uomonuovo Kwasniewski wyszedl z cienia by pokazac kto 24.11.06, 18:57 naprawde potrzasa takimi kukielkami jak Tusk, Waltz, Olejniczak czy Borowski :). Spelnia marzenia i corki i starej znajomej Hani. Autorski program w telewizji TVN dla Oli. Warszawa dla Hani. :) Olejniczak bardziej poczul oddech mistrza na plecach od razu zaczal sie plaszczyc i dawac dowody swojego uwielbienia i posluszenstwa. "Czy Ola zamierza kontynuować drogę wybraną przez jej sławnego ojca i spróbować swoich sił w polityce? Szef SLD Wojciech Olejniczak wyraża gotowość wciągnięcia jej na listę wyborczą do sejmu jeśli tylko przejawi ochotę zajęcia się polityką i wykaże się wrażliwością społeczną. - Właściwe geny już ma - dodaje." :)) Powrot do punktu wyjscia hehe czyli dwa kroki do przodu, trzy do tylu :)) Zrob dobrze Hani, zapomnij o Warszawie bi.gazeta.pl/im/7/3752/z3752617X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 PIS-dzielcy !,..nie przeszkadza wam PZPR w PIS ? 24.11.06, 19:02 Jasiński,Kryże,Leper,Waserman,Sowińska,Filipek,Aumiller.. to trzon PZPR w rządzie Kaczyńskich !.... to wam nie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Co innego PZPR co innego dobry znajomy Hanki :) 24.11.06, 19:13 Jest wielu porzadnych ludzi o pogladach lewicowych w roznych formacjach partyjnych. Ale sa tez ci ktorzy sa pod wyraznymi wplywami "spiochow" i teraz zaczyna to coraz klarowniej sie przedstawiac. Wielki Mistrz byl wstanie nawet PO uciszyc z Tuskiem na czele :)) Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Twoje prawo , Moze zbyt blisko ekranu stoisz. 24.11.06, 19:47 bi.gazeta.pl/im/7/3752/z3752617X.jpg Nie ludz sie, to juz jest nakrecone, zatwierdzone i puszczone w ruch, ja tylko ogladam z odpowiedniego dystansu i jak przy kazdej dobrej ludzkiej komedii bawie sie czy dobrze odgadne nastepnego ruch i wreszcie samo zakonczenie :). Piekno tutejszego zebrania polega na jeszcze jednym bonusie ale to juz jest do samodzielnego odgadniecia :) Odpowiedz Link Zgłoś
romeczek2 Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz-W.. 24.11.06, 19:07 Przeczytałem kilkadziesiąt waszych wypowiedzi i ogarneło mnie przerażenie. W większości faszyzm w czystej postaci. Zadnej refleksji, żadnych argumentów-czym obrażliwiej i głupiej tym lepiej.Wygląda to tak jakby wszyscy "wszechpolacy" pod wodzą Dmowskiego opanowali prawie bez reszty to nasze forum.Barwro5-płytko i głównie o żydach;monster1972-mały,głupi, płytki; john-jasny w istocie ciemny jak but z lewej nogi, barbara444-przekracza wszelkie granic, faszyzm i głupota razem wzięte oraz zapewne pomroczność jasna;amanasunta-kolejna(y) żydożerca bez argumentów; jola-bzyku antysemitka pierwszej wody i tylko o tym potrafi zaniedbując "bzyku" co pada jej na mózg;omanata53 to samo itd. itd.Wstyd jak się patrzy co z was zrobili w tak krótkim czasie Gertych i PIS.Brawo Borowski. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz 24.11.06, 19:34 Masz po czesci racje, a po czesci gdyz skoncentrowales sie na jednej tylko stronie. Druga przedstawia tutaj taki sam poziom. Krotko mowiac wiekszosc tutaj sie odbywa wedle starego powiedzenia "przyganial kocil garnkowi". Najzabawniejsi sa ci co probuja samymi naglowkami wyrazac swoja frustracje. Powielaja te same cztery wyrazy i wio do przodu :)). Nie stac ich nawet na sklecenie kilku zdan. Wyraz dwa i zrywka, dokladnie jak na gimnazjalnym boisku lub korytarzu :)). Polecam niewybredna lekture i jednej i drugiej strony. Jesli chodzi o Borowskiego to nie oszukujmy sie pan Kwasniewski wyszedl z cienia i ustawil wszystkich do galopu, Borowskiego, Olejniczaka, Hanke, Tuska i tylko on jeszcze wie czyj sznurek z cienia uprzenio pociagnal mocniej :)). Odpowiedz Link Zgłoś
henryk1924 Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz-W.. 24.11.06, 19:17 Jest to jedyne rozsądne i logiczne,aby głosować na Panią Gronkiewicz- W.Oddaliśmy rządy w ręce PIS i okazało się że to największa pomyłka- haos,kłótnie,buta zawiść i zarozumiałość,a z taniego obiecanego narodowi Państwa pozostały wspomnienia.Dosyć tego!!Należy zatym tam gdzie się tylko, da odebrać władzę i pokazać że można spokojnie, z pokorą i zdecydowanie lepiej i sprawniej, a przytym nie zawieść zmęczonych obiecankami. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz 24.11.06, 19:32 henryk1924 napisał: > Jest to jedyne rozsądne i logiczne,aby głosować na Panią Gronkiewicz- > W.Oddaliśmy rządy w ręce PIS i okazało się że to największa pomyłka- > haos,kłótnie,buta zawiść i zarozumiałość,a z taniego obiecanego narodowi > Państwa pozostały wspomnienia.Dosyć tego!!Należy zatym tam gdzie się tylko, da > odebrać władzę > i pokazać że można spokojnie, z pokorą i zdecydowanie lepiej i sprawniej, a > przytym nie zawieść zmęczonych obiecankami.Donald TUSK Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Analfabeci do podręczników psiakrew! 24.11.06, 20:01 Totalna "pomyłka-haos" jaka się wkrada w szeregi przeciwników PiS poza salwami gromkiego śmiechu, skłania mnie do przychylenia się do opinii aby półanalfabetom odebrać prawo do głosowania przynajmniej do czasu uzupełnienia elementarnego wykształcenia. Pokory tu faktycznie potrzeba będzie dużo, a może nawet jeszcze więcej, aby było lepiej i sprawniej w dodatku zdecydowanie, a "przytym" nie zadręczyć nas ortografią do końca. Oj henryk, henryk, "zatym" zakasz rękawy i naprzód "po władzę", ale przedtem do książek. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz-W.. 24.11.06, 19:27 A co mnie to obchodzi na kogo kto głosuje .Mamy wybory tajne i bezpośrednie.Opowiadanie na kogo sie będzie glosowac to prywatna sprawa glosującego.chyba ze to ma być pocalunek śmierci.Wszyscy kandydaci ogłosili że ze względu na żałobę nie będzie kampani wyborczejAle okazalo się że sondaże zaczęły sie prekręcac i już ruszyła maszyna.Dobrze ze niema mrozu bo po takim robieniu nam wody z mózgu łby nam by porozsadzalo. Odpowiedz Link Zgłoś
jo5348 Pisuary ogarnęła histeria 24.11.06, 19:39 Poziom wypowiedzi zwolenników marionetki sięgnął dna. Gratuluję w/w takich wyborców. Wszystko co najgorsze: fanatyzm i ciemnogród. Warszawa jest probierzem, Wynik tych wyborów będzie miał charakter symboliczny, dlatego bracia tak o to walczą. Ale za złotoustym Kaziem to znaczy za dalszą izolacją, za kiszeniem się w tym grajdole. Jeśli Wy, młodzi, tego chcecie... współczuję. Widać każdy musi przeżyć swój PRL. Czy każdy musi się uczyć na własnych błędach? Nie szkoda czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Pisuary ogarnęła histeria-pobozne zyczenie :)? 24.11.06, 20:00 jo5348 napisała: > Poziom wypowiedzi zwolenników marionetki sięgnął dna. Gratuluję w/w takich > wyborców. Wszystko co najgorsze: fanatyzm i ciemnogród. Warszawa jest > probierzem, Wynik tych wyborów będzie miał charakter symboliczny, dlatego braci > a > tak o to walczą. Ale za złotoustym Kaziem to znaczy za dalszą izolacją, za > kiszeniem się w tym grajdole. Jeśli Wy, młodzi, tego chcecie... współczuję. > Widać każdy musi przeżyć swój PRL. Czy każdy musi się uczyć na własnych błędach > ? > Nie szkoda czasu? Jednak sam popadasz w uzywanie "kwiecistych" okreslen Marcinkiewicza. Juz w pierwszym zdaniu uomralniajac towarzycho z drugiej strony uzywasz niewybrednego jezyka, dowodzacego nieporadne wzniesienie sie powyzej zarzucanego innym poziomu. I po co? Jaki symboliczny? Nie oszukuj siebie. To raczej Hanna jak sie przestraszyla ze sama nie da rady postanowila do wszystkich drzwi znajomych z dawnych lat zapukac. Ciekawe ile ta jej prezydentura wszystkich bedzi kosztowac :)? Masz racje, nidlugo chyba czesc bedzie miala szanse sie przekonac na wlasnej skorze o PRLu, bo odwazniej jej starzy dobrzy agenci wlaczaja sie ponownie do gry na wyraznia prosbe Hanny GWaltz. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pisuary ogarnęła histeria-pobozne zyczenie :) 24.11.06, 20:06 uomonuovo napisał: > jo5348 napisała: > Poziom wypowiedzi zwolenników marionetki sięgnął dna. Gratuluję w/w takic > h > wyborców. Wszystko co najgorsze: fanatyzm i ciemnogród. Warszawa jest > probierzem, Wynik tych wyborów będzie miał charakter symboliczny, dlatego > > braci > > a > > tak o to walczą. Ale za złotoustym Kaziem to znaczy za dalszą izolacją, z > a > > kiszeniem się w tym grajdole. Jeśli Wy, młodzi, tego chcecie... współczuj > ę. > > Widać każdy musi przeżyć swój PRL. Czy każdy musi się uczyć na własnych > błędach > > ? > > Nie szkoda czasu? > Jednak sam popadasz w uzywanie "kwiecistych" okreslen Marcinkiewicza. Juz w > pierwszym zdaniu uomralniajac towarzycho z drugiej strony uzywasz niewybrednego > > jezyka, dowodzacego nieporadne wzniesienie sie powyzej zarzucanego innym > poziomu. I po co? Jaki symboliczny? Nie oszukuj siebie. To raczej Hanna jak sie > > przestraszyla ze sama nie da rady postanowila do wszystkich drzwi znajomych z > dawnych lat zapukac. Ciekawe ile ta jej prezydentura wszystkich bedzi > kosztowac :)? Masz racje, nidlugo chyba czesc bedzie miala szanse sie przekonac > > na wlasnej skorze o PRLu, bo odwazniej jej starzy dobrzy agenci wlaczaja sie > ponownie do gry na wyraznia prosbe Hanny GWaltz. A ty wytykasz rozmowcy zly jezyk,brzydkie nazewnictwo tych co do szkoly chodzic nie lubieli, a po chwili sam zaczynasz w ten sam bembenek uderzac, no co jest z toba czlowieczku... ??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Pisuary ogarnęła histeria-pobozne zyczenie :) 24.11.06, 20:20 nic nie jest kralik111 :). Znasz takie powiedzenie "przyganial kociol garnkowi" ? Chyba znasz :)). Musisz mi troche pomoc bo nie wiem o jakim bebenku w tej odpowiedzi do niego piszesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pisuary ogarnęła histeria-pobozne zyczenie :) 24.11.06, 20:26 uomonuovo napisał: > nic nie jest kralik111 :). > Znasz takie powiedzenie "przyganial kociol garnkowi" ? Chyba znasz :)). > Musisz mi troche pomoc bo nie wiem o jakim bebenku w tej odpowiedzi do niego > piszesz. Czyz to powiedzenie nie tyczy sie wlasnie CIEBIE samego...? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Pisuary ogarnęła histeria-pobozne zyczenie :) 24.11.06, 20:37 kralik111 napisał: > uomonuovo napisał: > > > nic nie jest kralik111 :). > > Znasz takie powiedzenie "przyganial kociol garnkowi" ? Chyba znasz :)). > > Musisz mi troche pomoc bo nie wiem o jakim bebenku w tej odpowiedzi do ni > ego > > piszesz. > > Czyz to powiedzenie nie tyczy sie wlasnie CIEBIE samego...? > ;))) Tez, nigdy nie twierdzilem inaczej w przeciwienstwie do niktorych tutaj na tym forum :)) Nadal brak natomiast tego bebenka o ktorym wspomniales? :) P.S. Czy to bedzie koncert na dwa tematy :))? Ten i ten dwie linijki nizej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pisuary ogarnęła histeria-pobozne zyczenie :) 24.11.06, 20:40 bedziesz sie czepial "bebenka" tylko dlatego, ze nie masz argumetu, nigdy przy pisaniu nie pominaes literki? Twoje zachowanie infantylnego podrostka jasno wskazuje na to, ze taki "bebenek" faktycznie by ci sie przydal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Pisuary ogarnęła histeria-pobozne zyczenie :) 24.11.06, 21:00 Jakie czepiasz? Poprosilem o pomoc a ty od razu, ze sie czepiam bebenka :)). Wielokrotnie pomijalem literki, pomijam i bede pomijal. Dyktanda chyba nie piszemy?? :)) Bardzo dobrze ze poszerzasz slownictwo :). Dzieki za pochlebstwa zwiazane z wiekiem :)). A i instrument sie przyda :) a jakze.. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pisuary ogarnęła histeria-pobozne zyczenie :) 24.11.06, 21:18 Oj brzmisz jak intelktualista, ale to tylko zludzenie, czlowiek inteligetny odpowiada na zadane mu wczesniej pytania, zwlaszcza, ze sa tak bajecznie proste, dlatego pozwole sobie je ponowic, podaj mi choc jeden przyklad (juz nie prosze o liste bo widac ze jest to ponad twoje mozliwosci intelektualne), ale choc jeden jedyny malutenki przyklad na to, co mianowicie zrobili Kaczynski z Marcinkiewiczem podczas ich sprawowania rzadow w Warszawia? Mam nadzieje, ze dasz sobie rade, wierze w ciebie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Pisuary ogarnęła histeria-pobozne zyczenie :) 24.11.06, 21:30 Juz ci odpowiadam krotko, :) pomyliles kralik111 watki. Tutaj o czym innym byla wymiana zdan :)). A pytalem sie czy aby napewno chcesz na dwa watki grac ten koci koncert. :))) Dobry jestes i stosujesz metodke jak nie kijem go to pala :)))). Raz poglaszczesz raz przylozysz klapsa i patrzysz zeby rowno puchlo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pisuary ogarnęła histeria-pobozne zyczenie :) 25.11.06, 04:28 uomonuovo napisał: > Juz ci odpowiadam krotko, :) pomyliles kralik111 watki. Tutaj o czym innym byla > > wymiana zdan :)). A pytalem sie czy aby napewno chcesz na dwa watki grac ten > koci koncert. :))) > > Dobry jestes i stosujesz metodke jak nie kijem go to pala :)))). Raz > poglaszczesz raz przylozysz klapsa i patrzysz zeby rowno puchlo :))) Troche pozno odpowiadam ale mam nadzieje,ze jutro tu powrocisz i to przeczytasz. Juz ci tlumaczylem, ze ja nie uczestniczylem w zadnej dyskusji, wiec nie wiem o jakich watkach piszesz, natomiast zadalem ci bardzo proste pytanie, na ktore do tej pory nie otrzymalem odpowiedzi, wszystkie twoje dotychczasowe odpowiedzi, to insynuacje, ze ja zmieniam watki, albo gowniarskie docinki w stylu cFaniaczka partyjnego ktory na kazde zadane pytanie oskarza cie o atak, zmiane tematu, granie na dwa walki (o jakie walki ci stary chodzi?), albo o braku logiki, czy tez gadaniu nie na temat, a ja caly czas zadaje tylko jedno pytanie : Czego takiego dokonal L.Kaczynski i Marcinkiewicz w Warszawie przez ostatnie 4 lata? Pytam bo nie wiem, nie jestem Warszawiakiem i szczerze mowiac nie bylem w Warszawie od jakis 15 lat, Czy moge zatem dostac odpowiedz na ten temat od czlowieka ktory mam nadzieje wie co pisze bo jest tego w pelni swiadomy, a skoro tak, to odpowiedz nie powinna byc trudna, no chyba, ze ty, podobnie jak praktycznie wszyscy przedstawiciele "koalicyjnej" wladzy poprostu mnie zignorujesz i tak jak do tej pory odwrocisz kota ogonem? Wiec smialo, wal stary ja wszystko przyjme, jezeli mi powiesz, ze wybudowali jakies muzeum to juz cos! ale jak mi powiesz, ze oprucz muzeum wybudowali jakas droge, sprowadzili jakas liczaca sie inwestycje, zmniejszyli przestepczosc, czy cos w tym rodzaju, to bede szczesliwy i obiecuje, ze juz nidgy w zyciu nie zadam ci rownie trudnego pytania...;))) Pozdrawiam niedoszlego brata i koalicjanta :) Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz-W.. 24.11.06, 19:58 No pewnie, zobaczymy co ta kobieta potrafi. Kaczynski, jesli sie nie myle, brat Borata (Jagszemasz ai am from Khazachstan), byl juz raz prezydentem, w tym przypadku miasta stolecznego Warszawy i skutki albo dobrodziejstwa jego manegmentu Warszawiacy pewnie maja jeszcze w pamieci. i tak jak ktos ma to w pamieci, tak powinien pisowi wystawic rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz 24.11.06, 20:09 A jakies konkrety i bilans rzeczy zrobionych i niezrobionych, ktore maja wplynac na to niezadowolenie masz? Tylko nie mysl o samych rzeczach ktore nie wypalily ale takze o tych ktore zostaly w Warszawie zrobione. Z wyjatkiem juz wyswiechtanego mostu :)). Do tego porownanie z dokonaniami i stratami na rzecz miasta i jej mieszkancow ekipy ukladziku? Nie ma to jak puste narzekanie i przebieranie nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz 24.11.06, 20:14 uomonuovo napisał: > A jakies konkrety i bilans rzeczy zrobionych i niezrobionych, ktore maja > wplynac na to niezadowolenie masz? Tylko nie mysl o samych rzeczach ktore nie > wypalily ale takze o tych ktore zostaly w Warszawie zrobione. Z wyjatkiem juz > wyswiechtanego mostu :)). Do tego porownanie z dokonaniami i stratami na rzecz > miasta i jej mieszkancow ekipy ukladziku? Nie ma to jak puste narzekanie i > przebieranie nogami. O wieli prosciej bedzie zapytac, co zrobil Kaczynski a pozniej Marcinkiewicz dla Warszawy, obawiam sie, ze NIC, a jezeli sie myle, to prosze o szczegolowa liste...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz 24.11.06, 20:23 kralik111 napisał: > uomonuovo napisał: > > > A jakies konkrety i bilans rzeczy zrobionych i niezrobionych, ktore maja > > wplynac na to niezadowolenie masz? Tylko nie mysl o samych rzeczach ktore > nie > > wypalily ale takze o tych ktore zostaly w Warszawie zrobione. Z wyjatkiem > juz > > wyswiechtanego mostu :)). Do tego porownanie z dokonaniami i stratami na > rzecz > > miasta i jej mieszkancow ekipy ukladziku? Nie ma to jak puste narzekanie > i > > przebieranie nogami. > > > O wieli prosciej bedzie zapytac, co zrobil Kaczynski a pozniej Marcinkiewicz > dla Warszawy, obawiam sie, ze NIC, a jezeli sie myle, to prosze o szczegolowa > liste...:))) To taka jest panska metodka :)). Odwracanie kota ogonem. :)) Bardzo smieszne. Pytanie zostalo nadal bez tego czlowieka odpowiedzi i takze bez twojej :) Ja wiem ze tobie jest tak prosciej ale nie w tym rzecz zeby tobie bylo prosciej ale zeby pomyslec troch. A ty dalej to samo parsknac troche i zrywka. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz 24.11.06, 20:25 To nie jest odwracanie kota ogonem ktore to PiS caly czas robi a twoja odpowiedz jest ewidetnym tego przykladem, nie wymiguj sie i podaj ladnie tutaj liste, w przeciwnym razie znaczyc bedzie, ze odpowiedzi poprostu nie masz, i szczekasz tyko bo ci kazali...;) Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz 24.11.06, 20:34 Brawo, Brawo kralik111 :). Pysznie sie bawisz i idziesz w zaparte :) Ja ladnie pytanie zadalem na poczatku tego tematu. Ty postanowiles sie wciac i zrobic unik, lakonicznym stwierdzeniem wymigales sie od jakichkolwiek konkretow, wiec dalej mozesz ladnie prosic. Jednak to ty nie wywiazales sie, wiec nie licz na to, ze ktos bedzie za ciebie robote odwalal. Osadziles, i juz skazales popisujac sie przy tym pustoslowiem. Frajera na kajak sobie gdzie indziej poszukaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz 24.11.06, 20:38 Nie mi zadawales pytanie wiec dlaczego sie unosisz jak ta panna spod czegos tam, to ja zaczalem dyskusje z toba od zadania ci wydawaloby sie bardzo prostego pytania, ale ty owijasz w bawelne stary, czyli co? znaczy to, ze nie znasz na nie odpowiedzi, oczywiscie, ze znasz, wiec ja podaj koles :) Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz 24.11.06, 20:54 Widzisz kralik111 i znowu zatwierdziles, przyklepales, osadziles i skazales. Dokladnie, jak sam mi przyznales. Wcioles sie to wypadaloby sie ustosunkowac do tematu, proste normy. Nadal sie napinasz, osadzasz i nadal pustoslowie. Ty sam zadajesz sobie pytanie i sam sobie odpowiadasz :)). Ty udajesz tylko ze chcesz czyjejs odpowiedzi. Same pustaki masz ktorymi walisz czesto i we wszystkich :)). Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz 24.11.06, 21:12 A ty dalej odwracasz kota ogonem, robisz dokladnie to co wczesniej mi zarzuciles,przy czym prowadzac monolog przypisujesz mi wszystkie swoje cechy, a odpowiedzi jak nie bylo tak nie ma, zalosny jestes...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz 24.11.06, 21:41 Odpowiedzi nie ma i nie bedzie bo jej nie dales, wiec nie mam do czego sie ustosunkowac. My juz raczej tego nie roztrzygniemy kto co odwraca i kiedy, i kto czyje slowa powiela zarzucajac to czy tamto. Jak myslisz? Czy jestesmy dwoma punktami poruszajacymi sie po lini prostej? zblizamy sie czy sie oddalamy? :)) A moze sie poruszmy po okregu?? :)) Czy w obu przypadkach final jest jeden i ten sam? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 uomo_vechio do uomonuovo 24.11.06, 22:00 do uomonuovo Posłuchaj uomo_vechio: Hanna Gronkiewicz-Waltz - Hajka Grundbaum - (wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodleglego Państwa Polskiego, polonofob, dywersant, mason, globalista, świnia Orwell'owska, agent światowej żydofinansjery. Mylisz się myśląc, że Żydzi są naszymi przyjaciółmi i to bardzo. Zapewne i muzułmanie nimi nie są. Dlatego ja mam bardziej obiektywne spojrzenie na tę kwestię. Nikt tak nie zwalcza, wręcz doktrynalnie naszej religii, kultury i wszystkiego co jest z tym związane... Zważ, że Żydzi mają więcej pretensji do Polaków, niż nawet do Niemców (bo dostali i dostają od nich kasę -nie jest to tajemnicą ) mimo, że Polacy w czasie okupacji ryzykowali życie, a często płacili głową za ratowanie Żydów. Tymczasem Spielberg zrobił z Schindlera bohatera, który uratował co prawda kilkudziesięciu, czy nawet kilkuset Żydów ale właśnie ZA KASĘ! Generalnie dla Żydów PIERWSZYM bogiem są pieniądze, a dopiero DRUGIM Jahwe i to jest cała tajemnica moralności i mentalności Żydów. Nie znasz naprawdę historii religii mówiąc "nasi starsi bracia" - oni by tak nigdy nie powiedzieli o nas. Mówiąc szczerze - ja też kiedyś naiwnie myślałem, że tak powinno być, przecież nasza wiara wywodzi się z ich wiary, mamy nawet wspólny Stary Testament... Żydzi wręcz nienawidzą naszej wiary i naszej kultury, jesteśmy ich wrogami nr 1, przekonasz się kiedyś o tym... Islamu zaś nie obawiaj się, zresztą jak piszesz Izrael trzyma ich w szachu, chyba więc nie obawiasz się. Islamu tylko jak każdej religii czy narodu nie należy obrażać, drażnić, okupowć, dręczyć, mordować, izolować, etc. Odrzuć własny fanatyzm, wtedy będziesz miał trzeźwiejsze spojrzenie na wiele spraw, piszesz z nienawiścią(wtedy nie możesz być obiektywny) o kimś, kto ma inne poglądy, używasz inwektyw (to tylko świadczy o twoim poziomie) - przekonaj argumentem, a nie opluwaniem. Ja nie jestem fanatykiem i nie popieram też muzułmanów, ani też nie jestem ich zwolennikiem. Piszesz: "jego dzielnych, pracowitych obywateli utrzymujących wyspę cywilizacji w morzu arabskich barbarzyńców " A przecież to oni są okupantami, mordercami i barbarzyńcami, zobacz próbkę ich dzielności www.polonica.net/breaking-bones.ram Życzę więcej obiektywizmu, czerp wiedzę nie tylko z jednego źródła (wzajemne kadzenie sobie nie daje rzeczywistego obrazu i realnego postrzegania świata). Jak posiądziesz umiejętność obiektynej oceny wszelkich zjawisk (co sam przyznaję jest bardzo trudne)i będziesz umiał wyprowadzić wypadkową różnych opini - wtedy będziesz mądry. PRAWDA bowiem (nie twoja, nie moja, czy jeszcze tam czyjaś) jest zawsze obiektywna. pozdrawiam gringo www.youtube.com/watch?v=6X5MWjJZpsY masakra Palestyńczyków www.polonica.net/Jerzy_Owsiak.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Strefa Gazy nad Wisłą 24.11.06, 23:17 W strefie Gazy w Izraelu robi się ciasno i coraz bardziej niebezpiecznie... (ale Żydzi sami naważyli sobie piwa) Mają więc plan: II strefa Gazy w Polsce... (Polaczki głupie dadzą się nabrać) - otóż - NIE GŁUPIE!. W Warszawie przy ul. Ruczaj (od ul. Vogla)już jest plan takiego osiedla (plac ogrodzony, a jakże przygotowany) ...czeka na zielone światło. Tym zielonym światłem ma być Hajka Gronkowiec (jak zostanie prezydentem Warszawy - nie daj wielki Bóg). Takich planów jest duuuużo więcej. Hajka powie: Wasze ulice - nasze kamienice. NIE GŁOSUJCIE NA HAJKĘ. Tu nie chodzi o osiedla i nie ważne kto w nich będzie mieszkać. Chodzi o coś ważniejszego: Cały terroryzm i nienawiść do Żydów ze strony światowego terroryzmu zostanie zaimportowany do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz 25.11.06, 04:39 uomonuovo napisał: > Odpowiedzi nie ma i nie bedzie bo jej nie dales, wiec nie mam do czego sie > ustosunkowac. Przesledz sobie watek i sprawdz kto pierwszy zadal pytanie, poprostu nie masz na tyle jaj facet, ze unikasz odpowiedzi, to wszystko na twoj zalosny temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Re: Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz 24.11.06, 21:55 monte-everesto napisał: > No pewnie, zobaczymy co ta kobieta potrafi. Kaczynski, jesli sie nie myle, brat > > Borata (Jagszemasz ai am from Khazachstan), byl juz raz prezydentem, w tym > przypadku miasta stolecznego Warszawy i skutki albo dobrodziejstwa jego > manegmentu Warszawiacy pewnie maja jeszcze w pamieci. > i tak jak ktos ma to w pamieci, tak powinien pisowi wystawic rachunek. ### ...i co w tym dziwnego? Stolzman (vel Kwśniewski), teraz Borman(vel Borowski) na Hajkę Grundbaum(vel HGW) www.polonica.net/czerwone-zyciorysy_Borowski.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wycinacie posty cenzuro koszerna. 24.11.06, 20:42 Cenzura ci posty wycina? A co podales liste o ktora prosilem? BUAhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 skąd się wzięło tylu p o l o n o f o b ó w ??? 24.11.06, 23:40 Wystarczy poczytać posty klepią żywcem cytaty z Gazety Wybiórczej lub powtarzają "złote myśli" swoich cadyków z PO: Polska be, Polacy be. Droga wolna, podobno np. w Israel rzeki miodem płyną... Odpowiedz Link Zgłoś
start-line :)) :)) :)) 24.11.06, 20:44 ryszardczarnecki.blog.onet.pl/index.html?id=150186916 Odpowiedz Link Zgłoś
start-line Re: :)) :)) :)) 24.11.06, 20:46 17 listopada 2006Wysłanniczka Ducha Świętego Warszawa, czwartek wieczór. Do ogłoszenia ciszy wyborczej przed drugą turą wyborów prezydenckich w Warszawie pozostało 8 dni. To najwyższy czas, aby kandydaci zajęli się sprawami absolutnie podstawowymi dla stolicy 40 - milionowego kraju. Z wczorajszej audycji Tomasza Lisa "Co z tą Polską?" dowiedziałem się, że - w optyce Hanny Gronkiewicz-Waltz - sprawą kluczową dla Warszawy jest… Ryszard Czarnecki! Nasza pani Haneczka coraz bardziej upodabnia się do pań, które widziałem, kiedy jako młody chłopak kupowałem coś na bazarze Różyckiego na Pradze. Wspomniała czasy sprzed 11 lat, gdy Duch Święty natchnął ją, aby kandydować na prezydenta III RP. Pani poseł wspomniała mnie w tym kontekście mówiąc, że Czarnecki nie był szefem sztabu, ale "bardzo się blisko mnie kręcił". Czas więc powiedzieć, jak było, czas na spowiedź. Kręciłem się w swoim życiu przy różnych dziewczynach i kobietach, ale nigdy nie była nią HGW. Takim desperatem nie jestem. Ale przyznaję się do znacznie cięższego grzechu. To ja wymyśliłem i ogłosiłem pierwszy publicznie pomysł kandydowania pani Hanny na prezydenta Polski. Ogłosiłem to na konferencji prasowej w siedzibie dolnośląskiego ZChN we Wrocławiu (dzielnica Krzyki, ulica Sudecka 43). Uważałem bowiem (okazało się potem, że słusznie), że Lech Wałęsa ma tak duży elektorat negatywny, że tych wyborów nie wygra. Nie wiedziałem, że lekarstwo, które proponuję przeciwko zbliżającemu się w szybkim tempie Kwaśniewskiemu jest tak piekielnie skuteczne. Gdy ogłosiłem HGW (jako kandydata na kandydata) w ZChN rozpoczęła się debata: kogo poprzeć? Rozważaliśmy na poważnie 3 kandydatury: Wałęsa, Gronkiewicz-Waltz i Pierwszy Prezes Sądu Najwyższego Adam Strzembosz (wystawiony przez Porozumienie Centrum, które potem wycofało dla niego poparcie). Wszyscy oni bardzo mocno zabiegali o nasze poparcie, bądź co bądź, największej wpływowej partii opozycji pozaparlamentarnej. O nasze poparcie walczyła, może najmocniej, prezes NBP (skądinąd z woli Wałęsy, którego po 2 latach łatwo zdradziła). Wałęsa wysyłał do boju Wachowskiego (spotkałem się z nim i po tej rozmowie zrozumiałem, że poparcie urzędującego prezydenta to "kanał" nie tylko ze względu na niechęć do Lecha, ale też ze względu na ludzi, którzy go otaczają). Jednym z ważnych elementów zjednoczenia przez Wałęsę była nominacja jednego z naszych liderów Marka Jurka na członka KRRiTV (co zresztą okazało się dobrym pomysłem i jedną z najlepszych decyzji Wałęsy w ostatnim roku jego prezydentury). HGW obiecywała złote góry, bo - trzeba przyznać - w obiecankach, cacankach jest znakomita. Pamiętam swego czasu wielokrotne spotkania moje osobiste z nią, a także ludzi z kierownictwa ZChN. Rozmowy, nie powiem, były sympatyczne. Niepokoił mnie jednak swoisty "transcendentalny" charakter tych rozmów. Pani Hania powtarzała bowiem na nich ze śmiertelnie poważną miną to, co mówiła również dla niektórych tygodników i miesięczników katolickich: że do kandydowania skłania ją… Duch Święty. Osobiście wierzę w Ducha Świętego, ale trochę martwią mnie ludzie, którzy powołują się na osobisty z nim kontakt. Pani prezes miała z nim kontakt stały i bezpośredni. Bardzo jej tego zazdrościliśmy… Mówiła o tym ze szczerością, która mogła uwieść i mnie (na jakiś czas) i uwiodła. Pamiętam dramatyczną rozmowę, już pod koniec kampanii, we wtorek lub w środę, na 4-5 dni przed pierwszą turą. Odbyła się ona w Szczecinie, gdzie poleciałem specjalnie, aby nakłonić ją do rezygnacji z kandydowania, bo już wtedy było wiadomo, że nie tylko wyborów nie wygra, ale rozbije głosy prawicy. W części tej rozmowy uczestniczył legendarny przywódca strajku w Sierpniu 1980r. Stanisław Wądołowski. Do mnie, patrząc prosto w oczy, pani Hania mówiła, że jest przekonana, że te wybory wygra, mimo fatalnych sondaży - bo właśnie dopiero co, zapewnił ją o tym Duch Święty… Gdy to usłyszałem, ręce mi opadły do kolan, co zresztą jest jednak pośrednim dowodem na prawdziwość teorii Darwina. Zrozumiałem, że popełniłem politycznego "wielbłąda", czyli zrobiłem - mówiąc językiem piłkarzy - wielki błąd. Ta pani była odporna na jakiekolwiek racjonalne argumenty. Było to dziwne, bo znałem wielu członków Ruchu Odnowy w Duchu Świętym: byli to ludzie głęboko wierzący, ale nie nawiedzeni… Ta szopka w Szczecinie to była tylko puenta jakiejś quasi religijnej farsy, którą HGW odczyniała przez całą kampanię. Opowiadała, m.in., że w czasie wystąpienia Ojca Świętego Jana Pawła II z ruchów jego ust wyraźnie odczytywała jasny przekaz: "Hanno - będziesz prezydentem"!!! Takich przykładów "jazdy bez trzymanki" w wykonaniu pani Haneczki było co niemiara. Michałowi Kamińskiemu - dziś mało kto pamięta, że był wówczas rzecznikiem partii, której prezesowałem, czyli ZChN-u, ale również… rzecznikiem kampanii HGW - w czasie jednego z wyjazdów wyborczych do Polski południowej powiedziała w samochodzie: "Gdyby on mnie nie namówił, nigdy nie zdecydowałabym się na start w wyborach". Naiwny Michaś zapytał zaskoczony, aby doprecyzować: "Jaki on? Wałęsa?" Gronkiewicz-Waltz spojrzała na niego z politowaniem godnym profanów. Po chwili uroczystego milczenia, dalej milcząc, wskazała palcem… niebo. Błagam, kto jak kto, ale niech HGW nie mówi nic o wtrącaniu religii do polityki i polityki do religii, bo jest tego akurat 100% egzemplifikacją i to na specyficznym poziomie. Dzisiejsze jej machanie ogonem do elektoratu lewicy jest też bardzo zabawne w kontekście jej ognia w oczach, z którym z zapałem w kampanii '1995' deklamowała o koniecznej dekomunizacji. Pamiętam, że jej gorliwość w tym zakresie, nawet nas ludzi z partii prawicowej i antykomunistycznej nieco "konfundowała". Tymczasem, nie tylko szczerze w to wierzyła, ale uważała, że to świetny sposób na obcięcie konkurentowi - Wałęsie - włosów. Biję się mocno w piersi, powtarzając: "mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa". Jam ogłosił, jam przeforsował, gwałcąc prowałęsowską część mojej partii, m.in. Marcinkiewicza, który w Ducha Świętego wierzył, ale o kontaktach z nim nie opowiadał. Nie tyle kręciłem się przy pani Hani, co ona kręciła się przy mnie zabiegając o poparcie. Co więcej, dużą część kampanii tej "kobiety bez właściwości", ale też "polityka bez struktur" organizowały dość sprawnie wojewódzkie struktury ZChN. Jakoś wtedy Pani Kandydatce ZChN nie śmierdział. Zaśmierdział po 11 latach, gdy czuje, że może przegrać z wywodzącym się z umiarkowanego skrzydła ZChN Marcinkiewiczem. Nie wiem, czy HGW jest przeznaczeniem dla Warszawy. W Polsce stolicy się nie lubi, ale żeby tak jej źle życzyć? Ale Warszawa nie jest w tym wszystkim najbiedniejsza. Najgorzej ma… Duch Święty. Teolodzy twierdzą, że jego naprawdę nie interesują ani wybory prezydenckie, ani samorządowe. I lepiej go nie mieszać do prywaty posłanki Platformy Obywatelskiej. A swoją drogą warto napisać "Historię polityczną Polski 1989 - 2006". Dzięki pani Gronkiewicz-Waltz ta historia byłaby bardziej śmieszna i bardziej barwna, bo przecież ci, którzy mówią prozą też mogą grać role komediowe. Lepiej jednak, żeby nie brnęli w groteskę. XXX Dziś powrót ze Strasburga do Wrocławia. Parę spotkań w stolicy Dolnego Śląska, występ w programie Polskiego Radia Wrocław o relacjach w trójkącie Polska - Rosja - Unia i w strefie euro. Następnie próbuję dolecieć do Warszawy, jesteśmy już w samolocie, ale nas z niego wysadzają, ponieważ w stolicy jest mgła... Dobrze, że w pewnych sytuacjach nauczyłem się już być stoikiem. Ryszard Czarnecki Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Sama chcialam Ale nie sprostalam -prezydentowa 24.11.06, 22:19 Jak mocno Hania plakala w rekaw "Wielkiego Mistrza Kwasniewskiego" ? bi.gazeta.pl/im/7/3752/z3752617X.jpg bi.gazeta.pl/im/3/3752/z3752303X.jpg Przy lampce wina na uspokojenie nerwow, zapadla decyzja o gremialnym poparciu i zjednoczeniu lewicy z czescia PO w imie spelnienia marzen Hani. Wieczorem w knajpie wybrali prezydentowa Warszawy. Rachunek po wieczornym spotkaniu? Pozyjemy zobaczym..... moze :) I ja tak sama bez niczyjej pomocy, taka samodzielna jestem, sama, sama, sama. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Re: Jaruzelski zapewne tez zagłosuje na HGW ;) 24.11.06, 23:34 nie dziwne, muszą ratować Rzeczpospolitą Ludową Złodziejską Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: i wybacz nam nasze w*i*n*y jako i my odpuszhi 25.11.06, 20:22 uwazasz ze zlodziejom i mordercom tez trzeba odpuszczac winy zamiast wsadzac do wiezienia bo inaczej Pan Bog nie odpusci nam naszych win? Gwalcicielom, i pedofilom tez? szpiegom? Agentom dzialajacym w mediach, polityce, systemie sprawiedliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Teraz rzekomo nie ma złodziejstwa, 25.11.06, 07:30 ale niech ludzie zajrzą do swych portfeli i ocenia czy jest w nich więcej PLN. Obawiam się, że przeżyją rozczarowanie. A warto pamiętać, że prawdziwe podwyżki dopiero szykują się po wyborach. Gratuluję Polakom pisowskiego rządu, hihihi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przedostatni_mohikanin Re: Marek Borowski zagłosuje na Hannę Gronkiewicz 24.11.06, 23:46 jacoob napisał: > Panie Marku, > > Trudna decyzja... Nie przesadzaj.. - Żyd poprze Żydówkę chyba z przyjemnością ?! Odpowiedz Link Zgłoś
ejko dlaczego Marcinkiewicz jest żałosny... 25.11.06, 13:13 o północy Marcinkiewicz zawiesił funkcjonowanie swojej strony wyborczej... mimo, iz strona www w internecie nie lamie ciszy wyborczej, zamiast serwisu na stronie Marcinkiewicza pojawila sie plansza, ze na czas ciszy wyborczej od godz 0:01 strona jest zawieszona... ale pracujacy w pocie czola sztabowcy chyba rano stwierdzili, ze Marcinkiewiczowi taki gest sie NIE KALKULUJE i ze nie bedzie mogl tego faktu MEDIALNIE SPRZEDAC i... od rana jego serwis wyborczy znowu dziala :)) Panie Kazimierzu... JEST PAN ŻAŁOSNY... i ile sa warte Pana deklaracje, ze zawsze dotrzymuje Pan slowa??? tyle ile zeszloroczny snieg? wiele stracil Pan w moich oczach... niby mala rzecz, ale pokazuje, ze jest pan jak choragiewka na wietrze... Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 [...] 25.11.06, 14:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 do Gringo_666 25.11.06, 16:10 Oj,Gringo,Gringo, Nawet gdybyś jak najbardziej,próbował twoje perswazje pięknych przekonywań, pokazałeś,że jesteś pro palestyński,nawet częściowo ,zamaskowany fanatyk. Myślę,że jesteś arab,pochodzący z Palestyny,a uczyłeś się w Polsce bo pisownię masz nie złą.Ale ja byłem w Palestynie i w Izraelu,znam nastawienia i jednych i drugich,twoje twierdzenia są odpowiednikiem propagandy Palestyny, a czy to co ty tu piszesz jest prawdą? nie,bo Izraelczycy się bronią i to wie cały świat , nikt,nigdy z Izraela nie rozerwał się w restauracjach czy w autobusach w Palestynie,żaden Izraelczyk nie rozerwał się w szkole i nie zamordował 22 dzieci 1- i 2. klasy,mogę tobie tu wyliczyć 100-ki atentatów które dokonali palestyńczycy jako mordy niewinnych dzieci i dorosłych a Izraelczycy ciągle się bronią,to jest ta prawda namacalna, mówisz że żydzi nie lubią polaków,w 1990 roku do Izraela najechało około 150 tysięcy polaków,pracowali i posyłali do polski pieniądze,czy to oznacza że nie lubią polaków? prawdą jest,że jeszcze nie są zagojone rany u wielu żydów którzy przeżyli obozy koncentracyjne ,które zostały zbudowane przez Niemców hitlerowskich w czasie drugiej wojny światowej,na terenie Polski,jeszcze rany nie są zagojone,nie mało było,przed wojną antysemityzmu,nie mało też w czasie wojny,chociaż byli Polacy którzy narażając swoje życie,ratowali żydów,to więcej było tych którzy odbierali im pieniądze i inne przedmioty,a następnie przekazywali Niemcom. masz rację, wiara chrześcijańska pochodzi z wiary dawnego Izraela z przed 2 tysięcy lat,też Islam wziął nie mało z wiary Izraela,nawet mają jednego ojca. a ty czytałeś Stary Testament? przeczytaj,to ci nie zaszkodzi, jeżeli jesteś polakiem,to tylko uczyni ciebie jeszcze lepszym polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Re: do Gringo_666 25.11.06, 18:59 adamdark01 napisał: > Oj,Gringo,Gringo, > Nawet gdybyś jak najbardziej,próbował twoje perswazje pięknych przekonywań, > pokazałeś,że jesteś pro palestyński,nawet częściowo ,zamaskowany fanatyk. > Myślę,że jesteś arab,pochodzący z Palestyny,a uczyłeś się w Polsce bo > pisownię masz nie złą.Ale ja byłem w Palestynie i w Izraelu,znam nastawienia ## JUDE RAUS Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 er: adamdark01 26.11.06, 15:00 Tak dla wyjasnienia problemu o ktory poruszasz. Otoz Izraelczycy nie musza dokonywac aktow wysadzania sie w palestynskich restauracjach, bo maja wszelkie rodzaje nowoczesnej broni ktorych uzywaja do strzelania Palestynczykom w plecy u lub zabbijania dzieci i kobiet palestynakich, wysadzania domow z niewinnymi ludzmi ... Powwinno ci to wystarczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re:cichym ścigałam cię lotem 25.11.06, 20:52 gringo fafluchter ss gestapo szwajne raus!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: szerszen039 26.11.06, 15:02 szerszen039 napisała: > gringo fafluchter ss gestapo szwajne raus!!! Ty pewnie jestes taki szerszen z Mosadu? Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 won podłoto 26.11.06, 21:38 żałuję że nie jestem, tam na pewno dobrze zarabiają, a mnie nie stać nawet na dobrą książkę, ale ty ny pewno jesteś pociotkiem terrorystów islamskich, won podłoto od nazwy szerszen. Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 obłąkany gringo 26.11.06, 21:44 odpowiedź po niemiecku który dobrze znam, była do obłąkanego gringo za jego słowa jude raus. Odpowiedz Link Zgłoś
babette663 P l a t f o r m a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.11.06, 22:19 PLATFORMA OBYWATELSKA - P i S O W S T R Z Y M Y W A C Z !!!!!!!!!!!!!!! Przez caly tydzien tak krytykowana Hania-bufetowa serwuje szampana ale przyznam, ze Marcinkiewicz w bardzo kulturalny sposob przyjal porazke jak i bardzo po gentelmensku powinszowal przyszlej pani prezydent, to nie rywalizacja z Kaczym PiSs off i klika gdzie ciosy ponizej pasa sa rozdawane na lewo i prawo, zawsze uwazalam ze Marcinkiewicz do tej bandy nie pasuje, ja bym go wyslala na Przedstawiciela Polski przy Unii gdzie maja powolac ambasadora Polski we Francji, Kazio by tu bardziej pasowal Odpowiedz Link Zgłoś
borus6 To jest GOŚĆ 01.12.06, 17:39 Szkoda Kazia do partyjnych rozgrywek - bardzo dobrze, że nie jest prezydentem tej badziewiatej Warszawy , która nie zasługuje na miano stolicy. Ale teraz mają to na co zasługują . Wybrali sobie - niech się cieszą , bo nie mają innego wyjścia. Kazio to gość wysokiej klasy. Dawno takiego polityka nie było w naszym rządzie . Szkoda mi Jego. Życzę Mu zdrowia i spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś