a_s_i_m_o 02.06.06, 09:51 Spoko gość. Winien zostać, jeśli pisze prawdę o tym, że to nabywca zmienia rejestr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ibap.pl Pozory polityk musi zachowywać za wszelką cenę 02.06.06, 09:54 Ruch zdecydowanie w dobrym kierunku. Nawet jeśli prezydent nie przyjmie dymisji, a zapewne tak właśnie się stanie. Poważnym błędem jest niedocenianie znaczenia "stwarzania pozorów". Na własnej skórze przekonał się o tym Leszek Miller. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Oświadczenie szefa Kancelarii Prezydenta 02.06.06, 09:56 nie tylko do czasu całkowitego wyjaśnienia sprawy,ale od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
zieleniak2004 ►►► ___ Hej przeleciał B16 na baterie R14 02.06.06, 10:31 ►►► Hej przeleciał B16 na baterie R14 ◄◄◄ "Papież chce, aby Polska strzegła wiary. Bush chce, aby strzegła demokracji. Stalin też kiedyś chciał czegoś od Polski. Podobnie pewien instalator kablówki chciał mojej rodzinie wetknąć w promocji pakiet 40 kanałów satelitarnych. Ja dziękuję wszystkim serdecznie, wyciągnąłem tę wtyczkę wiele lat temu, ponieważ wolałem strzec swoich dzieci. Nie chcę aby w przyszłości musiały iść na wojnę... choćby religijną. [...]" Zapraszamy do lektury i linkowania oraz publikowania bez ograniczeń kolejnego felietonu z cyklu "Zranione Uczucia Obywatelskie": ======================================================= zieloni.org.pl/articles.php?id=1058 ======================================================= Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadzio Odchudzanie administracji państwowej 02.06.06, 10:39 było zapisane w programie wyborczym PiS. Szef kancelarii prezydenta zrobił krok w słusznym kierunku (kto go widział, wie o co chodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadzio P.S. Dymisja nie zostanie przyjęta. 02.06.06, 10:44 Zapomniałem dodać, że jestem pewien, że dymisja nie zostanie przyjęta. Będzie co najwyżej jak z Kur..skim. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Jasne, że powinien zostać, ale destruktorzy, który 02.06.06, 11:44 zależy na niszczeniu Polski, na tym, aby zamiast sie rozwijać dalej nabijała kabzy nielicznym cynikom ciągle zamiast pomagac w zmianie Polski ciagle są agresywni i destrukcyjni. Widać to jak na dłoni. Rozwój Polski zwycięży - destruktorzy III RP dajcie ludziom żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
zyks "Honorowy"pretekst.Trzeba go schować, bo idzie afe 02.06.06, 11:54 ra z zakupem pociągow dla SKM-Wawa za 60 mln, niewypał totalny i żałosny, ale był to trick reklamowy przy wyborach prezydenckich. Trzeba się byłó wykazać chociaż JEDNĄ udaną inwestycją w Wawie, poza hucpiarsko-propagandowo wykorzystanym i wyeksploatowanym muzeum powstania, oczywista...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: "Honorowy"pretekst.Trzeba go schować, bo idzi 02.06.06, 12:59 ruch w niezlym stylu, gratuluje! ale czlowieka raczej nie trawie... ps niech zyje samo dobro! niech zyje wolnosc ! Odpowiedz Link Zgłoś