Dodaj do ulubionych

Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania

• palestrina2005 A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 09:00
      I proszę teraz po kompromitacji Anety K. w testach DNA, wiarygodność GW spada
      na pysk, Pacewicz próbuje się ratowac nienawistnymi tekstami ale jeszcze się
      pogrąża bardziej. I do tego zapowiadzi Leppera.
      Mangold, Sedes, uu1, adas 313, yellow, Helmut, Szkodnik, Scalvius i inni
      wielbiciele GW... Ja wam dobrze radzę. Wy sprzedajcie te akcje Agory. I nie
      będziecie się już musieli denerwować i wypisywać bredni na forum...
      • pierot6 palestrina2005.. dlaczegoś durny?, boś głupi !!! 11.12.06, 09:18
        jesteś chory, bardzo chory...
        • riince Jemu z tym dobrze. Takie gó..jady uwielbiają 11.12.06, 09:54
          klimat szamba jaki wytwarzają wokół siebie.
        • palestrina2005 Właśnie ty też sprzedaj akcje Agory 11.12.06, 11:02
          zapomnielem dodac mniej znanych forumowiczów do listy...
      • peryklejtos Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 09:22
        palestrina2005 napisał:

> Mangold, Sedes, uu1, adas 313, yellow, Helmut, Szkodnik, Scalvius i inni
        > wielbiciele GW... Ja wam dobrze radzę. Wy sprzedajcie te akcje Agory.

Akcji nie sprzedaje się wtedy, gdy ich cena spada.
        • palestrina2005 Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 11:04
          Chyba że prognozuje się że w przyszłości cena akcji spadnie jeszcze bardziej i
          trzeba pogodzić się z poniesionymi stratami bo dalsze trzymanie akcji tylko te
          straty powiększy... A tak jest z Agorą...
          • peryklejtos Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 11:11
            Agora nie zajmuje się wyłącznie wydawanie Gazety Wyborczej.
            A Gazeta nie jest jej głównym źrółem przychodów.
            Akcję mogą sprzedawać co najwyżej spanikowani drobni ciułacze, przestraszeni
            burzą medialna wokół Gazety, zgodnie z zasadą śnieżnej kuli.
            Poważni inwestorzy kierują się innymi kryteriami.
            • palestrina2005 Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 11:47
              Pozyjemy zobaczymy. W ostatnim roku tak czy siak inwestycja w Agorę nie byla
              najlepszą inwestycją.
              A sztandarowy produkt GW teraz dowali kursowi jeszcze bardziej...
              • helmut.berlin Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 12:03
                > A sztandarowy produkt GW teraz dowali kursowi jeszcze bardziej...

Obawiam sie, ze wrecz przeciwnie. W sumie pokrzykiwanie, ze "akcje Agory
                spadna.." jest tylko smiezne, a powolywanie sie np. na roczy rozwoj kursu
                swiadczy o malej znajomosci tematu. Generalnie akcje koncernow medialnych nie
                sa chyba najlepsza inwestycja, napewno nie krotkoterminowa. W porownaniu z
                gigantami jak Springer czy Bertelsmann, Agora jest jeszcze bardzo mala firma, ja
                osobiscie powdziwiam zalozycieli, ze przetrwali w tym tak trudnym segmencie.
                • palestrina2005 Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 16:41
                  Długo już chyba nie przetrwają...
                  Akcje spadną jak się ośmieszą i ktoś ich przejmie.
                  I nareszcie wywalą Michników, Pacewiczów a resztę wyślą na obowiązkowy kurs
                  rzetelnego dziennikarstwa

P.S. jakaś panienka ponad rok temu gdy mówiłem że Agora spadnie na giełdzie
                  obrzuciła mnie inwektywani i powiedziała że się nie znam - ciekawe gdzie teraz
                  jest ????
                  • helmut.berlin Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 17:50
                    No to zobacz jak dzisiaj "spadaly":

gielda.onet.pl/0,557,spolki.html?isin=PLAGORA00067
              • peryklejtos Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 12:26
                palestrina2005 napisał:

> Pozyjemy zobaczymy.

No to jest dopiero merytoryczny argument, że hoho! :-)
    • middoo Ale lepiej je przygotowaliscie niz Anete? Zeby... 11.12.06, 09:04
      ... znowu sie nie poplatalo, ktorejs co ma mowic...
    • kitikitik Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 09:05
      I niech robi swoje. Od tego jest. Na miejsce zwolnionego posła, będzie następny
      z listy Samoobrony, bo chyba tak mówi prawo. Nie widzę tu nic tragicznego.
      Normalne życie. Na całym świecie tak było, jest i będzie.
    • lszusz Ale świetna zabawa 11.12.06, 09:06
      Za dwa miliony i sławę w mediach mogę zeznać,że Lepper jest homoseksualistą. A
      co mi tam nareszcie pozbędziemy się się go ze sceny politycznej, a przy okazji
      troszkę się zarobi. Noo i ta medialna sława. Potem tylko jak będzie po
      wszystkim powiem, że coś mi tam się pomyliło. Jak ja kocham ten kraj wielkich
      możliwości.
    • diamondy deprawowanie 11.12.06, 09:07
      W Ameryce zabrano by juz dzieci Anetce-by nie doprowadzic do ich deprawowania
      przez matke-cichodajke ,która i tak nie wie/matka/ z kim je ma.
      • tiumba Re: deprawowanie 11.12.06, 09:11
        diamondy napisała:
        > która i tak nie wie/matka/ z kim je ma.

Może ona je ma z Senyszyn albo z Jarugą - Nowacką? U nich to możliwe. Powinni o
        tym napisać w "Wysokich Obscesach".
    • sothis666 no,młodzieżowcy! prokurator robi zamach stanu! :) 11.12.06, 09:08
      wpisywać się dalej.
      to ewidentna prowokacja.
      prokurator z nadania kaczyńskiego parobkiem michnika!
      kolejny zamach stanu!!!

dawno nie byliscie tak śmieszni, obrońcy dziwkarzy i przestępców.
      tylko Polski szkoda, Komorowski ale miał racje rok temu.
      chociaż faceta nie lubie...
    • g_m11 Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 09:09
      Nie koncentrujcie sie na seksie. Ta afera odkrywa mechanizmy władzy : przez
      układy i przekupstwo do władzy może dorwać sie nawet zbieracz złomu z
      niedokończona podstawówką. Najwiekszy horror to uswiadomienie sobie kto nami
      rządzi.
    • amanasunta53 Ile można dostac za zeznania ? 11.12.06, 09:09
      GW ogłoś cennik.Może sie więcej zgłosi ,,molestowanych'',całe ..agencje
      towarzyskie'' i tirówy też!
      • pierot6 amanasunta53.. byłeś molestowany ,gwałcony ? 11.12.06, 09:20
        teraz sie mścisz, na kim ?
        • amanasunta53 Re: amanasunta53.. byłeś molestowany ,gwałcony ? 11.12.06, 11:35
          pierot6 napisał:

> teraz sie mścisz, na kim
          Nie byłam nigdy gwałcona ,czyli przymuszana do stosunku.Jeżeli bym była to
          szukała bym zemsty na gwałcicielu.Co ma do tego Łyżwiński ,Lepper?Chcesz ,żebym
          zgłosiła gwałt jak Aneta albo pozostałe kłamczynie?Sam sie zgłoś.
      • pierot6 skąd tylu obrońców kryminalistów z Samoobrony? 11.12.06, 09:22
        tales1{amanasunta},chory palestrina2005,junkier,i paru innych zboczeńców..
        gdzie te łajdactwo było chowane, w burdelu?????
        • sothis666 a slyszales o czym takim jak seks za posty?:) 11.12.06, 09:24
          *
        • amanasunta53 Re: skąd tylu obrońców kryminalistów z Samoobron 11.12.06, 11:31
          pierot6 napisał:

> tales1{amanasunta},chory palestrina2005,junkier,i paru innych zboczeńców..
          > gdzie te łajdactwo było chowane, w burdelu?????
          Pierot6(uu1) i inni chorzy impotenci i homoseksualiści ...burdel wam się
          śni.Marzycie by was żrznieto przez cała dobę,a tu nikt nie chce!Chyba ,że za
          kasiora.
          ,,Nie sądzcie byście sądzeni nie byli''.To do was POwce i SLDowce.
    • maureen2 Re: Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 09:10
      tonący brzydko się chwyta, tabuny kobiet świadkami molestowania ? -lubią popa-
      trzeć jak inni to robią ? niezłe.
    • leszekes Wygląda na to, że ci obleśnicy winni są! 11.12.06, 09:16
      Po prawdzie nie miałem wątpliwości, ale teraz mam już pewność. Nie rozumiem
      tylko jednego... Dlaczego osoby mające przeciwne do mojego zdanie skupiają sie
      tylko i wyłącznie na oskarżeniach Anety K. o złe prowadzenie się a nie chcą
      prowadzić merytorycznej dyskusji o wykorzystywaniu stanowiska i zależności
      służbowej? Brak argumentów? Chyba tak.
      • middoo Re: Wygląda na to, że ci obleśnicy winni są! 11.12.06, 09:21
        A moze merytoryczna dyskusja.

Czesc jestem Aneta. Ten potwor chcial zabic moje nienarodzone dziecko:(((!!!!
        Ale zostal jego ojcem chrzestnym...

Lubisz merytoryczne brazylijskie seriale?
        • leszekes Twój post jest właśnie tego przykładem. Dziękuję. 11.12.06, 09:26
          • middoo Tego, ze Anetka nie wie co mowi? 11.12.06, 09:31
            Nie rozbrajaj mnie.

PS. Moge Ci wstrzyknac oksytocyne?
            • pierot6 middoo.. wstrzyknołes ?... mózg ci rozmiękł... 11.12.06, 09:33
              poronisz uszami .. chociaz nieduże zmartwienie,..masz pusty łeb !
              • middoo Moze maly, ale napewno na tyle duzy... 11.12.06, 09:35
                ...zeby sie nie puszczac za kase.
            • leszekes Rozbrajasz mnie chłopaczku... hahaha... 11.12.06, 09:36
              o większego... (brzydkie słowo) trudno... hahaha...
              • middoo Re: Rozbrajasz mnie chłopaczku... hahaha... 11.12.06, 09:37
                Trzymaj sie cieplo.
                • leszekes Podaj adres. Przyślę ci moherowy berecik po babci. 11.12.06, 09:40
                  • middoo To jest ta merytoryczna dyskusja? 11.12.06, 09:44
                    Juz sie z Toba pozegnalem. Zrobilem to w sposob kulturalny.

