maretina olsztyn bardzo przeprasza! 30.05.06, 08:26 jezuuuuu ale obciach. czasami czytywalam opinie tej pani na forach, sadzilam, ze to internetowy troll, ktory ma kiepskie poczucie humoru. o zgrozo, jola z dywit istnieje! z a l a m k a!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Jola jest slawna :D 30.05.06, 08:26 Na prawde nie macie juz oczym pisac tylko o joli? Przez Was zaraz wicepremierem zostanie albo cos ;) A skoro juz piszecie, to zapomnieliscie w artykule dodac na jakim poziomie sa jej wypowiedzi, ze 2/3 z nich trzeba wykasowywac ze wzgledu na "piekny" jezyk i rzeczowosc wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
seret2 Jak się nie narazi Genowefie to ho ho ! 30.05.06, 08:27 I tak oto uporczywy bełkot tej damy zwrócił uwagę gazety jako swoistego kuriozum. Skutek będzie niewątpliwie dla laluni pozytywny. I pomyśleć, że w słusznie minionej epoce nie wychylała by się ze stołówki FWP (technik żywienia) a teraz publicysta i komentator polityczny. Dziś takie czasy, że psychopaci mają szansę, a normalnych niedługo będzie trzeba pakować w kaftany. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 jolka z dywit..swoją osobą, pokazuje nieuctwo i . 30.05.06, 08:30 i głupotę aktywu SB- samoobrony!.. dzięki durnej Jolce,Polacy mogą poznać "prawdziwe oblicze"..tej SB-ckiej partii!! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: równie głupia co brzydka [n/t] 30.05.06, 11:15 mnie też, nie wygląda na swój wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Robimy teścik aktywności forumowiczów? 30.05.06, 08:31 Kij w mrowisko? ... Dobra. Kij im w oko. _ SAMOOBRONA SKONA! Odpowiedz Link Zgłoś
slasz10 Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 08:33 a ja zaczynałem już mysleć, że jola z dywit to pseudonim jakiejś wyspecjalizowanej komórki obronnej samoobrony. Coć jak Gruppenfurer Volf z Hansa Klosa (pamietacie?) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Jola.... 30.05.06, 08:36 nizbyt czesto czytam twoje posty ale zaczne.Wszystko co robi Gazeta przynosi odwrotnosc.Powinnas podziekowac Gazecie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lion84 Jola z dywit 30.05.06, 08:43 Mnie tam nigdy do szewskiej pasji nie doprowadzałaś... raczej do śmiechu lub poczucia bezradności. Twoje poglądy nie są w jakiś szczególny sposób nowatorskie czy odkrywcze. Arystoteles napisał, że demokracja to zły rodzaj rządów bo rządzi większość, a jeszcze sie nigdy nie zdażytło aby większość była mądra. To też jestem przyzwyczajony do wypowiedzi typu wypowiedzi pani Joli. W pełni zdaje sobie sprawe z tego z kim przyszło mi żyć na tej planecie. Pozdrawiam pani Jolu. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: Jola z dywit 30.05.06, 08:54 Mnie doprowadziła! W czasie dyskusji o wyroku na leppera (mała litera świadoma - bo 0 szacunku dla 0) napisała, że Adam Michnik też był karany. Nie pamiętam już co napisałem, ale zdjęli mi po pięciu minutach, więc musiało byc ostro. Nastepny txt? Galba - internetowy strażnik PiSuaru :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszki2 Re: Jola z dywit 30.05.06, 10:22 Pani Jolu, skoro nie jest Pani w stanie zmienić poglądów, niech przynajmniej zmieni Pani fryzurę. Wyjątkowo tandetna... Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Jola z dywit 30.05.06, 10:43 I zalecam więcej seksu Pani Jolu. To pomaga na cerę. Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Jola.... 30.05.06, 09:23 oj często czytasz , często i na dodatek pochwalasz tok myślenia i tobie nie obcy..:) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jola.... 30.05.06, 10:09 Ty wiesz swoje.Czy tok myslenia podobny?Nie wiem bo nie komentowalem i rzadko czytalem Joli posty.Poprawie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
qbel2 Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 08:36 "Ma cięty język" ? Przeciez to bełkot kretynki. A widać, że kobita nie tylko głupia, ale i szpetna Odpowiedz Link Zgłoś
galba Brukowiec GW 30.05.06, 09:08 a. rozpisuje się o danych osobowych swoich użytkowników b. nie zajmuje się znacznie ciekawszymi wątkami działaczy PO czy pewnego sfrustrowanego dziennikarza (d.Wprost) spamujących na forum basia napisała: > > a fabrizzio7, to kto jest? > Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Zazdroscisz 30.05.06, 09:58 rozglosu? Musisz siegnac do prawdziwej a nie tylko udawanej paranoji aby doczekac sie swego zdjecia!! Odpowiedz Link Zgłoś
galba Przykro mi... 30.05.06, 12:05 Nie rozumiem nic z twojego wpisu. Czego i komu zazdroszczę? I o jakie zdjęcie chodzi? To jakieś twoje natręctwo z tymi fotografiami? Odpowiedz Link Zgłoś
patman Co jak co, ale taka jest prawda 30.05.06, 16:49 Tyle się produkowałeś, a tutaj Jolka zgarnęła całą pulę. Nie ważne w czym się jest najlepszym - ważne, że jest się najlepszym. Oszołomstwo to dziś nie wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
gordon26 Re: Brukowiec GW 30.05.06, 10:16 Brak CI sawz Galba__ zazdzroscisz iz wspokoalicjant został opisany w mediach razem ze swoją ideologią. leper porwnany do kolbego??? szkoda ze Ty nie wpadłeś na takie porownanie. moze lechu samo dobro to....... ale o ile pamiętam to wassermen porownał swoje cierpienia dotyczące swojej slynnej budowy do cierpien ks popiełuszki?? kurcze Wy macie jakąs manię??? -------------------------- Nadchodzi 4 RP Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski kiedy reklama z jolą? 30.05.06, 08:51 galba chyba zazdrości, zresztą coś go nie widać ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
steku Re: kiedy reklama z jolą? 30.05.06, 09:39 sesja, sesja :) sfrustrowany studencina politologii zakuwac musi :) galba, powodzenia na zaliczeniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
metall Fajna z niej babeczka i ... 30.05.06, 08:51 ... to czterdziestka - najlepszy wiek. Szkoda tylko, że taka nagięta. Ale ładna jest. Kto jeszcze tak myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.kiewicz ładniejsza od Reni i Gieni? od samego wuja Lepcia? 30.05.06, 09:24 > Ale ładna jest. Kto jeszcze tak myśli? od Łyżwińskiej? od Ministerki Ani od Pracy? Żeby sobie wrogów nie narobiła! Żeby nie zesłali na ambasadora do ONZ czy Mongolii. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: ładniejsza od Reni i Gieni? od samego wuja Le 30.05.06, 09:30 No bez przegięć. Ja poważnie mówię-piszę. Jola jest ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Fajna z niej babeczka i ... 30.05.06, 10:45 Wygląda na mało ciupciającą. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Fajna z niej babeczka i ... 30.05.06, 11:49 O kurna, a po czym to widać? Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Re: Fajna z niej babeczka i ... 30.05.06, 14:59 na tym forum wypada pisać że Szczuka jest ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 08:51 "jola_z_dywit 17.05.06, 17:21 + odpowiedz Merytorycznie prostaku!" - chamstwo "jola_z_dywit 17.05.06, 16:50 + odpowiedz Przestępcza Platforma ugrupowanie złożone w większości z zwykłych złodzieji" - to do prokuratury "jola_z_dywit 17.05.06, 17:26 + odpowiedz Lumpami i to pasożytniczymi jest Rokita Tusk i cała patologiczna PO ." "jola_z_dywit 17.05.06, 22:31 + odpowiedz Co tam pisać do matoła." " jola_z_dywit 17.05.06, 18:24 + odpowiedz Oj prostaczku miły !!!" A najczęściej: "jola_z_dywit 17.05.06, 18:07 + odpowiedz Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu." Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Dziekuje Gazeto! Poczucie humoru budzi sie sie... 30.05.06, 08:52 u mnie dopiero ok 9.30. Dzisiaj wystartowalo jak rakieta, musze wytrzec klawiature z kawy i pewnie tez przeprosic sasiadow w dzielnicy za halas! Niech tam! Warto bylo! Dokladnie tak wyobrazalem sobie Jolenke Dywittczanke z Lepperówka: blond w przezroczystej bluzeczce z poduszeczkami na ramionach. To zdjecie proponuje telwizji Trwam wykorzystac jako obraz kontrolny w przerwach nadawania (o ile maja takowe). Hurrra! Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 08:52 Czy takie praktyki muszą pozostawać bezkarne ? Jeżel tak, to wobec takich ludzi jak joloa czy galba trzeba zastosować bojkot towarzyski-społeczny, żeby okazać im swoją pogardę. Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: Jolka udzieliła wywiadu 30.05.06, 08:53 znienawidzonej przez nią "antypolskiej" GW. No cóż, zwykła chęć "zaistnienia" za każdą cenę. Gratuluję charakteru chorągiewki Odpowiedz Link Zgłoś
galba A o co chodzi? 30.05.06, 09:03 Mogę poznać powód dla którego przywołuje się moją skromną osobę w tym kontekscie? Czyżbym aż tak zalazł za skórę oszołomom z lewicy (PO/SLD), że nie potrafią podnieść niczego poza swoimi chorymi rojeniami? Biedny kraj gdzie lewica szambem spływa... Odpowiedz Link Zgłoś
xfakt Mili Państwo oto Miś! 30.05.06, 09:10 Brawo Brawo Brawo Dziękujemy Marcinie za podanie powodów, dla których Twoja skromna ale jakże porawna i świadoma politycznie osoba została przywołana w tym kontekście. Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski galba zazdrośniku! pokaż fotkę! 30.05.06, 09:17 jak to? Samoobrona to już nie lewica??? Ale oto zdradzam, dlaczego dziś oglądamy fotkę joli a nie galby. Otóż galba wbrew pozorom nie jest ideowcem, tylko po prostu gra na giełdzie. Obstawia spadki i w tej sytuacji nie dziwi, że żarliwie popiera Koalicję i Dobry Rząd: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=27&w=42383667&a=42383667 Myślę, że to nawet lepiej. Ponoć najgorsi są fanatycy, a to jest pragmatyk. Odpowiedz Link Zgłoś
xfakt Jesteśmy zszokowani! 30.05.06, 09:29 Aktywista Galba chyba nie do końca zdaje sobie sprawę jakie zagrożenia powstają na styku biznesu i polityki. Merkatylne podejście naszego działacza do spraw wagi państwowej stawia pod znakiem zapytania jego wszystkie zasługi dla naszej Organizacji. Żerowanie na chwilowej zadyszce, krótkiej przerwie w biegu ku lepszemu, Galba wykożystuje do realizacji przyziemnych zysków materialnych. O sprawie poinformujemy naszego organizacyjnego oficera etycznego oraz rodzące się struktury CBA. Czywać! Odpowiedz Link Zgłoś
galba Nie wiedziałem, że mam tylu wiernych fanów... 30.05.06, 09:34 ... którzy śledzą (i zapamiętują!) każde moje słowo. Jestem wzruszony... Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nie wiedziałem, że mam tylu wiernych fanów... 30.05.06, 09:38 galba napisał: > ... którzy śledzą (i zapamiętują!) każde moje słowo. Jestem wzruszony... Galba:) oni Cie kochaja...wzruszajace... Odpowiedz Link Zgłoś
galba Ale i smutne... 30.05.06, 09:44 > Galba:) oni Cie kochaja...wzruszajace... Wygląda na to, że ich życie jest tak szare i wpędzające w depresję, że muszą żyć życiem tych, których postrzegają jako lepszych od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Ale i smutne... 30.05.06, 11:24 Każdy błazen w historii ludzkości sobie to tak tłumaczył :D. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Nie obrażaj moich wielbicieli! 30.05.06, 12:09 > Każdy błazen w historii ludzkości sobie to tak tłumaczył :D. Oni (tak licznie tu zebrani) nie są błaznami - to tylko ludzie, którzy poszukują światełka w tunelu swego smutnego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Nie obrażaj moich wielbicieli! 30.05.06, 14:02 A ty niesiesz im to swiatelko ;) omg Odpowiedz Link Zgłoś
mhdeck Radość z dowodów powszechnej niechęci jest typowa 30.05.06, 09:48 dla świętych i "zaburzonych". Do której kategorii należysz? Zdrowia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Zapomniałem dodać: 30.05.06, 09:54 galba napisał: > To raczej uwielbienie... Zazdrośniku! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ludzie kochaja uposledzonych..vide Maciuś z Klanu 30.05.06, 13:04 galba napisał: > ... którzy śledzą (i zapamiętują!) każde moje słowo. Jestem wzruszony... > Odpowiedz Link Zgłoś
galba Czego mi w Gazecie brakowało... 30.05.06, 09:24 1. demaskatorskiego tekstu o publikującym przez lata peany na cześć Balcerowicza (w godzinach pracy oczywiście) urzędniku min.finansów - "doku" zdaje mu się było. Musiał się tym zająć inny tytuł. 2. także o urzędniczce "polowego" min.infrastruktury musiał nadawać inny tytuł (TVN) bo Gazety "lala" trwoniąca nasze pieniądze na forum GW nie obchodziła. itd... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.kiewicz co to za ple-ple? 30.05.06, 09:26 upadek galby widać. Zero żarliwości i zaangażowania. Jola ma przynajmniej szarm!!! jola na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
japin Re: Czego mi w Gazecie brakowało... 30.05.06, 09:32 Galba, a ty Ty też chyba jesteś w pracy. Czyje pieniądze marnotrawisz "Prawy i Prosty"? To się da wyliczyć w wyszukiwarce! Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: A o co chodzi? 30.05.06, 12:31 Pasujesz galba poziomem umysłowym do joli jak ulał. Tylko, że ona jest bardziej prostacka a ty głupszy. Odpowiedz Link Zgłoś
adamw Re: A o co chodzi? 30.05.06, 18:00 >Czyżbym aż tak zalazł za skórę oszołomom z lewicy (PO/SLD), że nie > potrafią podnieść niczego poza swoimi chorymi rojeniami? Galba- wypisz mi ładnie, dlaczego PO to lewica, tak z ciekawosci. I przy okazji ze poglady PiS na gospodarke to nie jest socjalizm:) Bo mam wrazenie, ze Wam na tym ideolo-froncie popieprzyły sie kierunki na kompasie Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Pozdro Jolka 30.05.06, 09:03 Fajna z Ciebie dupa.Dala bys nie, nie dupy tylko fotke twojego przyjaciela soltysa z Klewek tym z Wyborczej bysmy sobie do albumu je wklejli.Zobacz jaki z tego Jedrusia Lepera skurczybyk tys taka fajna a wybral sobie takie czupiradlo Renie od Begerow,pewnie ci glupio.Prace masz zapewniona Jedrus nie jest takim arbuzem jak o nim pisza ma teraz czym dzielic. Odpowiedz Link Zgłoś
slmako Jak pan Bog chce kogos ukarac 30.05.06, 09:09 to mu naipierw rozum odbierze. Modlcie sie za maluczka bo nie wie co czyni ! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Internetowy strażnik Samoobrony ??? 30.05.06, 09:20 Ech!! Gazeto, gazeto.... :) Do szewskiej psji powiadasz ?? Raczej do politowania.... Jedyne czego uczestnicy forum nie robią a powinni, to zmieniać tytuły postów joli_z_dywit.... reszta, to tylko politowanie.... przymrużenie oczka.... Ot, oszołomka - i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
jonasz666 Re: Internetowy strażnik Samoobrony 30.05.06, 09:23 Gazeta.pl > Forum > Aktualności i Media Wtorek, 30 maja 2006 Wiadomości jola_z_dywit Autor: jonasz666 Data: 30.05.06, 02:16 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post Zetknąłem się na forum z "jolą", ale czytając tak podpisane posty myślałem, że to jakiś żart, wirtualna osobowość wymyślona przez jakiegoś znudzonego internautę, bo przecież nikt nie może byż aż tak głupi. Jest mi tym bardziej przykro, że dotąd uważałem, iż powszechna opinia o inteligencji blondynek jest zdecydowanie przesadzona. Galba, czy ty jesteś osobowością wirtualną, czy też blondynką w ukośne paski? Odpowiedz Link Zgłoś
a3212 Re:Niesamowie, jak podobna jest do (...) z ZMSu! 30.05.06, 09:25 Kiedyś musiałem odwiedzić jaczejkę ZMS-u na swojej uczelni (wyjazd grupy na Breżniewowską Ukrainę). Tam - cuchnący nie całkiem zmetabolizowanym alkoholem "studenci" w wieku ok. 30-35 lat, dwie "Jolanty" i rozmowy hmm... męsko-damskie. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Glupota ma nareszcie jakas twarz 30.05.06, 09:32 wspanialy artykul dowodzacy ze ciemnota, celowa zlosliwoscia, brakiem wyksztalcenia i demagogia mozna w Polsce zrobic kariere medialna. Niesprawiedliwe jednak jest eksponowanie Joli kosztem pelnego samozaparcie Galby z peryferii swiata - bojownika o powrot sredniowiecza do naszej rzeczywistosci jak rowniez fritz.fritza z jego fobia niemiecko-krzyzackiego spisku odwetowcow, jb93 laczacego wdziecznie glupote, agresywnosc i antysemityzm i przede wszystkim barbary444 nawiazujacej w tonie swych wypowiedzi do najlepszych tradycji niejakiego Stürmera. Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy A co sie stalo z szanownym kolega talesem1?? 30.05.06, 09:52 koles wymiekl po moijej polemice z nim, tak samo jak galba.Sa po prostu ciency.Jola tez jak na nia naskoczylem nie znalazla zadnego argumentu i schowala sie po pierzyne. A pisala,ze mam wielki dom i marmurowe ogrodzenie:PPP PiS ja tracal.... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Glupota ma nareszcie jakas twarz 30.05.06, 11:27 hall of fame jednym slowem :) jb93 to ten jasnie panicz z rodowodem, patrzacy z gory na wszelki plebs? bylbyz to ten sam, ulubieniec moj? tak czy inaczej tutaj to jednak, panie, kultura. polecam czasem interie, tam to dopiero sa postaci (z cyklu "to nie postac, to posiedziec"). jednak logowanie ma wiele zalet. Odpowiedz Link Zgłoś