pcx nadal zachodze w glowe... 22.08.06, 22:05 ...kto na tych idiotow glosowal... Odpowiedz Link Zgłoś
pcx Re: to proste 22.08.06, 22:20 nie podoba ci sie kmiotku to wydawnictwo ? nie musisz go czytac ! idz na forum "radia z twarza" i tam sie wypowiadaj ! PS masz swiadomosc, ze swoja wypowiedzia dajesz najlepsze swiadectwo elektoratu kaczorowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: to proste 23.08.06, 00:59 oto odpowiedź - zakompleksione małe ludziki Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Premier spotkał się z Macierewiczem 22.08.06, 22:06 No cóż, jak widać w IV RP wszystko wolno. Będzie to samo co z Kurskim - "trochę go poniosło, ale w słusznej sprawie". Dlaczego PiS nigdy nie potrafi zachować twarzy, jakiejś elementarnej przyzwoitości? ----------------------------- to wszystko już było i niektórych nic nie nauczyło: www.youtube.com/watch?v=mbfKYvZ348A Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 warunkiem niezbędnym zachowania twarzy 22.08.06, 22:17 jest jej posiadanie. PiS nie ma twarzy, PiS MaRyja Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: warunkiem niezbędnym zachowania twarzy 23.08.06, 01:02 Cudne! :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Premier spotkał się z Macierewiczem 22.08.06, 22:22 > Dlaczego PiS nigdy nie potrafi zachować twarzy, jakiejś elementarnej > przyzwoitości? Bo jej nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
zaraki_kenpachi Premier spotkał się z Macierewiczem 22.08.06, 22:18 a kicius jarka wam tyłki lizał!... dokładnie tego się po was spodziewałem "jaśnie panie połówko kartofla"... dalszy komentarz chyba zbędny :( Odpowiedz Link Zgłoś
karwoj8 Premier spotkał się z Macierewiczem 22.08.06, 22:20 Nie cieszę się jednak uznaniem redaktora ponieważ ocenzurował mnie, nie wiem dlaczego, najpierw umieszczając mo komentarz a później go zdejmując z forrum. Był napisany zgodnie z obowiązyjącymi regułami. A fe!!! Tak się nie godzi. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 22:21 chcieli ustrzelic x. Jankowskiego: pudlo; strzelali z armat do RM przed wizyta Benedykta XVI:pudlo; i teraz znow spudlowali; oj, tow. Michnik: trzeba ograniczyc konsumpcje wodki, bo zle celujecie; co strzal, to niewypal; chachacha Odpowiedz Link Zgłoś
pcx Re: I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 22:24 a ty silesius, to wlasciwie o czym piszesz ? do kazdego artykulu dajesz taki post, czy masz wieksza kolekcje ? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Poszczekajcie! Tfu! - Chcialem powiedziec 22.08.06, 22:30 poczekajcie. To sa dopiero mile zlego poczatki. Zobaczymy ilu tych agentow rzeczywiscie bylo. Potem sobie pogadamy spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Poszczekajcie! Tfu! - Chcialem powiedziec 22.08.06, 22:37 > Zobaczymy ilu tych agentow rzeczywiscie bylo. W kościele? Wśród opozycji? Więcej niż możesz sobie wyobrazić. > Potem sobie pogadamy spokojniej. O czym? Że kolejne teczki zostały sfałszowane? Sądzisz, że lud to kupi? Trzeba będzie za kapowanie zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Poszczekajcie! Tfu! - Chcialem powiedziec 22.08.06, 23:24 uu1 napisała: > > Zobaczymy ilu tych agentow rzeczywiscie bylo. > W kościele? Wśród opozycji? Więcej niż możesz sobie wyobrazić. > > Potem sobie pogadamy spokojniej. > O czym? Że kolejne teczki zostały sfałszowane? Sądzisz, że lud to kupi? Trzeba > będzie za kapowanie zapłacić. No, no! A kto ciebie tak oswiecil, ze juz na pewno wiesz iz teczki zostaly sfalszowane? I to jeszcze teczki super wielkich ryb pracujacych dla obcych poteg, a nie jakichs tam pospolitych plotek koscielnych czy z opozycji? Masz ciekawy sposob myslenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: Poszczekajcie! Tfu! - Chcialem powiedziec 23.08.06, 01:07 Jak Kaczora teczka została sfałszowana, to może inne też? Przecież każdy u władzy może tymi teczkami manipulowoć do woli Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Re: Poszczekajcie! Tfu! - Chcialem powiedziec 23.08.06, 01:12 No tak, teczka Kaczyńskiego mogła być sfałszowana. Inne nie mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 22:37 cieszy mnie kazda wpadka gazety Maleszki; widac, ze agentura sie przelicytowala, i co by nie przedsiewziala, to wpadka; chachacha pcx napisał: > a ty silesius, to wlasciwie o czym piszesz ? > do kazdego artykulu dajesz taki post, czy masz wieksza kolekcje ? Odpowiedz Link Zgłoś
pcx Re: I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 22:45 Nieee..... kolejny nawiedzony wyznawca spiskowej teorii dziejow. Jak agentura, o czym ty do mnie rozmawiasz ? Tam w miescie München (bo po nicku sadzac chyba wlasnie z tamtad piszesz) jest chyba jakis dobry psychiatra, ktory moglby ci pomoc ? Oder soll ich einen für dich finden ? silesius.monachijski0 napisał: > cieszy mnie kazda wpadka gazety Maleszki; widac, ze agentura sie > przelicytowala, i co by nie przedsiewziala, to wpadka; chachacha Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 23:01 Dir könnte niemand mehr helfen (pozostajac w konwencji jezykowej); GW kolejny raz sie wylozyla; i dobrze pcx napisał: > Nieee..... > kolejny nawiedzony wyznawca spiskowej teorii dziejow. > Jak agentura, o czym ty do mnie rozmawiasz ? > Tam w miescie München (bo po nicku sadzac chyba wlasnie z tamtad piszesz) jest > chyba jakis dobry psychiatra, ktory moglby ci pomoc ? > Oder soll ich einen für dich finden ? > > silesius.monachijski0 napisał: > > > cieszy mnie kazda wpadka gazety Maleszki; widac, ze agentura sie > > przelicytowala, i co by nie przedsiewziala, to wpadka; chachacha Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: I znow kleska Wyborczej; 23.08.06, 01:10 Czekamy cichutko przyczjenie na waszą wpadkę; mamy czas, dużo czasu, będziemy czekać tak długo jak będzie trzeba; bójcie się i uważajcie.... Rany, ludzie są naprawdę chorzy :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pcx 22.08.06, 23:30 Kazdy, ktory jak ty wspomina spiskowa teorie dziejow oraz odsyla do ppsychiatry, cuchnie komuchowem na mile! Nieladnie tak sie obnazac, komuszku! Odpowiedz Link Zgłoś
makmag DOŚĆ TEGO! 23.08.06, 01:16 Ludzie, na miłość Boską! Z komuną walczyliśmy w latach osiemdziesiątych ubiegłego wieku! Mamy XXI wiek! Dajcie nam żyć normalnie w wolnym kraju. Ja już odśpiewałam 1000 razy "chłopców z grabówka" i "propagandę sukcesu". Robiłam to po to, żeby żyć w wolnym kraju. Ku.wa, dość mam już walki z cieniami przeszłości - odpi..dolcie się wreszcie, dajcie sobie na luz i zacznijcie żyć. Macie we krwi jad nienawiści i męczycie siebie i innych. Ludzie stąd wyjeżdżają bo w tej atmosfarze nie da się oddychać. Niedługo zostaną tu tylko popaprańcy. I tylko Polski żal... Odpowiedz Link Zgłoś
zaraki_kenpachi Re: I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 22:32 "henia" i "benuś" sami się już dostatecznie "ustrzelili"... pierwszy - pychą, totalnym zaprzeczeniem słów Chrystusa w codziennym przepychu (tym akurat drugi też, podobnie jak ubiegły papa) i wiadomymi skłonnościami a drugiemu można jeszcze przypisać członkostwo w HJ - organizacji całkowicie dobrowolnej dla tzw. "zaangażowanych" silesius.monachijski0 napisał: > chcieli ustrzelic x. Jankowskiego: pudlo; strzelali z armat do RM przed wizyta > Benedykta XVI:pudlo; i teraz znow spudlowali; oj, tow. Michnik: trzeba > ograniczyc konsumpcje wodki, bo zle celujecie; co strzal, to niewypal; chachach > a Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: zaraki ... 22.08.06, 23:43 zaraki_kenpachi napisał: > "henia" i "benuś" sami się już dostatecznie "ustrzelili"... pierwszy - pychą, > totalnym zaprzeczeniem słów Chrystusa w codziennym przepychu (tym akurat drugi > też, podobnie jak ubiegły papa) i wiadomymi skłonnościami a drugiemu można > jeszcze przypisać członkostwo w HJ - organizacji całkowicie dobrowolnej dla > tzw. "zaangażowanych" Piszesz jak typowy psychol wypelniony po brzegi nienawiscia do religii. Czy spales z pierwszym? A czy wiesz, jakie bylo orzeczenie sadu w tej sprawie? A czy wiesz co powiedzial w sadzie rzekomo molestowany chlopiec? A czy slyszales o ZMP i o terrorze zydokomuny w Polsce przed 1956 rokiem? A czy wiesz, ze gdybym nie wstapil do ZMP to nie bylbym dopuszczony do matury? A czy zdajesz sobie z tego sprawe, skonczony baranie, ze HJ bylo przymusowe? Naucz sie najpierw jak bylo i nie pisz potwarzy i pomowien! Pamietaj! - Potwarze i pomowienia lubia pomawiajacemu i spotwarzajacemu dac kopa w tylek! Nie zycze ci tego, ale ostrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: zaraki ... 22.08.06, 23:51 > Piszesz jak typowy psychol > skonczony baranie > cuchnie komuchowem na mile, komuszku! "Prawda w oczy kole!!! - Wiec jak sie nie ma nic do powiedzenia to trzeba popluc, obrzucic gnojem, chorobami psychicznymi oraz inwektywami. To wasza stara komuchowa metoda." Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: zaraki ... 23.08.06, 00:14 jak to mowia: "psy szczekaja, a karawana jedzie dlej"; ktoz to jst zaraki? wielkie nic; zas Benedykt XVI? wiadomo; daj sie wybluzgac glupcom wet3 napisał: > zaraki_kenpachi napisał: > > > "henia" i "benuś" sami się już dostatecznie "ustrzelili"... pierwszy - py > chą, > > totalnym zaprzeczeniem słów Chrystusa w codziennym przepychu (tym akurat > drugi > > też, podobnie jak ubiegły papa) i wiadomymi skłonnościami a drugiemu możn > a > > jeszcze przypisać członkostwo w HJ - organizacji całkowicie dobrowolnej d > la > > tzw. "zaangażowanych" > > Piszesz jak typowy psychol wypelniony po brzegi nienawiscia do religii. Czy > spales z pierwszym? A czy wiesz, jakie bylo orzeczenie sadu w tej sprawie? A > czy wiesz co powiedzial w sadzie rzekomo molestowany chlopiec? > A czy slyszales o ZMP i o terrorze zydokomuny w Polsce przed 1956 rokiem? A czy > > wiesz, ze gdybym nie wstapil do ZMP to nie bylbym dopuszczony do matury? A Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: silesius 23.08.06, 00:40 "prozac.pl" powtarza moje slowa, ktore napisalem o metodzie powszechnie stosowanej przez komuchow i libertynow na tym forum. Zapomina wyraznie, ze jego patyjni kolezy robia to nagminnie i po tym jest ich bardzo latwo rozpoznac. Dlatego tak bardzo mu sie nie podoba gdy kogos latwo odpoznam i wtedzy sie wscieka. A wscieka sie dlatego, ze nie ma argumentow na racje, ktore podalem komuszkowi "zaraki_kenpachi" i po prostu stracil nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: silesius 23.08.06, 00:45 drogi wet3: przejmuj sie poszczekiwaniem lewackich kundelkow na forum; prowokacja to ich jedyna metoda, kiedy dostrzegaja, ze trafili na madrzejszsych od siebie; poczytaj sobie te bluzgi forumowego talatajstwa pod moim adresem: kiedy rozumieja, ze sa glupsi, to uciekaja sie do wyzwisk; podobnie probuja z Toba postapic; ignoruj ich, i pisz swoje; i tak wygrasz; wet3 napisał: > "prozac.pl" powtarza moje slowa, ktore napisalem o metodzie powszechnie > stosowanej przez komuchow i libertynow na tym forum. Zapomina wyraznie, ze jego > > patyjni kolezy robia to nagminnie i po tym jest ich bardzo latwo rozpoznac. > Dlatego tak bardzo mu sie nie podoba gdy kogos latwo odpoznam i wtedzy sie > wscieka. A wscieka sie dlatego, ze nie ma argumentow na racje, ktore podalem > komuszkowi "zaraki_kenpachi" i po prostu stracil nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: silesius 23.08.06, 01:18 Sil, zauważyłem, że ciągle używasz słów, których nie umiesz dobrze zdefiniować. Popracujesz nad swoją definicją lewactwa dzisiaj, czy mam ci o tym przypomnieć przy innej okazji? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: silesius 23.08.06, 01:37 przeczytalem te twoje dwie wypociny - z musu - i cos ci powiem: popracuj nad soba; myslisz, ze mi dokuczyles? nie, udowodniles, jakl bardzo jestes smieszny; jak kazdy lewak, po prostu; zero argumentow; PO-lszewik par excellence prozac.pl napisał: > Sil, zauważyłem, że ciągle używasz słów, których nie umiesz dobrze zdefiniować. > Popracujesz nad swoją definicją lewactwa dzisiaj, czy mam ci o tym przypomnieć > przy innej okazji? Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: silesius 23.08.06, 01:51 > myslisz, ze mi dokuczyles? Kurde, nie wiem, serio. Mi tam sie wydawało, że to jest forum DYSKUSYJNE. Chciałem podyskutowac o twojej defiicji lewactwa. Naprawde nie wiedziałem, że można sobie na tym forum DOKUCZAĆ. No ale widocznie niektórzy po to tylko tu przyłażą. > jestes smieszny; > > jak kazdy lewak, po prostu; zero argumentow; PO-lszewik par excellence O, widzę że i we mnie rozpoznałeś w końcu lewaka. To świetnie. Szkoda tylko, że ciągle nie mogę doczekać się od ciebie pełnej i spójnej DEFINICJI lewactwa. Jak to szło? Cechą lewactwa jest obluzgiwanie innych z braku argumentów? Tylko kurde, jak to pogodzić z twoją powyższą wypowiedzią? Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: silesius 23.08.06, 03:12 czym lewak jest gorszy od "prawaka" a Po-lszewik od PiS-lszewika??? slazakowi z monachium zaczyna odbijac prawie jak Macierewiczowi, a swoja droga ten nasz kaczy rzad i jego ministrowie (i wice-) to hanba: Leppper, Giertych, Wszapolski (czy jak mu tam?), Fotyga i tp. Teraz ten Maciarewicz!!! Przez wiele lat "wybaczalem" mu te jego...odchylenia od normy bo kiedy inni chowali sie po norach on, tak jak Michnik wykazal sie prawdziwa odwaga, ech szkoda faceta.... Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: silesius 23.08.06, 01:12 Wścieka? Człowieku, dawno się tak dobrze nie bawiłem. Czy ty wogóle zdajesz sobie sprawe jak zabawne są twoje wypowiedzi i jak się doskonale kompromitujesz swoimi własnymi słowami? Jeśli nie to przypomnę ci: > moje slowa, ktore napisalem o metodzie powszechnie > stosowanej przez komuchow i libertynow na tym forum Powyżej wykazałem, że to ty stosujesz "wasze stare komuchowe metody" czy jak wolisz metody "powszechnie stosowane przez komuchów". Jakieś wnioski? A i jeszcze jedno: napisz coś więcej o "moich partyjnych kolegach" bo jeszcze do końca mnie nie przekonałeś, że nie masz argumentów a pozostały ci tylko insynuacje. > i po prostu stracil nerwy projekcja? Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: zaraki ... 23.08.06, 01:20 No to ty agent jesteś! Jak większość Polaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 22:38 ale powiem Ci (duża litera specjalnie), że akurat dla Ciebie to pewien szacunek mam. Ty jako jeden z niewielu obsmianych nie uciekasz sie do zmiany nicku, tylko dalej trwasz pod tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: I znow kleska Wyborczej; 22.08.06, 23:08 to oczywiście było do silesiusa (swoja drogą ktoś kto przywdziewa nick ślężan powinien chyba byc pariotą, a trudno za takiego uznać zwolennika ruskiego agenta rydza) Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: I znow kleska Wyborczej; 23.08.06, 01:05 trudno trafić w bramkę jeśli cała jest obstawiona, ale w końcu się uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaem Premier spotkał się z Macierewiczem 22.08.06, 22:29 Spotkali się kolesie i znów szmatławce w krajach naprawdę demokratycznych pisać bedą o "burakach" nie mających pojęcia o demokracji. Będą miały rację - Hitler też zaczął od zwycięstwa w demokratycznych wyborach - ciekaw jestem jaką grupę zaatakują w "noc kryształową". Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Premier spotkał się z Macierewiczem 22.08.06, 22:52 To obłąkane bydlę klasy Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 Przeniesc siedzibe GWna do Bialowiezy. Tam 22.08.06, 22:54 smrod Cimoszewicza, Mellera, Rosatigo i Michnika bedzie mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Premier spotkał się z Macierewiczem 22.08.06, 23:02 Wart Pac pałaca, a pałac Paca. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 macierewicz to taka spluwaczka - napluja napluja 22.08.06, 23:20 a rzad jest czysty i nieopluty - o to chodzi - skupic nienawisc ludu na takiej kreaturze Odpowiedz Link Zgłoś
kratajcz Jedni budują mosty a inni mury. 22.08.06, 23:19 Każdy ma swój styl. Mnie się on zupełnie nie podoba. Po kadencji tych wielkich "mężów wężów" trzeba będzie mosty naprawiać i mury nienawiści burzyć. www.ksia.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Jedni budują mosty a inni mury. 22.08.06, 23:29 Oczywiście masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Premier spotkał się z Macierewiczem 23.08.06, 00:12 chyba tylko w celu zrobienia przez tego drugiego ... na stojaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
solara2 Re: Premier spotkał się z Macierewiczem 23.08.06, 00:21 Po co ten krzyk ? prosta sprawa jesli ktorys lub wszyscy z bylych ministrow czuja sie w jakis sposob pokrzywdzeni wypowiedzia to przeciez moga wziazc pana Maciarewicza do sadu za znieslawienie (moga to zrobic osobno lub razem w koncu nie po raz pierwszy beda wystepowac razem),poslem na sejm nie jest wiec immunitetem nie moze sie zastawiac ciekaw jestem czy znajdzie sie chetny. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Premier spotkał się z Macierewiczem 23.08.06, 00:23 w casie rozmowy macierwicz wyjasnil sprawe dla premiera. premier przyznal mu racje.sprawy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjan69 Re: Premier spotkał się z Macierewiczem 23.08.06, 00:29 Niesamowite wiceminister , który wszędzie widzi sowieckich agentów pogadał sobie miło z prezydentem, który potrafi wywęszyć nawet wpływy nieboszczki KPP na poczytną gazetę i najgłębiej nawet zakonspirowany UKŁAD. Można przypuszczać, iż równie sympatycznie rozmawia im się ze swoimi koalicyjnymi kolegami –np. tym od wizyt Talibów w Klewkach, czy też tym od oplatających Polskę macek homoseksualno-pedofilskiego lobby. Naprawdę niezła menażeria paranoików. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjan69 Re: Premier spotkał się z Macierewiczem 23.08.06, 00:42 kasjan69 napisał: > Niesamowite wiceminister , który wszędzie widzi sowieckich agentów pogadał > sobie miło z prezydentem... Errata: Miało być z premierem. Prezydent jest akurat też od homoseksualistów, szczególnie zasłużony w boju z gejowsko-lesbijską zarazą. Odpowiedz Link Zgłoś
makmag A dlaczego NIKT nie czepia się SB-ków? 23.08.06, 00:33 Co mnie ciekawi to to, że oskarżenia padają gęsto i miota się nimi bez opamiętania. Ale jakoś nie słyszałam, żeby ktoś z tych mądralów postawił przed sądem byłych ubeków i sbeków. Czy to nikogo nie dziwi? Może mają z nimi układ o nieagresji w zamian za co ci byli funkcjonariusze nie wyciągną niczego na Kaczorów czy innych oszołomów? To taka ciekawostka... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Wracaja lata 40/50-te 23.08.06, 02:19 Zdrajcy, agenci, publicznie pietnowani slugusi obcych interesow. Tylko patrzyc jak rozpoczna sie aresztowania. Odpowiedz Link Zgłoś
sawawa1 Re: Wracaja lata 40/50-te 23.08.06, 02:56 a wszystko to dzieki walecznym kaczynskimi ich miernych ale wiernych slugusow. A wybory samorzadowe i tak wygra PiS bo ludzie i tak nic nie chca zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Jeżeli ktoś się poczuł dotknięty , to do sądu 23.08.06, 04:01 Czy tak będzie, jak zwykle, i okaże się , że żaden były minister MSZ, nie będzie chciał iść do sądu ? To będzie bardzo ciekawy przypadek ? A może to prawda , że to sami agenci ? Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: powtorka z historii 23.08.06, 06:00 za piec lat jak juz nie bedzie pisu kaczorow i tego bezcholowia, nastepny rzad bedzie polowal na pisuarow ,lepperow i giertcyhow i tak bedzie cyklicznie az niemcy wchlona ten biedny kraj Odpowiedz Link Zgłoś
goniabaran Re: Jeżeli ktoś się poczuł dotknięty , to do sądu 23.08.06, 06:46 wojtek2784 napisał: > Czy tak będzie, jak zwykle, i okaże się , że żaden były minister MSZ, nie > będzie chciał iść do sądu ? > To będzie bardzo ciekawy przypadek ? > A może to prawda , że to sami agenci ? Żaden nie został oskarżony z imienia i nazwiska, więc nikt nie może iść do sądu. Prawicowe oszołomstwo wie doskonale jak obrzycać błotem, aby się nie można było oczyścić. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Re: Premier spotkał się z Macierewiczem 23.08.06, 07:10 Tak go widzę: na głowie rogi, z tyłu przprawiony ogon a w łapaxch widły. To pełny i prawdziwy obraz szubrawca na M. Nie mylić z obrazem Mefistofelesa. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Premier spotkał się z Macierewiczem 23.08.06, 07:40 Jaki pastuch, takie barany!!! O poziomie intelektualnym obecnego (nie)rządu nie warto wspominać bo go po prostu nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 jest nadzieja dla Polski!!!! 23.08.06, 07:52 prezydent i rząd ....... latają tu-154!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Jestem oburzony kłamstwem Kwaśniewskiego 23.08.06, 07:54 Jak "Magister" mógł tak skłamać przed wyborami na temat swojego wykształcenia... "Magister" Kwaśniewski był w PZPR więc sam pośrednio pracował dla ZSRR. Jego wypowiedź to obrona UKŁADU i kolesi takich jak Cimoszenko - wcześniej już ułaskawiał swoich partyjnych kolesi teraz dalej ich broni. Dlatego też niech lepiej trzyma swoją buźkę cicho bo nie ma prawa wypowiad. Bo na niego też przyjdzie czas... W końcu dowiemy się co on robił kiedyś w tym PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 a kogo to jeszcze interesuje? 23.08.06, 07:57 jest rok 2006, kolejny stracony i zapowiadający, że zamiast gonić cywilizację zachodnią uciekamy przed nią... a ty biedna umysłowo istoto o mgr kwaśniewskiego i jakimś pzpr!??? Odpowiedz Link Zgłoś