ben_shaprut Przeproś, kurduplu, za piss! 10.09.06, 11:59 Jestem antykomunistyczny, ale są granice... Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix Re: Przeproś, kurduplu, za piss! 10.09.06, 12:05 czytajac ciebie widze ze ejdnak nie ma granic... (głupoty) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Przeproś, kurduplu, za piss! 10.09.06, 12:08 > hipokryzja GW Jak nazwiesz powyższy komentarz? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelm20 Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 12:09 Czy LSD przeprosiło za złodziejskie afery? Przepraszam - za lata błędów i wypaczeń. Wypadało by. Sięgając korzeni tego ugrupowania, nazbierało się tego sporo. A może i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 12:16 Bez obrazy ale używasz argumentów od czapy. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelm20 Re: Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 12:48 uu1 napisała: > Bez obrazy ale używasz argumentów od czapy. Droga uu1. Bez obrazy, ale jeśli jest się otwartym na jeden rodzaj argumentów, to wszystkie inne będą od czapy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 13:18 Wątek traktuje o konkretnym wyroku sądowym. Natomiast Twój argument sprowadza sprawę do ocen generalnych. Dwaj Polacy zamordowali Belga. Czy zgodzisz się ze stwierdzeniem, że Polacy to mordercy? Przecież to absurd. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pawelm20 Re: Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 13:40 uu1 napisała: > Wątek traktuje o konkretnym wyroku sądowym. Natomiast Twój argument sprowadza > sprawę do ocen generalnych. Dwaj Polacy zamordowali Belga. Czy zgodzisz się ze > stwierdzeniem, że Polacy to mordercy? Przecież to absurd. pozdro Zgadzam się. Natomiast wracając do sprawy ocen generalnych: Mimo wszystko brakuje mi ze strony SLD słowa przepraszam. Nie wiem, czy to arogancja, czy głupota polityczna..Jeśli oni byli by w stanie oczyścić swoje szeregi z byłych członków PZPR, przeprosić za oszustwa i afery przedstawić konkretny program mający ręce i nogi (nie gruszki na wierzbie) to byłbym z nimi. Dopóty natomiast w tej partii za sznureczki pociągają towarzysze z PZPR-owskim rodowodem, będę ich zagorzałym przeciwnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 14:01 Ciekawy post. Trzy elementy: 1. moim zdaniem powszechność przeprosin za rządów SLD spowodowała ich spowszednienie. Wszyscy przepraszali wszystkich, za wszystko. 2. afery - 3/4 to afery medialne, nie rzeczywiste. Chociaż ta 1/4 to o tyle za dużo. 3. Lepszego prezentu lewicy nie mógł PiS zrobić niż przygotowywana ustawa dekomunizacyjna. Tacy ludzie jak ja, nie głosowali na SLD z uwagi na Oleksego, Millera, Janika itd. Teraz po ich wyeliminowaniu (czego wewnętrznie lewica nie potrafiła zrobić), chętnie na szeroko rozumaną lewicę zagłosuję. I zapewniam Cię, nie ja jeden. Mam zaufanie to nieco starszych od siebie, nieumoczonych w nic. PRL, kombatanctwo, Solidarność, lewe pieniądze. Pozostaje oczywiście jeszcze kwestia (jak napisałeś) sensownego programu i jego konsekwentnej realizacji. PS. >będę ich zagorzałym przeciwnikiem. Użyłeś słowa, które wyszło z użycia. Teraz jest wróg, którego trzeba za wszelką cenę zniszczyć a zapanuje powszechna szczęśliwość. :( Odpowiedz Link Zgłoś
pawelm20 Re: Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 15:26 1. Spowszednienie spowszednieniem, ale tu chodzi bardziej o symbolike i dobry gest. Ci (jak ja), którzy na taki gest czekali utwierdzili się w przekonaniu, że SLD po pierwsze nie jest do tego zdolny, po drugie uważa, że wszystko było/jest OK. 2.Przygotowywana ustawa dekomunizacyjna (zakładamy, że jest przygotowywana) pokazuje, że SLD sam nie jest w stanie odrzucić balastu PZPR. Czyli kolejny przykład braku zerwania z mało chlubną przeszłością. Dla mnie jest to kompletny brak obiektywnego spojrzenia na własną przeszłość. Jedynym plusem ustawy dekomunizacyjnej będzie (popraw jeśli się mylę) zakaz pełnienia funkcji państwowych przez genaralismussa Samoobrony. "Mam zaufanie to nieco starszych od siebie, nieumoczonych w nic. PRL, kombatanctwo, Solidarność, lewe pieniądze". Fantastycznie jeśli tacy jeszcze są i nie zamknięto ich w rezerwatach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
curiosum Re: Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 17:57 i dlatego ta ustawa nie przejdzie. PIS wie że Andrzej tego nie zdzierży (co zapowiada między wierszami od kilku dni) i koalicja się sypnie. A wtedy nowe wybory a PIS nie jest na nie przygotowany. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pawelm20 10.09.06, 14:52 pawelm20 napisał: > uu1 napisała: > > > Bez obrazy ale używasz argumentów od czapy. > > Droga uu1. Bez obrazy, ale jeśli jest się otwartym na jeden rodzaj argumentów, > to wszystkie inne będą od czapy. Pzdr. Masz 100% racji. SLD powinna zostac bezwarunkowo rozwiazana, bo uwaza siebie za spadkobierczynie PZPR. A co do przepraszania - to kaci, zlodzieje oraz platne pacholki obych mocrstw nie maja zwyczaju przepraszac. Oni tylko wiedza jak krasc i klamac! "uu1" tego nigdy nie zarozumie, bo ona nalezy do kategorii "rozumiejacych inaczej"! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: do wet3 - lewki to PiS 10.09.06, 15:33 > uu1" tego nigdy nie zarozumie, bo ona nalezy do kategorii"rozumiejacych inaczej" Inaczej niż Ty - z całą pewnością. Przy Twoim zacietrzewieniu rozmowa jest mało mżliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis wet, ty zaś niczego nie rozumiesz, a slina równą 10.09.06, 17:24 strużką ścieka ci po brodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wet, ty zaś niczego nie rozumiesz, a slina ró 11.09.06, 00:16 piss_on_pis napisał: > strużką ścieka ci po brodzie. Ty za to rozumiesz wszystko, ale inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 12:11 Słowo przepraszam potrafi powiedzieć tylko człowiek honoru. A chyba każdy zdaje sobie sprawę z tgo, że zarówno panowie Kaczyńscy jak i ich pomagierzy osobami honorowymi nie są gdyż są to osoby które zawsze i wszędzie mają wyłączność na racje. Panowie ci i pozostali z PiS najlepiej potrafia stosować prawo kalego. To im wychodzi doskonale ( vide wyrok sądu dotyczący przeprosin Wachowskiego ).Z jednej strony opowiadania o konieczności praworządnego państwa a z drugiej strony nie wykonywanie wyroków sądowych lub ich poniżanie. W dodatku ludzie oni mają w swoich rękach obecnie całą " władzie" to na co im praworządność, na co im honor i wreszcie na co im jesteśmy potrzebni w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Minister skarbu, wicepremier... 10.09.06, 12:17 wszyscy uczyli sie fachu w "organizacji przestepczej"? Teraz sa najlepszymi "zolnierzami" w pisowskiej bandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Wojna Gangow 10.09.06, 12:23 Jezeli sld jest organizacja przestepcza bo co do pis takich watpliwosci nikt nie ma. To biorac powaznie slowa tej pisowskiej mendy, polska scena polityczna w zasadzie sprowadza sie Wojny gangow. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Wojna Gangow 10.09.06, 12:58 gang Romana,gang Jarka, gang Andrzeja,gang Leszka przejęty przez Wojtka,trzeba chyba zadzwonić po policję. Odpowiedz Link Zgłoś
jgg Teraz sędziowie SN będą żli 10.09.06, 12:14 Co wyciagną teraz PISory dziadków, ojców sędziów? Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Taka poetyka jęzka obecnego premiera. 10.09.06, 12:15 Słowa, słowa, słowa. Płyną bez żadnej odpowiedzialności. Cytaty, żeby uzmysłowić, że bierzemy udział w kreacji emocjonalnej: “Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa... To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów”. "Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię”. "Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD.” Jak się nie ma planu i możliwości realizacji istotnych wizji modernizacyjnych, to się kreuje rzeczywistości medialne. Słowa opisujące w tej chwili tak, a w innej inaczej zastępują realny świat. To tak, jakbyśmy brali udział w grze komputerowej i uważali ją za świat rzeczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Taka poetyka jęzka obecnego premiera. 10.09.06, 12:17 > To tak, jakbyśmy brali udział w grze komputerowej i uważali ją za świat rzeczywisty. U wielu osób ta granica uległa zatarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
infractus Re: Taka poetyka jęzka obecnego premiera. 10.09.06, 22:16 ;-)tylko niektórzy grają w Warcrafta, a niektórzy poprzestają na Saperze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jgg sędziowie SN będą poniewierani? 10.09.06, 12:17 bo przecież jak wyrok nie będzie jedyny i słuszny, zgodny z linią partii rządzącej to sędziowie SN będą mieli moze złych dziadków, ojców czy cholera wie co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
reset10 Re: sędziowie SN będą poniewierani? 10.09.06, 12:21 jgg napisał: > bo przecież jak wyrok nie będzie jedyny i słuszny, zgodny z linią partii > rządzącej to sędziowie SN będą mieli moze złych dziadków, ojców czy cholera wie > > co jeszcze? Już tak jest...!Przecież Mojkowską tak oceniono...:( i kto? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: sędziowie SN będą poniewierani? 10.09.06, 12:26 > Już tak jest...!Przecież Mojkowską tak oceniono...:( i kto? Takie są zachowania i argumenty "starej żoliborskiej inteligencji" Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw.koluszki Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 13:01 Oby sedziom Sadu Najwyzszego starczylo tylko odwagi, a sprawiedliwosci stanie sie zadosc. Znajac Jaroslawa K. to watpie by przeprosil, ale zycze mu klopotow z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Re: Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 13:22 Na kolanach !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 13:39 Biedni sędziowie! Żądać przeprosin od PIS-dziaków czy elperowców to tak jakby żądać od świni aby zatańczyła kankana. Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Żenada 10.09.06, 14:03 Ta Wasza dyskusja. Bo niby nad czym! Z góry wiadomo że niechętny Kaczyńskiemu SN podtrzyma wyrok Apelacyjnego. To czym się tu podniecać. A że nie będzie to wyrok mający cokolwiek wspólnego z elementarnym poczuciem przyzwoitości (nie mówiąc już o sprawiedliwości) to wie każdy którego życie i osiągnięcia nie są zależne od byłych UB-eków i komuchów. Przecież to, że SLD za rządów Millera była organizacją przestępczą jest jasne jak słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Żenada 10.09.06, 14:35 To, ze wsrod calej masy SLD byli wowczas przestepcy nie oznacza wcale, ze SLD jest organizacja przestepcza i nalezy jeszcze wiecej w Samoobronie. Nawet w Armii Krajowej w czasie okupacji zdarzali sie przestepcy. Czy to znaczy,ze AK byla organizacja przestepcza? Prezes J. Kaczynski (jeszce zanim zostal premierem) czesto w Sejmie mowil dobitnie, co mysli o Lepperze i jego partii, a pozniej zaprosil ich do rzadu, tylko po to, zeby miec glosy. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Żenada 10.09.06, 15:05 czarek1 napisał: > To, ze wsrod calej masy SLD byli wowczas przestepcy nie oznacza wcale, ze SLD > jest organizacja przestepcza i nalezy jeszcze wiecej w Samoobronie. Nawet w > Armii Krajowej w czasie okupacji zdarzali sie przestepcy. Czy to znaczy,ze AK > byla organizacja przestepcza? Prezes J. Kaczynski (jeszce zanim zostal > premierem) czesto w Sejmie mowil dobitnie, co mysli o Lepperze i jego partii, a > > pozniej zaprosil ich do rzadu, tylko po to, zeby miec glosy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Genialne. 10.09.06, 15:36 > a w Polsce szaleje nieokrzesany antysemityzm, homofobia i ksenofobia. Trudno ująć to trafniej. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: uu1 11.09.06, 00:19 uu1 napisała: > > a w Polsce szaleje nieokrzesany antysemityzm, homofobia i ksenofobia. > Trudno ująć to trafniej. Brawo. Ty, jak zwykle, zawsze rozumiesz wszystko. Problem w tym, ze zawsze rozumiesz inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: uu1 11.09.06, 11:44 > Ty, jak zwykle, zawsze rozumiesz wszystko. Problem w tym, ze zawsze rozumiesz > inaczej! Nie masz racji. Często się z Tobą nie zgadzam i wtedy piszę o tym. Ale tam gdzie Twoja opinia jest ze wszech miar słuszna - jestem po Twojej stronie. A ta jest absolutnie słuszna. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: uu1 11.09.06, 20:13 uu1 napisała: > > Ty, jak zwykle, zawsze rozumiesz wszystko. Problem w tym, ze zawsze rozum > iesz > > inaczej! > Nie masz racji. Często się z Tobą nie zgadzam i wtedy piszę o tym. Ale tam gdzi > e > Twoja opinia jest ze wszech miar słuszna - jestem po Twojej stronie. A ta jest > absolutnie słuszna. Przyjmuje do wiadomisci i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
waterman50 Re: Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 19:36 A kto przeprosi Polaków za przestępcze PiS i Samoobronę? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelm20 Re: Kaczyński nie przeprosi za "przestępcze SLD" 10.09.06, 13:59 abba15 napisał: > dominik.olsztyn napisał:> Na kolanach !!!!!!!!!!!! > > czy w tym pruskim mieście olsztynie > to mieszkają same czerwone świnie? Olsztyn nie jest miastem pruskim. Natomiast zawsze byl bastionem KPP/PZPR/SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar G.... tam przeprosi! 10.09.06, 14:53 Mamusia ich nie nauczyla pisac, i czytac, zadnego honoru to to nie ma, tylko nienawidziec potrafi. Gdzie by taki strzep mial kogos przeprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: mulla_komar 10.09.06, 15:13 mulla_komar napisał: <G...tam przeprosi! > Mamusia ich nie nauczyla pisac, i czytac, zadnego honoru to to nie ma, tylko > nienawidziec potrafi. Gdzie by taki strzep mial kogos przeprosic. Widac, ze komar ugryzl ciebie w sam mozg! Spadkobierczyni ogranizacji przestepczej NIKT nie ma obowiazku przepraszac. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k przestepcow z PZPR wspieral Rajmund Kaczynski 10.09.06, 15:27 ojciec Jarusia i Lesia, ktory na Politechnice Wroclawskiej prowadzil dwuletnie wyklady z marksizmu i leninizmu jak widzisz ludzkie losy potrafia byc bardziej skomplikowane niz Ci sie wydaje; no chyba,ze ojca swoich idoli uznasz za wspolpracownika przestepcow z PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Brawo Panie Premierze!!! Brawo PiS!!! 10.09.06, 15:54 Nadzieja na sprawiedliwośc powróciła wraz z takimi ludźmi jak Kaczyńscy, Dorn, Ziobro, Wassermann, Gosiewski. Wróciłem z Anglii bo chcę być pierwszy w wolnej i niepodległej Polsce zanim inni zrozumieją gdzie tak naprawdę jest ich miejsce! A tym wszystkim czerwonym pomiotom, którym tatusiowie kupują kompy za złodziejskie pieniądze odpowiem słowami waszego czerwonego guru jeszcze nie zlustrowanego: WALCIE SIĘ!!! Czas na dekomunizację parszywe czerwone śmiecie!!! ______________________________________________________________________________ NIE PYTAJ CO POLSKA ZROBIŁA DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA POLSKI???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Brawo Panie Premierze!!! Brawo PiS!!! 10.09.06, 16:03 PiS wysłało na forum swoje najgłębsze rezerwy intelektualne. I jeszcze pytanie, chyba jednak retoryczne: czy sympatyk-pis musi byś chamem? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelm20 Re: Brawo Panie Premierze!!! Brawo PiS!!! 10.09.06, 16:20 uu1 napisała: > PiS wysłało na forum swoje najgłębsze rezerwy intelektualne. > I jeszcze pytanie, chyba jednak retoryczne: czy sympatyk-pis musi byś chamem? Rozczarowałaś/łeś mnie. Przeczytaj prosze te ostatnie zdanie i zastanów sie nad nim. W tym kontekście Twoje poprzednie wypowiedzi nadają się na makulaturę. Czy to jest poziom "nowej" lewicy? Jeśli tak, to ja dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Brawo Panie Premierze!!! Brawo PiS!!! 10.09.06, 16:26 Nadzieja na sprawiedliwośc powróciła wraz z takimi ludźmi jak Kaczyńscy, Dorn, Ziobro, Wassermann, Gosiewski. Wróciłem z Anglii bo chcę być pierwszy w wolnej i niepodległej Polsce zanim inni zrozumieją gdzie tak naprawdę jest ich miejsce! A tym wszystkim czerwonym pomiotom, którym tatusiowie kupują kompy za złodziejskie pieniądze odpowiem słowami waszego czerwonego guru jeszcze nie zlustrowanego: WALCIE SIĘ!!! Czas na dekomunizację parszywe czerwone śmiecie!!! Jeżeli ten post nie chamski, to który jest? Powinienem napisać - drogi kolego, jesteś uprzejmy przesadzać, to nieładnie? Pomyśl o czym piszesz. > Czy to jest poziom "nowej" lewicy? Jeśli tak, to ja dziękuję. Czy ktoś Cię zaprasza? U nas nie będzie "burych suk". Odpowiedz Link Zgłoś
pawelm20 Re: Brawo Panie Premierze!!! Brawo PiS!!! 10.09.06, 17:03 Jeżeli ten post nie chamski, to który jest? Powinienem napisać - drogi kolego, > jesteś uprzejmy przesadzać, to nieładnie? Pomyśl o czym piszesz. > > Czy to jest poziom "nowej" lewicy? Jeśli tak, to ja dziękuję. > Czy ktoś Cię zaprasza? U nas nie będzie "burych suk". Mogę Ci przytoczyć kilkadziesiąt postów ludzi Twojej opcji, które niczym nie ustępują w chamstwie jak to piszesz "intelektualistom z PiS". Co ty na to? Też będziesz oburzony/-na? "Pomyśl o czym piszesz". Nie to ty pomyśl co i jak piszesz. Nie udawaj, że potrafisz prowadzić dyskusję w kulturalny sposób respektując punkt widzenia inny niż Twój. Piej dalej peany na temat tzw. nowej lewicy (niestety ze starymi nazwiskami). Tylko, zważ na to, że ośmieszasz się zerzucając innym nietolerancję. Nazwanie mnie burą suką kładę na karb złego wychowanie i brakach w kontrolowaniu emocji. Mógłbym napisać, że wg. moich doświadczeń są to cechy szczególnie często występujące u członków (sorry) lewicy. Pisząc to zniżyłbym się do poziomu tychże. Dlatego nie piszę. Mimo wszystko miłego dnia i dużo sukcesów w zwalczaniu odmiennych od Twoich przekonań. Ta cholerna tolerancja........ Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Brawo Panie Premierze!!! Brawo PiS!!! 10.09.06, 17:16 > Mogę Ci przytoczyć kilkadziesiąt postów ludzi Twojej opcji, które niczym nie > ustępują w chamstwie jak to piszesz "intelektualistom z PiS". Co ty na to? Też > będziesz oburzony/-na? Nie ma ludzi mojej opcji. Napisałem pod jakim warunkiem mogę na nich zagłosować. Chyba przeczytałeś? Skoro ja tak nie piszę to masz odpowiedź na pytanie czy byłbym oburzony czy nie. > Piej dalej peany na temat tzw. nowej lewicy (niestety ze starymi nazwiskami). Jeżeli przeczytałeś co na ten temat napisałem, to albo nie zrozumiałeś (mało możliwe) albo celowo przeinaczasz. Czemu? Pytanie na temat chamstwa prezentowanego przez sympatyka_pis wziąłeś do siebie, niepotrzebnie. I nie nazwałem Cię "burą suką" tylko przytoczyłem wypowiedź wybitnego działacza PiS. > Ta cholerna tolerancja........ Właśnie. Gdyby nie ona pokazalibyście tym "wykształciuchom". Ale wszystko przed Wami. Nawet Bereza Wierzejska. miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar czy sympatyk-pis musi byś chamem? 10.09.06, 16:43 Pytanie retoryczne. Czego oczekujesz of symatykow Lecha "Spieprzaj Dziadu" Kaczynskiego i jego braciszka Jaroslawa K. pseudonim "Objat"? Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Coś ci zwolenniku opary znad czyszczonych 10.09.06, 16:34 pracowicie na emigracji angielskich kibli popsuły w dyńce. Szkoda że nieodwracalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Brawo Panie Premierze!!! Brawo PiS!!! 10.09.06, 18:15 Nadzieja na sprawiedliwośc powróciła wraz z takimi ludźmi jak Kaczyńscy, Dorn, Ziobro, Wassermann, Gosiewski. Wróciłem z Anglii bo chcę być pierwszy w wolnej i niepodległej Polsce zanim inni zrozumieją gdzie tak naprawdę jest ich miejsce! A tym wszystkim czerwonym pomiotom, którym tatusiowie kupują kompy za złodziejskie pieniądze odpowiem słowami waszego czerwonego guru jeszcze nie zlustrowanego: WALCIE SIĘ!!! Czas na dekomunizację parszywe czerwone śmiecie!!! Dobrze że wróciłeś . Będzie kogo skubać na becikowe ,dopłaty do paliwa rolniczego i inne . Może najlepiej oddaj już wsystko Rydzykowi i po kłopocie . Najwyżej usłyszysz "Spieprzaj Dziadu". Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis wet-znowu proszki się skończyły? czy może 10.09.06, 16:32 odbyt znowu swędzi? Odpowiedz Link Zgłoś
brylant1 Tępy wyraz twarzy kartofla... 10.09.06, 15:15 czemu te nasze ziemniaki mają taki tępy wyraz twarzy na każdym zdjęciu?? Czyżby zawsze mieli coś w gaciach czy to wina złego DNA??? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: abba15 10.09.06, 14:57 abba15 napisał: > dzakarta napisał: > > Biedni sędziowie! Żądać przeprosin od PIS-dziaków czy elperowców to tak j > akby > > żądać od świni aby zatańczyła kankana. > > jedna świnia to chciała zatańczyć a nawet zaśpiewać Albo tak samo jak zadac aby przepwaszac SS i Gestapo! Odpowiedz Link Zgłoś
gole_cyce_dody Brylant 1 - chodz do mnie kartofelku 10.09.06, 15:34 Brylanciku - pierniczku najslodszy, dzoc do mnie kartofelku, ja cie ululam... Bedzie nam slodziutko, nie bedziesz juz obrazony na wszystko i wszystkich... no chodz juz ... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 15:36 Chyba nie dojdzie do kolejnej, błyskotliwej oceny przez Pana Prezydenta, naszego systemu sądowego. Taką mam nadzieję, pomimo, że nie przepadam za SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden nie przepraszac! 10.09.06, 15:41 jezeli rzad popelnia celowa "pomylke" na niekorzysc kraju to nazywamy to przestepstwem politycznym.dla wiekszosci przestepstwo kojarzy sie z kradzieza czy zabujstwem.sld w wielu przypadkach nie dzialalo na korzysc polski -to jest przestepstwo polityczne i latwo to udowodnic .glopi polityk jest przestepca politycznym! Odpowiedz Link Zgłoś
samopisek Kaczyński nie ma klasy! 10.09.06, 16:06 Gdyby było inaczej już dawno uczyniłby to bez konieczności wydania wyroku sądowego! Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar te sady sa bezczelnwe, panie prezesie! 10.09.06, 16:20 trzeba zrobić coś z tymi prawnikami bo naruszją prawdę i sprawiedliwość partyjną! co to za kraj, gdzie mali naczelnicy nie mogą obrażać małych swoich kolegów... Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 16:52 A niby dlaczego ma takie SLD w oóle istnieć? Czy NSDAP przemianowało się po wojnie w Partię Demokratycznie Pojętego Narodowego Socjalizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 16:57 > A niby dlaczego ma takie SLD w oóle istnieć? Bardzo inteligentne pytanie. Na miarę a nawet ponad miarę Twojego intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan-zagloba Re: Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 17:09 uu1 napisała: > > A niby dlaczego ma takie SLD w oóle istnieć? > Bardzo inteligentne pytanie. Na miarę a nawet ponad miarę Twojego intelektu. Jasne mogą sobie dalej istniec tylko niech zmienią nazwę na bardzej adekwatną np: SKP albo SZP bo u nich to albo qrestwo albo złodziejstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 17:19 > Jasne mogą sobie dalej istniec tylko niech zmienią nazwę na bardzej adekwatną > np: SKP albo SZP bo u nich to albo qrestwo albo złodziejstwo. Jesteś bardzo tolerancyjny. A FOZZ? Odpowiedz Link Zgłoś
pan-zagloba Patrzę na wyniki sondy i własnym oczom nie wierzę 10.09.06, 17:03 komusze ścierwa opanowały forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
pan-zagloba Re: Chcesz banana? 10.09.06, 17:10 Wsadz se w doope, czerwona szmato. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis zagłoba, swoje fantazje opisuj na forum toruńskiej 10.09.06, 17:18 gazetki. Tam pełno takich dewiantów jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: zagłoba, swoje fantazje opisuj na forum toruń 10.09.06, 17:21 On jest z gatunku łagodnych. Ale się rozwinie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: Patrzę na wyniki sondy i własnym oczom nie wi 10.09.06, 17:17 spisuarowana padlino - idź na forum toruńskiej gazetki, tam jest twoje miejsce, bezmózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 zagłoba!!.. żryj słonecznik, oleum ci potrzebne! 10.09.06, 19:37 zafajdany ćwoku! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Ale dajemy sobie z nimi rade 11.09.06, 15:40 pan-zagloba napisał: > komusze ścierwa opanowały forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
me2free Kaczyński przegral ma przeprosic, ale kartofel poz 10.09.06, 17:03 ostanie tylko bulwa umyslowa. jesli nie ma dowodow to niech troche popracuje, chyba ze jest leniem wiec, efekt widoczny Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 17:15 Czy i jak może jakikolwiek naród rozwijać się skoro jego wzorcami dla najmłodszych stają się takie kreatury bez zdolności komunikowania się. Miliony głupów wybierają i desyfnują do pełnienia najważniejszych funkcji PP + PP + PvP + PvP swoich najlepszych, którzy bełoczą i obrażają, a potem udają (rżną głupów), że oni nic złego nie zrobili a w końcu wyrakiem Sejmu mówią 'przepraszam' i dalej bez zmian robią to samo. Boże przebacz NAM bo tych głupów już nic nie może uczłowieczyć. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Kaczynski powinien przedewszystnim przeprosic..... 10.09.06, 18:02 ..... "dziada" za "spieprzaj" Odpowiedz Link Zgłoś
me-e nigdy nie przeprosi... 10.09.06, 18:17 ...www.gazetapolska.pl/?module=messages&message_id=52 Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 18:31 nie po to został premierem, aby teraz przepraszać... a nawet jeśli już to zrobi to pewnie będzie to miało taki sens: "przepraszam sld, że jest organizacją przestępczą"..;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejno Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 18:39 Jestem za Kaczyńskim, jak by nie było SLD jest partią przestępczą. Wiele dokumentów jest na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
reset10 Re: Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 18:55 Ja widzę inne rozwiązanie: Premier bierze brata za rączkę, grzecznie się kłaniają do publiczności, po czym przepraszają i schodzą ze sceny politycznej. Kurtyna opada... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kaczyński przeprosi za "przestępcze SLD"? 10.09.06, 19:18 > Ja widzę inne rozwiązanie: > Premier bierze brata za rączkę, grzecznie się kłaniają do publiczności, po czym > przepraszają i schodzą ze sceny politycznej. Kurtyna opada... ;-) Publiczność wstaje z miejsc i przy wtórze frenetycznych oklasków skanduje - Autor, Autor. Odpowiedz Link Zgłoś