mamlas_1 24.03.06, 14:54 MacGyverowi nie udał się eksperyment. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alkud To protestowała francuska lewica :-))) 24.03.06, 15:06 hehe... religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: allah akbar !!! 24.03.06, 16:07 Najprawdopodobniej explodowal jakis rasista. Duma z bycia "bialym panem" tak go rozparla. Odpowiedz Link Zgłoś
angry_kafir Re: allah akbar !!! 24.03.06, 16:09 koles, mahmuty przychodza we wszystkich kolorach, wiec jaki 'rasizm' ? iSSlam to choroba psychiczna, zboczenie a nie 'rasa' No ale masz racje, jestem DUMNY z bycia bialym ! masz z tym problem ? to idz sie lecz ! Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: allah akbar !!! 24.03.06, 17:22 Napisalem o byciu dumnym "bialym panem" a nie o byciu dumnym bialym. Heh naprawde macie jakis kompleks Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak25 Re: allah akbar !!! 24.03.06, 16:23 el_p napisał: > Najprawdopodobniej explodowal jakis rasista. Duma z bycia "bialym panem" tak go > rozparla. jestem ciekaw na czym opierasz swoje zalozenia bo dziwnym zbiegiem okolicznosci za 99 % zamachow odpowiadaja muzulmanie i jakos nigdy nie slyszalem aby jakis rasista zrobil zamach wiec nie uzywaj slowa najprawdopodobniej bo juz bardziej prawdopodobne by bylo ze zamach zrobi latajaca krowa niz "bialy rasista" Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: allah akbar !!! 24.03.06, 17:18 Hehe, uderz w stol a nozyce.... Tu was boli?:) Ja tylko dalem pewna hipoteze, tak samo prawdopodobna jak to, ze byl to MC Gajwer czy protest lewakow. Nie napisalem ze to zamach. Oj smieszni jestescie w tej swojej nienawisci. Wiecej loozu Odpowiedz Link Zgłoś
non_mollusca Re: Francja: wybuch na uniwersytecie w Miluzie 26.03.06, 13:27 a może po prostu Francuzi też są ludźmi i też się im pomyłki zdarzają i zwyczajnie zapomnieli czy dolewa się wodę do kwasu czy kwas do wody ;p Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Francja: wybuch na uniwersytecie w Miluzie 26.03.06, 19:48 Tak to wyglada. Ponoc butla z etylenem nie byla szczelna. Jeden profesor zginal. PF Odpowiedz Link Zgłoś