brokowisko Gorszace nastroje społeczne Polaków wg PiS 22.02.06, 18:38 Nie moze JK byc nieomylnym! Co na to PiS (przytakiwacze) gdzie Wasza godnosc - potraficie tylko przytakiwac jak za komuny - to jest okrutne ale prawdziwe ! A gdzie demkracja - nawet przecinek jest tam gdzie chce JK ! A moze to tylko przedluzacz od radia maryja i te przecinki stawia ojciec Rydzyk - grabarz polskiego kosciola! Wyjasnienia i bunt , ze ludzi PiSu porownuje sie do stalinowcow jest coraz bardziej fascynujace! Cos w tym jest ! Przeciez nie moze sie mylic tak ogrona ilosc autorytetow ( nigdy nie uznawanych przez PiS!Czy moze miec racje ktos poza JK ? Tak - Ziobro , Dorn lub Waserman najwieksi przytakiwacze i profitenci tego ukladu! Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 100 dni Kaczolandu,a co będzie po 200 dniach 22.02.06, 18:42 100 dni Kaczolandu,a co będzie po 200 dniach Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Gorsze nastroje społeczne Polaków 22.02.06, 18:47 jakie gorsze, jakie gorsze. najgorsze. taki wku..ony to ja jeszcze nie bylem. Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Gorsze nastroje społeczne Polaków 22.02.06, 18:47 Jak poziom niezadowolenia będzie 10% to ciekawa jestem czyja to będzie wina ? Odpowiedz Link Zgłoś
cycory Re: Gorsze nastroje społeczne Polaków 22.02.06, 18:59 wojtekmt napisał: > Nalezy mieć nadzieje,ze ta tendencja sie utrzyma > i frustraci i paranoicy z PiS odejda w polityczny niebyt Ja zaś mam nadzieję że PO cała bez względu czy paranoik, frustrat czy nie, odejdą w polityczny odbyt. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l jaruś nie zasłużył jeszcze na przyjemności 22.02.06, 21:59 za 2-3 miesiące to kto wie... może wdzięczny narodek mu palik zastruga Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 PiSoFOby piszą i ludzia sie udziela... 22.02.06, 19:14 Sianie swoich lęków PiSofobicznych przez media III RP wpływa na nastroje, a potem badania dla PiSofobicznych mediów III RP pokazują, że ludziom się udziela nastrój z gazet. Nie jest to dziwne, jęsli układ III RP pozbawił ludzi kasy, to teraz siedzą przed TV, bo nie mogą tak jak czerwoni i różowi jeździć na narty. Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 Jestem szczęśliwy w IV RP! 22.02.06, 19:32 Jestem szczęśliwy w IV RP! ------------------------------ M.O.H.E.R = Mądrość , Odwaga , Heroizm , Elegancja , Rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
dyyyyd TNS OBOP - Mało wiarygone 22.02.06, 19:39 ta sondażowa jest malo wiarygodna stwierdzili to nawet na tokfm (a oni raczej nie popiraja PiSu) Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: Gorsze nastroje społeczne Polaków 22.02.06, 19:43 Według kogo ? Nie wierzę w sondaże. Nastroje się poprawią po marcowej waloryzacji emerytur ! Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Gorsze nastroje ..... 22.02.06, 19:50 Wśród Polaków ? Ha ha ha ha ha..Wśród pełniących "Polaka".....na pewno.... Odpowiedz Link Zgłoś
bart66 Luuuudzie ! Dlaczegooooo???? 22.02.06, 19:54 przecież takiego fajnego prezydentamamy, premiera i rząd! jest tak bosko, a wy tylko narzekacie... hahahahahahaahahahahahahahaha..... Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st idy marcowe 22.02.06, 20:49 PiS - bardziej niz id marcowych, wystrzegaj sie moheru, do ktorego zaczyna docierac , ze zostal walniety w rogi..... Wysluchalem dzis wywiadu z nowym ministrem skarbu panstwa - brrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
321123ala Re: pewien prof. POWIEDZIAŁ 22.02.06, 21:21 że w Polsce w 2025 r POLAKÓW BĘDZIE OK. 34 MLN a więc ... może im nas mniej tym lepiej, zawsze mniejszą gromadkę lepiej ogarnać Odpowiedz Link Zgłoś
dwa.kaczory Gorsze nastroje gdy kaczory dorwały się do władzy 22.02.06, 21:35 Ja mam już tego wszystkiego dosyć i idę spać!!!!!!!!!!!Do jutra gorszego Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Gorsze nastroje społeczne Polaków 22.02.06, 21:38 A jakie mają być nastroje w kraju, w którym bezrobocie wsród młodzieży przekracza 40%, dziury w drogach coraz większe, a głównym rozgrywajacym jest paranoik z manią prześladowczą, w kraju w którym 90% dzieci ma próchnicę zębów, a jednocześnie sejm przeznacza 20 mln złotych na budowę bunkra opatrzności. Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Re: Gorsze nastroje społeczne Polaków-odpowiedz 22.02.06, 21:42 Z tym oczywiscie zgodzić sie trzeba. Powstaje jednak pytanie - kto ich zastapi? PO - nie podniosło sie jeszcze z porazki wyborczej, frustracje odbieraja im zdolnośc do rzadzenia. SLD - tez jest w dołku, wepchneła sie tam sama i przy wspólnej pomocy PO i PIS. To jest najwieksza tragedia Polski dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l jest dobrze, będzie LEPpiej. Czekam na 5 rp 22.02.06, 21:56 a sondaże jak zwykle tendencyjne Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Gorsze nastroje bo... 22.02.06, 22:01 PiS nie ma dostępu do telewizora, takiego jakby chciał. Ale już wkrótce się polepszy. Będą jedynie dobre nastroje. Tak jak na Białorusi. I świątobliwe. Tu trochę inaczej niż na Białorusi. Trzeba tylko zagrzybić media publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
tragikomix Re: Gorsze nastroje społeczne Polaków 22.02.06, 22:05 Dla mojego pokolenia, wyrosłego w realsocjalu nastroje buduje atmosfera lustracyjnej konieczności. Każdy, kto dorastał w tych czasach zna cenę kompromisu. Tyko oczekiwania na rozpirzenie ku..twa narosłego po grubej kresce, oczekiwania na sprawiedliwość wobec tych, którzy zawłaszczyli kraj pozwoliły wygrać braciom Kaczyńskim. Wielu oczekujących zmian zaczęło bać się atmosfery teczek. Wkrada się zwątpienie, strach i obawa. To przemyślana gra starych układów na którą nabiera się coraz więcej ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 Re: Gorsze nastroje społeczne Polaków 22.02.06, 22:18 tragikomix napisał: > Dla mojego pokolenia, wyrosłego w realsocjalu nastroje buduje atmosfera lustrac > yjnej konieczności. Każdy, kto dorastał w tych czasach zna cenę kompromisu. Tyk > o oczekiwania na rozpirzenie ku..twa narosłego po grubej kresce, oczekiwania na > sprawiedliwość wobec tych, którzy zawłaszczyli kraj pozwoliły wygrać braciom K > aczyńskim. > Wielu oczekujących zmian zaczęło bać się atmosfery teczek. > Wkrada się zwątpienie, strach i obawa. > To przemyślana gra starych układów na którą nabiera się coraz więcej ludzi. Jakich starych układów , przecież to są ludzie solidarności - czyli nowych układów , które po drodze rozproszone nie były w stanie przeciwstawić sie korupcji , wyprzedazy majatku i całemu temu "rządzeniu" , które spowodowało bezrobocie i biedę narodową . Czy to PiS jest odpowiedzialny za porzucane w śmietnikach dzieci ? Za brak dóbr majątkowych ? ,za bezrobocie , za budowanie olbrzymich hal , które teraz walą się jedna za drugą? , za samobójstwa zrozpaczonych i upokorzonych ludzi? To dopiero 100 dni. "...gdy wieje wiatr historii , ludziom jak pięknym ptakom rosną skrzydła a trzęsą się portki pętakom ..." Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk ZAWSZE mówiłem, że trzeba ich do lasu. Póki czas.. 22.02.06, 22:11 Kompania zwartych oddziałów, trochę piasku, dużo worków...... Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Ja bardzo proszę szefów Agory 22.02.06, 22:14 Ja bardzo proszę szefów Agory, by poszli po rozum do głowy i skorzystali z nie skompromitowanych osrodków badań. Przecież nawet pracownicy GW śmieją się z wyników sondaży tej firmy. To, że coraz więcej Polaków chce rządów PiSu i popiera niezłe rozwiązania, nie może być spadkiem popularności tej opcji. W mojej sprawie dziać się zaczęło, a to już wielka zmiana. Kilka lat temu na własnym przykładzie doświadczyłem złodziejskich metod łotrów ubranych w policyjne mundury. Pochodzący z Kielc, Jan B. okradł mnie z całego majątku, rujnując tym samym dość zwyczajny żywot. Kradzieży dokonał przy pomocy swych kumpli z Komendy Policji Warszawa Wola, m.in. ówczesnego szefa Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, a dziś Komendanta Komendy Policji Warszawa Śródmieście – Marka Maruchniaka, który sprawę nadzorował. Jak wygląda Maruchniak można zobaczyć na oficjalnej stronie Policji: srodmiescie.policja.waw.pl/?page=Structure&id=4 Ten przestępczy proceder był możliwy za przyzwoleniem obrońcy złodzieja, niejakiej prokurator Doroty Wróbel z Prokuratury Warszawa Wola. Proponuję: jurcio.blox.pl/html a przekonacie się jak wielkie bagno mamy w Warszawie. Kiedy publikuję swego bloga, wiele osób, po jego przeczytaniu zadaje mi pytanie, co dalej w mojej sprawie. Odpowiadam więc: powoli dopinam swego i nie spocznę, dopóki za moje krzywdy i w imię sprawiedliwości wyżej wymienionym nie zostanie wymierzona przez sądowniczą władzę należyta kara. Nie znaczy to, że nie oczekuję dalszych komentarzy, a wręcz przeciwnie – bardzo za nie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 Re: Ja bardzo proszę szefów Agory 22.02.06, 22:22 jurcio ,życzę ci z całego serca wytrwałości i powodzenia. Mam tez wielka nadzieję ,że Twoi oprawcy dostaną to co im się należy , czyli w d.... i odpiwedzą za Twoja krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Re: Ja bardzo proszę szefów Agory 22.02.06, 22:24 Dzięki, za dobre słowo, gorąco pozdrawiam. jurcio.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 Re: Ja bardzo proszę szefów Agory 22.02.06, 22:25 jurcio napisał: > Dzięki, za dobre słowo, gorąco pozdrawiam. > > jurcio.blox.pl/html tez Cię gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Wybiórcze Barany!! Te Wasze Sondaże to możecie... 22.02.06, 22:26 ...sobie schować tam gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę Odpowiedz Link Zgłoś