krakoslaw.lem 17.02.06, 22:04 Jonaszu Miły, tak Ci tylko się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obalmykaczyzm Re: Mój komentarz 17.02.06, 23:38 krakoslaw.lem napisał: > Jonaszu Miły, tak Ci tylko się wydaje. Ojejku, ojejku. Moze nie masz racji.. daj Boze..... Odpowiedz Link Zgłoś
cogito.ergo.zum kazdy ma taka Trybune Ludu, na jaka zasluguje 17.02.06, 23:55 czym sie rozni radio ma ryja i organ pzpr? oczywiscie kolorem. Poza tym jednakowe g. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: Jonasz: Felieton z cyklu "głośne pierdzenie". 18.02.06, 12:15 dlaczego każdy rydzykowy fan to prostak i gbur? Odpowiedz Link Zgłoś
nick.crestone Re: Jonasz: Felieton z cyklu "głośne pierdzenie". 18.02.06, 20:25 To fanom GW i ojców Michnika i Geremka wydaje się, że są nowoczesni, inteligentni i wyrafinowani. Ach, te suntelne rozważania o przyszłości Europy, och the poczucie wyższości w stosunku do tubylców, etc... Tę hucpę trzeba tępić, najlepiej przez nazywanie jej po imieniu. Być może niektórym z was naprawdę wydaje się, że roztaczcie wokół siebie wonny zapach salonowego wyrafinowania (osobiście sądzę, że tylko usiłujecie wytworzyć taki obraz na użytek ćwierćinteligentów czytających te robiona przez półinteligentów szmatę), ale to co chcecie sprzedać jako wonny zapach jest zwykłym smrodem. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Re: Jonasz: Felieton z cyklu "głośne pierdzenie". 18.02.06, 20:33 nick.crestone... faktycznie, poczułem smród po twoim wywodzie!.. gdzie ty sie stołujesz?.. przenieś sie do rydzyka....jego media mają zapach...siarki..brrrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Mój komentarz 18.02.06, 05:53 Jonasz - optymista. Niestety Episkopat z Rydzykiem Kaczynskim nie wygra. On znow kaze "sobie skoczyc ..." i dalej bedzie robil swoje. Za nim stoi moherowa czesc narodu! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
wladec11 Re: Mój komentarz 18.02.06, 08:06 Skoro był "przeciek" kontrolowany to znaczy, że nic sie udało i nie uda zrobić - ks. Rydzyk zebrał dużo i to jest dla Kościoła najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Wystarczy, że Episkopat wymiecie PiS z Torunia 18.02.06, 14:18 Odreligijnić dewotyczną partię PiS i problem z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Re: Mój komentarz 18.02.06, 20:15 ty ćwoku milcz...krytykując episkopat, krytykujesz Polski Kościół! możesz sobie należeć do sekty twój grzech... ale wara od naszego świętego kościoła! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna00100 Jonaszu, Jonaszu 25.02.06, 19:40 Jonaszu, Jonaszu, współczuję.Gdybym nie przeczytała nie uwierzyłabym jak wysoki poziom reprezentują Twoi i Wyborczej dyskutanci.Czy to jest wolność czy karykatura wolnośći? Kto pomyśli, ten zgadnie. Chyba Ci wstyd za nich. Dziwiłabym się gdyby było inaczej,nie podejrzewam bowiem,aby Twój pozim ucywiliz€owania był taki sam jak autorów komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_sob Re: Jonaszu, Jonaszu 26.02.06, 07:49 Jak znam życie, to przypadki wieszania biskupów przez lud boży miały miejsce, czy teraz będzie odwrotnie? Takie sugestie mi się nazuwają z powodu wniosków końcowych felietonisty. Odpowiedz Link Zgłoś