jarek.wojtowicz Re: Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 12:16 Facet był fajowy oglądałem jego filmy i widziałem go na żywo w Australia Zoo na Sunshine Coast pod Brisbane. Na szczęście porobiłem z nim fajne foty. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysw73 Re: Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 12:19 Szkoda!! Był z Niego fajny gość, potrafił "zarazić" zamiłowaniem do przyrody. Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
gutek102 szkoda ! wielka szkoda ! ale .... 04.09.06, 12:23 zbyt sobie igral ze zwierzakami i to nei byle jakimi ... to byla tylko kwestia czasu :( mysle ze on tez o tym wiedzial ? ale i tak szkoda ! byl bardzo sympatyczny ! Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 12:24 To nie byl facet, ktory kochal zwierzeta. To byl gladiator przyrody i zginal jak gladiator na arenie, robiac przy tym miliony. Mial fajny usmiech i wszystko na sprzedaz. Odpowiedz Link Zgłoś
tomprio Robił dużo pożytecznych rzeczy 04.09.06, 12:24 Ci z was co piszą że to był tylko show i nic więcej nie mają pojęcia o Stevie. On robił dużo dla przyrody Australii i świata. Chronił ginące gatunki, zakładał rezerwaty i ogrody przyrody. Był wielki jako przyrodnik i pasjonat świata zwierząt. Cześć Jego Pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
cieciwa Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 12:33 Smierc zabrala kolejna bardzo kontrowersyjna postac. Budzil tyle szacunku co i nienawisc. Ja jednak bardzo go podziwialem, za ta Jego odwage i za to co robil dla ratowania ginacych gatunkow. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwka25 Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 12:35 Cholerna płaszczka, wredne zwierze ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
terence Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 12:38 uuu szkoda, dobry był z niego typ... nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka a raczej pokłuli a dokładniej płaszczka... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Taki jest Queensland 04.09.06, 13:03 Kazda okazja jest dobra aby cie zabic. Spacer po plazy: kolce stonefish, krokodyle. W lecie zakaz kapieli, smiertelnie parzacy Portuguese man-of-war. Taipan, pajaki, rekiny... Sam korzystalem z pomocy ambulatoryjnej kolo Port Douglas po krotkiej kapieli z parzacmi Blue Bottles. Odpowiedz Link Zgłoś
donia6 Re: Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 13:05 Wielka szkoda. Lubiłam jego programy. Facet był świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
w.s2 To smutne... 04.09.06, 13:06 Dla mnie tym smutniejsze, że łączyła mnie z nim ta sama pasja - świat zwierząt, odczuwanie tej samej magii kontaktu z nieodgadnionym i dzikim... Składam też wyrazy współczucia jego wspaniałej żonie - Terri, jego dzieciom i najbliższym. Odpowiedz Link Zgłoś
przegrzmot Insane crocodile hunter. 04.09.06, 13:12 - jak o sobie mowil Steve. W jednym z ostatnich wywiadow stwierdzil,ze zginie "z rak tych bezrecznych"... Nie bylo ludzi bardziej oddanych sprawie,jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
oligo Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 13:27 nie wiem jak o tym powiedzieć mojej córce która uwielbia jego programy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabko Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 13:37 Bardzo mi przykro :-( uwielbiałam oglądać programy z jego udziałem. To był niezwykły człowiek Ośrocił małe dziecko :-( Odpowiedz Link Zgłoś
embronks Jego programy były... 04.09.06, 13:39 dosyć ciekawe... lubiłam je właśnie ze względu na "pogromcę" krokodyli... szkoda, że już go nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
amphiprion Wielki szacunek dla tego człowieka... 04.09.06, 13:48 Naprawdę ogromny respekt dla tego człowieka. Był niesamowity, igrał ze śmiercią ale lubił to co robił. Wiedziałem, że zginie w ten sposób, ale żeby tak wcześnie... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka170 Słynny łowca krokodyli z TV nie żyje 04.09.06, 13:50 Bardzo smutna wiadomość. Uwielbialam oglądać ze swoim synem Jego program na Animal Planet. Jesienne wieczory z przyrodą nie będą już takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
ebenezerdirt nosił wilk razy kilka ... 04.09.06, 13:56 szkoda faceta, ale każdy kto widział jego filmy przyzna, że to się musiało w końcu stać ... Odpowiedz Link Zgłoś
przegrzmot Jeszcze raz przypominam. 04.09.06, 14:12 On sam podkreslal, w jednym z ostatnich wywiadow,ze zginie,(moze zginac)z rak tych bezrecznych. Smuci mnie jednoczesnie opinia "qc"-turysty z QLD,o zagrozeniu zycia przez "Blue bottles".- Przyjacielu! jesli nie jestes uczuleniowcem,to nie strasz ludzi. -Wystarczy troche octu,lub - zwykla meska wytrzymalosc... Odpowiedz Link Zgłoś