rakonik 01.03.06, 07:16 Obawiam się, że jeżeli zostanie wydana decyzja o wydaniu świadectw to czeka nas masowy strajk maturzystów. Przynajmniej ja się o to postaram! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1993q Re: Niech PiS się odczepi od szkoły! 01.03.06, 07:48 Wczoraj Gów.. Wybiórcza napisała ze PiS woli szambo,choć głosowało 8 radny,i tylko jeden z pośród nich był z PiSu, to znów dziś pisze że to przez PiS matyrzyści niedostaną na czas swoich świadect ,chociaż minister twierdzi,że decyzję o wydaniu świadectw bez konsultacji z MEN podjął dyrektor centralnej komisji egzaminacyjnej.Cóż, za profesjonalizm i bezstronność GW powinna ubiegać się o nagrodę jedynie słusznej i poprawnej w tym kraju gazety!!A tak na marginesie to mam nadzieję że jak jutro zacznę czytać Gów.. Wybiórczą to na pierwszej stronie zobaczę artykł pod tytułem ,,PiS Woli Żyć w Brudzie,,!! Ponieważ na moim osiedlu od soboty pracownicy MPO nie opróżnili kontenerów i śmieci walają sie obok. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Niech PiS się odczepi od szkoły! 01.03.06, 07:51 A kto ci każe czytać Wyborcza. Nie podoba się - to czytaj Wasz Nocnik Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil nikt nie powinien kłamać 01.03.06, 08:02 albacor napisał: > A kto ci każe czytać Wyborcza. Nie podoba się - to czytaj Wasz Nocnik Odpowiedz Link Zgłoś
kaktuuuus Re: Niech PiS się odczepi od szkoły! 01.03.06, 08:06 czytaj dokładniej !!! Wczoraj napisali, że to radny PiSu podburzał resztę. Nie chcę ich bronić , ale sam jesteś osiołek. Odpowiedz Link Zgłoś
hkudlicki Re: Niech PiS się odczepi od szkoły! 02.03.06, 16:28 Chyba pierwszy raz bez większego obrzydzenia przeglądam te wpisy. Niektórzy nawet nie wstydzą sie ująć za poniewieranym na wszystkich szpaltach PiSem. A w ogóle co robi PiS, że tak długo trwa zima!!! NIC!!! A swoją drogą dlaczego tak się boicie PiS-u, a zwłaszcza jego kierownictwa. Nie bójcie się! Oni chcą tylko PRAWDY I SPRAWIEDLIWOŚCI. Ale po co komu PRAWDA, jak ma SWOJĄ!!! Pozdrawiam przeciwników GW!!! Ja już dawno nie kupuję i lepiej się czuję! Odpowiedz Link Zgłoś
1993q Re: Niech PiS się odczepi od szkoły! 01.03.06, 08:20 Tak. Jedynie wy i wybiórcza macie jedna i jedyną słuszna rację. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Niech PiS się odczepi od szkoły! 01.03.06, 08:48 1993q napisał: > Tak. Jedynie wy i wybiórcza macie jedna i jedyną słuszna rację. ********************************* Uzasadnij może, dlaczego maturzyści mają otrzymać swiadectwa 14 lipca, a nie czepiaj się Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
1993q Re: Niech PiS się odczepi od szkoły! 01.03.06, 09:40 O to zapytaj się szefa centralnej komisji egzaminacyjnej.A pisanie że to znowu jest wina PiS staje się poprostu żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Niech PiS się odczepi od szkoły! 01.03.06, 12:17 1993q napisał: > O to zapytaj się szefa centralnej komisji egzaminacyjnej.A pisanie że to znowu > > jest wina PiS staje się poprostu żałosne. *********************************** O to własnie pyta Gazeta Wyborcza. W moim imieniu. Ministrem Edukacji jest człowiek PiS-u. Kogo się czepiac? Kosmitów? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Niech PiS się odczepi od szkoły! 01.03.06, 12:46 maruda.r napisał: > Kogo się czepiac? Kosmitów? Pisze jak wół: dyrektora CKE. Wystarczy uwazniej przeczytać. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
babette11 Re: Niech PiS się odczepi od szkoły! 01.03.06, 10:00 PiS nie należy do moich ulubionych partii, podobnie jak nie przepadam za obecnym kierownictwem Ministerstwa Edukacji. Lecz gwoli ścisłości zmiany w odpowiednich przepisach, pozwalajace dyrektorowi CKE samodzielnie określać termin wydawania maturzystom świadectw dojrzałości, przygotowała i przyjęła jeszcze poprzednia ekipa w MEN, tj. Pan Mirosław Sawicki, który jako Minister Edukacji najpierw podpisał nowelizację stosownego rozporządzenia w tej sprawie (w dniu 24 października 2005), a potem po zmianie władzy powrócił na swój stołek dyrektora CKE. Szkoda tylko, że sprawa wyszła na światło dzienne tak późno. No i dziwi zaskoczenie urzędników MEN - powinni przecież znać przepisy, które przygotowują no i uświadomić swojego nowego MInistra. Odpowiedz Link Zgłoś
parob szef CKE odziedziczony po Belce - i niestety tak.. 01.03.06, 10:35 jest w większości administracji. belka podpisał z pracownikami 12mcny okres wypowiedzenia i teraz mają. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Dziś zaczyna się Wielki Post! Pozdrawiam rodaków 01.03.06, 12:40 i szczerze życzę wszystkim owocnej refleksji nad własnym życiem! Miłujmy się, bo wszyscy jesteśmy braćmi! Odrzućmy pogardę i nienawiść! Proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwiesia2000 Re: Niech PiS się odczepi od szkoły! 01.03.06, 17:03 Panie rokita! Jest pan przynajmniej zalosny. Plujesz sie i plujesz bo wizja bycia decydentem od przypieczetowania losu Polski, mojej Ojczyzny, oddala sie... Chcieliscie, szanowni PO- wiacy ,wymazac Ja juz raz na zawsze z mapy swiata ,, i Pan Bog pokrzyzowal wam plany. Probujecie ,dzien po dniu ,podwazac zaufanie dla polskiego Rzadu I Prezydenta , probujecie rozbijac jednosc Polakow aby tylko wypelnic wasza masonska misje... Ot, po prostu ...- zalosne, bo w ten sposob wystepujecie przeciw Matce, a to nie bedzie wam zapomniane. Nawiazujac do ostatnich twoich, panie rokita, spluniec odnosnie decyzji w sprawie swiadectw maturalnych moze sprobujmy zobaczyc kto to jest Ow Pan Sawicki,dyrektor Centralnej komisji Egzaminacyjnej. To wlasnie ten czlowiek stoi za nieskonsultowana z MEN em decyzja o tak poznym wystawieniu swiadectw maturalnych. Nazwisko owego Pana wraz z zastepca P. Maria Magdziarz na stronie CKE z dnia 5 kwietnia 2005, a zatem Kto ponosi odpowiedzialnosc za decyzje dzisiejsze: Pan Premier Marcinkiewicz i nowy Minister Edukacji, czy ludzie z poprzedniego rozdania, komunistyczno-masonskiego? Czytelnik niech sam sobie odpowie...bo jesli bedzie czkac na twoja,bracie interpretacje to, tak jak w wielu innych punktach, zostanie O K L A M A N Y. Dziekuje i pozdrawiam. Piotr Mikolajczyk Odpowiedz Link Zgłoś
rosebar Re: Niech PiS się odczepi od szkoły! 01.03.06, 17:28 Hehe, ale smieszne!!! Kiedy za swiadectwa maturalne byly odpowiedzialne szkoly i nieoplacani nauczyciele siedzieli po nocach, by zdarzyc na poczatek czerwca z wydaniem dokumentow, to wszystko bylo ok ,nauczyciele nie mieli prawa sie poskarzyc. A teraz jak ktos bierze grube pieniazki za to ,co robi, okazuje sie , ze dokumentacja to nie taka prosta sprawa i trzeba nad nia troche posiedziec!! Hehehe ale mam ubaw, bo dotychczas to ja musialam za darmche sleczec nad swiadectwami do 1-2 w nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Dziwne. O tym wiedziałem na I wywiadówce we wrześ 01.03.06, 17:34 niu. Nauczyciel poinformował o tym wszystkich rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Oh cieniasy się stawiaja .. aj waj aj waj aj waj 01.03.06, 19:34 pokrzykują na PiS i Ministerstwo a rozsądni ludzie mają te ich śmieszna ulitimatu głęboku gdzieś ... Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 poglodek..ty ćwoku 01.03.06, 20:07 rozsądni ludzie mają głeboko w d... cały PIS! zostały wam mochery,i złdziej rydzyk! Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Ale Burdel !!! 01.03.06, 19:46 Ale Burdel !!! Po co maturzystom wogole swiadectwa, skoro bezrobocie wsrod mlodziezy jest najwyzsze w Unii Europejskiej ! A PiS tylko dolewa oliwy do ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Ale Burdel !!! 01.03.06, 20:10 jaki pis, nie żeby co? w tym przypadku (artykyłu prasowego znaczy) to raczej wybiórcza słowami autora tekstu (któremu albo sie nie chciało sprawdzić, albo świadomie działał) wprowadza zamet. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś