pcat Tusk, Miller, Urban, HGW, Jarulezelski - razem. 27.11.06, 15:50 Tego nikt się nie spodziewał. Bo czym jest Lewica i Demokraci? PD 1%, UP 1%, SdPL Bermana 3%, a reszta to SLD czyli PZPR Reaktywacja. Ludzie i metody te same. Wstyd dla Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Platforma i komuniści.... 27.11.06, 15:52 Kto by uwierzył ze PO bedzie sie zadawać z tymi arcy ładakami z PZPR- SLD??? Dzis jeszcze tego głośno nie mówi nikt ale już wiadomo ,że łajdacy z PZPR-SLD będą razem . Tusk. Mam nadzieję że skończysz tak jak UW. Co w PO robi jeszcze Jan Rokita??? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Platforma i komuniści.... 27.11.06, 16:03 Nie moge zrozumiec co tam robi Niesiolowski?Ofiara z katem podpisze cyrograf. Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: Tusk, Miller, Urban, HGW, Jarulezelski - raze 27.11.06, 16:04 pcat napisał: > Wstyd dla Platformy. Niekoniecznie wstyd. To nie Platforma "zniża-zbliża" się do poziomu lewicy. To po prostu dorośleje i zmienia się centrolewica. Wydarzenia z ostatnich miesięcy wskazują wyraźnie, że tak zwane myślenia poskomunistyczne w sensie pejoratywnym najbardziej jest obecne wśród członków Prawa i Sprawiedliwości. Mariaż PO z pisowcami byłby powodem wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Misiaczku, to się nazywa demokracja :DDD 27.11.06, 16:04 Jakoś tak się zabawnie składa, że to OBYWATELE zdecydowali o wyniku wyborów. Więc możesz sarkać, pierdzieć i tryskać jadem, ale prawda jest taka, że demokratycznie pięknego kazia wywalili na zbity pysk mieszkańcy miasta, które sobie kruczkiem prawnym na parę miechów zawłaszczył. To może być dla ciebie najgorsza chwila w życiu, ale musisz zdać sobie kiedyś sprawę z tego, że całkiem spora część społeczeństwa szanuje Jaruzelskiego, lubi Borowskiego i woli lewicę od prawicy. Albo to strawisz, albo palnij sobie w łeb (proponuję to drugie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Re: Misiaczku, to się nazywa demokracja :DDD 27.11.06, 16:06 Jestem totalnie zdewastowany tak miażdżącą repliką. Powinienieś mieć swoją katedrę socjologii w Cambridge, bo tu się marnujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: przynajmniej wiadomo teraz kto jest kim ;) 27.11.06, 16:15 pcat napisał: > Tego nikt się nie spodziewał. Bo czym jest Lewica i Demokraci? PD 1%, UP 1%, > SdPL Bermana 3%, a reszta to SLD czyli PZPR Reaktywacja. Ludzie i metody te > same. Wstyd dla Platformy. Miejmy nadzieje ze bedzie to wstyd dla tych wyborcow Platformy ktorzy dotad uwazali ja za "liberalna" partie "prawicowa". Teraz okazuje sie ze choc z po wyborach do Sejmu miesiacami kluczyla i za cholere nie chciala koalicji z PiS, to w samorzadowych wyborach w Warszawie w try miga skumala sie z SLD! Przynjamniej teraz wiadomo kto jest kim, a to jest BARDZO CENNE. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Tusk, Miller, Urban, HGW, Jarulezelski - raze 27.11.06, 16:16 6% różnicy, a ile radości :) Fajnie popatrzeć, jak was cholera ciska. Ale to dzięki wam, bo do waszych pustych główek nie dotarło, że oszołomstwo, "pryncypialność" i genetyczny patriotyzm można wcisnąć tylko czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 PiS jako organizacje b.......ą trzeba zlikwidowac 27.11.06, 16:01 tak jak zlikwidowano LPR Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Ech gdyby nie ten ogon i smród pzpru.... 27.11.06, 16:01 To możnaby z nimi gadać, a tu niestety cychnie... Odpowiedz Link Zgłoś
andkist Borowski: Koalicja z PO pomogłaby odsunąć PiS o.. 27.11.06, 16:06 Najbardziej mi żal straconych kilku lat dla mojego Miasta. Znowu te same układy jak za Picorza, znowu obietnica kolejnego tunelu wzdłuż Wisły. Za to wszystko zapłacimy my, naszymi podatkami, naszą ciężko wypracowaną krwawicą. Nie bez kozery tow. tow. Berman i Stoltzman poparli kol. Grunzmanową. Hydra niestety się odrodziła i jak znam życie i komuchów wyżyłuje dla siebie ile się tylko da. No ale za to Warszawa będzie bardziej "europejska", przewietrzona jak to zauważył największy nieudacznik POrąbanej - herr tusek. Szkoda mi również Marszałka Piłsudskiego, a dlaczego?? Otóż ludzie sie tak strasznie szmacą dla paru srebrników, że pokazują swoje twarze w takich konfiguracjach, że aż wstyd. Mówię tu o Onyszkiewiczu, który wpatrzony jak w obrazek, w swojego koalicjanta Bermana, PO palcu mu w du.. wchodzi. A myślałby kto, że z porządnej Rodziny. Żona wnuczka Marszałka. Jak był młody to miał ideały, teraz wiąże się ze spadkobiercą tego, który kiedyś wprawił w ruch machinę mordowania demokracji w tym Kraju. Tak więc czeka nas niestety cztery lata rządów takich delikwentów, bo sądzę, że za poparcie Hani znajdzie się dla lewej_d..okracji kilka ciepłych posadek. Czekajmy więc na nowe mosty, przelotowe arterie i bezkolizyjne skrzyżowania, czekajmy na nowe metry metra i rozliczajmy ich z obietnic, którymi szafowali przed wyborami. Bo coś mi się dziwnie zdaję, ze jedyną, którą spełnią to będzie ... odsunięcie PiS od władzy. A za cztery lata mamy szansę zadać sobie pytanie HGW CO ZROBIŁ TEN PREZYDENT :))) Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: Borowski: Koalicja z PO pomogłaby odsunąć PiS 27.11.06, 16:14 andkist napisał: > Najbardziej mi żal straconych kilku lat dla mojego Miasta. Znowu te same układy Na szczęście najgroźniejszy układ jest właśnie odsuwany od władzy w Warszawie. > No ale za to Warszawa będzie bardziej "europejska", Też liczę na to, nareszcie.Panu Marcinkiewiczowi najlepiej wychodziło obiecywanie. I zajmowało mu to mnóstwo czasu. > Szkoda mi również Marszałka Piłsudskiego, Nie znasz poglądów Marszałka Piłsudskiego? >Bo coś mi się dziwnie zdaję, ze jedyną, którą spełnią to > będzie ... odsunięcie PiS od władzy. Od czegoś trzeba zacząć. A za cztery lata mamy szansę zadać sobie > pytanie HGW CO ZROBIŁ TEN PREZYDENT :))) Powodzenia Pani Prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
andkist Re: Borowski: Koalicja z PO pomogłaby odsunąć PiS 27.11.06, 17:01 Mój Drogi interlokutorze (to nie obelga) - 1utku, nie wiem skąd jesteś i od jakiego czasu przebywasz w moim rodzinnym (od pokoleń) Mieście. Widać z Twojej wypowiedzi, że od niedawna zamieszkujesz Syreni Gród. I dlatego pewnie Kolego nie pamiętasz co wyprawiały poprzednie (przed Kaczyńskim) władze Warszawy. Co inwestycja to afera, jak nie Ławniczak, to Piskorski, jak nie Hertel to Kozak. Te nazwiska nie schodziły z czołówki gazet przy takich tematach jak afera mostowa, tunel do nikąd czyli budujemy nowe koryto Wisły itd. Że nie wspomnę o mieszkaniowych perypetiach First Lady of TI i kilku innych luminarzy PO. Poszperaj w archiwach gazet to zobaczysz, który układ był gorszy. Z Twojej wypowiedzi mniemam, ze wybrałeś Warszawę na trampolinę do kariery. I słusznie, z tym, ze jeżeli nie masz pleców albo grubej kasy to POstkomuniści Cię oleją. Im gołodupcy niepotrzebni. Dostaniesz kopa i wrócisz na Ojcowiznę lub korzystając z bliskości Okęcia wyruszysz w świat. - Temat drugi obietnice. Tu biorac pod uwagę ostatnie lata, Marcinkiewicz ma jeszcze sporo do nadrobienia. - Temat trzeci. Co do poglądów Marszałka to też nie masz racji. Mój Tata był oficerem u Piłsudskiego w czasie wojny bolszewickiej, Dziadek walczył w piechocie. Przed wojną Ojcu dane było parę razy spotkać się z Marszałkiem, był wybitnym specjalistą od uzbrojenia, twórcą zagłębia zbrojeniowego w Starachowicach i Stalowej Woli. Od pacholęcych lat, jak tylko Tata po 7 latach opuścił gościnne progi Rakowieckiej, zapoznawany byłem z pogladami "Dziadka" na temat wolności i demokracji w Polsce. I powiem Ci szczerze z wieloma bardzo się solidaryzuję. Co do ostatniej Twojej, drogi 1utku, kwestii odpowiem Tobie i Tobie podobnym młodym, zdolnym i ambitnym, wierszem cytując przedwojenna ripostę Tuwima w sporze bodajże z Boyem (wybacz proszę pamięć już nie ta)... "Próżnoś repliki sie spodziewał, nie dam Ci prztyczka ani klapsa, nie powiem nawet Pies Cię jeb.ł, bo to obelgą byłoby dla Psa". Pozostańmy przy swoich zdaniach. Jeżeli zostanie zachowany porządek rzeczy to ludzie na starość mądrzeją... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Borowski: Koalicja z PO pomogłaby odsunąć PiS 27.11.06, 16:08 palestrina2005 napisał: > Za chwilę koalicja PO-SLD. Już blisko... Nie - PO - SLD, a PO - LiD Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne PiS will take off the LiD ;) 27.11.06, 16:22 koloratura1 napisała: > palestrina2005 napisał: > > > Za chwilę koalicja PO-SLD. Już blisko... > > Nie - PO - SLD, a PO - LiD Po angielsku "lid" to "pokrywka". A "to take off the lid" znaczy 'zdjac pokrywke" ale tez "ujawnic, wyjawic na swiatlo dzienne, zdemaskowac". PiS will take off the LiD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: PiS will take off the LiD ;) 27.11.06, 16:30 > PiS will take off the LiD ; a potem pis zrobi piss-off ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: PiS will take off the LiD ;) 27.11.06, 16:41 helmut.berlin napisał: > > PiS will take off the LiD ; > > a potem pis zrobi piss-off ;) ale wpierw will take off the lid! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: PiS will take off the LiD ;) 27.11.06, 16:48 > ale wpierw will take off the lid! wiem, wiem.. robia to od roku Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: PiS will take off the LiD ;) 27.11.06, 17:03 helmut.berlin napisał: > > ale wpierw will take off the lid! > > wiem, wiem.. robia to od roku and they will sink the Platform ;) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: PiS will take off the LiD ;) 27.11.06, 19:09 they are swimmers but not good enough to sink the platform;) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Bufetowa na prezydenturze - wstyd Wałszawy ! 27.11.06, 21:52 To nie jest już dumne miasto Warszawa. Teraz jest to durne miasto Wałszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Cos zauwazylem............. 27.11.06, 16:11 i to jest pozytywne u sympatykow lewicy.Gdy odbywaly sie wybory na Prezydenta i do Parlamentu i ujawniono wyniki zaczal sie krzyk zwolennikow lewicy.Wyjezdzam,trzeba emigrowac itd..Typowe myslenie oszolomow,antypolskie.Myslenie ludzi ktorzy jak nie kradna to wola zeby ich skazano.A co sie stalo po wyborach np. w W-wie na Prezydenta?Wygrala faworytka postkomuny a zwolennicy prawicy przyjeli to ze zrozumieniem.Na tym polega demokracja.Nikt nie mysli emigrowac czy uciekac z kraju.I tym wlasnie rozni sie lewak od normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Cos zauwazylem............. 27.11.06, 16:12 i to jest negatywne u sympatykow lewicy.Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 to nie lewica ,to komuchy 27.11.06, 16:19 posowiecka swołocz,mordercy i złodzieje,sprzedawczyki i aferzyści...... Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: to nie lewica ,to komuchy 27.11.06, 16:22 m15 napisał: > posowiecka swołocz,mordercy i złodzieje,sprzedawczyki i aferzyści...... A o kim to tak? o pisowcach? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: to nie lewica ,to komuchy 27.11.06, 16:25 To o tych co po rozwiazaniu PZPR(zreszta ta agentura sie nie rozwiazala)zalozyli min. SLD.Przeciez SLD to corka i spadkobierczyni PZPR.Nie wiedziales?To licho wam wykladaja na marksistowsko-leninowskich sympozjach. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 najwyższy czas zdelegalizować posowiecką swołocz 27.11.06, 16:28 presentation1 napisał: > To o tych co po rozwiazaniu PZPR(zreszta ta agentura sie nie rozwiazala) zalozyl > i min. SLD.Przeciez SLD to corka i spadkobierczyni PZPR.Nie wiedziales?To licho > wam wykladaja na marksistowsko-leninowskich sympozjach. bo to wstyd dla niepodległej Polski i dla wszystkich uczciwych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Wake up, AsShoLeS :) 27.11.06, 16:41 SLD ma tyle wspólnego z komuną [która już dawno by takiego małego fiutka jak kaczor odstrzeliła], co Bush z cipką. Wiemy, wiemy, przypadkowe, omamione, głupie społeczeństwo wybiera wbrew woli prezia kaczora (któremu do komuny o wiele bliżej, ale to już osobna kwestia). Ale, o zgrozo, kacza wizja Polski to nie jedyna słuszna wersja. Więc - ssijcie :D m15 napisał: > presentation1 napisał: > > > To o tych co po rozwiazaniu PZPR(zreszta ta agentura sie nie rozwiazala) > zalozyl > > i min. SLD.Przeciez SLD to corka i spadkobierczyni PZPR.Nie wiedziales?To > > licho > > wam wykladaja na marksistowsko-leninowskich sympozjach. > bo to wstyd dla niepodległej Polski i dla wszystkich uczciwych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wake up, AsShoLeS :) 27.11.06, 16:52 Czytajac takie wypowiedzi dochodze do wniosku ze w Polsce powinna byc po latach komuny rewolucja.Zeby takie byle co jak Ty nie mialo szans zabrac glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Wake up, AsShoLeS :) 27.11.06, 16:59 Przydał by się taki drugi Piłsudski - zaprowadził by porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Szalenie interesująca dyskusja 27.11.06, 19:39 świdcząca o głebi intelektu adwersarzy Odpowiedz Link Zgłoś
jewropejczyk Ten twór nie wiedzieć czemu zwany "partią politycz 27.11.06, 22:02 Ten twór nie wiedzieć czemu zwany "partią polityczną" w normalnym państwie już dawno byłby zdelegalizowani a jego bossowie dawno osądzeni ... Odpowiedz Link Zgłoś
jewropejczyk Tym bardziej trzeba zostać walczyć z układem 27.11.06, 21:55 komuszym ... zniszczyć go wdeptać w ziemie, odciąc tej Hydrze głowe ... tak aby więcej nie odrosła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a123m nawet z diablem byle do zlobu 27.11.06, 16:37 oto prawdziwe oblicze farbowanej i oszukanczej polskiej pseudokewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Ale was BOLI, jerum pajtasz :D 27.11.06, 16:43 Bolszewicka, mafijna, nieprawa, skurw...., sprzedajna, agencka, złodziejska część obywateli prosi was o grzeczne popełnienie harakiri, jak wasz Don Wasyl kaczor wyleci na zbity pysk w następnych wyborach parlamentarnych :) pcat napisał: > Droga jak widać niedaleka. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: to nie powinno nikogo dziwic 27.11.06, 16:45 a123m napisał: > nawet z diablem byle do zlobu jak sie jest (piekno)duchami nieczystymi (z nieczystym sumieniem?) to sie idzie z diablem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: to nie powinno nikogo dziwic 27.11.06, 16:50 piszesz o koalicji PiS-PO-LPR ??? pies_na_lewizne napisał: > jak sie jest (piekno)duchami nieczystymi (z nieczystym sumieniem?) to sie idzie > > z diablem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: to nie powinno nikogo dziwic 27.11.06, 17:10 chirlider napisał: > piszesz o koalicji PiS-PO-LPR ??? > > pies_na_lewizne napisał: > > jak sie jest (piekno)duchami nieczystymi (z nieczystym sumieniem?) to sie > > idzie > > > > z diablem ;) > To ma byc dowsip? To jest odpowiedz 3-latka w piaskownicy. - "Chirek, u/zmoczyles sie!" - "A wlasnie ze Ty!" Mam nadzieje ze nie zapomniales wystawic jezyka jak wysylales swoj post. Bylby wiekszy efekt. nie zamierzam kontynuowac, Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: to nie powinno nikogo dziwic 27.11.06, 16:59 Bo warszawianie juz mieli Piskorskiego, co nic ich nie nauczylo. Widac, ze mieszkancy stolicy przepadaja za komuchami i postkomuchami. Taka milosc i glupota zwykle ma to do siebie, ze przyslowiowym bokiem wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: to nie powinno nikogo dziwic 27.11.06, 17:19 wet3 napisał: > Bo warszawianie juz mieli Piskorskiego, co nic ich nie nauczylo. Widac, ze > mieszkancy stolicy przepadaja za komuchami i postkomuchami. Taka milosc i > glupota zwykle ma to do siebie, ze przyslowiowym bokiem wychodzi. Ja nie winie wyborcow SLD bo "kon jaki jest kazdy widzi". Oni rzeczywiscie chca komuny i zachowali sie logicznie oddajac swoje glosy na kandydatke PO p. Hanie. Natomiast dziwie sie tym wyborcom PO ktorzy glosujac na p. Hanie mysleli ze glosuja na "liberalna" hahahaha "prawice" hahahaha. O naiwnosci ludzka! Mam nadzieje ze wreszcie ci prawicowi wyborcy sie obudzili (z reka w nocniku). Odpowiedz Link Zgłoś
warmajster Jeszcze PIS nie zdążył nakraść 27.11.06, 16:57 Jeszcze PIS nie zdążył nakraść a już ich odsuwają od koryta. HAHAHA ale patałachy. Proponuję jakąś ustawą zagwarantować dożywotnie premierostwo i prezydentostwo dla braci Kaczyńskich! Albo: zwycięzca (w roku 2005) bierze wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Widzisz.......... 27.11.06, 17:00 Sam przyznales racje.Powinienes popierac ludzi ktorzy nie kradna co w Polsce jest ewenementem.Otoz PiS nie kradnie a zlodzieje zwieraja szeregi zeby krasc.PO i SLD dziala jak kryminalna mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: milet_z_sedesu 28.11.06, 16:43 milet_z_sedesu napisał: >Nieslychanie subtelna analiza > Moje gratulacje Zadnej subtelnej analizy nie potrzeba! Fakty mowia twardo za siebie. PiS NIE KRADNIE! Twoje gratulacje sa wiec zbyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
warmajster Re: Borowski: Koalicja z PO pomogłaby odsunąć PiS 27.11.06, 16:58 Poczekaj palestrina - dojdziemy do władzy to będziesz siedział. Już PIS postara się o skoncentrowanie całej władzy w jednych rękach. Nikt ci nie pomoże.. Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Borowski: Koalicja z PO pomogłaby odsunąć PiS 27.11.06, 17:09 Brawo warszawiacy - gratuluję Wam "inteligencji" - przynajmniej Warszawa nie będzie zabierać innym miastom funduszy unijnych!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur nie ma dla Polski 27.11.06, 17:01 na chwilę obecną większego zagrożenia niż władza LPR-u i Samoobrony pod płaszczykiem PIS-u aczkolwiek podobają mi się niektóre ich hasła jak choćby więzienia dla nieletnich gangsterów i kara śmierci dla zwyrodnialców reszta to pobożne życzenia nie do spełnienia Odpowiedz Link Zgłoś
maupa13 Re: Borowski: Koalicja z PO pomogłaby odsunąć PiS 27.11.06, 17:11 O, i tu nasz czołowy myśliciel ubecko-endecki się produkuje?? Oby, ale PO za głupie i za strachliwe na taką koalicję! palestrina2005 napisał: Za chwilę koalicja PO-SLD. Już blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 Borowski potomek zyda jakuba bermana kata polaków 27.11.06, 17:14 dogadał się z pania gronkiewicz waltz a jak poprzednie nazwisko??? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Borowski potomek zyda jakuba bermana kata pol 27.11.06, 17:20 mannaznieba4 napisała: > dogadał się z pania gronkiewicz waltz a jak poprzednie nazwisko??? To, ze sie dogadali, to ich wlasny interes! Ja zas podziwiam glupote warszawiakow. Pokazali, ze w sprawach polityki sa gorsi od kazdego zadupia!!! I to jest nasza stolica?! - Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: Borowski potomek zyda jakuba bermana kata pol 27.11.06, 17:33 Co sie dziwic juz 2 razy wybierali Kwasa. To sie obbije czkawka tym co glosowali. Napewno ta HGW narobi skandali finansowych wkrotce. Borowski narozrabial z pozyczka na kampanie. Jezeli PO sie polaczy z exkomuna i exstalinowcami i szajgecami to lepiej glosowac na PIS do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 barbara444.. ty pochodzisz od małpy , czy świni ? 27.11.06, 19:18 bo nie od człowieka!.. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Z kim Ty dyskutujesz????? 27.11.06, 19:38 Dałeś sie sprowadzic do ich poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Borowski potomek zyda jakuba bermana kata pol 27.11.06, 19:20 > Jezeli PO sie polaczy z exkomuna i exstalinowcami i szajgecami to lepiej > glosowac na PIS do konca zycia. a o czyim zyciu mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: swój swego pozna :-) 28.11.06, 16:49 jewropejczyk napisał: Nie ma co do tego najmniejszych watpliwosci! Tacy jak Tusk, Borowski, Kwasniewski, Miller czy Gronkiewicz-Waltz odpoznaja sie wechem bo przesmiardli tymi samymi ideami: komuma i postkomuna. Odpowiedz Link Zgłoś
farfocello Re: Borowski: Koalicja z PO pomogłaby odsunąć PiS 27.11.06, 17:47 Koalicja POLiD już dawno istnieje. Stołki podzielone. Czekali tylko na wygraną HGW. Kto głupi niech wierzy w rozmowy koalicyjne. To tylko medialny show. Wiem co piszę, więc na zarzuty kłamstwa, czy prowokacji nie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Borowski: Koalicja z PO pomogłaby odsunąć PiS 27.11.06, 17:50 Oczywiście masz rację! Tylko ynteligencja warszawska, wyborcy POLiD, nie może jakoś tego dostrzec... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
giovanagasion Re: Borowski: Koalicja z PO pomogłaby odsunąć PiS 27.11.06, 17:58 W Warszawie ludzie z pisu pokazali Warszawiakom totalny brak szacunku, brak kompetencji........A to przeciez z naszych podatkow żyją.To prawda nie chcemy rządów pisu w Warszawie. Na razie wraz ze znajomymi wypijemy szampana.To wielkie zwycięstwo.Platforma ma okazje pokazać że można zrobić wiele dla ludzi i miasta.Nie wierzę pisowi i mam ku temu podstawy.Warszawa potrzebuje ludzi którzy będą dbać o interesy miasta i jego mieszkańców a nie o swoje własne.........Ludzie z pisu mieli okazje pokazać i co pokazali? Że interesują ich jedynie ich stanowiska i ich interesy.Ludzie się kompletnie nie liczą. Marcinkiewicz umie robić dobre wrażenie ale to za mało.Nie tego potrzeba Warszawie.Nie pisałam przez pół roku i nie napiszę nic więcej bo to zykłych szarych ludzi prześladuje się za to co myślą.Ludzie boją się mówić o tym co myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
cesarz_podszywu Dobrze tak warszawiakom, hehe!!! 27.11.06, 18:03 Ja tam ich nie żałuję. Nigdy nie lubiłem tzw. "warszawki". Teraz będą mieli dopiero fajnie z tą "niewydolną intelektualnie" bufetową... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Pora dokończyć "dzieła" Pawełka Piskorskiego.... 27.11.06, 18:20 Do dzieła Haniu. Kolesie wierzą w twoją lojalność. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: Pora dokończyć "dzieła" Pawełka Piskorskiego 27.11.06, 19:36 Oj, jak strasznie..... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Towarzyszu Borowski. Od kiedy to jesteś demokratą 27.11.06, 18:17 Jak patrze na Borowskiego i jemu podobnych cwaniaczków -robi mi się mdło. Dziś w wolnej Polsce Borowski zgrywa demokratę miłujacego demokrację ,tolerancje .wolniośc słowa itd. A jeszcze nie tak dawno towarzysz Borowski należał do PZPR. I nic nie przeszkadzało towarzyszowi Borowskiemu ,ze PZPR dławi dążenia Polaków do wolności i demokracji. Nie przeszkadzało towarzyszowi Borowskiemu ,ze PZPR to organizacja która ma na swych łapskach krew Polaków mordowanych na Wybrżeżu w Kopalni Wujek w Lubinie.... Te fakty nie przeszkadzały Borowskiemu do wstąpienia w szergi organizacji bandyckiej . Oczywiście można było próbować się przeciwstawiać państwu totalitarnemu i rzadzącej zbrodniczej PZPR. można było próbować być w opozycji. Ale co tam? To sie wtedy nie opłacało. I towarzysz Borowski należał do swojej ukochanej PZPR. A byli tacy ,którzy nie wachali się narażać dla Polski. Byli tacy ,którzy osmielili się powioedzieć NIE komunistycznemu zniewoleniu. Byli tacy ,którzy ponosili najwyższe ofiary za wolnośc Polski. To włąśnie tych ludzi - dziś towarzysz Borowski chce za wszelka cenę odsuwać od władzy . Robi mi się niedobrze jak patrzę na tę obłudę Borowskiego oraz głupotę i zaślepienie jego wyznawców. Macie si.e za ludzi wykształconych. Za elitę. A Inteligencje. A w rzeczywistości jesteście właśnie tymi wykształciuchami o których mówił min Dorn. Wyksztłciuchy - czyli ludzie z wykształceniem ale jednocześnie ludzie ,którzy nie uniknęli głupoty. Bo wykształcenie nie uwalnia od głupoty. Wybory w Warszawie są tego najlepszym dowodem. Tpwarzyszu Borowski. Twoje miejsce jest na śmietniku historii. Tam gdzie jest miejsce wszystkich komuchów ,nawet żeby zmieniali nazwę swojej organizacji po 1000 razy. Jesteście śmieciami historii. Niczym więcej. Platforma strzli sobie w kolano jeśli wejdzie w układ z Borowskim i jego towarzyszami. A moze to i lepiej? Szybciej stana się marginesem politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Towarzyszu Borowski. Od kiedy to jesteś demo 27.11.06, 20:40 Robi sie tobie mdlo?? To weż leki na przeczyszczenie!Mordzinas. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Re: Towarzyszu Borowski. Od kiedy to jesteś demo 27.11.06, 20:56 Tadek, nie masz kontrargumentów!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
o90 reka reke myje - postkomusza koalicja UWSLD + PO 27.11.06, 18:33 brawo tak trzymac zawsze bylem zwolennikiem trzymania syfu w kupie latwiej syf lokalizowac i niszczyc czy mozna juz obstawiac u buka kiedy Hania minie sie z prawda po raz pierwszy jako Prezio ??? o zesz kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alescie warszawiacy wtopili...... Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: reka reke myje - postkomusza koalicja UWSLD + 27.11.06, 18:36 Szalenie zaktywizował się ostatnio pan Marek Borowski, przewodniczący Socjaldemokracji Polskiej, zrzeszającej dezerterów z SLD, którym wydawaje sie, że w ten sposób zatrą ślady komunistycznej przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
marek802 PO+SLD nareszcie razem. PZPR wraca !!! 27.11.06, 18:36 Różowi od Tuska i komuniści od Borowskiego nareszcie razem. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PO+SLD nareszcie razem. PZPR wraca !!! 27.11.06, 18:54 Wiadomo bylo ze na prawicy(a za taka chciala uwazac sie PO)jest cos nie w porzadku.Podliczmy wiec glosy w wyborach parlamentarnych.Okazuje sie ze prawica -PO,PiS ,LPr zdobyly ok. 80 procent glosow.Moge sie mylic o kilka procent poniewaz pisze z glowy.Czy to mozliwe?Czy tak wygladala Polska scena polityczna?-Nie.To pod plaszczem PO ,zalozona przez agenta Olechowskiego ukrylo sie cale cwaniactwo RP.Cale PO zwiazane jest z systemem bankowym europejskim.W tym systemie swoja role odgrywa takze SLD.To nie teoria spisku ale fakty.Zawsze powtarzam co w tym gronie robi zawziety antykomunista Niesiolowski?I wtedy sobie przypominam pucz Walesy w 1993 roku.Otoz w gronie tych co obalali rzad Olszewskiego byl Tusk ale i byl takze Niesiolowski.I to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
marimax Re: PO+SLD nareszcie razem. PZPR wraca !!! 27.11.06, 19:00 No to czerwona cholota zbiera sie pod jednym parasolem Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 PIS-dzielców trafił szlag !..to dobrze wróży... 27.11.06, 19:08 koalicja PIS-PZPR-kryminaliści, funkcjonuje juz od dawna...Jasiński,Kryże,Aumiler,Waserman,Leper,neneman,Sowinska,Filipek..i inni...to rdzen sojuszu bolszewików z PIS z kryminalistami z samoobrony i PZPR! Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: PO+SLD nareszcie razem. PZPR wraca !!! 27.11.06, 19:33 presentation1 napisał: > Wiadomo bylo ze na prawicy(a za taka chciala uwazac sie PO)jest cos nie w porza > dku.Podliczmy wiec glosy w wyborach parlamentarnych.Okazuje sie ze prawica - PO, > PiS ,LPr zdobyly ok. 80 procent glosow.Moge sie mylic o kilka procent poniewaz > pisze z glowy.Czy to mozliwe?Czy tak wygladala Polska scena polityczna?- Nie.To > pod plaszczem PO ,zalozona przez agenta Olechowskiego ukrylo sie cale cwaniactw > o RP.Cale PO zwiazane jest z systemem bankowym europejskim.W tym systemie swoja > role odgrywa takze SLD.To nie teoria spisku ale fakty.Zawsze powtarzam co w ty > m gronie robi zawziety antykomunista Niesiolowski?I wtedy sobie przypominam puc > z Walesy w 1993 roku.Otoz w gronie tych co obalali rzad Olszewskiego byl Tusk a > le i byl takze Niesiolowski.I to tyle. PiS to prawica? Nie rozśmieszaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jewropejczyk Sojusz ten jest nadzieją dla wszystkich złodzieji, 27.11.06, 22:10 aferzystów, agentów, morderców i komuchów od roku dręczonych przez faszystowski reżym PiSu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Problem jest, żeby nakradzione utrzymać 27.11.06, 22:12 Liczą na to, że HGW im w tym pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 [...] 27.11.06, 19:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu W. Łysiak? Ale autorytet sobie znalazłeś. 27.11.06, 19:34 Boki ze śmiechu mozna zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Stare wraca... 27.11.06, 19:48 Komunisci, ktorzy zdradzili Polske i wprowadzili Sowietów do naszego Kraju, dzis wdzieraja sie znów na sile do wladzy poprzez PO. Czyzby PO mialo odegrac role "konia trojanskiego" i wporwadzic komunistycznych zdrajców do wladzy? Czy nie dosc mielismy ich rzadów i niszczenia Kraju przez 50 lat? Jak dlugo pozostana oni jeszcze bezkarni i beda sie ubiegac o rzadzenie Polska? Czas im juz "podziekowac" i rozpoczac budowe nowego, nie obciazonego ruchu lewicowego reprezentujacego ludzi pracy a nie skorumpowanych kryminalistów i ludzi umoczonych w niszczenie demokracji w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
aiwaplatz Temat szkolenia - Zarządzanie stresem. 27.11.06, 19:55 W dużej firmie ubezpieczeniowej mojej małżonki, dzisiaj w ciągu 60 minut, wyborcy POszustów stanowiący tam przytłaczającą większość /młode wykształcone wilki w prowincji, mające aspiracje bycia warszawiakami/ zajęli wszystkie TRZY terminy szkoleń! Coś mają chyba złe przeczucia co do najbliższej przyszłości, bo jak to inaczej pojąć? Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Wzruszająca historyjka 27.11.06, 19:59 aż łzy wyciska z głębi moich ócz Odpowiedz Link Zgłoś
andkist Re: Temat szkolenia - Zarządzanie stresem. 27.11.06, 20:49 Masz rację przez te hołotę to wszystko. Za komuny mieli jednak łeb. Warszawa miasto zamknięte. Bez meldunków. Talary i inne Sierpuchowa mogli sobie co najwyżej na wycieczkę przyjechać. A teraz to bardziej miastowe od nas rdzennych warszawiaków. Bój się Boga, panie Popiołek wracaj... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Borowski: Koalicja z PO pomogłaby odsunąć PiS 27.11.06, 19:56 palestrina2005 napisał: > Za chwilę koalicja PO-SLD. Już blisko... Nie martw sie "koalicja" PO-SLD, to nie twoja brozka, lepiej martw sie o kolaicje rzadzaca krajem PiS-SO-LPR ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: Borowski: Koalicja z PO pomogłaby odsunąć PiS 27.11.06, 19:58 Miej litość nad Palestriną2005. Czy zdajesz sobie sprawe jak uwierają go koalicjanci? Odpowiedz Link Zgłoś
23k O to raczej trudno się martwić, ponieważ Per zo... 27.11.06, 20:48 stał już dawno ustawiony przez Kaczki w kącie i wie gdzie jego miejsce. A Ty dalej żyj swoimi mżonkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
panbuk1 PiS niech idzie W PiSdoo 27.11.06, 19:56 Taka jest moja wola!!!!!!!!!!!!. Cofam poparcie dla o Dyrektora i jego szatańskiej rozgłośni. Dość zabawy z szatanem. Miejsce szatana jest w Toruniu. Teraz i zawsze. A ta nowa droga z Warszawy do Torunia zostanie zbudowana po to aby Marysia miała bliżej do Warszawy. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Kłopoty z pamięcią u wielu Polaków... 27.11.06, 20:17 Bożesz Ty mój ile tu pracy dla psychoanalityka. Jedno pewne w tym fachu bezrobocie u nas nie grozi. A tak przy okazji, w mojej pale nie może się pomieścić że ten biedny Borowski dostał w Polsce, tak gorliwie przez komuchów pacyfikowanej przez dziesięciolecia, tyle głosów. Amnezja to zbiorowa, pęd do samozagłady, czy inny jeszcze obłęd jakiś? Przecież ten człowiek, jak Moskwa przyjdzie tu "po swoje", pierwszy otworzy im ramiona na powitanie bez mrugnięcia nawet okiem. Ma to po prostu we krwi. Czy ludzie już nie pamiętają nawet kto i jak prywatyzował Bank Śląski choćby? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Kłopoty z pamięcią u wielu Polaków... 27.11.06, 22:06 Niewolnictwo komunistyczne wyssane z mlekiem matki komunistki.To jak komunista wypijajacy mleko gorylicy i myslacy o bananie. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Zlokalizowany sutek... 27.11.06, 22:17 Podejrzewam z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością, że wyssane to ono było z lewego palca od lewej nogi... Z bananem to dałbym jednak spokój, gdyż wtedy jego krzywizna nie była jeszcze precyzyjnie jak dziś zdefiniowana, podobnie jak prędkość wiatru w stajniach, więc może być sprawa uznana za nieważną. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Kłopoty z pamięcią u wielu Polaków... 27.11.06, 23:14 żródłem ,,sukcesu''..;( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=52960055 Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Borowski: Koalicja z PO pomogłaby odsunąć PiS o.. 27.11.06, 20:15 Postkomuchami w Posce w tej chwili sa Kaczynscy. Maja zadatki na "komisarzy", "rewolucjonistow", "uzdrawiaczy", chca byc "przewodnia sila" narodu. Takich skunksow juz raz mielismy okazje przezyc. Faceci, ktorzy cytuja poyebanca lenina w swoich "pracach", zasluguja na smietnik albo (bo jednak jestesmy milosierni) na cienka emeryture. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Borowski i inni... 27.11.06, 20:23 Walnij się w kołtun dębową pałą dobry człowieku i zapytaj sam siebie, na co zasługują ci, co te myśli geniusza rewolucji WDRAŻALI w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Uwaga!!!!!! Jama 314na Forum!!On bedzie kopiowal 27.11.06, 20:37 Wasze posty, ani chybi. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Materiał do przemyślenia... 27.11.06, 21:45 Nie rozśmieszaj człowieku. Sytuacja jest poważna i trzeba się zastanowić na serio co tą katoliczką H. Gronkiewicz-Waltz teraz zrobić. Nie chcesz chyba mieć katolandu i jego smrodu w Warszawie... Przypominam też przy okazji że czas już zwinąć flagę narodową którą gorliwie wywiesiłeś z okazji święta 11 listopada. Donoszą mi że jeszcze wisi u Ciebie... Słusznie robisz że skąpo piszesz, mniej błędów, brawo, tylko z tym strofowaniem innych nie przesadzaj bo będziesz mało wiarygodny choć "napuszony". Odpowiedz Link Zgłoś