dvoryanin Prosze jak obywatele Łotwy wspólnie Łotysze i 23.07.06, 16:47 Rosjanie potrafili powiedzieć NIE PROPAGANDZIE HOMOSEKSUALNEJ: "Kilkusetosobowy tłum ludzi ubranych przeważnie na czarno zgromadził się rano pod kościołem anglikańskim, gdzie Maris Sants, wykluczony kilka lat temu z kościoła duchowny homoseksualista, odprawiał mszę dla około 50 gejów i lesbijek. Kiedy wyszli ze świątyni, rozległy się okrzyki po rosyjsku: "Potwory!", "Leczcie się!". W stronę opuszczających kościół poleciały jajka, woreczki z ludzkimi ekskrementami." Dewianci zbeszcześcili Kościół ! Ludzie sprzeciwiający się temu mieli rację. "Kilkudziesięcioosobowa grupa demonstrantów zgromadzona wokół ubranej na czarno kobiety niosącej ikonę św. Jana, patrona stolicy Łotwy, próbowała się wedrzeć też do hotelu Reval, gdzie zbierali się uczestnicy festiwalu gejowskiego. Policja jednak powstrzymała atak." Zachowanie Policji wobec kobiet było skandalem i przypomina dziłania ZOMO ! "Viktors Biese, szef skrajnie prawicowej organizacji ANSS, która organizowała protest przeciw festiwalowi, powiedział, że homoseksualiści są "grzesznikami", których "musimy powstrzymać i przegnać teraz", "nie czekając, aż zaczną się domagać prawa do ślubów i adoptowania dzieci"." Czyli szef normalnej konserwatywnej wiernej prawu naturalnemu organizacji ... co do wypowiedzi miał rację. Jeszcze raz wielkie brawa ŁOTYSZE !! Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Prosze jak obywatele Łotwy wspólnie Łotysze i 23.07.06, 16:54 ty się idź lecz wysłanniku wierzejskiego... jak si epodoba jedź se do Rosji tam dopiero zobaczysz jak fajnie mają.. popierasz ciemnote hmm no tak ciągnie swój do swego.. szkoda mi Ciebie i takich ludzi jak ty... no cóż idź se włącz Radio ma-ryja to się odprężysz Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Czlowiek ma tylko jeden narzad plciowy !!!!!!!!! 23.07.06, 18:47 Naukowcy i lekarze nie oglosili jeszcze tezy , ze odbyt jest narzadem plciowym i niektorzy osobnicy rodzaju ludzkiego posiadaja dwa takowe ! Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Czlowiek ma tylko jeden narzad plciowy !!!!!! 23.07.06, 18:53 katolik_polski1 napisał: > Naukowcy i lekarze nie oglosili jeszcze > tezy , ze odbyt jest narzadem plciowym > i niektorzy osobnicy rodzaju ludzkiego > posiadaja dwa takowe ! ehh nie wiem podnieciłeś się tym ?? że aż tak Cię "katoliku" interesuje sex homo ?? a może ty nie umiesz zadowolić swojej kobiety/mężczyzny ?? sex analny "wymyślono" dla par hetero gdy kobieta jest w ciąży :] ehh nie którzy usłyszą coś w RM i już sie "wymondżajom" Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Pederasci awangarda destrukcji narodow i panstwa!! 24.07.06, 19:42 Slusznie sie bronia Lotysze przed ta zaraza. Praworzadnosc i moralnosc gwarantuja bezpieczenstwo rodzinom i przyszlym pokoleniom. Dewianci maja prawo sie leczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boston911 Re: Pederasci awangarda destrukcji narodow i pans 24.07.06, 20:15 a ktore to narody ulegly destrukcji? na czym ta destrukcja polega? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Pan Bozia zdecydowanie sprzyja gejom. 25.07.06, 01:39 Tak ten świat urządził, że w krajach gdzie ich prawa są respektowane panuje bogactwo i dobrobyt. Odpowiedz Link Zgłoś
boston911 Re: Pan Bozia zdecydowanie sprzyja gejom. 25.07.06, 12:53 cyberrafi napisał: > Tak ten świat urządził, że w krajach gdzie ich prawa są respektowane panuje > bogactwo i dobrobyt. W tym jest wiele prawdy. Wystarczy spojrzec na mape Stanow Zjednoczonych. Tam gdzie sa wieksze skupiska gejow, gdzie prawo lokalne przyznaje gejom rownouprawnienie, tam jest zdecydowanie wyzszy poziom gospodarczy, technologiczny, artystyczny, i w sumie regiony sa bogatsze ( San Francisco, Los Angeles, Boston, New York, Chicago). Natomiast Alabama i Mississippi, gdzie homoseksualizm jest nadal karany, sa jednymi z najubozszymi miejscami w USA. Patrzac na reszte swiata, to sie rowniez potwierdza. Kraje, ktore w swoim ustawodawstwie przewiduja jakies formy rownouprawnienia dla gejow i lesbijek, sa jednymi z najbardziej rozwinietych na swiecie. Czy moze homofoby polskie wyciagna z tego jakies wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Granicą zachodnią normalności jest Odra zacOdra 23.07.06, 20:55 w Germanii zaczyna się zgnilizna Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Czy komuniści podlegają reinkarnacji? 25.07.06, 01:30 Taaaa... kiedyś już to słyszałem. Zgniły Zachód. Te dvorianin! Nie jesteś ty czasem inkarnacją jakiegoś Gomułki albo innego Bieruta? Jak tak dalej będą Polską rządzić katosocjalistyczne oszołomy to Kartofel będzie musiał wybudować mur nad brzegiem Odry. Jak nie zbuduje to mu wszyscy polacy uciekną do tej okropnej Zachodniej zgnilizny i nie będzie miał kim rządzić w tym katolickim, moralnie czystym raju. Odpowiedz Link Zgłoś
pio41 Re: Prosze jak obywatele Łotwy wspólnie Łotysze i 23.07.06, 18:29 Zboczeniem sa twoje prymitywne sady na swiat. Idac sladem twojego rozumowania, nalezaloby ciebie nie tolerowac, poniewaz od zwierzecia rozni cie wylacznie umiejetnosc klecenia prostych zdan i wydawania bezmyslnych sadow. Poza tym dzialasz powodowany prymitywnymi odruchami stadnymi (doskonale funkcjonujacymi u zwierzat) wedle ktorych, jak jestem w kupie to mam racje (nawet jesli jej nie mam to nie wypada sie do tego przyznac). Dalej - idac za twoim rozumowaniem - powinno sie ciebie pozbawic praw wyborczych poniewaz nie dorosles i nie rozumiesz pojecia spoleczenstwa obywatelskiego w demokratycznym panstwie. Twoja rola powinna sprowadzac sie do wykonywania prostych prac i praktycznie powinienes zostac ubezwlasnowolniony. A jednak kretyni twego pokroju nie tylko maja prawo wyborcze ale jeszcze przedstawiciele spoleczenstwa obywatelskiego umozliwili im swobodne wypowiadanie sie. Z punktu widzenia demokracji, to nawet dobrze, choc zalew tandety intelektualnej - takiej jaka prezentujesz - moze osoby na wyzszym poziomie rozwoju obywatelskiego przyprawiac o niestrawnosc. Jednak TOLERUJA glupote, poniewaz jest ona wpisana w porzadek demokratyczny. Tylko porzadna edukacja (ktorej brak zarowno tu jak i zapewne na Lotwie) moze zmniejszyc odsetek homo ale nie sapiens w spoleczenstwie. Smutne, ze jest ich az tak duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin jeszcze ją na stosie spalą ... ja bym sie na 23.07.06, 20:57 miejscu czarownicy tam nie wybierał Odpowiedz Link Zgłoś
antypacyfista [...] 23.07.06, 17:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Precz z gejami! 23.07.06, 17:55 w zdrowym wg ciebie czyli rydzykowym... ehh ciemnota ludzka Odpowiedz Link Zgłoś
agataizabela Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 17:13 Coz, latwiej jest skupiac sie na "problemach" innych zamiast zastanowic sie nad wlasnymi. Nienawisc do gejow i innych mniejszosci rodzi sie z wlasnego poczucia niedowartosciowania. Kiedy ludzie nie potrafia okreslic wlasnej tozsamosci, albo boja sie nawet zaczac nad tym zastanawiac (bo wiele przykrych rzeczy moze wyjsc na jaw w takim procesie), zwracaja sie ku innym. Im wiecej wlasnych problemow i "dewiacji", tym wieksza nienawisc do tych, ktorzy wiedza kim sa i sie tego nie wstydza. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz [...] 23.07.06, 17:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Nie rozumiem... 23.07.06, 17:57 co.ty.powiesz napisała: > "poleciały jajka, woreczki z ludzkimi ekskrementami" > > Skąd to oburzenie? Przecież i jedno, i drugie kochającym od tyłu nie jest > obce... hmm to mozer ciebie mają moczem obrzycac ??? wg twojej logiki? Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: [...] 24.07.06, 18:12 Oj cenzorze, cenzorze. Jeśli już bierzesz nożyczki do ręki, to nie rezygnuj z używania także i głowy. Przecież cały mój post został zacytowany niżej: ---> co.ty.powiesz napisała: > "poleciały jajka, woreczki z ludzkimi ekskrementami" > > Skąd to oburzenie? Przecież i jedno, i drugie kochającym od tyłu nie jest > obce... <--- No i cały pogrzeb na nic... Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 17:29 Trzeba walczyc z dewiantami - dzis geje, jutro zoofile, pojutrze pedofile ! Spojrzcie na holandiee ! Jesli ktos jest dewiantem seksualnym to powinien leczyc sie u najblizszego psychologa i seksuologa - nawet na koszt panstwa. Popieranie i publiczne gloszenie tego typu dewiacji jest bardzo karygodne. Nawet zdrowemu czlowiekowi nie przystaje opowidac o swoich lozkowych preferencjach w miejscach publicznych - bowiem sa ta sprawy INTYMNE. Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 17:38 homoseksualizm z tego co wiem nie jest uleczalny, podobnie jak pedofilia, zoofilia, koprofagia i inne rodzaje orientacji seksualnych. Uszanujmy ich inność i pozwólmy na nieskrepowaną ekspresje swoich preferencji. Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 17:59 srul napisał: > homoseksualizm z tego co wiem nie jest uleczalny, podobnie jak pedofilia, > zoofilia, koprofagia i inne rodzaje orientacji seksualnych. Uszanujmy ich > inność i pozwólmy na nieskrepowaną ekspresje swoich preferencji. homo i hetero to są orientacje, reszta z tego co wymieniles to właśnie OWA DEWIACJA! najpierw sie doucz, a nie takei osądy, to przez takich jak ty ludzie mylą tak skrajnie różne pojęcia jak orientacja a dewiacja.. Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 18:11 nie rozśmieszaj mnie, a pedofilia to niby co jak nie orientacja, podobnie jak zoofilia i inne wspomniane. Zorientowanie popędu na konretny obiekt czy kategorie obiektów jest właśnie orientacją. Zadne bełkotliwe, zmienne kwalifikacje pseudomedyczne tej elementarnej oczywistosci nie zmienią. A jak orzekła Światowa Organizacja Zdrowia ZADNA forma orientacji seksualnej nie jest zaburzeniem. I jesteśmy w kleszczech instytucjonelnej paranoi, prawnie usankcjonowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 18:27 no nie wiem czy pedofilia to orientacja - to zaburzenie !! i t jest karalne.. zoofilia to tez zboczenie.. nie porównuj teog do związków 2 dorosłych ludzi między sobą !! pedofilia to krzywda dla dzieci!! zoofilia to krzywda na zwierzetach !! jak ty mozesz to porównywac ????? <szok> Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 18:35 Taki sam szok biedaku jak porównywanie zwiazku kobiety i meżczyzny ze zwiazkiem meżczyzny z męzczyzną. Stawianie ich na jednej płaszcyźnie i twierdzenie ze sa absolutnie równoważne jest właśnie objawem chorobowym, choroby świadomosci. A kto ci powiedział że pedofilia musi być krzywda dla dzieci?, jest masa przypadków w których dzieci bardzo pozytywnie oceniają relacje seksualne z dorosłymi i nie widzą w tym absolutnie nic złego(sam słyszałem takie relacje). Pod warunkiem rzecz jasna ze nie jest to gwałt, zwierzaczki tez czerp[ią mase przyjemnosci i wydają sie niezwykle ukontentowane tym rozajem atencji jaki spotyka ich od zoofili. Podobnie z gerontofilią itp.To nie jest ZADNE kryterium oceny, tym bardziej kryterium prawne Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 18:40 gentile1 napisał: > Taki sam szok biedaku jak porównywanie zwiazku kobiety i meżczyzny ze zwiazkiem > > meżczyzny z męzczyzną. Stawianie ich na jednej płaszcyźnie i twierdzenie ze sa > absolutnie równoważne jest właśnie objawem chorobowym, choroby świadomosci. > A kto ci powiedział że pedofilia musi być krzywda dla dzieci?, jest masa > przypadków w których dzieci bardzo pozytywnie oceniają relacje seksualne z > dorosłymi i nie widzą w tym absolutnie nic złego(sam słyszałem takie relacje). > Pod warunkiem rzecz jasna ze nie jest to gwałt, zwierzaczki tez czerp[ią mase > przyjemnosci i wydają sie niezwykle ukontentowane tym rozajem atencji jaki > spotyka ich od zoofili. Podobnie z gerontofilią itp.To nie jest ZADNE kryterium > > oceny, tym bardziej kryterium prawne ja mówie o zwiazkach 2 DOROSłYCH osób, a nie kto co lubi, bo idąc tym tropem to wszystko mozna uznac za normalne... co do tego iż 2 mężczyźni/kobiety to normalne - tak bo jest to wybó DOROSłYCH ludzi i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 18:52 Dwóch dorosłych, w pełni świadomych kanibali, para gerontofili, zwiazek kazirodczy dwóech pełnoletnich osób jest w swietle tych kryteriów akceptowalną normą a nie dewiacją. Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 18:55 gentile1 napisał: > Dwóch dorosłych, w pełni świadomych kanibali, para gerontofili, zwiazek > kazirodczy dwóech pełnoletnich osób jest w swietle tych kryteriów akceptowalną > normą a nie dewiacją. Coś jeszcze? widzę, że jesteś "wykształcony" na tym poziomie.. ja nie mówie o tzw "rodzynkach", a o faktach.. może jeszcze przywołaj dwie dorosłe czarownice spalone na stosie... to już powoli obradza się w absurd.. ja również mówie PRAWNIE, a nie jakies wynaturzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 19:00 mówie o typach aktywności seksualnej ukierunkowane tak lub inaczej. albo rozmawiamy na poziomie logicznej wymiany argumentów albo lecimy w ideologie. Podałem ci przykłądy spełniające podane kryteria. Czarna magia mój drogi to nie rodzaj aktywności erotycznej, raczej magicznej. Nie mieszaj porzadków. Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 19:01 gentile1 napisał: > mówie o typach aktywności seksualnej ukierunkowane tak lub inaczej. albo > rozmawiamy na poziomie logicznej wymiany argumentów albo lecimy w ideologie. > Podałem ci przykłądy spełniające podane kryteria. Czarna magia mój drogi to nie > > rodzaj aktywności erotycznej, raczej magicznej. Nie mieszaj porzadków. nawiązałęm do czarownic, by pokazac tworzacy sie absurd ;] ok spoko Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 18:57 gentile1 napisał: > Dwóch dorosłych, w pełni świadomych kanibali, para gerontofili, zwiazek > kazirodczy dwóech pełnoletnich osób jest w swietle tych kryteriów akceptowalną > normą a nie dewiacją. Coś jeszcze? kazirodztwo..daj se spokój przywołujesz już takei absurdy.. czy ja mam okreslac dokładnie dla ciebie ?? ok mówie o dwóch DOROSLYCH NIE SPOKREWNIONYCH ZE SOBA, LUDZI (NIE KANIBALOW ITP..) Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 19:06 a czemu do diaska nie spokrewnionych? bo co? jak szaleć to szaleć.Skąd ta dyskryminacja? skad taki brak tolerancji? Nie stosujesz, jak wspomniałem żednych kryteriów logicznych tylko ideologiczne, takie ci przyswojono w drodze mendialnego prania mózgów i papugujesz z ślepą gorliwoscią neofity. Pomyślec samodzielnie to już jak widze zbyt karkołomne wyzwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 19:24 gentile1 napisał: > a czemu do diaska nie spokrewnionych? bo co? jak szaleć to szaleć. bez przesady są granice szalenstwa >Skąd ta > dyskryminacja? skad taki brak tolerancji? Nie stosujesz, jak wspomniałem > żednych kryteriów logicznych tylko ideologiczne, takie ci przyswojono w drodze > mendialnego prania mózgów i papugujesz z ślepą gorliwoscią neofity. Pomyślec > samodzielnie to już jak widze zbyt karkołomne wyzwanie. juz pisalem, ze nie mozna dac sie zwariowac Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 17:58 mlody-inwestor napisał: > Trzeba walczyc z dewiantami - dzis geje, jutro zoofile, pojutrze pedofile ! > Spojrzcie na holandiee ! Jesli ktos jest dewiantem seksualnym to powinien leczy > c sie u najblizszego psychologa i seksuologa - nawet na koszt panstwa. > > Popieranie i publiczne gloszenie tego typu dewiacji jest bardzo karygodne. > Nawet zdrowemu czlowiekowi nie przystaje opowidac o swoich lozkowych preferencj > ach w miejscach publicznych - bowiem sa ta sprawy INTYMNE. > > dzis ty jutro faszysci.. Odpowiedz Link Zgłoś
ad_amo Re: Polacy solidarni z Lotyszami ! 23.07.06, 18:53 mlody-inwestor napisał: > Trzeba walczyc z dewiantami - dzis geje, jutro zoofile, pojutrze pedofile ! > Spojrzcie na holandiee ! Jesli ktos jest dewiantem seksualnym to powinien leczy > c sie u najblizszego psychologa i seksuologa - nawet na koszt panstwa. > > Popieranie i publiczne gloszenie tego typu dewiacji jest bardzo karygodne. > Nawet zdrowemu czlowiekowi nie przystaje opowidac o swoich lozkowych preferencj > ach w miejscach publicznych - bowiem sa ta sprawy INTYMNE. Skąd u was wszystkich taki pęd by ingerować właśnie w te intymne sprawy, ja nie dowierzam, że żyję w kraju w którym niebawem nie będzie mozna swobodnie się wyrażać na niektóre tematy, jeśli tobie to przeszkadza to się temu nie przyglądaj, a ty zabierasz się z całą gorliwością do zwalczania tego. Ja homoseksualizmu nie trawię ale nic nie daje mi prawa do ich zwalczania Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_salceson Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 17:41 Ikona św. Jana nie zapewniła całkowitego sukcesu w starciu z policją, dlatego na drugi raz lepiej nieść portret któregoś z naszych LPR-owskich polityków, a piekielne policyjne zastępy pierzchną wnet w popłochu. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 17:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: JACY "Lotysze", dvoryanin? Tacy jak ty Francu 23.07.06, 18:14 lze_elita.7 napisała: "Polak najwyzsza forma nadecia sie" (Jerzy Urban) A gdybym napisała: Urban najwyższa forma nadęcia się Żyda" Ciekawe w ciągu ilu minut zostanę oskarzona o antysemityzm? Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: JACY "Lotysze", dvoryanin? Tacy jak ty Francu 23.07.06, 18:18 hej, co jest lze_elita.7, gdzie walka z antysemityzmem? Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 20:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 21:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Zostaniesz oskarzona o typowa polska zawisc 23.07.06, 22:59 A ty wysoki poziom sadyzmu emigrantki Wolińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Łotysze też tam byli np: ten Biese :) 23.07.06, 21:06 W sumie Biese to diabeł już chciał dewiantów do piekła zabrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 18:18 Smutna, chora, po-ruska dzicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 18:21 O wiele weselej by było gdyby faceci zaczęli się malować, nakładać damskie ciuszki i bajerować chłopców w szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 18:29 kika113 napisała: > O wiele weselej by było gdyby faceci zaczęli się malować, nakładać damskie > ciuszki i bajerować chłopców w szkołach. zależy kto co lubi, jeśli to Cię podnieca to prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_romek Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 18:45 A ja tego nie rozumiem. Geje byli zawsze, nigdy nikomu raczej nie przeszkadzali, bo siedzieli w ukryciu, w swoim środowisku. Nagle powychodzili na ulice manifestować swoją orientację seksualną i odmienność. Po jakiego wała ja, zwykły obywatel mam to oglądać? Oglądanie całujących się gejów w miejscu publicznym przyprawia mnie o wymioty i nie mam ochoty tego oglądać, a tu co włącze tv, radio czy odpalam kompa to zewsząd docierają informacje o paradach, marszach, demonstracjach etc. Siedzieli tyle lat w ukryciu, nikt nie miał z nimi problemów to niech wracają do swoich sypialni, i w ciszy i spokoju dotykają się dalej siusiakmi, jak robili to 10, 20, 50 i 100 lat temu. Po jakiego wała zaraz wychodzić na ulice? A jak wyjdą na ulice miłośnicy zwierzątek i małych dzieci i powiem, że też nie chcę ich oglądać, to też znajdzie sie jeden z drugim i nawymyśla mi od homofobów i oszołomów. Świat schodzi na psy, a razem z nim my ... ;) pozdrawiam normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 19:00 wesoly_romek napisał: > A ja tego nie rozumiem. > > Geje byli zawsze, nigdy nikomu raczej nie przeszkadzali, bo siedzieli w ukryciu > , > w swoim środowisku. Nagle powychodzili na ulice manifestować swoją orientację > seksualną i odmienność. Po jakiego wała ja, zwykły obywatel mam to oglądać? > Oglądanie całujących się gejów w miejscu publicznym przyprawia mnie o wymioty i > nie mam ochoty tego oglądać, a tu co włącze tv, radio czy odpalam kompa to > zewsząd docierają informacje o paradach, marszach, demonstracjach etc. Siedziel > i > tyle lat w ukryciu, nikt nie miał z nimi problemów to niech wracają do swoich > sypialni, i w ciszy i spokoju dotykają się dalej siusiakmi, jak robili to 10, > 20, 50 i 100 lat temu. Po jakiego wała zaraz wychodzić na ulice? A jak wyjdą na > ulice miłośnicy zwierzątek i małych dzieci i powiem, że też nie chcę ich > oglądać, to też znajdzie sie jeden z drugim i nawymyśla mi od homofobów i > oszołomów. Świat schodzi na psy, a razem z nim my ... ;) > > > pozdrawiam normalnych EHH I ZNOW PRZYRóNANIE DO PEDOFILII nie bede juz tego komentowal.. bo brak slow a co ty na to gdyby kto ni emogl np patrzec na ciebie jak sie calujesz na ulicy ?? i kazla ci siedziec w czelusciach sypalni?? pomysl zanim cos napiszesz "normalny" Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 19:16 pOrównanie homoseksualizmu do pedofili jest znacznie bardziej uprawnione niż porównanie heteroseksualizmu do homoseksualizmu. Porównanie zboczenia do zboczenia niż normy do zboczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 19:25 gentile1 napisał: > pOrównanie homoseksualizmu do pedofili jest znacznie bardziej uprawnione niż > porównanie heteroseksualizmu do homoseksualizmu. Porównanie zboczenia do > zboczenia niż normy do zboczenia. tak samo naturalne jest porownanie pedofilii do hetero, bo jak wsjkazuja badania to starsi panowie mlode dziewczynki stuknij sie w czoło zanim cos napiszesz, tak jest wygodniej, swoje chore ego podniosles, nie ? lepiej juz no to ok Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 19:32 tobie tej operacji nie polecam, możesz nie trafić w tak mały obiekt,hahahhaha Lepiej przyjrzyj sie statystykom naiwniaczku, 3% populacji to geje, 1/3 aktów pedofilskich ma charakter homoseksualny. Policz sobie 3% dokonuje 1/3 przestępstw. Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 19:35 gentile1 napisał: > tobie tej operacji nie polecam, możesz nie trafić w tak mały obiekt,hahahhaha > Lepiej przyjrzyj sie statystykom naiwniaczku, 3% populacji to geje, 1/3 aktów > pedofilskich ma charakter homoseksualny. Policz sobie 3% dokonuje 1/3 > przestępstw. czyli hetero to tez pedofile !! bo oni tez to popelniają.. no prosze cie... masz złe dane - ale nie bede jzu o tym spekulowal... malo wiesz o swiecie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 19:36 chodzi o proporcje, nie rozumiesz???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 19:37 gentile1 napisał: > chodzi o proporcje, nie rozumiesz???????????????? masz zle dane ni ebede sie powtarzal Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 19:54 cytat: 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami Bezczelna hucpa . Do tego sie ta cała bełotliwa promocja "otwartosci", "inności", "tolerancji" i innych pustych frazesów sprowadza. Celowo użyłem cudzusłowów bo te pojecia w tym konkretnym kontekscie są użyte w sposób fałszujacy ich pierwotne znaczenie. Są takim cepem pojęciowym którym na odlew dowala sie każdemu kto ma inne zdanie w kwestii norma-dewiacja. To oręz wszystkich niezdolnych do racjonalnej argumentacji, zastępuja sobie myślenie zestawem słów wytrychów umożliwiajacych semantyczny fałsz. Czyni sie z tych pojeciowych protez swoiste bożki współczesnej nowomowy- polit-popu, podkładając pod nie dokładnie te tresci które sa w danym momencie wygodne. Stworzono zbitki frazeologiczne dla ćwierćinteligentów które pomieszały elementarne pojecia od wieków oczywiste i zrozumiałe, Teraz stawia sie je na głowie i to wszystko pod coraz pojemniejszym szyldem tolerancji. Jednocześnie każdy zdrowy głos rozsadku powoli staje sie czymś wstydliwym z czym należy sie wrecz kryć bo to takie niemodne, passe. Chcesz być trendy, jazzy, czy cool musisz twierdzić że dewiacja jest normalna, inaczej w swiecie zionących tolerancją skazujesz sie na ostracyzm i towarzyska banicje. Musisz udawać że chodzenie na głowie , oddawanie moczu uchem lub dłubanie lewą reką w prawym uchu jest jak najbardziej naturalne. W swiecie politpopowego bełkotu to własnie twierdzenie że tak nie jest przejawem nietolerancji. Kompletna paranoja i pomiesznie bytów znaczeniowych. Ale obawiam sie ze ten proces odmóżdżania u wszechtolerancyjnej tłuszczy jest nieodwracalny Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 19:57 gentile1 napisał: > pewnie z naszego dziennika, lub ozonu ;] spoko żyj w swoim świecie ja se zyje w swoim Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 24.07.06, 10:19 po pierwsze gdanskcity1 to ty chyba jestes zawodowym pedalem...po drugie "> a co ty na to gdyby kto ni emogl np patrzec na ciebie jak sie calujesz na ulicy" a komu ma to przewszkadzac jak caluje sie facet z kobieta...bo to jest normalne w odroznieniu od dwoch panow Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Dlaczego ingeruje w zycie intymne homoseksualistow 23.07.06, 19:04 Poniewaz homoseksualisci narzucaja mi sie ze swoim zboczeniem. Pchaja sie w obszar zycia spolecznego ! Jako obywatel mam prawo wplywac na zycie spoleczne ! Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Dlaczego ingeruje w zycie intymne homoseksual 23.07.06, 19:27 katolik_polski1 napisał: > Poniewaz homoseksualisci narzucaja mi sie > ze swoim zboczeniem. > Pchaja sie w obszar zycia spolecznego ! > Jako obywatel mam prawo wplywac na zycie spoleczne ! a gdybym uznal ze to ty mi si enarzucasz bo np nie chcialbym na ciebie patrzec, a tez jestem obywatelem, idąc twoim tokiem myślenia, tez powinienes wtedy zyc w ukryciu ?? zauwaz, ze naszczescie jest kilka rodzajow spojrzenia na swiat a nie tylko jeden "sluszny" Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: gdanskcity1 23.07.06, 19:34 kiciuniu! zappomniales o jednej - i to najwazniejszej rzeczy! nalezysz do mniejszosci. z tego wlasnie powodu, podobnie jak mniejszosci narodowe jestes sublokatorem i musisz szanowac wole lokatora - czyli nie masz sie narzucac! powinno ci wystarczc, ze nikt ci nie zaglada do sypialni. zrozumiales!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: gdanskcity1 23.07.06, 19:36 wet3 napisał: > kiciuniu! zappomniales o jednej - i to najwazniejszej rzeczy! nalezysz do > mniejszosci. z tego wlasnie powodu, podobnie jak mniejszosci narodowe jestes > sublokatorem i musisz szanowac wole lokatora - czyli nie masz sie narzucac! > powinno ci wystarczc, ze nikt ci nie zaglada do sypialni. zrozumiales!!! a skad wiesz czy jestem mniejszoscia ?? po kilku postach to stierdziels hahaha ja po prostu patrze obiektywnie A NIE EGOISTYCZNIE ! tak samo moj kraj jak i twoj i ni ema tu rzadnych lepszych i lepsiejszych, no ale ty penwie od samopisu... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: gdanskcity1 23.07.06, 20:27 sposob w jaki piszesz sugeruje wyraznie mniejszosc. powtarzam jeszcze raz - mniejszosc musi sznowac wole wiekszosci. kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
poznan.is.4.lovers ale ty ciężki jestesjakie mniejszości? 23.07.06, 20:35 takie tumany jak ty to też mniejszości, ale bez tych wielu przyjaciół, których mają inne mniejszości Odpowiedz Link Zgłoś
poznan.is.4.lovers Re: Dlaczego ingeruje w zycie intymne homoseksual 23.07.06, 19:28 tobie to bym radził ażebys na nic nie wpływał, będzie lepiej dla życia społecznego i społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Dlaczego ingeruje w zycie intymne homoseksual 23.07.06, 19:47 Typowo homoseksualne,egoistyczne pojecie demokracji. Dlatego wlasnie powinnismy zwalczac fundamentalistow homoseksualnych ! Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Dlaczego ingeruje w zycie intymne homoseksual 23.07.06, 19:55 katolik_polski1 napisał: > Typowo homoseksualne,egoistyczne > pojecie demokracji. > Dlatego wlasnie powinnismy zwalczac > fundamentalistow homoseksualnych ! a kto ci powiedzial ze ja jestem homo <hahaha> typowo rydzykowe podejscie... buuu a moze to jaksi kolejny układ :DDDD Typowo debilne , egoistyczne p[ojecie demokracji dlatego właśnie powinnismy zwalczac fundamentalistow debilnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: gdanskcity1 23.07.06, 20:29 dlaczego takie glupoty piszesz. nikt nie zaglada do twojej sypialni! Odpowiedz Link Zgłoś
poznan.is.4.lovers typowo? 23.07.06, 20:03 naucz się polskiego człowieku, na rozum i tak za pózno Odpowiedz Link Zgłoś
janstrak Pędzić to do Rosji! Niech się tam pedalą! 23.07.06, 19:39 dvoryanin napisał: > Brawo Łotysze ! Do Rosji ich! Już i tak mają ujemny przyrost naturalny! Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskcity1 Re: Pędzić to do Rosji! Niech się tam pedalą! 23.07.06, 19:41 janstrak napisał: > dvoryanin napisał: > > > Brawo Łotysze ! > > Do Rosji ich! Już i tak mają ujemny przyrost naturalny! a ciebie do chin w srod tylu "braci" bys sie odnalazl, albo moze na antarktyde do zwierzat ?? bo masz podobny tok rozumowania Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: gdanskcity1 23.07.06, 20:32 ciebie z checia wyslalbym do wiezienia gdzie dziesieciu gosci staloby w kolejce aby przczyscic twoj komin. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 20:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin U siebie w Moskwie to im dali popalić pod przwodem 23.07.06, 21:18 duchownych ... pięknie się oglądało rosyjskie wiadomości a potem artykuły w Koszernoje Prawdzie o tym jak jakaś dewiantka dostała ikoną (szkdoa ikony) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 21:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Ależ oni mnie nie obchodza pod warunkiem iz 23.07.06, 21:50 publicznie nie demonstrują swojej dewiacji ... ani tez nie nakzaują uważania się za normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin W Rosji ludzie też są normalni i odpowiednio 23.07.06, 21:12 odpowiedzieli na próbe szerzenia w Moskwie pedalskiej propagandy Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 pedały (ang. gays) obrzucone jajami! 23.07.06, 20:37 Pedały zostały obrzucone jajami. Używałbym formy niemęskoosobowej. Mężczyzna jest istotą która się wiąże z kobietą. Mężczyzna bez kobiety nie jest mężczyzną. Podobnie kobieta bez mężczyzny nie jest kobietą. Ciota bądź pedał (ang. queer lub gay) rezygnują z bycia mężczyzną. Nalegałbym też na powrót określenia pedał, zamiast określenia gej, które w moim przekonaniu nie ma racji bytu w języku polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 20:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Manipulacja Wyborczej 23.07.06, 20:57 W jednym z artykulów w DF wybiórcza dokonała jednej z setek manipulacji.Jest to jakiś wywiad z ekspertem.Z treści to nie wynikało ale dali sródtytuł "Pedofilia bardziej heteroseksualna" Jest to obrzydliwa manipulacja.Prosty rachunek :jeśli 3%populacji (homoseksualiści) dokonuje jednej trzeciej aktów pedofilii to uprawnione jest stwierzenie że homoseksualizm zwiększa zagrożenie pedofilią. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 20:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Geje w Rydze obrzuceni jajkami 23.07.06, 20:46 Ooooo! To ci dopiero nowina! Prawomyslni obrzucili kosciol jajami i ludzkimi ekskrementami. Cudo! Ale czego sie nie robi dla idei... Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 20:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Prawosławni mi bardzo imponują odwagą, ich 23.07.06, 21:22 duchowieństwo, biskupi mogliby służyć naszym za wzór ... cóż gdyby u Nas biskupi mówili przez parada dewiantów to co biskupi prawosławni to co Aleksy II ... ale nasi tak doważnie i bezkompromisowo nie powiedzą :/ U nas Kościół osłabił i zepsuł Sobór Watykański II co prawda w Polsce jego szkodliwośc była ograniczona ale zawsze ... Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 21:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin W Rosji nie ma Cara (narazie) acz jest pretendentk 23.07.06, 21:53 Maria I Romanow ... mająca obok tytułu Carycy Wszechrosji, tytuły Królowej Polskiej i Wielkiej Księżnej Finladzkiej ... ma tez syna Jerzego ale to Hochenzollern więc ta dynastia w Polsce z wiadomych względów odpada ... Aha Kościół Katolicki to nie Cerkiew ... chociaż katolicyzm i prawosławie są sobie najbliższe ... więc carowi się podporządkować nie może .. ale można wrócić do obyczajów przedsoborowych typu łacina w Kościele ... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Kościół heretycki anglikański ... po "mszy" 23.07.06, 21:20 odprawionej przez wykętego przez ów heretycki Kościół ... Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 21:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin ww. Abpa nic nie udowodnio ... sprawa jest nie 23.07.06, 21:54 wyjaśniona bo to czyni wielką krzyde temu człowiekowi jeżeli został niesłusznie oskarżony ... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 Gej nach Hause! 23.07.06, 20:50 Gejowanie czyli pedalstwo powinno być dozwolone w ograniczonym zakresie. Powinno być wolno się pedalić w domowym zaciszu i to tak aby nikt się o tym nie dowiedział. Gdyby to wyszło na jaw, pedały powinny płacić zwiększone podatki. Wszelkie próby agitacji pedalskiej powinny być karane grzywną. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Gej nach Hause! 23.07.06, 21:34 piotr228 napisał: > Gejowanie czyli pedalstwo powinno być dozwolone w ograniczonym zakresie. > Powinno być wolno się pedalić w domowym zaciszu i to tak aby nikt się o tym nie > > dowiedział. Gdyby to wyszło na jaw, pedały powinny płacić zwiększone podatki. > Wszelkie próby agitacji pedalskiej powinny być karane grzywną. podobnie, miejsce tam powinien miec seks hetero. prawdziwa milosc nie obnosi sie na zewnatrz. jesli ktos "demonstruje" milosc w miejscach publicznych (nie chodzi mi tu o stosunek, ale namietne calowanie czy sciskanie) to wyraznie daje do zrozumienia, ze albo nie wie co to jest prawdziwa milosc, albo jej nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin W Małopolsce i na Podkarpaci jest najdłuższa 23.07.06, 20:59 średnia długość życia, regiony te się najszybciej rozwijają, spada tam najbardziej bezorobcie, była najwyższa średnia zdawalność matury ... zato d. ziemie niemieckie to dno pod wzgledem wszysktich wskaźników :) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 21:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Dawne Polskie ziemie ... Polski Lwów ... mam 23.07.06, 21:03 nadzieje, że kiedyś te prawdawne Polskie ziemie zostaną dozyskane. Nie musi być formalnie może być faktycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
poznan.is.4.lovers juz Chryszczow mowil 23.07.06, 23:22 kijów wam damy ale lwów musicie sami nałapac;) Odpowiedz Link Zgłoś
poznan.is.4.lovers po twojej przeprowadzce do Poznania 23.07.06, 23:14 spadło u nas strasznie średnie IQ, na terenach wschodnich wzrosło Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: W Małopolsce i na Podkarpaci jest najdłuższa 23.07.06, 23:27 dvoryanin napisał: > średnia długość życia, regiony te się najszybciej rozwijają, spada tam > najbardziej bezorobcie, była najwyższa średnia zdawalność matury ... zato d. > ziemie niemieckie to dno pod wzgledem wszysktich wskaźników :) Podobnie ma sie rzecz z bylym zaborem pruskim. Od 1945 roku wladza ludowa rozwijala przede wazystkim byla Kongresowke (szczegolnie w W-we i Lodz) i Galicje oraz dla swietego spokoju ladowala w Gorny Slask. Zaniedbywane byly wyraznie Wielkopolska i Pomorze. Mialo to chyba powiazanie w pochodzeniem lokalnym czlonkow rzadu (bylo wsrod nich malo Wielkopolan i Pomorzan) i kazdy pchal co mogl w swoje strony. W taki sposob Wielkopolska i Pomorze Wsch. utracily przodujaca pozycje na rzecz W-wy, Lodzi i Krakowa. O ziemie odzyskane, z wyjatkiem Wroclawia i Szczecina dbano bardzo malo. Pmietam doskonale jak wygladal Szczecin. Do konca lat 1950 nie zrobiono tam nic. Dopiero cos ruszylo sie tam 20 lat po wojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Ja nie mam kompleksów jak niektórzy "polacy" z 23.07.06, 21:01 SLD i PO, którzy myślą tylko co powie i pomyśli obcy rząd albo obca gazeta ... obce gazety nie będa mówiły kto i jak ma rzadzić w Polsce. Ba jak się szmatławca zagranicznym nie podoba to znaczy iż jest dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 21:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Co sądze o Kaczorach to co innego. Do tego nie 23.07.06, 21:04 są mi potrzebne pouczenia zagraniczncyh Gazet ... bo to nie one w Polsce rządzą ... Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 21:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 21:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin W Polsce nie ma pluralizmu w mediach ... panoszy 23.07.06, 21:13 sie opcja lewicowo - libaralna i dyktat polit - poprawności Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 23.07.06, 21:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szczupaq czy jajka sa tez objete wolnoscia wypowiedzi? 23.07.06, 21:04 dvoryanin napisał: > Brawo Łotysze ! najwyrazniej walka obyczajowa trwa w europie wschodniej tym razem jest to wojna na jajka Wojna domowa od wielu wieków trwa Wojna na gesty wojna na słowa To każdy z domu na wyrywki zna Co dzień od nowa Łubudu bum bum grum..." A dziś już nowa, wojna domowa, którą z nas każdy bardzo dobrze zna... Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: czy jajka sa tez objete wolnoscia wypowiedzi? 23.07.06, 21:07 To nie jest wojna obyczajowa, tylko wojna normalnych ludzi z ciemniakami. Preferencje seksualne nie maja tu wiekszego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin W Europie trwają dwie związane ze sobą wojny 23.07.06, 21:15 wojna kulturowa A z lewicą i wojna kulturowa B z islamistami tylko zwycięstwo w wojnach A i B daje przyszłość Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Tak iz lewactwo wspiera imigracje islamistów do 24.07.06, 12:12 Europy aby ją znsizczyć, więc wyrzucenie ww. dzikusów to zwycięstwo w wojnie A i klęska dla komuno - bolszewi, Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin to poszperaj troche 24.07.06, 19:48 sprawdz kto "islamistow" do Europy "sprowadzal". Tyle o powiazaniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
szczupaq Re: czy jajka sa tez objete wolnoscia wypowiedzi? 23.07.06, 21:28 emes-nju napisał: > To nie jest wojna obyczajowa, tylko wojna normalnych ludzi z ciemniakami. > Preferencje seksualne nie maja tu wiekszego znaczenia. > chyba sobie zdajesz sprawe, ze pojecie "normalnych ludzi" zmienialo swoje znaczenie przez wieki i zalezy wybitnie od miejsca, czyli musi byc umiejscowione. To co jest normalne w Iranie nie jest normalne w Polsce, to co jest normalne w Niemczech nie musi byc normalne w Polsce, przynajmniej nie zaraz teraz. Zwycieskie kraje, wojskowo, politycznie i gospodarczo narzucaja swoja normalnosc krajom w ogonie cywilizacyjnym takim jak Polska. Polska nie musi tego akceptowac sluzalczo Homoseksualisci powinni miec swoje prawa, ale nie wieksze niz reszta spoleczenstwa, gdzies te prawa musza sie konczyc, nie moge one dawac im specjalnego statusu. Wolnosc wypowiedzi musi dzialac w obie strony!!! Przedziwne, ze ten prosty i pozornie oczywisty postulat, wywoluja gleboka agresywnosc u tych, ktorzy tak chetnie sie okreslaja jako jedynie "normalni" i jest niemozliwoscia aby im go zaakceptowac, co oczywiscie zabija ich teze. Okreslanie drugiej strony jako ciemniakow, daja zapewnia ludziom "normalnym" konieczna wyzszosc moralna, ktora upowaznia ich automatycznie do dzialan typu "cel uswieca srodki" i dlatego te konflikty nigdy sie nie koncza, bo zawsze do glosu dochodza i sa w pierwszej linii obrony-ataku te najciemniejsze frakcje obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 "Torebki z ekstrementami"...)) 23.07.06, 22:08 - no, pederaści lubią babrać się w ekstrementach...)) Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: czy jajka sa tez objete wolnoscia wypowiedzi? 23.07.06, 22:09 To co piszesz sklania mnie ku twierdzeniu, ze w tej walce zajmujesz pozycje po stronie normalnych :-) To nie chodzi o precyzyjne zdrfiniowanie normalnosci, tylko o gotowosc do dialogu. Uzycie slowa ciemniaki nie wynika z checi oceny, czy wywyzszania sie - to zwykle uproszczenie. Aczkowlwiek, jak czytam co poniektore wypowiedzi, slowo to samo cisnie sie na usta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szczupaq Re: czy jajka sa tez objete wolnoscia wypowiedzi? 25.07.06, 00:53 nie moge zajac strony normalych poniewaz nie istnieje uniwersalna definicja normalnosci zajmuje strone zdrowego rozsadku i szukania kompromisu, w uproszczeniu najgorszy pokoj jest zawsze lepszy niz najlepsza wojna gdzies posrodku pomiedzu tolerancja, wolnoscia wypowiedzi i bardzo blisko zdrowego rozsadku i w duzej oddali od wszelkiego rodzaju fanatyzmu, czy to politycznego czy to obyczajowego Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Właśnie tak się nieszczęśliwie składa iż na d. 23.07.06, 21:09 polskich ziemiach żyją Ukraińcy ... ale Polaków też tam sporo i powli się ujawniaja ... dlatego trzeba ich wspierać finansowo, wspomagac jak się da, walczyć o odzyskanie Kościołów, domów polskich itp. ... Mówie to w Polsce, na zachodniej Ukrainie bym tego nie powiedział chyba, ze na spotkaniu z Polakami :) za to na wschodniej i owszem razem z tym iż wschodnia Ukraina to ziemie Rosyjskie, uciskane przez pomarańczową zaraze Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Michnik vs Rydzyk-Radio Judasz eliminuje R. Maryja 24.07.06, 15:07 Slyszalem pogloski ze pan Michnik ktory zywi specjalny szacunek do nowego "ewangelisty" Judasza, planuje zalozyc Radio Judasz i wyeliminowac Rydzyka z gry. Przed budynkiem planowanego Radia Judasz ma podobno byc zainstalowany duzy pomnik nowego "ewangelisty". Sw. Piotr zawsze jest przedstawiany z kluczami na pomnikach. Judasz, ktory ma byc podobno ogloszony patronem Agory i Radia Judasz, bedzie przedstawiony ze srebrnikami. Srebrniki maja symbolizowac sukces zyciowy Judasza "ewangelisty" i przyciagnac sluchaczy z nieKATOLICKICH kregow dla ktorych srebrniki maja wielkie znaczenie. Obok pomnika zostanie posadzone duze drzewo z sucha galezia dla uzupelnienia architektury ogrodowej ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 TV Faryzeusz kontra TV Trwam - Michnik w natarciu 24.07.06, 15:08 Wg. tych samych poglosek, w planach pana Michnika jest tez telewizja FARYZEUSZ, ktora bedzie bezposprednio konkurowac z telewizja Trwam ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boston911 Dvoryanin 24.07.06, 15:39 Dvoryanin, co u ciebie powoduje taka silna obsesje na gejowskie tematy? Malo co zabierasz glos na inne tematy, ale jak cos jest o gejach to twojej piany tu zawsze pelno. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Dvoryanin 24.07.06, 17:11 > Dvoryanin, co u ciebie powoduje taka silna obsesje na gejowskie tematy? Malo co > zabierasz glos na inne tematy, ale jak cos jest o gejach to twojej piany tu > zawsze pelno. bez sensu...a dlaczego ma nie zabierac? jakos nie wymieniles toczacego piane z ust twojego kolegi po fachu gdanskcity1 Odpowiedz Link Zgłoś
boston911 Re: Dvoryanin 24.07.06, 17:19 polar21 napisał: > bez sensu...a dlaczego ma nie zabierac? jakos nie wymieniles toczacego piane z > ust twojego kolegi po fachu gdanskcity1 Gdanskcity1 jest gejem wiec logicznym jest, ze bedzie strzelal w kierunku pieniacego sie Dvoryanina. Ale co Dvoryaninowi tak bardzo przeszkadza to jest dla mnie zagadka. Nikt tu tak nie pomsci jak ten pajac. Widze kilku innych, jak ten polskikatolik, ale ci zabieraja glos na inne tematy. Dvoryanin natomiast ma bzika na punkcie pedalowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Pieprzysz: z normalnoscia jest jak z czystosc 23.07.06, 23:02 Przypomnij sobie jak wygladali twoi przodkowie i z jakiej odległości było ich czuć, niemiły widok i smród. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Do łże_elity Wolińskiej 23.07.06, 23:04 kika113 napisała: > Przypomnij sobie jak wygladali twoi przodkowie i z jakiej odległości było ich > czuć, niemiły widok i smród. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Natychmiast wyrzucić Łotwę z UE !!!! 24.07.06, 10:29 Za to obrzucenie jajami grupki gejów należy Łotwę przykładnie ukarać. Spektakularnie należy ją wyrzucić z UE. Wtedy oczywiście wpadnie w objecia matuszki-Rassiji i nikt juz gejów nie będzie obrzucał jajami. Po prostu zamkną ich w łagrach Odpowiedz Link Zgłoś