palestrina2005 A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 09:00 I proszę teraz po kompromitacji Anety K. w testach DNA, wiarygodność GW spada na pysk, Pacewicz próbuje się ratowac nienawistnymi tekstami ale jeszcze się pogrąża bardziej. I do tego zapowiadzi Leppera. Mangold, Sedes, uu1, adas 313, yellow, Helmut, Szkodnik, Scalvius i inni wielbiciele GW... Ja wam dobrze radzę. Wy sprzedajcie te akcje Agory. I nie będziecie się już musieli denerwować i wypisywać bredni na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 palestrina2005.. dlaczegoś durny?, boś głupi !!! 11.12.06, 09:18 jesteś chory, bardzo chory... Odpowiedz Link Zgłoś
riince Jemu z tym dobrze. Takie gó..jady uwielbiają 11.12.06, 09:54 klimat szamba jaki wytwarzają wokół siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Właśnie ty też sprzedaj akcje Agory 11.12.06, 11:02 zapomnielem dodac mniej znanych forumowiczów do listy... Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 09:22 palestrina2005 napisał: > Mangold, Sedes, uu1, adas 313, yellow, Helmut, Szkodnik, Scalvius i inni > wielbiciele GW... Ja wam dobrze radzę. Wy sprzedajcie te akcje Agory. Akcji nie sprzedaje się wtedy, gdy ich cena spada. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 11:04 Chyba że prognozuje się że w przyszłości cena akcji spadnie jeszcze bardziej i trzeba pogodzić się z poniesionymi stratami bo dalsze trzymanie akcji tylko te straty powiększy... A tak jest z Agorą... Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 11:11 Agora nie zajmuje się wyłącznie wydawanie Gazety Wyborczej. A Gazeta nie jest jej głównym źrółem przychodów. Akcję mogą sprzedawać co najwyżej spanikowani drobni ciułacze, przestraszeni burzą medialna wokół Gazety, zgodnie z zasadą śnieżnej kuli. Poważni inwestorzy kierują się innymi kryteriami. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 11:47 Pozyjemy zobaczymy. W ostatnim roku tak czy siak inwestycja w Agorę nie byla najlepszą inwestycją. A sztandarowy produkt GW teraz dowali kursowi jeszcze bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 12:03 > A sztandarowy produkt GW teraz dowali kursowi jeszcze bardziej... Obawiam sie, ze wrecz przeciwnie. W sumie pokrzykiwanie, ze "akcje Agory spadna.." jest tylko smiezne, a powolywanie sie np. na roczy rozwoj kursu swiadczy o malej znajomosci tematu. Generalnie akcje koncernow medialnych nie sa chyba najlepsza inwestycja, napewno nie krotkoterminowa. W porownaniu z gigantami jak Springer czy Bertelsmann, Agora jest jeszcze bardzo mala firma, ja osobiscie powdziwiam zalozycieli, ze przetrwali w tym tak trudnym segmencie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 16:41 Długo już chyba nie przetrwają... Akcje spadną jak się ośmieszą i ktoś ich przejmie. I nareszcie wywalą Michników, Pacewiczów a resztę wyślą na obowiązkowy kurs rzetelnego dziennikarstwa P.S. jakaś panienka ponad rok temu gdy mówiłem że Agora spadnie na giełdzie obrzuciła mnie inwektywani i powiedziała że się nie znam - ciekawe gdzie teraz jest ???? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 17:50 No to zobacz jak dzisiaj "spadaly": gielda.onet.pl/0,557,spolki.html?isin=PLAGORA00067 Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: A mówiłem w piątek "sprzedawać akcje Agory" 11.12.06, 12:26 palestrina2005 napisał: > Pozyjemy zobaczymy. No to jest dopiero merytoryczny argument, że hoho! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
middoo Ale lepiej je przygotowaliscie niz Anete? Zeby... 11.12.06, 09:04 ... znowu sie nie poplatalo, ktorejs co ma mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
kitikitik Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 09:05 I niech robi swoje. Od tego jest. Na miejsce zwolnionego posła, będzie następny z listy Samoobrony, bo chyba tak mówi prawo. Nie widzę tu nic tragicznego. Normalne życie. Na całym świecie tak było, jest i będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lszusz Ale świetna zabawa 11.12.06, 09:06 Za dwa miliony i sławę w mediach mogę zeznać,że Lepper jest homoseksualistą. A co mi tam nareszcie pozbędziemy się się go ze sceny politycznej, a przy okazji troszkę się zarobi. Noo i ta medialna sława. Potem tylko jak będzie po wszystkim powiem, że coś mi tam się pomyliło. Jak ja kocham ten kraj wielkich możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
diamondy deprawowanie 11.12.06, 09:07 W Ameryce zabrano by juz dzieci Anetce-by nie doprowadzic do ich deprawowania przez matke-cichodajke ,która i tak nie wie/matka/ z kim je ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tiumba Re: deprawowanie 11.12.06, 09:11 diamondy napisała: > która i tak nie wie/matka/ z kim je ma. Może ona je ma z Senyszyn albo z Jarugą - Nowacką? U nich to możliwe. Powinni o tym napisać w "Wysokich Obscesach". Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 no,młodzieżowcy! prokurator robi zamach stanu! :) 11.12.06, 09:08 wpisywać się dalej. to ewidentna prowokacja. prokurator z nadania kaczyńskiego parobkiem michnika! kolejny zamach stanu!!! dawno nie byliscie tak śmieszni, obrońcy dziwkarzy i przestępców. tylko Polski szkoda, Komorowski ale miał racje rok temu. chociaż faceta nie lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
g_m11 Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 09:09 Nie koncentrujcie sie na seksie. Ta afera odkrywa mechanizmy władzy : przez układy i przekupstwo do władzy może dorwać sie nawet zbieracz złomu z niedokończona podstawówką. Najwiekszy horror to uswiadomienie sobie kto nami rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Ile można dostac za zeznania ? 11.12.06, 09:09 GW ogłoś cennik.Może sie więcej zgłosi ,,molestowanych'',całe ..agencje towarzyskie'' i tirówy też! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 amanasunta53.. byłeś molestowany ,gwałcony ? 11.12.06, 09:20 teraz sie mścisz, na kim ? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: amanasunta53.. byłeś molestowany ,gwałcony ? 11.12.06, 11:35 pierot6 napisał: > teraz sie mścisz, na kim Nie byłam nigdy gwałcona ,czyli przymuszana do stosunku.Jeżeli bym była to szukała bym zemsty na gwałcicielu.Co ma do tego Łyżwiński ,Lepper?Chcesz ,żebym zgłosiła gwałt jak Aneta albo pozostałe kłamczynie?Sam sie zgłoś. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 skąd tylu obrońców kryminalistów z Samoobrony? 11.12.06, 09:22 tales1{amanasunta},chory palestrina2005,junkier,i paru innych zboczeńców.. gdzie te łajdactwo było chowane, w burdelu????? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: skąd tylu obrońców kryminalistów z Samoobron 11.12.06, 11:31 pierot6 napisał: > tales1{amanasunta},chory palestrina2005,junkier,i paru innych zboczeńców.. > gdzie te łajdactwo było chowane, w burdelu????? Pierot6(uu1) i inni chorzy impotenci i homoseksualiści ...burdel wam się śni.Marzycie by was żrznieto przez cała dobę,a tu nikt nie chce!Chyba ,że za kasiora. ,,Nie sądzcie byście sądzeni nie byli''.To do was POwce i SLDowce. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 09:10 tonący brzydko się chwyta, tabuny kobiet świadkami molestowania ? -lubią popa- trzeć jak inni to robią ? niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Wygląda na to, że ci obleśnicy winni są! 11.12.06, 09:16 Po prawdzie nie miałem wątpliwości, ale teraz mam już pewność. Nie rozumiem tylko jednego... Dlaczego osoby mające przeciwne do mojego zdanie skupiają sie tylko i wyłącznie na oskarżeniach Anety K. o złe prowadzenie się a nie chcą prowadzić merytorycznej dyskusji o wykorzystywaniu stanowiska i zależności służbowej? Brak argumentów? Chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
middoo Re: Wygląda na to, że ci obleśnicy winni są! 11.12.06, 09:21 A moze merytoryczna dyskusja. Czesc jestem Aneta. Ten potwor chcial zabic moje nienarodzone dziecko:(((!!!! Ale zostal jego ojcem chrzestnym... Lubisz merytoryczne brazylijskie seriale? Odpowiedz Link Zgłoś
middoo Tego, ze Anetka nie wie co mowi? 11.12.06, 09:31 Nie rozbrajaj mnie. PS. Moge Ci wstrzyknac oksytocyne? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 middoo.. wstrzyknołes ?... mózg ci rozmiękł... 11.12.06, 09:33 poronisz uszami .. chociaz nieduże zmartwienie,..masz pusty łeb ! Odpowiedz Link Zgłoś
middoo Moze maly, ale napewno na tyle duzy... 11.12.06, 09:35 ...zeby sie nie puszczac za kase. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Rozbrajasz mnie chłopaczku... hahaha... 11.12.06, 09:36 o większego... (brzydkie słowo) trudno... hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
middoo Re: Rozbrajasz mnie chłopaczku... hahaha... 11.12.06, 09:37 Trzymaj sie cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
middoo To jest ta merytoryczna dyskusja? 11.12.06, 09:44 Juz sie z Toba pozegnalem. Zrobilem to w sposob kulturalny. Boli Cie brak merytorycznej dyskusji... Nawet nie probowales sie ustosunkowac do tego dlaczego Aneta K. wybrala na ojca chrzestnego tego, ktory probowal zabic jej dziecko. Wg Ciebie to merytoryczna dyskusja wyglada chyba tylko tak, ze wszyscy zgadzaja sie z Twoim zdanie. Narazie Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes A więc dobrze. Na początek przeczytaj temat 11.12.06, 09:52 na który dzisiaj dyskutujemy i daj spokój tej biednej kobiecie. Ona ma swoje problemy. Nie jest ważne, że Łyżwiński trzymał dziecko Leppera do chrztu, ale dlaczego do takiej sytuacji doszło wogóle. Dlaczego było możliwe nadużywanie zależności służbowej do celów seksualnych? Dlaczego faceci, którzy od rana do nocy ględzą w Sejmie o ochronie życia poczętego polecają usunąć ciążę... i to weterynarzowi... Masz coś na ten temat istotnego do napisania to proszę. Chętnie przeczytam. Ale jeśli chcesz pisać bzdety to sobie daruj raczej. Na tym forum głupców aż nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
middoo Moze jestem glupi... bo czytam zanim cos napisze.. 11.12.06, 09:57 Wiec zanim zaczniesz dyskusje sam przeczytaj co w tej sprawie wiadomo. Napisales: "Nie jest ważne, że Łyżwiński trzymał dziecko Leppera do chrztu,..." Piszesz juz, ze Lepper jest ojcem dziecka, a w tym samym zdaniu wykazujesz sie brakiem wiedzy na temat tego co w tej sprawie wiadomo ponad wszelka watpliwosc. Mowisz zatem, ze to Lyzwinski trzymal dziecka do chrztu? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Daj spokój temu dziecku. Nie jest winne temu, że 11.12.06, 10:02 na świat przyszło. Odpowiedzialność za to ponosi matka i ojciec. Łyżwiński nim podobno nie jest, więc pozostaje Lepper. Dwóch sie z tą Panią bzykało. Świadkowie to potwierdzili. Naprawdę czytałeś główny artykuł? Nie opuszczałeś tekstu, który nie pasował do twoich teorii? Pytania, które tobie zadałem są cały czas bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
middoo A czy ja atakuje to dziecko? 11.12.06, 10:12 "Dlaczego było możliwe nadużywanie zależności służbowej do celów seksualnych?" Bo sa nieatrakcyjnymi kretynami, ktorzy nie widza innej mozliwosci? "Dlaczego faceci, którzy od rana do nocy ględzą w Sejmie o ochronie życia poczętego polecają usunąć ciążę... " Bo sa obludni? Teraz Ty mi odpowiedz. Jak to sie stalo, ze za ojca chrzestnego uznales Lyzwinskiego skoro jestes taki oczytany w tej sprawie? W swoim zacietrzewieniu popelniasz bledy, ktorych mozna uniknac bez informacji kto jest ojcem chrzestnym. Wystarczy sie chwile zastanowic czy ojcem chrzestnym mogl zostac domniemany ojciec biologiczny... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Dwie dobre i sensowne odpowiedzi. Jedna zła. 11.12.06, 10:16 Łyżwiński powiedział w TV, że jest ojcem dziecka Annety. K. Sam słyszałem i słyszała też to cała Polska. Musiałeś przeoczyć tą informację. Odpowiedz Link Zgłoś
middoo Moze nie to ze "zla", ale "niewygodna"? 11.12.06, 10:19 "Łyżwiński powiedział w TV, że jest ojcem dziecka Annety. K. Sam słyszałem i słyszała też to cała Polska. Musiałeś przeoczyć tą informację." Mhmm... a potem sie zaparl tego ojcostwa? "Teraz Ty mi odpowiedz. Jak to sie stalo, ze za ojca chrzestnego uznales Lyzwinskiego skoro jestes taki oczytany w tej sprawie?" A na moje pytanie jakos nie odpowiedziales? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Ojcem chrzestnym. Moja nieuwaga, że "zjadłem" 11.12.06, 10:30 jedno słowo. Łyżwiński się przyznał do tego, że jest OJCEM CHRZESTNYM. Zrobił to TV. Aneta K. nie zaprzeczyła. Sprawa jest pewna. Kumasz już? Odpowiedz Link Zgłoś
middoo Moglbym prosic jakis link, gdzie Lyzwinski mowi... 11.12.06, 10:40 ...ze jest ojcem chrzestnym? Mowie serio. Moze tak powiedzial. Jedyne co mi sie udalo znalesc to wypowiedzi Popeckiego o tym, ze jest ojcem chrzestnym. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Kolezanka Aneta zawiodla zleceniodawcow. 11.12.06, 09:23 NIE MA PRZYSZLOSCI DLA KOALICJI PO z postkomuna. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie ucieka... 11.12.06, 09:34 Jest w temacie,TYLKO NIE LUBI alfonsow z opozycyjnej koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes To ty Edziu? Witaj, witaj... dawno nie czytałem 11.12.06, 09:39 piramidalnych głupot... fajnie, że jesteś... hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie przypominam sobie, zebym byl z jakas 'lewizna' 11.12.06, 09:52 na ty. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes To sie zmartwiłem... pamięć nie ta? Lecytyna jest 11.12.06, 09:54 na to najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Towarzysz mnie z kims myli... 11.12.06, 10:03 ALE WIDZE , ZE ZDROWIE MU DOPISUJE W SKORZE KAPITALISTY. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Edziu... nie pomyliłbym ciebie z nikim... 11.12.06, 10:12 Jesteś sam w sobie wielkim oryginałem i dziwakiem... taką moherową skamieniałością... Nawet lubię, jak mnie wyzywasz od towarzysza... hahaha... to zabawne... hahaha... Przed tobą nikt nigdy na to nie wpadł... hihihi... Podaj adres to ci przyślę stary stalowy chełm SS... będziesz miał pamiątkę. Dobrze pasuje na moherowy beret. Znalazłem go w tym roku podczas wakacji na Helu. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Bezczelnie klamiesz... 11.12.06, 10:19 TO KASK TWOJEGO DZIADKA.Nazisci tez nazywali sie towarzyszami i udawali skrajna prawice. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Widzę, że zaczynasz się już jak zwykle pluć... 11.12.06, 10:25 Wchodzisz na obroty? Uważaj, żeby tobie ciśnienie nie skoczyło za bardzo... nie chciałbym być odpowiedzialny za pogorszenie twojego zdrowia... Wiesz... nawet ciebie lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes To masz problem... hahaha... Jak mnie nazwałeś? 11.12.06, 10:38 chujkiem? hahaha... Jedź dalej! Jak zwykle jesteś bardzo zabawny... hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Dlaczego zaraz problem ? 11.12.06, 10:45 Z powodu jakiegos ch...ka?...Nie przesadzaj z tym samouwielbieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Kobietony zniszczą każdego mężczyznę, każdego 11.12.06, 09:21 Tak jak zniszczyły niewinnych mężczyzn w Bielawie, gdzie sąd nie dopuścił świadków obrony do składania zeznań. Choć wyrok jest nieprawomocny TVN dopuścił się maniupulacji mówiąc, że oni zostali skazani. NIE nie zostali skazani. Codziennie GW reklamuje sie w TVN, kolejną aferę te dwa media nakręcają razem do nieprawdopodobnie nadętych rozmiarów. Żaden mężczyzna w tym kraju nie obroni się pod taką medialną presją mediów na sądy, bo niby jak ma udowodnić że kobiety najstarszego zawodu świata nie są w zmowie z mediami? Nie ma bardziej mściwej bestii jaką jest kobieta wzgardzona. To wiadomo od wieków. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Widzę, że jakaś kobieta ciebie bardzo skrzywdziła 11.12.06, 09:34 Na twoim miejscu przeprowadziłbym rachunek sumienia. Piłeś? Nie dawałeś na dom? Nie zajmowałeś się dziećmi? Nie sprawdziłeś się w łóżku? Wszystko jest ważne. Jak się z tym uporasz to spojrzysz na kobietę jak na człowieka. I to będzie Twój wielki sukces a i mnie będzie przyjemnie, że dobry uczynek zrobiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ersus Do leszekes: 11.12.06, 10:36 Czytam twoje merytoryczne posty i jestem pod wrażeniem głebi twego intelektu. Jeżeli o seksie masz takie pojęcie jak o merytoryczności, to musisz być rzeczywiście bardzo niewinny... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Nie uważam się za lepszego od innych. Swoje 11.12.06, 10:49 wypowiedzi dostosowuję do poziomu drugiej strony. Prawdę mówiąc się trochę bawię swoimi rozmówcami, ponieważ są zabawni a ja chwilowo mam odrobinkę wolnego czasu. Kumasz? Niestety na tym forum najczęściej jest tak, że chociaż jest o czym dyskutować to nie ma z kim. Stąd takie a nie inne moje podejście do tematu. Dziwne chyba nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9657 Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 09:22 I oczywiście znowu jacyś nawiedzeni piszą bzdury, z których wynika, że to kobieta zawiniła. Że też ciągle tacy durni faceci łażą po świecie. Przeraża mnie za to determinacja kobiet, aby iść do łóżka z takimi obleśnymi, odrażającymi typami za pracę. Bardzo smutne. Naprawdę jest takie bezrobocie, że trzymają się za wszelką cenę posad, czy tak dobrze płacą? Ale mieć ciągle kontakt z takim szefostwem to chyba nic przyjemnego, a więc co powoduje, że chcą tam pracowac i stykać się z tym gównem? Dajcie mi rozsądne wytłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 czy kryminalista Leper podda sie badaniu na DNA ? 11.12.06, 09:27 ma pierwszy raz szanse na prawde... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Chętnie bym to zrobił, ale nie potrafię. 11.12.06, 09:45 Mogę tylko przypuszczać, że bieda zmusić może do najbardziej skrajnych zachowań. Kobieta dzieciom dać jeść musi... serce boli, kiedy płaczą... Najgorsze zaś jest to, że zawsze znajdą się jakieś hieny, które spróbują to wykorzystać... Oczywiście, jeśli kobieta jest troszkę ładniejsza od ich żony... Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Dziecko Anety to CUD !! 11.12.06, 09:27 W czwartek, GW zacytowała tą Panią - Aneta była spokojna o wynik badania, bo z nikim innym w okresie poczęcia dziecka nie kopulowała. Wynika z tego, że to cud, ale taki cud a'la Gazeta Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 the_rest.. podała też dwa nazwiska, Leper też brał 11.12.06, 09:30 udział w tym procederze!.. dlaczego prokurator nie kazał go przebadac?.. Nazwisko Lepera padło w przesłuchani równolegle z nazwiskiem Łyżwińskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
tiumba Re: the_rest.. podała też dwa nazwiska, Leper też 11.12.06, 09:44 Sprytna kobitka. Na koszt podatników się wreszcie dowie, kto jej zmajstrował bachora. Ta mała chyba się powinna cieszyć, że nie szczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
tiumba Re: Za to tobie to szczekanie wychodzi aż miło... 11.12.06, 10:12 Czy akcje "Agory" S.A. już sprzedałeś? Sprzedaj, poczujesz się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Nie mam ani jednej... a szkoda... to doskonały 11.12.06, 10:18 interes... Odpowiedz Link Zgłoś
tiumba Re: Nie mam ani jednej... a szkoda... to doskonał 11.12.06, 10:34 I za frajer te bzdety wypisujesz? To kup, poczujesz się lepiej. Pamiętaj jednak, żeby wcześniej się obrzezać (nie pomyl z wykastrowaniem jak to się zdarzyło jednemu, co się miał zamiar z żydówką żenić). Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Hahaha... pisz dalej... obiecuję, że nie spuszczę 11.12.06, 10:53 ciebie do czerwonego kosza... lubię śmiesznych człowieczków... hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Pewnie. Wypadaloby jeszcze obadac Jaruzela... 11.12.06, 09:48 i Michnika, ich nazwiska tez padaly rownolegle. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Piekne zdjecie... 11.12.06, 09:42 Czy ten 'mlodzieniec' na zdjeciu to Michnik ? Odpowiedz Link Zgłoś
2brat3 Re: Dziecko Anety to CUD !! 11.12.06, 09:48 No... jednak podała że robiła to przynajmniej z dwoma, ale widocznie postawiła na niewłaściwego. Zanim uznalibyśmy cud, rozsądnie byłoby też wcześniej rozważyć, że był może jeszcze nawet i trzeci samoobroniec, a może też dziecko niechcący zamienili w szpitalu ? - zdarza się ! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Przeinaczasz. Od samego początku mówiła o dwóch: 11.12.06, 09:56 Lepperze i Łyżwińskim. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Widocznie brala do buzi... 11.12.06, 10:09 TWOJ TAKZE JESZCZE BY TAM SIE ZMIESCIL. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 edek47 znasz te techniki ?..podaj adres... 11.12.06, 10:13 poobciągasz chłopakom z forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
signal Panowie redaktorzy z GW 11.12.06, 09:28 poszperajcie w innych regionach kraju, będzie ciekawie, zapewniam !. Odpowiedz Link Zgłoś
2brat3 Lubią seks jak koń owies... 11.12.06, 09:36 Przecież od dawna politycy Seksobrony mówili z kur..kami w oczach, że "lubią seks, jak koń owies"... Tylko dlaczego mają to robić za nasze podatki ? (a w wyniku ich wejścia do rządu powstała "kałolicja") Odpowiedz Link Zgłoś
magazynio1 P_a_n_i_J_o_l_u_co_Pani_Teraz_Nam _Powie.. 11.12.06, 09:43 Porobilo sie Pani Jolu co... Wielka sprawieldliwa Samoobrona okazuje sie szambem. Jak teraz przeprosic wszystkich znajomych za to, ze dalo sie oszukac wariatom. Wspolczuje Pani, ze dopiero teraz otworzyla sobie Pani oczy. My juz dawno. Jak widzielismy, ze Lepper zakuwany w kajdanki majacy koszulke z polskim godlem zapowiada sie na niezlego manipulanta. Cala prawda nigdy nie wyjdzie na jaw, ale nieh nam juz ten syf wystarczy. A jezeli dalej bedzie nam Pani wciskac, ze Samoobrona jest ratunkiem dla Polski to prosze sie po prostu puknac w glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mobileinmobili Czy GW kontroluje lodzka prokurature? 11.12.06, 09:45 sama prokuratura dla dobra sledztwa, nie ujawinia zadnych szczegolow dochodzen, za to GW codziennie serwuje nam realcje tajnych agentow umieszczonych w owej prokuraturze, czy nie jest to koejne naruszenie prawa? czy nie jest to narazanie sledztwa na matactwo i nacisk prasowy? Jak widac GW ma informatorow wszedzie, czas ich ujawnic, szczegolnie tych, ktorzy zagrazaja dobru sledztwa i wykryciu zamachu stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Kralik jak tam zonka?? dalej sie puszcza?? za ile? 11.12.06, 10:51 Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 mobileinmobili.. GW nie !.. tylko "Nasz Dziennik" 11.12.06, 10:17 Kaczyńscy uprawnili tylko Rydzyka i jego media.. Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 09:47 Jestem zdegustowany seks afera w Samoobronie.Ludzie przecież to polska norma.W innych partiach łącznie z kipiocą z oburzenia PO to też ma miejsce [Dolny Śląsk].W Polskiej Armii to powszechnie stosowana norma.Mogę zrozumieć że są ludzie nielubiący Samoobrony ja też ich nie lubię a szczegulnie odrażający typ to Łyżwiński,ale trzeba znać rzeczy miarę.I tak apropo jak my piszemy to i inni na świecie piszą.I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec.dyrektor Re: Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 09:52 > Wstyd i zgorszenie. A to wszystko dlatego, że zapomnieliście o roli kobiety w b > oskim planie zbawienia. Bo przecież skromna i bogobojna niewiasta powinna wydaw > ać na świat potomstwo i dbać o ognisko domowe, a nie uczestniczyć w życiu publi > cznym Bardzo rozsądny głos. Niestety równouprawnienie zapoczątkowało lawinę dewiacji i mamy to co mamy. czas pomyśleć o powrocie do korzeni, które jak się teraz wydaje mogą ocalić naszą cywilizację. --- Radio Maryla: Katowicki głos w twoim domu Odpowiedz Link Zgłoś
janjas2 Ku.wa to nie zawód - to charakter 11.12.06, 10:02 Czytając artykuł nasuwają się 2 rzeczy: po pierwsze nie mieści mi się w głowie propozycja "seks-praca", z którą posłowie mieli wychodzić do zainteresowanych pań ale nie można tego wykluczyć; po drugie zdecydowanie bardzie nie mogę pojąc, jak kobieta może się na to zgodzić?! Jak niską samoocenę musi taka kobieta mieć, żeby nie widzieć innych rozwiązań i zgodzić się na prostytucję (inaczej tego nie można nazwać)?! Powiem więcej, w moich oczach tam nie ma "molestowania", ponieważ kobiety ZGODZIŁY SIĘ na współżycie (i bez znaczenia jest czy z przyjemnością czy bez). Tak jak panie "spod latarni" - one też się na to godzą.. No i kwestia osobliwa - kilka pań stwierdziło, że "było świadkami współżycia" posła Łyżwińskiego z Anetą K. Jak więc to rozumieć - czy one brały w tym czynni udział (tworząc trójkącik) czy może wzorem jeszcze nie tak dawnych Chińczyków patrzyły się niczym służba cesarza jak on z małżonką "robią dzieci"?? Trudno dać temu wiarę no a jak zawsze "rzetelna" GW nie wyjaśnia o co tak naprawdę chodzi - czytelnik ma sam wyciągnąć wnioski... A ponieważ dzisiaj na innych portalach można przeczytać o tym jak "GW spreparowała wywiad z ojcem Rydzykiem", to dzisiejszy artykuł GW o seks-aferze również może być spreparowany... Czyżbyśmy mieli kolejną aferę?! Trzeba poczekać na dalszy rozwój wydarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Ku.wa to nie zawód - to charakter 11.12.06, 10:12 janjas2 napisał: Powiem więcej, w moich oczach tam nie ma "molestowania", > ponieważ kobiety ZGODZIŁY SIĘ na współżycie (i bez znaczenia jest czy z > przyjemnością czy bez). Tak jak panie "spod latarni" - one też się na to godzą. Twoja wypowiedź to żenada. Nie jest istotne, czy kobiety zgodziły się na seks, czy zostały do niego zmuszone. Jako podatnika płacącego na utrzymanie tych gnojów w Sejmie nie mam ochoty utrzymywać biur poselskich po to, by posłowie mogli robić tam burdel. Skoro buraki z Samoobrony wsadzają swoje przyrodzenie zawsze i wszędzie, gdy mają okazję, to stanowi to zagrożenie dla bezpieczeństwa państwa. Takim idiotom mogą podstawiać kobiety pracujace dla obcych wywiadów. A kto za to zapłaci? Jeśli w toku postępowania wyjdzie na jaw, że miał miejsce seks za pracę, to ludzie uczestniczący w seksaferze powinni zniknąć na zawsze z polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
janjas2 Czytać ze zrozumieniem 11.12.06, 10:36 To zupełnie inna sprawa, co zrobić z posłami, którzy pracowali nad "zwiększeniem elektoratu Samoobrony". Ale ja o tym nie pisałem, natomiast zwróciłem uwagę na inną stronę. Proponuję następnym razem czytać ZE ZROZUMIENIEM i uważnie a dopiero później brać się za jakiekolwiek ocenianie. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Czytać ze zrozumieniem 11.12.06, 10:42 janjas2 napisał: Proponuję następnym razem czytać ZE ZROZUMIENIEM Twoje posty, to w dalszym ciągu żenada. Sam nie czytasz cudzych wypowiedzi. Napisałem wyraźnie: "Jeśli w toku postępowania wyjdzie na jaw, że miał miejsce seks za pracę, to ludzie uczestniczący w seksaferze powinni zniknąć na zawsze z polityki". - zwróć uwagę na pierwszy wyraz w moim zdaniu. Nie neguję, że cała historia może być spreparowana, bo jak mawiał Piłsudski "polityka to najgorsza k...., która daje d...każdemu". Odpowiedz Link Zgłoś
janjas2 Re: Czytać ze zrozumieniem 11.12.06, 10:55 Przestańmy się obrzucać tym, kto czyje wypowiedzi czyta, bo TO JEST ŻENADA. W pierwszym poście zwróciłem uwagę na "kobiecy" aspekt tej afery (jeśli można tutaj mówić o takim aspekcie) i dawałem do zrozumienia, że w świetle informacji płynących ze środków masowego rażenia mam wrażenie, że ta cała sprawa MOŻE BYĆ grubymi nićmi szyta. Nie wspomniałem jednak, co sądzę o posłach-aferzystach, na co TY zwróciłeś uwagę. I w 100% się zgadzam, że "jeśli w toku postępowania wyjdzie..." i należy tak zrobić chociażby z tych powodów, które wymieniłeś w pierwszym swoim poście. Czy teraz się zrozumieliśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Czytać ze zrozumieniem 11.12.06, 11:02 Oczywiście. Niestety to, co się obecnie dzieje w naszym kraju, często powoduje wybuchy niezdrowych emocji. A to chyba nie wróży dobrze, zaplanowanej przez polityków odnowie moralnej, mającej nastąpić w "projekcie" zwanym IV RP. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janjas2 Niestety dobrze nie wróży 11.12.06, 11:14 Trzeba zwrócić uwagę na to, że odnowa moralna (szczytny cel), choćby była najlepiej zaplanowana, to i tak ZAWSZE będzie jeden element niepewny - człowiek (czego przykładem właśnie ta "seks-afera"). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: Ku.wa to nie zawód - to charakter 11.12.06, 10:45 janjas2 napisał: No i kwestia osobliwa - kilka pań stwierdziło, że "było świadkami współżycia" > posła Łyżwińskiego z Anetą K. Jak więc to rozumieć - czy one brały w tym czynni > udział (tworząc trójkącik) czy może wzorem jeszcze nie tak dawnych Chińczyków > patrzyły się niczym służba cesarza jak on z małżonką "robią dzieci"?? Trudno da No to odpowiedz sobie na pytanie. Dlaczego w pierwszym komentażu A. Leppera było pytanie "czy ma na to świadków". Odpowiedź. Czy on ma na myśli seks zbiorowy? Odpowiedz Link Zgłoś
chumazik Małgorzata Domaros vel Anastazja Potocka jeszcze 11.12.06, 10:13 się na świadka nie zgłosiła? Odpowiedz Link Zgłoś
zabarwiacz tak, a skóra dziecka Anety K. żywcem zdarta z Łyżw 11.12.06, 10:13 ińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 10:14 Ciekawe kiedy 'GW" zajmie się szołbiznesem gdzie podstawą są kontakty seksualne za tzw promowanie. Słynna , tfu, Madona przecież opisywała w swoim pamiętniku jak doszła do kariery poprzez łóżka producentów. Proceder normalny również w mediach, szczególnie w telewizorni a żądacie świętości od "Samoobrony" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 10:22 dypsoman napisał: Madona przecież opisywała w swoim pamiętniku > jak doszła do kariery poprzez łóżka producentów Różnica jest taka, że w Polsce (o ile płacisz podatki) robi się takie rzeczy za Twoje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya333 GW sięgneła bruku 11.12.06, 10:27 Jeszcze brnie w zaparte, że p. Aneta nie stracila wiarygodności, bo przeciez to prokuratura zdecydowała, zeby testy DNA robic tylko Łyzwińskiemu. Ale przeciez sprawe o ustalenie ojcostwa p. Aneta zalozyła tylko p. Łyżwińskiemu. A może powinna jedocześnie i Lepperowi? A może powinna teraz przeprosić p. Łyżwińskiego publicznie za oczernianie ze ma nieślubne dziecko, którym sie nie zajmował, nie widział go nawet! nie płaci alimentów i jeszcze kazał jej usunąć ciąże?? Przecież to sa ostre oskarżenia, wyszło że nie prawdziwe i co? cisza! Absurd. Nigdy nie mialam najlepszego zdania o GW, wole Rzepe, ale teraz to juz siegnela dna. Niedługo bedzie sie tylko Górniakowa zajmowac. Ale nie, oni wolą takie polityczne osobistości. Bo zawsze ma to wieksze konsekwencje niż zycie prywatne jakiejś polskiej gwiazdy. A idąc dalej, skoro nie wierzę aby p. Aneta sama sie znalazła, to kto ją "znalazł"? Czyżby ta sama grupa, co uwzieła się na Cimoszewicza? Gdzie my zyjemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 kaya333.. ty siegnełas dno PIS-uaru ! 11.12.06, 10:38 berecik za ciasny, uciska? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Nie?On jest niesamowity,co?A jaki nerwus komuszy? 11.12.06, 11:03 Dzisiaj wali sentencjami łacińskimi (przez tydzień wyszukiwał ich w internecie, hehe) - chce sobie sztucznie podnieść poziom inteligencji z 40 IQ (poziom kretyna i imbecyla), ale czy to coś zmieni? Nie sądzę! Za nerwowy jest, komuszek! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 tles01 to kralik; zdradzila mi to jego zonka, ktor 11.12.06, 12:12 a wczoraj bzykalem; tales1 napisał: > Dzisiaj wali sentencjami łacińskimi (przez tydzień wyszukiwał ich w internecie, > > hehe) - chce sobie sztucznie podnieść poziom inteligencji z 40 IQ (poziom > kretyna i imbecyla), ale czy to coś zmieni? Nie sądzę! Za nerwowy jest, > komuszek! Odpowiedz Link Zgłoś
vzv Re: Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 10:30 dostrzegam pewna roznice miedzy "Madonna i producenci", a "A.K. i posel, v.premier rzadu" Odpowiedz Link Zgłoś
ble1114 Seksafera: prokuratura ma dowody molestowania 11.12.06, 10:19 Ja też byłem molestowany seksualnie tylko ze przez przedstawicieli opcji politycznie obecnie POprawnej. Komu mam się tym pochwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
zeen3 Tylko Samoobrona przejęła się niżem demograficznym 11.12.06, 10:19 I zaczęła, nie czekając na wezwania, realizować planowo dzieło przyrostu naturalnego. W pełnych poświęcenia pozach i porach, niestrudzenie, nie zważając na przeciwności i złe języki, obdzielała materiałem genetycznym rzesze dzielnych ochotniczek, werbując także posiadaczy takiego materiału przez liczne zastępy działaczek partyjnych. I miast nagrody za to, spotyka ją kara w postaci oskarżeń. Eeech, niewdzięczny narodzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Tylko Samoobrona przejęła się niżem demografi 11.12.06, 10:23 I to nie byle jakie geny chce przekazywać, tylko te najlepszych działaczy! Ot, takie Lebensborn w rodzimym chłopskim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś