Dodaj do ulubionych

Lepper i Giertych: Chcemy powrotu koalicji PiS-...

• gamon0 Giertychowi teraz znowu spadnie... 06.10.06, 12:45
      Giertychowi teraz znowu spadnie w sondażach :)))
      • vinc0 Re: Giertychowi teraz znowu spadnie... 06.10.06, 12:48
        To co?????
        Andrzej znowu godzien zaufania?
        Większego szamba nie widziałem jak żyję.
        "Przeproście i Spie..jcie"
    • arjuna1 Kaczyński i Lepper mają do siebie słabość. To są l 06.10.06, 12:48
      ludzie tego samego kalibru. Tylko Lepper i Kaczyńśki mogą dokonać sanacji
      państwa. Ręce po prostu opadają...

zigzaur napisał:

> Po prostu, te trzy ugrupowania są wzajemnie na siebie skazane.
      > Razem pójdą do politycznego grobu.
    • brodeek Co tak naprawdę oznacza państwo "solidarne"? 06.10.06, 12:48
      Otóż nic więcej jak tylko państwo socjalistyczne, ale pobożne. A państwo
      socjalistyczne oznacza, że z moich ciężko zarobionych pieniędzy państwo
      wydziera mi pod postacią różnych podatków i składek 42,7% (polecam
      www.wynagrodzenia.pl/index.php?page=calculator i
      porównanie "Wynagrodzenie otrzymane" do "Łączny koszt wynagrodzenia"). A to, że
      państwo zdziera ze mnie aż 42,7% oznacza, że z moich pieniędzy państwo musi
      opłacić zasiłki dla nierobów, emeryturki pomostowe dla górników w wieku 35 lat
      oraz inne wydatki podnoszące popularność rządzących. A ja mam płacić i siedzieć
      cicho, BO DWÓCH BEZROBOTNYCH MENELI SPOD BUDKI Z PIWEM MA DWA RAZY WIĘCEJ
      GŁOSÓW ODE MNIE. I jak tu nie krzyczeć...
      • arjuna1 Re: Co tak naprawdę oznacza państwo "solidarne"? 06.10.06, 12:55
        Dokładnie. Za moje pieniądze utrzymuję tego obiboka, lenia śmierdzącego,
        nieudacznika Kaczyńskiego.
    • laziorzymss Brawo!!!Jestem za... 06.10.06, 12:49
      Panie Lepper niech pan wróci do rządu....Nie pozólcie z LPR-em i PiS-em oddać
      władzy Liberałom z PO i postkomuchom z SLD!!!!!
    • arturo2473 Genialny Kaczyński! 06.10.06, 12:50
      Zwróćcie uwagę, w jakiej komfortowej sytuacji politycznej znowu jest Kaczyński:
      w razie niepowodzenia rozmów z PSL-em ma w odwrocie "nawróconego" i pokornego
      Leppera,gdzie się nie obróci jest kryty;może da Lepperowi okres na ekspiację i
      kwarantannę,natomiast anemiczna opozycja może wyjechać na 3 lata do Hurgady i
      tak nic nie jest w stanie wskurać (polityczni nieudacznicy!)....
      • zyks Re: Genialny Kaczyński! 06.10.06, 13:05
        Nie wygłupiaj się. Lepperowi spadło poniżej 5%, robi w gacie i ma teraz ten sam
        interes, co Giertych i Pawlak. W wyniku tychzabawa PiSowi spadnie o dalszych 5 a
        może 10%. I gdzie tu geniusz tego paranoicznego awanturnika?
        • arturo2473 Re: Genialny Kaczyński! 06.10.06, 13:08
          Nie analizuj sytuacji z pozycji psychologa i analityka,ale wyłącznie patrz na
          sytuację faktyczną!!!!
          • zyks Re: Genialny Kaczyński! 06.10.06, 13:11
            Żartujess, koleś. A co za 3 czy 6 miesięcy, to nieważne? :)
            • arturo2473 Re: Genialny Kaczyński! 06.10.06, 13:47

Za 3 lub 6 miesięcy to już połowa Platformy będzie w koalicji!!!
              • metall Re: Genialny Kaczyński! 06.10.06, 14:05
                No nie wiem. Już raz przechodziło 40-u posłów - przeszedł 1 (słownie: jeden).
                • arturo2473 Re: Genialny Kaczyński! 06.10.06, 15:07
                  Jak myślisz, ile czasu można wytrzymać w opozycji, przy tym ogromie zobowiązań
                  zarówno finansowych jak i ludzkich................
                  (Tusk,Rokita i Komorowski tylko udają spokój a w terenie wrze...)
                  • metall Re: Genialny Kaczyński! 06.10.06, 15:17
                    Skąd wiesz co się dzieje w terenie w PO, jesteś członkiem tej partii?
      • cetriolo Geniusz jednego sezonu :) 06.10.06, 14:18
        Rozumiem Twoje oburzenie na opozycje, ale w tym anemicznym zachowaniu jest
        jednak pewna metoda. Przejecie wladzy zbyt wczesnie, tj. przed ostatecznym
        skompromitowaniem sie PiSu, SO i LPRu sprawi ze PiS bedzie glosna opozycja z
        mozliwoscia wygrania ktorys tam kolejnych wyborow. Moze lepiej niech
        skompromituja sie do konca i znikna na zawsze.
        • arturo2473 Re: Geniusz jednego sezonu :) 06.10.06, 15:34

Pomyśl, PIS jest skazany na gospodarczy sukces w przyszłym roku(potężne
          europejskie dotacje),natomiast nie sądzę żeby przedsiębiorczy Polacy popierali
          wiecznie przegrywającą PO(ludzie wolą ludzi sukcesu a nie nieudaczników-
          teoretyków autorów"przyzwoitości w polityce" itp. bzdur...)
          • helmut.berlin skazany na gospodarczy sukces??? 06.10.06, 16:44
            Europejskie dotacje to zaden sukces tylko ciezka praca. Nie zdajesz sobie chyba
            sprawy jak latwo ten sukces zawalic.
    • maureen2 Lepper i Giertych: Chcemy powrotu koalicji PiS-.. 06.10.06, 12:51
      czy SO chce pilnować posłów PiS przed zakusami korupcyjnymi, a to się porobiło.
      Można jeszcze probować przeciągnąć kilku posłów PiS do SO, nawet zaproponować
      im pieniądze, te z weksli.
    • mksvitos Lepper i Giertych: Chcemy powrotu koalicji PiS-.. 06.10.06, 12:52
      Do grobu to pójdzie nasz kraj i my razem z nim a ta banda #@$!!%?*!!%@&#^
      pozostanie przy korycie nieruszona i jeszcze silniejsza niz teraz.
      • jerzy30 Kaczyński powiedział że nie będzie paktował 06.10.06, 12:57
        z ludźmi-wyrokowcami i warchołami - ciekawe co powie teraz !!!!!!!! jak sie na
        to zgodzi to jest kompletnie przegrany
    • signal Dramat braci Kaczyńskich 06.10.06, 12:56
      jak teraz Prezydent będzie wręczał nominację dla Leppera. Przecież kilka dni
      temu drugi z braci dymisjonował go !.
      • zyks Re: Dramat braci Kaczyńskich 06.10.06, 13:08
        Zapominasz,że tenże p.Prezydent kilka dni temu wręczał mu odwołanie ? :)
    • galba Lepper wie, że już jest na marginesie 06.10.06, 12:57
      1. posłowie mu bez weksli pouciekają
      2. fiskus zaczyna się dobijac o VAT "za logo"
      3. notowania w okolicach 5 %
      4. zakaz kandydowania dla skazańców

Stąd próba ratowania tego, co sam sobie rozwalił. Mam nadzieję (i pewność), że
      nieudana. Konaj Andrzeju w mękach...
      • qawsedrftg z szacunkiem proszę o wicepremierze naszego Rządu 06.10.06, 13:00
        nie pozwolimy obrażać naszego Rządu, na który tyle czekaliśmy, który rozlicza
        złodziejstwo, korupcję i daje ubogim nadzieję.
        • milet_z_sedesu Re: z szacunkiem proszę o wicepremierze naszego R 06.10.06, 13:36
          No właśnie, obraża cham naszego kochanego wicepremiera, wspólpracownika
          wybranego przez Naród ukochanego geniusza Jarosława K.
      • tomasz10012 Re: Lepper wie, że już jest na marginesie 06.10.06, 13:02
        Galba,
        nigdy bym nie przypuszczał, że się z Toba zgodzę w 100%.
        Chociaż motywy tej zgody mamy inne.
        Powrót Samoobrony do PiS-u to totalna klęska rządu i to bardzo szybka.
        NIe wiem czy cieszyć się z tego faktu, czy smucić.
      • pierot6 galba.. ty to jesteś zaklamany!..jeszcze niedawno 06.10.06, 13:53
        popierałeś koalicje z Leperem..
    • sodalicjakaczynska I smieszno, i straszno, kak tigra jebat' 06.10.06, 12:58
      Wzruszyli mnie ci wizjonerscy i charyzmatyczni przywódcy do łez, gdy ogłosili
      urbi et orbi, z pełną powagą, iż zgoda buduje, a niezgoda rujnuje. Ta groteska
      staje się już upiornie nudna.
      • hsawicka Uwaga PiS !!! 06.10.06, 13:33
        Uwaga PiS!!! Czy ruskie nie szykują jakiegoś gambitu? To dobrzy szachiści.

Lepper bywał na Białorusi, legitymizował jako obserwator tamtejsze wybory,
        krytykował Radka Sikorskiego za zaangażowanie w Afganistanie, płakał, że to
        naraża nasze stosunki z Rosją, był przeciw naszej obecności w Iraku, nie
        opowiedział się oficjalnie za pomarańczową rewolucją na Ukrainie. Niektórzy
        twierdzą, że po odwołaniu pojechał po porady na wschód.

Giertych też gardłował przeciw zaangażowaniu w Iraku, w najmniejszym stopniu
        nie popierał Ukraińców wyzwalających się ze strefy wpływów Moskwy, jego tatuś
        namawiał, żeby nie drażnić niedźwiedzia, a dziadziuś widział Rosję jako
        gwaranta niepodległej Polski.

Zalecam daleko posuniętą ostrożność.
        • critto nieczyste zagrywki Rosji 06.10.06, 14:55
          no wlasnie, to jest zastanawiajace... Rosja ostatnio robi ciagle jakies
          prowokacje...
          1. na Litwie pare miesiecy temu, gdzie litewskie sluzby podaly ten fakt do prasy
      • yvesl Re: I smieszno, i straszno, kak tigra jebat' 06.10.06, 14:27
        sodalicjakaczynska napisał:

> Wzruszyli mnie ci wizjonerscy i charyzmatyczni przywódcy do łez, gdy ogłosili
        > urbi et orbi, z pełną powagą, iż zgoda buduje, a niezgoda rujnuje. Ta groteska
        > staje się już upiornie nudna.
        A sobaka - tiebja
    • zyks He,he. Zgoda buduje! Super! A co z Renią ? :) 06.10.06, 12:59

• omacku Re: He,he. Zgoda buduje! Super! A co z Renią ? :) 06.10.06, 13:04
        Jak to co z Renią? Renia na sekretarza stanu gdziekolwiek.
        • zyks Re: He,he. Zgoda buduje! Super! A co z Renią ? :) 06.10.06, 13:10
          Biurko w biurko z p. Adamem Lipińskim ? :)
    • gilu33 I znowu kryminalista Lepper w rządzie ??? 06.10.06, 13:02
      znowu będę skazany na oglądanie zmulaconej gęby Leppera łażącego tam i z
      powrotem po korytarzach sejmowych ze świtą dworzan, oraz Leppera z tekami
      papierów w RM udającego, że czyta ? wiejski opryszek i głąb kapusciany nie
      odróznia buhaja od bizona ale będzie znowu współrządził 38 milionowym narodem ?
    • qc Warchol, Cham i ten trzeci 06.10.06, 13:06
      jak mu tam, zaczynaja czuc grobowo-lodowaty powiew z sondazy.
      • qc A erelenowcom juz podziekowano? 06.10.06, 13:14
        czym bardziej to zalosne towarzystwo z karlowato-opaslym liderem sie szamocze
        tym bardziej bagno tzw 4rp sie pod nimi otwiera.
    • ozby partie szybkich Lopezów 06.10.06, 13:07
      Uśmiechąnem się, jak sobie pomyślałem co teraz myślą chłopcy i dziewczęta
      popierający PiS, którzy gremialnie na tych forach okrzyknęli Leppera komuchmem
      i warchołem. Ciekaw jestem czy ich emocje potrafią robić takie szybkie wolty
      jak ich przywódcy (czy choćby p. Kuchciński).

Już wiem dlaczego nie mógłbym popierac Pis-u. Jestem za wolny na to wszystko.
      Ci sami przyjaciele od lat, ta sama żona, te same poglądy na to, kto jest
      świnią a kto nie.... Podziwam was, szanowni Państwo z partii szybkich lopezów
      (skrót akurat bez znaczenia).
      PS. Uważajcie tylko na przyśpieszenie. Niedługo będziecie tak szybko zmieniać
      sojusze, że nawet słowa za tym nie nadążą. Będzie widać tylko nieme tiki.
      • gss87 Pękam ze śmiechu - tak trzymać Panowie 06.10.06, 13:09
        Cyrk na kółkach.
    • grogreg Lepper i Giertych: Chcemy powrotu koalicji PiS-.. 06.10.06, 13:08
      A ja chce 3000 na reke.
    • sebiifon Re: Lepper i Giertych: Chcemy powrotu koalicji Pi 06.10.06, 13:08
      Lepper - polityczna dziwka musi odejść
      • koloratura1 Re: Lepper i Giertych: Chcemy powrotu koalicji Pi 06.10.06, 13:42
        sebiifon napisał:

> Lepper - polityczna dziwka musi odejść

Coś Ty?! Dopiero co przyszedł.
    • tanhauser Gdzie piewcy PiS-u? 06.10.06, 13:12
      Jakoś nie widzę płomiennych komentarzy fedajkinów pisiorów w tym topicu...
      czyżby zatkało już nawet największych krzykaczy?
      W ten weekend w ramach manifestacji pójdę się urżnąć, to w tym kraju nie da się
      żyć normalnie.
      • malpa-z-paryza co za chor! 06.10.06, 13:13
        ale boja sie o swoje stolki.... kreca, kreca..
      • critto Re: Gdzie piewcy PiS-u? 06.10.06, 14:50
        no wlasnie, jakos znikneli, co?? nie wiedza juz sami, co powiedziec... PiS
        pewnie tez nie wie... Wczoraj Lepper ich atakowal, gryzl, odsadzal od czci i
        wiary... A teraz chce sie znow przylaczac??

Jola z Dywit i podobni: LUUUDZIE, jesli myslicie, ze Lepper to jakikolwiek
        "bojownik o prawa biednych" to OTWORZCIE OCZY!! To zwykly populista, ktory dla
        wladzy sprzymierzy sie ze swoim WROGIEM, ktory chcial rozbic jego partie,
        pozbawic go w niej autorytetu i zepchnac na marignes polityczny...
    • czerniakowianka Lepper i Giertych: Chcemy powrotu koalicji PiS-.. 06.10.06, 13:22
      No cóż. Lewica jaka była, taka była, ale przynajmniej jakoś rządziła tym
      krajem. A prawica tylko walczy o stołki. Po prostu brak słów.
      • metall Re: Lepper i Giertych: Chcemy powrotu koalicji Pi 06.10.06, 13:25
        To u nas rządzi teraz prawica? To ci którzy krzyczą o solidarnym państwie?
      • critto Re: Lepper i Giertych: Chcemy powrotu koalicji Pi 06.10.06, 14:48
        dokladnie, SLD przy nich to naprawde kulturalni ludzie na poziomie, ktorzy w
        dodatku wprowadzili Polske do NATO i UE. Myslisz, ze z Kaczorami przy wladzy
        bylaby jakakolwiek szansa na UE? Ja watpie... Zaczeliby obrazac zachodnich
        politykow, wiec ci szybciutko by sie odwrocili i od nich, i od Polski...
        • yvesl Re: Lepper i Giertych: Chcemy powrotu koalicji Pi 06.10.06, 14:52
          critto napisał:

> dokladnie, SLD przy nich to naprawde kulturalni ludzie na poziomie, ktorzy w
          > dodatku wprowadzili Polske do NATO i UE. Myslisz, ze z Kaczorami przy wladzy
          > bylaby jakakolwiek szansa na UE? Ja watpie... Zaczeliby obrazac zachodnich
          > politykow, wiec ci szybciutko by sie odwrocili i od nich, i od Polski...

Fakt, alkoholik Kwaśniewski i jego towarzysze to kultura na poziomie,tylko,ze
          ten pozim to taki troche rubaszny, leninowsko-stalinowski...
          • critto Re: Lepper i Giertych: Chcemy powrotu koalicji Pi 06.10.06, 16:43
            jednak za _zachodnimi_ granicami umial sie zachowac; postepowanie w Charkowie
            bylo oczywiscie haniebne. Ale poza tym Kwasniewski to nie jedyny polityk lewicy;
            wez np. Cimoszewicza, ktory byl swietnym dyplomata, albo Belke, ktoremu zaufali
            Amerykanie w Iraku.
    • signal A ja chcę, żebym nie musiał więcej 06.10.06, 13:25
      was oglądać
    • vortex21 Narazie to o waznych sprawach decyduja ... 06.10.06, 13:34
      kryminalisci z wyrokami! Ile kosztowala panstwo Polsie ta koalicja?
      Przetasowania, znaczacy wzrost kosztow administracji, ludzie Leppera na
      stanowiskach, ktorych teraz trzeba znowu zdejmowac. Naprawde temu krajowi
      potrzebna jest rewolucja - nie krwawa rewolucja lecz rewolucja myslenia! Jak to
      powiedziala Krolowa Brytyjska Elzbieta II - 'Duty first, self second!'
      ('Najpierw powinnosc potem dobro wlasne' - moje, wolne tlumaczenie).
      Temu narodowi potrzebna jest 'rewolucja myslenia', narod Polski, my, nie
      zaslugujemy na takie traktowanie przez politykow i kler. Kiedys
      mowilismy 'Precz z Komuna' - teraz niech bedzie - 'Precz z ukladami i prywata
      chamstwa, ktore sie do koryta dorwalo'. Tak, idzcie na ulice, protestujcie bo
      nie o taka Polske walczylismy, nasi ojcowie i my w latach 80-tych!

Lepper idz sie utop!!! - taka dobra rada....

Pozdrawiam
      • 1zorro Lepperowi zabrali zabawki: BMW i samolot i glupio 06.10.06, 13:44
        sie chlopu bez tego zrobilo i zaczyna bredzic o koalicji. Z PO go pogonili do
        obory wiec marzy mu sie wladza znowu.... Co za BURAK!!!!
        • pio41 Tych brudasow czas od wladzy odstawic! 06.10.06, 13:49
          Dla prywaty psuja panstwo, sieja nienawisc, nie mowiac o tym, ze swoim smrodem
          zatruwaja zycie ludziom (z wyjatkiem ich oglupialych zwolennikow).

No wlasnie PRZEPROSCIE I SPIE..JCIE (=PIS)
    • douglasmclloyd Warchoł i cham znowu razem 06.10.06, 13:46
      Takie jaja możliwe są tylko w IV RP, tym PRLu pis.
      • pierot6 Kaczyńscy,Giertych,Leper..banda czworga ! 06.10.06, 13:54
        jutro rozpoczynamy wykopki !
        • y.y Re: Kaczyńscy,Giertych,Leper..banda czworga ! 06.10.06, 14:04
          No i wszystko jasne. Pokopali się wzajemnie, po drodze pokłamali, że to
          wszystko prowokacja, a teraz wracamy do koryta, no bo przecież koryto
          najważniejsze.

Jolu z Dywit, gdzie jesteś? Popisz jakieś kłamstwa o tym, jak to Twój wódz
          wcale nie myśli przecież o władzy i kasie?:)
    • zbirut Lepper i Giertych: Chcemy powrotu koalicji PiS-.. 06.10.06, 14:04
      Giertych powiedział, że w obecnej sytuacji nie ma innego rozwiązania,przecież ma
      dom do skończenia a poza tym Marysi za szkołę trzeba płacić. Dobrze byłoby
      samochód nowy kupić i coś na Mazurach jakąś działeczkę. Przywódca Ligi Polskich
      Rodzin podkreślił, że wie dokładnie o tym,że kolejne wybory spowodują obsunięcie
      się partii na samo dno lub jeszce niżej i że on sam w tej sytuacji znajdzie się
      diabli wiedzą gdzie . Zdaniem Giertycha, nie można dopuścić do sytuacji, w
      której o najważniejszych sprawach będą decydować posłowie wyrzuceni z różnych
      klubów i jakieś tam czuby wyborcy.

• gamon0 Bez jaj panowie! 06.10.06, 14:07
      Nikt nie wchodzi dwa razy do tej samej rzeki - czy jakoś tak :)))
    • matadeusz Lepper to czlowiek bez honoru!! 06.10.06, 14:17
      smutana prawda ale na szczycie wladzy sa polityczne prostytutki :(
      • vitkabravo matadeusz.. a Kaczyńscy, to mają honor ? 06.10.06, 14:35
        gdzie?...mogę odpowiedziec....
        • critto Re: matadeusz.. a Kaczyńscy, to mają honor ? 06.10.06, 14:46
          no wlasnie problem w tym, ze oni w ogole nie maja zadnego honoru!! WLADZA,
          WLADZA, WLADZA, KASA, KASA, KASA... :(((( A Polska?? A co ich to obchodzi??
        • matadeusz kaczynscy to fanatycy w ich slowniku slowo honor.. 06.10.06, 14:46
          ma znaczenie takie jakie pasuje im w danym momencie - no ale jak na razie az
          tak bardzo jak lepper sie nie ponizyli - ale wszytki przed nimi
    • asd616 Żałosne n/t 06.10.06, 14:21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka