Dodaj do ulubionych

Premier spotkał się z Macierewiczem

• pcx nadal zachodze w glowe... 22.08.06, 22:05
      ...kto na tych idiotow glosowal...
      • puljan Re: to proste 22.08.06, 22:17
        bo sam jesteś idiotą GWNojadzie
        • pcx Re: to proste 22.08.06, 22:20
          nie podoba ci sie kmiotku to wydawnictwo ?
          nie musisz go czytac !
          idz na forum "radia z twarza" i tam sie wypowiadaj !

PS
          masz swiadomosc, ze swoja wypowiedzia dajesz najlepsze swiadectwo elektoratu
          kaczorowego ?
        • makmag Re: to proste 23.08.06, 00:59
          oto odpowiedź - zakompleksione małe ludziki
    • jestem-z-ukladu Re: Premier spotkał się z Macierewiczem 22.08.06, 22:06
      No cóż, jak widać w IV RP wszystko wolno. Będzie to samo co z Kurskim - "trochę
      go poniosło, ale w słusznej sprawie".
      Dlaczego PiS nigdy nie potrafi zachować twarzy, jakiejś elementarnej
      przyzwoitości?

-----------------------------
      to wszystko już było i niektórych nic nie nauczyło:
      www.youtube.com/watch?v=mbfKYvZ348A
      • filut69 warunkiem niezbędnym zachowania twarzy 22.08.06, 22:17
        jest jej posiadanie.
        PiS nie ma twarzy, PiS MaRyja
        • makmag Re: warunkiem niezbędnym zachowania twarzy 23.08.06, 01:02
          Cudne! :)))))))))))
      • uu1 Re: Premier spotkał się z Macierewiczem 22.08.06, 22:22
        > Dlaczego PiS nigdy nie potrafi zachować twarzy, jakiejś elementarnej
        > przyzwoitości?
        Bo jej nie ma!
    • zaraki_kenpachi Premier spotkał się z Macierewiczem 22.08.06, 22:18
      a kicius jarka wam tyłki lizał!... dokładnie tego się po was
      spodziewałem "jaśnie panie połówko kartofla"... dalszy komentarz chyba zbędny :(
    • karwoj8 Premier spotkał się z Macierewiczem 22.08.06, 22:20
      Nie cieszę się jednak uznaniem redaktora ponieważ ocenzurował mnie, nie wiem
      dlaczego, najpierw umieszczając mo komentarz a później go zdejmując z forrum.
      Był napisany zgodnie z obowiązyjącymi regułami. A fe!!! Tak się nie godzi.
    • silesius.monachijski0 I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 22:21
      chcieli ustrzelic x. Jankowskiego: pudlo; strzelali z armat do RM przed wizyta
      Benedykta XVI:pudlo; i teraz znow spudlowali; oj, tow. Michnik: trzeba
      ograniczyc konsumpcje wodki, bo zle celujecie; co strzal, to niewypal; chachacha
      • pcx Re: I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 22:24
        a ty silesius, to wlasciwie o czym piszesz ?
        do kazdego artykulu dajesz taki post, czy masz wieksza kolekcje ?
        • wet3 Poszczekajcie! Tfu! - Chcialem powiedziec 22.08.06, 22:30
          poczekajcie. To sa dopiero mile zlego poczatki. Zobaczymy ilu tych agentow
          rzeczywiscie bylo. Potem sobie pogadamy spokojniej.
          • uu1 Re: Poszczekajcie! Tfu! - Chcialem powiedziec 22.08.06, 22:37
            > Zobaczymy ilu tych agentow rzeczywiscie bylo.
            W kościele? Wśród opozycji? Więcej niż możesz sobie wyobrazić.
            > Potem sobie pogadamy spokojniej.
            O czym? Że kolejne teczki zostały sfałszowane? Sądzisz, że lud to kupi? Trzeba
            będzie za kapowanie zapłacić.
            • wet3 Re: Poszczekajcie! Tfu! - Chcialem powiedziec 22.08.06, 23:24
              uu1 napisała:

> > Zobaczymy ilu tych agentow rzeczywiscie bylo.
              > W kościele? Wśród opozycji? Więcej niż możesz sobie wyobrazić.
              > > Potem sobie pogadamy spokojniej.
              > O czym? Że kolejne teczki zostały sfałszowane? Sądzisz, że lud to kupi? Trzeba
              > będzie za kapowanie zapłacić.

No, no! A kto ciebie tak oswiecil, ze juz na pewno wiesz iz teczki zostaly
              sfalszowane? I to jeszcze teczki super wielkich ryb pracujacych dla obcych
              poteg, a nie jakichs tam pospolitych plotek koscielnych czy z opozycji?
              Masz ciekawy sposob myslenia ...
              • makmag Re: Poszczekajcie! Tfu! - Chcialem powiedziec 23.08.06, 01:07
                Jak Kaczora teczka została sfałszowana, to może inne też? Przecież każdy u
                władzy może tymi teczkami manipulowoć do woli
              • asd616 Re: Poszczekajcie! Tfu! - Chcialem powiedziec 23.08.06, 01:12
                No tak, teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszowana. Inne nie mogą.
        • silesius.monachijski0 Re: I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 22:37
          cieszy mnie kazda wpadka gazety Maleszki; widac, ze agentura sie
          przelicytowala, i co by nie przedsiewziala, to wpadka; chachacha

pcx napisał:

> a ty silesius, to wlasciwie o czym piszesz ?
          > do kazdego artykulu dajesz taki post, czy masz wieksza kolekcje ?
          • pcx Re: I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 22:45
            Nieee.....
            kolejny nawiedzony wyznawca spiskowej teorii dziejow.
            Jak agentura, o czym ty do mnie rozmawiasz ?
            Tam w miescie München (bo po nicku sadzac chyba wlasnie z tamtad piszesz) jest
            chyba jakis dobry psychiatra, ktory moglby ci pomoc ?
            Oder soll ich einen für dich finden ?

silesius.monachijski0 napisał:

> cieszy mnie kazda wpadka gazety Maleszki; widac, ze agentura sie
            > przelicytowala, i co by nie przedsiewziala, to wpadka; chachacha
            • silesius.monachijski0 Re: I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 23:01
              Dir könnte niemand mehr helfen (pozostajac w konwencji jezykowej); GW kolejny
              raz sie wylozyla; i dobrze

pcx napisał:

> Nieee.....
              > kolejny nawiedzony wyznawca spiskowej teorii dziejow.
              > Jak agentura, o czym ty do mnie rozmawiasz ?
              > Tam w miescie München (bo po nicku sadzac chyba wlasnie z tamtad piszesz)
              jest
              > chyba jakis dobry psychiatra, ktory moglby ci pomoc ?
              > Oder soll ich einen für dich finden ?
              >
              > silesius.monachijski0 napisał:
              >
              > > cieszy mnie kazda wpadka gazety Maleszki; widac, ze agentura sie
              > > przelicytowala, i co by nie przedsiewziala, to wpadka; chachacha
              • makmag Re: I znow kleska Wyborczej; 23.08.06, 01:10
                Czekamy cichutko przyczjenie na waszą wpadkę; mamy czas, dużo czasu, będziemy
                czekać tak długo jak będzie trzeba; bójcie się i uważajcie....
                Rany, ludzie są naprawdę chorzy :)))))))))
            • wet3 Re: pcx 22.08.06, 23:30
              Kazdy, ktory jak ty wspomina spiskowa teorie dziejow oraz odsyla do
              ppsychiatry, cuchnie komuchowem na mile!
              Nieladnie tak sie obnazac, komuszku!
              • makmag DOŚĆ TEGO! 23.08.06, 01:16
                Ludzie, na miłość Boską! Z komuną walczyliśmy w latach osiemdziesiątych
                ubiegłego wieku! Mamy XXI wiek! Dajcie nam żyć normalnie w wolnym kraju. Ja już
                odśpiewałam 1000 razy "chłopców z grabówka" i "propagandę sukcesu". Robiłam to
                po to, żeby żyć w wolnym kraju. Ku.wa, dość mam już walki z cieniami
                przeszłości - odpi..dolcie się wreszcie, dajcie sobie na luz i zacznijcie żyć.
                Macie we krwi jad nienawiści i męczycie siebie i innych. Ludzie stąd wyjeżdżają
                bo w tej atmosfarze nie da się oddychać. Niedługo zostaną tu tylko popaprańcy.
                I tylko Polski żal...
      • zaraki_kenpachi Re: I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 22:32
        "henia" i "benuś" sami się już dostatecznie "ustrzelili"... pierwszy - pychą,
        totalnym zaprzeczeniem słów Chrystusa w codziennym przepychu (tym akurat drugi
        też, podobnie jak ubiegły papa) i wiadomymi skłonnościami a drugiemu można
        jeszcze przypisać członkostwo w HJ - organizacji całkowicie dobrowolnej dla
        tzw. "zaangażowanych"

silesius.monachijski0 napisał:

> chcieli ustrzelic x. Jankowskiego: pudlo; strzelali z armat do RM przed
        wizyta
        > Benedykta XVI:pudlo; i teraz znow spudlowali; oj, tow. Michnik: trzeba
        > ograniczyc konsumpcje wodki, bo zle celujecie; co strzal, to niewypal;
        chachach
        > a

• wet3 Re: zaraki ... 22.08.06, 23:43
          zaraki_kenpachi napisał:

> "henia" i "benuś" sami się już dostatecznie "ustrzelili"... pierwszy - pychą,
          > totalnym zaprzeczeniem słów Chrystusa w codziennym przepychu (tym akurat
          drugi
          > też, podobnie jak ubiegły papa) i wiadomymi skłonnościami a drugiemu można
          > jeszcze przypisać członkostwo w HJ - organizacji całkowicie dobrowolnej dla
          > tzw. "zaangażowanych"

Piszesz jak typowy psychol wypelniony po brzegi nienawiscia do religii. Czy
          spales z pierwszym? A czy wiesz, jakie bylo orzeczenie sadu w tej sprawie? A
          czy wiesz co powiedzial w sadzie rzekomo molestowany chlopiec?
          A czy slyszales o ZMP i o terrorze zydokomuny w Polsce przed 1956 rokiem? A czy
          wiesz, ze gdybym nie wstapil do ZMP to nie bylbym dopuszczony do matury? A czy
          zdajesz sobie z tego sprawe, skonczony baranie, ze HJ bylo przymusowe?
          Naucz sie najpierw jak bylo i nie pisz potwarzy i pomowien! Pamietaj! -
          Potwarze i pomowienia lubia pomawiajacemu i spotwarzajacemu dac kopa w tylek!
          Nie zycze ci tego, ale ostrzegam.

• prozac.pl Re: zaraki ... 22.08.06, 23:51
            > Piszesz jak typowy psychol
            > skonczony baranie
            > cuchnie komuchowem na mile, komuszku!
            "Prawda w oczy kole!!! - Wiec jak sie nie ma nic do powiedzenia to trzeba
            popluc, obrzucic gnojem, chorobami psychicznymi oraz inwektywami. To wasza
            stara komuchowa metoda."
          • silesius.monachijski0 Re: zaraki ... 23.08.06, 00:14
            jak to mowia: "psy szczekaja, a karawana jedzie dlej"; ktoz to jst zaraki?
            wielkie nic; zas Benedykt XVI? wiadomo; daj sie wybluzgac glupcom

wet3 napisał:

> zaraki_kenpachi napisał:
            >
            > > "henia" i "benuś" sami się już dostatecznie "ustrzelili"... pierwszy - py
            > chą,
            > > totalnym zaprzeczeniem słów Chrystusa w codziennym przepychu (tym akurat
            > drugi
            > > też, podobnie jak ubiegły papa) i wiadomymi skłonnościami a drugiemu możn
            > a
            > > jeszcze przypisać członkostwo w HJ - organizacji całkowicie dobrowolnej d
            > la
            > > tzw. "zaangażowanych"
            >
            > Piszesz jak typowy psychol wypelniony po brzegi nienawiscia do religii. Czy
            > spales z pierwszym? A czy wiesz, jakie bylo orzeczenie sadu w tej sprawie? A
            > czy wiesz co powiedzial w sadzie rzekomo molestowany chlopiec?
            > A czy slyszales o ZMP i o terrorze zydokomuny w Polsce przed 1956 rokiem? A
            czy
            >
            > wiesz, ze gdybym nie wstapil do ZMP to nie bylbym dopuszczony do matury? A
            • wet3 Re: silesius 23.08.06, 00:40
              "prozac.pl" powtarza moje slowa, ktore napisalem o metodzie powszechnie
              stosowanej przez komuchow i libertynow na tym forum. Zapomina wyraznie, ze jego
              patyjni kolezy robia to nagminnie i po tym jest ich bardzo latwo rozpoznac.
              Dlatego tak bardzo mu sie nie podoba gdy kogos latwo odpoznam i wtedzy sie
              wscieka. A wscieka sie dlatego, ze nie ma argumentow na racje, ktore podalem
              komuszkowi "zaraki_kenpachi" i po prostu stracil nerwy.
              • silesius.monachijski0 Re: silesius 23.08.06, 00:45
                drogi wet3: przejmuj sie poszczekiwaniem lewackich kundelkow na forum;
                prowokacja to ich jedyna metoda, kiedy dostrzegaja, ze trafili na madrzejszsych
                od siebie; poczytaj sobie te bluzgi forumowego talatajstwa pod moim adresem:
                kiedy rozumieja, ze sa glupsi, to uciekaja sie do wyzwisk; podobnie probuja z
                Toba postapic; ignoruj ich, i pisz swoje; i tak wygrasz;

wet3 napisał:

> "prozac.pl" powtarza moje slowa, ktore napisalem o metodzie powszechnie
                > stosowanej przez komuchow i libertynow na tym forum. Zapomina wyraznie, ze
                jego
                >
                > patyjni kolezy robia to nagminnie i po tym jest ich bardzo latwo rozpoznac.
                > Dlatego tak bardzo mu sie nie podoba gdy kogos latwo odpoznam i wtedzy sie
                > wscieka. A wscieka sie dlatego, ze nie ma argumentow na racje, ktore podalem
                > komuszkowi "zaraki_kenpachi" i po prostu stracil nerwy.
                • prozac.pl Re: silesius 23.08.06, 01:18
                  Sil, zauważyłem, że ciągle używasz słów, których nie umiesz dobrze zdefiniować.
                  Popracujesz nad swoją definicją lewactwa dzisiaj, czy mam ci o tym przypomnieć
                  przy innej okazji?
                  • silesius.monachijski0 Re: silesius 23.08.06, 01:37
                    przeczytalem te twoje dwie wypociny - z musu - i cos ci powiem: popracuj nad
                    soba; myslisz, ze mi dokuczyles? nie, udowodniles, jakl bardzo jestes smieszny;
                    jak kazdy lewak, po prostu; zero argumentow; PO-lszewik par excellence

prozac.pl napisał:

> Sil, zauważyłem, że ciągle używasz słów, których nie umiesz dobrze
                    zdefiniować.
                    > Popracujesz nad swoją definicją lewactwa dzisiaj, czy mam ci o tym przypomnieć
                    > przy innej okazji?
                    • prozac.pl Re: silesius 23.08.06, 01:51
                      > myslisz, ze mi dokuczyles?
                      Kurde, nie wiem, serio. Mi tam sie wydawało, że to jest forum DYSKUSYJNE.
                      Chciałem podyskutowac o twojej defiicji lewactwa. Naprawde nie wiedziałem, że
                      można sobie na tym forum DOKUCZAĆ. No ale widocznie niektórzy po to tylko tu
                      przyłażą.
                      > jestes smieszny;
                      >
                      > jak kazdy lewak, po prostu; zero argumentow; PO-lszewik par excellence
                      O, widzę że i we mnie rozpoznałeś w końcu lewaka. To świetnie. Szkoda tylko, że
                      ciągle nie mogę doczekać się od ciebie pełnej i spójnej DEFINICJI lewactwa. Jak
                      to szło? Cechą lewactwa jest obluzgiwanie innych z braku argumentów? Tylko
                      kurde, jak to pogodzić z twoją powyższą wypowiedzią?
                    • noelkabat Re: silesius 23.08.06, 03:12
                      czym lewak jest gorszy od "prawaka" a Po-lszewik od PiS-lszewika???
                      slazakowi z monachium zaczyna odbijac prawie jak Macierewiczowi, a swoja droga
                      ten nasz kaczy rzad i jego ministrowie (i wice-) to hanba: Leppper, Giertych,
                      Wszapolski (czy jak mu tam?), Fotyga i tp. Teraz ten Maciarewicz!!! Przez wiele
                      lat "wybaczalem" mu te jego...odchylenia od normy bo kiedy inni chowali sie po
                      norach on, tak jak Michnik wykazal sie prawdziwa odwaga, ech szkoda faceta....
              • prozac.pl Re: silesius 23.08.06, 01:12
                Wścieka? Człowieku, dawno się tak dobrze nie bawiłem. Czy ty wogóle zdajesz
                sobie sprawe jak zabawne są twoje wypowiedzi i jak się doskonale kompromitujesz
                swoimi własnymi słowami? Jeśli nie to przypomnę ci:
                > moje slowa, ktore napisalem o metodzie powszechnie
                > stosowanej przez komuchow i libertynow na tym forum
                Powyżej wykazałem, że to ty stosujesz "wasze stare komuchowe metody" czy jak
                wolisz metody "powszechnie stosowane przez komuchów". Jakieś wnioski?
                A i jeszcze jedno: napisz coś więcej o "moich partyjnych kolegach" bo jeszcze do
                końca mnie nie przekonałeś, że nie masz argumentów a pozostały ci tylko insynuacje.
                > i po prostu stracil nerwy
                projekcja?
          • makmag Re: zaraki ... 23.08.06, 01:20
            No to ty agent jesteś! Jak większość Polaków :)
      • liber444 Re: I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 22:38
        ale powiem Ci (duża litera specjalnie), że akurat dla Ciebie to pewien szacunek
        mam. Ty jako jeden z niewielu obsmianych nie uciekasz sie do zmiany nicku, tylko
        dalej trwasz pod tym samym.
        • liber444 Re: I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 23:08
          to oczywiście było do silesiusa (swoja drogą ktoś kto przywdziewa nick ślężan
          powinien chyba byc pariotą, a trudno za takiego uznać zwolennika ruskiego agenta
          rydza)
      • makmag Re: I znow kleska Wyborczej; 23.08.06, 01:05
        trudno trafić w bramkę jeśli cała jest obstawiona, ale w końcu się uda :)
    • zaem Premier spotkał się z Macierewiczem 22.08.06, 22:29
      Spotkali się kolesie i znów szmatławce w krajach naprawdę demokratycznych pisać
      bedą o "burakach" nie mających pojęcia o demokracji. Będą miały rację - Hitler
      też zaczął od zwycięstwa w demokratycznych wyborach - ciekaw jestem jaką grupę
      zaatakują w "noc kryształową".
    • leszek.st37 Premier spotkał się z Macierewiczem 22.08.06, 22:52
      To obłąkane bydlę klasy Kurskiego.
    • ak813 Przeniesc siedzibe GWna do Bialowiezy. Tam 22.08.06, 22:54
      smrod Cimoszewicza, Mellera, Rosatigo i Michnika bedzie mniejszy.
      • uu1 Re: Ślicznie. Wspólczuję Ci z powodu koprolalii. 22.08.06, 23:10

