eba_k Re: PO przyjmuje do wiadomości koniec współpracy 27.01.06, 17:48 A nie przyszło Ci choć raz do głowy, że to nie Platforma się ośmiesza tylko PiS i na dodatek że jest to działanie celowe? Swego czasu Roman Giertych wysunął ciekawą hipotezę, że Jarosławowi Kaczyńskiemu bardziej zależy na dobru swojego brata niż swoim i dla tego będzie dążył do tego by Lech Kaczyński był prezydentem przez dwie kadencje. Jakie Twoim zdaniem byłyby szanse na reelekcję Lecha Kaczyńskiego w przypadku, gdy rok przed wyborami prezydenckimi PiS przegrałby wybory parlamentarne? Jest bardzo prawdopodobne, że Jarosław Kaczyński dąży do tego by PiS przeszedł do opozycji na najbliższe cztery lata a taką możliwość dają mu wcześniejsze wybory które wygrałaby PO. W kolejnych wyborach bracia Kaczyńscy mieliby dużą szansę powtórzyć lub odnieść nawet większy sukces wyborczy niż ten z roku 2005, gdyż poza reelekcją Lecha Kaczyńskiego PiS miałoby szansę na zdobycie bezwzględnej większości w parlamencie. Zachowanie PiS w ostatnim czasie jest irracjonalne, nic nie wskazuje na to aby ta partia mogła stworzyć stabilną większość w sejmie, więc szansą dla niej są wcześniejsze wybory. Jednakże jeżeli dąży się do wcześniejszych wyborów nie podejmuje się kontrowersyjnych decyzji, bo te w większości przypadków szkodzą wizerunkowi partii a takie właśnie decyzje PiS w ostatnim czasie podejmuje. Tak więc jest bardzo prawdopodobne, że Jarosław Kaszyński swoje postępowanie uzależnia od dobra swojego brata a nie swojej partii a biorąc pod uwagę, że cieszy się w PiS ogromnym autorytetem, ma możliwość realizacji swojego planu, nie obawiając się nieświadomych jego intencji członków swojej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Tylko nowe wybory!! Zelazny i zdyscyplinowany 27.01.06, 17:51 elektorat SLD mam nadzieje nie zawiedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Tylko nowe wybory!! Chlopstwo wybierze Leppera 27.01.06, 17:57 I w ten sposob zakonczy sie eksperyment zwany polska demokracja. Zacznie sie lepperszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Bracie Katoliku P 1 ratuj polską demokrację 27.01.06, 19:41 bo pisiory dostały rozwolnienia i czego się dotkną to spaskudzą. Ale Lepera będę popierał bo to przynajmniej uczciwy łobuz i złodziej, nawet orwy zgwałcić nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Tylko PO potrafi rządzic Polską. Karły precz!!! 27.01.06, 17:58 Niech zyje GW i jej Admin. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 :-))))))))) Silesio masz problem z blizniakiem ! 27.01.06, 18:01 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: :-))))))))) Silesio masz problem z blizniakie 27.01.06, 18:28 cha, cha cha; przeciez to tylko amieszny klon; "silenius"; chcialby byc jak Miodowicz, a zawsze wychodzi Nikodem Dyzma; uwazaj katoliku na podroby "silesiusa"; pelno ich na forum (roeka sama przyznala sie, ze sie poede mnie "klonuje") Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_opolski1 Re: :-))))))))) Silesio masz problem z blizniakie 27.01.06, 18:53 Ja uwazam na kolny ale wydaje mi sie ze to ty jestes falszywy. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Silesio M i Katoliku P1 co z wami??? 27.01.06, 19:46 czyżbyście się popili albo napalili czegoś??? a może front jedności narodowej o nazwie pis Wamn już przestał odpowiadać?? Jeżeli tak to zapraszam do współpracy w tajnym stowarzyszeniu masońskim o nazwie SB utajone w podziemiu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Silesio M i Katoliku P1 co z wami??? 27.01.06, 19:51 nie wiem, czy Ty jestes oryginalem? jesli tak, ze pewnie dostrzegles, ze moj nick to "silesius" an ie "silenius", czy "silesiusz"; a moze Ty juz cos "lyknales" i nie dowidzisz? r0b0l napisał: > czyżbyście się popili albo napalili czegoś??? > a może front jedności narodowej o nazwie pis Wamn już przestał odpowiadać?? > Jeżeli tak to zapraszam do współpracy w tajnym stowarzyszeniu masońskim o > nazwie SB utajone w podziemiu > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Silesio M i Katoliku P1 co z wami??? 27.01.06, 20:15 ja się nie klonuję, chyba że przy rannym goleniu i wtedy jak kończę flaszkę. A łyknąłem dzisiaj, to prawda. Na trrzeźwo nie da się tego GWnianego koszmaru czytać ;-) Klonować się nie mam potrzeby ani ochoty, jestem prostolinijnym robolem i już. Choć mi właśnie podsunięto pomysł na super nick Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1972 ANKIETA: Będą wcześniejsze wybory? 27.01.06, 18:05 Zapraszam do udziału w ankiecie. www.votebox24.com Zobaczcie jakie jest zdanie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
gss87 Nowe sondaże Pentora - PiS słabnie 27.01.06, 18:15 Za tydzien obublikowane zostana nowe sondaze Pentora. Słabnie PiS i zmniejsza się poparcie dla Marcinkiewicza. Więc nie będzie żadnych nowych wyborów. PiS będzie współpracował z Lepperem. Odpowiedz Link Zgłoś
l005 PiS słabnie i pewnie podzieli los SLD 27.01.06, 18:26 gss87 napisał: > Za tydzien obublikowane zostana nowe sondaze Pentora. > Słabnie PiS i zmniejsza się poparcie dla Marcinkiewicza. > > Więc nie będzie żadnych nowych wyborów. > PiS będzie współpracował z Lepperem. ------------------------ Zwlaszcza dzieki zaciesnianiu braterskiej wspolpracy z oszolomami przy ktorych nawet PZPR byla by partia postepowa. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Dlaczego tak pozno ??? 27.01.06, 18:21 Mam nadzieje ze liderzy PO dotrzymaja slowa. Koniec rozmow o tzw. koalicji z PiS. Z pewna grupa ludzi po prostu nie wchodzi sie w takie uklady. W moich stronach mawiaja "lepiej z madrym zgubic niz z glupim znalezc". Czas zaczac solidnie przygotowywac sie do wyborow. Czy beda to przyspieszone sejmowe czy municypalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mleon A JEŚLI PO WYGRA PRZYSPIESZONE WYBORY? 27.01.06, 18:21 to z kim "utworzy większość zdolną do rządzenia" ? z PiS em? eeee.. Odpowiedz Link Zgłoś
surtr Re: PO przyjmuje do wiadomości koniec współpracy 27.01.06, 18:23 Ludzie, Ci państwo biorą lekką ręką miesięcznie, równowartość półrocznych dochodów większości z nas - o ile nie więcej... :( W ciągu 4 miesięcy, prócz ochłapu w postaci becikowego nie zrobili nic konstruktywnego. Przecież oni przejadają NASZE PIENIĄDZE. Prezydent milczy jak mumia. Marszałek sejmu, cynicznie - acz z miną świętoszka - manipuluje "pracą" togo pandemonium, a posłów pokroju pana Giżyńskiego, nie stać na nic ponad pseudohistoryczne ekskursy na temat stanu wojennego. Tak się składa, że w latach '90 studiowałem z panem G. na UMK w Toruniu. Znam ten typ: intelektualna miernota, polana narodowym sosikiem. Ludzie!!!! Pogonić całe to towarzystwo, bo przez 2, 3 stulecia będziemy wciąż słyszeć o nierozliczonych komuchach, oglądać wielki remis na WEMBLEY i zastanawiać się ochrzczeniem kolejnej ulicy czy placu imieniem Wielkiego Polaka. Ile można, żyć sentymentami. PiS - w zasadzie opiera swój wizerunek na charyzmie Pana J.K. Reszta, to miernoty. Inni z resztą nie mieliby szans na karierę w tej partii. PO - no cóż, jakie rządy taka opozycja. Bezbarwna, przeintelektualizowana banda nieudaczników. Są tak nieskuteczni, że nie potrafią wygrać wygranych wyborów. A lider? Cóż, każdy widział jak na finiszu wyborów prezydenckich w sposób żenujący strzelał sobie samobóje żałosnymi dykteryjkami o Aleksandrze Wielkim. LPR i SAMOOBRONA - każdy widzi, że to kurtyzany chcące udawać dziewice. Ich elektorat to łyka, bo niewiele rozumie z otaczającego go świata. Strach przed wcześniejszymi wyborami sprawia, że są zdolni do każdej formy współżycia. Od tyłu, od przodu... bez różnicy SLD - No cóż, o nich chyba nikt nie ma dobrego zdania. Więc i pisać nie ma co. Zresztą, z tak bezbarwnym przywódcą, jakim jest Olejniczak nie mają dużych szans na poprawienie swych notowań. Oj wróci szybko w łachy pan Borowski. PSL – nie wiem ... chyba ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Ktoś kogoś atakuje! 27.01.06, 18:27 A mogło być tak ładnie! PISiak był gotowy na odłożenie "pewnych głosowań", jednak odpowiedzią PO był "wściekły atak" na sali sejmowej przeprowadzony przez zmasowany nalot jednego bombowca i trzy myśliwce PO. Zrzucono 4 tony bomb i napalm. W ten sposób pogrzebano możliwość porozumienia lecz nas nie zniszczono, dzięki ofiarnej obronie wojsk LPR i S…..Y. Stosunki są nadal napięte, szare komórki lużne!Należy zamawiać płoty i słupy na ogłoszenia wyborcze.Tak trzymać! Nie drukujcie temato podobnych oświadczeń! Bo ja już nie wiem: Czy myślenie jest funkcją społeczną, czy funkcją mózgu? ...jak mówił S.J.Lec. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Re: PO przyjmuje do wiadomości koniec współpracy 27.01.06, 18:29 Nie mam ochoty dyskutować z wyznawcami kaczyzmu. Gołym okiem widać cynizm i gierki sejmowe, a oni i tak będa twierdzić, że PO wszystkiemu winna. Najsmieszniejsze, że nawet nibykoalicjanci PiS w sejmie czyli LPR i Samoobrona dokładnie taki sam pogląd wyrazają nawet znacznie częsciej niż PO, ale wyznawcy Jarosława powtarzaja jak echo co wodzuś mówi. Pan Jarosław Kaczyński jest typowym socjopatą, to w moim rozumieniu superinteligentnym facetem, który jednak nie traktuje innych jak partnerów, a jak pionki do ustawiania. Socjopaci uwielbiają manipulować ludźmi, a to co ich podnieca to zdobywanie poparcia wzajemnych przeciwników. Oni nigdy nie zawierają pozoumień, których maja zamiar dotrzymać. Wszystko traktują jako element w grze, a podnieca ich wykołowanie wszystkich. Uważaja sie za nadludzi, a reszta to pionki czy klocki w grze które należy ustawiać, czy układać tak aby wygrać. Z zasady są amoralni, za moralne uważają tylko to co im słuzy. Sąd sądem, a "prawo i sprawiedliwość" ma być po stronie pis . Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Nalezy zadac sobie pytanie co od objecia wladzyPIS 27.01.06, 18:30 S zrobil w sprawach kraju?Jakies sukcesy w polityce zagraniczenj? A moze krajowej? Jakies ruchy by zmniejszych bezrobocie? By poprawic gospodarke? Co zrobil procz zmiany kadr, knucia i spiskowania z roznymi oszolomami, machlojek i kombinacji cyrkowych byleby u zloba byc? Jesli tak ma wygladac kolejne 4 lata to tylko wybory: albo wyborcy dadza im kopa albo dadza silny mandat do zniszczenia panstwa (zreszta nie pierwszy raz polacy sami sobie klopoty na glowe sprowadza). Odpowiedz Link Zgłoś
mleon Re: Nalezy zadac sobie pytanie co od objecia wlad 27.01.06, 18:31 No i co po wyborach? jaka większość? Odpowiedz Link Zgłoś
surtr Re: Nalezy zadac sobie pytanie co od objecia wlad 27.01.06, 18:33 Ludzie, Ci państwo biorą lekką ręką miesięcznie, równowartość półrocznych dochodów większości z nas - o ile nie więcej... :( W ciągu 4 miesięcy, prócz ochłapu w postaci becikowego nie zrobili nic konstruktywnego. Przecież oni przejadają NASZE PIENIĄDZE. Prezydent milczy jak mumia. Marszałek sejmu, cynicznie - acz z miną świętoszka - manipuluje "pracą" togo pandemonium, a posłów pokroju pana Giżyńskiego, nie stać na nic ponad pseudohistoryczne ekskursy na temat stanu wojennego. Tak się składa, że w latach '90 studiowałem z panem G. na UMK w Toruniu. Znam ten typ: intelektualna miernota, polana narodowym sosikiem. Ludzie!!!! Pogonić całe to towarzystwo, bo przez 2, 3 stulecia będziemy wciąż słyszeć o nierozliczonych komuchach, oglądać wielki remis na WEMBLEY i zastanawiać się ochrzczeniem kolejnej ulicy czy placu imieniem Wielkiego Polaka. Ile można, żyć sentymentami. PiS - w zasadzie opiera swój wizerunek na charyzmie Pana J.K. Reszta, to miernoty. Inni z resztą nie mieliby szans na karierę w tej partii. PO - no cóż, jakie rządy taka opozycja. Bezbarwna, przeintelektualizowana banda nieudaczników. Są tak nieskuteczni, że nie potrafią wygrać wygranych wyborów. A lider? Cóż, każdy widział jak na finiszu wyborów prezydenckich w sposób żenujący strzelał sobie samobóje żałosnymi dykteryjkami o Aleksandrze Wielkim. LPR i SAMOOBRONA - każdy widzi, że to kurtyzany chcące udawać dziewice. Ich elektorat to łyka, bo niewiele rozumie z otaczającego go świata. Strach przed wcześniejszymi wyborami sprawia, że są zdolni do każdej formy współżycia. Od tyłu, od przodu... bez różnicy SLD - No cóż, o nich chyba nikt nie ma dobrego zdania. Więc i pisać nie ma co. Zresztą, z tak bezbarwnym przywódcą, jakim jest Olejniczak nie mają dużych szans na poprawienie swych notowań. Oj wróci szybko w łachy pan Borowski. PSL – nie wiem ... chyba ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski PRECZ WARCHOLOM Z PiSuaru! WIWAT DONALD TUSK I PO 27.01.06, 18:32 PiS dazy do podzielenia naszego spoleczenstwa ale w nastepnych wyborach dostanie straszne lanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Prymitywy się zwołują? Współczuję PO takich c 27.01.06, 18:46 Gdzie im do tych z pisu, co to zdobywali doswiadczenie w PZPR :) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Prymitywy się zwołują? Współczuję PO takich c 27.01.06, 18:51 W PZPR? PiS-owcy? Chłopcze, pewnie wypadłeś mamusi z kołyski i uderzyłeś główcią w chodniczek, co? I zostały ślady, zostały! Z PZPR to wywodzą się ci członkowie PO, którzy byli blisko związani z UW (tam takich było pełno!)! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Prymitywy się zwołują? Współczuję PO takich c 27.01.06, 19:42 Ales "dowalil"! skad to masz? z trybuny, z przegladu, czy tez z nie? zirby napisał: > Gdzie im do tych z pisu, co to zdobywali doswiadczenie w PZPR :) > Odpowiedz Link Zgłoś
zirby do sedesa i siuasiusia :) 27.01.06, 20:01 Macie braki w tym, kogo popiera wasz wódz :) Niejaki Wojciech Jasiński Odpowiedz Link Zgłoś
cozy Re: PO przyjmuje do wiadomości koniec współpracy 27.01.06, 18:37 A kto to jest "polska prawica"? Bo chyba nie komuchy z PIS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Jarek to klon Lecha i na odwrot! Polska i forum GW 27.01.06, 18:38 sa pod panowaniem klonow! KLONUJ SIE KTO MOZE. Niech zyje Admin Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Jarek to klon Lecha i na odwrot! Polska i for 27.01.06, 19:09 Ale żenada, silesiusa nie lubię, jak każdego buca, ale do takiego podszywanie się to trzeba moralności Kurskiego co najmniej... Tak źle, tak niedobrze powiedzieć coś w swoim imieniu... Plwam na takie metody, pasujesz raczej do Pisu, burasie... Odpowiedz Link Zgłoś
buras303 Re: PO przyjmuje do wiadomości koniec współpracy 27.01.06, 18:48 Tu trzeba płakać a nie dyskutować. Wojujący bracia zakonni chyba po cichu licza na jakiś wrogi gest czy wystąpienie, żeby dać im pretekst do użycia siły. Lekarzom już grożono i wszystko przeszło bez echa. Precedens jest zatem bracia zakonni do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_opolski1 KACZORY SA WROGIE KOSCIOLOWI 27.01.06, 18:52 Oni nie szanuja katolikow i w zaciszach gabinetowych sie z nas wysmiewaja. NA zewnatrz udaja takich wielkich swietych. Wedlug mnie to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: KACZORY SA WROGIE KOSCIOLOWI :))))))))))))))) 27.01.06, 18:54 Pomyslow ci nie brakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_opolski1 Re: KACZORY SA WROGIE KOSCIOLOWI :))))))))))))))) 27.01.06, 18:57 Smiesnie prawisz klonie Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Widze ze tobie tez jakis klon na ogonie siedzi... 27.01.06, 19:03 Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Widze ze tobie tez jakis klon na ogonie siedz 27.01.06, 19:31 Coraz więcej agentów z rejonu Bawarii opanowało GW. Rozpracowują tylko wydarzenia polityczne w kraju. Ostatnio musiałem przeprowadzić ich analizę, ponieważ gubiłem sie w poglądach które reprezentują. Są wśród nich miłosnicy wszystkich partii które są u nas aktywne. Dwóch "monachijczyków" wydaje mi się że są agentami Moskwy a jeden Izraela. Jutro mam dostać zwrotne odpowiedzi w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: KACZORY SA WROGIE KOSCIOLOWI :))))))))))))))) 27.01.06, 19:04 katolik_opolski1 napisał: > Smiesnie prawisz klonie +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Mlody gniewny ? Skad ta zlosc ? Niedawno byles u Pierwszej Komunii Swietej . Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas JAK CIĘŻKO WYRWAĆ POLSKĘ Z ŁAP ZŁODZIEJI.. 27.01.06, 19:18 Posłuchajcie TVN i jego Faktów. Poczytajcie Wybiórczego szmatławca. TVN i reszta oszalałych z nienawiści mediów po raz kolejny tworzą ,preparują PSYCHOZĘ STRACHU I CHAOSU. Wszystko w jednym celu : Zniszczyć nowy polski rząd PIS. Trwa żenująca nagonka na Jarosława Kaczyńskiego. Gdyby wierzyć "polskojęzycznym" mediom to można odnieść wrażenie że jest to upiór ,który pożera dzieci na kolacje. Trwa nieustanna , zmasowana i zajadła akcja przeciw nowemu rzadowi i nowemu prezydentowi. A prawda jest tylko jedna i brzmi nastepująco : Wszyscy bandyci i złodzieje boją się nowej władzy. Wszyscy którzy mają coś na sumieniu boją się tych znienawidzonych Kaczorów - którzy nie są uwikłani w żadne złodziejskie interesy. Strach przed uczciwym państwem - oto powód szału w mediach typu TVN POLSAT czy TVP. Trzeba nie mieć rozumu ,żeby nie zauważyć tej media;nej nagonki , tego tworzenia poczucia zagrożenia i chgaosu jaki rzekomo wprowadza PIS... Jak ciężko wyrwać tę naszą biedną ojczyznę z łap złodzieji i łajdaków... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l pół Polski to ubecy, złodzieje, szpiedzy, żydzi, 27.01.06, 19:53 i cykliści. Nic dziwnego że trudno zbudować nowy wspaniały świat o nazwie 4 rzyćpospolita. Nalezy rozstrzelać w imię boże kilka tysięcy liberałów , wyrzucić za granicę milion innych pederastów a reszta na pewno ucichnie i przestanie szkodzić ze strachu. Alleluja i do przodu, spieprzać dziady z katolandu Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: pół Polski to ubecy, złodzieje, szpiedzy, żyd 27.01.06, 20:03 r0b0l napisał: > i cykliści. > Nic dziwnego że trudno zbudować nowy wspaniały świat o nazwie 4 rzyćpospolita. > Nalezy rozstrzelać w imię boże kilka tysięcy liberałów , wyrzucić za granicę > milion innych pederastów a reszta na pewno ucichnie i przestanie szkodzić ze > strachu. > Alleluja i do przodu, spieprzać dziady z katolandu No tak. Szydzisz i wykpiwasz w prymitywny w prostacki sposób ,który cię dyskfalifikuje w dyskusji. Cóż. Głupi jesteś i tyle. Szkoda klawiatury na takiego młota jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l robola pod ścianę bez sądu. w imię boże ratata 27.01.06, 20:22 bez dyskusji bo szkoda słów ale robol był zawodowcem i ma panzerfausta po dziadku. lekko nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
swam Demokracja sie rozpada 27.01.06, 20:29 Nie widzisz tego??? Nie mam w domu TV, ale z tego co piszesz - popieram działania mediów. Może i nie widzisz - jak cały PiS i jego zwolennicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: JAK CIĘŻKO WYRWAĆ POLSKĘ Z ŁAP ZŁODZIEJ 27.01.06, 20:50 mordzinas napisał: > Posłuchajcie TVN i jego Faktów. Poczytajcie Wybiórczego szmatławca. > Strach przed uczciwym państwem - oto powód szału w mediach typu TVN > POLSAT czy TVP. Cholernie sie męczysz oglądając i słuchając polskojęzyczne stacje.Pozostaje wyrejstrować odbiornik. GW nie dostarcza Ci satysfakcji a jedynie wywołuje orgazm. Jakie jest wyjście z sytuacji? Podziel się rozwiązaniem ponieważ też angażuję sie emocjonalnie w wydarzenia polityczne III R.P.Kolejnych wyborów nie przeżyję! Zacznę znowu pić! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: KACZORY SA WROGIE KOSCIOLOWI :))))))))))))))) 27.01.06, 19:45 nieee; katolik_opolski1 jest swiezo po bar micwie katolik_polski1 napisał: > katolik_opolski1 napisał: > > > Smiesnie prawisz klonie > +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ > Mlody gniewny ? > Skad ta zlosc ? > Niedawno byles u Pierwszej Komunii Swietej . Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars silesius taki uciekinierom jak ty 27.01.06, 19:58 powinnos ie zabraniac wpowiadania sie na temat spraw dotyczacych Polski. Uciekles do Niemiec i sie madrzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l ważne pytanie: 27.01.06, 20:00 agentem jakiego wywiadu jest Katolik Opoj-ski 1 i czy jest klonem innego K P 1??? A jeżeli to czy cierpi na schizię do kwadratu czy wyżej??? ;-). A Ciebie Silesiusie nie pytam, czuć na odległość te srebrniki ( jak masz za dużo to podrzuć sakiewkę bo nie mam z czego podesłać O. Rydzykowi ) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: ROBOL;ROBOL ; ROBOL !!!!!!!! 27.01.06, 20:15 Piatek wieczor,wszyscy ladni chlopcy poszli na disco albo do homoknajpy , a ty sleczysz przy kompie i chcesz sobie z kims pogadac . Silesio jest dzisiaj w transie. On cie pocieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: ale ja jestem lesijką z ikrą ;-p 27.01.06, 20:38 Flaszeczke sam wychlales ! Koledzy z forum sie nie licza ? To ja mowie ci tylko jedno ! Postaw flaszke dla pasera ,bo cie paser sponiewiera !!! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: ale ja jestem lesijką z ikrą ;-p 27.01.06, 20:51 ale ja pijam taką bez akcyzy sąsiad pracuje w polmosie a jak ma wolne to sam pędzę... tak i tak oszukuję państwo bo skarb nie dostaje z mojego pijaństwa ani grosza akcyzy a wciąganie Cię w przestępstwo byłoby grzechem ciężkim z katachizmu i kodeksu Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: ważne pytanie: 27.01.06, 20:27 skoro jestes tym, za kogo uwaza cie katolik_polski1, to sie juz przestalem dziwic, ze na forum "czuc" r0b0l napisał: > agentem jakiego wywiadu jest Katolik Opoj-ski 1 i czy jest klonem innego K P > 1??? > A jeżeli to czy cierpi na schizię do kwadratu czy wyżej??? > ;-). > A Ciebie Silesiusie nie pytam, czuć na odległość te srebrniki ( jak masz za > dużo to podrzuć sakiewkę bo nie mam z czego podesłać O. Rydzykowi ) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: ważne pytanie: 27.01.06, 20:54 nie zwracam uwagi na to za kogo mnie ma Katolik P1, zajrzyj powyżej: próbuje mnie na wódkę wyciągnąć i czyni dwuznaczne uwagi na temat Twoich upodobań Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: ważne pytanie: 27.01.06, 21:06 r0b0l napisał: > nie zwracam uwagi na to za kogo mnie ma Katolik P1, zajrzyj powyżej: próbuje > mnie na wódkę wyciągnąć i czyni dwuznaczne uwagi na temat Twoich upodobań ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ale dwulicowiec ! Kieliszka nie poleje i zaraz na skarge leci ! To ja na ciebie Silenciusa posle. Bedziesz sie od teraz "robos" nazywal. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l robol cham ma wódkę i pije sam za zdrowie kaczorów 27.01.06, 21:49 płci obojga Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l lepszy Tusk głupawy niż kaczor szubrawy 27.01.06, 21:51 prawda że gorzała geniuszem czyni? od dziś to moje glówne haslo prócz okrzyku ku czci wodza: sieg kwajl Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 epitafium 27.01.06, 19:15 Odsunięcie POlaków od rządzenia RP jest doskonałym podsumowaniem dnia dzisiejszego. ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
scept NARESZCIE 27.01.06, 19:28 Czekałem na to długo i już mi było źle, że nie dość głupich posunięć w kampanii to jeszcze teraz robią z siebie ślepych. Na pewno jest w tym wina obu stron, ale nie rozumiem czekania na sytuację w której można powiedzieć, "to pan to powiedział". To metoda JK, tego mini Churchilka, takiego na homo-kurduplastą miarę. Podobno potrzebujemy silnych ludzi u władzy, gdzie oni są, w jakiej formacji? Odpowiedz Link Zgłoś
starboy Re: PO przyjmuje do wiadomości koniec współpracy 27.01.06, 19:33 Oba ugrupowania sa siebie (nie) warte. Za SLD moze i byla korupcja i niezliczone afery, ale przynajmniej w sejmie cyrku nie bylo. Niech juz beda te wybory. Niech PiS bedzie w opozycji. Moze wtedy beda bardziej konstruktywni. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslawkokosza Re: PO przyjmuje do wiadomości koniec współpracy 27.01.06, 19:40 tia.. i trzeba bylo Kaczynskich zeby mnie wygnac na wybory, nie chce zyc w "kaczo-mocherowej" rzeczywistosci.. J.Kaczynski kreuje sie na nowego Pilsudzkiego tylko ze polityk tego formatu bedzie dobrze wygladal tylko na OSLE! Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 ZDJECIE 27.01.06, 19:49 ...te zdjecie duzo mowi: DWA ZALOSNE, KWASNE CIULE! Odpowiedz Link Zgłoś
rafal8111 Re: PO przyjmuje do wiadomości koniec współpracy 27.01.06, 19:51 PIS nie jest wcale lepszy, prezentując krytykę PO zastanowiłbys sie nad sobą. Jesteś ZAŁOSNY! Ty i toj PISuar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
19630528w Re: PO przyjmuje do wiadomości koniec współpracy 27.01.06, 19:53 PO przekroczylo wszelkie granice: trudno tu mowic o polityce,jest to raczej slepa wscieklosc i brak aprobaty dla demokratycznego wyboru spoleczenstwa. Przypomne dla P. Tuska i P. Rokity -wygralo PIS czy to im sie podoba czy nie. Albo sa politykami,albo niech biora swoje zabawki spadaja z naszego podworka, bo jak nie to poroamawia z nimi Gruby Kazio.....ha,ha,ha, Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita O sprzeniewierzaniu jakich poglądów i zasad 27.01.06, 19:53 opowiada ten błazen Rokita?? Przecież ta partia jest bezpłciowa i bezjajeczna jak jej przywódcy. u. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: O sprzeniewierzaniu jakich poglądów i zasad 27.01.06, 20:00 unamatita napisała: > opowiada ten błazen Rokita?? Przecież ta partia jest bezpłciowa i bezjajeczna > jak jej przywódcy. > u. Platforma Obywatelska przez to co robi w ostatnim czasie daje dowód ,że nie chce żadnych pozytywnych zmian w Polsce. Przecież przed wyborami PIS i PO wydawały się NATURALNYMI SOJUSZNIKAMI w walce ze zbirami z PZPR-SLD. Po wyborach PO zamiast uznać niewielke zwycięstwo PIS -ale jednak zwycięstwo - i wspólnie przywracać w Polsce ELEMENTARNĄ SPRAWIEDLIWOŚĆ!!! Dzieje się inaczej. Ja nie potrafię pojąć tego co wyprawia PO. Przecież oni są na drodze do tworzenia koalicji z PZPR-SLD.... A to oznacza ,że mafia znów się obroni.... Odpowiedz Link Zgłoś
swam Re: O sprzeniewierzaniu jakich poglądów i zasad 27.01.06, 20:19 Chyba słychasz jedynie Radia Maryja, skoro tak przekręcasz fakty. I co w takim razie robisz na forum GW, przecież to przyczułek PO???? Wiem co - to samo co cały PiS - podporządkować sobie wszystko. Tak, PiS miał parę procent więcej w wyborach, ale nie WIĘKSZOŚĆ! A od początku rozmów PiS mówi mniej więcej tak: "My wygraliśmy, hehehe, wy PRZEGRALIŚCIE, wieśniaki, Żydzi, nieudacznicy!!!! I coraz nam zrobicie? Nic, winner takes it all!!! Pieprzyć demokrację, wygraliśmy i teraz wszyscy będą tańczyli jak zagramy!!! A jak nie, ubecy, komuniści, zdrajcy - zwyczajnie Was udupimy!!!!" PiS prokatolicki, łże na każdym kroku. Nie? A co z obietnicami przedwyborczymi? Co z obietnicami dla LPR i Samoobrony? Z nimi łatwiej się dogadać, bo nie mają kręgosłupa. A PO się postawiła? PiS sobie z tym poradzi, jak nie bomba to trucizna - znają odpowiednich kolesi po fachu. W końcu nie po to długo czekali na okazję przssania się do koryta, żeby tak łatwo odpuścić. To Twój cały PiS, przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
swam Re: O sprzeniewierzaniu jakich poglądów i zasad 27.01.06, 20:24 oczywiście to odpowiedź do unamatity, coś mi ucieka na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk a moze by tak do Łagiewnik na re rekolekcje .... 27.01.06, 20:02 ... gdzie moze renatchnienie nadejdzie - pp.Rokita ,Tusk, Komorowski, Spiewak, Pani Haniu G.,Schetyna, Chlebowski i pozostali platformijczycy Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 To nie to soma co 27.01.06, 20:36 pisiorki gdy po instrukcje jada do ojca dyrektora jak lagac i niepokoj siac Odpowiedz Link Zgłoś
brynk patrz zdjęcie - ten w tym moherowym czarnym... 27.01.06, 20:06 ...kapeluszu wygląda jak ... " Belchegor , czyli upiór Luwru " Odpowiedz Link Zgłoś
zwisielec PO) JAK CHORY BABSZTYL 27.01.06, 20:06 nierozumiejący, że nikt go nie chce i nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś