gieroy_asfalta 22.12.06, 21:40 gdzie wolność słowa?! podstawa wolności obywatelskiej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s-k-i-n Irving wzywa do bojkotu austriackich i niemieck.. 22.12.06, 21:45 ciesze się ze Irwing jest już wolny, niemniej widać że w UE wolności słowa nie ma, że nie o wszystkim można głośno mówić a lista tematów TABU się coraz bardziiej wydłuża a ponoć to w imie wolności słowa się to robi... Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Powinien siedzieć kolejne lata w kiciu 22.12.06, 22:07 Watpiących zapraszamy do Auschwitz-Birkenau, Stutthofa, Majdanka, Treblinki, Dachau, Sachsenhausen, Ravensbrück, Mittelbau-Dora, Gross-Rosen, Sobibor, Kulmhof,Belzec i zapoznanie się historią obozów koncentracyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Angolskie go..o. 22.12.06, 22:19 Watpiacy powinni porozmawiac z Polakami, ktorzy NA WLASNE OCZY widzieli mordowanie Zydow. Ja porozmawialem, choc nie watpilem. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Angolskie go..o. 22.12.06, 22:24 borrka napisał: > Watpiacy powinni porozmawiac z Polakami, ktorzy NA WLASNE OCZY widzieli > mordowanie Zydow. > Ja porozmawialem, choc nie watpilem. A jak przyjdą takie czasy, kiedy wszyscy świadkowie,którzy NA WLASNE OCZY widzieli mordowanie Zydow umrą ? Dobrze równiez przestudiować akta, zachowane dokumentalne filmy i historie opisanych przez świadków a przy okazji przejechać się do tych obozów. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Eto nie racja, eto Prawda 26.12.06, 23:56 borrka napisał: > no coz, najlepiej dyskutowc o przeszlosci zamykajac swoich przeciwnikow w wiezieniu Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: borrka 25.12.06, 15:54 borrka napisał: > Angielskie go..ono > Watpiacy powinni porozmawiac z Polakami, ktorzy NA WLASNE OCZY widzieli > mordowanie Zydow. > Ja porozmawialem, choc nie watpilem. Glupis! A gdzie jest wolnosc slowa? Nie znosze tego Angola, ale nie tedy droga. Poza tym nikt nie ma prawa ZMUSZAC mnie na sile do kultu holokaustu i zabraniac mi mowienia PRAWDY o Zydach - a to jest robione i, co gorsza, pod ochrona kompletnie wykolejonego - o czym swiadczy kazus tego Angola. To jest HANBA dla cywilizawanego swiata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: borrka - korekta 25.12.06, 15:57 > A gdzie jest wolnosc slowa? Nie znosze tego Angola, ale nie tedy droga. > > Poza tym nikt nie ma prawa ZMUSZAC mnie na sile do kultu holokaustu i zabraniac > mi mowienia PRAWDY o Zydach - a to jest robione i, co gorsza, pod ochrona > KOMPLETNIE WYKOLEJONEJO PRAWA - o czym swiadczy kazus tego Angola. To jest HANBA dla > cywilizawanego swiata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: borrka 25.12.06, 16:00 wet3 napisał: > Glupis! A gdzie jest wolnosc slowa? Nie znosze tego Angola, ale nie tedy droga. > Poza tym nikt nie ma prawa ZMUSZAC mnie na sile do kultu holokaustu i zabraniac > mi mowienia PRAWDY o Zydach - a to jest robione i, co gorsza, pod ochrona > kompletnie wykolejonego - o czym swiadczy kazus tego Angola. To jest HANBA dla > cywilizawanego swiata!!! Masz oczywiście racje. Nie zostały wyjaśnione do końca liczby zamordowanych Żydów w obozach. Mój post dotyczył w ogóle zaprzeczenia Zagładzie przeciwko Żydom czy to będzie 4 mln czy 1 mln ale fakt faktem ludobójstwo było i o to sie rozchodzi. Z tego co mówił Irving to przyznał się do błedu. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Jestescie chorzy ? 25.12.06, 16:05 Rzucanie milionami ofiar stalo sie jakas normalka. SAMA KONCEPCJA wymordowania NARODU jest chora. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Borrka 25.12.06, 16:23 borrka napisał: > Jestescie chorzy? > Rzucanie milionami ofiar stalo sie jakas normalka. > SAMA KONCEPCJA wymordowania NARODU jest chora. Tu nie chodzi o rzucanie milionami ofiar. Zapominasz, ze tych ofiar bylo wiecej wsrod narodow nie-zydowskich i przez to mowisz nam, ze Zydzi sa bardziej warci od innych narodow - a to jest nic innego tylko filosemicki RASIZM! Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Borrka 25.12.06, 16:37 wet3 napisał: > Tu nie chodzi o rzucanie milionami ofiar. Zapominasz, ze tych ofiar bylo wiecej > wsrod narodow nie-zydowskich i przez to mowisz nam, ze Zydzi sa bardziej warci > od innych narodow - a to jest nic innego tylko filosemicki RASIZM! Dla mnie to jest oczywiste, że nie ma co się zastanawiać nad pytaniem: Czym różni się np. mord całej rodziny żydowskiej od mordu rodziny polskiej. Oba należy napiętnować i są tak samo złe. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: romano33 25.12.06, 16:18 To bylo ludobojstwo wszystkich, ktorzy przez Niemcow zostali zamordowani. Cierpieli wszyscy! Zydzi, ktorzy stanowia znikomy ulamek zamordowanych pol wieku po wojnie staraja sie wmowic swiatu, ze tylko oni cierpieli! Jakos do roku 1970 nikt o holokauscie nie slyszal nic! A teraz, na naszych oczach tworzy sie na sile kult i grozi kara prawa za negacje. I to jest prawdziwa hucpa! Przyznaje to otwarcie Norman Finkelstein w "Holocaust Industry"! Odpowiedz Link Zgłoś
lu_tzy Re: Irving wzywa do bojkotu austriackich i niemie 22.12.06, 22:29 Co to za potworne bredzenie ????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
canadol A co on mowi niewiadomo??? 23.12.06, 06:49 Gdzie fakty i numery???????? Tzw. Holocaust byl, ale kiedys mowiono, ze w Oswiecimiu zginelo 6 mln!!!??? Pozniej sie sie okazalo, ze nie mogli tyle "przerobic" i moze tylko z milion... Wiec nie zagluszajcie "wolnej europy"....... Wolnosci slowa nie mozna zadekretowac!!! Jak ktos pieprzy, to co? Wczesniej czy pozniej sie okaze co i jak. Tak samo jak zagluszyli i znieksztalcili prezydenta Iranu. Jemu chodzilo, ze Holocaust nie moze byc usprawiedliwieniem na kolonizacje Palestyny. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: A co on mowi niewiadomo??? 24.12.06, 15:34 canadol napisał: > Gdzie fakty i numery???????? > Tzw. Holocaust byl, ale kiedys mowiono, ze w Oswiecimiu zginelo 6 mln!!!??? > Pozniej sie sie okazalo, ze nie mogli tyle "przerobic" i moze tylko z milion.. > Wiec nie zagluszajcie "wolnej europy"....... > Wolnosci slowa nie mozna zadekretowac!!! > Jak ktos pieprzy, to co? Wczesniej czy pozniej sie okaze co i jak. > Tak samo jak zagluszyli i znieksztalcili prezydenta Iranu. Jemu chodzilo, ze > Holocaust nie moze byc usprawiedliwieniem na kolonizacje Palestyny. Tak masz rację. Jeżeli ktoś (np. Irving) zaprzeczał, ze Hitler wydał rozkaz eksterminacji Żydów to druga strona powinna mu przedstawić żródła (jak się okazało po przeczytaniu zmienił zdanie) a nie wykorzystywać to i skazywać popełniając jednocześnie poważny błąd jak to austriacki Sąd zrobił (prawo wstecz nie działa i do tego skazano z kodeksu prawa z roku 1945). Raczej ja tutaj w poglądach Irvinga widzę, że nie ma wystarczających zrodeł i dokumentów na temat ilości pomordowanych Żydów w obozach w szczególności w Auschwitz ze względu na to ,że były one niszczone i po pewnym okresie zaprzestano rejestracji więżniów. Wystarczy poczytać zeznania SS-manów jak np.Hess i innych oraz historyków, którzy podają rózne liczby zgładzonych w tych obozach (wahania od 1 mln do 4 mln w Auschwitz). Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: romano33 25.12.06, 16:27 Rewizjonisci ustalili ilosc ofiar w Auschwitz na 1 - 1,25 mln. Dane te wyczytalem w prasie amerykanskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
jentyk12 Re: Irving wzywa do bojkotu austriackich i niemie 24.12.06, 13:28 Jednym z podstawowych praw ludzkich jest prawo do mówienia bzdur, publicznego ośmieszania się, oraz pisania idiotycznych książek o tym, że Elvis żyje, że liberalizm to ideologia równie szkodliwa jak komunizm (prezydent Jacques Chirac na forum europejskiej Rady Ministrów, marzec 2005), a zamach na WTC zorganizowali Żydzi (albo go wcale nie było). Ustawy ograniczające wolność myśli, w tym badania historyczne - nawet te najgłupsze, szkodliwe, podłe, podszyte ideologicznym łgarstwem - kompromitują liberalną demokrację, a z durniów i łajdaków robią męczenników. Nie przypadkiem francuską ustawę wymyślił komunista. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa powinni rozstrzeliwać jak ktoś tylko pomyśli 25.12.06, 16:09 co innego niż stado socjalistycznych europejskich krów. W Polsce przygłupa Bubla wsadzili do Tworek a Ratajczaka wyrzucili z pracy. Też mamy wolność słowa Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Hitler rzeczywiscie nie bral udzialu .... 25.12.06, 16:20 .. w mordowaniu Zydow. Bardzo rzadko podpisywal dokumenty, wydawal tylko ustne dyrektywy. Istnieje tylko jeden dokument podpisany przez Hitlera, ktory dotyczy eutanazji chorych, obywateli III Rzeszy. Organizowali to urzednicy jego kancelarii i udalo im sie uzyskac taki podpis. Obywatele innych krajow podlegali innemu prawu - tu decydowal Himmler ze wspolpracownikami. Himmler bywal w obozach smierci, obserwowal nawet doswiadczenia na ludziach w Dachau. Hitler tam nigdy nie byl. Na cale szczescie uwazal, ze jest stworzony do wyzszych celow i przez to wojna trwala krocej. Odpowiedz Link Zgłoś