie się nie wystarczy - trzeba jeszcze cosik wyciąć... ;))) Ale > laski ponoć na to bardzo lecą... ;))) wiem wiem :) przyznam sie zreszta - to lepsza motywacja niz wstret do kartoflarzy :) a ciecie... bol + rozkosz... mikstura VSOP :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 23:45 a byloby wogole co wycinac? gniewko_syn_ryba napisał: > soulworm napisał: > > > uff, przynajmniej nie zostalem znow Zydem :) chociaz szkoda, > > chetnie bym sie przepisal. > > Samo przepisanie się nie wystarczy - trzeba jeszcze cosik wyciąć... ;))) Ale > laski ponoć na to bardzo lecą... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 23:57 wybacz, nie zademonstruje. ale poszukaj w necie, na pewno znajdziesz jakies interesujace cie strony z coitusami. enjoy! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 05.01.06, 00:06 widac, co szukasz w necie: "strony z coitusami"; zastanawialem sie, skad ten prymitywny jezyk u ciebie; teraz juz wiem soulworm napisał: > wybacz, nie zademonstruje. ale poszukaj w necie, na pewno znajdziesz jakies > interesujace cie strony z coitusami. enjoy! > Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Nudza mnie juz te osly z PO 05.01.06, 00:16 nie "co szukasz", tylko "czego szukasz", omnibusie :) a dobry coitus nie jest zly, my tu w sztabie PO parzymy sie bez wzgledu na plec (zapytaj Mangolda). :)) Odpowiedz Link Zgłoś
z2006 Re: Nudza mnie juz te osly z PO 05.01.06, 11:34 Ludzie, co wy piszecie... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm ha! 05.01.06, 12:19 nie przejmuj sie, ja sie wyglupiam, a on sie buwersuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: ha! 05.01.06, 13:26 ja sie nie "bulwersuje"; zastanawia mnie jedynie poziom niewiedzy i zwyczajnej glupoty na forum soulworm napisał: > nie przejmuj sie, ja sie wyglupiam, a on sie buwersuje :) > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 04.01.06, 23:44 oceniajac Yntelygencje" Twoich postow, nigdy nie smialbym cie posadzac o to, ze moglbys byc starozakonnym; nie schlebiaj sobie soulworm napisał: > twoje slowo przeciwko mojemu, misiek. a moje mi cenniejsze. zryj kartofle, misi > ek. > sloma z butow? uff, przynajmniej nie zostalem znow Zydem :) chociaz szkoda, > chetnie bym sie przepisal. > Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Nudza mnie juz te osly z PO 05.01.06, 00:00 o co posadzilbys siebie samego, czytajac swoje wlasne posty? bo skadinnad wiem, ze lubisz je czytac :) a brak "Yntelygencji" wowdzisz z tego, ze sie smieje z takich jak ty? dobrej nocy, omnibusie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 05.01.06, 00:08 niczego nie "wywodze"; w twoim - klinicznym - przypadku zadna dedukcja czy indukcja nie jest potrzbna; golym okiem widac "klase" piszacego soulworm napisał: > o co posadzilbys siebie samego, czytajac swoje wlasne posty? bo skadinnad wiem, > ze lubisz je czytac :) > > a brak "Yntelygencji" wowdzisz z tego, ze sie smieje z takich jak ty? dobrej > nocy, omnibusie :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Nudza mnie juz te osly z PO 05.01.06, 00:11 zapetlasz sie, wiesz? :) niech ci bedzie, jestem swinia i debilem. przekonasz sie jeszcze niejednokrotnie, bezsilny czekisto :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 05.01.06, 00:16 nie zapedzam sie: czytam, i komentuje te twoje wypociny; poza tym: zero emocji soulworm napisał: > zapetlasz sie, wiesz? :) > niech ci bedzie, jestem swinia i debilem. przekonasz sie jeszcze > niejednokrotnie, bezsilny czekisto :) > Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 Panie, nie gadaj Pan glupot 05.01.06, 09:34 wiekszych bzdur dawno nie slyszalem... Uwaza Pan, ze Trwam zachowal sie ok??? ten czyn to hamstwo i obluda w najpodlejszym wydaniu, lamiacy wszelkie zasady... Zastanow sie Pan co mowisz... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski List otwarty silesiusa do D. Tuska 04.01.06, 21:59 Szanowny Panie Tusk; podczas pobytu w Polsce rozchorowalem sie z powodu konsumpcji tak bilskich Pana sercu "sledzi kaszubskich", czyli popularnych rollmopsow. Otoz stwierdzam stanowczo, ze zemscil sie Pan za moja krytyke Pana osoby, i przypominanie zacnej zaiste osoby Panskiego dziadka Josefa, probujac mnie podtruc (co sie Panu udalo). Ze co? Ze to niby absurdalny zarzut? Skoro Pana kolezankom i kolegom wolno, to dlaczego nie silesiusowi; a tych Pana "kaszubskich sledzi" to juz nigdy do ust nie wloze Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 04.01.06, 22:03 Tutaj musze zaprotestowac. Nie moglem znalezc nigdzie wiaderka ze sledziami po kaszubsku. Wykupili ! W koncu znalazlem , w Tesco . Smakowaly nam wysmienicie . Moze na bazarze kupiles od Ruska ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 04.01.06, 22:08 tez w tesco niestety; a byly po prstu "przedatowane" (sprytnie to w sklepie zrobili); juz nie mialem sil ani ochoty, zeby wszczynac awanture katolik_polski1 napisał: > Tutaj musze zaprotestowac. > Nie moglem znalezc nigdzie wiaderka ze sledziami po kaszubsku. > Wykupili ! > W koncu znalazlem , w Tesco . > Smakowaly nam wysmienicie . > Moze na bazarze kupiles od Ruska ? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 04.01.06, 23:44 silesius.monachijski napisał: > tez w tesco niestety; a byly po prstu "przedatowane" (sprytnie to w sklepie > zrobili); juz nie mialem sil ani ochoty, zeby wszczynac awanture ------------------------------------- Jak to? wiedziałeś że przeterminowane,ale zeżarłeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 04.01.06, 23:56 sprawdzilem sloik po fakcie; a poza tym, to raczej nie "zre"; czyzby to twoja forma konsumpcji? vinc0 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > tez w tesco niestety; a byly po prstu "przedatowane" (sprytnie to w sklep > ie > > zrobili); juz nie mialem sil ani ochoty, zeby wszczynac awanture > > ------------------------------------- > Jak to? wiedziałeś że przeterminowane,ale zeżarłeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 05.01.06, 00:01 > sprawdzilem sloik po fakcie; a poza tym, to raczej nie "zre"; czyzby to twoja > forma konsumpcji? tiaaa, a chleb z dzemem jesz nozem i widelcem... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 05.01.06, 00:10 a co ma piernik do wiatraka? czyzbys popadl w stan "pomrocznosci jasnej"? soulworm napisał: > > sprawdzilem sloik po fakcie; a poza tym, to raczej nie "zre"; czyzby to t > woja > > forma konsumpcji? > > tiaaa, a chleb z dzemem jesz nozem i widelcem... > Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 05.01.06, 00:25 > a co ma piernik do wiatraka? czyzbys popadl w stan "pomrocznosci jasnej"? to akurat wam moherom wychodzi najlepiej. gdzie mi w szranki... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 05.01.06, 00:44 jestes podobny do tuska i tej twojej ferajny z po: jak brakuje argumentow to "mohery"; smieszne to i zalosne soulworm napisał: > > a co ma piernik do wiatraka? czyzbys popadl w stan "pomrocznosci jasnej"? > > to akurat wam moherom wychodzi najlepiej. gdzie mi w szranki... > Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 05.01.06, 00:04 Delektuję się kawiorem,spożywam szynkę,ale pochłanianie zepsutego jadła ,wiedząc o tym ,mogę nazwac tylko zżeraniem. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 05.01.06, 00:13 a kto ci powiedzial, ze o tym wiedzialem? czytaj uwaznie; w tesco nie informowali, ze moga byc klopoty; ceny tez nie spuscili; a o tym, co sprzedali, dowiedzialem sie po fakcie; moze rzeczywiscie w polskich supemarketach jest tak, ze nie powinno sie miec do nich zaufania; "delektujesz sie kawiorem"? chyba ta podrobka, ktora w Polsce mozna czesto kupic; tego bym nie wzial do ust vinc0 napisał: > Delektuję się kawiorem,spożywam szynkę,ale pochłanianie zepsutego jadła ,wiedzą > c > o tym ,mogę nazwac tylko zżeraniem. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 05.01.06, 00:26 silesius.monachijski napisał: > a kto ci powiedzial, ze o tym wiedzialem? czytaj uwaznie; w tesco nie > informowali, ze moga byc klopoty; ceny tez nie spuscili; a o tym, co sprzedali, > > dowiedzialem sie po fakcie; moze rzeczywiscie w polskich supemarketach jest > tak, ze nie powinno sie miec do nich zaufania; "delektujesz sie kawiorem"? > chyba ta podrobka, ktora w Polsce mozna czesto kupic; tego bym nie wzial do ust W moim domu,kolejnośc jest następująca: -warzywa ,owoce przed spożyciem myję pod bierzącą wodą (te nadgniłe wyrzucam) -Przetwory kupowane w sklepie sprawdzam ,na okolicznośc daty przydatności do spożycia.Konsumuję ,gdy nic nie wzbudza moich podejrzeń. Przed jedzeniem ,gdy wszystkie produkty są sprawdzone(żeby nie NAŻREĆ się gówna) MYJĘ RĘCE,czego i tobie Silesiusie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 05.01.06, 00:27 a czym myjesz rece? pumeksem? vinc0 napisał: > W moim domu,kolejnośc jest następująca: > -warzywa ,owoce przed spożyciem myję pod bierzącą wodą (te nadgniłe wyrzucam) > -Przetwory kupowane w sklepie sprawdzam ,na okolicznośc daty przydatności do > spożycia.Konsumuję ,gdy nic nie wzbudza moich podejrzeń. > Przed jedzeniem ,gdy wszystkie produkty są sprawdzone(żeby nie NAŻREĆ się gówna > ) > MYJĘ RĘCE,czego i tobie Silesiusie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 05.01.06, 00:32 Mydłem-spotkałeś się z tą nazwą? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 05.01.06, 00:35 tak; ale czy ty wiesz, co to jest mydlo? chyba, ze masz na mysli podobna probke, jak ten twoj "kawior" vinc0 napisał: > Mydłem-spotkałeś się z tą nazwą? Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 szkoda ze cie nie bylo w kopalni Wujek 05.01.06, 00:09 na cos bys sie przydal jako ofiara systemu komunistycznego, a tak jestes tylko ofiara losu Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: szkoda ze cie nie bylo w kopalni Wujek 05.01.06, 00:15 bardzo to "ciezki dowcip"; troche ociezaly umyslowo, i zwyczajnie chamski; a co: tatus byl dzielnym zomowcem i strzelal, a teraz ma zaniki pamieci? nicram112 napisał: > na cos bys sie przydal jako ofiara systemu komunistycznego, a tak jestes tylko > ofiara losu Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: szkoda ze cie nie bylo w kopalni Wujek 05.01.06, 00:17 Przecież mnie nie znasz,a może byłem? Dla ciebie to i tak bez znaczenia,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: szkoda ze cie nie bylo w kopalni Wujek 05.01.06, 00:22 w rzeczy samej: jestes dla mnie bez znaczenia vinc0 napisał: > Przecież mnie nie znasz,a może byłem? > Dla ciebie to i tak bez znaczenia,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: szkoda ze cie nie bylo w kopalni Wujek 05.01.06, 00:30 silesius.monachijski napisał: > w rzeczy samej: jestes dla mnie bez znaczenia -------------------- Chwalic pana,dzieci się nie będą musiały za mnie wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: szkoda ze cie nie bylo w kopalni Wujek 05.01.06, 00:36 no tak: ktozby sie wstydzil zomowskiego schwarzeneggera? vinc0 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > w rzeczy samej: jestes dla mnie bez znaczenia > > -------------------- > Chwalic pana,dzieci się nie będą musiały za mnie wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 04.01.06, 22:20 silesius.monachijski napisał: > Szanowny Panie Tusk; podczas pobytu w Polsce rozchorowalem sie z powodu > konsumpcji tak bilskich Pana sercu "sledzi kaszubskich", czyli popularnych > rollmopsow. Otoz stwierdzam stanowczo, ze zemscil sie Pan za moja krytyke Pana > osoby, i przypominanie zacnej zaiste osoby Panskiego dziadka Josefa, probujac > mnie podtruc (co sie Panu udalo). Ze co? Ze to niby absurdalny zarzut? Skoro > Pana kolezankom i kolegom wolno, to dlaczego nie silesiusowi; a tych > Pana "kaszubskich sledzi" to juz nigdy do ust nie wloze Spożywaj więcej kaczek a będziesz zdrowszy;D Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: List otwarty silesiusa do D. Tuska 04.01.06, 22:23 veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > Szanowny Panie Tusk; podczas pobytu w Polsce rozchorowalem sie z powodu > > konsumpcji tak bilskich Pana sercu "sledzi kaszubskich", czyli popularnyc > h > > rollmopsow. Otoz stwierdzam stanowczo, ze zemscil sie Pan za moja krytyke > Pana > > osoby, i przypominanie zacnej zaiste osoby Panskiego dziadka Josefa, prob > ujac > > mnie podtruc (co sie Panu udalo). Ze co? Ze to niby absurdalny zarzut? Sk > oro > > Pana kolezankom i kolegom wolno, to dlaczego nie silesiusowi; a tych > > Pana "kaszubskich sledzi" to juz nigdy do ust nie wloze > Spożywaj więcej kaczek a będziesz zdrowszy;D bez wina???? Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart ............. 04.01.06, 22:05 czy w polsce nie ma takiej władzy która mogłaby coś zrobić z rydzykiem??? np.tak jak popiełuszkę gdzieś wywieść?? wszedzie tylko słychać rydzyk to rydzyk tamti;/; aco do po to niech masonie nie krzyczą bo kasy mają dużo Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil "tak jak popiełuszkę gdzieś wywieść?? " 04.01.06, 22:11 gigiart napisał: > czy w polsce nie ma takiej władzy która mogłaby coś zrobić z rydzykiem??? > np.tak jak popiełuszkę gdzieś wywieść?? wszedzie tylko słychać rydzyk to >rydzyk tamti;/; aco do po to niech masonie nie krzyczą bo kasy mają dużo To, co udało się zrozumieć, robi wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart Re: "tak jak popiełuszkę gdzieś wywieść?? " 04.01.06, 22:20 może coś jest nie zrozumiałem ale wybacz jestem po paru piwkach Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: gigiartowi 04.01.06, 22:22 wiem, że uczestnicząc w forum podejmuję ryzyko, że natknę się na Ciebie, lub tobie podobną kreaturę. Czy Ty możesz kochać siebie ? skoro tak bardzo nienawidzisz innych ? Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm jureczku! 04.01.06, 22:26 uwierz mi, ze mizatropia moze isc w parze z lubieniem samego siebie (miloscia tez, ale tylko przy aktach autoerotyzmu ;), a nawet rzeklbym, ze sa to naczynia polaczone :) Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart Re: gigiartowi 05.01.06, 13:58 tak mogę a nie nawidzę księzy ponieważ oni wmawiają polakom że chrześcijanizm jest ich religia Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas PO ... je ba ńc y 04.01.06, 22:07 Partia Tuska i Rokity bierze się za o.Rydzyka i jego radio. Czego chcecie od tego o.Rydzyka i Radia Maryja. przecież ponoć słucha go tylko kilka zdewociałych dziadków i babć w moherowych beretach. O co więc chodzi partii Tuska i Rokity. Czego się tak boicie tej rozgłosni jak słucha jej tylko parę osób??? Prawdy. Platforma Tuska i Rokity boi się prawdy. Bo prawda w oczy kole. Bo prawda boli i uwiera. Bo prawda uniemozliwia PO dalsze manipulowanie Polakami. To was boli Platfusy. Daltego dołanczacie do sfory wściekłych psów ,która szczeka , która ujada na samą myśl o RM i o.Rydzyku. Szczekaj psie. Tyle ci pozostało. Hau hau hau!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: PO ... je ba ńc y 04.01.06, 22:16 > Czego chcecie od tego o.Rydzyka i Radia Maryja. przecież ponoć > słucha go tylko kilka zdewociałych dziadków i babć w moherowych > beretach. nie tylko, takze nihilisci i kojekcjonerzy absurdow, majaca totalny polew z waszych nietrzezwych telefonow do redakcji. keep it up! > O co więc chodzi partii Tuska i Rokity. > Czego się tak boicie tej rozgłosni jak słucha jej tylko parę osób??? nie tyle sie boja, co ich wk..., bo utrwala polskie dziadostwo reklamujac je jako jakies cnoty niebywale. a umyjta sie najpierw, narodzie z szokiem mydlanym na karku. > Prawdy. Platforma Tuska i Rokity boi się prawdy. > Bo prawda w oczy kole. Bo prawda boli i uwiera. > Bo prawda uniemozliwia PO dalsze manipulowanie Polakami. to taka prawda jak ze stolca oplatek. smakuje? > To was boli Platfusy. za nich sie nie wypowiem, ale mysle ze im dosrales, przywaliles ze hej! :D > Daltego dołanczacie do sfory wściekłych psów ,która szczeka , która > ujada na samą myśl o RM i o.Rydzyku. ojciec? to twoj ojciec? przyznal sie? > Szczekaj psie. Tyle ci pozostało. > Hau hau hau!!!! ty masz jakis fetysz na psy... moze zatem wpadnij do mnie na osiedle, wydajesz sie kompetentny by uprzatnac psie goowna z trotuarow. pokibicujemy ci z okna, po papiesku (pa! piesku). Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: PO ... je ba ńc y 04.01.06, 22:25 soulworm napisał: > nie tyle sie boja, co ich wk..., bo utrwala polskie dziadostwo reklamujac je > jako jakies cnoty niebywale. A jakieś konkrety? >a umyjta sie najpierw, narodzie z szokiem mydlanym > na karku. Umówmy się: Ja nie kwestionuję stanu higieny Twojego narodu - Ty się odczep od mojego > to taka prawda jak ze stolca oplatek. smakuje? Kwestie orientacji seksualnej i relgii są bardzo osobiste ale pozwól że zapytam: jesteś satanistą - koprofagiem? > ty masz jakis fetysz na psy... moze zatem wpadnij do mnie na osiedle, Blokersi jednak nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: PO ... je ba ńc y 04.01.06, 22:31 > A jakieś konkrety? dlugo by wymieniac. przede wszystkim pewna immanentna ceche calej ludzkosci, nadreprezentowana przez polactwo - ignorancje (koltunstwo). > Umówmy się: Ja nie kwestionuję stanu higieny Twojego narodu - Ty się odczep od > mojego nie jestes polaczkiem? czy moze to mnie juz gdzies przepisales? > jesteś satanistą - koprofagiem? owszem! wszyscy w PO jestesmy, nie wiesz? buhahaha! Koprofagi christi, in hoc signo vinces. whatever. > Blokersi jednak nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać a widzisz, zycie potrafi byc zaskakujace... blokers? tak mnie jeszcze nie nazwano, ale niezle ci idzie, rozkrec sie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.po Re: List otwarty posłów PO do o. Rydzyka 04.01.06, 22:20 rydzykowcy sa coraz bardziej bezczelni czują się coraz bardziej bezkarni i coraz bardziej ostetnacyjnie łamią kolejne paragrafy polskiego prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
fozu Re: List otwarty posłów PO do o. Rydzyka 04.01.06, 22:58 PiS jakos musi zaplacic za poparcie Rydzyka. Jesli nie bezposrednio, to przez spolke panstwowa. A ja wolalbym, zeby pan prezydent zaplacil z wlasnej kieszeni, a Totalizator niech zajmie sie pozyteczniejszymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm niestety 04.01.06, 23:04 to czego pragniesz (jako i ja), niezgodne jest z 10-procentowa Wola Narodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: List otwarty posłów PO do o. Rydzyka 04.01.06, 23:04 fozu napisała: > PiS jakos musi zaplacic za poparcie Rydzyka. A może Rydzyk to zrobił bezinteresownie > a Totalizator niech zajmie sie pozyteczniejszymi sprawami. co prawda to prawda- nie cała młodzież gimnazjalna ma już pełna jasność w kwestii np. "lizania odbytu partnera" (nie starczyło na pełne dofinansowanie akcji Stowarzyszenia Lambda) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: List otwarty posłów PO do o. Rydzyka 04.01.06, 23:53 w11mil napisała: > a Totalizator niech zajmie sie pozyteczniejszymi sprawami. > co prawda to prawda- nie cała młodzież gimnazjalna ma już pełna jasność w > kwestii np. "lizania odbytu partnera" (nie starczyło na pełne dofinansowanie > akcji Stowarzyszenia Lambda) -------------------------------- Zadziwiająca jest lubośc z jaką ty,i tobie bliscy ideowo opisują techniki współżycia homoseksualnego. A co do Rydzyka-zrobi coś beziteresownie ,jak się pomyli. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 "Nie bede sie wypowiadal..." 05.01.06, 17:48 "Nie jestem ekspertem"... od kradziezy! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Każdy kto skarży o Rydzyka w sądzie ziemskim 04.01.06, 23:31 czytaj Grodzkim lub innym na tym westpadole, przegrywa. Ponieważ siła wiary i siła błony dziewiczej przerasta wyobrażenia sędziów a w szczególności sędzin. Tak długo ciągnący się proces, to koszta i wysiłek intelektu. Lepiej poprzez list otwarty zaapelować do elektoratu. Wy z PO to naiwni jesteście, myślicie że lumpenploretariat was zrozumie?? Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: List otwarty posłów PO do o. Rydzyka 04.01.06, 23:49 Obywatelu zanim złożysz kupon w kolekturze TOTOLOTKA zastanów się - zrezygnuj- finansujesz łojca Ryjdzyka ( Maybach niestety jest drogi) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Rydzyk to złodziej 05.01.06, 00:01 Interweniowałem w "Pomatonie" gdy Rydzyk reklamował jeden ze swoich zlotów Radyjowych przy pomocy utworu "Mury" J.Kaczmarskiego. Jednak pani prawnik z tej znanej firmy,nie była zainteresowana sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Rydzyk to złodziej 05.01.06, 00:05 > Interweniowałem w "Pomatonie" gdy Rydzyk reklamował jeden ze swoich zlotów > Radyjowych przy pomocy utworu "Mury" J.Kaczmarskiego. > Jednak pani prawnik z tej znanej firmy,nie była zainteresowana sprawą. co prawda "mury" to nie jest utwor autorstwa Kaczmarskiego, ale nie umniejsza to zbesczeszczenia piosenki przez torunskiego capo di tutti capi. pani prawnik zas sie nie dziwie, mialaby zaraz pod domem defilady pieprznietych bab z transparentami "ZŁU NIE" (autentyk). Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Rydzyk to złodziej 05.01.06, 00:08 Dodam że to były "Mury" wykonywane przez J.Kaczmarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Rydzyk to złodziej 05.01.06, 00:19 czyli Kaczmarski to tez zlodziej: bo "ukradl" piosenke Luisowi Llacowi; naprawde "trafiles w dziesiatke"; a propos: Kaczmarski upowaznil cie do tych protestow? znalem go calkiem niezle, i nie uwierze, zeby mogl kogos takiego jak ty uczynic powiernikiem swoich spraw; "nie dla psa kielbasa" vinc0 napisał: > Interweniowałem w "Pomatonie" gdy Rydzyk reklamował jeden ze swoich zlotów > Radyjowych przy pomocy utworu "Mury" J.Kaczmarskiego. > Jednak pani prawnik z tej znanej firmy,nie była zainteresowana sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Rydzyk to złodziej 05.01.06, 00:49 Hehehehehehehehehehe Znałeś Kaczmarskiego hehehehehehhe Nawet nie stałeś koło Kaczmarskiego burku. Napisz nam ,kogo jeszcze znałeś? Kopernika? Kolumba? Misia Yogi? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Rydzyk to złodziej 05.01.06, 00:54 no i widzisz, smieszny maly czlowieczku z prl-u? kiedy Kaczmarski mieszkal jeszcze w Monachium - przed wyjazdem do Australii - to czesto sie spotykalismy; mam jego kasety, plyty i spiewniki z osonistymi dedykacjami Jacka; nie raz dane nam bylo spedzic nie przespane noce z gitara, przyjaciolmi, i odrobina wodki; na samym poczatku bywal tez z nami Karel Kryl (wiesz, kto to?), ale wczesnie mu sie zmarlo; i z czym ty do ludzi? stajesz sie coraz bardziej zalosny; co mnie ostatnio u tuskowcow i michnikowcow wcale nie dziwi; to staje sie regula vinc0 napisał: > Hehehehehehehehehehe > Znałeś Kaczmarskiego hehehehehehhe > Nawet nie stałeś koło Kaczmarskiego burku. > Napisz nam ,kogo jeszcze znałeś? > Kopernika? > Kolumba? > Misia Yogi? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Rydzyk to złodziej 05.01.06, 20:27 silesius.monachijski napisał: > czyli Kaczmarski to tez zlodziej: bo "ukradl" piosenke Luisowi Llacowi; O! Wróciłes.... I od razu pieprzysz... Koszulę na włosienicę zamieniłeś??? Przy okazji: Kaczmarski miał zgodę Llaca.... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Rydzyk to złodziej 05.01.06, 21:11 a ja myslalem, ze prawdziwym specjalista od "pieprzenia" moze byc tylko sclavus; czyzbys spuscil z tonu? swieta zle na ciebie wplynely? sclavus napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > czyli Kaczmarski to tez zlodziej: bo "ukradl" piosenke Luisowi Llacowi; > > O! Wróciłes.... I od razu pieprzysz... > Koszulę na włosienicę zamieniłeś??? > Przy okazji: Kaczmarski miał zgodę Llaca.... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Rydzyk to złodziej 05.01.06, 16:53 vinc0 napisał: > Interweniowałem w "Pomatonie" gdy Rydzyk reklamował jeden ze swoich zlotów > Radyjowych przy pomocy utworu "Mury" J.Kaczmarskiego. > Jednak pani prawnik z tej znanej firmy,nie była zainteresowana sprawą. O tak Rydzyk to złodziej i kanalja spod ciemnej gwiazdy. A uosobieniem cnót wszelakich jest Miller ,Kwasniewski , Oleksy , Jaskiernia , Pęczak , Sobotka , Długosz , Piskorski , Schetyna i reszta . Odpowiedz Link Zgłoś
3l337 Re: Rydzyk to złodziej 05.01.06, 17:39 mordzinas napisał: > O tak Rydzyk to złodziej i kanalja spod ciemnej gwiazdy. też się pod tym podpisuję ;] (wpierw jednak zamieniłbym jedno 'j' w Twojej wypowiedzi na 'i'). > A uosobieniem cnót wszelakich jest Miller ,Kwasniewski , Oleksy , > Jaskiernia , Pęczak , Sobotka , Długosz , Piskorski , Schetyna i > reszta . Nie poznaję kolegi mordzinasa, nie poznaję... czyżby pierwsza flaszeczka została już opróżniona? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Rydzyk to złodziej 05.01.06, 20:30 mordzinas napisał: > vinc0 napisał: > > > Interweniowałem w "Pomatonie" gdy Rydzyk reklamował jeden ze swoich zlotó > w > > Radyjowych przy pomocy utworu "Mury" J.Kaczmarskiego. > > Jednak pani prawnik z tej znanej firmy,nie była zainteresowana sprawą. > > O tak Rydzyk to złodziej i kanalja spod ciemnej gwiazdy. > > A uosobieniem cnót wszelakich jest Miller ,Kwasniewski , Oleksy , > Jaskiernia , Pęczak , Sobotka , Długosz , Piskorski , Schetyna i > reszta . Bardzo dobrze napisane: Rydzyk ze swoimi cnotami, do pięt nie sięga przez ciebie wymienionym.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Rydzyk to złodziej 05.01.06, 00:22 gdyby mogl czytac te wasze posty, to juz dawno wyszedlby z grobu, i wam zwyczajnie przywalil; broncie sobie urbana czy michnika; Kaczmarskiego zostawcie w spokoju; nie jestescie w stanie go zrozumiec soulworm napisał: > w grobie sie przewrocil. > Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm [...] 05.01.06, 00:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: szkoda ze cie nie bylo w kopalni Wujek 05.01.06, 00:45 "charakter" pisze sie przez "ch", moj ty szanowny po-owski "yntelygencie" vinc0 napisał: > O tym właśnie piszę,nie znasz mnie ale z konsekwencją PISowczyka radiomaryjnego > szkalujesz. > Jak mówią,ku.. to nie zawód - to harakter. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: szkoda ze cie nie bylo w kopalni Wujek 05.01.06, 00:55 Kawior pochodzi od bieługi,ty jadłeś jakieś gó.. i to jest powód twojego urazu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: szkoda ze cie nie bylo w kopalni Wujek 05.01.06, 01:17 naprawde szkoda slow; z tym kawiorem stajesz sie juz smieszny; spojrz w lustro, to przyznasz mi racje vinc0 napisał: > Kawior pochodzi od bieługi,ty jadłeś jakieś gó.. i to jest powód twojego urazu. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Nudza mnie juz te osly z PO 05.01.06, 00:51 w przeciwienstwie do moherowych zrozumialcow nie naprawiam tego co jest dobre. a projekt dotyczy zupelnie innej sfery. projektuje logotyp telewizji trwam, bo obecny jest jeszcze bardziej nieporadny jak cala tegoz medium tresc :) no nie, im za zadne pieniadze nie zaprojektowalbym logo, szanuje sie. a ty wyluzuj, wiem ze latwiej ci zyc, gdy adwersarzy wrzycasz do jednego worka z etykieta "cham" albo "komuch". zycie w realu jest nieco bardziej skomplikowane. ale jesli nienawisc grzeje cie po nocach zamiast kobiety... twoje posty sa w miare swiatle na tle reszty pogromcow "spisku", ale jednego w tobie nie pojmuje (nazwij mnie glupcem raz jeszcze, lubisz to): wiara, ze mechanizmy spoleczno-polityczne sa tak proste i oczywiste jakimi widzi je prymitywny robol po paru glebszych. to ze widzi je takimi rowniez Ziemkiewicz czy Lysiak (a lubie ich czasem czytac), nie znaczy, ze to obiektywna prawda. bo prawdy obiektywnej nie ma. nawet bozia ci to powie (a pewnie do ciebie przemawia?). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 05.01.06, 01:15 niestety, zmartwie Cie: to zycie nauczylo mnie, ze "cieniowanie" rzeczywistosci jest zwyczajnym jej zaklamywaniem; poza czranym i bialym - w sferze moralnosci, i swiadomie dokonywanych wyborow - nie ma nic; kto temu przeczy, sam probuje uspokoic swoje sumienie, bo wie, ze cos go "gryzie"; tego typu "racjonalizacje" prowadza donikad; daja zludny spokoj, a problem i tak pozostaje nierozwiazany; nie jestem PiS-owcem, ale to w tej chwili w Polsce jedyna partia, ktora gra w otwarte karty, i o wysoka stawke; ataki na Kaczynskich mnie nie dziwia: bylo dla mnie pewnym, ze ich walka z wszelkimi odcieniami "szarosci" napyta im wrogow; ale innej drogi nie ma; prawda boli, ale powinna bolec; porownujac publicystyke michnika z lysiakiem czy ziemkiewiczem, musze przyznac racje tym ostatnim; michnik ciagle probuje zaklamywac rzeczywistosc: ostatni "wybryk" to charakterystyka pilsudskiego; ile tam przeklaman; dlaczego tak napisal? bo jego ojciec, ozjasz szechter, przedwojenny komunista, pracowal na rzecz sowietow, i dopuscil sie aktu zdrady wobec II RP; a uwieziony zaczal "sypac" wspoltowarzyszy; to - m.in. - bylo powodem, ze szechter po wojnie nie dostal zadnej posady na najwyzszym szczeblu: byli wspoltowarzysze nie zapomnieli mu tego, ze ich "wsypal"; ale o tym michnik nie pisze; bo przeciez nie ma czerni i bieli: jest tylko michnikowa szarosc (podobnie postapil w stosunku do kiszczaka, nazywajac tego pospolitego lotra "czlowiekiem honoru"); ja patrze na swiat w sposob realistyczny: odrozniam czyny heroiczne od zwyczajnych swinstw; nie domagam sie zadnego "linczu" na kiszczaku czy jaruzelskim: domagam sie sprawiedliwej oceny ich postepkow w odniesieniu do obowiazujacych zasad moralnosci: a glowna podstawa tego rozumowania jest przekonanie, ze czlowike jest wolny, i za kazdy swoj wybor ponosi wylaczna odpowiedzialnosc; i nie ma zadnych "warunkow zewnetrznych", "okolicznosci lagodzacych"; jestes Ty i Twoja wolna wola; a co zrobisz, to podlega moralnej ocenie; i tylko w odniesieniu do Twojej osoby; to nie jest szowinizm, ani zaslepienie; to obrona zdrowego rozsadku; nic wiecej (i nic mniej) soulworm napisał: > w przeciwienstwie do moherowych zrozumialcow nie naprawiam tego co jest dobre. > a projekt dotyczy zupelnie innej sfery. projektuje logotyp telewizji trwam, bo > obecny jest jeszcze bardziej nieporadny jak cala tegoz medium tresc :) no nie, > im za zadne pieniadze nie zaprojektowalbym logo, szanuje sie. > > a ty wyluzuj, wiem ze latwiej ci zyc, gdy adwersarzy wrzycasz do jednego worka > z etykieta "cham" albo "komuch". zycie w realu jest nieco bardziej > skomplikowane. ale jesli nienawisc grzeje cie po nocach zamiast kobiety... > > twoje posty sa w miare swiatle na tle reszty pogromcow "spisku", ale jednego w > tobie nie pojmuje (nazwij mnie glupcem raz jeszcze, lubisz to): wiara, ze > mechanizmy spoleczno-polityczne sa tak proste i oczywiste jakimi widzi je > prymitywny robol po paru glebszych. to ze widzi je takimi rowniez Ziemkiewicz > czy Lysiak (a lubie ich czasem czytac), nie znaczy, ze to obiektywna prawda. bo > > prawdy obiektywnej nie ma. nawet bozia ci to powie (a pewnie do ciebie > przemawia?). > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nudza mnie juz te osly z PO 05.01.06, 01:40 To jeszcze a propos jednej prawdy: wiersz Karela Kryla; musial opuscic Czechoslawacje, bo w 1968 najechaly na jego kraj wojska ukladu warszawskiego - m.in lwp pod dowodctwem jaruzela; piekny i sutny wiersz; ale prawdziwy; . www.poema.art.pl/site/itm_24706.html soulworm napisał: > w przeciwienstwie do moherowych zrozumialcow nie naprawiam tego co jest dobre. > a projekt dotyczy zupelnie innej sfery. projektuje logotyp telewizji trwam, bo > obecny jest jeszcze bardziej nieporadny jak cala tegoz medium tresc :) no nie, > im za zadne pieniadze nie zaprojektowalbym logo, szanuje sie. > > a ty wyluzuj, wiem ze latwiej ci zyc, gdy adwersarzy wrzycasz do jednego worka > z etykieta "cham" albo "komuch". zycie w realu jest nieco bardziej > skomplikowane. ale jesli nienawisc grzeje cie po nocach zamiast kobiety... > > twoje posty sa w miare swiatle na tle reszty pogromcow "spisku", ale jednego w > tobie nie pojmuje (nazwij mnie glupcem raz jeszcze, lubisz to): wiara, ze > mechanizmy spoleczno-polityczne sa tak proste i oczywiste jakimi widzi je > prymitywny robol po paru glebszych. to ze widzi je takimi rowniez Ziemkiewicz > czy Lysiak (a lubie ich czasem czytac), nie znaczy, ze to obiektywna prawda. bo > > prawdy obiektywnej nie ma. nawet bozia ci to powie (a pewnie do ciebie > przemawia?). > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Rydzyk to złodziej 05.01.06, 01:21 jak wiem, to rydzykowi, kobylanskiego i moskalowi zadnej zbrodni nie udowodniono; paszkwil nie jakiego lizuta=lizusia tu nic nie zmienia; zas "tamci" maja ludzka krew na rekach; "mala roznica, a cieszy"; przypominam Ci tez, ze po wojnie to nie Kosciol zamykal, maltretowal i mordowal komunistow, to komunisci tak postepowali z ksiezmi, biskupami i siostrami zakonnymi; to nie Kosciol byl wrogiem wolnosci w Polsce po wojnie (wrecz przeciwnie: czesto byl jedyna ostaja wolnosci slowa - pamietam, jak michnik pzemawial w kosciel Dominikanow w Krakowie w stanie wojennym); to przyjaciele pana michnika (a takze jego brat Stefan) niszczyli wszelkie przejawy wolnosci; nie ma dwoch prawd: prawda jest tylko jedna vinc0 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > broniac michnika, bronisz jaruzela, urbana i kiszczaka; to jego "ludzie h > onoru" > > > > i najlepsi przyjaciele > > ------------------------- > Broniąc Rydzyka ,bronisz kobylańskiego,moskala,funduszy na stocznię. Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: to zapewne pamietasz tez, 05.01.06, 13:23 że 'przyjaciele' michnika zafundowali mu łącznie ponad 6 lat więzieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: to zapewne pamietasz tez, 05.01.06, 13:31 a ty pewnie tez pamietasz, ze inna byla sytuacja w warszawie, i inaczej postepowano ze zbuntowanymi "dziecmi socjalizmu", typu michnik, kuron i modzelewski, a inaczej z tymi, ktorzy takiej "ochrony" nie mieli; zapytaj niesiolowsiego, jak jego traktowano w wiezieniu, i jak "zaprzyjaznieni" dziennikarze na to reaogowali; otoz: wogole nie reagowali; michnik sie z bylymi oprawcami zaprzyjaznil, bo jego cala rodzina sie z tego srodowiska wywodzila (jego brat Stefan - zbrodniarz stalinowski - siedzi sobie spokojnie w szwecji i pobiera polska emeryture wojskowa); gdybym chcial byc bardzo zlosliwy, to powiedzialbym, ze michnik powrocil do swocih korzeni holyboy_666 napisał: > że 'przyjaciele' michnika zafundowali mu łącznie ponad 6 lat więzieniach. > Odpowiedz Link Zgłoś
alkud o. Tadeusza załatwią jak ALA CAPONE :-)))))) 05.01.06, 09:15 tam podatki, tu prawa autorskie :> religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marek.duda Re: List otwarty posłów PO do o. Rydzyka 05.01.06, 09:24 Ja bym liderom PO zaproponował jedną rzecz: olać Ojca Dyrektora, on się sam pogrąży. A przykazań nie warto mu przypominać, bo to nie ma sensu. Jakby się zaczął stosować do 7 przykazania, to by nie było RM Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzkasprzyk RYDZYK JEST SWIREM 05.01.06, 09:49 Rydzyk jest świrem i z nim nie da sie dyskutować. Trzeba użyc rozwiazania siłowego. Koniec z irracjonalną brygadą moherowych beretów. Odpowiedz Link Zgłoś
kali301 Re: RYDZYK JEST SWIREM 05.01.06, 11:16 grzegorzkasprzyk napisał: Rydzyk jest świrem i z nim nie da sie dyskutować. Trzeba użyc rozwiazania siłowego. Koniec z irracjonalną brygadą moherowych beretów. --- Grzesiu."Na świętego Grzegorza spływa zima do morza" - to przysłowie. W tym roku wielkie śniegi po stopieniu wywołają wielkie powodzie. Wejdź na pobliskie drzewo, aby cię nie zmyło. Pożycz od swojej babci moherowy berecik, aby było ci ciepło, w rozgrzaną z nienawiści do RM i Rydzyka, główkę. Z twoich forumowych popisów wynika, że nie słuchasz RM, nie wiesz o tym, że większość telefonicznych rozmów niedokończonych ze słuchaczami prowadzą naukowcy: filozofowie, ekonomiści, prawnicy, pisarze, politycy, a czasem tylko, bardzo rzadko, włącza się na krótko Rydzyk, zakonnik. Jeśli rozpoznajesz literki cyrylicy, to zajrzyj na stronę: www.fjc.ru/default.asp co da ci chwile radości i satysfakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
han-bru Re: RYDZYK JEST SWIREM 05.01.06, 11:37 Coś mi się wydaje,ze jesteś już (nie stety) ''mocherem''.Mam pytanie:Jeżeli w tym radiu zajmują się sprawami duchowymi to skąd biorą się nowe skandale o Rydzyku.Czyżby prasa ówzieła się na biedneo przedstawiciela uciśnionych mocherów? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: RYDZYK JEST SWIREM 05.01.06, 16:48 grzegorzkasprzyk napisał: > Rydzyk jest świrem i z nim nie da sie dyskutować. Trzeba użyc rozwiazania > siłowego. Koniec z irracjonalną brygadą moherowych beretów. he he he . Jesli o.Rydzyk jest świrem to kim ty jesteś , barani tępy łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
pws3 List otwarty posłów PO do o. Rydzyka 05.01.06, 10:04 Już wiadomo po co była nowa ustawa medialna. pis sięga dna, teraz pozostał muł. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Coś mi się wydaje, że niedługo wytną ich 05.01.06, 10:36 wszystkich, całe PiS Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk W imię chrześcijańskiej miłości bliźniego... 05.01.06, 10:39 W imie tejże miłości najwyższy czas pogonioć rydzykowe plemię. A wszystko po to, aby już nie musieli tak bardzo cierpieć z powodu wspólnego z nami przebywania w granicach jednego kraju, aby nie byli zmuszeni wykonywać syzyfowego wysiłku nawrócenia nas na jedynie słuszną rydzykową drogę nieprawości... Paszli won z mojej Ojczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
kali301 Re: W imię chrześcijańskiej miłości bliźniego... 05.01.06, 11:38 sumienie.lk napisał: Paszli won z mojej Ojczyzny! Twoją ojczyzną jest globalizm, więc o co ci biega? Masz chore z nienawiści sumienie. Lecz się póki istnieją lekarze rodzinni, bo po sprywatyzowaniu Służby Zdrowia będzie leczył cię kolega. Oglądałeś może na Planete dokument filmowy o handlu ludzkimi częściami? Amerykański biorca płaci za nereczkę US$ 130,000 a filipiński lub arabski dawca otrzymuje US$ 2000. Weź to pod uwagę i pij mniej piwska co wydłuży, być może, trwałość twoich nerek. Z rozumkiem jest trudniej, jeszcze nie próbowano transplantować ludzkich mózgów, a doświadczenia z małpami, świniami, psami nie są jeszcze zadowalające. Trzymaj się i otrząśnij z bombek choinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
polemista_x Re: List otwarty posłów PO do o. Rydzyka 05.01.06, 10:55 Wszyscy w Polsce boją się o.Rydzyka, czy to dlatego, że to zły klecha, czy też, że będzie ekskomunika. O.Rydzyk ma w ..... wszelkie kanony nic dziwnego przecież to tylko jemu biją dzwony. Nie boi się papieża w Watykanie - nic dziwnego bardziej lubi kombinowanie. Nie boi się Episkopatu - bo wie, że inni nie są gorsi. Nie boi się fiskusa - bo wie, że płacić podatki to zbędne wydatki. Uchodzi za szamana i wszyscy przed nim padają na kolana. Jednym słowem nie boi się nikogo - bo za nim stoi złoto. A mna go tyle ile ukradnie, gdy wierni wpłacą składki na jego wydatki. Lubi jeździć luksusowym Maybachem, żeby pokazać, że stać go na takie auto a wierni nie mają na palto. Przykazaniami lubi manipulować jak mediami, gdy trzeba dbać o własne interesy pomyślcie sami: wszystkie przykazania są bardzo poważne, żeby być człowiekiem trzeba je spełniać właśnie. A dobrym człowiekiem ten nie zostanie co lubi mataczene i knowanie - wiernych trzeba wspierać a nawet pomagać, służyć radą szczerą, która nas wspomaga. O.Rydzyk wiernych szczerze kocha, ale tak jak sknera i w swojej miłości będzie poniewierał. Będzie żądał więcej - dużo w nim obłudy i nieszczerych chęci gdy chodzi o biednych i mało majętnych. Czy dobrze to świadczy o małym kapłanie, który kocha złoto niż dobre kazanie. O.Rydzyk to sama obłuda, gdy się zadasz z nim to dla ciebie zguba. Będzie ciebie drążył jak kornik drewienko, gdy ci wyśsie miąższ zostanie próchenko. Będziesz opuszczonym poddanym o.Rydzyka - samotną i biednyą kukłą wszetecznika. Będziesz ciągle płakał i pluł sobie w brodę, że o.Dyrektor dał znów szybko nogę. Wiara w tobie zgaśnie i uleci chyłkiem gdy o.Dyrektor znowu zrobi szwindel. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: List otwarty posłów PO do o. Rydzyka 05.01.06, 13:09 Podatki Rydzyka?Cos sie mi wydaje ze podatki placi sie wtedy gdy cos przynosi zysk.Wiele stowarzyszen i organizacji w Polsce takze nie placi podatkow ze wzgledu na swoj status.Na tym polega zycie zeby placic jak najmniej,chyba ze sie dodatkowo opodatkujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
han-bru Re: List otwarty posłów PO do o. Rydzyka 05.01.06, 11:27 Coś mi się wydaje,że Rydzyk coraz więcej wycina,ale numerów. Odpowiedz Link Zgłoś