tom1003 Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął s.. 04.12.06, 10:06 troche to dziwne, Jeśli Samoobrona miała tylu wyborców, trudno uwierzyć, że całe stada panieniek nie chciałyby przespać się z Lepperem nawet dopłacając. Składanie propozycji seksualnych pracownicom jest idiotyczne, o czym nawet taki młot jak Lepper powinien wiedzieć. Ciekawe, co by było, gdyby tego typu oskarżenia pojawiły sie wobec szefów gazetki wybiórczej. pewnie dowiedzielibyśmy sie o spisku wszechpolskim. Odpowiedz Link Zgłoś
wiwacz Taśmy Anety K. 04.12.06, 10:09 Gdyby coś takiego istniało, to myślę, że Polska byłaby potęgą na youtube. Kononowicz wysiada. Odpowiedz Link Zgłoś
baribal2 tak, tak, Clinton tez tak mówił! 04.12.06, 10:15 :) www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek nareszcie normalna afera ! 04.12.06, 10:19 miał naturalną potrzebę, no to rozumię, najgorsze jak rozrabiają w wyniku przekonań i ideologii, takie cuś to pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
firma-ekipa Lepper: g.mu zrobią mają do dypozycji 2004 mln. 04.12.06, 10:24 2004 mln. zł tak miedzy innymi , z Waszych podatkoów Koalicja musi istbnieć bo inacvzej zawali się ,, P{rawo i Sprawiedliwość w Polsce. odp kancelarii.Prezydenta R. P. doc Link do pliku: voila.pl/81itp/?1 ,, pana premiera chroni imunitet i specjalne prawo dla ,,nietykalnych,, Kodeks karny Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku Odpowiedz Link Zgłoś
firma-ekipa Cham i warchoł są pod ochroną specjalnego prawa 04.12.06, 10:27 aa bbb cc v odp kancelarii.doc Link do pliku: voila.pl/81itp/?1 Kodeks karny Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. Mogą spokojnie żreć , aż się nachapią . Popdróże L. do Chin za publiczne pieniądze , to tylko , mały pikuś . ( załącznik klikać na czerwone) Odpowiedz Link Zgłoś
kozojeb Re: Cham i warchoł są pod ochroną specjalnego pr 04.12.06, 10:29 Ja tak jak Putim podziwiam p. Leppera Panie Andrzeju naprawde jest pan prawdziwym mezczyzna co to zywemu nie przepusci Czapki z głow Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_zielone Re: Lepper: g.mu zrobią mają do dypozycji 2004 ml 04.12.06, 10:28 Ciekawe, jak skomentuje to Premier Kaczyński.... W cywilizowanym kraju byłby to koniec Leppera i koniec tej partii. A u nas?...za kilka dni bedzie tak jak było...Pan Bielan z Panem Kamińskim wymysla jakis super swietne wytłumaczenia, które "ciemny lud" kupi" i po sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 10:28 Nie jestem zwolenniczką załatwiania pracy przez łóżko, ale dajcie spokój ta Pani po raz drugi dała ciała tym razem za bilet do Anglii, jak tak dalej pójdzie Agora zbankrutuje. Jej dziennikarze /zaznaczam, że jeśli prawdą jest opisana historia to uważam to za skandal/, jak wytrawni tropiciele,węszą, śledzą i jedynym nośnym tematem jest PiS i jego zaplecze. To staje się nudne i jeszcze troche odechce się czytać tego szmatławca. Odpowiedz Link Zgłoś
chuck.norris Rewolucja moralna w pełnej krasie 04.12.06, 10:28 zastanawia mnie jedno. Co takiego musieliby zrobić koalicjanci, aby Kaczyńscy wyrzucili ich z koalicji ? Pedofil im nie przeszkadza Molestowanie rownież Faszyści? też nie niekompetencjia ? phi... poparcie partii ministra giertycha 2% ?szczegół Wolę postkomunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l skandal: sex pozamałżeński i pewnie z prezerwatywą 04.12.06, 10:31 cała nadzieja w Premierze, naszym obrońcy moralności i aseksualności... nie ma jak to z kotem pod okiem mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l czy w trakcie kręcili filmy dla jarusia premiera ? 04.12.06, 10:35 to duży chlopiec i w końcu trzeba go uświadomić Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: czy w trakcie kręcili filmy dla jarusia premi 04.12.06, 10:47 r0b0l napisał: > to duży chlopiec i w końcu trzeba go uświadomić Tak, kręcili Twoi zydowscy dziennikarze z Gowna. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: czy w trakcie kręcili filmy dla jarusia premi 04.12.06, 11:23 > Tak, kręcili Twoi zydowscy dziennikarze z Gowna. fuj żeby zaplute żydostwo stało na straży moralności katolickiej ;))) ale przyznaję że leperowi i chamom bardziej uchodzi pieprzenie panienek niż dzieciojebstwo księży Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht_kalb Re: czy w trakcie kręcili filmy dla jarusia premi 04.12.06, 18:36 yvesl, teraz blysnales jak nie przymiezajac Lyzwinski dupa :D Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: skandal: sex pozamałżeński i pewnie z prezerw 04.12.06, 10:39 Moglo byc gorzej :((. Z tabletkami antykoncepcyjnymi albo wkladka. Odpowiedz Link Zgłoś
maxman01 GW odkryla najwieksza afere IV-RP - dzieki! 04.12.06, 10:35 GW odkryla najwieksza afere IV-RP - dzieki! Teraz czekamy na pikantne szczegóły z pożycia sexualnego poslanki Chojarskiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: GW odkryla najwieksza afere IV-RP - dzieki! 04.12.06, 10:49 maxman01 napisał: > GW odkryla najwieksza afere IV-RP - dzieki! > Teraz czekamy na pikantne szczegóły z pożycia sexualnego poslanki Chojarskiej.. Moze tez nasi żydowsy dziennikarze opiszą swoje przezycia intymne w redakcji Gowna? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 10:39 Brednie skierowane przeciw rzadowi. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Brednie gazetowe oczywiscie. 04.12.06, 10:40 junkier napisał: > Brednie skierowane przeciw rzadowi. Brednie gazetowe oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkierek Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 11:25 Poślij do pracy w tych kręgach jakąś dziewczynę ze swojej rodziny, jak ją wykorzystają, to krzycz, że to atak na rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 12:16 Junkier nie ma rodziny. Nikt by go nie zniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 12:37 merytoryczna uwaga. Pogratulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
junkierek Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 13:06 bardzo ciebie widocznie zabolało to, że gałąx na której siedzisz jest tak wątła jak sznurówki twojego wodza Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Afera Obora-gate! WOW, ale Tok Fm Wanatowej i GW 04.12.06, 10:40 odkryly wielki skandal obyczajowy! Afera rozporkowa II, tym razem zamiast w gabinecie owalnym to na gnojowisku obok chlewa w Rozporach Dolnych! To jest afera o ktorej beda pisac w Australii, a w Nowej Zelandii moze sie nawet rzad poda do dymisji. WOW Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Cos czuje, ze GW strzelila sobie samoboja 04.12.06, 10:40 Lepper dziala od ponad 15 lat w polityce, i wielu kobiet sie kolo nie go krecilo; i jakos do tej pory nikt nigdy czyms takim go nie obciazal (a przeciez wiadomo, jak media chetnie szukaja "hakow" na niehgo); zas "panienka", glowny swiadek GW, ma 3 dzieci, i kazde z innym facetem; jestem pewien, ze Lepper spokojnie wygra proces i z panienkka i z GW; chyba rekatorow upadajacego brukowca jednak pogielo: wiadomo, ze sensacje sie dobrze sprzedaja, ale zeby tak?na miejscu Leppera zazadalbym teraz od Kaczynskich natychmiastowego publicznego ujawnienia wszystkich agentow sluzb w redakcji GW oraz zajecia sie na powaznie (i tez publicznie) zawartoscia tasm Gudzowatego (na podobienstwo tasm z Rywinem); trudno mi w to uwierzyc: ale GW popelnila straszne glupstwo; co do Lyzwinskiego, to trudno mi ocenic, na ile to jest prawda; jednak z Lepperem to sobie GW strzelila poteznego samoboja; zas te panie - byle posanki SO -, skoro juz od dawna o tych "praktykach" wiedzialy, to czemu nie powiadomily prokuratury, albo komisje sejmowe? Oj, bardzo glupia intryga GW i bardzo grubymi nicmi szyta; Lepper to nie moj "pupil", ale zaczynam go bardziej szanowac niz redakcje GW; po prostu: tym pomowieniem (podobnie bylo z "Maybachem Rydzyka" czy "pedofilia Jankowskiego") pokazaliscie, ze GW jest najgorszym brukowcem w RP Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Cos czuje, ze GW strzelila sobie samoboja 04.12.06, 10:43 to nie to forum szowinisto, Ty pisujesz do Naszego Dziennika więc co tu robisz ?? patrioto z Bożej łaski ? Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Cos czuje, ze GW strzelila sobie samoboja 04.12.06, 10:45 gilu33 napisał: > to nie to forum szowinisto, Ty pisujesz do Naszego Dziennika więc co tu > robisz ?? patrioto z Bożej łaski ? To znaczy,ze co? Juz wy bolszewicy zaanektowaliscie to forum tylko dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Cos czuje, ze GW strzelila sobie samoboja 04.12.06, 10:53 zostaw lewizne w spokoju; wiadomo, jacy sa; zas artykul GW tak samo "prawdziwy", jak te artykuly o Maybachu i pedofilii Jankowskiego; mam nazdiej, ze Ziobro zadba o tym, zeby te klamliwe geby z najwiekszego polskiego brukowca, czyli GW, juz wiecej sie nie odzywaly; no, coz, widac, ze sluzby te dziennikarzyny niezle "wychowaly"; i sprawna reke Maleszki tez widac yvesl napisał: > gilu33 napisał: > > > to nie to forum szowinisto, Ty pisujesz do Naszego Dziennika więc co tu > > robisz ?? patrioto z Bożej łaski ? > > To znaczy,ze co? Juz wy bolszewicy zaanektowaliscie to forum tylko dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Cos czuje, ze GW strzelila sobie samoboja 04.12.06, 10:49 bo czasami warto sobie popluc; a gdzie to czynic lepiej, jak nie na forum "Michnikscher Beobachter", najwiekszego polskiego brukowca; jestem pewien, ze Lepper procesy wygra, i reputacja GW bedzie na dnie; przeciez te wyznania "wyzwolonej panienki", ktora ma 3 dzieciakow z roznymi facetami, to lipa, zwyczajan dziennikarska kaczka; wiem, ze GW ledwo zipi, a tonacy brzytwy sie trzyma; ale zeby napsiac cos tak okrutnie niemadrego; hehehe: ciekawe, ile to bedzie Michnika kosztowalo? gilu33 napisał: > to nie to forum szowinisto, Ty pisujesz do Naszego Dziennika więc co tu > robisz ?? patrioto z Bożej łaski ? Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Cos czuje, ze GW strzelila sobie samoboja 04.12.06, 10:56 Michnikscher Beobachter poradzi sobie z ew.procesem,zbyt mocne papiery przemawiają za tym,że było tak jak było. A pisząc o Naszym Dzienniku,chciałem pomóc w realizacji Twojej zoologicznej i obsesyjnie chorej nienawiści do Michnika, pokazując adres gdzie zostaniesz przywitany z radością.. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Cos czuje, ze GW strzelila sobie samoboja 04.12.06, 11:02 a jak tam agenci w GW? kiedy poznamy ich nazwiska? widze, ze jestes dobrze poinformowany (pracujesz moze w "MB"?) wiec kiedy? gilu33 napisał: > Michnikscher Beobachter poradzi sobie z ew.procesem,zbyt mocne papiery > przemawiają za tym,że było tak jak było. A pisząc o Naszym Dzienniku,chciałem > pomóc w realizacji Twojej zoologicznej i obsesyjnie chorej nienawiści do > Michnika, pokazując adres gdzie zostaniesz przywitany z radością.. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Cos czuje, ze GW strzelila sobie samoboja 04.12.06, 11:06 zmartwię Cię,nie ma agentów w GW więc nie mozna poznać czegoś czego poznać nie można.Pytanie o agentów zadałbym redakcji ND , TV Trwam, to fascynujące jak szybko radyjko Tadka dostało koncesję, że o dziwnych problemach z częstotliwościa i rosyjskich nadajnikach nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Cos czuje, ze GW strzelila sobie samoboja 04.12.06, 11:16 a Czuchnowski? juz sie polgebkiem i pokretnie przyznal? no o tow.ubeck Maleszak, dlugie lata zasteca Michnika? zaloze sie, ze jeszcze paru sie znajdzie; zas ta "sprawa" z Aneta K. to mnie nawet smieszy: babce skonczyla sie kasa (ma trojke dzeicie, ale meza nie), bo przegrala w wyborach samorzadowych; pewnie zaczela sie domagac kasy od Leppera czy Lyzwinskiego, ci ja pogonili, to "opowiedziala" swoja histroie; a dlaczego nie przed wyborami, he? bo liczyla na wygrana i na dalsze wspeiranie takiego darmozjada z kasy panstwowej, tylko sie nie udalo? smieszne i glupie te "rewelacje" GW; i nad wyraz prymitywne gilu33 napisał: > zmartwię Cię,nie ma agentów w GW więc nie mozna poznać czegoś czego poznać nie > można.Pytanie o agentów zadałbym redakcji ND , TV Trwam, to fascynujące jak > szybko radyjko Tadka dostało koncesję, że o dziwnych problemach z > częstotliwościa i rosyjskich nadajnikach nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
carlos4444 Re: Cos czuje, ze GW strzelila sobie samoboja 05.12.06, 01:51 Ktoś taki jak silezjus lubi sobie popluć, to widać po jego wypowiedziach. Porównujesz Michnika do Hitlera pisząc "Michnikscher Beobachter"... Ale dlaczego tego nie robisz tylko do lustra, jak pewnie co rano, tylko zamieszczasz swoje plwociny w internecie, na forum gazety dla inteligentnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: Cos czuje, ze GW strzelila sobie samoboja 05.12.06, 08:38 ha ha forum gazety dla inteligentyvch ludzi? ha ha czyl;i tylko tych PO ,UW i PD?? Odpowiedz Link Zgłoś
carlos4444 Re: Cos czuje, ze GW strzelila sobie samoboja 05.12.06, 09:52 Nie. Nie tylko. Ale jeśli uważasz, że nie jest to forum dla inteligentnych ludzi, to co tu robisz? Uważasz się jak rozumiem za mało inteligentnego. Widzę, że jesteś zorientowany w polskiej scenie politycznej :) Muszę Cię zmartwić - UW już nie istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
firma-ekipa Re: seksista Wprowadzić lustrację 04.12.06, 10:51 W każdym biurze , miejscu pracy . Jeśli nie pracuje tam gruba stara baba , zwolnić . A niech mają za swoje . Laleczki barbie Kapryśne , są i coraz bardziej wymagające . Zwalniam , swoją barbie , klepać w klawisze nauczę starą babę , taką tuż przed emeryturą . Może uchroni mnie to od pomówień, Szkoda tylko , że kasy takiej nie mam do dypozycji jak nasz bohater ,, dożywotni wicepremoer Le.... odp kancelarii.prezydenta doc Link do pliku: voila.pl/uyrw1/?1 Odpowiedz Link Zgłoś
kpoplik Jakby NIE chciała to by nie dała 04.12.06, 10:46 Takie zajście źle świadczy o obu stronach. Potępić trzeba tych co proponowali (a zwłaszcza szanowną koleżankę pani K., która była pośrednikiem- koleżanka fest!) i potępić tych co się zgodzili. Określenie jednym słowem- PROSTYTUCJA. Dlaczego nie zaproponowano tej pani utworzenie nowego stanowiska 'prostytutki z urzędu'? A poza tym to nie doszło do gwałtu, więc całą sprawą powinien zając się sąd koleżeński- a nie marnować kasę na durnowate dochodzenie- kto kogo czym i dlaczego? i to za nasze pieniądze (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Polecam definicje 'streczycielstwa'.... 04.12.06, 11:24 Bo widze, ze kolega wpisuje sie w schemat myslenia: "jak mozna zgwalcic prostytutke".... Odpowiedz Link Zgłoś
kpoplik Re: Polecam definicje 'streczycielstwa'.... 04.12.06, 13:07 Nie chodzi o to. Tylko ja się zastanawiam jak można tak się sprzedać. Czy ona musiała tam pracować (to sprawa życia i śmierci była?). Owszem potępiam tych co to zrobili, ale trzeba mieć godność!!! ,o to mi chodzi, Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Nie byloby wowczas zawodu prostytutki...... 04.12.06, 13:12 Gdyby tylko o godnosc chodzilo.... Odpowiedz Link Zgłoś
czlon_pisu przeciez Lepper ma zone, dzieci ... gdzie moralnos 04.12.06, 17:51 przeciez Lepper ma zone, dzieci ... gdzie moralnosc tego pana ? Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Kompromitacja Komorowskiego... 04.12.06, 10:48 ...jest pierwszy który zawsze ochoczo przystąpi do zabawy w szambie... Podoba mi się też pierwsze zdanie : "Gazeta Wyborcza UJAWNIA" - jesteści bardzo pewni siebie... Widać gadzinówka przystąpiła znów do ataku jak w najlepszym okresie po wyborach 2005. Cała ta sprawa śmierdzi na odległość robotą ludzi szkolonych do kompromitacji, inwigilacji... Może to dzieło tego samego oficera WSI który tak ochoczo poinformował Gazetę o chorwackim Suboticiu ? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Malos rozgarniety jednak.... 04.12.06, 11:21 Zadaj sobie najpier pytanie - kto rozgrywa. Najpierw ujajenie LPRu i Giertycha - teraz Samoobrony z Lepperem i Lyzwinskim. Czlowieku - sadzisz, ze GW rozwali ten rzad? Hehehehe Jesli odsteli sie Giertycha z Wierzynskim i Leppera z Lyzwinkim - to sadzisz, ze pod jakie skrzydla zawina sieroty z LPRu i Samoobrony???? Naprade taka trudnosc Ci sprawia odgadniecie KTO jest rozgrywajacym?? Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Malos rozgarniety jednak.... 04.12.06, 11:28 BINGO - ja też jestem tego zdania. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Malos rozgarniety jednak.... 04.12.06, 12:22 saniba napisała: > BINGO - ja też jestem tego zdania. > Pozdrawiam, Jakiego ? ..,że Kaczyńscy spec służbami rozwalają swoją większość sejmową ? Po to klecili kompromitującą koalicję aby ryzykować że zabraknie im kilku rąk w sejmie ??! Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Bezsprzecznie rozgrywa Gazeta Wyborcza 04.12.06, 12:21 r306 napisał: > Zadaj sobie najpier pytanie - kto rozgrywa. Bezsprzecznie rozgrywa Gazeta Wyborcza - a czy na polecenie czerwonych, PO czy PiS to w kontekście roli mediów jest bez znaczenia. W którymkolwiek obozie gra Gazeta to jednak rola rozgrywającego dla koncernu medialnego totalnie go kompromituje... Tak więc kolejno kompromitują się TVN24, Gazeta Polska, Dziennik i Gazeta Wyborcza (ta tradycyjnie)... > Czlowieku - sadzisz, ze GW rozwali ten rzad? Hehehehe Jesli odsteli sie > Giertycha z Wierzynskim i Leppera z Lyzwinkim - to sadzisz, ze pod jakie > skrzydla zawina sieroty z LPRu i Samoobrony???? Są sieroty które dadzą się przygarnąć a są takie których przygarnąć się nie da - po co rozwalać koalicjantów w sytuacji kiedy arytmetyka sejmowa nie jest twoją mocną stroną ? Rozwalanie PO miało by sens - Rozwalanie SO i LPR dla Kaczyńskich ma sens jedynie w przeddzień wyborów... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Gonisz w pietke :) 04.12.06, 12:32 Idea Kaczynskiego jest sworzenie partii konserwatynwo-ludowej. Do tego potrzebni sa jej zarowno ludowcy jak wyborcy LPRu. Wielkim testem byly ostatnie wybory samorzadowe - daly one jesno do zrozumienia Kaczynskim, ze elektorat Samoobrony i LPR przeszedl w wiekszosci juz pod ich skrzydla. Teraz wiec czas na ich likwidacje w sejmie. Jedynymi przeszkodami sa - Giertych z Wierzynskim i Lepper z Lyzwinskim. Ciosy sa wiec wymierzane precyzyjnie - nie w partie jako takie, ale w bardzo konkternych ludzi. Dokladnie tych, ktorzy stanowia przeszkode w Sejmie. > Są sieroty które dadzą się przygarnąć a są takie których przygarnąć się nie > da - po co rozwalać koalicjantów w sytuacji kiedy arytmetyka sejmowa nie jest > twoją mocną stroną ? Sadzisz, ze brak zaledwie kilku glosow do wiekszosc stanowi jakis problem? Przy niezbyt licznej frekwencji w sejmie do wiekszosci glosowan nie potrzebna jest ta wiekszosc. Gdy sprawy beda na ostrzu noza "nieprzekonanych" sie przekona - stanowisk, jak mawial pewien dzialacz PiS jest pod dostatkiem... Byc moze tez w planach Kaczynskich sa przedterminowe wybory - na wiosne 2007 lub jesienia 2006 - marginalizacja Leppera i Giertycha, albo nawet ich calkowita eliminacja jak najbardziej odpowiada interesom Kaczynskiego, ktory nie toleruje "inncych osrodkow wladzy"..... Do tego ciagle podchodzy pod Rokite w celu wyskubania kilku poslow PO hehehe. Chlopie... przestan patrzec przez okulary Kaczynskich - tu jest malo ludzi, ktorym wmowisz farmazony, ze to dla dobra Polski..... Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Gonisz w pietke :) 04.12.06, 12:36 Twój scenariusz ma sens - ale nie w obecnej chwili... No chyba, że tak ma wyglądać rekonstrukcja rządu a Rokita z zapleczem jest już dogadany... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 byc moze :) 04.12.06, 12:40 Mnie zwyczajnie bije po oczach precyzja - gdyby chodzilo o rozmontowania koalicji - walone by bylo po partiach - czyli wyciagane by byly aferki szeregowych dzialaczy - tak aby wykruszyc partie. Tu jednak NIE ATAKUJE SIE PARTII, ale bardzo konkretne osoby.... To doprawdy daje do myslenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: byc moze :) 04.12.06, 13:00 r306 napisał: > Mnie zwyczajnie bije po oczach precyzja - gdyby chodzilo o rozmontowania > koalicji - walone by bylo po partiach - czyli wyciagane by byly aferki > szeregowych dzialaczy - tak aby wykruszyc partie. Tu jednak NIE ATAKUJE SIE > PARTII, ale bardzo konkretne osoby.... To doprawdy daje do myslenia.... Mnie daje tylko to, że atakując szefów Partii najłatwiej rozwalić koalicję i doprowadzić do przedterminowych wyborów. Jest to na tyle logiczne, że są to liderzy trzymający swoje ugrupowania za przysłowiowy pysk - i albo "Ja" albo "nikt" z PiS'em głosować nie będzie... Przeciąganie posłów już raz PiS nie wyszło - osobiście szczerze wątpię aby decydowali się na to teraz... Na przedterminowych wyborach może zależeć komuś kto dostałwięcej w wyborach samorządowych niż się mógł spodziewać - np LiD + PSL + ... ...ale może się mylę i PiS liczy na przeciągnięcie koalicjantów pod swoje skrzydła bazując na bardzo niskim wyniku tych partii w ostatnim "plebiscycie" - dopuszczam taką ewentualność ale imho jest ona mało prawdopodobna Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Roznimy sie wiec w ocenie prawdopodobienstwa :) 04.12.06, 13:02 Czas pokaze, kto je lepiej oszacowal :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Roznimy sie wiec w ocenie prawdopodobienstwa 04.12.06, 13:07 r306 napisał: > Czas pokaze, kto je lepiej oszacowal :) > Wszystko w rękach Rokity ;-) Osobiście wolał bym aby taki scenariusz się ziścił pro publico bono. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 A ja nie chcialbym.... rowniez pro publico bono ;) 04.12.06, 13:14 :) Zwyczajnie - moja wizja Polski nie jest zbiezna z wizja Jaroslawa Kaczynkiego. I jak dotad kazdy dzien jego urzedowania utwierdza mnie w tym przekonaniu. Ale mysle, ze to nie jest watek na tak szeroka dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął s.. 04.12.06, 10:50 Założenie: Oczywiście nie "kocham" imć p.Leppera. Teza: Gdyby p.Leppera nie było w Sejmie, natomiast pozostali, dietetyczni ZOSTALI, kto kto by na tym skorzystał? Oto jest pytanie. A siłami podpuszczonej "Gazety Wyborczej" można uzyskać ten wyżej wymieniony wymarzony rezultat! Autor: Też nielichy Geniusz Intrygancki (pardon Polityczny) Odpowiedz Link Zgłoś
zbujowachata Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 10:52 Normalne zwykłe dwa Samce !!!!!! To co nie stać ich na dorodne Kozy - też Samice i nadmiar chłopskiej Huci zniknie ! Old Hors, Odpowiedz Link Zgłoś
broly110 Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 10:55 Cyz na tym forum myśli jeszcze któs obierktywnie? Nie lubię Leppera, ale nie wierzę w to że przy tej nagonce pozwoliłby sobie na takie numery. Dla mnie to jest jawna prowokacja. Tu chodzi o grubą kasę, postkomuniści bronią swoich interesów i chcą rozwalić większość w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 11:21 A ja obstawiam prowokację, ale raczej nie ze strony postkomunistów; mnie to bardziej pasuje do pierwszego stratega. Całkiem nieźle zaplanowane: po pierwsze skompromitowanie Giertycha poprzez blamaż MW, a potem przejęcie elektoratu LPR, bo w końcu kto będzie chciał się przyznać do sympatyzowania z neofaszystami. Po drugie ujawnienie skandalu z niewygodnym Lepperem w roli głównej i powtórzenie manewru z elektoratem SO. Po trzecie, jak się uda, to wyrwanie jakiejść części PO i samowładztwo gotowe!!! Oczywiście jest to tylko wymyślona teoria spiskowa, ale co by było gdyby... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
gnoje Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 11:57 Twoja głęboka analiza analiza też pasuje - do IDIOTY. no może trochę przesadziłem. Niech będzie do głupka. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 13:07 I znowu następny głąb, co czytać nie potrafi ze zrozumieniem. Czy gdziekolwiek padło słowo "analiza"??? Cóż jest warta inwektywa wypowiedziana przez głąba?! Odpowiedz Link Zgłoś
samentu I have not any sexual relationship with that women 04.12.06, 10:53 Ms Levinsky pamiętacie?;) ciekawe czy w tym przypadku to zdanie też było "technicznie" prawdziwe;) Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: I have not any sexual relationship with that 04.12.06, 11:06 Ta Pani w tym futrze przyszła i w tym futrze wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Co z tym prysznicem 04.12.06, 10:57 A mnie w tym wszystkim intryguje co ta pani chciała nam powiedzieć podkreślając że pod prysznic nie wlazła? Chciała mu się obrzydzić? Co za głupia mątwa! Odpowiedz Link Zgłoś
gloyv Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 10:58 Bill Clinton też coś takiego mówił o pannie Lewinsky... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 To jest chyba jakaś ściema no ale wykluczyc nie 04.12.06, 11:01 można i takiej opcji w koncu Leppoer uwaza ze prostytutki nie mozna zgwałcić a Begerowa ze to towar wiec bardzo mozliwe ze Andrzej łogier nie wyzyty musi se poruchac jak zonka daleko. Swoją drogą wspolczuje Pani Irenie Odpowiedz Link Zgłoś
rafikzabki Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął s.. 04.12.06, 11:06 cóż panowie moralnie zero a ta pani zahacza o prostytucję.... ale jak się nie ma kwalifikacji i zdolności trzeba sobie radzić inaczej... a potem udawac pokrzywdzoną... to już wolę uczciiwe dziewczyny z agencji którę nie udaja że są kims innym niż są... pieniązki do raczki za usługę i sprawa jest jasna a nie wielkie płącze po fakcie -zwracam uwage że ona nie była molestowan w pracy - ona dosłata tę robtę na jasnych warunach... na kóe sama przystała wiedżac że kwalifikacji to nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
alaskan Re: Lepper: żądam, żeby sprawą molestowania zajął 04.12.06, 11:17 ALe tu nie było mowy o żadnych kwalifikacjach.... Chyba, ze panowie L i Ł. mieli wymagania, żeby d..dobrze w stringach wyglądała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Redaktorzy GW ciagle daja sie podpuszczac.... 04.12.06, 11:15 Gdy w zeszlym tygodniu Jaroslaw prowadzil cicha wojne z Giertychem - pislem do GW - nie dajcie sie podpuszczac, bo idziecie na sznurku. Ale jak widac, redaktorzy w GW sadza, ze sa "niezalezni" i oddani tylko poszukiwaniu informacji.... Glupcy - gracie jak Wam Jaroslaw gra.... Kilku ludzi i na tym forum i w wypowiedziech medialnych mowilo - po wyborach samorzadowch LPR i Samoobrona idda w odstawke - nie tyle jako same partie, choc wynikowo rowniez - ale sami ich liderzy. Na pierwszy ogien poszli najslabsi - Giertych i Wierzynski. Teraz czas na druga dwojke - Lepper i Mojzesowicz. Najprawdopodobniej informacje sprzedane Wam przez te panie sa prawdziwe. Tylko zaden z Was, redaktorzyny z bozej laski, nie zdal sobie pytania DLACZEGO wlasnie Lepper i Mojzesowicz, a nie jakis inny dzialacz Samoobrony???? Ludzie - przeciez to jest klarowna gra Kaczynskich, widza to nawet zwykli internauci, a radaktorzy GW sa slepi???? Az w taka glupote mi sie wierzyc nie chce.... O co Wam wiec chodzi baranki boze w tej GW? Ehhhhh...... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_beretu Re: Jeśli prawda to jest to śmierć Leppera 04.12.06, 11:29 Żałosne... A co mają wspólnego imiona redaktorów gazety (czy też ich pochodzenie i inne dane personalne) z jej jakością? Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Jeśli prawda to jest to śmierć Leppera 04.12.06, 12:12 Gdy się jest sfrustrowanym nieudacznikiem, który o wszystko obwinia Żydów to mają. Poza tym podejrzewam, że wiele osób poprostu zazdrości Lepperowi. Taki Galba napewno nie ma takiej władzy by móc rządać seksu za stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Media.... 04.12.06, 11:29 W naszym kraju sa paranoja.Co chwile zarzucaja spoleczenstwu zwierzece zachowania a same zachowuja sie jak media afrykanskie a przoduje w tym GW.Zwracam sie do rzadzacych o zmiane w przepisach kodeksu karnego i cywilnego zwiekszajacych odpowiedzialnosc za podawane informacje.Zasada jest prosta.Kazdy w spoleczenstwie odpowiada za kawalek w ktorym zyje.Zla praca-odpowiedzialnosc,lacznie z karna.Na mediach ciazy obowiazek informowania a za manipulacje powinni ponosic takie kary zeby odechcialo im sie manipulowac spoleczenstwem.Kary finansowe mogace doprowadzic klamcow do bankructwa.I to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Buahahahahahaha 04.12.06, 11:34 Facet nie osmieszaj sie - zyjac we Francji chyba zdajesz sobie sprawe co sie dzieje w nad Sekwana, w Niemczech czy Szwecji? ;) Ogolnie kolego - Twoje komusze poglady i jednostajnosc postawy "lizacej" wladzy to i owo budza moja narastajaca odraze.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Buahahahahahaha 04.12.06, 11:36 Zdarza sie to ze najwieksze dzienniki jezeli chca zostac ogolnokrajowymi nie staraja sie pisac REWELACJI ktore moga ich doprowadzic do bankructwa.GW stala sie szmatlawcem jakich wiele w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Buahahahahahaha 04.12.06, 11:39 Zreszta w zadnych mediach zachodnich nie cytuje sie GW. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l za to cytuje się prawicowe kretyństwa 04.12.06, 11:50 Zreszta w zadnych mediach zachodnich nie cytuje sie GW. jako przykład ciemnoty, zaklamania i nienawiści gratuluję betonowego umyslu Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Glupoty piszesz ciagle - Bild - pierwszy przyklad. 04.12.06, 11:50 Z jego "sila" licza sie wszyscy politycy w Niemczech, chociaz to typowa bulwarowka. Odpowiedz Link Zgłoś