Boli Cie brak merytorycznej dyskusji... Nawet nie probowales sie ustosunkowac
                    do tego dlaczego Aneta K. wybrala na ojca chrzestnego tego, ktory probowal
                    zabic jej dziecko.

Wg Ciebie to merytoryczna dyskusja wyglada chyba tylko tak, ze wszyscy zgadzaja
                    sie z Twoim zdanie.

Narazie

• leszekes A więc dobrze. Na początek przeczytaj temat 11.12.06, 09:52
                      na który dzisiaj dyskutujemy i daj spokój tej biednej kobiecie. Ona ma swoje
                      problemy. Nie jest ważne, że Łyżwiński trzymał dziecko Leppera do chrztu, ale
                      dlaczego do takiej sytuacji doszło wogóle. Dlaczego było możliwe nadużywanie
                      zależności służbowej do celów seksualnych? Dlaczego faceci, którzy od rana do
                      nocy ględzą w Sejmie o ochronie życia poczętego polecają usunąć ciążę... i to
                      weterynarzowi... Masz coś na ten temat istotnego do napisania to proszę.
                      Chętnie przeczytam. Ale jeśli chcesz pisać bzdety to sobie daruj raczej. Na tym
                      forum głupców aż nadto.
                      • middoo Moze jestem glupi... bo czytam zanim cos napisze.. 11.12.06, 09:57
                        Wiec zanim zaczniesz dyskusje sam przeczytaj co w tej sprawie wiadomo.

Napisales:

"Nie jest ważne, że Łyżwiński trzymał dziecko Leppera do chrztu,..."

Piszesz juz, ze Lepper jest ojcem dziecka, a w tym samym zdaniu wykazujesz sie
                        brakiem wiedzy na temat tego co w tej sprawie wiadomo ponad wszelka watpliwosc.

Mowisz zatem, ze to Lyzwinski trzymal dziecka do chrztu?

• leszekes Daj spokój temu dziecku. Nie jest winne temu, że 11.12.06, 10:02
                          na świat przyszło. Odpowiedzialność za to ponosi matka i ojciec. Łyżwiński nim
                          podobno nie jest, więc pozostaje Lepper. Dwóch sie z tą Panią bzykało.
                          Świadkowie to potwierdzili. Naprawdę czytałeś główny artykuł? Nie opuszczałeś
                          tekstu, który nie pasował do twoich teorii?
                          Pytania, które tobie zadałem są cały czas bez odpowiedzi.
                          • middoo A czy ja atakuje to dziecko? 11.12.06, 10:12
                            "Dlaczego było możliwe nadużywanie
                            zależności służbowej do celów seksualnych?"

Bo sa nieatrakcyjnymi kretynami, ktorzy nie widza innej mozliwosci?

"Dlaczego faceci, którzy od rana do nocy ględzą w Sejmie o ochronie życia
                            poczętego polecają usunąć ciążę... "

Bo sa obludni?

Teraz Ty mi odpowiedz. Jak to sie stalo, ze za ojca chrzestnego uznales
                            Lyzwinskiego skoro jestes taki oczytany w tej sprawie?

W swoim zacietrzewieniu popelniasz bledy, ktorych mozna uniknac bez informacji
                            kto jest ojcem chrzestnym. Wystarczy sie chwile zastanowic czy ojcem chrzestnym
                            mogl zostac domniemany ojciec biologiczny...
                            • leszekes Dwie dobre i sensowne odpowiedzi. Jedna zła. 11.12.06, 10:16
                              Łyżwiński powiedział w TV, że jest ojcem dziecka Annety. K. Sam słyszałem i
                              słyszała też to cała Polska. Musiałeś przeoczyć tą informację.
                              • middoo Moze nie to ze "zla", ale "niewygodna"? 11.12.06, 10:19
                                "Łyżwiński powiedział w TV, że jest ojcem dziecka Annety. K. Sam słyszałem i
                                słyszała też to cała Polska. Musiałeś przeoczyć tą informację."

Mhmm... a potem sie zaparl tego ojcostwa?

"Teraz Ty mi odpowiedz. Jak to sie stalo, ze za ojca chrzestnego uznales
                                Lyzwinskiego skoro jestes taki oczytany w tej sprawie?"

A na moje pytanie jakos nie odpowiedziales?
                                • leszekes Ojcem chrzestnym. Moja nieuwaga, że "zjadłem" 11.12.06, 10:30
                                  jedno słowo.

Łyżwiński się przyznał do tego, że jest OJCEM CHRZESTNYM. Zrobił to TV. Aneta
                                  K. nie zaprzeczyła. Sprawa jest pewna. Kumasz już?
                                  • middoo Moglbym prosic jakis link, gdzie Lyzwinski mowi... 11.12.06, 10:40
                                    ...ze jest ojcem chrzestnym? Mowie serio. Moze tak powiedzial. Jedyne co mi sie
                                    udalo znalesc to wypowiedzi Popeckiego o tym, ze jest ojcem chrzestnym.
      • edek47 Kolezanka Aneta zawiodla zleceniodawcow. 11.12.06, 09:23
        NIE MA PRZYSZLOSCI DLA KOALICJI PO z postkomuna.
        • leszekes Kolejny przeciwnik ucieka od tematu. Dziękuję. 11.12.06, 09:28
          • edek47 Nie ucieka... 11.12.06, 09:34
            Jest w temacie,TYLKO NIE LUBI alfonsow z opozycyjnej koalicji.
            • leszekes To ty Edziu? Witaj, witaj... dawno nie czytałem 11.12.06, 09:39
              piramidalnych głupot... fajnie, że jesteś... hahaha...
              • edek47 Nie przypominam sobie, zebym byl z jakas 'lewizna' 11.12.06, 09:52
                na ty.
                • leszekes To sie zmartwiłem... pamięć nie ta? Lecytyna jest 11.12.06, 09:54
                  na to najlepsza.
                  • edek47 Re: To sie zmartwiłem... pamięć nie ta? Lecytyna 11.12.06, 09:58
                  • edek47 Towarzysz mnie z kims myli... 11.12.06, 10:03
                    ALE WIDZE , ZE ZDROWIE MU DOPISUJE W SKORZE KAPITALISTY.
                    • leszekes Edziu... nie pomyliłbym ciebie z nikim... 11.12.06, 10:12
                      Jesteś sam w sobie wielkim oryginałem i dziwakiem... taką moherową
                      skamieniałością... Nawet lubię, jak mnie wyzywasz od towarzysza... hahaha... to
                      zabawne... hahaha... Przed tobą nikt nigdy na to nie wpadł... hihihi... Podaj
                      adres to ci przyślę stary stalowy chełm SS... będziesz miał pamiątkę. Dobrze
                      pasuje na moherowy beret. Znalazłem go w tym roku podczas wakacji na Helu.
                      • edek47 Bezczelnie klamiesz... 11.12.06, 10:19
                        TO KASK TWOJEGO DZIADKA.Nazisci tez nazywali sie towarzyszami i udawali skrajna
                        prawice.
                        • leszekes Widzę, że zaczynasz się już jak zwykle pluć... 11.12.06, 10:25
                          Wchodzisz na obroty? Uważaj, żeby tobie ciśnienie nie skoczyło za bardzo... nie
                          chciałbym być odpowiedzialny za pogorszenie twojego zdrowia... Wiesz... nawet
                          ciebie lubię...
                          • edek47 A janie lubie... 11.12.06, 10:31
                            TAKICH CH...KOW jak ty.
                            • leszekes To masz problem... hahaha... Jak mnie nazwałeś? 11.12.06, 10:38
                              chujkiem? hahaha... Jedź dalej! Jak zwykle jesteś bardzo zabawny... hahaha...
                              • edek47 Dlaczego zaraz problem ? 11.12.06, 10:45
                                Z powodu jakiegos ch...ka?...Nie przesadzaj z tym samouwielbieniem.
    • scolopetarius Kobietony zniszczą każdego mężczyznę, każdego 11.12.06, 09:21
      Tak jak zniszczyły niewinnych mężczyzn w Bielawie, gdzie sąd nie dopuścił
      świadków obrony do składania zeznań. Choć wyrok jest nieprawomocny TVN dopuścił
      się maniupulacji mówiąc, że oni zostali skazani. NIE nie zostali skazani.
      Codziennie GW reklamuje sie w TVN, kolejną aferę te dwa media nakręcają razem
      do nieprawdopodobnie nadętych rozmiarów.
      Żaden mężczyzna w tym kraju nie obroni się pod taką medialną presją mediów na
      sądy, bo niby jak ma udowodnić że kobiety najstarszego zawodu świata nie są w
      zmowie z mediami?
      Nie ma bardziej mściwej bestii jaką jest kobieta wzgardzona. To wiadomo od
      wieków.
      • leszekes Widzę, że jakaś kobieta ciebie bardzo skrzywdziła 11.12.06, 09:34
        Na twoim miejscu przeprowadziłbym rachunek sumienia. Piłeś? Nie dawałeś na dom?
        Nie zajmowałeś się dziećmi? Nie sprawdziłeś się w łóżku? Wszystko jest ważne.
        Jak się z tym uporasz to spojrzysz na kobietę jak na człowieka. I to będzie
        Twój wielki sukces a i mnie będzie przyjemnie, że dobry uczynek zrobiłem.
        • ersus Do leszekes: 11.12.06, 10:36
          Czytam twoje merytoryczne posty i jestem pod wrażeniem głebi twego intelektu. Jeżeli o seksie masz takie pojęcie jak o merytoryczności, to musisz być rzeczywiście bardzo niewinny...
          • leszekes Nie uważam się za lepszego od innych. Swoje 11.12.06, 10:49
            wypowiedzi dostosowuję do poziomu drugiej strony. Prawdę mówiąc się trochę
            bawię swoimi rozmówcami, ponieważ są zabawni a ja chwilowo mam odrobinkę
            wolnego czasu. Kumasz? Niestety na tym forum najczęściej jest tak, że chociaż
            jest o czym dyskutować to nie ma z kim. Stąd takie a nie inne moje podejście do
            tematu. Dziwne chyba nie jest?
    • maciek9657 Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 09:22
      I oczywiście znowu jacyś nawiedzeni piszą bzdury, z których wynika, że to
      kobieta zawiniła. Że też ciągle tacy durni faceci łażą po świecie. Przeraża
      mnie za to determinacja kobiet, aby iść do łóżka z takimi obleśnymi,
      odrażającymi typami za pracę. Bardzo smutne. Naprawdę jest takie bezrobocie, że
      trzymają się za wszelką cenę posad, czy tak dobrze płacą? Ale mieć ciągle
      kontakt z takim szefostwem to chyba nic przyjemnego, a więc co powoduje, że
      chcą tam pracowac i stykać się z tym gównem? Dajcie mi rozsądne wytłumaczenie.
      • pierot6 czy kryminalista Leper podda sie badaniu na DNA ? 11.12.06, 09:27
        ma pierwszy raz szanse na prawde...
      • leszekes Chętnie bym to zrobił, ale nie potrafię. 11.12.06, 09:45
        Mogę tylko przypuszczać, że bieda zmusić może do najbardziej skrajnych
        zachowań. Kobieta dzieciom dać jeść musi... serce boli, kiedy płaczą...
        Najgorsze zaś jest to, że zawsze znajdą się jakieś hieny, które spróbują to
        wykorzystać... Oczywiście, jeśli kobieta jest troszkę ładniejsza od ich żony...
    • the_rest Dziecko Anety to CUD !! 11.12.06, 09:27
      W czwartek, GW zacytowała tą Panią - Aneta była spokojna o wynik badania, bo z
      nikim innym w okresie poczęcia dziecka nie kopulowała. Wynika z tego, że to
      cud, ale taki cud a'la Gazeta Wyborcza.
      • pierot6 the_rest.. podała też dwa nazwiska, Leper też brał 11.12.06, 09:30
        udział w tym procederze!.. dlaczego prokurator nie kazał go przebadac?..
        Nazwisko Lepera padło w przesłuchani równolegle z nazwiskiem Łyżwińskiego!
        • tiumba Re: the_rest.. podała też dwa nazwiska, Leper też 11.12.06, 09:44
          Sprytna kobitka. Na koszt podatników się wreszcie dowie, kto jej zmajstrował
          bachora. Ta mała chyba się powinna cieszyć, że nie szczeka.
          • leszekes Za to tobie to szczekanie wychodzi aż miło... 11.12.06, 10:04
            • tiumba Re: Za to tobie to szczekanie wychodzi aż miło... 11.12.06, 10:12
              Czy akcje "Agory" S.A. już sprzedałeś? Sprzedaj, poczujesz się lepiej.
              • leszekes Nie mam ani jednej... a szkoda... to doskonały 11.12.06, 10:18
                interes...
                • tiumba Re: Nie mam ani jednej... a szkoda... to doskonał 11.12.06, 10:34
                  I za frajer te bzdety wypisujesz? To kup, poczujesz się lepiej. Pamiętaj
                  jednak, żeby wcześniej się obrzezać (nie pomyl z wykastrowaniem jak to się
                  zdarzyło jednemu, co się miał zamiar z żydówką żenić).
                  • leszekes Hahaha... pisz dalej... obiecuję, że nie spuszczę 11.12.06, 10:53
                    ciebie do czerwonego kosza... lubię śmiesznych człowieczków... hahaha...
        • edek47 Pewnie. Wypadaloby jeszcze obadac Jaruzela... 11.12.06, 09:48
          i Michnika, ich nazwiska tez padaly rownolegle.
      • edek47 Piekne zdjecie... 11.12.06, 09:42
        Czy ten 'mlodzieniec' na zdjeciu to Michnik ?
      • 2brat3 Re: Dziecko Anety to CUD !! 11.12.06, 09:48
        No... jednak podała że robiła to przynajmniej z dwoma, ale widocznie postawiła
        na niewłaściwego. Zanim uznalibyśmy cud, rozsądnie byłoby też wcześniej
        rozważyć, że był może jeszcze nawet i trzeci samoobroniec, a może też dziecko
        niechcący zamienili w szpitalu ? - zdarza się !
      • leszekes Przeinaczasz. Od samego początku mówiła o dwóch: 11.12.06, 09:56
        Lepperze i Łyżwińskim.
        • edek47 Widocznie brala do buzi... 11.12.06, 10:09
          TWOJ TAKZE JESZCZE BY TAM SIE ZMIESCIL.
          • tles01 edek47 znasz te techniki ?..podaj adres... 11.12.06, 10:13
            poobciągasz chłopakom z forum....
            • edek47 Aneta jest zajeta. 11.12.06, 10:27
              Ma sesje z tuskiem.
    • signal Panowie redaktorzy z GW 11.12.06, 09:28
      poszperajcie w innych regionach kraju, będzie ciekawie, zapewniam !.
    • 2brat3 Lubią seks jak koń owies... 11.12.06, 09:36
      Przecież od dawna politycy Seksobrony mówili z kur..kami w oczach, że "lubią
      seks, jak koń owies"... Tylko dlaczego mają to robić za nasze podatki ? (a w
      wyniku ich wejścia do rządu powstała "kałolicja")
    • magazynio1 P_a_n_i_J_o_l_u_co_Pani_Teraz_Nam _Powie.. 11.12.06, 09:43
      Porobilo sie Pani Jolu co... Wielka sprawieldliwa Samoobrona okazuje sie
      szambem. Jak teraz przeprosic wszystkich znajomych za to, ze dalo sie oszukac
      wariatom. Wspolczuje Pani, ze dopiero teraz otworzyla sobie Pani oczy. My juz
      dawno. Jak widzielismy, ze Lepper zakuwany w kajdanki majacy koszulke z polskim
      godlem zapowiada sie na niezlego manipulanta. Cala prawda nigdy nie wyjdzie na
      jaw, ale nieh nam juz ten syf wystarczy.

A jezeli dalej bedzie nam Pani wciskac, ze Samoobrona jest ratunkiem dla Polski
      to prosze sie po prostu puknac w glowe.
    • mobileinmobili Czy GW kontroluje lodzka prokurature? 11.12.06, 09:45
      sama prokuratura dla dobra sledztwa, nie ujawinia zadnych szczegolow dochodzen, za to GW codziennie serwuje nam realcje tajnych agentow umieszczonych w owej prokuraturze, czy nie jest to koejne naruszenie prawa? czy nie jest to narazanie sledztwa na matactwo i nacisk prasowy?
      Jak widac GW ma informatorow wszedzie, czas ich ujawnic, szczegolnie tych, ktorzy zagrazaja dobru sledztwa i wykryciu zamachu stanu.
      • tales1 chciałaby ale... wała! 11.12.06, 10:09
        • tles01 Homo homini tales1 gejus est ?... 11.12.06, 10:14
          • silesius.monachijski22 Kralik jak tam zonka?? dalej sie puszcza?? za ile? 11.12.06, 10:51
      • tles01 mobileinmobili.. GW nie !.. tylko "Nasz Dziennik" 11.12.06, 10:17
        Kaczyńscy uprawnili tylko Rydzyka i jego media..
    • sarhenziel Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 09:47
      Jestem zdegustowany seks afera w Samoobronie.Ludzie przecież
      to polska norma.W innych partiach łącznie z kipiocą z oburzenia
      PO to też ma miejsce [Dolny Śląsk].W Polskiej Armii to powszechnie
      stosowana norma.Mogę zrozumieć że są ludzie nielubiący Samoobrony
      ja też ich nie lubię a szczegulnie odrażający typ to Łyżwiński,ale
      trzeba znać rzeczy miarę.I tak apropo jak my piszemy to i inni na
      świecie piszą.I to by było na tyle.
    • ojciec.dyrektor Re: Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 09:52
      > Wstyd i zgorszenie. A to wszystko dlatego, że zapomnieliście o roli kobiety w b
      > oskim planie zbawienia. Bo przecież skromna i bogobojna niewiasta powinna wydaw
      > ać na świat potomstwo i dbać o ognisko domowe, a nie uczestniczyć w życiu publi
      > cznym

Bardzo rozsądny głos. Niestety równouprawnienie zapoczątkowało lawinę dewiacji i
      mamy to co mamy. czas pomyśleć o powrocie do korzeni, które jak się teraz wydaje
      mogą ocalić naszą cywilizację.

---
      Radio Maryla: Katowicki głos w twoim domu
    • janjas2 Ku.wa to nie zawód - to charakter 11.12.06, 10:02
      Czytając artykuł nasuwają się 2 rzeczy: po pierwsze nie mieści mi się w głowie
      propozycja "seks-praca", z którą posłowie mieli wychodzić do zainteresowanych
      pań ale nie można tego wykluczyć; po drugie zdecydowanie bardzie nie mogę pojąc,
      jak kobieta może się na to zgodzić?! Jak niską samoocenę musi taka kobieta mieć,
      żeby nie widzieć innych rozwiązań i zgodzić się na prostytucję (inaczej tego nie
      można nazwać)?! Powiem więcej, w moich oczach tam nie ma "molestowania",
      ponieważ kobiety ZGODZIŁY SIĘ na współżycie (i bez znaczenia jest czy z
      przyjemnością czy bez). Tak jak panie "spod latarni" - one też się na to godzą..

No i kwestia osobliwa - kilka pań stwierdziło, że "było świadkami współżycia"
      posła Łyżwińskiego z Anetą K. Jak więc to rozumieć - czy one brały w tym czynni
      udział (tworząc trójkącik) czy może wzorem jeszcze nie tak dawnych Chińczyków
      patrzyły się niczym służba cesarza jak on z małżonką "robią dzieci"?? Trudno dać
      temu wiarę no a jak zawsze "rzetelna" GW nie wyjaśnia o co tak naprawdę chodzi -
      czytelnik ma sam wyciągnąć wnioski...

A ponieważ dzisiaj na innych portalach można przeczytać o tym jak "GW
      spreparowała wywiad z ojcem Rydzykiem", to dzisiejszy artykuł GW o seks-aferze
      również może być spreparowany... Czyżbyśmy mieli kolejną aferę?! Trzeba poczekać
      na dalszy rozwój wydarzeń.
      • peryklejtos Re: Ku.wa to nie zawód - to charakter 11.12.06, 10:12
        janjas2 napisał:

Powiem więcej, w moich oczach tam nie ma "molestowania",
        > ponieważ kobiety ZGODZIŁY SIĘ na współżycie (i bez znaczenia jest czy z
        > przyjemnością czy bez). Tak jak panie "spod latarni" - one też się na to
        godzą.

Twoja wypowiedź to żenada. Nie jest istotne, czy kobiety zgodziły się na seks,
        czy zostały do niego zmuszone.

Jako podatnika płacącego na utrzymanie tych gnojów w Sejmie nie mam ochoty
        utrzymywać biur poselskich po to, by posłowie mogli robić tam burdel. Skoro
        buraki z Samoobrony wsadzają swoje przyrodzenie zawsze i wszędzie, gdy mają
        okazję, to stanowi to zagrożenie dla bezpieczeństwa państwa. Takim idiotom mogą
        podstawiać kobiety pracujace dla obcych wywiadów. A kto za to zapłaci?

Jeśli w toku postępowania wyjdzie na jaw, że miał miejsce seks za pracę, to
        ludzie uczestniczący w seksaferze powinni zniknąć na zawsze z polityki.
        • janjas2 Czytać ze zrozumieniem 11.12.06, 10:36
          To zupełnie inna sprawa, co zrobić z posłami, którzy pracowali nad "zwiększeniem
          elektoratu Samoobrony". Ale ja o tym nie pisałem, natomiast zwróciłem uwagę na
          inną stronę. Proponuję następnym razem czytać ZE ZROZUMIENIEM i uważnie a
          dopiero później brać się za jakiekolwiek ocenianie.
          • peryklejtos Re: Czytać ze zrozumieniem 11.12.06, 10:42
            janjas2 napisał:

Proponuję następnym razem czytać ZE ZROZUMIENIEM

Twoje posty, to w dalszym ciągu żenada. Sam nie czytasz cudzych wypowiedzi.

Napisałem wyraźnie: "Jeśli w toku postępowania wyjdzie na jaw, że miał miejsce
            seks za pracę, to ludzie uczestniczący w seksaferze powinni zniknąć na zawsze z
            polityki". - zwróć uwagę na pierwszy wyraz w moim zdaniu. Nie neguję, że cała
            historia może być spreparowana, bo jak mawiał Piłsudski "polityka to najgorsza
            k...., która daje d...każdemu".
            • janjas2 Re: Czytać ze zrozumieniem 11.12.06, 10:55
              Przestańmy się obrzucać tym, kto czyje wypowiedzi czyta, bo TO JEST ŻENADA. W
              pierwszym poście zwróciłem uwagę na "kobiecy" aspekt tej afery (jeśli można
              tutaj mówić o takim aspekcie) i dawałem do zrozumienia, że w świetle informacji
              płynących ze środków masowego rażenia mam wrażenie, że ta cała sprawa MOŻE BYĆ
              grubymi nićmi szyta. Nie wspomniałem jednak, co sądzę o posłach-aferzystach, na
              co TY zwróciłeś uwagę. I w 100% się zgadzam, że "jeśli w toku postępowania
              wyjdzie..." i należy tak zrobić chociażby z tych powodów, które wymieniłeś w
              pierwszym swoim poście.

Czy teraz się zrozumieliśmy?
              • peryklejtos Re: Czytać ze zrozumieniem 11.12.06, 11:02
                Oczywiście.

Niestety to, co się obecnie dzieje w naszym kraju, często powoduje wybuchy
                niezdrowych emocji. A to chyba nie wróży dobrze, zaplanowanej przez polityków
                odnowie moralnej, mającej nastąpić w "projekcie" zwanym IV RP.

pozdrawiam
                • janjas2 Niestety dobrze nie wróży 11.12.06, 11:14
                  Trzeba zwrócić uwagę na to, że odnowa moralna (szczytny cel), choćby była
                  najlepiej zaplanowana, to i tak ZAWSZE będzie jeden element niepewny - człowiek
                  (czego przykładem właśnie ta "seks-afera").

Pozdrawiam.
      • roosevelt5 Re: Ku.wa to nie zawód - to charakter 11.12.06, 10:45
        janjas2 napisał:

No i kwestia osobliwa - kilka pań stwierdziło, że "było świadkami współżycia"
        > posła Łyżwińskiego z Anetą K. Jak więc to rozumieć - czy one brały w tym
        czynni
        > udział (tworząc trójkącik) czy może wzorem jeszcze nie tak dawnych Chińczyków
        > patrzyły się niczym służba cesarza jak on z małżonką "robią dzieci"?? Trudno
        da

No to odpowiedz sobie na pytanie.
        Dlaczego w pierwszym komentażu A. Leppera było pytanie "czy ma na to świadków".
        Odpowiedź. Czy on ma na myśli seks zbiorowy?
    • chumazik Małgorzata Domaros vel Anastazja Potocka jeszcze 11.12.06, 10:13
      się na świadka nie zgłosiła?
    • zabarwiacz tak, a skóra dziecka Anety K. żywcem zdarta z Łyżw 11.12.06, 10:13
      ińskiego
    • dypsoman Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 10:14
      Ciekawe kiedy 'GW" zajmie się szołbiznesem gdzie podstawą są kontakty seksualne
      za tzw promowanie. Słynna , tfu, Madona przecież opisywała w swoim pamiętniku
      jak doszła do kariery poprzez łóżka producentów. Proceder normalny również w
      mediach, szczególnie w telewizorni a żądacie świętości od "Samoobrony" ????
      • peryklejtos Re: Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 10:22
        dypsoman napisał:
        Madona przecież opisywała w swoim pamiętniku
        > jak doszła do kariery poprzez łóżka producentów

Różnica jest taka, że w Polsce (o ile płacisz podatki) robi się takie rzeczy za
        Twoje pieniądze.
      • kaya333 GW sięgneła bruku 11.12.06, 10:27
        Jeszcze brnie w zaparte, że p. Aneta nie stracila wiarygodności, bo przeciez to
        prokuratura zdecydowała, zeby testy DNA robic tylko Łyzwińskiemu. Ale przeciez
        sprawe o ustalenie ojcostwa p. Aneta zalozyła tylko p. Łyżwińskiemu. A może
        powinna jedocześnie i Lepperowi? A może powinna teraz przeprosić p.
        Łyżwińskiego publicznie za oczernianie ze ma nieślubne dziecko, którym sie nie
        zajmował, nie widział go nawet! nie płaci alimentów i jeszcze kazał jej usunąć
        ciąże?? Przecież to sa ostre oskarżenia, wyszło że nie prawdziwe i co? cisza!
        Absurd. Nigdy nie mialam najlepszego zdania o GW, wole Rzepe, ale teraz to juz
        siegnela dna. Niedługo bedzie sie tylko Górniakowa zajmowac. Ale nie, oni wolą
        takie polityczne osobistości. Bo zawsze ma to wieksze konsekwencje niż zycie
        prywatne jakiejś polskiej gwiazdy. A idąc dalej, skoro nie wierzę aby p. Aneta
        sama sie znalazła, to kto ją "znalazł"? Czyżby ta sama grupa, co uwzieła się na
        Cimoszewicza? Gdzie my zyjemy..
        • tles01 kaya333.. ty siegnełas dno PIS-uaru ! 11.12.06, 10:38
          berecik za ciasny, uciska?
          • kaya333 cóż za elokwencja... 11.12.06, 10:50
            • tales1 Nie?On jest niesamowity,co?A jaki nerwus komuszy? 11.12.06, 11:03
              Dzisiaj wali sentencjami łacińskimi (przez tydzień wyszukiwał ich w internecie,
              hehe) - chce sobie sztucznie podnieść poziom inteligencji z 40 IQ (poziom
              kretyna i imbecyla), ale czy to coś zmieni? Nie sądzę! Za nerwowy jest,
              komuszek!
              • silesius.monachijski22 tles01 to kralik; zdradzila mi to jego zonka, ktor 11.12.06, 12:12
                a wczoraj bzykalem;

tales1 napisał:

> Dzisiaj wali sentencjami łacińskimi (przez tydzień wyszukiwał ich w
                internecie,
                >
                > hehe) - chce sobie sztucznie podnieść poziom inteligencji z 40 IQ (poziom
                > kretyna i imbecyla), ale czy to coś zmieni? Nie sądzę! Za nerwowy jest,
                > komuszek!
            • tles01 cóż za elokwencja... dzieki !...ucz sie babo ! 11.12.06, 14:07
      • vzv Re: Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 10:30
        dostrzegam pewna roznice miedzy "Madonna i producenci", a "A.K. i posel,
        v.premier rzadu"
    • ble1114 Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 10:19
      Ja też byłem molestowany seksualnie tylko ze przez przedstawicieli opcji
      politycznie obecnie POprawnej. Komu mam się tym pochwalić?
    • zeen3 Tylko Samoobrona przejęła się niżem demograficznym 11.12.06, 10:19
      I zaczęła, nie czekając na wezwania, realizować planowo dzieło przyrostu
      naturalnego. W pełnych poświęcenia pozach i porach, niestrudzenie, nie zważając
      na przeciwności i złe języki, obdzielała materiałem genetycznym rzesze
      dzielnych ochotniczek, werbując także posiadaczy takiego materiału przez liczne
      zastępy działaczek partyjnych. I miast nagrody za to, spotyka ją kara w postaci
      oskarżeń. Eeech, niewdzięczny narodzie.....
      • adas313 Re: Tylko Samoobrona przejęła się niżem demografi 11.12.06, 10:23
        I to nie byle jakie geny chce przekazywać, tylko te najlepszych działaczy!

Ot, takie Lebensborn w rodzimym chłopskim wydaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka