Dodaj do ulubionych

Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa

02.02.06, 07:09
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • master_in_lunacy Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 07:13
      Pierwszy potencjalny wiezień polityczny IV Rzeczpospolitej nie wygląda na zbyt imponująco.
      Wydaje mi się, że to właściwie nagłaśnianie tej sprawy przez prokuraturę, jest bardziej zniewagą
      głowy państwa, niż bełkot jakiegoś pijaczka.
      • dziecina.betlejemska [...] 02.02.06, 08:07
        • krzych.korab Re:W tym wypadku znieważaliby Prezydenta policjanc 02.02.06, 08:44
          • kot9999 PRZECIEZ ON MOWIL PRAWDE, WIEC NIE MOZNA 02.02.06, 09:24
            PRZECIEZ ON MOWIL PRAWDE, WIEC NIE MOZNA KARAC ZA ROZPOWSZECHNIANIE PRAWDY
            • centrolew Re: PRZECIEZ ON MOWIL PRAWDE, WIEC NIE MOZNA 02.02.06, 09:37
              Ciekawe czemu nie mogli oskarżyć tego pijaczka o niestosowne zachowanie, albo o
              obrazę policjantów?! Teraz próbują wsadzić za obrazę prezydenta... Jak się nie
              uda, zawsze zostaje paragraf przewidujący karę za zdradę tajemnicy państwowej... ;-)
              • navaira Cześć I Sekretarza KC nie może być plamiona 02.02.06, 09:51
                W IV Rzeczpospolitej, państwie prawa dla wybranych oraz sprawiedliwości
                selektywnej, nie będzie byle pijak używać wyrazu "kaczka". A co się stanie z
                potworami, przyłapanymi na gorącym uczynku jedzenia gulaszu z kaczki w
                azjatyckiej restauracji? Kara śmierci!
                • studioturos [...] 02.02.06, 10:10
                  • mis22 Nie karac lub karac pijaczka? 02.02.06, 12:13
                    Turecki sedzia nie ukaral tureckiego pisarza za przypominanie o ludobojstwie
                    dokonanym przez Tukow na Ormianach sto lat temu. Moze i polski sedzia bedzie
                    tolerancyjny dla pijaczka obrazajacego polskiego prezydenta i polskie panstwo?
                    • isa.stern Niech Miller poleci mu adwokata ;D 02.02.06, 14:41
                      ta sprawa jest kuriozalna i to ona dopiero ośmiesza Kaczyńskiego
                      • citizenl Re: Niech Miller poleci mu adwokata ;D 02.02.06, 15:25
                        Wiadomo co bedzie dalej. Do kicia pojda wszyscy ktorzy
                        glosowali na PO i Tuska w ostatnich wyborach. Za obraze drobiu. A jak!
                        • uchachany I bardzo słusznie! Obrażanie Pana Prezydenta 02.02.06, 20:23
                          Kaczyńskiego w warunkach walki, jaką toczy On dla dobra Polski i Polaków (wraz
                          z Pierwszym Prawdziwie Polskim Rządem Pana Premiera Marcinkiewicza) z plugawymi
                          karłami reakcji komunistyczno-liberalnej jest ZBRODNIĄ ZDRADY STANU!!

citizenl napisał:

> Wiadomo co bedzie dalej. Do kicia pojda wszyscy ktorzy
                          > glosowali na PO i Tuska w ostatnich wyborach. Za obraze drobiu. A jak!
                          • zeen3 Re: I bardzo słusznie! Obrażanie Pana Prezydenta 02.02.06, 21:04
                            A ja prezydenta czniam!
                            W izolacji sobie trwam.
                            Co polityk, zwykle cham,
                            W cznianiu ich ja ciągle trwam
                            Choć kablówkę w domu mam
                            Nie oglądam, tylko trwam
                            I za prawdę Wam powiadam
                            Idę trwać, a zatem spadam....
                            • uchachany A czniaj sobie prezydenta! Ale Kwaśniewskiego lub 02.02.06, 21:14
                              Wałęsę, a od Naszego Pana Prezydenta Kaczyńskiego - nadziei wszystkich Prawych
                              Polaków - WARA!!

zeen3 napisał:

> A ja prezydenta czniam!
                              > W izolacji sobie trwam.
                              > Co polityk, zwykle cham,
                              > W cznianiu ich ja ciągle trwam
                              > Choć kablówkę w domu mam
                              > Nie oglądam, tylko trwam
                              > I za prawdę Wam powiadam
                              > Idę trwać, a zatem spadam....
                              • zeen3 Re: A czniaj sobie prezydenta! Ale Kwaśniewskiego 02.02.06, 21:24
                                A ja właśnie tego czniam!
                                I nie jestem przy tym sam.
                                Jego partia to jest chłam
                                Nie dam za nią nawet złam...
                                Jego brat to też jest złam...
                                Choć podziwiam jego RAM.
                                Prezydentów wielu znam
                                Choć na naszych często sam
                                sobie cicho narzekam...

• plmlp Megakaczory kontratakują. 02.02.06, 21:33
                                  • kucharpa Re: Megakaczory kontratakują. 02.02.06, 21:59
                                    ale sobie ofiary wybrali...mocni sa
                                • uchachany TEGO nie wolno, gdyż to działalność antypolska, 02.02.06, 21:36
                                  antykatolicka i i antydemokratyczna.

zeen3 napisał:

> A ja właśnie tego czniam!
                                  > I nie jestem przy tym sam.
                                  > Jego partia to jest chłam
                                  > Nie dam za nią nawet złam...
                                  > Jego brat to też jest złam...
                                  > Choć podziwiam jego RAM.
                                  > Prezydentów wielu znam
                                  > Choć na naszych często sam
                                  > sobie cicho narzekam...
                                  • zeen3 Re: TEGO nie wolno, gdyż to działalność antypolsk 02.02.06, 21:44
                                    Od Chicago do Podolska
                                    W pole wiarę wiedzie Polska
                                    Nie hiszpańska, nie kreolska
                                    Tylko nasza, nasza polska...
                                    • uchachany [...] 02.02.06, 22:11
                                      • zeen3 Re: Hej, wywiedzie nas do chwały 02.02.06, 22:28
                                        Chylę czoła, nie przed PiS-em
                                        Jam zajęty teraz Lisem...
                                        • uchachany I na Liska przyjdzie kryska 02.02.06, 22:36
                                          gdy się wzmocni władza PiSka!

zeen3 napisał:

> Chylę czoła, nie przed PiS-em
                                          > Jam zajęty teraz Lisem...
                                          • zeen3 Re: I na Liska przyjdzie kryska 02.02.06, 22:51
                                            To nie Liska czeka kryska
                                            Tylko lubo Twego PiSka...
                                            • uchachany PiSek na to jest zbyt cwany 03.02.06, 00:36
                                              by go kryski spotykały!
                                              Potencjalnych sprawców krysek
                                              wpierw uwali cwany PiSek;
                                              W uwalaniu będzie śmigły:
                                              "władzy raz zdobytej -
                                              nie oddamy nigdy!"

zeen3 napisał:

> To nie Liska czeka kryska
                                              > Tylko lubo Twego PiSka...
                        • pozlotemu Toz to elektorat Tuska i Rokity, trzeba go chronic 02.02.06, 20:25
                          PO powinno ujac sie za swoim fanem, ktory powiedzial co
                          wczesniej wchlonal z Gazety Wyborczej podlewajac alkoholem.
                          • uchachany Masz rację, z tym elektoratem Rokity i Tuska, a 02.02.06, 20:52
                            także z samym Rokitą i Tuskiem, ciągle obrażającym Pana Prezydenta Kaczyńskiego
                            też trzeba zrobić porządek.
                      • polonus3 Re: Niech Miller poleci mu adwokata ;D 02.02.06, 23:41
                        Kaczora nie potrzeba juz osmieszac!
                    • taus Re: Nie karac lub karac pijaczka? 06.02.06, 14:52
                      To nie kwestia łaski tylko przyzwoitości.
                      Swoją drogą ten "pijaczek" trzeźwiej mysli od wielu z was :D
                • paulus48 Re: Cześć I Sekretarza KC nie może być plamiona 02.02.06, 20:22
                  to reklamy produktów typu "WC Duck", też będą zakazane?
                • slonecznyslonecznik Re: Cześć I Sekretarza KC nie może być plamiona 02.02.06, 23:27
                  :)) a co powinnien powiedziec chory, ktory lezy w szpitalu i chce .... siku? o
                  co ma poprosic?
                  • paulus48 Re: Cześć I Sekretarza KC nie może być plamiona 02.02.06, 23:33
                    o pampersa:)
                  • lawgda Re: Cześć I Sekretarza KC nie może być plamiona 28.03.06, 13:11
                    Wniosek do Ministra Zdrowia. Natychmiast zmienić nazwę tego popularnego naczynia
                    szpitalnego. Przecież nie można lać do (autocenzura) .
              • critic Re: PRZECIEZ ON MOWIL PRAWDE, WIEC NIE MOZNA 02.02.06, 11:01
                Jeśli na dodatek sąd powoła na biegłego ministra sprawiedliwości, to pijaczek na
                bank dostanie minimum 10 lat.
                • r2less Re: PRZECIEZ ON MOWIL PRAWDE... 02.02.06, 15:21
                  critic napisał:

> Jeśli na dodatek sąd powoła na biegłego ministra sprawiedliwości, to pijaczek na
                  > bank dostanie minimum 10 lat.

Ja to juz sie zaczynam troche bac... :)
              • rs_gazeta_forum Re: centrolew i dylematy 02.02.06, 11:10
                centrolew napisał:
                > Ciekawe czemu nie mogli oskarżyć tego pijaczka o niestosowne zachowanie,
                > albo o obrazę policjantów?! Teraz próbują wsadzić za obrazę prezydenta...
                > Jak się nie uda, zawsze zostaje paragraf przewidujący karę za zdradę
                > tajemnicy państwowej... ;-)

www.mleczko.pl/index.jsp?menu=4&actual=2
                ;))

P.S.
                Jak tylko ta informacja w nocy się pokazała, chciałem to wkleić, ale nie
                zlinkowali jeszcze wtedy dostępu do forum...
              • nisiaaga Re: PRZECIEZ ON MOWIL PRAWDE, WIEC NIE MOZNA 02.02.06, 15:23
                Siedzę, czytam i śmieję się tak głośno, że obudziło się moje młodsze dziecko.
                Ciekawa jestem, czy jak pójdę ze swoimi dziećmi nad staw popuszczać kaczki, to
                nas nie zgarną na 24 godziny. Mówią, że w Polsce nie ma ptasiej grypy, ale ja
                wiem, że to nie prawda. Jest i to ta w wersji zmutowanej, przenoszącej się z
                człowieka na człowieka. A trzeba się było zaszczepić i wybrać Tuska.
            • studioturos [...] 02.02.06, 10:09
            • sylwiani Re: PRZECIEZ ON MOWIL PRAWDE, WIEC NIE MOZNA 02.02.06, 12:58
              ty lepiej uważaj ;-)
            • kxx1 Re: PRZECIEZ ON MOWIL PRAWDE, WIEC NIE MOZNA 02.02.06, 17:54
              Zgadzam sie w 100%, niedlugo "Krol" kaczynski bedzie karal smiercia jak ktos go
              nazwie zalosny kurdupel albo cieć :D witamy w IVRP, najgorszy koszmar od 89' :D
            • snajper55 Re: PRZECIEZ ON MOWIL PRAWDE, WIEC NIE MOZNA 03.02.06, 23:46
              kot9999 napisał:

> PRZECIEZ ON MOWIL PRAWDE, WIEC NIE MOZNA KARAC ZA ROZPOWSZECHNIANIE PRAWDY

Ale można za zdradę tajemnicy państwowej. :((

S.
        • zigzaur Re: Chyba zniewaga policjantów? 02.02.06, 08:55
          Określenie "kmiot" nie powinno być obrazą. Słowo "kmiot" pochodzi od słowa
          "kmieć", które w średniowieczu oznaczało rolnika posiadającego WŁASNĄ ziemię,
          czyli nie muszącego pracować na cudzym.

Niejeden policjant wolałby mieć własne gospodarstwo rolne zamiast szlifować
          chodniki za marną pensyjkę i użerać się z pijaczkami.
          • hummer Policjanci i prokurator obrazili Prezydenta. 02.02.06, 10:16
            zigzaur napisał:

> Określenie "kmiot" nie powinno być obrazą. Słowo "kmiot" pochodzi od słowa
            > "kmieć", które w średniowieczu oznaczało rolnika posiadającego WŁASNĄ ziemię,
            > czyli nie muszącego pracować na cudzym.
            >
            > Niejeden policjant wolałby mieć własne gospodarstwo rolne zamiast szlifować
            > chodniki za marną pensyjkę i użerać się z pijaczkami.

Gdyż obrażonym można być tylko przez równego stanem wedle etykiety. Swoimi poczynaniami zniżyli Kaczyńskiego do prostego bezdomnego, jeszcze w stanie upojenia.
        • braad proces o obrazę majestatu 02.02.06, 09:06
          Qrcze to juz kiedyś było...
          I o ile pamiętam zlikwidowanie tego typu procesów było wielkim zwycięstwem
          Oświecenia i racjonalizmu.
          Poza tym nie było by w tym nic zdrożncego, gdyby wszyscy byli wobec prawa
          różni. Jakoś nie wyobrażam sobie w Polsce procesu o obrazę Łukaszenki, Castro,
          czy Putina. Nie jestem ich fanem, ale chodzi mi o zasady...
          Jak wszyscy, to wszyscy, babcia też....
        • mario.osh zgadzam się. nazwać kogoś pisuarowym fanem 02.02.06, 09:49
          to jak nasikać na twarz. facet przegiął.
        • krzych.korab Przecież dziecinka-betlejemska nie napisała nic 02.02.06, 13:41
          obraźliwego.
        • lukkiee Ku pamięci? 02.02.06, 18:26
          Pamiętacie pana Lecha (wtedy niepozornego mieszkańca miasta stołecznego), co
          wyzywał kolegę aresztanta na warszawskiej Pradze? A w Konstytucji stoi, że
          wszyscy są równi... chyba że Ziobro i Konstytucję już zmienił.
      • aja74 Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 08:33
        Powiem tylko tyle "Spieprzaj dziadu" wiadomo do kogo.

AJA74
        • krasnoludek524 Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 09:03
          aja74 uprzedziłąś mnie.

A swoją drogą grzywna 500,00 PLN za zbluzganie takiej osoby to dobre.
          Kojarzy się to z wesołym miasteczkiem, gdzie pomidorem albo jajkiem można
          rzucać w osobnika.
          500 PLN za taki rzut ( wybralbym raczej jajko ). To nie dużo za trafienie
          Prezydenta RP.
          • eofek rzut zgniłym jajem za 500? poproszę o 3 sztuki! 02.02.06, 16:25
            > A swoją drogą grzywna 500,00 PLN za zbluzganie takiej osoby to dobre.
            > Kojarzy się to z wesołym miasteczkiem, gdzie pomidorem albo jajkiem można
            > rzucać w osobnika.
            > 500 PLN za taki rzut ( wybralbym raczej jajko ). To nie dużo za trafienie
            > Prezydenta RP.

był kiedyś taki pan, co za obrazę sądu skazany został na stosowną grzywnę (powiedzmy 5$). niczym
            nie zrażony natychmiast uiścił opłatę, kładąc przed sędzią 20$. - ale to za dużo! - zaoponował wysoki
            sąd. - odbiorę sobie grzywnami za obrazę - brzmiała odpowiedź.

;-)
      • jodlo Każdy ma takiego szydercę na jakiego zasługuje. 02.02.06, 08:34
        • hannah55 Re: Każdy ma takiego szydercę na jakiego zasługuj 02.02.06, 09:40
          No wlasnie!
      • dccircle Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 09:08
        A ja wysłałem kaczorowi do Pałacu Prezydenckiego liścik o treści: "Rydzopis
        kryminalisty: kurduplowaty ch... na kaczych nóżkach. Daje na tacę w piątek,
        świątek i niedzielę. Z cudzych pieniędzy. Uzdrawia moralnie ze złodziejami od
        Leppera i faszystami od Giertycha (co to spadł z PRONcia kolaboranta)."
        Ciekawe, czy i mnie zapoda do sądu amerykańskiego - ale go wyśmieją :)
      • emektb Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 10:48
        O cholera!!! To ja miałem być pierwszym więźniem politycznym IV Rzeszpospolitej.
      • alienor Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 11:45
        Biedny czlowiek, pewnie pije, bo nie moze sobie poradzic z emocjami, jak
        pooglada wiadomosci, a tu mu jeszcze kare chca wlepic. Jesli chca go naprawde
        dotkliwie ukarac, niech go skaza na miesiac ogladania telewizji trwam i
        sluchania radia z ryjem.
      • wilmor1 Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 13:24
        OSWIADCZAM: NIE SZANUJĘ BRACI KACZYŃSKICH! UBLIZAM IM SŁOWEM, MYŚLĄ I UCZYNKIEM
        • artau Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 16:59
          me too !!!
          • ayrten Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 20:13
            no to miło było was poznać.
            jak będziecie mogli, to napiszczie, gdzie was wywieźli :)
      • marc1951 Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 15:48
        Stary Tytul mlody tytul ,demokracja palancie wymaga poszanowanie glosu ,nawet
        tego najbardziej sponiewieranego ,Kapujesz?
        • artau Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 17:06
          młody!
          jeśli policja ma kasę i czas na targanie bezdomnego po sądach za kilka słów, do
          których ma pełne prawo, to znaczy, że ten człowiek miał i ma rację.
          Władza autorytarna oraz zakompleksiona boi się jak ognia humoru i wolności słowa.
          Jeszcze przyjdzie czas rozliczenia zarażonego nienawiścią drobiu. Przyjdzie czas
          na niezawisły sąd i wybory.
          Hitlera także wybrano w ważnych wyborach, z niego także można się było śmiac
          tylko "chwilkę". Potem była już lista komików i karykaturzystów, zawiezionych na
          koszt społeczeństwa do obozów śmierci.
          OBŚMIEWAJCIE WŁADZĘ ILE WLEZIE-KIEDY ZAREAGUJE BEDZIE WIADOMO CO TO ZA JEDNI A
          RACZEJ DWAJ
          GŁOSOWANIE W WYBORACH POCZTĄ I INTERNETEM NATYCHMIAST
      • maciekzmiasta Wybatożyć bluźniercę-))))))))) 02.02.06, 21:45
        Ludzie !!! Larum grają!! prezydent obrażany, a my nie na demonstrcjach w
        obronie obrażonej czci Najjaśniejszej RP::))) Skandal! Wszyscy ratujmy kaczki!!
        Przed zamarznięciem, oczywiście!!!
    • kresowiak1999 Rzepospolita prawem (ponoć) stoi 02.02.06, 07:40
      tak trzymac!
      ostaną nam się tylko mochery na wolności.... i klakierzy!
    • tango9 Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 07:43
      Ale jaja! A gdybym tak Jaśnie Pana Kaczyńskiego określił "kurduplem" to jaką
      definicję kurdupla musiałby przyjąć sąd? 1,50 czy 1,60? Jaśnie Wielmożny Pan
      Lech Kaczyński dla mnie tak na oko to kurdupel. Zgodnie ze słownikiem języka
      polskiego kurdupel to "człowiek niski, przysadzisty, niepokaźny". Gdybym był na
      miejscu pana Ha.Ha (którego czynu zresztą nie pochwalam) to w sądzie
      zażyczyłbym sobie ekspertyzy w tym względzie z udziałem zainteresowanego
      rzekomo obrażonego. Ale by było fajnie...
      • isa.stern Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 14:52
        tango9, póki co masz prawo do własnej oceny i do jej wygłaszania (no chyba że
        PiS już zmienił w tym względzie prawo)
        przypominam: casus Millera, który nazwał Ziobro
        zerem... ;D
    • tojalew grzywnę przeznaczyć na świątynię Opatrzności Bożej 02.02.06, 07:46
      może nasz [cenzura] wiadomo kto,
      powinien wsadzić kilkadziesiąt tysięcy Polaków?
      albo nałożyć na nich grzywnę!!
      to jest super
      pomysł..
      grzywnę należałoby przeznaczyć na świątynię Opatrzności Bożej..

wczoraj na onecie przeczytałem, że senatorowie swoimi poprawkami dodali 18 mln
      kanc.premiera, 10 kanc.prezydenta, 12 Senat, 13 IPN, 8 min. Skarbu P., 5 mln
      Fundusz kościelny,
      dodatkowo 3.1 mln przesunięto na Państwowy Fundusz Kombatantów zabierające te
      pieniądze z funduszu Sądu Najwyższego...

Czy ktoś wie, dlaczego nie można już odnaleźć na portalu onet.pl wiadomości o
      tytule "Senat przewrócił urzędom odebrane przez Sejm pieniądze”?
      Czyżby taka propaganda sukcesu i hipokryzji nie była po myśli PiSu?
    • pan_frodo Kaczyńskie niziołki 02.02.06, 07:51
      Nawet my niziołki nie lubimy kaczek, bo to stworzenia nie tylko małego wzrostu,
      ale i miernego ducha! Czcigodny Bilbo Baggins powiada, że nie można się
      spodziewać nic dobrego po dwóch takich co ukradli księżyc. Chociaż moc Saurona
      wzrasta, jego kres jest bliski... Polacy, trzymajcie się!

Pan Frodo
      • dccircle Re: Kaczyńskie niziołki 02.02.06, 09:12
        pan_frodo napisał:

> Nawet my niziołki nie lubimy kaczek, bo to stworzenia nie tylko małego wzrostu,
        > ale i miernego ducha! Czcigodny Bilbo Baggins powiada, że nie można się
        > spodziewać nic dobrego po dwóch takich co ukradli księżyc. Chociaż moc Saurona
        > wzrasta, jego kres jest bliski... Polacy, trzymajcie się!
        >
        > Pan Frodo

Brawo Frodo! kres kaczorów bliski. Zeżre ich nienawiść i nie pomogą
        najczarniejsze nawet potwory z kruchty rodem (czyli kuchty z kruchty)

Rydzopis kryminalisty: kurduplowaty ch... na kaczych nóżkach. Daje na tacę w
        piątek, świątek i niedzielę. Z cudzych pieniędzy. Uzdrawia moralnie ze
        złodziejami od Leppera i faszystami od Giertycha (co to spadł z PRONcia
        kolaboranta).
    • jona12 Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 07:52
      Jak dotarła do mnie wiadomość że KACZORY wygrały wybory to zaczęla się u mnie
      CHOROBA psychiczna.Wstręt jaki czułam do TYCH WYBRANCOW NARODU opawa lekiem CO
      Z TA POLSKA.TO sa zatracency narodu kultury i moralnosci POLAKOW I
      POLSKI.POLSKA TO JUZ VKRAJ SWIATA widac jej poczatki.I CO ZA TO ZE NIE ZNOSZE
      ICH WIDOKU I ICH WYPOWIEDZI TO 80 & polakow pojdzie do wiezienia oni sobie na
      to zasluguja nie licza sie ze spoleczenstwem.Długa jest lista wrogow
      KACZYNSKICH LEPERA GIERTYCHA KOSCIOLA
      • stefa12 Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 10:59
        "jona12", a może "jonasz12", to by tłumaczyło treść twojego postu
    • jojop Ilu Kaczynskich jest w Polsce?? 02.02.06, 07:53
      Panie Ziobro, penerowi z dworca 15 lat pierdla.

jojop
      • kijwoko Re: Ilu Kaczynskich jest w Polsce?? 02.02.06, 12:47
        A wczesniej kare smierci. 3 razy.
        • kipasku Re: Ilu Kaczynskich jest w Polsce?? 02.02.06, 21:58
          to jest dalej niż myślałem
          moja wypowiedź została usunięta z forum już 2x przez cenzora,
          który napisał:
          „Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.“
          a ja napisałem tylko:

“dopuki w polsce nie przywróci się kary śmierci
          to powinno się hubertowi jedno jajo uciąć
          p.s.
          wszelkie skojarzenia są zupelnie przypadkowe”

zwracam się do cenzora:
          to trzeba mieć ptasi mózg żeby takie rzeczy robić
    • lethom Niejaki Spieprzajdziadu, czyli prez. pisuarów 02.02.06, 07:55
    • maciej_aszek Igrzyska się zaczynają! 02.02.06, 08:02
      Hej!

Igrzyska się zaczynaja!!!
      I bynajmniej nie chodzi o te w Turynie!!!
      Kasa w senacie dla cyrkowców, w końcu coś za widowisko się należy!!!
      Aktorzyny spektaklu występują w miejscach tragedii narodowej, niech Naród
      widzi "pańską miłość dla ludu"!!!
      No a teraz jeszcze trzeba paru pijaczków (takich najłatwiej!) dla przykładu
      za "nieprawomyślność" do ciupy wsadzić, respekt do majestatu na pewno
      wzrośnie!!!

Pozdrawiam!
    • albacor Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 08:03
      Łukaszenkowy styl sprawowania władzy: zero krytyki Najjasnieszego Panującego,
      kazdy objaw krytyki, chociażby głupi i chamski w wykonaniu degenerata, musi byś
      surowo, z ziobrowskim przytupem ukarany. Proponuję pręgierz na rynku kazdrgo
      miasta albo doraźne lincze przez Kaczą Inkwizycję . Zalatuje mi manią wielkości
      • dccircle Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 09:16
        albacor napisał:

> Łukaszenkowy styl sprawowania władzy: zero krytyki Najjasnieszego Panującego,
        > kazdy objaw krytyki, chociażby głupi i chamski w wykonaniu degenerata, musi byś
        >
        > surowo, z ziobrowskim przytupem ukarany.

A może on był całkiem trzeźwy i kaczory dorobilły mu chorobę alkoholową, tak jak
        sowieci dorabiali opozycji obłęd? Oto prawdziwi nauczyciele kaczorów: panowie w
        skórzanych paltach z CzeKa.

kolaboranta).
    • honkers Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 08:05
      Białorusini są szczęśliwi bo mają tylko jednego wodzusia.
    • sawa.com Czy forum Kraj opustoszeje? 02.02.06, 08:06
      Czy forumowicze z Forum Kraju pójda garować za natoryczne obrażanie miłościwie
      panującego Pana Kaczki? Naszej kaczej głowy państwa? Czy będzie machniom -
      machniom: forumowicze darują mu słynne "spieprzaj dziadu" a on forumowiczom
      wszelkie kwiecistości używanych w krewkich komentarzach dotyczących jego kaczej
      ekselencji.

Oczywiście ciąganie po prokuraturach i sądach owego włuczęgi to śmiech z sali
      sądowej i strata pieniędzy podatników. Policja powinna się zajmować prawdziwymi
      bandytami i prawdziwymi rozbojami.
      • sawa.com Re: Czy forum Kraj opustoszeje? 02.02.06, 08:11
        sawa.com napisała:

> Czy forumowicze z Forum Kraju pójda garować za natoryczne obrażanie
        miłościwie
        > panującego Pana Kaczki? Naszej kaczej głowy państwa? Czy będzie machniom -
        > machniom: forumowicze darują mu słynne "spieprzaj dziadu" a on forumowiczom
        > wszelkie kwiecistości używanych w krewkich komentarzach dotyczących jego
        kaczej
        >
        > ekselencji.
        >
        > Oczywiście ciąganie po prokuraturach i sądach owego włóczęgi to śmiech z sali
        > sądowej i strata pieniędzy podatników. Policja powinna się zajmować
        prawdziwymi
        >
        > bandytami i prawdziwymi rozbojami.

Jezuuu! "włóczęgi" napisałam przez "u". Nie wiem jak to się stało. Całe życie
        pisałam przez "ó". Poprawiam się iii przepraszammm!!! :(((
        • ave_duce Re: Czy forum Kraj opustoszeje? 02.02.06, 08:39
          To Pani "u-ó" to małe piwo, Pani Sawo!
          Choć nie wiem, czy wyraz "mały" (i pochodne) nie będzie zakazany:
          wszak MOŻE być użyty do obrazy majestatu Małego Kaczego Prezunia;-)

www.spieprzajdziadu.pl/pliki/kaczor-naczelnik.jpg
          Idzie faszyzm.
      • malaszaramysz Będzie wielkie spotkanie forumowiczów 02.02.06, 08:28
        na ławie oskarżonych. Niech jego kaczą wysokość gęś kopnie !!
        • ave_duce Re: Gęś Anastazja??? Prababka kaczego rodu??? 02.02.06, 08:42
          img453.imageshack.us/img453/1262/familja4gw.jpg
          • malaszaramysz Ona :-))))))))) 02.02.06, 08:47
            Ma czym kopnąć, Jego Kaczą Małość :-))))))))
            • dccircle Re: Ona :-))))))))) 02.02.06, 09:21
              malaszaramysz napisała:

> Ma czym kopnąć, Jego Kaczą Małość :-))))))))

Kopniesz kaczuszkę,
              a ona brzszkiem
              szoruje po trotuarze
              we własnym g... się maże.
              Już nigdy więcej kaczuszek
              co ma otarty brzuszek
              nie upiekę, ni usmażę.

kolaboranta).
        • hummer ! bojownik o wolność i demokrację IV RP 02.02.06, 09:59
          malaszaramysz napisała:

> na ławie oskarżonych. Niech jego kaczą wysokość gęś kopnie !!

I tak bezdomny doczeka się ciepłej emerytury jako kombatant.
    • grzegorzkasprzyk OJ KMIOTY KACZYŃSKIEGO 02.02.06, 08:10
      Zaleje wkrótce was i waszego małego kaczka fala obelg i zniewag bo jakże długo
      można spokojnie patrzeć na absurdy, które stały sie waszym udziałem. Kmioty i
      przydupasy Rydzyka, dajcie tym biednym ludziom (bezdomnym, ubogim) spokój.
      Skoro wasze państo jest w takiej mierze dysfunkcyjne (właśnie dzieki wam i
      takim jak wy!!!) że nie potrafi tych ludzi nakarmic, odziadz i zapewnić dachu
      nad głową, jakze mozecie jeszcze ich prześladować. Zapewniam was, że
      klelibyście jeszcze glosniej i wylewniej anizeli ten człek, gdybyscie znaleźli
      sie w jego połozeniu.
      • protoplex Re: OJ KMIOTY KACZYŃSKIEGO 02.02.06, 11:03
        Przynajmniej bezdomny będzie miał mieszkanie. Fajnie!

Z drugiej strony, kiedyś wystarczyło "spieprzaj dziadu", a teraz do pudła od
        razu wsadzają.
    • marian391 STALINIZM WRACA 02.02.06, 08:14
      To za Stalina wsadzano ludzi za słowa i kawły polityczne. Kto w tym kraju jest
      postkomunistami.. SLD czy chłopcy z PiS?
      • justas32 TOTALNA BZDURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 08:24
        Nie widzę czym bezdomny obraził Kaczyńskiego. Nazwał policję "kmioty
        Kaczyńskiego". Czy przyrównanie policji do rodziny Kaczyńskiego jest obrazą
        Kaczyńskiego ??? Toż to bzdura. On tylko chciał obrazić policję, dostrzegając
        związek przyczynowo - skutkowy pomiędzy nadgorliwością ich działań a
        społecznymi oczekiwaniami deklarowanymi przez Kaczyńskiego ! Już taki prosty
        człowiek zauważył że gdy ktoś zabiera się do sprawowania władzy tak jak
        Kaczyńscy to całe legiony różnych podległych mu ludzi - w tym policja i np. TVP-
        robi wszystko aby się pseudo-dyktatorowi przypodobać. Stąd pewnie akcja
        zatrzymywania bezdomnych. Ale gdzie tu obraza Kaczyńskiego ? No gdzie ???? Że
        przypomnę "spieprzaj dziadu" którym Kaczyński obraził wszystkich bezdomnych !!!
        Niech obrońcy bezdomnego wezmą na bieglego semiologa - on wyjaśni sądowi że o
        obrazie Kaczyńskiego nie może być tu mowy !!!
      • hannah55 Re: STALINIZM WRACA 02.02.06, 10:08
        No, ale oni na progu naszej moralnoci stoja!!! ,prosze obywateli - czy wam sie
        to podoba czy nie! - przeczytajcie belkot pana Jaroslawa "nieprzystojnego" w
        ostatnim Przekroju. Powiedzial ze powinno sie nakladac duuuzee kary na te
        dziewczeta z naszych miast i wsi ktore czytaja nieprzyzwoite pisemka... od razu
        by im sie w glowach poukladalo! A przez zanietrzezwionego obywatela na dworcu
        glownym, to napewno szatan jakis przemawia, a prasa tez jest BEEE! bo nie lubi
        braci!
    • sneer_rg Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 08:15
      PARANOJA i nic wiecej
    • arahat1 jaka sprawa taki prezydent!!!!!! albo odwrotnie... 02.02.06, 08:17
      cytat: spieprzaj dziadu!!!!
      • pyosalpinx Re: jaka sprawa taki prezydent!!!!!! albo odwrotn 02.02.06, 08:29
        o wlasnie...(zob. moj komentarz). ciesze sie, ze ktos mysli podobnie.
    • adebo Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 08:20
      Nie rozumiem dlaczego wszyscy na tym forum tak ujadają na Kaczyńskich?
      Czyżby to któryś z Kaczyńskich obraził się na tego penera?Ano nie!
      To mądrzy policjanci i prokurator chcący się wykazać,że oni pracują i są
      bezstronni.Udają,że dla nich liczy się tylko prawo i go przestrzegają pracując
      w pocie czoła dla kraju.No i może ich zwierzchnicy to zauważą i docenią w
      awansach i nagrodach.
    • arahat1 od dzisiaj slowo kaczka, kaczory, kaczuchy, kacze 02.02.06, 08:21
      slowem TABU za ktore mozna isc do wiezienia!!!!!!!!!!!
    • python999 Re: Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 08:23
      Już była podobna sprawa. Za prezydentury Lecha Wałęsy pewien senator usłyszał na
      przystanku autobusowym jak pijany chłoporobotnik rozgrzewał się (był siarczysty
      mróz) przytupując i wyklinając kogo się dało, również Wałęsę. Pan senator nie
      zniósł zniewagi i doniósł na policję.

Ja bym go, wstrętnego donosiciela, zarejestrował w IPNie.
    • pyosalpinx Za "spieprzaj dziadu" tez powinien byc wytoczony.. 02.02.06, 08:28
      ...proces. Widac, ze sady nie maja co robic.
      1. kontekst wydarzenia jest jasny: glos rozczarowania czlowieka dotknietego
      przez los, bo zastanawial bym sie gdyby to powiedziAl np. makler z warszawskiej
      gieldy.
      2. Takie postepowanie pachnie "Putinada". W koncu zyjemy w demokratycznym
      panstwie czy nie ?

3. To wydarzenie nie poglebilo bynajmniej mojej sympatii do braci K.
      • dccircle Re: Za "spieprzaj dziadu" tez powinien byc wytocz 02.02.06, 09:25
        pyosalpinx napisał:

> ...proces. Widac, ze sady nie maja co robic.
        > 1. kontekst wydarzenia jest jasny: glos rozczarowania czlowieka dotknietego
        > przez los, bo zastanawial bym sie gdyby to powiedziAl np. makler z warszawskiej

A nie mówiłem? Trzeba było skląć Michnika i pedałów. Dostałby Orła Białego
        (proponuję zmienić na Kaczkę Białą) :)
        _____________-

kolaboranta).
      • koniecdemokracji Re: Za "spieprzaj dziadu" tez powinien byc wytocz 02.02.06, 15:52
        pyosalpinx napisał:
        2. Takie postepowanie pachnie "Putinada". W koncu zyjemy w demokratycznym
        panstwie czy nie ?
        Czy jeszcze demokratycznym?
    • mahir To nie sądy czy prokuratorzy 02.02.06, 08:28
      tylko policja i to na miejscu zdazenia zdecydowały o kwalifikacji czynu. Ci
      pierwsi dopiero potem to zaakceptowali. Poza ty odsyłam do definicji słowa " kmiot"
    • tomaszek144 To są dopiero prawdziwe jaja... na wszelki wypadek 02.02.06, 08:31
      powiem: "kurze"...
    • speed666 Znikaja posty. Napisalem i po chwili zniknal 02.02.06, 08:35
      Bez zadnego komentarza. Kaczory juz dzialaja na forum!!!!!!!
      • sumienie.lk Za szybko był pisany... 02.02.06, 09:03
        ZA SZYBKO PISALEŚ I PEWNIE NABRAŁ PRĘDKOŚCI ŚWIATŁA... TERAZ GO PO PROSTU NIE
        WIDAĆ...
        • speed666 Re: Za szybko był pisany... 02.02.06, 09:15
          Ja go widzialem przez kilka minut, po czym rozplynal sie we mgle, jak obiecane
          przez PiS 3 miliony mieszkan. I obiecana uczciwosc.
          • sumienie.lk Re: Za szybko był pisany... 02.02.06, 09:36
            W tej mgle rozpływają się wszelkie obietnice płaskodziobych... W siną dal, w
            siną dal, dla Tadeusza, któren ujdzie w siną dal...
    • trydzyk Ukrzyzowac go! 02.02.06, 08:41
      I to z cala bezwzglednoscia!

F.
      • ave_duce Re: Ukrzyżować! Przed Świątynią Opaczności 02.02.06, 08:43
        Kaczej w Wilanowie!

;)
        • dccircle Re: Ukrzyżować! Przed Świątynią Opaczności 02.02.06, 09:40
          ave_duce napisała:

> Kaczej w Wilanowie!
          >
          > ;)

Postawili pomnik kaczkom,lecz kaczory go nie chciały
          Bo się obu wydał trochę, trochę jakby... ciut za mały.
          "Ja mam wielki być, jak Lenin" - rzekł kaczysko lechem zwany .
          "Z tyłu widok Tatr, lub Pienin,
          by mnie nigdy od tej strony
          Nie czepiały się pedały.
          "Pomnik będzie, jak Stalina- "
          odparł na to kaczor Jarek .
          Postawimy z ludu ofiar, z ludu datków i ofiarek
          Senat da nam na to środki -
          na pomniki, PiSuary,
          nawet starczy ci na kotki,
          więc się nie martw, mój ty stary"
          "Stary?? stary??!! Panie ziobro - on obraził
          mój majestat, proszę pana."