piwi77 No i co z tego, ze Prezydent nagral wiele oredzi, 15.05.06, 16:37 skoro wszystkie od rzeczy i nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
antyptak Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda !!!!!! 15.05.06, 16:37 Te wystapienia i w ogóle dzialalnosc (brak) tego Pana mozna okreslic - zenada !!! Nie lubie pozorowanych dzialan i wystapien o niczym... Otoczenie tego Pana smialo okreslac p.Kwasniewskiego mianem "nieroba" ??? "Szkodzacego nam na arenie miedzynarodowej" ???? Bezczelnosc nie ma granic... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 a większość polaków nie lubi czerwonych 15.05.06, 16:39 antyptak napisał: > Te wystapienia i w ogóle dzialalnosc (brak) tego Pana mozna okreslic - > zenada !!! Nie lubie pozorowanych dzialan i wystapien o niczym... Otoczenie > tego Pana smialo okreslac p.Kwasniewskiego mianem "nieroba" ??? "Szkodzacego > nam na arenie miedzynarodowej" ???? Bezczelnosc nie ma granic... i wszelkiej hołoty tobie podobnej i co ty na to buraku czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: a większość polaków nie lubi czerwonych 15.05.06, 16:44 Uważasz, ze b i a ł y burak jest lepszy? Że należy go tolerować? Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 16:52 antyptak napisał: > Te wystapienia i w ogóle dzialalnosc (brak) tego Pana mozna okreslic - > zenada !!! Nie lubie pozorowanych dzialan i wystapien o niczym... Otoczenie > tego Pana smialo okreslac p.Kwasniewskiego mianem "nieroba" ??? "Szkodzacego > nam na arenie miedzynarodowej" ???? Bezczelnosc nie ma granic... Rumiany nierób, alkoholik, prawie magister, złodziej i antypolski śmiec. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 17:11 Masz strasznie ubogi zasób słów. Popracuj na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 17:17 Masz racje zapomniałem o jednym: parch. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 17:19 Dalej słabiutko. Jesteś zdolny inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 17:25 A ty, dla odmiany, rozumna inaczej? Bo sądząc po twojej rozpaczliwej obronie układu to na pewno jesteś uczciwa inaczej. A z moralnymi inaczej nie dyskutuje, ja im pluje w morde. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 17:27 "Bo sądząc.." nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 17:29 ale wtedy by mu tylko inwektywy zostaly... na szczescie sa sklepy samoobslugowe Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 17:31 Nie mogę go rozszyfrować. To chyba kandydat na ministra w Wielkiej Koalicji. A tu się wprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 17:38 a co tu rozszyfrowywac? czytuje od czasu do czasu takich na forum mlodziez wszechpolska tudziez partia maryja tylko jak on to przelyka ze kaczynscy to zydzi?:) nie mowiac o dornie, gilowskiej, jackowskim, goryszewskim, lepperze, macierewiczu itp: www.grupy.egospodarka.pl/Lista-zakonspirowanych-Zydow,p,701320,f,1,9.html giertych tez ma takie grube ciosane rysy a z oczu mu wionie zarem pustynnym, co jak wiadomo jest charakterystyczne dla semitow... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 17:43 Tacy jak ten <buc> to przyszłość RP 3,5. Popatrz na posła Wierzejskiego. Mam nadzieję, że do RP 3,6 nie dojdzie. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 17:48 popatrz na min wiecheckiego oto przyszlosc: skinujacy kibol wcieleniem prawdziwego Polaka, wyraziciela woli zdrowej czesci Narodu a pejsatych, pedalow i komuchow sie obije, napluje im w morde ew pozamyka czyz mozna wyobrazic sobie piekniejsza Ojczyzne (zawsze w parze z Bogiem i Honorem, czasem mozna dodac Krew, Rasa lub Legia) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 17:45 eexmd2 napisał: > tylko jak on to przelyka ze kaczynscy to zydzi?:) A kogo to obchodzi? Nawet jak Żydzi to nasi. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 17:48 a jacy to wasi zydzi? i kto to w ogole WY? Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 17:28 buckiler napisał: > A ty, dla odmiany, rozumna inaczej? Bo sądząc po twojej rozpaczliwej obronie > układu to na pewno jesteś uczciwa inaczej. A z moralnymi inaczej nie dyskutuje, > > ja im pluje w morde. uf, ales poziom pokazal, a swoja droga piekny przyklad chrzescijanskiej nienawisci i prapolskich fobii dales, rodem z najpiekniejszych czasow oeneru Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Re: Orędzie nie zostało podmienione... A szkoda ! 15.05.06, 17:40 ale zaufanie społeczne miał baranie czyż nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll niech się w końcu zdecydują... 15.05.06, 16:54 może stanie na tym, że to bez znaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
5t3f4n [...] 15.05.06, 16:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Ja sie wstydze takiego prezydenta 15.05.06, 17:03 buuuuu :((( www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: Ja sie wstydze takiego prezydenta 15.05.06, 17:08 tralala31 napisała: > buuuuu :((( > www.cotynato.prv.pl Blondynka? Naturalna? No to wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Re: Ja sie wstydze takiego prezydenta 15.05.06, 17:12 płeć męska wiek 21 lat student kwiat polskiej inteligencji kolor włosów nie istotny Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: Ja sie wstydze takiego prezydenta 15.05.06, 17:18 tralala31 napisała: > płeć męska wiek 21 lat student kwiat polskiej inteligencji kolor włosów nie ist > otny Aha rozumiem, pasywny blondynek. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Re: Ja sie wstydze takiego prezydenta 15.05.06, 17:19 tez nie bardzo;) www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ja sie wstydze takiego prezydenta 15.05.06, 17:20 Sypnąłeś się, jak Lepperowi zboże z wagonu. Teraz wszystko jasne. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: Ja sie wstydze takiego prezydenta 15.05.06, 17:26 A ty, dla odmiany, rozumna inaczej? Bo sądząc po twojej rozpaczliwej obronie układu to na pewno jesteś uczciwa inaczej. A z moralnymi inaczej nie dyskutuje, ja im pluje w morde. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ja sie wstydze takiego prezydenta 15.05.06, 17:29 O, mamo. Ty nawet pisać nie umiesz. Wklejasz to co Ci "kolega" podsunie? Biedny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Re: Ja sie wstydze takiego prezydenta 15.05.06, 17:34 widać że kolego masz korzenie swoje na prowincji www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: Ja sie wstydze takiego prezydenta 15.05.06, 17:51 tralala31 napisała: > widać że kolego masz korzenie swoje na prowincji > www.cotynato.prv.pl Urodziłem się w Warszawie, mieszkam w NYC. No to rzeczywiście jestem bardzo prowincjonalny. Kolegą twoim nie byłem i na pewno nie będę. Nie zadaję się z czerwonym śmieciem typu uu1. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Re: Ja sie wstydze takiego prezydenta 15.05.06, 17:55 gdzie rzym a gdzie krym, ja jestem polakiem i mieszkam w polsce i wstyd mi za rząd bo siara w świat idzie, a Ty sobie siedz w NYC kolego i wycieraj gluta warszawiaku jeden;) Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: Ja sie wstydze takiego prezydenta 15.05.06, 17:57 tralala31 napisała: > gdzie rzym a gdzie krym, ja jestem polakiem i mieszkam w polsce i wstyd mi za > rząd bo siara w świat idzie A żyj sobie , kmiotko, gdzie chcesz. Tylko sobie mordy Polską nie wycieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
marcz7 Re: Orędzie prezydenta Kaczyńskiego nie zostało p 15.05.06, 17:04 mam wrażenie, że Pan Prezydent powinien rozgonić tych Jego specjalistów od Image , ponieważ za każdym razem kiedy widzę Prezydenta w TV to wygląda i zachowuje się tak , jakby ktoś specjalnie robił mu na złość, aby jego wizerunek wyglądał zle, a to nie każdemy sie podoba, bez wzgledu na sprzyjanie którejś z parti politycznej, ponieważ jest Pan Prezydentem Polski Odpowiedz Link Zgłoś
zyks No nie, nie podmienił? A "nadmierna ekspozycja fla 15.05.06, 17:04 gi UE" ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: No nie, nie podmienił? A "nadmierna ekspozycj 15.05.06, 17:09 gazety moga pisac same bzdury a oszołomy POgiete i inne lewaki to kupią Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: No nie, nie podmienił? A "nadmierna ekspozycj 15.05.06, 17:11 tu podmienili tam co chwila inny z PiS ma startować na prezydenta W-wy gazety i dziennikarze bredzą a motłoch POkemonów i innych lewaków kupują te bzdety Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa To wszystko wina układu i PO!!!!! 15.05.06, 17:13 To jest nie światowy a wszechgalaktyczny spisek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Re: To wszystko wina układu i PO!!!!! 15.05.06, 17:14 dokładnie, POwcy podrzucili świnie;) www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: To wszystko wina układu i PO!!!!! 15.05.06, 17:21 tralala31 napisała czy napisał? > płeć męska wiek 21 lat student kwiat polskiej inteligencji kolor włosów nie ist > otny Aha rozumiem, pasywny blondynek. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Re: To wszystko wina układu i PO!!!!! 15.05.06, 17:33 coś Ci sie pomerdało kolego buc cośtam Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: To wszystko wina układu i PO!!!!! 15.05.06, 17:41 tralala31 napisała: > coś Ci sie pomerdało kolego buc cośtam Jeżeli przedstawiasz się jako facet a w Twoim profilu jest kobieta, to chyba Tobie się pomerdało!!! Koleżanko tralala. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Re: To wszystko wina układu i PO!!!!! 15.05.06, 17:46 ojej to pomowienia ja jestem meżczyzną Ty dziaduu ze wsi;) www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Re: To wszystko wina układu i PO!!!!! 15.05.06, 17:52 tralala31 napisała: Widzisz to, cioto? "NAPISAŁA" Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: To wszystko wina układu i PO!!!!! 15.05.06, 17:56 och nie, czy to zart zamierzony czy tylko manifestacja iq, ktorego i fikus by ci pozazdroscil? tak juz ma system gw na forum, ze nickom konczacym sie na 'a' przypisuje plec damska Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 Re: To wszystko wina układu i PO!!!!! 15.05.06, 17:57 kolega buc po prostu odwraca uwage od tematu www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: To wszystko wina układu i PO!!!!! 15.05.06, 17:59 a tak na marginesie to mi sie chyba potentegowalo i forumowy system gw korzysta z danych formularzy pocztowych co nie zmienia mojego komplementu o fikusie Odpowiedz Link Zgłoś
dupblada Re: To wszystko wina układu i PO!!!!! 15.05.06, 18:05 eexmd2 napisał: > a tak na marginesie to mi sie chyba potentegowalo i forumowy system gw korzysta > > z danych formularzy pocztowych > > co nie zmienia mojego komplementu o fikusie No właśnie coś ci się po..... Komplementów od śmieci nie przyjmuję a obelg nie zauważam. Jestem chamem z wyrachowania. (buckiler) Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Re: To wszystko wina układu i PO!!!!! 15.05.06, 17:46 mówicie o "półlitra Zycie", tak to prawda to rzeczywiście podrzucona świnia przez PO.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Re: Orędzie prezydenta Kaczyńskiego nie zostało p 15.05.06, 17:42 Żadne orędzie nie zmieni dnia hańby dla RP gdy zespół błaznów kościelno- rządowych w dn.12 maja wybaczał i prosił o wybaczenie morderców 60 tysięcy polskich kobiet i dzieci na Wołyniu. A skromny ODWET za te zbrodnie potraktowano jako równorzędny czyn, a nie przystopownie kolejnych zbrodni tym razem w Bieszczadach. Kto upomni się o pomordowane całe rodziny, które zniknęły bez śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh NATURA wielką jest :D czy może być lepszy 15.05.06, 17:49 komentarz do bredzeń mikruska ??? "Orłowski mówi, że nagrano tylko trzy wersje orędzia (bo raz w ogrodzie krzyknął paw, za drugim razem zaszło słońce)" buhahahahahahahaha !!! -- why duck Odpowiedz Link Zgłoś
gwand Re: niechluj 15.05.06, 17:51 niechlujny wygląd(vide słynne buciki),niechlujna mowa ,niechlujny,pokrętny wywód obraz intelektualnej nędzy- przed wojną szybko takich goniono z salonów. Odpowiedz Link Zgłoś
obronca.ukladu Słońce zaszło nad Prezydentem Kaczyńskim... 15.05.06, 18:16 Już? Tak szybko? Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo tales1..rydzyk ci płaci od godziny, czy głupoty? 15.05.06, 23:48 wy z sekty RM, jesteście urodzonymi klamcami i zboczeńcami!.. jak sikasz, to kucasz? Odpowiedz Link Zgłoś
skuro Re: Orędzie prezydenta Kaczyńskiego nie zostało p 15.05.06, 18:48 Wyszłoby na to samo jakby cokolwiek zapodali - i tak nic nie powidział --- DOWCIPY Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Orędzie prezydenta Kaczyńskiego nie zostało p 15.05.06, 18:55 Przepraszam, mam pytanie: czy szef kancelarii Urbański potrafi odlać się do kibla nie oblewając deski klozetowej? Odpowiedz Link Zgłoś
zdruff Re: Orędzie prezydenta Kaczyńskiego nie zostało p 15.05.06, 19:10 "Orłowski mówi, że (...) prezydent nie czytał orędzia z telepromptera, bo go we ogóle nie było, tylko mówił z głowy" ufff... całe szczęście, że z głowy, bo już myślałem, że to ktoś inny, a nie pan prezydent wymyśla takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: Orędzie prezydenta Kaczyńskiego nie zostało p 15.05.06, 20:42 Nie rprzesadzaj - nie takie to znowu trudne. PiS zbuduje nowa wspaniala Polske (pewnie z A.Lepperem jako ministrem sprawiedliwosci) a PO jest winna temu ze pada deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Orędzie prezydenta Kaczyńskiego nie zostało p 15.05.06, 19:15 nie bede zdziwiony jak zamiast oredzia bedzie "mowil z glowy" koziolka matolka. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotajaipoeta "Święte krowy demokracji" 15.05.06, 22:14 Robert Mazurek w artykule "Święte krowy demokracji": "Wyroków sądów się nie komentuje, Leszek Balcerowicz nie podlega krytyce, NBP i Trybunał Konstytucyjny są nieomylne, a abp Życiński ma zawsze rację. Żyjemy w kraju, w którym te twierdzenia uchodzą za kanon inteligentnego obywatela. Uchodzą za bezdyskusyjne oczywistości, prawdy niepodważalne. Ale właściwie dlaczego?" - stawia obrazoburcze pytanie Robert Mazurek i w dodatku udziela na nie całkowicie nieprawomyślnej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś