burek_polny Co jeszcze wymysli by usprawedliwic swoja porazke? 11.10.06, 13:20 Zachod slonca tez przeszkadza ... szczegolnie teraz, gdy slonko nisko i swieci po r.y.j.u, skupic sie przeszkadza. Zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Co jeszcze wymysli by usprawedliwic swoja por 11.10.06, 18:44 Ziobro-ty komunistyczny pomiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Jajcarz, Monty Pythonem jedzie bez zmrużenia oka 11.10.06, 13:25 Zajady ze śmiechu mi się porobiły. "Szanuję autonomię prokuratury i nie narzucam jej swoich zapatrywań". Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 13:28 Komorowski razem z kolesiami z Pruszkowa do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Panie Ziobro - pan kłamie.... 11.10.06, 13:28 Panie Ziobro, pan bezczelnie kłamie.... Może przypomnieć panu sprawę Kurskiego i PZU??? W kilka godzin (a ściślej mówiąc od 22,30 do 10,00 rano dnia następnego), tyle czasu zajęło panu wszczęcie sprawy PZU z przeprowadzeniem rewizji w tej instytucji włącznie.... W sprawie Beger - czeka pan tydzień???? Ciekawa obiektywność.... ciekawe interpretowanie działań swojego resortu.... Czyżby rozdwojenie jaźni?????? Czy może bilokacja????? A może "dobro wszystkich Polaków"?????? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: Panie Ziobro - pan kłamie.... 11.10.06, 13:31 Koleś do czubków marsz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: Panie Ziobro - pan kłamie.... 11.10.06, 13:35 Koleś, no pokaż mi gdzie pan Ziobro dokonał przestępstwa inaczej twoją wypowiedź kwalifikuję jako wypowiedź durnia któremu wyprano mózg i moze powtarzać tylko to co inni mu karzą! Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Panie Ziobro - pan kłamie.... 11.10.06, 13:40 "KAŻĄ", PiS-owska flejo. Cofnij się do podstawówki, naucz się podstaw języka polskiego, i dopiero wtedy upubliczniaj swoje manifesty. Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: Panie Ziobro - pan kłamie.... 11.10.06, 13:44 Cymbale, czy nigdy nie zdarzyło ci się puścić błędny wyraz? Nie potrafisz się ustosunkować do meritum sprawy więc czepiasz sie drobnostek. Powiedz jeszcze, że mam krzywe nogi! Jaki to będzie miało związek z tematem ? Nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Panie Ziobro - pan kłamie.... 11.10.06, 13:58 Akurat tak mam, że ortografia nie jest moją piętą achillesową. Na ogół nie czepiam się ludzi popełniających błędy. Ale czynię wyjątek dla natchnionych popaprańców wycierających sobie przy każdej okazji gębę Polską, ojczyzną i narodem. Miejcie dla tej Polski, ojczyzny i narodu przynajmniej tyle szacunku, żeby artykułować swoją wściekłość wobec świata właśnie w języku polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Panie Ziobro - pan kłamie.... 11.10.06, 13:45 To jest właśnie typowe dla pewnej grupy tłuszczy - obrzucanie ludzi niezgadzających się z ich poglądami, wyzwiskami.... Ale co tam, każdy przecież sądzi innego według siebie..... A tak na marginesie - odrobinę historii proszę..... Po zakończeniu programu "Teraz My", w którym to Twój idol, J. Kurski zarzucił PO wykorzystanie billoboardów PZU przez Donalda Tuska (nota bene wczoraj Kurski jest nawet skłonny za to przeprosić), prokuratura - a przecież Ziobro jest prokuratorem generalnym - już następnego dnia o godzinie 6,00 wszczął postępowanie wyjaśniające w tej sprawie z rewizją biur PZU włącznie. Tutaj wystarczyło nagranie telewizyjne aby uruchomić ABW i prokuraturę - jak więc wygląda Ziobry obiektywność w sprawie tzw. "taśm prawdy" wyemitowanych także w programie "Teraz My", gdzie na ewidentne przestępstwo korupcji politycznej, oczekuje się tydzień na zgłoszenie.... Jeśli nie wytłumaczysz sensownie tego zjawiska, podejrzewać będę Ciebie właśnie jako durnia, który daje sobą manipulować cwaniakom politycznym..... Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: Panie Ziobro - pan kłamie.... 11.10.06, 14:18 Zastanawiam się jak miałaby wygladać według ciebie apolityczność Ziobry skoro żądasz aby w każdej sprawie nagłośnionej przez pismaków miał interweniować osobiście a nie jego pracownicy. Ty żądasz prawdziwego upolitycznienia, gdzie minister zajmuje się wszystkim i wydaje polecenia wszystkim określając jednocześnie jak mają postąpić. Słuchałem wielokrotnie tych taśm "wybiórczej prawdy" i nie zauważyłem aby wykazywały przestępstwo pana Ziobry. Może jestem głupi, jeśli tak to proszę oświeć mnie i wskaż gdzie błąd popełniłem! Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Panie Ziobro - pan kłamie.... 11.10.06, 15:31 Naprawdę nie rozumiesz, czy tylko udajesz???? Nikt nie oskarża Ziobro o tekst, który dotyczył jego osoby zamieszczony na tej taśmie, a wypowiedziany przez ministra Lipińskiego..... chociaż może budzić pewne zaniepokojenie, ale nie jest jeszcze to przestępstwem..... Przestępstem natomiast jest nie zareagowanie na te taśmy ministra sprawiedliwości i jednocześnie prokuratora generalnego... Jak wytłumaczysz szybkość reakcji ministra Ziobry w sprawie nagrania z Kurskim (PZU), a jak nagrania z Lipińskim i Beger???? Czy zaniechanie wszczęcia postępowania wyjaśniającego to nie przestępstwo????? Wybiórcze nie są zapisy na taśmie, wybiórcze jest myślenie ministra Ziobry i podejrzewam całego grona sprzymierzeńców PiSu..... To jest dopiero prawdziwa wybiórczość..... Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Re: Panie Ziobro - pan kłamie.... 11.10.06, 13:53 dypsoman napisał: > Koleś, no pokaż mi gdzie pan Ziobro dokonał przestępstwa inaczej twoją > wypowiedź kwalifikuję jako wypowiedź durnia któremu wyprano mózg i moze > powtarzać tylko to co inni mu karzą! Znaleziono na wysypisku szafe a niej dwie teczki i trzy haki na szeryfa Ziobro. Ale nie mowi sie, na ktorym wysypisku szafa sie znajduje i czy sa haki na inne urzedowe barany. To taki styl "premiera" Polski. Szafa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wycinacz Poczytałem Twoje wypowiedzi na forum. 11.10.06, 14:12 Same tfu, zygam, zawiodłem się itd . No bracie Ty lepiej wyluzuj bo dostaniesz od tego wylewu. Po słownictwie widać , że lata juz swoje masz więc trzeba się oszczędzać. Odpowiedz Link Zgłoś
wycinacz Re: Poczytałem Twoje wypowiedzi na forum. 11.10.06, 14:13 Oczywiscie to do dypsomana było. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Poczytałem Twoje wypowiedzi na forum. 11.10.06, 14:16 Masz szczęscie bracie..,bo już zatarłem ręce !..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: Poczytałem Twoje wypowiedzi na forum. 11.10.06, 14:26 Nie bój sie o moje zdrowie! Przebiegam jeszcze, wraz z psem, 10km w 50 minut i robie to od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: Poczytałem Twoje wypowiedzi na forum. 12.10.06, 15:00 W 50 minut z pilotem przed telewizorem? dypsoman napisał: > Nie bój sie o moje zdrowie! Przebiegam jeszcze, wraz z psem, 10km w 50 minut i > robie to od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto Re: Poczytałem Twoje wypowiedzi na forum. 11.10.06, 19:50 wycinacz napisała: > Same tfu, zygam, zawiodłem się itd . No bracie Ty lepiej wyluzuj bo dostaniesz > od tego wylewu. Po słownictwie widać , że lata juz swoje masz więc trzeba się > oszczędzać. Dzieki za troske. I niezygaj, z pyska smierdzi, a jak to robisz w mieszkaniu, to pewnie caly blok leci. O moje lata sie nie martw. A slownictwo jakie mam to mam. Moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: Panie Ziobro - pan kłamie.... 12.10.06, 14:59 Dypsoman, powiedz ile Ci płacą za zeszmacanie się dla reżimu. Nikt, by Ci nie powiedział mając dowody w ręku. Dowody wyjdą podczas procesu w V RP. Pozdrawiam P.S. Spotkamy się już w wolnej Polsce! dypsoman napisał: > Koleś, no pokaż mi gdzie pan Ziobro dokonał przestępstwa inaczej twoją > wypowiedź kwalifikuję jako wypowiedź durnia któremu wyprano mózg i moze > powtarzać tylko to co inni mu karzą! Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 13:30 No wreszcie czy ktoś przytoczy słowa, z taśm Begerowej, które oskarżają Ziobre? Nie! Bo tchórze wiedzą, że z tych taśm nic nie wynika! Sam pretekst daje szanse debilom i nieudacznikom pluić na Ziobre! Boicie się? I dobrze - malwersanci, zbrodniarze i zboczeńcy, tak trzymać minstrze! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 13:33 A tvn na marszałka sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 12.10.06, 15:04 Mhmm, minstrze? Nie bardzo wiem, co to znaczy... Może chodziło Ci o minstrela, czyli rodzaj wędrownego barda, który zagra, jak mu każą? Pozdrawiam P.S. Wróciłem po chorobie na forum. A ty dypsoman znowu w ciągu alkoholowym? Przecież mówiłem Tobie, że tylko profesjonalna detoksykacja w KliniceToksykologii a potem dopiero AA pomóc Tobie może (vide Twój super nick). dypsoman napisał: > No wreszcie czy ktoś przytoczy słowa, z taśm Begerowej, które oskarżają Ziobre? > > Nie! Bo tchórze wiedzą, że z tych taśm nic nie wynika! Sam pretekst daje szanse > > debilom i nieudacznikom pluić na Ziobre! Boicie się? I dobrze - malwersanci, > zbrodniarze i zboczeńcy, tak trzymać minstrze! Odpowiedz Link Zgłoś
rchmielo Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 13:34 Ziobro zatonie razem z PiSem. A sprawiał wrazenie fachowca a nie marionetki Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 13:40 Ludzie!!!!!!!! No dajcie choć jeden przykład przekrętu Ziobry! Proszę!!!!Z waszych tekstów wynika tylko, że nienawidzicie go ze względów politycznych!No żadnych konkretów tylko jad i plucie! Odpowiedz Link Zgłoś
rchmielo Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 13:49 dypsoman napisał: > Ludzie!!!!!!!! No dajcie choć jeden przykład przekrętu Ziobry! Proszę!!!!Z > waszych tekstów wynika tylko, że nienawidzicie go ze względów politycznych!No > żadnych konkretów tylko jad i plucie! 1. rozmydlanie sprawy tasm (liczne projekty MS przekazywane w ostatnim czasie np. konfiskata sprzetu grajacego osobom zaklocajacym cisze nocna, naglosnienie sprawy ew. ekstradycji Mazura), a nade wszystko jak nie dostrzec znamion przestepstwa w tych nagraniach !!! trzeba byc mocno upolitycznionym Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 13:53 To co napisałeś jest bełkotem, żadnych konkretnych zarzutów wobec Ziobry nie widzę. Skup się na jednym ale konkretnym zarzucie - czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 13:58 Mój Boże, konfiskata sprzętu ludziom zakłócajacym cisze nocną ma ma być przykładem na przestępstwo pana Ziobry? Ha,ha,ha, sam zarżnąłbym takiego gnoja który swoją prymitywna muzyczka - techno, hip-hop itp. zmusza innych do słuchania tego co on lubi, bo on wie co jest dobre dla wszystkich i wszyscy mają słuchać tego co on lubi. Kretynizm pierwszej wody Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 13:59 Proszę uprzejmie - dlaczego wyciszono sprawę zbiórki pieniędzy na stocznię przez pana Rydzyka, w momencie kiedy trafiła do rąk Ziobry?! Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 14:22 Czyżby poprzedni ministrowie o tym nie wiedzieli? Sądzisz, że LSD-owcy przegapiliby taki kąsek? A moze ta sprawa dopiero teraz ujrzała światło dzienne? Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis no zgadnij dlaczego....... 12.10.06, 15:09 czymś się trzeba było odwdzięczyć za poparcie moherów w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Myślę, że w tej sprawie są ważniejsze aspekty.. 11.10.06, 14:09 ,,...osłabiły jego pozycję podczas negocjacji w USA dotyczących ekstradycji Edwarda M. (podejrzewanego o nakłanianie do zabójstwa b. szefa policji gen. Papały).'' Czy mam rozumieć, że - było nie było- największy nasz ,,przyjaciel'' i sojusznik w NATO, za którego interesy tak dzielnie nadstawiamy karku, którego uratowaliśmy przed kosztami związanymi ze złomowaniem prawie 50-ciu wraków i jeszcze dołożyliśmy(!) 4,5 mld USD - udziela azylu niebezpiecznemu przestępcy i uniemożliwia jego osądzenie i ukaranie ?!.. Niestety..- w polityce tak jak w życiu (!)..; - jeżeli włazimy komuś ciągle do d..y, to ten ktoś ...tam nas w końcu ma ! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
yaddo Przekręt Ziobry - przykład 11.10.06, 15:02 Sprawa Adama Rapackiego. Co zrobił: poszczekał jak PSiaczek. Co powinien zrobić normalny minister? Dwa warianty: A. Powiedzieć: zbadamy. B. Udowodnić nieprawdę. Poprosić Rapackiego. Jeżeli to nie miało miejsca, oficer spokojnie może zaświadczyć, że to nieprawda, nie łamiąć żadnych tajemnic. Tak przekręca PiSiaczek! Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 13:56 On był zawsze marionetką.... w PiSie nie ma osoby, która mogłaby być niezależna... wszyscy czołowi politycy tej partii to typowe marionetki J.K. Nie trzeba się temu dziwić, gdyż zasoby osobowe partii, jak też ich elektorat przedstawia przekrój słuchaczy RM (bluźniących, rzucających oskarżenia na prawo i lewo bez dowodów, a jednocześnie bezzębnych, wypacykowanych i żałosnych darmozjadów). Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 13:39 czegos takiego nawet za komuny nie bylo komorowski zglasza zawiadomienie do prokuratury w sprawie korupcji a szanwny minister sprawiedliwosc che go wsadzic do wiezeinia co za dzid jeden lecz sie co za syf , jednak za sld byla demokracja prokuratura w miare niezaleznie dzialal i wsadzali ludzi sld teraz to niemozliwe malo tego chca wsadzac nieoiwinnych ludzi jak za prl Odpowiedz Link Zgłoś
gw_gazeta_ubekistanu Komorowski Tusk Rokita Waltz - Ubekistam 2 11.10.06, 13:41 po PZPR (SLD) to tez cimoszaki Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: Komorowski Tusk Rokita Waltz - Ubekistam 2 11.10.06, 14:26 gw_gazeta_ubekistanu napisała: > po PZPR (SLD) to tez cimoszaki Wypowiedx świadcząca o tym jak nienawiść ogłupia Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 13:41 bpkw jesteś czerwoną szmatą wyprodukowaną przez NKWD Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 ono wszystkich powsadza... 11.10.06, 13:41 ono jest z gatunku tych kato-dobrodusznych, ono nawet za radyjo głosno grajace będzie wsadzać i radyjo konfoskować, mam nadzieję, że ono również będzie wsadzać do pierdla proboszczów, co głosno rano walą w dzwony i przez urządzenia nagłaśniające drą swoje japy, ono poprostu jest the best... Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: ono wszystkich powsadza... 11.10.06, 13:49 Dlaczego, no dlaczego jeżeli ktoś jest zwolennikiem Pis to zaraz ma etykietkę kato. To jest głupie!Nikt nie ma monopolu na światopogląd ponieważ nikt nie wie jak jest w rzeczywistości, może jesteśmy tylko programem komputerowym jakiejś wyższej cywilizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: ono wszystkich powsadza... 11.10.06, 14:40 A widzisz, jak to smakuje? Jak obrzucałeś trochę wcześniej innych obelgami, wyzywałeś od durniów itp., to wszystko było w porządku??? Jak zwolenników PiS-u ktoś nazwie "kato" to niedopuszczalne???? Gdzie Twoja konsekwencja????? Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: ono wszystkich powsadza... 11.10.06, 14:47 Kochany! Czy kato jest obelgą? Współczuje ci! A tak na marginesie kiedy to niby rzucałem obelgami na kogoś, czekam na odpowiedż! Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: ono wszystkich powsadza... 11.10.06, 15:18 Troszkę wcześniejsze swoje posty poczytaj..... a może amnezja już działa.... Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: ono wszystkich powsadza... 11.10.06, 15:41 Zenutek, skarbie! Przecież na tej zasadzie mogłaby każda opozycja udupić swojwgo przeciwnika, biorac pod uwage encyklopedyczne rozumienie niekompetencji. Ale dowody kochany, dowody!Przecież taśmami Begerowej, na marginesie z niej polska Mata Hari jak z koziej dupy trąba, zajęła się prokuratura, na jej wniosek ,więc o co chodzi? Może o to aby zajął się tym Ziobro aby było można powiedzieć, że to proces polityczny!Na marginesie informuję, że w języku polskim nazwiska sie odmnienia, mówił o tym już prof. Miodek, i mówi sie Ziobro, Ziobry, Ziobrze Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci_blizniak Taki młody a zepsuty jak zęby Maciarewicza 11.10.06, 13:44 żenujący aparatczyk - skończy w szambie politycznym, bo na aplikację nie ma mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
szuwax Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 13:48 Panie Ziobro, proponuję zmienić dealera. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk .............................kara wana jedzie dalej 11.10.06, 13:56 Odpowiedz Link Zgłoś
wahlrich zielone swiatlo dla "negocjacji" 11.10.06, 13:57 nie bede rozwodzil sie nad stanem zdrowia psychicznego ziobry ale chcialbym zwrocic uwage na interpretacje prawa. skoro to co ogladala cala polska bylo negocjacja (oferowanie korzysci majatkowych i prawnych),to ustawy antykorupcyjne jak i oczko w glowie pisu (centralne biuro antykorupcyjne) minister ziobro moze sobie wsadzic gleboko w d...e. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 "Zero" Ziobro.. to osobnik skorumpowany przez PIS 11.10.06, 13:59 i taki osobnik stoi na straży prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
laa1 Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 14:24 I bardzo dobrze , moze wreszcie politycy zacznamyslec glowa a nie portfelem partyjnym. Pan Komorowski w swoich wypowiedziach uwaza sie za niekwestionowane zrodlo prawdy "Pan Bog czy co?", a faktycznie dosyc mierny polityk z wybujalymi ambicjami . Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 14:24 Ziobro, Maciarewicz i Wassermann do psychiatry !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gogel Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 14:25 uuuuuuuuu, coś nam pan zioberek-zerek się obija.... spasł się jak dzika świnia...z afryki... Odpowiedz Link Zgłoś
anbowi Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 14:25 Ziobro tworzy nową wykładnię prawa. Teraz złodziej, bandyta( byle był z PiS) stanie się oskarżycielem swoich ofiar. Czy jest dno poniżej dna? Odpowiedz Link Zgłoś
kryster Ziobro pod sad 11.10.06, 14:31 idziecie po trupach tak jak kiedys komuchy, poniewaz grunt pali wam sie pod nogami i wszelkimi sposobami dazycie do utrzymania wladzy zasrani pisowcy Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: Ziobro pod sad 11.10.06, 14:35 No powiedz wreszcie co on zrobił! Błagam! Samo stwierdzenie - idziecie po trupach - nic nie znaczy, jest tylko objawem twojej nienawiści! Błagam!!!!! Jeden przykład wyraźnego przekrętu Ziobry i jestem po twojej steronie! Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Ziobro pod sad 11.10.06, 14:47 O, Boże! Jaki Ty jesteś upierdliwy..... kilka osób na forum już Ci dało przykłady niekompetencji Ziobry, a Ty znowu swoje..... A tak na marginesie: może i dobrze, że nic nie zrobił.....nie zepsuł jeszcze nic doszczętnie, bo jeżeli wziąłby się za "naprawianie" prawa (coś na kształt sądów 24-godzinnych - od 10 miesięcy nie może nawet napisać prostej ustawy, tylko po raz trzeci zwołuje z tego powodu konferencje prasowe), to co by z tego prawa wyszło???? Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: Ziobro pod sad 11.10.06, 14:51 Niekompetencja, według ciebie, jest przestępstwem? Przypomnij mi jaki to artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Ziobro pod sad 11.10.06, 14:58 Niekompetencja jest przestępstwem przeciw Konstytucji Rzeczypospolitej.... Jeśli minister jest niekompetentny i premier go nie odwołuje to obydwaj działają na szkodę obywateli.... nieprawdaż???? Na koniec tego wątku mała dygresja: czyżby Ziobro chciał pozwać Komorowskiego przed sąd za poderwanie jego autorytetu w USA i dlatego nie mógł aresztować Mazura???? Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: Ziobro pod sad 11.10.06, 15:01 Zenutek! Ależ jak oceniasz niekompetencję! Podaj jej kryteria a wówczas sie ustosunkuję do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Ziobro pod sad 11.10.06, 15:07 Nie wymagam ustosunkowywania się do słowa niekompetencja.... Wystarczy zapoznać się z objaśnieniem np. w Encyklopedii Powszechnej.... Jeśli zrozumiesz słowo: kompetencja - tzn. być w jakiejś dziedzinie osobą znającą temat, rozumiejącą go i przestrzegającą jego reguł, czyli inaczej mówiąc, być ekspertem w danym temacie, to słowo niekompetencja jest całkowitym zaprzeczeniem tych reguł.... a taki właśnie jest Ziobro, niby wielki prawnik, a tak w rzeczywistości to...... niedokończę tego zdania, gdyż brzydkie słowa cisną się na usta...... Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy Ziobro - minister Prawie Sprawiedliwości 11.10.06, 14:32 PiS=Przekręt i Spadamy Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 14:32 Ziobro pisze że wypowiedzi Komorowskiego osłabiły pozycje Ziobry w negociacjach o ekstradycje Mazura. Dziwne przeciez Ziobro nie ma żadnei pozycji jest tak samo traktowany jak Kurski czi Kaczyńscy to znaczy USA ma ich w tyłku. Mazur nie dostanie ekstradycji gdyz Ziobro nie przedstawił jakich kolwiek dowodów jego winy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 14:36 Prokurator Ziobro działa we wszystkich sprawach jednakowo np. w sprawie oskarżeń Kurskiego o bilbordy. Albo są dowody na to że Kaczyńscy chcieli w 92 roku dokonac porwania wałęsy i zamordować go chcieli dokonac przewrotu siłą nie pamiętam czy Ziobro wszczął postępowanie Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 15:01 Ziobro w tych latach był za cieniutki..... za młody..... nie istniał w polityce.... dopiero w latach 2000-2001 został powołany na wiceministra sprawiedliwości u Lecha Kaczyńskiego..... i też nic nie zrobił poza oskarżeniem dziennikarzy Rzepy o agenturalność..... Oni mają tę fobię we krwi.... Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 15:06 Zenutek!Argumenty cieniutkie i głupie! Czekam na chociaż jeden dowód przestępstwa pana Ziobry!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Ziobro: Komorowski przed sąd 11.10.06, 15:17 No nie! Podstawowym przestępstwem (i myślę, że ktoś w niedalekiej przyszłości zajmie się tą sprawą) jest zaniechanie podjęcia postępowania wyjaśniającego z urzędu sprawę ewidentnej KORUPCJI (i to nie politycznej). Wystarczającym dowodem powinno być nagranie video, odtworzone w TVN. Tego dopuścił się minister sprawiedliwości i prokurator generalny w jednej osobie, osobie pana Ziobro.... To jest ewidentne przestępstwo..... (Art. 156, 157 Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej). Jakie art. kodeksu karnego - nie mam obecnie kodeksu przed sobą..... Odpowiedz Link Zgłoś