• legrange Premier spotkał się z Macierewiczem 22.08.06, 23:02
      Wart Pac pałaca, a pałac Paca.
      • jerzy30 macierewicz to taka spluwaczka - napluja napluja 22.08.06, 23:20
        a rzad jest czysty i nieopluty - o to chodzi - skupic nienawisc ludu na takiej
        kreaturze
    • kratajcz Jedni budują mosty a inni mury. 22.08.06, 23:19
      Każdy ma swój styl. Mnie się on zupełnie nie podoba.
      Po kadencji tych wielkich "mężów wężów" trzeba będzie mosty naprawiać i mury
      nienawiści burzyć.
      www.ksia.blox.pl
      • liber444 Re: Jedni budują mosty a inni mury. 22.08.06, 23:29
        Oczywiście masz rację.
    • politologist Premier spotkał się z Macierewiczem 23.08.06, 00:12
      chyba tylko w celu zrobienia przez tego drugiego ... na stojaka ;)
    • solara2 Re: Premier spotkał się z Macierewiczem 23.08.06, 00:21
      Po co ten krzyk ? prosta sprawa jesli ktorys lub wszyscy z bylych ministrow
      czuja sie w jakis sposob pokrzywdzeni wypowiedzia to przeciez moga wziazc pana
      Maciarewicza do sadu za znieslawienie (moga to zrobic osobno lub razem w koncu
      nie po raz pierwszy beda wystepowac razem),poslem na sejm nie jest wiec
      immunitetem nie moze sie zastawiac ciekaw jestem czy znajdzie sie chetny.
    • neiden Premier spotkał się z Macierewiczem 23.08.06, 00:23
      w casie rozmowy macierwicz wyjasnil sprawe dla premiera. premier przyznal mu
      racje.sprawy nie ma.
    • kasjan69 Re: Premier spotkał się z Macierewiczem 23.08.06, 00:29
      Niesamowite wiceminister , który wszędzie widzi sowieckich agentów pogadał
      sobie miło z prezydentem, który potrafi wywęszyć nawet wpływy nieboszczki KPP
      na poczytną gazetę i najgłębiej nawet zakonspirowany UKŁAD. Można przypuszczać,
      iż równie sympatycznie rozmawia im się ze swoimi koalicyjnymi kolegami –np.
      tym od wizyt Talibów w Klewkach, czy też tym od oplatających Polskę macek
      homoseksualno-pedofilskiego lobby. Naprawdę niezła menażeria paranoików.
      • kasjan69 Re: Premier spotkał się z Macierewiczem 23.08.06, 00:42
        kasjan69 napisał:

> Niesamowite wiceminister , który wszędzie widzi sowieckich agentów pogadał
        > sobie miło z prezydentem...

Errata: Miało być z premierem. Prezydent jest akurat też od homoseksualistów,
        szczególnie zasłużony w boju z gejowsko-lesbijską zarazą.
    • makmag A dlaczego NIKT nie czepia się SB-ków? 23.08.06, 00:33
      Co mnie ciekawi to to, że oskarżenia padają gęsto i miota się nimi bez
      opamiętania. Ale jakoś nie słyszałam, żeby ktoś z tych mądralów postawił przed
      sądem byłych ubeków i sbeków. Czy to nikogo nie dziwi? Może mają z nimi układ o
      nieagresji w zamian za co ci byli funkcjonariusze nie wyciągną niczego na
      Kaczorów czy innych oszołomów? To taka ciekawostka...
    • adam.2x Wracaja lata 40/50-te 23.08.06, 02:19
      Zdrajcy, agenci, publicznie pietnowani slugusi obcych interesow. Tylko patrzyc
      jak rozpoczna sie aresztowania.
      • sawawa1 Re: Wracaja lata 40/50-te 23.08.06, 02:56
        a wszystko to dzieki walecznym kaczynskimi ich miernych ale wiernych slugusow.
        A wybory samorzadowe i tak wygra PiS bo ludzie i tak nic nie chca zrozumiec.
        • wojtek2784 Re: Jeżeli ktoś się poczuł dotknięty , to do sądu 23.08.06, 04:01
          Czy tak będzie, jak zwykle, i okaże się , że żaden były minister MSZ, nie
          będzie chciał iść do sądu ?
          To będzie bardzo ciekawy przypadek ?
          A może to prawda , że to sami agenci ?
          • mniklas5 Re: powtorka z historii 23.08.06, 06:00
            za piec lat jak juz nie bedzie pisu kaczorow i tego bezcholowia, nastepny rzad
            bedzie polowal na pisuarow ,lepperow i giertcyhow i tak bedzie cyklicznie az
            niemcy wchlona ten biedny kraj
          • goniabaran Re: Jeżeli ktoś się poczuł dotknięty , to do sądu 23.08.06, 06:46
            wojtek2784 napisał:

> Czy tak będzie, jak zwykle, i okaże się , że żaden były minister MSZ, nie
            > będzie chciał iść do sądu ?
            > To będzie bardzo ciekawy przypadek ?
            > A może to prawda , że to sami agenci ?

Żaden nie został oskarżony z imienia i nazwiska, więc nikt nie może
            iść do sądu.
            Prawicowe oszołomstwo wie doskonale jak obrzycać błotem, aby się nie
            można było oczyścić.
    • mieszko27 Re: Premier spotkał się z Macierewiczem 23.08.06, 07:10
      Tak go widzę: na głowie rogi, z tyłu przprawiony ogon a w łapaxch widły. To
      pełny i prawdziwy obraz szubrawca na M. Nie mylić z obrazem Mefistofelesa.
    • wlodwoz Premier spotkał się z Macierewiczem 23.08.06, 07:40
      Jaki pastuch, takie barany!!! O poziomie intelektualnym obecnego (nie)rządu nie
      warto wspominać bo go po prostu nie ma!
    • perro69 jest nadzieja dla Polski!!!! 23.08.06, 07:52
      prezydent i rząd ....... latają tu-154!!!!
    • palestrina2005 Jestem oburzony kłamstwem Kwaśniewskiego 23.08.06, 07:54
      Jak "Magister" mógł tak skłamać przed wyborami na temat swojego wykształcenia...

"Magister" Kwaśniewski był w PZPR więc sam pośrednio pracował dla ZSRR.

Jego wypowiedź to obrona UKŁADU i kolesi takich jak Cimoszenko - wcześniej już
      ułaskawiał swoich partyjnych kolesi teraz dalej ich broni.
      Dlatego też niech lepiej trzyma swoją buźkę cicho bo nie ma prawa wypowiad. Bo
      na niego też przyjdzie czas... W końcu dowiemy się co on robił kiedyś w tym
      PZPR.
      • perro69 a kogo to jeszcze interesuje? 23.08.06, 07:57
        jest rok 2006, kolejny stracony i zapowiadający, że zamiast gonić cywilizację
        zachodnią uciekamy przed nią... a ty biedna umysłowo istoto o mgr
        kwaśniewskiego i jakimś pzpr!???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka