Dodaj do ulubionych

Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony

• jama314 Na bezrybiu i rak ryba... 30.11.06, 09:36
      Coś w tej wypowiedzi jest z prawdy, ale nic to, dobrze że i takiej okazji nie
      zmarnowano do przyczernienia jego sylwetki no i udało się go przynajmniej kopnąć.
    • witek040 cham zawsze pozostanie chamem 30.11.06, 09:37
      nawet jak jest posłem
    • kronika2 Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 09:38
      Kurski to seksista. A może wolałby na bezludnej wyspie np. Gosiewskiego?
      • europa130 Re: Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 12:20
        kronika2 napisała:

> Kurski to seksista. A może wolałby na bezludnej wyspie np. Gosiewskiego?
        gosiewski ,kurski ,prezio jarek no i ojczulek zrm.
    • ksks3 Taki sobie cham 30.11.06, 09:40
      Czy ktoś miał jeszcze wątpliwości co do manier Kurskiego?????
    • g.r.a.f.z.e.r.o Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 09:42
      Panie KURSKI, jesteś pan cham!!!!
      Już wolałbym z Senyszyn albo Sobecką trafić na bezludną wyspę niż panem!!!!

Dobra, dobra, tylko żartowałem :)
    • tersta Kurski-chory psychicznie człowiek-po co go cytować 30.11.06, 09:44
    • tersta ...a poza tym ma kompleks brata Jarka z GW 30.11.06, 09:45
    • tersta ...w sumie, trudno się dziwić-wie, ze jest NIKIM 30.11.06, 09:45
      • zgodnik1 wdepnołem w Kurskiego...upaprałem buty... 30.11.06, 09:47
    • junkier Kurski ma 100% racji jak zwykle zreszta. Dunin czy 30.11.06, 09:48
      Kurski ma 100% racji jak zwykle zreszta. Dunin, Gretkowska, Senyszyn Piekarska
      czy jakas inna "przedniej urody" krolewna rwaca sie do polityki - przeciez to
      zero kobiecosci, wrecz punkty ujemne!
      • zgodnik1 junkier.. jesteś chory, bardzo chory !!! 30.11.06, 10:23
        dałeś dowód {jak Kurski},że nie jesteś mężczyzną!... jesteś małym,brudnym
        pokurczem, który wylewa swój gadzi jad na forum GW... mężczyzna{prawdziwy},
        nigdy nie wyraża sie o kobietach w sposób chamski,wulgarny... Tylko środowisko
        Kaczyńskich tak postępuje...środowisko kryminalistów i PZPR-owców!...
        bolszewickie bagno...tfu !
        • junkier Kurski ma 100% racji jak zwykle zreszta. Dunin czy 30.11.06, 10:32
          Tu vulgusie bedziesz kultury mnie uczyl? Panie z feministycznych koleczek jesli
          domagaja sie wzgledow i estymy to niech pozostana w salonach. A skoro wchodza
          do polityki, w dodatku z tak "wysokim" poziomem wdzieku osobistego, to powinny
          miec swiadomosc ze ktos powie im kiedys prawde w oczy.
          • dean08 Re: Kurski ma 100% racji jak zwykle zreszta. Duni 30.11.06, 11:48
            Wiesz, jak na Junkra (czyli, jak by należało sie domyślać, szacunkiem dla kindersztuby) masz dziwne poglądy. Rozumiem, że teraz o schorowanym i robiącym pod siebie starcu można powiedzieć: to śmierdziel i brzydal ? Przecież to prawda ! Precz z polityczną poprawnością ! Chamstwo nie jest prawicowe czy lewicowe - ono się dobrze czuje wszędzie. Zmieniają się tylko uzasadnienia.
      • europa130 Re: Kurski ma 100% racji jak zwykle zreszta. Duni 30.11.06, 12:24
        junkier napisał:

> Kurski ma 100% racji jak zwykle zreszta. Dunin, Gretkowska, Senyszyn
        Piekarska
        > czy jakas inna "przedniej urody" krolewna rwaca sie do polityki - przeciez to
        > zero kobiecosci, wrecz punkty ujemne!
        <a ty junkier wyszedles z kicia i znowu szczujesz ?tys pewnie przedniej urody
        stworzenie
    • rakieter A Kurski to faceton :)) 30.11.06, 09:48
      Powalony gosciu. Cos w dziecinstwie padlo mu na glowe i tak zostalo... pewnie
      dostal palka od zomo...
      • id999 Kurski to pedał 30.11.06, 13:16
        jak każdy chłopiec z dominującą mamusią
    • renifer.renifer Re: Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 09:49
      To cham i prostak, ale.... z taką Sobecką to też żadna przyjemność na bezludną
      wyspę trafić.
      Z posłanek ładne są: Anita Błochowiak, Izabela Jaruga - Nowacka, Sandra
      Lewandowska oraz Sylwia Pusz (ale chyba teraz nie jest w sejmie). Pozostałe to
      rzeczywiście pasztety.
    • j.klis Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 09:49
      Po prostu cham. Inteligentny, czasami błyskotliwy, co nie wyklucza niskiej
      kultury osobistej i narcyzmu (zapewne). Typowy przedstawiciel czołowej elity PiS.
    • unitestates sonda jest do bani 30.11.06, 09:50
      sonda jest do bani, brakuje trzeciej możliwości głosowania: 3) Kurski mówi
      prawdę ja głosuje wlłaśnie na tą trzacia.
    • corradocatani SMS? 30.11.06, 09:50
      Co za ogłada, szarmancja, wręcz rycerskość! A przy tym jaki nowoczesny młody
      człowiek - sms-a wysle w sprawie przeprosin. Sądziłem że swoim poziomem pan
      Kurski juz mnie nie zaskoczy a tu taka niespodzianka! Zawsze pierwszy, zawsze o
      jedno dno niżej.
      • konrad.frankowski Re: SMS? 30.11.06, 09:53
        Och tak, wlasnie ja w tej samej sprawie:) SMS - absolutne fantastico!
        • p.o.box.77 Re: SMS? dobrze że nie na youtube.... 30.11.06, 09:58
          bo jeszcze by podczas nagrania mu coś strzeliło i znowu by kogoś uraził... ale
          trzeba przyznać że to nowoczesny burak.
          • wicary Re: SMS? dobrze że nie na youtube.... 30.11.06, 10:15
            p.o.box.77 napisał:

> bo jeszcze by podczas nagrania mu coś strzeliło i znowu by kogoś uraził... ale
            > trzeba przyznać że to nowoczesny burak.
            a co na to przyjaciółka drugiego kurdupla w IVeRpe panna Szypinda ze Słupska ?
            • tepetoja panie parlamentarzystki - obijcie mu gębe 30.11.06, 10:22
              może mu to urody doda bo jak narazie żadna z nim nie chciałaby być na bezludnej
              wyspie - nie tylko pusto we łbie ale pewnie i w portkach
        • corradocatani Re: SMS? 30.11.06, 10:02
          Krytyki ze strony kolegów J.K. jakoś też nie słychać, co chyba rozumieć trzeba
          jako identyfikację z takimi poglądami. To niestety też mnie nie dziwi. Są
          kobiety których nie lubię ale nie obrażam ich publicznie a tym bardziej nie
          przepraszam SMS-em (tym samym powtórnie je obrażając).
    • gilu33 A jaka kobieta przy zdrowych zmysłach chciała by.. 30.11.06, 09:52
      znaleźć się na bezludnej wyspie z Kurskim ? odpowiadać przed sądem za zoofilię,
      czyli współżycie z bulterierem ??
    • romka_p A coz powiemy o naszych amantach sejmowych? 30.11.06, 09:52
      Podtatusiali, brzuchaci, wąsaci, łysi z mentalnoscią sredniowiecznego warchoła.
      Madroscia tez nie grzesza. Jaka fajna, wykształcona kobieta pokusi sie na
      takiego faceta?
    • 11tadeusz11 KU..KI 30.11.06, 09:56
      Totalny idiota . Zaskoczyli go a on zabredził . Typowe dla przedstawicieli PiSu .
      • corradocatani Re: KU..KI 30.11.06, 10:06
        ale zabredził w stylu PiS więc tak do końca nie był zaskoczony. Pewnie gdyby
        był totalnie zaskoczony to rzuciłby coś w stylu: "z kobiet lubię tylko Jarka"
        albo coś podobnego.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: KU..KI 30.11.06, 10:19
        11tadeusz11 napisał:

> Totalny idiota . Zaskoczyli go a on zabredził . Typowe dla przedstawicieli PiSu
        > .
        Ale przynajmniej szczery - postkomuniści są czujni cały czas i nie można z nich
        wycisnąć prawdziwych przekonań, z Kurskim poszło łatwo.
    • shiro Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 10:03
      Kurski to polityczny i kulturalny prymityw i krzykacz a tylko tacy mają szanse
      zaistnieć na naszej scenie politycznej. Nie ma racji bytu człowiek skromny,
      kulturalny, zajmujący sie tym czym powinien. A tak nawiasem ciekawe czy ktoś
      chciałby spędzić z kurskim choćby godzinkę na bezludnej wyspie. po 5 min.
      dyskusji rzuciłabym się w otchłań pełną głodnych rekinów!!
      • cristi72 Re: Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 10:06
        > po 5 min.
        > dyskusji rzuciłabym się w otchłań pełną głodnych rekinów!!

hehehe po co tracić życie, ja bym w tej sytuacji jego przedstawiła tym rekinom,
        niech sobie podyskutują, przynajmniej to byłby koniec głupawych wypowiedzi pana
        K.
        • cynik.pl Re: Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 10:42
          cristi72 napisała:

> > po 5 min.
          > > dyskusji rzuciłabym się w otchłań pełną głodnych rekinów!!
          >
          > hehehe po co tracić życie, ja bym w tej sytuacji jego przedstawiła tym
          > rekinom,

Rybki byś otruła!

• igusza Re: Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 10:05
      Odezwała się Pani Błochowiak, mistrzyni taktu i subtelności, co w swoim show w
      komisji śledczej rzucała hasłami typu PEDAŁ.
      • wicary Re: Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 10:09
        igusza napisała:

> Odezwała się Pani Błochowiak, mistrzyni taktu i subtelności, co w swoim show w
        > komisji śledczej rzucała hasłami typu PEDAŁ.
        Czy ten Kurski to pedał ???
        • tepetoja co za jołop - kartofel zawsze będzie burakiem :-) 30.11.06, 10:18
    • wicary Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 10:06
      Czy to jeszcze Kurski czy już ku..ki kretyn. A swoją drogą czy wśród
      PiSdzielców prawdziwych gentelmenów już niema, bo dawno już ktoś by już dawno
      oklepał mu ryja
    • leeloo2002 Re: Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 10:07
      a moze by tak odwrocic pytanie i zapytac czy statystyczna Polka umowilaby sie z
      Kurskim na randke?
      • europa130 Re: Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 12:37
        leeloo2002 napisała:

> a moze by tak odwrocic pytanie i zapytac czy statystyczna Polka umowilaby sie
        z
        >
        > Kurskim na randke?
        <mam wrazenie ,ze jego wlasna matka jak ja ma,brzydzi sie nim .
    • mielis Kurski po co udzielasz wywiadu takiej nędznej 30.11.06, 10:09
      stacji telewizyjnej, którą sterują WSI- ochy?
      Nie lepiej pokazać się w telewizji Trwam?
      Tam by takich głupich pytań nie zadawali.
    • mat25 Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 10:14
      Kurski po prostu woli mężczyzn...
    • p.o.box.77 Na bezludnej wyspie z Kurskim 30.11.06, 10:14
      na bezludnej wyspie z takim burakiem? to musiała by być duża wyspa... chyba żeby
      potraktować posła jako zepsutą do szpiku konserwę mięsną... może nie do
      spożycia, bo to ani smaczne ani etyczne, ale na przynętę na większą zwierzynę...
    • wimsey Re: Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 10:17
      Obelga ze strony posła Kurskiego to prawdziwy komplement. Pierwszy raz w życiu
      żałuję, że nie bywam w Sejmie...
      A swoją drogą: serce rośnie, gdy widzę, jak między koalicjantami zacieśnia się
      więź ideowo-kulturowa!
      • wimsey Re: Kurski o koleżankach z Sejmu: To kobietony 30.11.06, 10:19
        Tylko jeszcze takie pytanie mi się nasunęło: czy kobietony to łże-kobiety? A
        może kobiety-wykształciuchy?
        :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka