hanna.glinska OJEJ ! ZNOWU TEN KICIARSKI CBOS !!!!! 25.01.06, 16:28 robi sie niedobrze czytając gw i jej agenture propagandowa - cbos Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: OJEJ ! ZNOWU TEN KICIARSKI CBOS !!!!! 25.01.06, 16:30 to popraw sobie samopoczucie amputujac oczy -- Sleeping in my piss / Waking up all wet When it's time to take a shit / It's bloody fucking red (G. G. Allin *1956 †1993) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Przejdź na forum Naszego Dziennika! Ubaw po pachy! 25.01.06, 20:51 Albo niech zmieni forum, na którym dzieli się z publisią swoimi opiniami. Poleciłbym mu forum Naszego Dziennika - tam znalazłby fajerwerki intelektu i nieskrępowanej wymiany poglądów :-) Mówisz, że nie ma czegoś takiego, jak wolne forum ND? Oj, jaka szkoda! :-( Na pewno byłoby to forum dla najbardziej wolnych z wolnych (powolnych?, umysłowo?) :-) soulworm napisał: > to popraw sobie samopoczucie amputujac oczy > > -- > Sleeping in my piss / Waking up all wet > When it's time to take a shit / It's bloody fucking red > (G. G. Allin *1956 †1993) Odpowiedz Link Zgłoś
charli Władzy i stołków raz zdobytych nie oddamy nikomu.. 26.01.06, 00:56 Stołków raz zdobytych nie oddamy nigdy nikomu.... dla dobra Polski oczywiście... ;-)) Stąd ten korowód jak byc w koalicji i nie oddać ani jednego ... głód stołka i pensji jest w Polse ogromny... i nie dotyczy tylo lewicy jak widać... a wszystko Ku chwale ojczyzny.. z Bożą pomocą.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam-leczynski Re: OJEJ ! ZNOWU TEN KICIARSKI CBOS !!!!! 26.01.06, 19:05 zapewne ten sldowsko-esbecki sejm był lepszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Czyz to nie zabawne... 25.01.06, 16:37 Jak dotad PiS w zupelnie ordynarny sposob oszukuje swoich wyborcow zupelnie odchodxzac od obietnic przedwyborczych a czasem wdrazajac ich przeciwienstwa jak chocby tanie panstwo ehehhe i ograniczenie wydatkow na administracje :) a to tylko JEDEn przyklad z wielu. Jednak wyborcy i fanatycy PiSu liza im buty choc tamci ich maja gleboko :) Ciekawe ze w historii ludzkosci takie zjawiska sa normalne. Jednak to zabawne ze "myslacy" ludzie sa tak bezkrytyczni wobec partii na ktra glosowali :) Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal007 W końcu coś nowego, zawsze tylko psioczą... 25.01.06, 16:37 współczuje tym co to chodzo głosować ... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk co A.Einstein powiedzial o Andrzeju Lepperze: 25.01.06, 16:47 „Trudno o pewniejszą oznakę nienormalności jak powtarzanie w kółko tego samego i oczekiwanie, że otrzyma się inne wyniki”. – Albert Einstein. Odpowiedz Link Zgłoś
yarixch Marek Jurek i PiS- ma spory udzial w tym smutnym 25.01.06, 17:11 "sukcesie" Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Re: Połowa Polaków źle ocenia pracę nowego Sejmu 25.01.06, 17:16 Słusznie! Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: Połowa Polaków źle ocenia pracę nowego Sejmu 25.01.06, 17:25 W polityce cała sztuka polega na tym, aby mieć dobre oczy i umieć wykorzystać ślepotę innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kichnij Re: Połowa Polaków źle ocenia pracę nowego Sejmu 25.01.06, 18:51 Jest super, więc o co chodzi. Ferie w porównaniu do komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas SEJM ZŁY - BO WYGRALI NIE CI CO POWINNI... 25.01.06, 19:30 Notowania Sejmu opublikowane w "niezależnych" polskojęzycznych szmatławcach to kolejny akt wrogości wobec Polski i Polaków. Niezależene , polskojęzyczne media robią wszystko - aby tak przedsttawić sytuację w polskim Sejmie aby Polacy na myśl o nim rzygali dalej niż widzą.... "Niezależne" i polskojęzyczne TVNy POlsaty Wybiórcze robią wszystko by obrzydzić Polakom przedstawicieli ,których wybrali... Dlatego też media wytwarzają psychozę strachu , chaosu , niepewności. Gdy prosty człowiek ,który patrzy na przepychanki w Sejmie jest gotów uwierzyć w sugestie "niezależnych " polskojęzycznych... A przecież to co dzieje się dzis w polskim Sejmie to najnormalniejsza rzecz na świecie. Powtarzam : NAJNORMALNIEJSZA RZAECZ NA ŚWIECIE. Po prostu DEMOKRACJA. A więc spory ,swary , kótnie , pyskówki itd itd. Demokracja barany!!! Demokracja. W innych krajach jest tak samo a moze i gorzej. Ale tam nikt z tego powodu nie płacze , nie plecie bzdur , nie obrzydza i nie zniechęca głupimi komentarzami i sugstiami własnego parlamentu. W Polsce wiadomo. Wygrała nieprawowita partia PIS. Wygrały podłe Kaczory co chcą zjeść we dwóch Polskę wraz z Polakami. Daltego trzeba ośmieszać , obrzydzać . A by Polacy zaczęli nienawidzić. Wszystko to jest robione bardzo zręcznie i subtelnie. Człowiek nawet nie wie kiedy dał się zmanipulować "niezależnemu " TVN owi Polsatowi czy polskojęzycznej Gazecie Wybiórczej... Ale daremne wasze wysiłki dranie. Polacy też się czegoś nauczyli przez te 16 lat .... Już nie tak łatwo dadzą się wam ogłupiać . Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: SEJM ZŁY - BO WYGRALI NIE CI CO POWINNI 25.01.06, 19:38 Podobną treść miało wystapienie Gomułki poświęcone działalnoś RWE. Jeśli zaś chodzi o NORMLANOŚĆ... cóż... każdy ma taka Targowicę, jaką sobie wygłosuje... Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski TEN SEJM JEST NAJGORSZY W HISTORII!! 25.01.06, 20:13 Takich swarow nie bylo za rzadow Millera a na pewno nie na poczatku. Rzad Marcinkiewicza jest najgorsym rzadem w historii Polski-gorszym od wszystkich rzadow II RP, PRL i III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do "silesius.monachijski" 25.01.06, 21:59 silesuis.monachijski napisał: > Takich swarow nie bylo za rzadow Millera a na pewno nie na poczatku. Rzad > Marcinkiewicza jest najgorsym rzadem w historii Polski-gorszym od wszystkich > rzadow II RP, PRL i III RP. Mam nadzieje, ze rozumiesz dlaczego. - Bo czerwona i rozowa lewizna po raz pierwszy nie sprawuje wladzy - z czym nie moze sie pogodzic. Jasno teraz okazuje sie jaka role miala spelniac PO w stosunku do PiS - podobna jak UW w stosunku do AWS. Rachuby nie wyszly i dlatego mamy teraz tyle bajzlu. Natomiast PO wyraznie pokazuje czym rzeczywiscie jest - przybudowka LSD oraz innych komuchowych czerwonakow. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: do "silesius.monachijski" 25.01.06, 22:05 znow dales sie nabrac; mnie juz szlag trafia, a adminy co rusz (pewnie i "silesuis" czyli znany/znana schizofrenik/schizofreniczka orelka) banuja; nie pisz "silesius", bo mnie obrazasz; co sadze o tzw "lewicy" i przefarbowanych na "demokratow" aparatczykach bylego pzpr-u typu kwacha czy millera (albo i innych olinow), kazdy na tym forum wie; to, ze klon (robiacy za admina gw) podszywa sie pod moj nick, i Ciebie prowokuje, to nie moja wina; czytaj uwaznie literki przy nicku: "silesuis" to nie "silesius" wet3 napisał: > silesuis.monachijski napisał: > > > Takich swarow nie bylo za rzadow Millera a na pewno nie na poczatku. Rzad > > > Marcinkiewicza jest najgorsym rzadem w historii Polski-gorszym od wszystk > ich > > rzadow II RP, PRL i III RP. > > Mam nadzieje, ze rozumiesz dlaczego. - Bo czerwona i rozowa lewizna po raz > pierwszy nie sprawuje wladzy - z czym nie moze sie pogodzic. Jasno teraz > okazuje sie jaka role miala spelniac PO w stosunku do PiS - podobna jak UW w > stosunku do AWS. Rachuby nie wyszly i dlatego mamy teraz tyle bajzlu. Natomiast > > PO wyraznie pokazuje czym rzeczywiscie jest - przybudowka LSD oraz innych > komuchowych czerwonakow. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: do "silesius.monachijski" 25.01.06, 22:09 Masz racje. Dalem sie nabrac! Jakas "wisnia" juz od paru sni rozrabia na tym forum jak pijany zajac. Odpowiedz Link Zgłoś
posik Właśnie nie zadowolony jestem z PO w sejmie :-( 25.01.06, 19:44 Cała ta banda robiąca sobie jaja z parlamentu powinna być skazana za obrazę Narodu Polskiego który powinni godnie reprezentować. Kto słuchał cyrku w wykonaniu gadziny, czy stanyszyn? Jakim trzeba być cynicznym debilem żeby na takie osobniki oddać swój głos? Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Właśnie nie zadowolony jestem z PO w sejmie : 25.01.06, 19:49 posik napisał: > Cała ta banda robiąca sobie jaja z parlamentu powinna być skazana za obrazę > Narodu Polskiego który powinni godnie reprezentować. > > Kto słuchał cyrku w wykonaniu gadziny, czy stanyszyn? Jakim trzeba być > cynicznym debilem żeby na takie osobniki oddać swój głos? Jakże żywą jest retoryka rodem z PRL-u... Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski SEJM JEST ZLY BO RZADZI WARCHOLSTWO Z PiS!!!!! 25.01.06, 20:05 Gdyby Platforma rzadzila Sejm by przypominal zegarek szwarcarski albo jak wolicie bawarski. Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: SEJM JEST ZLY BO RZADZI WARCHOLSTWO Z PiS!!!! 25.01.06, 20:13 silesuis.monachijski napisał: > Gdyby Platforma rzadzila Sejm by przypominal zegarek szwarcarski albo jak > wolicie bawarski. Oj, Silesius... : )) Nie chciałbym, aby hejnał trąbiono z gabinetu pana posła Niesiołowskiego... Choć rzeczywiście pan poseł Rokita nadaje się na wahdło... : ) Mimo różnic w pogladach - pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski Re: SEJM JEST ZLY BO RZADZI WARCHOLSTWO Z PiS!!!! 25.01.06, 20:17 Ja rowniez pozdrawiam. Jestem pewny ze gdyby obecni to forumowicze byli w Sejmie lepiej by sie w Polsce dzialo niz to co obecnie. Mimo roznic wiekszosc z nas jest ludzmi swiatlymi. Odpowiedz Link Zgłoś
czat-man Re: SEJM JEST ZLY BO RZADZI WARCHOLSTWO Z PiS!!!! 25.01.06, 20:29 awersja napisała: > silesuis.monachijski napisał: > > Gdyby Platforma rzadzila Sejm by przypominal zegarek szwarcarski albo jak > > wolicie bawarski. > > Oj, Silesius... : )) Dales sie nabrac! Wiesz dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski DO AWERSJI I INNYCH - JESZCZE MYSLACYCH - NA FORUM 25.01.06, 20:32 Przyjrzyj sie, kto te brednie wypisuje; "silesui"; czy to to samo, co Silesius? chyba nie; to klon (mocno podejrzewam, ze admin GW), wulgarna orelka (czasami robie "prezentacje" swoich chamskich i wulgarnych - najczescie zas prymitywnie glupich - "pogladow" jako "parweniusz.tez.bawarski"; nie zabieram flosu na forum, ptotestujac przeciwko ciaglemu banowaniu mnie na forum przez adminow; to nie moja wina, ze brakuje im inteligencji, i za te 1 000 PLN bardzo zle wykonuja swoja robote; tylko dlatego pozwolilem sobie tutaj "zagoscic", na niegoscinnym dla mnie forum GW, bo Ty, czlowiek inteligentny, dales sie nabrac durnemu klonowi, Orelce awersja napisała: > silesuis.monachijski napisał: > > > Gdyby Platforma rzadzila Sejm by przypominal zegarek szwarcarski albo jak > > > wolicie bawarski. > > Oj, Silesius... : )) > > Nie chciałbym, aby hejnał trąbiono z gabinetu pana posła Niesiołowskiego... > Choć rzeczywiście pan poseł Rokita nadaje się na wahdło... > > : ) Mimo różnic w pogladach - pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
parweniusz.tez.bawarski [...] 25.01.06, 20:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Rozmawiasz z kopią Sila :-( 25.01.06, 21:04 Zwróć uwagę na to, że ta swołocz (klon Sila) zamienia literki w taki sposób, aby jego/jej nick nie był odróżnialny od oryginału! Oryginał to silesius.monachijski Pozdrawiam, T. Odpowiedz Link Zgłoś
parweniusz.tez.bawarski [...] 25.01.06, 22:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
syfilesius.nonachijski Nareszcie jakis rozsadny głos na tym forum... 25.01.06, 20:16 Niech zyje Gazeta Wyborcza. Brawo Admin! Odpowiedz Link Zgłoś
parweniusz.tez.bawarski No to moze by tak Rokite od razu na cesarza? 25.01.06, 20:33 Premier i prezydent (pisioruchy) musieliby mu skladac hold (2 razy na tydzien). Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski LEPSZY TUSK! TUSK NAM IMPERATOREM! ROKITA KROLEM!! 25.01.06, 20:36 Premier, prezydent, marszalkowie i inni niech sie przed nim korza. Odpowiedz Link Zgłoś
parweniusz.tez.bawarski Chyle czoła, Silesius. Twoj pomysł jest genialny. 25.01.06, 20:41 Gazeta Wyborcza to ostoja Wolnego Słowa. Pozwala mi samodzielnie kształtowac moja opinie. Sezwala mi tez na swobodne wyrazanie opinii. Dziekuje! Wiwat Admin, nasz idol! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzy Pustogłowie? 25.01.06, 20:52 Robisz sobie kiepskie żarty czy naprawdę jesteś ogłupiony do potęgi? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Chyle czoła, Silesius. Twoj pomysł jest genia 25.01.06, 22:07 parweniusz.tez.bawarski napisała: > Gazeta Wyborcza to ostoja Wolnego Słowa. Pozwala mi samodzielnie kształtowac > moja opinie. Sezwala mi tez na swobodne wyrazanie opinii. Dziekuje! Wiwat Admin > , > nasz idol! Bucu lub buce!Nie jesteście zabawni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Chyle czoła, Silesius. Twoj pomysł jest genia 25.01.06, 22:11 Dziekuje veglie 8poki jeszcze moge, i nie jestem zabanowany); ja juz sie nie dziwie, ze mnie ciagle banuja, powolujac sie na nietykiete, zas klony harcuja dalej (choc w sposob ewidentny lamia ta nietykiete); widac, ze jestem tutaj, na tym forum, osobnikiem niepozadanym; wielka - zaiste - musiala byc moja przewina; musze zrobic porzadny rachunek sumienia; . Przyjemnego wieczoru (moze to jeszcze przejdzie; jezeli nie, to napisze Ci na priva) . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzy Największe warcholstwo to rzucanie obelgami... 25.01.06, 20:34 ...bez żadnej argumentacji. Ot, powołanie się, że gbyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem. Więcej rozsądku używając klawiatury ;) Również pozdrawiam ;) ............... Do lektury narodzie! :) czym.bo.pl dagome.bo.pl ozon.bo.pl wyjscie.bo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andrzy Kłamstwo - Sondaże 25.01.06, 20:31 Po ostatnich wyborach chyba nikt nie ma wątpliwości, że wszelkie sondaże robione przez "niezależne" ośrodki i cytowane przez Gadułę Wybiórczą są funta kłaków warte. IGRZYSKA dla maluczkich. Stwarzając wrażenie, że coś nie chodzi jak trzeba osiągacie drodzy szubrawcy z G.W. coraz gorsze rezultaty. igrzyska.bo.pl pamflet.bo.pl absurd.bo.pl depresja.u2.pl !!! Przekaż dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
parweniusz.tez.bawarski [...] 25.01.06, 20:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzy Re: Kłamstwo - Sondaże 25.01.06, 21:06 Nic dodać nic ująć. Szkoda pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
parweniusz.tez.bawarski [...] 25.01.06, 22:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Połowa Polaków źle ocenia pracę nowego Sejmu 25.01.06, 20:51 "Skoro jest tak źle, to trzeba zrobić nowe wybory. Tak trzymaj Jarosław !!!" Czytanie ze zrozumieniem nadal szwankuje. Połowa Polaków nisko ocenia ten sejm. więc głównie najsilniejszy w nim klub oraz jego koalicjantów z samoobrony. Jarosław, spal się ze wstydu. Nawet sld nie straciło zaufania tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: Połowa Polaków źle ocenia pracę nowego Sejmu 25.01.06, 20:52 Dobre, kwaskowe: wiadomosci.onet.pl/1236537,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
szmaciana co pozostalo jak nie zaklamane sondaze... 25.01.06, 21:08 i dawka taniej codziennej propagandy. Trzeba wpoic tempakom, ze po Kwachu nadejdzie koniec swiata... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Kwach wróci, nie martw się. Albo właśnie martw! :) 25.01.06, 21:26 szmaciana napisał: > i dawka taniej codziennej propagandy. Trzeba wpoic tempakom, ze po Kwachu > nadejdzie koniec swiata... Odpowiedz Link Zgłoś
alfiarz to nie polacy oceniają, ale media... 25.01.06, 21:13 na jakiej podstawie ocenia przeciętny kowalski? na podstawie tego co usłyszy w tv, radiu i przeczyta w prasie. Czy może zatem oceniać wykreowaną rzeczywistość? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl [...] 25.01.06, 23:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Grupa Monachijska ocenia pracę Sejmu 25.01.06, 23:15 Wpadłem na chwilę i aż przyjemnie popatrzeć. Monachijczycy oceniają pracę nowego Sejmu z większym zapałem i zaangażowaniem niż na www.Polonia- Monachium.info. Te wasze cudne, melodyjne jodłowanie na temat polityki PISu, PO, LPR, PSL w Sejmie.To jest to! Gubię się już kto jest kto lecz widzę, że można byłoby "zmontować" z Was dwie drużyny brydżowe. "Silcsius" tylko obniżył loty po brutalnych wejściach. Pojawił się "perweniusz monachijski" który pociągnie za sobą internetowych krezusów, burżujów i obszarników z rejonu Bawarii. Karierę waszą obserwuję z ogromnym zainteresowaniem! W czasie dyskusji starajcie się jak najdłużej trzymać nerwy na wodzy! Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Grupa Monachijska ocenia pracę Sejmu 25.01.06, 23:18 Widzisz, Jasiek... ...w brydżu dość popularny jest "wspólny język". Jednak nasi politycy preferują System Słabych Otwarć... ...mam nadzieję, że togo postu admin nie wykasuje... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Grupa Monachijska ocenia pracę Sejmu 25.01.06, 23:41 awersja napisała: > Widzisz, Jasiek.....w brydżu dość popularny jest "wspólny język". Jednak nasi politycy preferują System Słabych Otwarć... > ...mam nadzieję, że togo postu admin nie wykasuje... : ) Zgadzam się w całej rozciągłości. W chwili obecnej nasza czwórka do brydża gra marną partyjkę 3 bez atu. Przy czym Prezes powiedział, że wszyscy wykładają karty na stół i on to rozegra. Druga sprawa dot. pracy "admin" . Jej praca uzależniona jest nieraz od temperatury zew. oraz ciśnienia. Tak mi sie wydaje,bo nieraz ich skalpel nie ma logicznego ciecia. Moje ostatnie dwie wypowiedzi niczym się nie różniły i były bardzo delikatne! Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Grupa Monachijska ocenia pracę Sejmu 25.01.06, 23:47 jasiek.pl napisał: > Zgadzam się w całej rozciągłości. W chwili obecnej nasza czwórka do brydża gra > marną partyjkę 3 bez atu. Przy czym Prezes powiedział, że wszyscy wykładają > karty na stół i on to rozegra. 3NT daje dograną końcówkę... Ale czasami wygrywając końcówkę traci się premię za szlemika... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Grupa Monachijska ocenia pracę Sejmu 25.01.06, 23:21 da, da, toworiszcz; my wsoi poniali; do swidanja jasiek.pl napisał: > Wpadłem na chwilę i aż przyjemnie popatrzeć. Monachijczycy oceniają pracę > nowego Sejmu z większym zapałem i zaangażowaniem niż na www.Polonia- > Monachium.info. Te wasze cudne, melodyjne jodłowanie na temat polityki PISu, > PO, LPR, PSL w Sejmie.To jest to! Gubię się już kto jest kto lecz widzę, że > można byłoby "zmontować" z Was dwie drużyny brydżowe. "Silcsius" tylko obniżył > loty po brutalnych wejściach. Pojawił się "perweniusz monachijski" który > pociągnie za sobą internetowych krezusów, burżujów i obszarników z rejonu > Bawarii. Karierę waszą obserwuję z ogromnym zainteresowaniem! W czasie dyskusji > > starajcie się jak najdłużej trzymać nerwy na wodzy! Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski NIECH ZYJE GRUPA MONACHIJSKA! ONA TRZYMA WLADZE!!! 25.01.06, 23:51 Pozdrowienia z Bawarii! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski SZUKALEM NA MAPIE: TWOREK W BAWARII NIE MA 25.01.06, 23:55 silesuis.monachijski napisał: > Pozdrowienia z Bawarii! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do "silesius.monachijski" 26.01.06, 00:03 Nie wiem, czy zauwazyles? Napisalem do "silesuisa", ze rozrabia na tym forum jak pijany zajac bez wstydu. Oczywiscie moj post zostal usuniety bez sladu. Musi wiec to byc jakis klonik promowany przez GW. Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski Zaiznnie Smieszne! 26.01.06, 00:06 Wet oznacza po angilesku mokry. Gratujule wybor nicka ktory odzwierciedla sytuacje ktora znajduje sie w twoich gaciach. Pozdrowienia z Bawarii! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Zaiznnie Smieszne! 26.01.06, 00:13 silesuis.monachijski napisał: > Wet oznacza po angilesku mokry. Gratujule wybor nicka ktory odzwierciedla > sytuacje ktora znajduje sie w twoich gaciach. Pozdrowienia z Bawarii! Masz powazne zatwardzenie mozgu! Przelknij sobie 3 czopki naraz! - Kanalio! Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Zaiznnie Smieszne! 26.01.06, 00:31 Cóż... ...miarka się przebrała... kolejny post nie został skasowany, zatem mam radosną informację dla admina tego forum. Adminie... ...nie bardzo wiem co łączy Ciebie z osobą tym razem podającą się za Silesuisa, ale nie wykasowałeś kolejnego postu niezgodnego z netykietą. Wiedz zatem, że korzystając z drogi służbowej w najbliższy poniedziałek poinformuję Zarząd Agora SA o powyższym zachowaniu. Szkoda, że wcześniej nie sprawdziłeś kto bywa na tym forum - niestety, niewiedza szkodzi. Jeśli jednak wpadniesz na pomysł wykasowania tego postu przypominam, że jego kopia znajduje się na serwerze GW. Znajdują się na nim także kopie wszystkich pozostałych postów, które zgłaszałem do wykasowania a Ty tego nie zrobiłeś. Życzę, Drogi Aminie, miłego i spokojnego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Zaiznnie Smieszne! 26.01.06, 00:41 Awersjo, co myślisz o klapsie, a może dwóch...;D Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Re: Zaiznnie Smieszne! 26.01.06, 00:44 isa.stern napisała: > Awersjo, co myślisz o klapsie, a może dwóch...;D OK... przekonałas mnie... : )) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Zaiznnie Smieszne! 26.01.06, 00:53 awersja napisała: > Cóż... ...miarka się przebrała... kolejny post nie został skasowany, zatem mam radosną informację dla admina tego forum..... Karel Ćapek powiedział kiedyś: "Umowy są na to, by ich przestrzegali słabsi". To podsumowuje nasze starania o prawidłową pracę admina. Mam wypowiedż "silcsiusa" z 18.01.06 23:15. Jest skandaliczna, z rynsztoku. Była bardzo długo na forum. Dopiero interwencja spowodowała zrobienie czystki. Osobiscie uważam, że pewne wypowiedzi lawirujące "miedzy regulaminem" powinny być na krótko umieszczane. Zawierają niecenzuralne słowa, lecz póżniej autor mówi,że został skasowany z powodów politycznych! A to ładnie brzmi! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Zaiznnie Smieszne! 26.01.06, 01:16 jezeli masz jakikolwiek wplyw na to, to bylbym bardzo zobowiazany; nie cierpie cenzury, ale to mnie ostatnio banuja (na 3, 5 a i czasami na 12 godzin) za to, zen protestuje u admina przeciwko tym chamskich, wulgarnym i gleboko nieprzyzwoitym prowokajcom tzw. klonow; i zawsze "kopniaka" dostaje ja, zas klony dalej sie - bezkarnie - "wulgaryzuja" na forum; oby cos sie w koncu moglo zmienic awersja napisała: > Cóż... > > ...miarka się przebrała... kolejny post nie został skasowany, zatem mam radosną > > informację dla admina tego forum. > > Adminie... > ...nie bardzo wiem co łączy Ciebie z osobą tym razem podającą się za Silesuisa, > > ale nie wykasowałeś kolejnego postu niezgodnego z netykietą. Wiedz zatem, że > korzystając z drogi służbowej w najbliższy poniedziałek poinformuję Zarząd > Agora SA o powyższym zachowaniu. Szkoda, że wcześniej nie sprawdziłeś kto bywa > na tym forum - niestety, niewiedza szkodzi. > > Jeśli jednak wpadniesz na pomysł wykasowania tego postu przypominam, że jego > kopia znajduje się na serwerze GW. Znajdują się na nim także kopie wszystkich > pozostałych postów, które zgłaszałem do wykasowania a Ty tego nie zrobiłeś. > > Życzę, Drogi Aminie, miłego i spokojnego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: do "silesius.monachijski" 26.01.06, 01:12 ja to od dawna wiem; mysle, ze dzisiaj musi byc niezla "biba" u adminow gw, ze jeszcze mnie nie zabanowali (ostatnia przecietna, to 2.3 bany na dzien); dostrzeglem, ze zrozumiales problem klonow i dziekuje za wsparcie wet3 napisał: > Nie wiem, czy zauwazyles? Napisalem do "silesuisa", ze rozrabia na tym forum > jak pijany zajac bez wstydu. Oczywiscie moj post zostal usuniety bez sladu. > Musi wiec to byc jakis klonik promowany przez GW. Odpowiedz Link Zgłoś